Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ?

Φωτογραφία: Για την μηχανή του χρόνου καταγίνονται και επιστήμονες της Ρωσιας:                                                                    Υπάρχουν  και αναφορές ότι στην ΕΣΣΔ της εποχής του Στάλιν υπήρξε ένα «Ερευνητικό Ινστιτούτο Παράλληλων Κόσμων» που ασχολούνταν με τον επηρεασμό της ροής του χρόνου και με ταξίδια μέσα στον χρόνο. Μάλιστα ο Lavrenty Beria, αρχηγός της Μυστικής Αστυνομίας το 1952, αποκάλυψε ότι 18 καθηγητές που ασχολήθηκαν με τέτοια πειράματα εκτελέστηκαν και άλλοι 59 στάλθηκαν σε … «κατασκηνώσεις» στη Σιβηρία για να μην αποκαλύψουν το μυστικό. Μετά τον Σταλιν , τα πειράματα επαναλήφθηκαν το 1961 με καταστροφικά αποτελέσματα καθώς 8 επιστήμονες εξαφανίστηκαν και κάποια κτίρια καταστράφηκαν μέσα σε λίγες στιγμές. Έκτοτε τα πειράματα σταμάτησαν για να συνεχιστούν το 1987, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οδήγησαν σε μια εξαιρετικά δυνατή έκρηξη στις 30-8-1989 στα νησιά Anjou. Μια εκδοχή υποστηρίζει ότι στη διάρκεια του πειράματος υπήρξε σύγκρουση με έναν αστεροειδή ή κάποιο άλλο τεράστιο αντικείμενο σε κάποιον παράλληλο κόσμο ! Μάλιστα υπάρχουν κάποια – λίγο ανατριχιαστικά – ηχητικά ντοκουμέντα απ’ τους ετοιμοθάνατους επιστήμονες που συμμετείχαν στο πείραμα. Στη Ρωσία αρκετοί επιστήμονες  έχουν καταφέρει να επιβραδύνουν ή να επιταχύνουν τη ροή του. Για παράδειγμα ο Vadim Chernobrov και η επιστημονική του ομάδα,  κατάφεραν «παίζοντας» με μαγνητικά πεδία σε περιβάλλον εργαστηρίου να επιβραδύνουν μία ώρα (60 λεπτά) κατά 1,5 δευτερόλεπτο. Με άλλο πείραμα που διεξάχθηκε τον Αύγουστο του 2001 στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας, επιτεύχθηκε μια μεταβολή της ροής του χρόνου κατά 3% μετρημένη με ακρίβεια με κρυσταλλικούς ταλαντωτές (κρυστάλλους των ρολογιών ακριβείας). Ο εκτελεστής του πειράματος Vadim Chernobrov περιέγραψε την εμπειρία του σαν να ήταν για λίγες στιγμές ταυτόχρονα «εδώ» και «εκεί», σε δύο χρονικές στιγμές ή σε … δύο κόσμους. Αυτά είναι τα επίσημα .Τα έχουν ανακοινώσει. Αυτό που δεν ανακοίνωσαν είναι ότι κατάφεραν να φτιάξουν και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι μηχανή του χρόνου.Για την μηχανή του χρόνου καταγίνονται και επιστήμονες της Ρωσιας: Υπάρχουν και αναφορές ότι στην ΕΣΣΔ της εποχής του Στάλιν υπήρξε ένα «Ερευνητικό Ινστιτούτο Παράλληλων Κό
σμων» που ασχολούνταν με τον επηρεασμό της ροής του χρόνου και με ταξίδια μέσα στον χρόνο. Μάλιστα ο Lavrenty Beria, αρχηγός της Μυστικής Αστυνομίας το 1952, αποκάλυψε ότι 18 καθηγητές που ασχολήθηκαν με τέτοια πειράματα εκτελέστηκαν και άλλοι 59 στάλθηκαν σε … «κατασκηνώσεις» στη Σιβηρία για να μην αποκαλύψουν το μυστικό. Μετά τον Σταλιν , τα πειράματα επαναλήφθηκαν το 1961 με καταστροφικά αποτελέσματα καθώς 8 επιστήμονες εξαφανίστηκαν και κάποια κτίρια καταστράφηκαν μέσα σε λίγες στιγμές. Έκτοτε τα πειράματα σταμάτησαν για να συνεχιστούν το

"ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΛΩΣΤΗ" Εμείς είμαστε η αλλαγή που περιμένουμε




Στενοχωριέμαι γιέ μου όταν βλέπω σατυρικά ποιήματα και άλλα γραπτά του περασμένου αιώνα να είναι ακόμα επίκαιρα. 

Θλίβομαι επειδή το φως του ήλιου δε διέλυσε τη σκιά μας παρά εκείνη μπόρεσε να καταπιεί τη ζωντανή μορφή μας και τώρα πλέουμε στα μαύρα πελάγη του εαυτού μας γυρεύοντας φάρους απ’ το παρελθόν μα για να φωτίσουν ποια ρότα ποια λιμάνια που όλα γίνηκαν απόκρημνες και άγονες στεριές.

Οδηγός επιβίωσης για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε ...


Η κρίση του πολιτισμού μας είναι συνολική. Εκδηλώνεται καθημερινά επιδεινούμενη. Σε άλλους δείχνει το ανελέητο πρόσωπο της οικονομικής ένδειας. Σε κάποιους άλλους κατευθύνει τα βήματά τους...
στον ανεπίστροφο δρόμο της σύγκρουσης των θρησκειών. Μερικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι ένα ζήτημα «δεικτών» που πρέπει να «διορθωθούν» και πόρων που θα αποδειχτεί εύκολο να αναδιανεμηθούν. Οι περισσότεροι δεν φιλοσοφούν την κατάσταση και προσπαθούν απλά να βγάλουν την ημέρα. Μερικοί τα καταφέρνουν και μερικοί όχι.

ΛΙΣΤΑ: Αυτοί είναι οι πολιτικοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια λίστα με ονόματα εν ενεργεία πολιτικών που φέρονται να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.
Στην αμφιλεγόμενη αυτή λίστα φιγουράρουν πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και αρχηγοί κομμάτων.

Νέο εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου

Κονδυλώματα Τέλος
 Ένα νέο είδος εμβολίου για την καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου, που κατασκευάστηκε από την εταιρεία Inovio Pharmaceuticals, δίνει ελπίδα ως μια πιθανή θεραπεία για τις προ-καρκινικές αλλοιώσεις του τραχήλου της μήτρας, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι ερευνητές της εταιρείας.

Έρχεται ο ιός Αρμαγεδδών ή θέλουν να ξεπουλήσουν πάλι κανένα νέο εμβόλιο οι φαρμακοβιομήχανοι;


                      

Ερχεται ο Αρμαγεδδών, ένας μυστηριώδης ιός που προκαλεί πονοκέφαλο στις υγειονομικές αρχές του πλανήτη γιατί είναι θανατηφόρος. Η επιστημονική κοινότητα εκφράζει φόβους ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μία νέα πανδημία...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Αριάδνη -Τι είναι, τι προβλέπει, στόχοι προγράμματος

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης παρουσιάζει το πρόγραμμα «Αριάδνη» (Φωτογραφία: Fosphotos)
Αθήνα: Τον γόρδιο δεσμό της παραβατικότητας στα ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίζει ότι θα κόψει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με την εφαρμογή του προγράμματος «Αριάδνη» από την 1η Ιανουαρίου 2013.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΥΡΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ; ΑΝΑΛΥΣΗ...

Kαμμένος: "Ο πρωθυπουργός γονάτισε και παρέδωσε τον όρο Μακεδονία στα Σκόπια;!"

ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του


Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.

Ο Αρίσταρχος και όχι ο Κοπέρνικος... Ο Έλληνας πρωτοπόρος του ηλιοκεντρικού συστήματος...


Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο άνθρωπος προσπάθησε να καταλάβει και να εξηγήσει την ύπαρξή του με βάση τις γνώσεις του και τις παρατηρήσεις. Εστιάζοντας την προσοχή του στο πλήθος των εντυπωσιακών ουράνιων φαινομένων, ο πρωτόγονος άνθρωπος έκανε τα πρώτα εξελικτικά βήματα προς την επιστημονική θεώρηση μ
ε αφορμή την παρατήρηση δύο θεμελιωδών φαινομένων, δηλαδή της ημερήσιας αξονικής περιστροφής της ουράνιας σφαίρας και της ετήσιας μεταβατικής κίνησης του Ηλίου.

David Wilcock- H καρέκλα, το 2012 και άλλα


David Wilcock

H καρέκλα, το 2012 και άλλα

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ - Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ


                                     

ΑΘΛΟΣ VIII

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ


Ο Μύθος

Ο μεγάλος Προεστός, περιβλημένος με ακτινοβόλο γαλήνη, είπε μια μόνο λέξη.
 Ο Δάσκαλος άκουσε τη χρυσή εντολή και κάλεσε τον Ηρακλή, τον υιό του Θεού που ήταν και υιός του ανθρώπου.
“Το φως λάμπει τώρα στην όγδοη Πύλη”, είπε ο Δάσκαλος. “Στο αρχαίο Άργος έπεσε ανομβρία.
 Η Αμυμώνη ικέτευσε τη βοήθεια του Ποσειδώνα. Τη διέταξε να κτυπήσει ένα βράχο κι όταν το έκανε, ανάβλυσαν τρία κρυστάλλινα ρυάκια· όμως μια ύδρα έκανε εκεί τη φωλιά της.”

Αρχαίο ηλιακό ρολόϊ που δείχνει τη σωστή ώρα σε κάθε τόπο, βρέθηκε στο Πολύχρονο Χαλκιδικής


 Αρχαίο ηλιακό ρολόϊ που δείχνει τη σωστή ώρα σε κάθε τόπο, βρέθηκε στο Πολύχρονο Χαλκιδικής

Το ρολόι εντοπίστηκε σε κτήριο της ύστερης αρχαιότητας στο Πολύχρονο Χαλκιδικής.
Ενα από τα λιγοστά παγκοσμίως ηλιακά ρολόγια των ελληνορωμαϊκών χρόνων που έχουν εντοπιστεί άθικτα ανασύρθηκε από την αρχαιολογική σκαπάνη στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Το εύρημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς τα

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


Μαίνεται ένας αόρατος πόλεμος που δεν μπορείτε να δείτε ούτε να πιστέψετε ότι

συμβαίνει. 

Οι παρενέργειες του είναι αυτές που γίνονται αντιληπτές στις κοινωνίες του κόσμου. Επειδή 

η δυσοσμία απ' την αποσύνθεση του κοινωνικοπολιτικού συστήματος είναι πια ανυπόφορη 

να είστε έτοιμοι για την επο
χή του Ρομπέν των Δασών μέχρι να εμφανιστεί ο πραγματικός 





Αρθούρος. Όσοι καταλάβατε καταλάβατε.

Η Άννα και το Πουλάκι

Μια όμορφη ιστορία για ένα ίντιγκο παιδί, από το Group και τον Steve Rother.

Καθίστε αναπαυτικά και ακούστε:
Η Άννα ήταν ένα ίντιγκο παιδί 12 χρονών που αντιμετώπιζε με πολύ μεγάλη δυσκολία το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής – το παιχνίδι που όλοι έχουμε έρθει να παίξουμε πάνω στη Γη

Φτιάξτε μόνοι σας απορρυπαντικό πλυντηρίου σε 10 λεπτά

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σημερινά απορρυπαντικά πλυντηρίου καθαρίζουν πολύ καλά, ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες(και όσοι δεν ασχολούνται έχουν πειστεί από τις σχετικές αμέτρητες διαφημίσεις). Πολλοί όμως από μας δεν γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει η χρήση τους τόσο σε μας τους ίδιους όσο και στο περιβάλλον. Εν συντομία ας δούμε 2-3 βασικά.

Η Ιώνη ετοιμάζεται για την υποδοχή προσφύγων από τη Συρία

Η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία και οι απρόβλεπτες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή «ανάγκασαν» σήμερα την ειδική ομάδα που έχει συσταθεί για τη διαχείριση πιθανής κρίσης με άφιξη χιλιάδων προσφύγων από τη Συρία να πραγματοποιήσει την άσκηση Ιώνη.

Περίεργοι πόνοι στην μασχάλη: Τι μπορεί να σημαίνουν;

Περίεργοι πόνοι στην μασχάλη: Τι μπορεί να σημαίνουν;


Η εξήγηση: Θα μπορούσε να οφείλεται σε κάποιο διογκωμένο θυλάκιο τρίχας ή μπορεί και κάποια τρίχα να μεγαλώνει εσωτερικά αντί να βγαίνει προς τα έξω, λόγω του ξυραφιού ή του μηχανήματος αποτρίχωσης που χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε πρήξιμο των λεμφαδένων, εξαιτίας κάποιας λοίμωξης.

Οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος , φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωτηρία και εξέλιξη του πλανήτη.


Ο κόσμος μας, όσο παράξενο καί να ακούγεται, αποτελείται από δύο είδη ανθρώπων. Αυτούς πού προέρχονται από το γήϊνο στοιχείο, την ενέργεια της γής, τους πιθηκοειδής μεταλλαγμένους , και από αυτούς πού προέρχονται από τά θεϊκά όντα-ιόντα, τά παιδιά του Ήλιου, τους ανθρώπους . Τους γήινους τους μετάλλαξαν οί Άτλαντες επεμβαίνοντας στο DNA τους , και τους έδωσαν την δυνατότητα του λόγου και της σκέψης. Οί δεύτεροι προήρθαν από το σπέρμα των θεών από τον Σείριο.
Οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος , φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωτηρία και

Πώς θα είναι ο άνθρωπος σε 1.000 χρόνια (pic)

Η εξέλιξη άλλαξε το ανθρώπινο σώμα και πρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια. Και εξακολουθεί να το κάνει.
Πώς θα είναι ο άνθρωπος σε 1.000 χρόνια (pic)

Αφρικανική Ένωση: Για πρώτη φορά εξελέγη γυναίκα στην προεδρία της Επιτροπής

Image
 Για πρώτη φορά γυναίκα πολιτικός  εξελέγη για μια στρατηγικής σημασίας θέση στην  Αφρικανική Ένωση. Πρόκειται για την νοτιοαφρικανή Ενκοσαζάνα Ντλαμίνι-Ζούμα η οποία σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντά της στην προεδρία της Επιτροπής.

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ….Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Γνωρίζετε  ότι ο ερπετοειδής εγκέφαλος  συμπεριφέρεται όπως ό όφις; Μπορεί να γίνει άρπαγας ,  αιμοβόρος, αχόρταγος δηλητηριώδης , φονιάς, …Αλλά
Αλλά  είναι όμως και ο Σοφός.
Είναι το σημείο πού εκφράζετε το ένστικτό μας.
Ο ερπετοειδής εγκέφαλος   είναι ο αρχαίος εγκέφαλός μας.
Καταλαμβάνει εκείνο το σημείο  πού εμπεριέχεται το σύστημα Θάλαμος –Υποθάλαμος-Αμυγδαλή-Ιππόκαμπος.
Δηλαδή το σύστημα Θηλαστικού και Ερπετοειδούς .

"Τις πταίει" για την εμπλοκή;



ImageΚάτι πάει πολύ στραβά με την περίφημη διαπραγμάτευση που υποτίθεται ότι γίνεται εδώ και μήνες ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα. Δεκάδες φορές το τελευταίο διάστημα ακούσαμε από επίσημα χείλη την επωδό ότι «το πακέτο κλείνει», αλλά αυτό εξακολουθεί να παραμένει… «ορθάνοιχτο».

Ιωάννου του Χρυσοστόμου: «Περί κάλλους γυναικῶν»

Από το βιβλίο: "Μαργαρίται του Χρυσοστόμου'' έκδοση Κωνσταντινούπολη 1870
Λόγος Β'
«Περί  κάλλους γυναικῶν»
«τη γυναίκα δεν έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις...»

Ελεύθερη απόδοση από το Γιώργο Εχέδωρο

« Εκείνος που θέλει να παντρευτεί είναι απαραίτητο να διαβάσει του Νόμους που έγραψε ο Απόστολος Παύλος για να μάθει τι πρέπει να κάνει.

Γιατί αν τύχει η γυναίκα που θα πάρει να είναι 

Εγκαταλείπουν χωριά στην Ινδονησία λόγω έκρηξης ηφαιστείου

Οκτώβριος 16, 2012.

Τζακάρτα.

Το ηφαίστειο ‘Ροκετάντα’ που βρίσκεται στην επαρχία Nusa Tenggara Timur της Ινδονησίας παρουσιάζει αυξημένη δραστηριότητα, σύμφωνα με το πρακτορείο Antara.


Ηφαιστειακή τέφρα έχει πέσει

"Ελληνόψυχος" πύρινος λόγος κατά Γερμανίας από τον ... Σέρβο πρωθυπουργό!


Image Ο πύρινος λόγος του Σέρβου πρωθυπουργού Ι.Ντάντιτς που θα διαβάσετε εν συνεχεία, κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει από το στόμα και την ψυχή Έλληνα πολιτικού, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι η κοινωνία στη χώρα έχει σταματήσει να αναδεικνύει ψυχωμένους ηγέτες.

O Kηπος Των Εσπεριδων Και Τα Χρυσα Μηλα

 

Σίγουρα, ένα από τα κλειδιά για να αποκωδικοποιήσει κάποιος όλο αυτό το χάος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Μέση Ανατολή και στη Β. Αφρικής–ένας άλλος Τρωϊκός πόλεμος- -είναι η μυθολογία γύρω από τα Μήλα των Εσπερίδων ή
αλλιώς «το Μήλο της Έριδος.»

Ερευνητές κατάφεραν να διαγράψουν τον φόβο από τον εγκέφαλο

Φοβάστε τα ύψη, το σκοτάδι, τους κλειστούς χώρους (ή οτιδήποτε άλλο) και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις φοβίες σας;

Ερευνητές κατάφεραν να διαγράψουν τον φόβο από τον εγκέφαλο
Τότε, ίσως μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα σας με τη νέα τεχνική που ανέπτυξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία, χάριν στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορούν να διαγράψουν τις νεοσύστατες συναισθηματικές αναμνήσεις από τον εγκέφαλο.

Οι Σκυλάνθρωποι. Τους Μισώ αλλά και τους Θαυμάζω!

Σ' ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.
 «Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο

Μπορεί ένα σατανικό σχέδιο να ακυρωθεί αν γίνει εγκαίρως γνωστό;

Μπορεί ένα σατανικό σχέδιο να ακυρωθεί αν γίνει εγκαίρως γνωστό;
  
 Πρόβλεψη του τρέχοντος Ελληνικού συντάγματος:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα