Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ακολουθεί πολιτική δυσφήμιση


Ξετρελαμένο δηλώνει το εκλογικό σώμα με τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων που κυκλοφορούν, σε σημείο μάλιστα που μαζεύονται ήδη υπογραφές, ώστε οι εκλογές να μη γίνουν ποτέ κι η προεκλογική περίοδος να κρατήσει για πάντα. Περνάμε τέλεια!

Λίγες μέρες μετά το εξαιρετικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας "Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο" που τρολαρίστηκε όσο κανένα άλλο στην ιστορία - ντάξει, το συναγωνίζεται το "Και η Ελλάδα, κύριε;" του 2012 -, έσκασε μύτη το πρώτο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ, οπότε ο πήχυς ανέβηκε υπερβολικά ψηλά.

Ο αναγκαίος ηλίθιος Πάνος Καμμένος δείχνει στον μικρό Αλέξη Τσίπρα πώς πρέπει να οδηγεί το τρενάκι που λέγεται Ελλάδα ώστε να μην εκτροχιαστεί, ενώ από πάνω τους περνάει ένα ψεκαστικό αεροπλανάκι που τους ψεκάζει υδατάνθρακες.

Η νεολαία έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στα προεκλογικά σποτ των κομμάτων κι αυτό είναι πολύ παράξενο αν σκεφτεί κανείς ότι οι πολιτικοί έχουν σταθερά γραμμένη τη νεολαία στα αρχίδια τους.

Το Charlie «ξεφωνίζει» τους φονιάδες

Τι όπλισε τα χέρια των τζιχαντιστών μετατρέποντας την Πόλη του Φωτός σε πεδίο μάχης – Το ισλαμικό φίδι που μεγάλωνε για χρόνια στον κόρφο της Γαλλίας τη δάγκωσε για τα καλά και τώρα απειλεί να δηλητηριάσει τη δημοκρατία της
Η καύτρα από το τσιγάρο στον παγωμένο αέρα ήταν η μοναδική «ζεστή» νότα από τη σιωπηρή διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο στην οδό Σίνα. Η Ελλάδα έστελνε με τον βουβό αυτό τρόπο το δικό της μήνυμα συμπαράστασης -και ίσως να είναι η μόνη φορά που είδαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπροσώπους όλων των κομμάτων- με μια συγκινητική, σχεδόν συνωμοτική αλληλεγγύη, απ’ αυτές που ξέρει να στέλνει η Δύση όταν ξαναβρίσκει τα χαμένα της όπλα: του λόγου, της ελεύθερης έκφρασης, της ανθρωπιάς.
Σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης ταυτόχρονα με το Παρίσι υψώθηκαν αυτόματα τα μαύρα πλακάτ με το «Je Suis Charlie» ως ελάχιστα ψήγματα ελπίδας μέσα στο αδιέξοδο του ζόφου, ως μικρές φωτεινές επιγραφές απέναντι σε κίτρινα μάτια λύκων. Οχι, δεν θα υποχωρήσουμε, δεν θα μας κάνουνε να φοβηθούμε, είμαστε όλοι Charlie, οι ζεστές καρδιές θα νικήσουν το παγωμένο μίσος.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Φωτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην «πρωτεύουσα» των Τζιχαντιστών, την Μοσούλη του βορείου Ιράκ, σχεδιάστηκε η τρομοκρατική επιχείρηση στο Παρίσι σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ίδιας της τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak, που αναφέρει ότι μέσω Τουρκίας κινήθηκαν οι εξτρεμιστές ισλαμιστές για την ολοκλήρωση της επιχείρησης τους στην γαλλική πρωτεύουσα.
Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, η επίθεση στο γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdoείχε σχεδιαστεί στην αρχή για τις 25 Δεκεμβρίου, ήμερα Χριστουγέννων. Η ημερομηνία αυτή είχε μεγάλη συμβολική σημασία αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε καθώς δεν είχαν τελειώσει οι απαραίτητες προετοιμασίες. Την όλη επιχείρηση είχε υπό την εποπτεία του το λεγόμενο υπουργείο Άμυνας του χαλιφάτου των Τζιχαντιστών στην Μοσούλη.

Περί υποδοχής της πληροφορίας


Γνώμη έχουν όλοι... Γνώση για να εκφέρουν γνώμη έχουν; 

Άλλο η γνώση, και άλλο η γνώμη... εμείς διαβάζουμε κάτι -στο ίντερνετ - και αμέσως το υιοθετούμε ως αλήθεια δίχως άλλο. Γιατί όμως γίνεται αυτό; Γιατί τείνουμε εμείς οι άνθρωποι να υιοθετούμε -την περισσότερη των περιπτώσεων ασκεπτεί μια ιδέα ή γνώμη; 

Πιστεύω ότι δεν έχουμε ένα λογικό πλαίσιο εξέτασης των πραγμάτων. Ένα φίλτρο, όπως είναι αυτά τα φίλτρα του νερού στις γεωτρήσεις, που κρατούν μακριά τις ακάθαρτες ουσίες, ώστε να μπορούμε να πίνουμε καθαρό νερό. Και κάθε φίλτρο ας πούμε συνίσταται από κάποια υλικά π.χ. ενεργό άνθρακα, ζεόλιθο και ποιος ξέρει τι άλλο. 

Αλλά για εμάς, για το νου μας, και τις αντιληπτικές μας γνωστικές υποδοχές, ποιός είναι ο άνθρακάς μας, ποιός είναι ο ζεόλιθός μας; Έχουμε ένα φίλτρο ανάμεσα στην πληροφορία; Ή είμαστε ανοιχτοί στην πλύση εγκεφάλου που γίνεται από τους ανεγκέφαλους; 

Γιατί ως γνωστόν "επανέλαβε ένα ψέμα πολλές φορές και θα γίνει αλήθεια". Και αυτό είναι ένα στοιχείο μόνο της προπαγάνδας που κολλάει στην περίπτωση της διαδικτυακής μας εποχής. Πόσο μάλλον όταν ένας πλήθος ανθρώπων αποδέχονται ασκεπτεί μια πληροφορία -την υιοθετούν ως γνώμη, και την διοχετεύουν προς κατανάλωση. Αυτό είναι το επόμενο θέμα της μαζικότητας ή μαζοποίησης της πληροφορίας, περισσότερο της "κοινής" γνώμης, ή βαθύτερη της μαζικής κριτικής σκέψης. Ή πιο λαϊκά της πεπατημένης. 

Απ' έξω μέσα


Εμάς δεν μας αρέσουν οι κακές κριτικές και μας αρέσουν οι καλές κριτικές. Δεν μας αρέσουν οι αντίξοες και δύσκολες και επίπονες συνθήκες αλλά μας αρέσουν οι ευχάριστες και εύκολες και χαλαρές συνθήκες. Το κακό είναι ότι αφηνόμαστε να επηρεαζόμαστε από τις συνθήκες. Το αν θα είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι δεν εξαρτάται από τις συνθήκες, από το "εξωτερικό". Εξαρτάται από τον εσωτερικό μας κόσμο, το πως αισθανόμαστε, και τι έχουμε μέσα μας και πως αλληλεπιδρά αυτό με τον εξωτερικό κόσμο, αν και όταν αλληλεπιδρά. 

Αλλά είναι προφανές, και γίνεται διαρκώς προφανές και έκδηλο ότι δεν γνωρίζουμε τον εσωτερικό μας κόσμο. Κάποιος ξέρει ότι σκέφτεται αλλά δεν έχει παρατηρήσει εις βάθος αυτή την σκέψη, ούτε έχει σε βάθος εξετάσει και αναλύσει αυτή την σκέψη. Το ίδιο με τα συναισθήματα, τις κινήσεις μας, τις συνήθειές μας, τον χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τον εαυτό μας, ότι έχουμε αυτογνωσία, αλλά η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε μόνο ένα επιφανειακό μέρος του εαυτού μας. 


Το να ξέρουμε τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει, είναι ένα γεγονός που κανένας δεν μπορεί ν’ αρνηθεί, αλλά αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε από που πηγάζει αυτή η άρνηση ή αποδοχή των πραγμάτων. Αν κάποιος δεν αυτοεξεταστεί και αυτοεξερευνηθεί μ’ έναν σχολαστικό τρόπο σε πάροδο πολλών ετών, είναι δύσκολο να διεισδύσει στις απόκρυφες ψυχολογικές περιοχές του ψυχισμού του, και του ασυνείδητού του, φωτίζοντας με το φως της Επιστημονικής Συνειδητότητας το άγνωστο, ώστε να το καταστήσει γνωστό. 

Οι πνευματικοί μαθητές δεν αναζητούν την ανάπαυση, τον ουρανό ή τον παράδεισο


Οι πνευματικοί μαθητές δεν αναζητούν την ανάπαυση, τον ουρανό ή τον παράδεισο. Η ανάπαυσή τους, ο ουρανός και ο παράδεισός τους είναι το πεδίο της θυσιαστικής υπηρεσίας.
Έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο

Ισλάμ και τρομοκρατία


Ως μουσουλμάνος αλλά και ως άνθρωπος καταδικάζω ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ τις επιθέσεις και τις δολοφονίες από τους φανατικούς τρομοκράτες. Εδώ θα ήθελα να αναφέρω και ορισμένα σχετικά με την τρομοκρατία και την κατηγορία που υπάρχει εναντίον των μουσουλμάνων ότι όλοι είναι συλλήβδην τρομοκράτες. Αυτό βεβαίως είναι μεγάλο ψέμα. Αυτοί οι διάφοροι που σκοτώνουν και δολοφονούν αθώους ανθρώπους στο όνομα του Ισλάμ βάζοντας βόμβες και οργανώνοντας επιθέσεις και δολοφονίες, αποκαλούνται ‘Χαριζίτες’ (στα αραβικά ‘Χαουάριτζ’) και είναι αιρετικές παραφυάδες του Ισλάμ.

Οι Χαριζίτες παρουσιάστηκαν από τα πρώτα χρόνια του Ισλάμ. Οι λόγοι διαφοροποίησης τους ήταν κυρίως πολιτικοί (και όχι μόνο). Διαφοροποιήθηκαν ύστερα από τη μάχη του Σιφφίν το 657 μ.Χ. Αρχικά υποστηρικτές του Αλή (ραντιγιαλλάχου άνχου) για τη θέση του Χαλίφη, στη συνέχεια όμως έπαψαν την υποστήριξη τους στον Αλή, όταν αυτός συμβιβάστηκε με τον Μουαβίγια. Ήταν ακραία σέκτα και αίρεση του Ισλάμ, οι οποίοι αν και φαινομενικά είχαν κάποια δίκαια αιτήματα (π.χ. έλεγαν ότι στη θέση του Χαλίφη θα έπρεπε να επιλεγεί κάποιος που να έχει Πίστη και ήθος, ανεξαρτήτως του αν ανήκε στη φυλή των Κουράις ή όχι κ.α.), εντούτις οι απόψεις τους ήταν ακραίες. Έλεγαν για παράδειγμα ότι με την παραμικρή αμαρτία ένας μουσουλμάνος βγαίνει από το Ισλάμ και γίνεται άπιστος και έτσι επιτρέπεται η δολοφονία του. Θεωρούσαν ότι όποιος ήταν λίγο αδιάφορος ως προς τα θρησκευτικά του καθήκοντα, θα έπρεπε ή να εξοριστεί ή να σκοτωθεί.

Ένας φανατικός Χαριτζίτης σκότωσε τελικά τον Χαλίφη Αλή ιμπν Άμπου Τάλιμπ (ραντιγιαλλάχου άνχου) το 661 μ.Χ. Ο προφήτης Μουχάμμεντ (σαλλαλλάχου αλέιχι ουά σαλάμ) μας έχει διδάξει όμως ούτε καν αστεία να μην κάνουμε με οποιοδήποτε επικίδυνο μέσο – πέτρες, μαχαίρι, σίδερο, αιχμηρά αντικείμενα – προκειμένου να μη βλάψουμε ο ένας τον άλλον άθελα. Είπε ο Προφήτης:
Όποιος δείξει στον αδελφό του ένα κομμάτι σίδερο, δέχεται κατάρες από τους αγγέλους μέχρι να το απομακρύνει (το σίδερο) και ας ήταν ο άλλος αδελφός του από την μάνα και τον πατέρα του” (Sahih Muslim).

Αίμα μετά την σεξουαλική επαφή; Δείτε που μπορεί να οφείλεται

Αίμα μετά την σεξουαλική επαφή; Δείτε που μπορεί να οφείλεται
Και ενώ όλα είχαν πάει καλά μέχρι τώρα και το διασκεδάσατε αρκετά με το σύντροφό σας, ξαφνικά είδατε κάποιες κηλίδες αίματος στο εσώρουχο ή το σεντόνι σας. Καταρχάς δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. Το άγχος και η ταραχή δεν βοήθησαν κανέναν. Οι λόγοι μπορεί να είναι απλοί και διάφοροι. Δείτε τους 5 πιο συχνούς λόγους εμφάνισης αιμορραγίας και λάβετε τα μέτρα που πρέπει:
Μικροτραυματισμός: Αυτά συμβαίνουν. Λίγο περισσότερο πάθος και ένταση κατά την σεξουαλική επαφή και ένας μικρός τραυματισμός αποτελεί πραγματικότητα. Ειδικά αν έχετε κάνει μία μεγάλη αποχή από το συγκεκριμένο άθλημα ή είναι η πρώτη σας φορά, είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο.Αν η αιμορραγία δεν κρατήσει για πολύ, τότε δε χρειάζεται να ανησυχήσετε. Αν πάλι δείτε ότι δεν υποχωρεί, θα ήταν καλό να συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας για να καταλάβετε ακριβώς τι σας συμβαίνει.

H Κατάθλιψη είναι Αλλεργική Αντίδραση του οργανισμού…;

depressionΤις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει άλματα στις ανακαλύψεις των επιστημονικών ερευνών, όσον αφορά σε πολλές ψυχολογικές διαταραχές.
Ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία θεωρούνταν άλλοτε ότι είχαν καθαρά συναισθηματικές βάσεις, συμπεριλαμβάνονται στην εποχή μας σε ψυχιατρικές παθήσεις οι οποίες μάλιστα είναι ιάσιμες με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Συγκεκριμένα, για την κατάθλιψη γνωρίζαμε, έως τώρα, ότι τα συμπτώματα της οφείλονται σε απορρύθμιση της σεροτονίνης, που αποτελεί μία ουσία στον εγκέφαλο της οποίας η έκκριση βοηθά, μεταξύ άλλων, στην ρύθμιση της διάθεσης μας.
Πως θα σου φαινόταν όμως αν μάθαινες ότι νέες έρευνες έχουν δείξει ότι η κατάθλιψη οφείλεται σε φλεγμονή,η οποία στην συνέχεια προκαλεί κάθε συναισθηματικό και νευρολογικό σύμπτωμα!

ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ;

lifehub-anthropos-filosofia-24
ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ;   (*)

Αριστοφάνη “Αχαρνής”, στ. 45
(ποιός θέλει να αγορεύσει, να μιλήσει ;).
Βούλομαι /  ρήμα / αποθετικό
Σημασιολογικό:
Α. 1. θέλω, επιθυμώ, έχω τη βούληση |με απρφ. |με αιτ. πράγμ. και δοτ. προσ. |με αιτ. και απρφ. |απόλ. |έχω την τάση |συνήθ. σε 3. προσ. με απρφ. |επιστήμη και φιλοσοφία 2. προτιμώ, προκρίνω, θέλω περισσότερο |με το μᾶλλον ή το ἤ 3. εννοώ, θέλω να πω, ισχυρίζομαι Β. |φρ. βούλει ή βούλεσθε με υποτ. |ενισχυτικό της προτρ. υποτ. |φρ. εἰ βούλει |ευγενικά |φρ. Τι βουλόμενος =με ποιο σκοπό |φρ. βουλομένῳ τινί έστι με απρφ. = είναι σύμφωνο με την επιθυμία κπ. |η μτχ. ως ουσ. ὁ βουλόμενος =όποιος θέλει, ο καθένας.
Στην Αρχαία Αθήνα ο Πολίτης έχει την δυνατότητα, αλλά και υποχρεούται, να λαμβάνει  μέρος στις αποφάσεις για τα δημόσια ζητήματα. Η Εκκλησία τού Δήμου (η Συνέλευση των Πολιτών, δηλαδή) είναι η πηγή όλων των εξουσιών: της νομοθετικής, της εκτελεστικής και της δικαστικής.
Στην “άμεση” δημοκρατία της Αθήνας οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Εκκλησία τού Δήμου από τούς ίδιους τούς Πολίτες και όχι  δι’ αντιπροσώπων”.  Οι ψήφοι είναι ισότιμοι για όλους τους Πολίτες.
Φαίνεται, πως οι Αρχαίοι Έλληνες δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει το “πλειοψηφικό”, που με “μαγικό” τρόπο μπορεί να μετατρέπει το 32% ή το 35%  των ψήφων σε 60% !

Σαουδική Αραβία: Απαγορεύονται οι ...χιονάνθρωποι




Θρησκευτικός ηγέτης στη Σαουδική Αραβία εξέδωσε φετβά (ισλαμικό  διάταγμα), σήμερα,  που απαγορεύει τη δημιουργία χιονάνθρωπων σε αυτή τη χώρα, όπως παρατηρήθηκε μετά τη βαριά χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών (γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση).


Ο ιμάμης Μαχάμεντ αλ Σαλέχ Μινγέντ, εξέδωσε αυτό το φετβά δηλώνοντας ότι οι μορφές του ανθρώπου και των ζώων με το χιόνι, ακόμη και αν εκτελούνται για ψυχαγωγικούς σκοπούς δεν είναι αποδεκτές από το Ισλάμ.

Το ίδιο φετβά υποστηρίζει ότι αντί των ανθρώπων και των ζώων, μπορούν να φτιάχνονται με χιόνι μόνο  κτήρια και οχήματα, όπως σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων mediafax.

Φτιάξε το Πιάτο σου για τον Διαβήτη



Είναι απλό να δημιουργήσεις ένα πιάτο που μπορεί να διατηρήσει το σάκχαρο σου σε χαμηλότερα επίπεδα και να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος ταυτόχρονα. Η λογική του πιάτου είναι να επιλέγεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τροφών με μέριμνα πάντα στη ποσότητα. Μεγάλο μέρος στο πιάτο πρέπει να καταναλαμβάνουν πάντα μη αμυλούχα λαχανικά.

Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες:
  1. Σχεδίασε μια φανταστική γραμμή στη μέση του πιάτου σου. Μετά το ένα μισό χώριστε πάλι στη μέση, ώστε να δημιουργηθούν 3 διαφορετικά μέρη στο πιάτο.

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Φωτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πραγματικά αλγεινή εικόνα του πολιτικού ηγέτη  αυτής της χώρας μπροστά από την εικόνα της Παναγίας να δηλώνει με περισσό στόμφο και ειρωνικό ύφος ότι οι άγιες εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ από τα δημόσια ιδρύματα, δικαιώνουν όλες τις προβλέψεις μας ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν θα σεβαστούν κανένα ιερό και όσιο και οι γνωστοί πατριδοκάπηλοι και ορθοδοξοκάπηλοι θα προσπαθήσουν, συνεπικουρούμενοι και από κάποιους ανεκδιήγητους ρασοφόρους, να εκμεταλλευτούν τις θρησκευτικές συνειδήσεις για εκλογικά κέρδη.
Φωτο2
Είναι αθλιότητα να βλέπεις τους ίδιους που στην διάρκεια της καταστροφικής μνημονιακής τους εξουσίας διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, ψήφησαν τους περισσότερους αντιχριστιανικούς νόμους ενώ εγκατέλειψαν με προδοτικό τρόπο κάθε εθνικό θέμα στην τύχη του επιτρέποντας έξω από το Σούνιο τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρα ειρονεύοντας την ελληνική κυριαρχία, να εμφανίζονται σαν οι «προστάτες» της Ορθοδοξίας και του έθνους.

Ο ανθός της παγκόσμιας λέρας


Βλέποντας χθες τις φωτογραφίες με τους περίπου 50 αρχηγούς και πολιτικούς κρατών που βρέθηκαν στο Παρίσι για να λάβουν μέρος στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε για τα θύματα του Charlie Hebdo, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το πανό που σηκώνουν συχνά οι αναρχικοί και γράφει "Είμαστε ο ανθός της ελληνικής νεολαίας", αλλά από την ανάποδη: "Είμαστε ο ανθός της παγκόσμιας λέρας".

Η κεντρική φωτογραφία του παρόντος κειμένου που φτιάξαμε κι ανεβάσαμε στη σελίδα μας στο facebook έγινε viral, οπότε καταλαβαίνω ότι εξέφρασε και τη σκέψη χιλιάδων άλλων ανθρώπων.

Φυσικά, η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει κι άλλες λεζάντες, όπως για παράδειγμα, "Mια εικόνα, πενήντα μαλάκες". Με πρώτο και καλύτερο τον Αντώνη Σαμαρά.

Βέβαια, οι 50 αυτοί εξουσιαστές δεν πήραν ακριβώς μέρος στη συγκέντρωση, αφού διαδήλωσαν μόνοι τους, κάπου μακριά από το πλήθος, περιχαρακωμένοι από σεκιουριτάδες που προφανώς τους προστάτευαν από την αγάπη του κόσμου. Δε διαδήλωσαν με τον κόσμο αλλά για τα μάτια του κόσμου.

Η εικόνα τους ήταν θλιβερή ή αν μη τι άλλο, ικανή να προκαλέσει αμηχανία. Σε όλους, εκτός από τους ίδιους.

Οι Illuminati επιτίθενται στην Γαλλία



Οι Illuminati επιτίθενται στην Γαλλία: Όχι αυτό δεν το λεώ εγώ ένας γνήσιος αυτόκλητος ερευνητής-συνομωσιολογικόπαρανοϊκός αλλά ο Προεδρος της Γαλλίας δημόσια στην Γαλλική τηλεόραση. Μέχρι κι εμένα ξάφνιασε! Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι οι «Μυστικές Εταιρίες» έχουν πάρει φωτιά στα μπαντζάκια τους και η αντίστροφη μέτρηση του προ ετών προγραμματισμένη του Τρίτου Μεγάλου Παγκόσμιου Πολέμου ήδη ξεκίνησε. Ψήγματα ήδη φτάνουν σ΄εμάς.
Στις 9 Γενάρη ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έδωσε ζωντανή ομιλία στην εθνική τηλεόραση σχετικά με τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, λέει ότι «οι Illuminati είναι πίσω από τις επιθέσεις του Παρισιού»
Παρακολουθήστε την ομιλία του και  ακούστε τον Πρόεδρο της Γαλλίας να δηλώνει ποιος είναι πραγματικά πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Οι Illuminati
Μήπως μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει αυτή η δήλωση; Δημόσια; Του Γάλλου Προέδρου με σταθερό δεδομένο, την αιματοβαμμένη ιστορία της Γαλλίας με τους Ιακωβίνους και τα περίεργα μεταφυσικά και μαγικά τερτίπια τους;

Ο καθημερινός άνθρωπος ως ψυχολόγος του εαυτού του

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν έντονο άγχος, δυσθυμία, ‘κατάθλιψη’ έχει την ‘τάση’ να αποδίδει λανθασμένα τις ψυχικές αυτές καταστάσεις, σε έναν ‘προβληματικό εαυτό του’, (μία δυστυχώς ‘κλασικά’ λανθασμένη ‘αυτοδιάγνωση’ που κάνει ο καθημερινός άνθρωπος), και όχι σε επιδράσεις του ξεχωριστού για τον κάθε άνθρωπο περιβάλλοντος μέσα στο οποίο μεγαλώνει.
clinical-psychologist-PerthΈνα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχει την ‘τάση’ να αποδίδει λανθασμένα ορισμένες ψυχικές καταστάσεις, σε έναν ‘προβληματικό εαυτό του’. 
Επιδράσεις τις οποίες δέχονται όλοι οι άνθρωποι από μικρή ηλικία, κατά την οποία διαμορφώνεται η προσωπικότητά μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το περιβάλλον μας είχε ποτέ πρόθεση να μας βλάψει. Ακόμα και η υπερπροστασία του παιδιού για παράδειγμα, από την οικογένεια, η οποία έχει αμιγώς θετικά κίνητρα, θα μπορούσε να ‘συνδράμει’ στη ‘διαμόρφωση’ μιας π.χ αγχώδους προσωπικότητας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα