Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αρκτική χειραγώγηση και η μυστικότητα των Νήσων Φερόες

Για πολλοστή φορά θα γράψουμε ότι το κλίμα του Βορρά χειραγωγείται, δεν είναι πλέον μυστικό, στο πρόγραμμα συμμετέχουν πολλές χώρες, κύρια αυτές που έχουν πετρελαϊκά συμφέροντα στην περιοχή
Ο Νότος "λούζεται" κυριολεκτικά τις συνέπειες - τη μια μάζες με σκόνη από την  Αφρική, την άλλη κρύο, χιόνια και τόνοι νερού από το Βορρά.

Ωστόσο σήμερα εντελώς τυχαία ανακαλύψαμε και μια ακόμα πηγή ηλεκτρομαγνητικής επέμβασης στην Ευρώπη. Εκτός από το γνωστό HAARP, το Ρώσικο SURA και το Νορβηγικό EISCAT, κάποια άλλη πηγή κρύβεται στα ξεχασμένα από τον κόσμο Νησιά Φερόες.

Παρακολουθώντας την πορεία της σημερινής κακοκαιρίας στην Ελλάδα, στην καρδιά της Άνοιξης -25 Μαΐου, 2017- οι εικόνες της NASA φανέρωσαν και πάλι τους γνωστούς χημικούς αεροψεκασμούς και ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Γενικότερα, η εικόνα της Ευρώπης έδειχνε ως εξής: 

Picture
Αναλυτικότερα Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος στη γνωστή και μόνιμη κατάσταση που βλέπουμε τελευταία, γεμάτες ψεκασμούς και μικροκύματα, ενώ στα... γνωστά "μήκη κύματος" και η Νορβηγία.
Ιταλία - Περίεργοι Σχηματισμοί Νεφών
Απανωτοί Χημικοί Αεροψεκασμοί Καταγράφηκαν τις τελευταίες μέρες
Το Ίδιο Σκηνικό και στην Κύπρο



Το ίδιο σκηνικό και σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας, απ' όπου φαίνεται να "έρχεται" το κύμα κακοκαιρίας:

Picture
Ωστόσο αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τα Νησιά Φερόες. Στο σημείο τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μοιάζουν μάλλον ενεργητικά παρά παθητικά. Δηλαδή, μοιάζουν ως τα νησιά να είναι η πηγή αυτής της ενέργειας και όχι να την δέχονται από κάπου αλλού:

Ψάχνοντας στην Google Earth να δούμε τι υπάρχει εκεί, ανακαλύψαμε ότι... δεν μας αφήνει να δούμε! Η εικόνα είναι αλλοιωμένη και ως φαίνεται τα νησιά, που αποτελούν "το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης", όπως λέει χαριτωμένα το τουριστικό ιστολόγιο τους, μάλλον τελικά κάτι κρύβουν:

Picture

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για στρατιωτικές βάσεις, ραντάρ και τη σχέση τους με το HAARP, βρήκαμε ένα άρθρο που αφορά στις λίγες περιοχές του πλανήτη όπου η google earth δεν έχει πρόσβαση σε εικόνα. Ένα από αυτά είναι οι Νήσοι Φερόες. Ένα άλλο είναι το HAARP.
​Οι Νήσοι Φερόες αποτελούν αυτοδιοικούμενo τμήμα της Δανίας που αποτελείται από 18 ηφαιστειακά νησιά μεταξύ της Ισλανδίας και της Νορβηγίας, στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.
Μια μεγάλη περιοχή από τα νησιά των Νήσων Φερόες, που φιλοξενεί 50.000 ανθρώπους, στο παρελθόν ήταν pixelated, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς στρατιωτικής βάσης Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στο νησί της Vágar.
Το News.com.au δείχνει ότι μπορεί να είχε κάτι να κάνει με τα δικαιώματα αλιείας.
Picture
Παλαιότερα ήταν κάπως έτσι. Αλλά και τώρα που "καθάρισε", καθαρή και ορατή σε όλα τα σημεία δεν τη λες την περιοχή...

Εν κατακλείδι, βιώνουμε μια εποχή που η Ανθρωπότητα δεν έχει ξαναζήσει και ούτε πρόκειται στο μέλλον. Για δυο λόγους: Ή αυτή η βάναυση επέμβαση στο περιβάλλον θα πάρει ένα τέλος προτού οι βλάβες είναι μη αναστρέψιμες και κάποιοι προλάβουν να γίνουν πιο σοφοί και συνετοί, ή η ίδια η Ανθρωπότητα δεν θα έχει μέλλον ώστε να ξαναπεράσει μια παρόμοια σχιζοφρενή κατάσταση, στο βωμό της εξουσίας και του χρήματος...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα