Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ - ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)Ειναι  Παρα Πολυ Ομορφη Και Της Το Λεω Καθε Μερα!!

“It’s my life”

Τις τελευταίες μέρες νιώθω περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο περιτριγυρίζει το μυαλό μου. Αισθάνομαι να μου ασκείται μια πίεση έμμεσα,όχι από συγκεκριμένα άτομα αλλά γενικότερα από την κοινωνία μας, ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω και τον τρόπο ζωής που θα επιλέξω.

Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Ελληνας. (ΒΙΝΤΕΟ)«Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, ο Έλληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος από τις περιστάσεις, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. 

Η ισορροπία στην σχέση "φως-σκοτάδι"!

 banner neos planitis

     Ανώτερη Επικοινωνία

Ο Διδάσκαλος της Αγάπης

Τούτο λέγω,

Αισθάνομαι την βαθιά σου ανάγκη να εκδηλώσεις τις βαθιές αλήθειες που έχεις μοναδικά ανακαλύψει και που σε οδηγούν σε πλήρη επίγνωση του εαυτού σου.
Αισθάνομαι την διαρκή σου συμμετοχή στο να εκδηλώσεις το θέλημά Του και στην βοήθεια που προσφέρεις και σε άλλους ενσαρκωμένους να το αντιληφθούν.


ΣΤΟΠ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS!
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ … ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε - ατυχώς… 

Οι μάγκες αυτοί… ενημερώνουν τον κοσμάκι με δουλειές των bloggers!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!.. (27.9.12)

«Θα γίνουμε τέλειοι»

Συνέντευξη στους: Rafaela von Bredow και Philip Bethge
Ο Αμερικανός φουτουρολόγος Michio Kaku μιλά για το πως θα είναι ο κόσμος σε εκατό χρονιά, για επικίνδυνα ρομπότ, έξυπνες τουαλέτες και τους ανίκητους ιούς του κρυολογήματος.

Φθινοπωρινές αλλεργίες: Από τι προκαλούνται και πως θα τις αντιμετωπίσετε;


Αν και τα λουλούδια δεν ανθίζουν πια και ο αέρας έχει ήδη γίνει λιγάκι πιο δροσερός, πολλοί πάσχοντες από αλλεργίες έχουν αρχίσει και πάλι να υποφέρουν κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου. Τα αλλεργιογόνα μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά μπορούν να προκαλέσουν εξίσου ενοχλητικά και ανυπόφορα συμπτώματα, με αυτά των ανοιξιάτικων αλλεργιών.

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 "Οι Αιγύπτιοι αρνούνται να πιστέψουν ότι η κληρονομιά τους ήρθε από το διάστημα."

Το σώμα ενός τέλεια διατηρημένου, που εχει προσεκτικά μουμιοποιηθεί, <αλλοδαπού> βρέθηκε θαμμένο σε μια αρχαία πυραμίδα. Ένα μυστηριώδες πλάσμα  μεταξύ 150 και 160 εκατοστών βρέθηκε από έναν αρχαιολόγο κοντά  στο Lahun κατα τη διερευνηση μιας μικρής πυραμίδας της δυναστείας doceaba του Senusret II. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν

Yλικό μετατρέπει τη ζέστη... σε ηλεκτρικό ρεύμα!

Το νέο θερμοηλεκτρικό υλικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε υβριδικά αυτοκίνητα, σε εργοστάσια και πλοία (Πηγή: M.Kanatzidis/Northwestern University)  

Το νέο θερμοηλεκτρικό υλικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε υβριδικά αυτοκίνητα, σε εργοστάσια και πλοία.

ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 5000 ΕΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

Η μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους κατοίκους ενός πλανήτη που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, 3.000 χρόνια π.Χ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ...Ε Ν Α Ν !!! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ????????

O πραγματικός Θείος ΣαμΣτη διάρκεια του αγγλοαμερικανικού πολέμου του 1812, ο Σαμ Oυίλσον είχε 
σύμβαση να προμηθεύει κρέας τα στρατεύματα των HΠA: παστό βοδινό και χοιρινό
 σε βαρέλια έτοιμο για αποστολή.

 Για την αναγνώριση των βαρελιών, ο Oυίλσον ανέθεσε σ’ένα εργάτη να τα 
επισημαίνει με τα γράμματα U.S. (United States). 

Βάζοντας προτεραιότητες στην ζωή μας


 
κίνηση πολλά αμάξια αυτοκίνητα λεωφορεία
Έχετε επιθυμίες απραγματοποίητες ? και αν ναι ποιες είναι αυτές?
Θα ήταν μια ιδιαίτερη σχέση που θα θέλατε να έχετε στην ζωή σας που ποτέ δεν είχατε? ή ένα χόμπι που πάντα θα θέλατε να κάνετε αλλά δεν είχατε τον χρόνο? η μια πνευματική αναζήτηση σαν σκοπός της ζωής?Συνήθως οι σημαντικές επιθυμίες μας που μπορεί να άλλαζαν τα πάντα στην ζωή μας
σπάνια υλοποιούνται γιατί έχουμε συνηθίσει να τις αναβάλουμε επ αόριστον δίνοντας προτεραιότητες σε άλλα πράγματα που φαίνονται να βαλτώνουν στις πεποιθήσεις μας και συνήθειες μας καθώς ο καιρός περνάει.Τέτοιες κυρίως
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα