Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ


Ποια είναι η καλύτερη στάση στη συνουσία. Παληό, πολύ παληό το ψάξιμο που έπεσε, ακόμα και σήμερα απασχολεί σεξολόγους, ερωτολόγους, συνουσιολόγους. Ποια, λοιπόν, είναι η καλύτερη, η ιδεώδης στάση των δύο σωμάτων για να παράγεται περισσότερο και πιο ποιοτική ηδονή. Μιλάμε για το γαμήσι, όχι για τη μαλακία, που όλοι αποφεύγουν να συστήσουν. Ποιο, δηλαδή, είναι το καλύτερο στήσιμο του κορμιού όταν το κάνεις μόνος σου. Για να μοιάζει με γαμήσι κανονικό και ο αυνανισμός, που έχει κι αυτός την τέχνη του.
Άλλη φορά το ακαδημαϊκόν φροντιστήριο για την αυτοϊκανοποίηση, που έχει τις κατηγορίες της, π.χ. αν είναι χουφτωτή, τσιμπητή, μαξιλαρωτή, στις γυναίκες μόνο με τα δάκτυλα ή, τη χρήση βοήθειας από μπαμπακωμένη φουρκέρα μέχρι δονητή.
Στο θέμα μας. Ποια είναι η ιδεώδης στάση όταν πρόκειται να γαμηθούν άνδρας και γυναίκα. Αφήνω τη διδασκαλία την ινδουιστική και την ισλαμική. Βεβαίως οι δυο θρησκείες, βεβαίως θεολόγοι των δυο δογμάτων με τη θεία φώτιση κατέληξαν στις καλύτερες στάσεις, στο στο σύνολο γύρω στις 60 είναι αυτές, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του ζευγαριού. Αν π.χ. ο άνδρας έχει μικρό ή, μεγάλο πέος, αν η ελαστικότητα του σώματος της γυναίκας της επιτρέπει να απλώσει τα πόδια της στους ώμους του άνδρα.

Νιώθετε αγχωμένοι ή κακόκεφοι; Μάθετε από τι πάσχετε

Η συμβατική ιατρική θεωρεί το σώμα ως ένα σύνολο διαφόρων συστημάτων και κατά συνέπεια συχνά εξετάζει το μυαλό ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σώμα. Έτσι, όσοι υποφέρουν από εναλλαγές διάθεσης υποθέτουν ότι η θεραπεία του σώματος δεν θα έχει καμία ...
επίδραση στην ψυχική υγεία τους.

Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές διάθεσης είναι το άγχος, η κατάθλιψη, η ευερεθιστότητα, η δυσκολία συγκέντρωσης, η κακή μνήμη, η έλλειψη συγκέντρωσης και η θολούρα. Αν πάσχετε από οποιαδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, μπορεί να οφείλονται σε μια υποκείμενη λοίμωξη: την υπερανάπτυξη του μύκητα Κάντιντα.

Ο Κάντιντα είναι μια μορφή μύκητα κι ένα πολύ μικρό ποσοστό του ζει στο στόμα και το έντερο. Βοηθά στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, αλλά αν υπεραναπτυχτεί μπορεί να προκαλέσει πολλά σωματικά και ψυχικά συμπτώματα.

Ο εγκέφαλός μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το γαστρεντερικό μας σύστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή το 90 – 95% της σεροτονίνης, αυτού του σημαντικού νευροδιαβιβαστή που είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση της διάθεσης, παράγεται στο έντερό μας. Η ανεπάρκεια σεροτονίνης προκαλεί κατάθλιψη και σε μερικά άτομα άγχος. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων μπλοκάρουν τους υποδοχείς της σεροτονίνης του εγκεφάλου απελευθερώνοντας περισσότερη χημική ουσία η οποία παραμένει στον εγκέφαλο.

Η μόνη αλήθεια για τις πιο γόνιμες μέρες της γυναίκας

Η μόνη αλήθεια για τις πιο γόνιμες μέρες της γυναίκας

Η μόνη αλήθεια για τις πιο γόνιμες μέρες της γυναίκας

Πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα να συλλάβουν παιδί, ακόμα και μετά από αρκετό καιρό επισταμένης προσπάθειας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους επιμέρους παράγοντες, όπως το στρες, αλλά τις περισσότερες φορές είναι θέμα της συχνότητας σεξουαλικής επαφής του ζευγαριού μέσα στο “παράθυρο μέγιστης γονιμότητας” στον κύκλο εμμήνου ρύσεως της γυναίκας.
Υπάρχει ένα “μύθος” που έχει εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια και λέει ότι η πιο γόνιμη μέρα της γυναίκας είναι η 14η ημέρα του κύκλου της περιόδου της, δηλαδή ακριβώς στη μέση του τυπικού κύκλου των 28 ημερών. Αυτό ΔΕΝ είναι αλήθεια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εγκυμοσύνη είναι τεχνικά δυνατή μόνο κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών πριν από την ωορρηξία μέχρι την ημέρα της ωορρηξίας.

Οκτώ απλοί τρόποι προστασίας από τον καρκίνο


Ένα στα τρία κρούσματα από τις πιο συνηθισμένες μορφές καρκίνου θα μπορούσε να αποφευχθεί με την βοήθεια της υγιεινής διατροφής, της συστηματικής φυσικής δραστηριότητας και την αποφυγή της παχυσαρκίας, αναφέρει διεθνής οργανισμός πρόληψης του καρκίνου.

Το βρετανικό παράρτημα του Παγκόσμιου Ταμείου Έρευνας του Καρκίνου (WCRF) δημιούργησε έναν οδηγό με απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο εκδηλώσεως της νόσου, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας «I can» (Μπορώ) που διεξάγεται στη Γηραιά Αλβιόνα. Οσοι δήλωσαν συμμετοχή σε αυτήν λαμβάνουν καθημερινά και επί 21 ημέρες μια διαφορετική συμβουλή που μπορεί να προασπίσει την υγεία τους.
Μερικές από τις συμβουλές του WCRF παρατίθενται στη συνέχεια:

Τι συμβαίνει στην Σουηδία σ' αυτή τη φωτογραφία;

Τι συμβαίνει στην Σουηδία σ' αυτή τη φωτογραφία;

Η φωτογραφία δηλώνει ένα... μπάχαλο! Και σίγουρα η λέξη "μπάχαλο" μπορεί να περιγράψει κάπως αυτό που συνέβη στην Σουηδία στις 3 Σεπτεμβρίου του 1967.
Τι συμβαίνει στην Σουηδία σ' αυτή τη φωτογραφία;
Η ημέρα αυτή είναι ιστορική για τη Σουηδία αφού η κυβέρνησή της αποφάσισε να αλλάξει την πλευρά οδήγησης στην χώρα! Από την αριστερή πλευρά στην δεξιά. Μέχρι τότε η Σουηδία ακολουθούσε το βρετανικό σύστημα (αυτό που υπάρχει στην Κύπρο) και θέλησε για διάφορους λόγους να το αλλάξει.
Εκείνη την ημέρα οι οδηγοί πέρασαν ένα πολύ δύσκολο πρωινό, αφού όσοι είχαν ενημερωθεί προσπάθησαν να οδηγήσουν με τα νέα δεδομένα, κάποιοι έκαναν ακριβώς το αντίθετο και φυσικά το αποτέλεσμα καταγράφηκε στη φωτογραφία που βλέπετε!

Πόνος στα πλευρά, πλευροδυνία, νευραλγία. Ποια η αιτία και πότε πρέπει να πάτε στον γιατρό;


του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D.
Έντονος πόνος στην δεξιά πλευρά 
Ένας πόνος στα πλευρά πέρα από την ενόχληση που μπορεί να προκαλεί μπορεί να υποδηλώνει κάτι πολύ σοβαρό, άρα δεν θα πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους. 
Ο πόνος στα πλευρά μπορεί να οφείλεται σε αίτια ή καταστάσεις συνήθεις και απλές ή σε σοβαρές και δυνητικά επικίνδυνες για τη ζωή.
Για παράδειγμα, μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της κακής πέψης, αερίου ή δυσκοιλιότητα. Ωστόσο, αυτό το είδος του πόνου, ειδικά αν είναι η δεξιά πλευρά, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για κάτι πιο σοβαρό, όπως η σκωληκοειδίτιδα, παγκρεατίτιδα, τροφική δηλητηρίαση, έκτοπη κύηση, εκκολπωματίτιδα, η ιογενής ηπατίτιδα, πέτρες στα νεφρά ή πέτρες στη χολή, γαστρίτιδα, έλκος στομάχου, πυελική φλεγμονή , γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, νόσο του Crohn, δυσανεξία στη λακτόζη, λοίμωξη του ουροποιητικού ή διαφραγματοκήλη. 
Οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να διαγνωστεί όσο το δυνατόν συντομότερα και είναι απαραίτητη η άμεση ιατρική επέμβαση

Στις γυναίκες, μπορεί να είναι κάποια κύστη στα γεννητικά όργανα.

Γιατί οι αδελφότητες έχουν ελληνικά γράμματα

Σίγουρα θα έχετε δει, ειδικά σε ταινίες, ότι οι σύλλογοι φοιτητών, οι επονομαζόμενες αδελφότητες στην Αμερική έχουν ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Πως προέκυψε αυτή η παράδοση; Συμβολίζει κάτι; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Τι είναι οι αδελφότητες;

Οι αδελφότητες έχουν μακρά ιστορία στα αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια. Στην ουσία είναι κοινωνικές οργανώσεις κυρίως για προπτυχιακούς φοιτητές. Αντίστοιχες οργανώσεις υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, ωστόσο έχουν διαφορετική δομή από χώρα σε χώρα.

Οι αδελφότητες χωρίζονται ανάλογα με το φύλο των μελών τους σε αδελφότητες αγοριών και κοριτσιών. Οι αγγλικοί όροι είναι fraterinty και sorority, από τις λατινικές λέξης frater και soror που σημαίνουν αδελφός και αδελφή αντίστοιχα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αδελφοτήτων με πιο γνωστές τις ακαδημαϊκές, τις κοινωνικές, τις πολιτικές, τις θρησκευτικές και τις καλλιτεχνικές αδελφότητες.

αδελφότητες με ελληνικά γράμματα
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πρώτες αδελφότητες εμφανίστηκαν στα κολέγια γύρω στα 1770, αλλά δεν είχαν πάρει τη μορφή που έχουν σήμερα μέχρι το 1820. Οι πρώτες αυτές οργανώσεις ήταν έντονα επηρεασμένες από τα πρότυπα της μασονίας. 

Λίγο Ακόμα...



Η ηγεσία των φανοποιών από την Κρήτη διαψεύστηκε ως κίβδηλη Κασσάνδρα, αλλά η δικαιοσύνη, κατώτερη των περιστάσεων, δεν τολμά να επέμβει κι έτσι η κινδυνολογία μπορεί να συνεχίζεται αμείωτη. Σύσσωμες οι δυνάμεις της διαπλοκής έχουν φάει τα λυσσιακά τους, προβλέποντας είτε εθνική καταστροφή είτε ταπείνωση. Και βιάζονται. Βιάζονται να κλείσει η συμφωνία. Διότι αν δεν κλείσει άρον-άρον η συμφωνία υπό τους εκβιαστικούς και παράλογους όρους του δόκτορος Σόιμπλε και της ιδεοληπτικής παρέας τους, θα αποδειχθεί περίτρανα η ανικανότητά τους και ο ενδοτισμός τους που βούλιαξαν την Ελλάδα ακόμα βαθύτερα στο βούρκο στον οποίο την έσερναν χρόνια τώρα, οι άθλιοι, εναλλασσόμενοι στην εξουσία.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι δημοσιογράφοι διαπιστώνουν ότι δεν κρύβεται η νευρικότητα για την πορεία των εξελίξεων, ενώ ο Πρόεδρος της Κομισιόν, δεν δίστασε να ομολογήσει ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Τόκιο, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός τον ρωτούσε διεξοδικά για το ελληνικό ζήτημα,υπογραμμίζοντας ότι οι επενδύσεις της χώρας του στην Ευρώπη εξαρτώνται από την εμπιστοσύνη στο ευρώ.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η αβεβαιότητα γύρω από το ελληνικό ζήτημα θέτει σε αμφιβολία σχεδιασμούς που συνδέονται με οικονομικά συμφέροντα πολλαπλάσιας αξίας από το ελληνικό χρέος.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι τώρα είναι η ώρα για το μεγάλο «όχι» στις νεοφιλελεύθερες εμμονές που έχουν κυλήσει τους ευρωπαϊκούς λαούς μας μέσα στην απελπισία και την οδύνη. 

8 τρόποι για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να αλλάξεις τη ζωή σου ριζικά

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να επιτύχει κάποιος σχεδόν στα πάντα στη ζωή. Έχοντας αυτοπεποίθηση μπορείς να πλησιάζεις τις γυναίκες πιο εύκολα, να δίνεις καταπληκτικές συνεντεύξεις για δουλειές, να φτιάξεις την δική σου επιχείρηση και ένα σωρό άλλα. Και αν το καλό σκεφτείς, οι γυναίκες θέλουν άνδρες που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, οι άνθρωποι θέλουν να ακούν άτομα τα οποία ξέρουν τι λένε και οι επενδυτές θέλουν άτομα τα οποία ξέρουν πως να τρέξουν μια επιχείρηση για την οποία είναι σίγουροι.man
Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι με το οποίο γεννιόμαστε, αλλά είναι σίγουρα κάτι το οποίο μπορεί ο καθένας να αποκτήσει. Είχα πολύ λίγη αυτοπεποίθηση πριν λίγα χρόνια, αλλά μέσα από διάφορες περίεργες και μη εμπειρίες και καταστάσεις, κατάφερα να έρθω στην καταπληκτική θέση του να έχω πίστη στον εαυτό μου. Αρκετή. Μάλιστα, πολλές φορές με ρωτούν, “Πως είσαι τόσο σίγουρος;” Η αλήθεια είναι, αν και είμαι άνθρωπος με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ότι «αναπνέω» περισσότερη αυτοπεποίθηση απ” ότι πραγματικά έχω. Παρακάτω έχω προσθέσει μερικές συμβουλές με τις οποίες κατάφερα να αποκτήσω τόση αυτοπεποίθηση, και πιστεύω πως αν τις ακολουθήσεις, η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά.

MORINGA OLEIFERA, ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΔΕΝΤΡΟ

lifehub-votana-48

 

Συχνά αναφέρεται ως το “δέντρο θαύμα”, λόγω της μοναδικά διαφορετικής σειράς διατροφής, τις φαρμακευτικές, και τις ιδιότητες καθαρισμού, το Moringa oleifera είναι ένα ελάχιστα γνωστό, και ιδιαίτερα υποτιμημένος, “υπερτροφικός” θησαυρός με απίστευτες δυνατότητες να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και την εξάλειψη της πείνας σε όλο τον κόσμο. Οι ερευνητές το έχουν ονομάσει “θαυματουργό δέντρο” και “δέντρο της αθανασίας”. Είναι το δημοφιλέστερο φυτό στον χώρο της φαρμακευτικών βοτάνων, εξαιτίας της τεράστιας θρεπτικής του αξίας για τον άνθρωπο.
Έχει χρησιμοποιηθεί ως φυτικό φάρμακο σε πολλούς πολιτισμούς για εκατοντάδες χρόνια και είναι γνωστό ως ένα πολύ θρεπτικό φυτό που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στις χώρες του τρίτου κόσμου ειδικά για τα βρέφη και τις θηλάζουσες μητέρες.
Τα φύλλα του περιέχουν πάνω από 90 διαφορετικά είδη θρεπτικών ουσιών σε μεγάλες ποσότητες, μεταξύ των οποίων επτά φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια, τέσσερις φορές περισσότερη βιταμίνη Α από τα καρότα, τέσσερις φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα και τρεις φορές περισσότερο κάλιο από την μπανάνα.

Φακόρυζο (ή ο θάνατος της μπριζόλας!)

Φακόρυζο (ή ο θάνατος της μπριζόλας!)

Το φακόρυζο (φακές + ρύζι) αποτελεί ένα χορταστικό και πλήρες γεύμα για χορτοφάγους και μη. Συνδυάζοντας δύο συμβατές αμυλούχες τροφές, όπως ρύζι και φακές στο ίδιο γεύμα, επιτυγχάνουμε έναν ιδανικό συνδυασμό πλήρης πρωτεϊνης (και τα 22 αμινοξέα). Το φακόρυζο είναι ιδανικό γεύμα αποκατάστασης για αθλούμενους και αθλητές, για όσους θέλουν να προσθέσουν βάρος και ως αλάδωτο γεύμα αποτελεί εξαιρετική αδυνατιστική επιλογή. 

15 λόγοι για να πιείτε άφοβα πράσινο τσάι

altΤο τσάι είναι το ισχυρότερο ρόφημα της Ανατολής. Τα φύλλα τσαγιού είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά ενώ αφοπλίσει τις ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα του σώματος και βοηθά να μειωθεί ο κίνδυνος πολλών ασθενειών.





Το πράσινο και το μαύρο τσάι περιέχουν την ίδια ποσότητα αντιοξειδωτικών (φλαβονοειδή), αλλά το μαύρο τσάι είναι πιο περίπλοκο και σύνθετο προϊόν.

Το ελαφρύ τσάι μπορούν να το πίνουν όλοι, αντίθετα όμως το δυνατό τσάι δεν συνιστάται για μικρά παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες και άτομα ευαίσθητα στην καφεΐνη. Αυτός είναι και ο λόγος που το τσάι θα πρέπει να καταναλώνεται σε μέτριες ποσότητες -τρία με τέσσερα φλιτζάνια την ημέρα και μία ώρα μετά το φαγητό- για καλή υγεία και ευεξία.

Η τακτική κατανάλωση πράσινου τσαγιού, σε συνδυασμό με την πρόθεση και τις προσπάθειές του καθενός, προσφέρει αρμονική ζωή, ευεξία και οδηγεί σε λιγότερες ασθένειες.

Τα 15 βασικά πλεονεκτήματα της κατανάλωσης του πράσινου τσαγιού είναι τα εξής: 

Πώς να κάνετε σεξ χωρίς να σας καταλάβουν τα παιδιά

Είναι πολύ ωραίο να μένεις μ' αυτόν που αγαπάς. Μοιράζεσαι κάθε μικρή στιγμή μαζί του, μαγειρεύοντας, μιλώντας, λέγοντας απολύτως τίποτα, δίνοντας φιλιά. Κι όταν τα αίματα ανάψουν, μπορείς να πηδήξεις μαζί του στο κρεβάτι και να ζήσεις (και να κάνεις) τον έρωτά σου... Θα έλεγε κάποιος που δεν έχει παιδιά. Εσείς όμως έχετε, κι αυτό καθιστά τη σεξουαλική σας ζωή μια καλά κρυμμένη, μυστική και σιωπηλή συνήθεια. Όταν τα παιδιά λείπουν, μπορείτε ελεύθερα και με την ησυχία σας να τρυγήσετε τους χυμούς του/της καλού/ης σας. Τι γίνεται, όμως, όταν η ερωτική διάθεση σάς χτυπήσει την πόρτα με τα παιδιά εντός των τειχών του σπιτιού;


Τρυπώστε σε μια σκοτεινή γωνιά


Έχετε πλυσταριό; Αποθηκάκι; Κελάρι; Σπιτάκι σκύλου; Τρυπώστε μέσα, κλειδώστε και γλεντήστε το άφοβα! Αν, ωστόσο, το σπίτι σας δεν μοιάζει με το φτωχικό της μέσης οικογένειας σε σαπουνόπερα –και είναι, φερ’ ειπείν, ένα στριμωγμένο 3άρι στο Χαλάνδρι- τότε θα δυσκολευτείτε κάπως παραπάνω να βολέψετε κάπου τον αχαλίνωτο ερωτισμό σας. Μπορείτε να πάτε στο μπάνιο όσο ο/η σύζυγός σας κάνει ντουζ. Για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς, μπορείτε σατανικά να προτείνετε «Παιδιά, πάω να βάλω ένα πλυντήριο. Ποιος θέλει να βοηθήσει;».

Ποιο μπαχαρικό καίει 3 φορές περισσότερο λίπος

mpaqxarika
Έχετε βαρεθεί να ακούτε ότι το «κλειδί» για την απώλεια βάρους είναι η ισορροπημένη υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την καθημερινή άσκηση... Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που μπορούν να ενισχύσουν τον μεταβολισμό σας και να συμβάλλουν στην πιο αποτελεσματική καύση του λίπους.
Μία κατηγορία τέτοιων τροφών είναι τα μπαχαρικά. Και συγκεκριμένο το κύμινο!
Έρευνα από το πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών Shahid Sadoughi στο Ιράν, έδειξε ότι το κύμινο όχι μόνο μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα, αλλά μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος.

"Κρίση" και στα εμβόλια. Γιατί οι Έλληνες δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους

embolioo
Επιφυλακτικοί απέναντι στον εμβολιασμό των παιδιών τους εμφανίζονται οι γονείς στην Ελλάδα σε ποσοστό 10%-15%, γεγονός που αποδίδεται στην οικονομική κρίση, την παραπληροφόρηση από το διαδίκτυο αλλά και στην πανδημία της γρίπης.
«Οι γονείς φοβούνται ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και ότι ορισμένα από αυτά προκαλούν σοβαρές παρενέργειες. Όλα αυτά τα μαθαίνουν είτε στόμα με στόμα, είτε μέσω όσων βλέπουν κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ένα ποσοστό των γονιών, που ευτυχώς δεν είναι ακόμη πολύ μεγάλο, είναι 10-15% είναι αυτό που φοβάται και είναι κυρίως οι μανάδες ηλικίας κάτω των 35 ετών. Αυτές είναι και οι γυναίκες οι οποίες ψάχνουν στο διαδίκτυο. Οι μεγαλύτερες δεν ψάχνονται αλλά ακολουθούν τις οδηγίες του παιδίατρου».
Αυτό δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο καθηγητής Παιδιατρικής και πρόεδρος της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ενημερωτικής εκστρατείας στο 53ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Πώς είναι, τελικά, οι ώριμοι άνθρωποι;

Η ωριμότητα συνεπάγεται και ευτυχίας; Υπάρχουν ειδικά χαρακτηριστικά που έχουν οι ώριμοι άνθρωποι; Ποια μαθήματα ζωής ακολουθούν και τί μπορούμε να διδαχθούμε από εκείνους;
Πώς είναι, τελικά, οι ώριμοι άνθρωποι;Οι ώριμοι άνθρωποι, λοιπόν:
Αποδέχονται τον εαυτό τους, τους δικούς τους ανθρώπους και τους στόχους τους
Οι ώριμοι άνθρωποι έχουν αποδεχθεί τον εαυτό τους (ή, τουλάχιστον, βρίσκονται σε καλό δρόμο σε σχέση με αυτό). Αισθάνονται άνετα κοιτάζοντας το είδωλό τους στον καθρέφτη και δεν μπαίνουν στην παγίδα που κρύβει το κυνήγι της ομορφιάς και τακοινωνικά πρότυπα. Ακόμη, οι ώριμοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει ποιους ανθρώπους αξίζει να κρατήσουν στη ζωή τους και ποιους όχι. Γνωρίζουν πως κάποιεςσχέσεις πρέπει να διακόπτονται όταν δεν προσφέρουν ευτυχία και ικανοποίηση, παρά μόνο ρουφούν ενέργεια. Όλα αυτά είναι μαθήματα και τρόπος ζωής για τους ώριμους ανθρώπους, που γνωρίζουν τί αγαπούν στη ζωή και το διεκδικούν και το υποστηρίζουν με κάθε τρόπο: γι’ αυτό, μην απορείτε όταν βλέπετε ανθρώπους να αφιερώνονται με πάθος στα χόμπι ή τις ιδέες τους· είναι κάτι που αγαπούν πολύ και ασχολούνται με αυτό γιατί τους γεμίζει χαρά.
Αγαπούν, εκφράζονται και δε χάνουν ούτε μια στιγμή
Η ικανότητα και το θάρρος πολλών να εκφράζουν ό,τι πραγματικά νιώθουν δεν είναι κάτι με το οποίο έχουν γεννηθεί: είναι ένα σημάδι επιτυχίας και ωριμότητας. Δεν είναι εύκολο να εκφράζουμε ό,τι νιώθουμε, ακόμη και αν αυτό είναι η αγάπη μας για ένα άτομο (πράγμα, δηλαδή, πολύ θετικό). Οι ώριμοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, αλλά γνωρίζουν επίσης πως η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη, πως η σιωπή ισοδυναμεί με φόβους, καταπνιγμένες ιδέες και αισθήματα και με πολλές αγκυλώσεις. Έτσι, εκφράζονται, λένε αυτό που αληθινά νιώθουν και δε δράττουν απλώς τις ευκαιρίες ζωής που τους παρουσιάζονται, αλλά τις δημιουργούν κιόλας.
Ζητούν βοήθεια, αγκαλιάζουν την αποτυχία, έχουν ένα δίκτυο στήριξης

Η αδυναμία σου, η δύναμή σου

Η αδυναμία σου, η δύναμή σουΛίγο προσεκτικά αν κοιτάξουμε γύρω μας τη φύση θα αντλήσουμε πολλά διδάγματα από τα φυτά. Μπορούμε να προσδιορίσουμε τις τοξικές περιοχές απλά παρατηρώντας τι φυτρώνει εκεί και να αντιληφθούμε πώς ορισμένα φυτά πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα να ευδοκιμήσουν. Αλλά το πιο βαθύ μάθημα που μπορεί να μάθει κανείς είναι ότι το δηλητήριό του είναι στην πραγματικότητα το σημαντικότερο δώρο του.
Πολλά από τα πιο δηλητηριώδη φυτά μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μερικά από τα ισχυρότερα και πιο σωτήρια φάρμακα στις σωστές συνθήκες. Η θανατηφόρα μπελαντόννα από καιρό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της νόσου του Parkinson, ενώ η επικίνδυνη δακτυλίς χρησιμοποιείται ευρέως με φαρμακευτική μορφή για τη θεραπεία της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας.
Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το πεδίο της ομοιοπαθητικής βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα δηλητηριώδη φυτά είναι πραγματικά ευεργετικά φάρμακα σε πολύ χαμηλές δόσεις. Έτσι, εάν η χειρότερη αδυναμία είναι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη δύναμη της φύσης, τότε γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και σε εμάς;
Ο πολιτισμός έχει θεσπίσει αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες. Από νωρίς στη ζωή, μαθαίνουμε ότι το σύνολο των δυνατοτήτων μας εμπίπτει σε μία από τις δύο κατηγορίες, εκείνες που είναι χρήσιμες και εκείνες που δεν είναι. Τα δυνατά μας σημεία και οι αδυναμίες μας. Και από στόμα σε στόμα διαδίδεται μια πολύ απλή στρατηγική για την επιτυχία στη ζωή: μεγιστοποιήσετε τις δυνάμεις σας και ελαχιστοποιήστε τις αδυναμίες σας.
Αλλά ποιος μπορεί να πει ποια είναι τα δυνατά σημεία και ποιες είναι οι αδυναμίες σας;

Γιατί δεν ικανοποιούμαι με το σώμα μου;

Γιατί δεν ικανοποιούμαι με το σώμα μου;Άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν το σώμα τους ως αντικείμενο, ως ένα προϊόν που πρέπει να μορφοποιούν και να ανανεώνουν κατά καιρούς για να αρέσει στους άλλους και να ταιριάζει στα πρότυπα της εποχής.
Το σώμα ως αντικείμενο
Το ίδιο ισχύει και για τις γενικότερες επιλογές στην εμφάνιση και τη διατροφή τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών. Όταν οι καμπύλες θεωρούνται σέξι, όλες οι γυναίκες ψάχνουν τρόπους να τις αποκτήσουν, ενώ όταν οι στιβαροί άνδρες είναι «στη μόδα», τρέχουν χιλιόμετρα σε διαδρόμους γυμναστηρίων. Η φράση-κλειδί εδώ είναι η εξής: «στη μόδα». Πώς είναι δυνατό να καθορίζουμε με τί θα μοιάζουμε; Τα πρότυπα της μόδας αλλάζουν διαρκώς − αυτό συνεπάγεται ότι θα αλλάζουμε και το σώμα μας ανάλογα με το νέο τεύχος του τάδε περιοδικού; Οφείλουμε να κατανοήσουμε πως το σώμα μας δεν είναι ένα αντικείμενο προς πώληση, αλλά κάτι που χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα μας. Ας φροντίσουμε να είμαστε υγιείς καινα αρέσουμε πρώτα από όλα σε εμάς τους ίδιους και ας παραμερίσουμε τα πρότυπα ομορφιάς…
Αλλαγές για το φαίνεσθαι, όχι για τις ανάγκες μας

Κατά συνθήκη «φονιάς»...(αν σου πουν: «ή σκοτώνεις το παιδί του άλλου ή πεθαίνει το δικό σου», τι θα κάνεις;)


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Κάπου στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινείται με 100 χλμ στην μεσαία λωρίδα.

Ξαφνικά βλέπει την σήμανση να προειδοποιεί για έργα.
Και όντως, μερικές εκατοντάδες μέτρα μπροστά βλέπει τις τρεις λωρίδες να γίνονται δύο...

Φροντίζουν γι’ αυτό μια σειρά από κώνους, ταμπέλες και οδοφράγματα.
Παρατηρεί όμως και κάτι άλλο...

Και οι τρεις καθρέπτες (κεντρικός και οι δύο εξωτερικοί) του δείχνουν τρία διαφορετικά αυτοκίνητα να πλησιάζουν από πίσω με υψηλή ταχύτητα...

Και στις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας...
Δεξιά του, πίσω του κι αριστερά του...

Υπάρχει διαφορά στην απόσταση του καθενός απ’ αυτόν αλλά όχι σημαντική...
Η ταχύτητά τους επίσης διαφέρει...

Ο πιο επικίνδυνος απ’ τους τρεις είναι αυτός που έρχεται από τα αριστερά...
Έχει την υψηλότερη ταχύτητα...
Πάνω από 160...

Αμέσως μετά σε ταχύτητα και επικινδυνότητα έρχεται το εκ δεξιών ταξί που του έρχεται εξίσου ακάθεκτα...

Ο εξ αριστερών δεν ανακόπτει καθόλου ταχύτητα...
Παίζει το γνωστό ανόητο παιγνίδι της εθνικής οδού...την κότα...

Πιστεύει πως θα προλάβει να προσπεράσει τον πρώτο οδηγό και να μπει μπροστά του προτού φτάσει στο σημείο που «κλείνει» η αριστερή λωρίδα «συγχωνευόμενη» με την μεσαία...

«Απαιτεί» δε από τον οδηγό της μεσαίας λωρίδας να πέσει πάνω στα φρένα του προκειμένου να του κάνει χώρο να μπει μπροστά του...

Αδιαφορώντας για το ότι πίσω από τον «μεσαίο» υπάρχει άλλο αυτοκίνητο που τον προσεγγίζει ραγδαία...συνεπώς, δεν υπάρχει χώρος για τον μπροστινό να «ανακόψει»...

Τουτέστιν:

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ


Τον έβλεπαν οι γυναίκες και μαρμάρωναν. Ομορφιά θεϊκή. Εκθαμβωτικός, γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά. Ένας μάγος, σε μάγευε. Ένας δαίμονας, προκαλούσε φαντασιώσεις. Ο πιο έκφυλος της ανθρώπινης Ιστορίας. «Έχω δικαίωμα στην ηδονή» έλεγε.
Ντονασιέν Αλφόνς Φρανσουά ντε ΣαντΜαρκήσιος, παρακαλώ. Προτιμούσε απλά το De Sade, διότι παρ ό, τι αριστοκρατικής καταγωγής μισούσε τους ευγενείς. Είχε ταχθεί υπέρ της Γαλλικής Επανάστασης με την ίδια αφοσίωση που υπηρετούσε στην πράξη κάθε είδους σεξουαλική ανωμαλία. Ήταν ένας συνεπής ιδεολόγος της δίχως όρια οποιασδήποτε σεξουαλικής ακρότητας.
Από τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ ονοματίστηκε η ανωμαλία Σαδισμός. Όπως από τον Σλοβάκο ιατρό και επίσης συγγραφέα Λεοπόλδο Φον Ζάχερ-Μαζόχ πήρε το όνομα του ο Μαζοχισμός. Και οι δυο τους δεν ήταν στα λόγια, στη θεωρία εξτρεμιστές της ερωτικής πράξης. Ήταν πανηγυρικά και προκλητικά και στη προσωπική τους ζωή. Ο Μαζόχ ικανοποιούνταν να τον βασανίζουν όταν έκανε σεξ, ο Ντε Σαντ να βασανίζει ο ίδιος.

4 μύθοι για το σεξ που πρέπει να εκλείψουν



Υπάρχουν μερικές, ας πούμε, γενικές γνώσεις για το σεξ, οι οποίες είναι πέρα για πέρα ψεύτικες. Τις μάθαμε όταν ήμασταν παιδιά και τις αφήσαμε να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή μας, και ίσως η σεξουαλική ζωή πολλών ανθρώπων να ήταν πιο εύκολη χωρίς αυτές. Γι’ αυτό, λοιπόν, είμαστε εδώ, έτοιμοι να καταρρίψουμε τους τέσσερις πιο προσβλητικά λάθος μύθους που κυκλοφορούν για το σεξ. 

1. Το μέγεθος μετράει Η λογική ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα πέος, τόσο καλύτερος είναι ο άντρας στο κρεβάτι έχει «κάψει» εξίσου άντρες και γυναίκες. Οι λιγότερο προικισμένοι άντρες νιώθουν ανεπαρκείς, οι πιο… μεγάλοι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολύ, και οι γυναίκες βρίσκονται κάπου στην μέση, με απορημένο βλέμμα. Θα το πούμε ξανά: αυτό που μετράει είναι τι κάνει ένας άντρας με το μόριό του (καθώς και με τα χέρια του, και με το στόμα του). Συνεπώς, οι τεχνικές που πρέπει να αναπτύξει κάποιος για να ευχαριστήσει την σύντροφό του είναι πολυάριθμες – και τελείως άσχετες με το μέγεθός του, πλην ακραίων περιπτώσεων. 

Για ποιο λόγο θα ξενοκοιτούσε μια γυναίκα;

anapnoes.gr : gynaikeia apistia 680 346358 512R45 600x300 Για ποιο λόγο θα ξενοκοιτούσε μια γυναίκα;
 Ποιοι είναι οι λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να ενδώσει στον πειρασμό και να απιστήσει; Φταίει που δεν είναι μονογαμική; Φταίει ο σύντροφός της; Ή μήπως ο ανάδρομος Ερμής και η Πανσέληνος; 
Τις απαντήσεις τις έχει ένα site που ειδικεύεται στην απιστία και πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα μεταξύ των θηλυκών χρηστών του επί του θέματος. Το Victoria Milan είναι ένα… ιδιαίτερο social network που αναλαμβάνει να διασυνδέσει παντρεμένους και δεσμευμένους χρήστες που ψάχνουν για αισθηματικές περιπέτειες κρυφά από τους συντρόφους τους. Πού θα μπορούσε, λοιπόν, να βρεθεί μεγαλύτερη «δεξαμενή» γυναικών που ξενοκοιτάζουν, για να απαντήσουν στο ερώτημα που θέσαμε προηγουμένως;
Πάνω από 6.000 γυναίκες απάντησαν στο ερωτηματολόγιο της ιστοσελίδας για τους λόγους που τις ώθησαν να «λοξοκοιτάξουν» και τα αποτελέσματα, δυστυχώς για τους άνδρες, είναι κατηγορηματικά: Η συντριπτική πλειοψηφία της τάξης του 73% δήλωσε πως φταίνε οι παραξενιές και η συμπεριφορά του συντρόφου τους. Μάλιστα, επεσήμαναν και τα βασικότερα γνωρίσματα των συντρόφων τους, που τις έστρεψαν μακριά τους.
Οι γυναίκες δήλωσαν πως ψάχνουν αλλού, γιατί ο σύντροφός τους:

ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ: Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ

ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ

 Γράφει ο Ντίνος Χριστιανόπουλος

 

??????????????????????????????????

 

Κουλτουριάρηδες είναι οι διανοούμενοι που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη γνώση και την πληροφόρηση και λιγότερη στο αίσθημα και το βίωμα. Ότι έμαθαν ή δεν έμαθαν έχει γι’ αυτούς μεγαλύτερη αξία από τη σκέψη. Κουλτουριάρηδες βρίσκονται σ’ όλες τις εποχές. Στην αρχαία Ελλάδα τους κοροϊδεύει πολύ άσχημα ο Αριστοφάνης επειδή χρησιμοποιούσαν πάντα καινούριες και παράξενες λέξεις για να ξιπάσουν τον κόσμο. Και οι σοφιστές ήταν ένα είδος κουλτουριάρηδων της εποχής τους, γιατί έδωσαν πολλή σημασία στη γνώση και όχι στη σωστή κρίση. Αλλά και παλαιότερα όταν λέγαμε «οι διανοούμενοι» ή «οι άνθρωποι των γραμμάτων» νιώθαμε κάτι σαν δυσφορία και ενόχληση, γιατί καταλαβαίναμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν ξεφύγει πολύ από τη ζωή εν ονόματι δήθεν της τέχνης. Αυτοί νομίζανε ότι, επειδή ήτανε άνθρωποι των γραμμάτων, έπρεπε να μιλούν με ειδικό λεξιλόγιο, να καταλαβαίνονται μεταξύ τους, κι ας μην τους καταλαβαίνουν οι άλλοι. Σε τελική ανάλυση, οι κουλτουριάρηδες είναι ψευτομορφωμένοι. Μόνο ένας ψευτομορφωμένος μπορεί να χρησιμοποιεί λεξιλόγιο που ξιπάζει και ξαφνιάζει, ή να μεταχειρίζεται ωραίες λέξεις και φράσεις για να κάνει εντύπωση, ενώ καταβάθος δεν κατέχει τη γλώσσα και δεν την χρησιμοποιεί σωστά.
Αυτό που σήμερα αποκαλούμε γλώσσα των κουλτουριάρηδων, είναι ένα κουρκούτι από νεόκοπες λέξεις, από ξένες αμετάφραστες λέξεις και από λέξεις παρμένες από διάφορες επιστήμες, λ.χ. «η μεταστοιχείωση της ντεμί νομενκλατούρας». Μ’ ένα τέτοιο κουρκούτι στο τέλος δε βγάζουν νόημα ούτε αυτοί, ούτε φυσικά κι εμείς. Ας πάρουμε για παράδειγμα τη λέξη «δομή» που αναφέρεται στον χώρο, ενώ η λέξη «διαδικασία» αναφέρεται στον χρόνο. Τι θα λέγατε όμως αν ξαφνικά διαβάζατε «δομικές διαδικασίες» ή «διαδικαστικές δομές»; Ρωτήθηκαν κάποιοι να τις εξηγήσουν, μα δεν μπόρεσε κανείς. Γιατί όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μπαρούφες. Τι μπορεί λοιπόν να σημαίνουν οι δύο αυτές φράσεις, όταν στην καθεμία το επίθετο αναιρεί το ουσιαστικό; Αλλά τι θα λέγατε αν αυτή η φράση γινόταν ολόκληρη πρόταση; Διαβάστε λοιπόν: «Όταν οι δομικές διαδικασίες λειτουργούν ανασταλτικά μέσα στον χώρο του μεταμοντέρνου…».

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

d62150a7807b0333eef60e5b5cd727e5Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τη Κυριακή 7 Ιουνίου η Τουρκία πηγαίνει στις πιο κρίσιμες εκλογές, όπως έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς πολιτικούς παρατηρητές της σύγχρονης ιστορίας της. Στις εκλογές αυτές αφ’ ενός κρίνεται το μέλλον της χώρας και η μελλοντική της φυσιογνωμία και αφ’ έτερου κρίνονται σε μεγάλο βαθμό και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς η επικράτηση ή μη των ισλαμιστών θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την συμπεριφορά της Τουρκίας σε μια σειρά κρισίμων ζητημάτων όπως Συρία, Ιράκ, Τζιχαντιστές, Ουκρανικό και φυσικά Αιγαίο, Κύπρος και Ανατολική Μεσόγειο.
Ένα πρώτο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των εκλογών είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν που είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει γίνει ο μεγαλύτερος κομματάρχης τριγυρνώντας όλη των χώρα σε μια σκληρή προεκλογική εκστρατεία προσπαθώντας να ενισχύσει τα ποσοστά του ισλαμιστή πρωθυπουργού του, Αχμέτ Νταβούτογλου και του κόμματος AKP, που ο ίδιος ίδρυσε. Φυσικά αυτό το πρωτοφανές έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση αλλά και από διεθνείς παράγοντες.

Το «κουστούμι» του δήθεν και το τίμημα αυτού


Φοράς τα «καλά» σου. Φοράς το «καλό» σου πρόσωπο, το χαμογελαστό, το ήρεμο, το γλυκό, το «ευγενικό». Γενικά ένα πρόσωπο που μάλλον προσωπείο θα το ορίσουμε. Γιατί τελικά σε αυτό το προσωπείο «χρωστάμε» όλα όσα βιώνουμε.


Αυτό το «προσωπείο» το πηγαίνουμε παντού, σε όλες μας σχεδόν τις σχέσεις, σε όλες μας τις εκδηλώσεις, σε όλες μας τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις. Κι όμως αφού προωθούμε αυτό το προσωπείο, αναρωτιόμαστε γιατί βιώνουμε τόσα ψέματα, γιατί ζούμε ψεύτικες σχέσεις, γιατί βιώνουμε τόσα ψέματα? Μα πώς να γίνει αλλιώς ? Ότι φυτεύουμε αυτό και θα θερίσουμε.
Έχουμε μετατρέψει λοιπόν τους εαυτούς μας σε «καλογυαλισμένα» μήλα, όπου απ’ έξω φαίνονται όμορφα αλλά από μέσα είναι σάπια. Όπως το μήλο που σαπίζει από μέσα προς τα έξω, το ίδιο μας οδηγεί και αυτό το προσωπείο να βιώσουμε.
Εκείνος λοιπόν είπε, «έλα όπως είσαι». Όχι δεν εννοούσε τα ρούχα μας, γιατί δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Αλλά εννοούσε με την αλήθεια μας, αυτή να αποδεχτούμε και αυτή να προωθούμε. Την ενδυμασία μας την εσωτερική και όχι το ταγιεράκι μας. 

Μαύρη Θάλασσα: Οι ρωσικές πτήσεις κοντά στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο σε βίντεο




Ιούνιος 2, 2015.

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά SU-24, τα οποία το περασμένο Σάββατο επιτήρησαν το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross (DDG 71), στον Εύξεινο Πόντο, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, δεν ήταν οπλισμένα, ανέφερε ο Έκτος Στόλος των ΗΠΑ.


Το πλήρωμα του USS Ross είδε ότι τα SU-24, δεν μετέφεραν όπλα και τα φτερά τους ήταν καθαρά, ανέφερε σε αναφορά του το Ria Novosti.

Σε επιβεβαίωση αυτών των πληροφοριών, η ιστοσελίδα του 6ου αμερικανικού Στόλου, παρουσίασε σχετικό βίντεο που γυρίστηκε από το αντιτορπιλικό και το οποίο δείχνει ένα SU-24 στην περιοχή που βρίσκονταν το αμερικανικό πολεμικό πλοίο.

Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!


Ή αλλιώς, Συναισθηματική Ανθεκτικότητα, ένα χρήσιμο ψυχικό χαρακτηριστικό


Σας έχει τύχει να βρεθείτε στα δύσκολα και ενώ αρχικά νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε τελικά όχι μόνο τα καταφέρνετε, αλλά, με κάποιον τρόπο βγαίνετε κερδισμένοι –επειδή αισθάνεστε καλύτερα, επειδή πετύχατε κάτι, επειδή κάτι άλλαξε προς το καλύτερο, κλπ;
Η συναισθηματική ανθεκτικότητα αναφέρεται στην ικανότητα κάποιου να προσαρμόζεται σε στρεσογόνες καταστάσεις και κρίσεις. Οι πιο ανθεκτικοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν και να προσαρμοστούν σε αντίξοες συνθήκες χωρίς μεγάλες δυσκολίες, ενώ οι λιγότερο ανθεκτικοί δυσκολεύονται περισσότερο να αντιμετωπίσουν το άγχος και τις αλλαγές στη ζωή.

Τι επηρεάζει τη Συναισθηματική Ανθεκτικότητα;

Δες! Απλά Δες!


Διαλογισμός είναι να Βλέπεις, απλά να Βλέπεις. Σαν να βρέθηκες ξαφνικά, Εδώ, Τώρα, σε πραγματικό χρόνο, σε ένα κόσμο που σου είναι παντελώς άγνωστος, και πρέπει να τον δεις, να τον αναγνωρίσεις, να δεις που είσαι, τι είναι εδώ, τι υπάρχει εδώ… Να δεις τα πράγματα όπως είναι, όπως συμβαίνουν αυτήν την στιγμή.

Απλά να Βλέπεις. Αυτό είναι όλη η ζωή, αυτό είναι όλη η γνώση, αυτό είναι όλη η εμπειρία, να Βλέπεις, να αντιδράς αυθόρμητα. Αυτή η ζωή, αυτή η στιγμή, αλλάζει κάθε στιγμή, Ρέει. Δεν μπορείς να την κρατήσεις, δεν χρειάζεται να την κρατήσεις, γιατί κάθε στιγμή είναι κάτι νέο. Ισορροπείς στην στιγμή, τρέχεις μαζί της, γίνεσαι ένα μαζί της.

Μπορείς να Δεις έτσι; Να Βλέπεις έτσι; Όταν Βλέπεις, κι όταν κοιτάζεις, Κοίταξε αυτό που είναι, αυτό που συμβαίνει, την τάξη και την αταξία, την ομορφιά και την ασχήμια των πραγμάτων.

Παράξενο μαύρο δακτυλίδι εμφανίζεται στον ουρανό της Tigre στην Αργεντινή και μπερδεύει επιστήμονες και κατοίκους! (Βίντεο)

 Ένα μαύρο δαχτυλίδι εμφανίστηκε στον ουρανό της Tigre στην Αργεντινή!
Αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί!
μαύρος κύκλος ουρανό Αργεντινή Μάιο του 2015, μαύρο δακτύλιο Μάιος 2015 Αργεντινή ουρανού, παράξενο μαύρο δακτύλιο εμφανίζεται στον ουρανό της Tigre Αργεντινή 25η του Μάη του 2015, μαύρο κύκλο Αργεντινή Μάιο του 2015, μαύρο κύκλο σύννεφο Αργεντινή Tigre, Μπουένος Άιρες μαύρο κύκλο σύννεφο Μάιο του 2015, μαύρο κύκλο σύννεφο εμφανίζεται στον ουρανό της Tigre 25 του Μαΐου 2015
Ένα παράξενος μαύρος κύκλος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στον ουρανό της Tigre, βόρεια του Μπουένος Άιρες, αφήνοντας έκπληκτους όσους παρακολουθούσαν το απόκοσμο αυτό φαινόμενο γύρω από την Puerto de Frutos.
Το φαινόμενο αυτό, που συνέβη γύρω στις 17:00, εθεάθη από δεκάδες ανθρώπους γύρω από την πρωτεύουσα.

Η αδύναμη χειραψία δεν είναι ευγένεια…


Οι περισσότεροι όταν κάνουν χειραψία δεν σφίγγουν το χέρι του άλλου από ευγένεια! Ωστόσο οι επιστήμονες έχουν αντίθετη γνώμη και προειδοποιούν για την αδύναμη χειραψία!
Μετά από έρευνα οι επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΜακΜάστερ του Καναδά, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», αναφέρουν ότι η αδύναμη χειραψία υποδεικνύει αυξημένο κίνδυνο για έμφραγμα, εγκεφαλικό και για άλλα προβλήματα υγείας.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή καρδιολογίας Ντάριλ Λεόνγκ μελέτησαν στοιχεία για περίπου 140.000 άτομα, ηλικίας 35 έως 70 ετών, για μια περίοδο τεσσάρων ετών, σε 17 χώρες.
Η μυϊκή δύναμη της χειραψίας μετρήθηκε με ειδικό δυναμόμετρο, το οποίο υπολογίζει τη δύναμη που ασκείται, όταν ένας άνθρωπος πιέζει ένα αντικείμενο όσο περισσότερο μπορεί με το χέρι του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα