Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ!!! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ . (ΒΙΝΤΕΟ)Η αντίσταση ξεκινάει τώρα. 

Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που καλλιτέχνησαν πάνω σ'αυτό το Μά(ν)τριξ.

 Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους.

 Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. 

Η γνώση.

 Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο. Τον δρόμο προς τη σοφία. 

Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται.. Ήρθε και σχεδόν πέρασε!

Όλα τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ


Τα 2059 ονόματα που περιλαμβάνονται στην περίφημη «λίστα Λαγκάρντ» δημοσίευσε το περιοδικό «HOT DOC». Στην λίστα περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα από τον επιχειρηματικό, τραπεζικό και εφοπλιστικό τομέα. 

Όλα τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ

Αρχαιολόγος στην Αίγυπτο παραδέχεται πως οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία

 

Προϊστάμενος του τμήματος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Καΐρου, Δρ Ala Shaheen τον Δεκέμβριο του 2010 είχε πει σε ένα ακροατήριο ότι ίσως να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την αρχαιότερη πυραμίδα,την πυραμίδα της γκίζας.

Παντζάρια, ένα ισχυρό φάρμακο που μας δώρισε η φύση

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες αλλά και να αναστείλει τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων στο στομάχι, το έντερο, τους πνεύμονες, και το νευρικό σύστημα, σύμφωνα με κάποιες έρευνες. Βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού βοηθώντας στην αναγέννηση κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης περιέχουν διοξείδιο του πυριτίου, ζωτικής σημασίας για το υγιές δέρμα, τα νύχια, τους συνδέσμους, τους τένοντες και τα οστά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣΗ αρχική Πελασγική θρησκεία ήταν κατά βάση φυσιολατρική, θεοποιούμενων των φυσικών
δυνάμεων και νόμων. Έπλασαν τους θεούς καθ' ομοίωσιν των ανθρώπων. Καθ' όσον δε
αναπτύσσετο η διάνοια των αρχαίων Ελλήνων, στους θεούς αυτούς έβλεπαν συμβολικώς
τους εργάτες όχι μόνο της φυσικής αλλά και της ηθικής τάξεως.

Τα απόρρητα X-Files και οι αποκαλύψεις ενός εξωγήινου


Ένα άκρως απόρρητο έγγραφο που κοινοποιήθηκε την δεκαετία του ‘70 μόνο στην ομάδα Majestic 12 (exelixeis.gr/anekshghta/Το-μυστικό-της-majestic-12/), η οποία απαρτιζόταν από 12 ειδικούς οι οποίοι χειρίζονταν από το 1953 το φαινόμενο των UFO με εντολή του Αμερικανού προέδρου Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, φέρνει τα πάνω κάτω στα όσα (δεν) γνωρίζαμε για την εξωγήινη παρουσία στη Γη. Αν όσα αναφέρονται σε αυτό ισχύουν, τότε ανατρέπονται όλα όσα μας διδάσκουν εξ
απαλών ονύχων!

Ποιές είναι οι χώρες που δεν τις έχει αγγίξει η κρίση;


Η ιστοσελίδα του αμερικανικού περιοδικού “Foreign Policy” αφιερώνει στο ερώτημα αυτό έναν εκτενή φάκελο, στο πλαίσιο του οποίου ξεχωρίζει ο ισχυρισμός του ερευνητή και δημοσιογράφου Τζόσουα Κίτινγκ πωςεπτά αναδυόμενες οικονομίες υπήρξαν τα πλέον επιτυχημένα παραδείγματα υπέρβασης της κρίσης
Παρά το διαδεδομένο κλισέ, σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται η Ινδία και η Κίνα…

Ποιές είναι οι χώρες που δεν τις έχει αγγίξει η κρίση;

Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου...ή Προφητικός

Και μην έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί να κατρακυλήσεις πιο βαθιά στου Κακού τη σκάλα

Θα αιστανθείς να σου φυτρώσουν, 
ω χαρά!
Τα φτερά...τα φτερά, τα πρωτινά σου 
τα μεγάλα!          (Kωστής Παλαμάς)

Σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί, τους έχω σιχαθεί.(ΒΙΝΤΕΟ)Τις κρύες γυναίκες που με χαϊδεύουν,
τους ψευτοφίλους που με κολακεύουν,
που απ' τους άλλους θεν παλικαριά
κι οι ίδιοι όλο λερώνουν τα βρακιά,
σ' αυτήν την πόλη που στα δυο έχει σκιστεί,                                
τους έχω βαρεθεί.

Το μυστηριώδες βιβλίο του Σούγκα

Το αντίγραφο του John Dee.
Μελετώντας κάποιος τα ημερολογια του διάσημου Ελισσαβετιανού Μάγου και Αστρολόγου του 16ου αι. John Dee διαπιστώνει ότι γίνονται κάποιες αινιγματικές αναφορές σε ένα μαγικό βιβλίο το οποίο ονομάζονταν “the Book of Souga” ή το μετέπειτα γνωστό ως “Aldairaia“, ένα μυστηριώδες μαγικό κείμενο για το οποίο ο Aρχάγγελος Ουριήλ αναφέρει τον μάρτιο του 1582 ότι “αποκαλύφθηκε στον Αδάμ,όταν ήταν στον παράδεισo, από τους καλούς αγγέλους του Θεού και μόνο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο διερμηνέας του μυθικού βιβλίου” (Mysteriorum Liber Primus)…

Στον πόλεμο του ’40: Ο Ελύτης στην πρώτη γραμμή του πολέμου «παρέα» με τον Κάλβο και τον Καβάφη

Ο Οδυσσέας Ελύτης όπως είναι γνωστό πήρε μέρος στον πόλεμο του ’40 κατατασσόμενος σαν ανθυπολοχαγός στη Διοίκηση του Στρατηγείου Α’ Σώματος Στρατού.
 Στις 13 Δεκεμβρίου 1940 μετατέθηκε στη ζώνη πυρός και στις 26 Φεβρουαρίου του 1941 μεταφέρθηκε με σοβαρό κρούσμα κοιλιακού τύφου στο νοσοκομείο Ιωαννίνων).

«Ένας στρατιώτης μουρμουρίζει στο αλβανικό μέτωπο»


 
Νικηφόρος Βρεττάκος, «Ένας στρατιώτης μουρμουρίζει στο αλβανικό μέτωπο»


 Ποιός θα μας φέρει λίγον ύπνο εδώ που βρισκόμαστε;
Θα μπορούσαμε τότες τουλάχιστονα ιδούμε πως έρχεται τάχατε η μάνα μας
βαστάζοντας στη  μασχάλη της ένα σεντόνι λουλακιασμένο
με μια ποδιά ζεστασιά και κατηφέδες από το σπίτι μας.
Ένα φθαρμένο μονόγραμμα στην άκρη του μαντηλιού:
                ένας κόσμος χαμένος.

ΜΑΝΑ και ΓΙΟΣ 1940
ΜΑΝΑ και ΓΙΟΣ 1940 - Νικηφόρου Βρεττάκου

Στης ιστορίας το διάσελο όρθιος ο γιος πολέμαγε
κι η μάνα κράταε τα βουνά, όρθιος να στέκει ο γιος της, 
μπρούντζος, χιόνι και σύννεφο. 
Κι αχολόγαγε η Πίνδος σαν να' χε ο Διόνυσος γιορτή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)H AΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ... "ΑΠΑΙΤΕΙ" ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ... 

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...!!! 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ... ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.. ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Ο ΑΡΧΑΙΌΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ & ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ


Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ….ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ!!!!


Ω! ναι, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ το γεγονός πως ο χαιρετισμός αυτός προϋπήρχε στην Ελλάδας μας πολλους αιώνες πριν τον καπηλευθεί ο χίτλεράκος. Υπάρχουν ελληνιστές που δεν έχουν σχέση με Γερμανία και Ιταλία και χρησιμοποιούν ακόμη αυτον τον χαιρετισμό.

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΦΙΑ
Ο Πυθαγόρας αντιπροσωπεύει την αέναο αναζήτηση της  Αιώνιας Σοφίας (Philosophia Perennis). Αυτός είναι ένας κατ 'εξοχήν  αναζητητής της αλήθειας.  

Διακινδύνεψε τα πάντα για την εσωτερική έρευνα. Ταξίδεψε σε μήκη και σε πλάτη, σχεδόν σε όλο τον τότε  γνωστό κόσμο, σε αναζήτηση των Δασκάλων, των μυστηριακών  σχολών και  όλων των  κρυμμένων μυστικών.

Πάρε θέση στον πόλεμο αυτό...Έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στο αστρικό επίπεδο ένας εξελιγμένος πόλεμος...

Στο ένα μέτωπο είναι η στρατιά εκείνων που είναι υπέρ του ανθρώπινου είδους  και της 

ψυχικής του εξέλιξης ...

Η εξέλιξη αυτή βρίσκεται σε προσωπικό επίπεδο μέσα από την καλλιέργεια των ταλέντων 

και των ψυχικών χαρισμάτων, που ενεργοποιούν τις κρυφές δυνάμεις του κάθε ατόμου.

«…Πότε παρουσιάζετε η ψυχή;» «Από πού ήρθε;» ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΦΗΣΘα αναφερθώ σε ένα ακόμα απόσπασμα από τά πειράματα υπνωτισμού στην Πράγα. Η ερώτηση ήταν, «…πότε παρουσιάζετε η ψυχή;» . Και η απάντηση, «Μόλις γεννήθηκε το παιδί, παρουσιάσθηκε μια τόσο δα μικρούλα ψυχή στο ίδιο μέγεθος του κορμιού του…» . 

Το ΟΧΙ των Ελλήνων


«H Καθημερινή», 29/10/1940


Η απόφαση για την επίθεση κατά της Ελλάδας ελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 1940 από το Ιταλικό Πολεμικό Συμβούλιο, παρουσία του Μουσολίνι και παρά τις αντιρρήσεις πολλών από τους παρισταμένους για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπιζόταν η επιχείρηση. 
Ο «Ντούτσε» ήθελε μία νίκη για να μπει στο μάτι του Χίτλερ, που είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις για μία επίθεση κατά της Ελλάδας. Πίστευε ότι η χώρα μας ήταν ο εύκολος στόχος.

Μερικά από τα πιό εμπνευσμένα ρητά που ειπώθηκαν ποτέ...


Πλάτωνας
   "Ότι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε""Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους"
"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"
"Δε μπορείς να ανακαλύψεις  νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις την ακτή από τα μάτια σου"


"Στόχευε για το φεγγάρι... ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς

Ναι υπάρχει Κόλαση/Διάβολος/Κάρμα – γ μέροςΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Κεφάλαιο
Τίτλος
13
ΕΝΑΤΟΣ ΔΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
14
Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙΝΗΣΗ
15
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ
16
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
17
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΩΝ
18
ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
ΕΝΑΤΟΣ ΔΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ή ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Πολύ εκτιμητοί φίλοι., μαζεμένοι απόψε, προτιθέμεθα να μελετήσουμε τον ένατο Δαντικό κύκλο με τον σκοπό να εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτό το ζήτημα.
Διά μέσου αυτών των ομιλιών έχουμε φτάσει στο κέντρο ακριβώς της γης, το οποίο είναι τρομακτικής αδράνειας, καθώς επίσης είναι αυτός ο ίδιος ο πυρήνας του πλανήτη μας.
Φθάνοντας σε αυτό το σημείο, ο Δάντης στην Θεία Κωμωδία αναφέρει ασυνήθιστα το δόρυ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ¨...!ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΝΕΥΩ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ-ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΞΕΝΟΙ) ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Η Φυλή των Υπαλλήλων


9
Είσαι Ελεύθερος και παρέδωσες την Ελευθερία σου, Είσαι Αθάνατος, μα πας και πεθαίνεις, όλη η Αφθονία του Σύμπαντος είναι δική σου και συ δουλεύεις σαν σκλάβος, Δεν έχεις ανάγκη από κανένα και τίποτα, αλλά εσύ οργανώνεσαι σε ομάδες, δουλειές, κόμματα, συλλόγους. Τι επιτέλους Είσαι; Τι στο καλό Κάνεις; Μόνο με την Σκέψη σου μπορείς να φτιάξεις -και φτιάχνεις-Σύμπαντα και Κόσμους και συ δεν μπορείς να φτιάξεις την δουλειά σου, την ζωή σου.  Έπαψες να είσαι Άνθρωπος και έγινες υπάλληλος. Δεν  είσαι πλέον ζωντανός, είσαι ήδη νεκρός, απλά είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί και να το καταλάβεις.  Έπαψες να είσαι άνθρωπος, έγινες Υπάλληλος, έγινες η Μαριονέτα της Ζωής.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΛΕΝΕ Σ'ΑΓΑΠΩ...(ΒΙΝΤΕΟ)
'',,,,,ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ Σ'ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ 

ΑΛΛΟΙ,

ΜΑ ΑΛΛΙΩΣ

Η αγωνία ενός…Γρέκο.


                                   Καζαντζάκης Νίκος!
Από την.. αναφορά
Φθάσε εκεί που μπορείς!
Φθάσε εκεί που δεν μπορείς!

Λίστα, ληστεία και απληστία- Όταν η Δικαιοσύνη εθελοτυφλεί και κωφεύει. Του Κώστα Βαξεβάνη ....ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)Του Κώστα Βαξεβάνη
Είμαστε μια μικρή δημοσιογραφική ομάδα. Δημοσιογραφική. Σε αυτό επιμένουμε ιδιαίτερα. Δεν έχουμε μετοχικά σχήματα, δεν πήραμε δάνεια, δεν χρησιμοποιήσαμε τη δημοσιογραφία για να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα. Ξεκινήσαμε την έκδοση του HOT DOC με 5.000 ευρώ κεφάλαιο. Δεν μπήκαμε σε μπανιέρες για να μουλιάσουμε την δημοσιογραφία στα αρωματικά νερά του life style, δεν παρουσιάσαμε ως δημοσιογραφία τα γιλέκα του Καματερού. Στον τραπεζικό μας λογαριασμό υπάρχει ένα ποσό για να πληρωθεί το χαρτί, οι άνθρωποι που δουλεύουν και κάτι πίτσες ντιλίβερι τα μεσημέρια που μας έχουν καταστρέψει.

Σεισμός 7,7 Βαθμών Ρίχτερ Στον Καναδά..Τσουναμι Κατευθυνεται Προς Χαβαη!!!Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, χτύπησε τον δυτικό Καναδά, στην επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας στις ακτές του Ειρηνικού, ανακοίνωσε αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS). 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ«...Γιά χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσύριων, 

των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε 

θεότητες και δυνάστες. Οι 'Ελληνες όμως, πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια 

του. Τον δίδαξαν να είναι υπερήφανος. Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, έλεγε ο 

Σοφοκλής, αλλά τίποτα δεν είναι πιό θαυμάσιο από τον άνθρωπο.

ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΑΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟ ΜΕΣΟ"

Localcloud_frisch (1)
Φαίνεται να υπαρχουμε  μέσα σε μια "τοπική φυσαλίδα" σε ένα δίκτυο κοιλοτητων στο διαστρικό μέσο, πιθανότατα σκαλισμένων από μαζικές εκρήξεις αστέρων εκατομμύρια χρόνια πριν. Το διαστρικό μέσο (ή ISM) είναι η υλη που υπάρχει στο χώρο μεταξύ των συστημάτων αστέρων σε έναν γαλαξία. Αυτη η υλη περιλαμβάνει φυσικο αερίο στην ιοντική, ατομική και μοριακή μορφή, σκόνη, και  κοσμικές ακτίνες. Γεμίζει το διαστρικό διάστημα και δένει ομαλά στον περιβάλλοντα διαγαλαξιακό χώρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα