Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

A΄Β΄και Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ.


Ποιος Θεός μας ξέχασε;
Ποια σκληρή μοίρα καταράστηκε τους Έλληνες;
Ελληνική ΣημαίαΤι λάθος πράξαμε και πληρώνουμε πάντα με το αίμα μας, σε κάθε δίνη των Λαών, σε κάθε ΠΟΛΕΜΟ να είμαστε στο κέντρο, σε κάθε σύρραξη να θρηνούμε θύματα;

EΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΟΡΓΗ - ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ (VIDEO

ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1830. ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1912 ΚΑΙ ΤΟ 1921. ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1955 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗ ΦΛΟΓΑ

Μόνο η ντροπή θα είναι όλη δική σου…

ΑΠΟΤΑΥΤΙΣΗ (Μέρος 2ο) Dr. Wayne Dyer

 Να κατανοήσουμε τι
σημαίνει αποταύτιση
Σ' ολόκληρο αυτό το βιβλίο έχω πολλές φορές αναφερθεί στο
δυαδισμό που υπάρχει μέσα μας και που μας συγκροτεί - είμαστε μορφή και μη
μορφή. Ένα μεγάλο τμήμα της ύπαρξής μας είναι δίχως μορφή, ένα τμήμα που συμπεριλαμβάνει
όλες τις σκέψεις μας, την πνευματικότητα και την ανώτερη συνείδησή μας. Η σκέψη
είναι μια βασική διάσταση, μέσα στην οποία ζούμε κυριολεκτικά όλη τη ζωή μας,

Ελλάδα: Παγκόσμιος Ηγέτης στην Αλλαγή / Μεταμόρφωση -- Ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στους Έλληνες από τον Άλαν Κοέν

Ελλάδα: Παγκόσμιος Ηγέτης στην Αλλαγή / Μεταμόρφωση
Ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στους Έλληνες από τον Άλαν Κοέν
από Naos Agapis

 
Το έθνος της Ελλάδας έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου ολόκληρου. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην κυβέρνηση της Ελλάδας και σ' εσάς τους Έλληνες, για να δουν πώς θα διαχειριστείτε τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Για μία ακόμα φορά, η Ελλάδα βρίσκεται στο προσκήνιο του πεπρωμένου της ανθρωπότητας, χαρτογραφώντας το μονοπάτι

Μέρος πρώτο: (καλή χώνεψη...)

Αν κάτι τρέφεται από εσένα μην το αφήνεις να χορτάσει. Απαλλάξου από αυτό όσο πιο σύντομα μπορείς.
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. 
Πάρ’ τους μαζί σου!
Κάποιες φορές η λογική είναι θέμα στατιστικής.
Μη λυπάσαι για τις καλές στιγμές που πέρασαν. Να χαίρεσαι που κάποτε υπήρξαν.
Αν δεν κοιτάς εκεί που πρέπει να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Ο μόνος τρόπος για να παραμείνεις αθάνατος είναι να διαιωνίσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου. 
Τα υλικά αγαθά χάνονται και

ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ
ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ!!!!!
VIDEO.........

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !

Αναρτήθηκε από


Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς,
ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ,
το
Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες!
Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα,
στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;
Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι οι απόψεις που αναφέρονται στο  άρθρο αυτό –και να το θυμάστε– είναι αυτούσιες της Raelyan Allan, η οποία ίδρυσε το Rumor Mill News (εικ. 1). Αφορούν μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Φυσικά η κατάσταση είναι σημαντικά πιο περίπλοκη και πολύ περισσότερο σοβαρή. Αυτό είναι άλλο ένα άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον τον Μάη του 2007 και στην miastala.com, η αναδημοσίευση του επιτρέπεται, με σύνδεσμο ως είθισται.

Δημήτριος Μαντές:Ο δάσκαλος που δίδαξε με ένα...φύλλο!

Όπου ένα ταπεινό φύλλο, γίνεται πολύτιμο εργαλείο, στα χέρια του δασκάλου, που δε ζητά πλούτη και παλάτια κι ούτε χρειάζεται πολύπλοκα εποπτικά μέσα να επιτελέσει το έργο του. Του φτάνει το μεράκι και το μεγαλείο της ψυχής του. Κι ύστερα, η κ. Διαμαντοπούλου τον είπε "αμόρφωτο, ψυχάκια και τεμπέλη" Ποιος άραγε είναι τόσο ικανός και τόσο άξιος να τον κρίνει; Που θα βρεθεί ο αλάθητος, να τον πετροβολήσει;

ΠΕΡΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ

Να  λοιπόν που φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο. Ή αποδεχόμαστε τη μοίρα μας ή τους λέμε «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ». Μετά την καταλήστευση των υλικών μας θησαυρών, του ιδρώτα της εργασίας μας, της περιουσίας μας, της περιουσίας του Κράτους μας, των εθνικών μας πόρων, του υπεδάφους, του ορυκτού μας πλούτου και των ενεργειακών μας αποθεμάτων, έρχεται μια άλλου είδους ειδεχθής ληστεία:

Διαστασιακή Πύλη! 2012

 από Elizabeth De
H ενέργεια σε αυτόν τον πλανητη  άλλαξε ακριβώς τη στιγμή που μια διαστασιακή πύλη άνοιξε. Οι περισσότεροι από εσάς αισθανθήκατε τη στιγμή που η ενέργεια άλλαξε. Αυτό έχει την αίσθηση της διάτασης του χρόνου και συνεχίζει για ένα χρονικό διάστημα. Κάθε φορά που σκέφτεστε κάποιον που έχει πεθάνει ή κάτι που έχετε νιώσει από την άλλη πλευρά του πέπλου, τη στιγμή που κρατάτε αυτό το όραμα, μια διαστασιακή πύλη ανοίγει και υπάρχει εκεί. Έχουν πρόσβαση σε εσάς ανά πάσα στιγμή. Έχετε βιώσει ολόκληρη την ύπαρξή σας στη Γη αλλά τώρα κάποιες συμπεριφορές αλλάζουν. Η ευαισθησία σας είναι πολύ πιο μεγάλη έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτή σε διαφορετικά επίπεδα και να

Σαν σήμερα

postsΣαν σήμερα το 1959 στην Αμερική, πέθανε σε ηλικία 44 χρονών η μεγάλη τραγουδίστρια της τζαζ και της μπλουζ, Μπίλι Χολιντέι, η οποία συνέθεσε πολλά τραγούδια, ορισμένα από τα οποία συγκαταλέγονται στα κλασικά του τζαζ ρεπερτορίου, όπως τα “Lady Sings the Blues” και “God Bless the Child”.
Το 1998 ισχυρός σεισμός στην Παπούα Νέα Γουινέα, δημιουργεί καταστροφικό τσουνάμι το οποίο κατέστρεψε ολοσχερώς 10 χωριά και άφησε πίσω του 3183 νεκρούς,2000 αγνοούμενους και χιλιάδες άστεγους.
Το 2007 η πτήση 3054 της ΤΑΜ Airlines συντρίβεται στην προσγείωση εν μέσω κακοκαιρίας στο Σάο Πάολο, και χάνουν την ζωή τους 199 επιβάτες. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία που έχει σημειωθεί στην Βραζιλία μέχρι και σήμερα.

Πέθανε η παιδεία και ο πολιτισμός, ζήτω ο βανδαλισμός!



Γράφει ο Νίκος Βραχασωτάκης

Οι λέξεις παιδεία και πολιτισμός είναι δύο λέξεις αλληλένδετες μεταξύ τους και η μία δεν μπορεί να υπάρχει δίχως την άλλη.

Δυστυχώς η χώρα μας πλέον μπορεί να καυχιέται για τις μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος αλλά πλέον δεν έχουμε να προσφέρουμε και τίποτα ιδιαίτερο σε έναν έτσι και αλλιώς απολίτιστο πλανήτη που το χρήμα -με κάθε μέσο- και η γκλαμουριά είναι ο αυτοσκοπός του ανθρώπου.

Ανοίγοντας την τηλεόραση σήμερα το απόγευμα είδα

Τσακ Νόρις

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία




O Tσακ εν δράσει
“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα