Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πίνουμε καθημερινά καρκίνο – τι δεν πρέπει να ξαναβάλετε στο στόμα σας

Πίνουμε καθημερινά καρκίνο – τι δεν πρέπει να ξαναβάλετε στο στόμα σας
Νέα έρευνα-σοκ από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στο Κεμπέκ του Καναδά, αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ανθρακούχων ροφημάτων και του καρκίνου του μαστού.
Οι ερευνητές δηλώνουν πως όσες γυναίκες καταναλώνουν συστηματικά αναψυκτικά αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν αυτή τη μορφή καρκίνου.
Τα ερευνητικά δεδομένα έδειξαν ότι η κατανάλωση αναψυκτικών αναλογούσε στην πυκνότητα των ιστών του μαστού – βασικός παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο του μαστού.
Η αυξημένη πυκνότητα των ιστών του μαστού συνεπάγεται λιγότερο λιπώδη ιστό στο στήθος και περισσότερο ιστό των αδένων που αποτελούν ή αποστραγγίζουν το μητρικό γάλα, καθώς και των υποστηρικτικών ιστών που περιβάλλουν τους αδένες.

Ό,τι δεν έχετε ξανακούσει για το sex!

Ό,τι δεν έχετε ξανακούσει για το sex!
Αμέτρητες είναι οι επιστημονικές έρευνες που έχουν ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με το θέμα sex.
Από τη στάση που προσδίδει μεγαλύτερο ερεθισμό στο σημείο G μέχρι το πότε διατυπώθηκε για πρώτη φορά ο όρος «sex», δείτε τις 17 αλήθειες που δεν έχετε ξανακούσει!

Sex on the beach: Γιατί πρέπει να το αποφύγετε

Sex on the beach: Γιατί πρέπει να το αποφύγετε
Μήπως μπήκε στη ζωή σας ένα καινούριο καλοκαιρινό φλερτ ή μήπως έχετε ήδη σχέση και κανονίζετε να φύγετε σύντομα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;
Σε κάθε περίπτωση, περιορίστε τις... στενές επαφές στην κρεβατοκάμαρα, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται το σεξ στην παραλία.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!


Το σώου σε κάποια μπαρ της Μαγιόρκας είναι όταν κάποιες νεαρές τουρίστριες μπαίνουν στο όργιο και όπως κάτσει η δουλειά με άγνωστους πελάτες. Οι οποίοι πελάτες του μπαρ, για να καταλαβαινόμαστε, προτιμούν εκείνα τα μαγαζιά όπου θα δώσει παράσταση η κτηνωδία. Ο διασυρμός του σεξ. Η γελοιοποίηση της σεξουαλικής πράξης, αφού έτσι διασκεδάζει η τουριστική πελατεία.
Υπ' όψιν ότι αυτά τα εμέσματα συμβαίνουν και στην Ελλάδα. Σε κάποια νησιά, ονόματα δεν λέμε, σε κάποιους τόπους καλοκαιρινών εξορμήσεων.
Έχει σημασία, όμως, να δούμε πως αντιμετωπίστηκε στην Αγγλία, κι όχι μόνον όταν αποκαλύφθηκε το “παιχνίδι” που γίνεται στα ορθάδικα και κωλάδικα της Μαγιόρκα.

«Το να είμαι υπέροχη μαμά με κάνει κακή σύζυγο»…

Numb590
Πολλοί σύζυγοι παραπονιούνται ότι οι γυναίκες τους, τους έχουν αντικαταστήσει με τα παιδιά τους και περνούν σχεδόν όλο τον χρόνο τους με αυτά και δεν τους δίνουν καμία σημασία. Δεν μιλάμε για τις νέες μαμάδες που θέλοντας και μη πρέπει να περνούν χρονο με το μωρό τους, αλλά για τις μαμάδες που έχουν αποκλειστική σχέση με τα παιδιά τους κρατώντας τον μπαμπά σε απόσταση.
Οι μαμάδες αυτές σε εμάς φαντάζουν σαν τις σούπερ μαμάδες καθώς είναι τόσο κοντά με τα παιδιά τους που κάνει τις υπόλοιπες μαμάδες να τις ζηλεύουν. Δυστυχώς οι μαμάδε μπορεί να είναι καλές μαμάδες αλλά καταλήγουν να είναι κακές σύζυγοι.
Οι καλές μαμάδες ξεκίνησαν με το όνειρο ενός ιδανικού γάμου που θα γινόταν ακόμη καλύτερος με την απόκτηση ενός παιδιού. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι το αναμενόμενο καθώς προσπαθούν να παρέχουν τα πάντα στο παιδί τους ξεχνώντας τις ανάγκες του μπαμπά και πολλές φορές δεν του δίνουν καμία σημασία. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν δέχονται καμία κριτική ή συμβουλή όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών.

Το Μεγαλείο της Ύπαρξης



Υπήρχε κάτι άμορφο και τέλειο
πριν το σύμπαν γεννηθεί.
Ήταν γαλήνιο. Κενό.
Μοναχικό. Αναλλοίωτο.
Απέραντο. Αιώνια παρόν.
Είναι η Μητέρα του Σύμπαντος.
Μην έχοντας καλύτερο όνομα,
το αποκαλώ Τάο.

Το αποκαλώ μεγαλειώδες.
Το μεγαλειώδες είναι απεριόριστο.
Το απεριόριστο ρέει αιώνια.
Ρέοντας αιώνια, διαρκώς επιστρέφει.
.
Έτσι ο Δρόμος είναι μεγαλειώδης,
ο ουρανός είναι μεγαλειώδης,
η Γη είναι μεγαλειώδης,
οι άνθρωποι είναι μεγαλειώδεις.

Γι’ αυτό για να γνωρίσεις την ανθρωπότητα,
κατανόησε πρώτα τη γη.
Για να γνωρίσεις τη γη,
κατανόησε πρώτα τον ουρανό.
Για να γνωρίσεις τον ουρανό,
κατανόησε πρώτα τον Δρόμο.
Για να γνωρίσεις τον Δρόμο,
κατανόησε το μεγαλειώδες που υπάρχει μέσα σου.

6 συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τον εαυτό σας.....

Σε μια ιδανική ζωή στην ησυχία του μυαλού σας θα μπορούσατε κάθε φορά που σας δίνεται η ευκαιρία να συζητάτε με τον εαυτό σας, ώστε να είστε updated σε ότι έχει να κάνει με τις επιθυμίες σας. Το ερώτημα είναι τι θέλετε να μάθετε.

Ο εσωτερικός μονόλογος μπορεί να φαίνεται άσκοπος κατά καιρούς, αλλά όπως αναφέρει ο life coach Marc Chernoff στο selfgrowth.com η αλήθεια είναι ότι η πράξη του να μιλάτε με τον εαυτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τα πάντα για εσάς και να διατηρήσετε μια θετική (δια βίου) τροχιά στη ζωή σας.

Για να σας βοηθήσουμε σ' αυτήν εσωτερική αναζήτηση, συγκεντρώσαμε έξι σημαντικά θέματα για την συζήτηση με τον εαυτό σας, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα βρείτε την ευκαιρία να συνομιλήσετε να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε.

ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ


Έχεις πρόβλημα με την γυναίκα σου. Τα συνηθισμένα. Η κυρία θέλει να το συζητήσετε. Θα ‘ναι το λάθος σου αν πας πάσο. Βεβαίως, να το συζητήσουμε της λες και επιχειρείς να την αγκαλιάσεις. Δυο άνθρωποι οφείλουν να τα συζητούν, να τα  λένε όλα, συμφωνείς μαζύ της, με τον πιο τρυφερό τρόπο. Πρώτα, όμως, της ζητάς να κάνετε έρωτα.
Φοβερό, ε; Το πρόβλημα που είχε προκαλέσει ένταση στην καθημερινότητά σας, μετά το σεξ, το βλέπετε διαφορετικά. Όχι απλώς διαφορετικά, στην πραγματικότητα σαν ένα ζήτημα που εύκολα αντιμετωπίζεται. Και ότι κακώς είχε δημιουργήσει ταραχή ανάμεσά σας.

Ο ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ


Φλας-μπακ στα χρόνια του Ροκφέλερ. Την εποχή του άνθρακα, τότε που δεν άναβαν τις λάμπες για να μη πληρώνουν παραπάνω φωταέριο. Το πετρέλαιο μέσα στα σωθικά της μάνας γης περιμένει τον βιαστή του, τον Τζων Νταίηβινσον Ροκφέλερ. Κάποιος θα έκανε την αρχή. Να βγάλει το πετρέλαιο, να το μεταφέρει, να το δυιλίσει. Ποιος θα το κάνει.
Όχι το κράτος, βέβαια. Το κράτος είναι να τα αρπάει, να κονομάει από τα έτοιμα. Από τους φόρους. Όχι να στήνει τεράστια σκεπάρνια να τρουπώνουν τα χωράφια και τα κατσάβραχα. Ο ιδιώτης θα πέσει στην περιπέτεια. Αυτός που βλέπει μπροστά, πολύ μπροστά, και παίζει στα σίγουρα εκεί που οι άλλοι έτρεμαν το ρίσκο.
Μιλάμε για τον Ροκφέλερ, τον ψυχρό εκτελεστή, τον ωμό εκβιαστή, αυτόν που πιστεύει στον θεό της απονιάς. Κανένα πρόβλημα αν τον χαρακτήριζαν αδίστακτο αρχιληστή. Αυτός τα ήθελε όλα. Να μη μείνει ούτε σέντσι στην τσέπη κανενός. Να κερδίζει πανηγυρικά την παρτίδα.

Η μητρότητα μέσα από αρχέγονα σύμβολα και μύθους


Mother Earth
Mother Earth


Το θαύμα της μητρότητας

Το Πρότυπο της Μητέρας είναι ίσως από τις πιο περίπλοκες μυθολογικές και ψυχολογικές έννοιες. Αποκρυσταλλώνει ιδέες όπως η ζωή μέσα στη μήτρα, ύπαρξη στα σκοτάδια έξω από το χρόνο, το Τραύμα της γέννησης, το "ένα" της μητέρας και του παιδιού, την επιθυμία για μια επιστροφή στην προφυλαγμένη ύπαρξη στη μήτρα, την ενστικτώδικη γνώση της προέλευσης της ανθρωπότητας.

Σύλληψη, εγκυμοσύνη και γέννα αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στην προαιώνια ιστορία μιας γυναίκας. Το φαινόμενο της εγκυμοσύνης είναι σχεδόν θαυμαστό στην ουσία του, γιατί η γυναίκα πολλαπλασιάζει τον εαυτό της, μεταβιβάζοντας τα χαρακτηριστικά της σ'ένα άλλο πλάσμα και γίνεται το κανάλι που φέρνει μια ψυχή στη ζωή. Επί εννιά μήνες δημιουργεί, σχηματίζει ένα κορμί, σαν ένας αλχημιστής μεταμορφώνει συστατικά σε ζωντανό υλικό. Στους μήνες της εγκυμοσύνης η γυναίκα λάμπει, οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται, ακτινοβολεί από ομορφιά, ευτυχία κι ευδαιμονία.Σαν αληθινή μάγισσα, όσο περισσότερα προσφέρει τόσο περισσότερα παίρνει, δημιουργώντας έναν κύκλο που δένει με μάγια ψυχή και σώμα, που μπορεί να την ανεβάσει στην κορυφή της ολοκλήρωσης και που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιεσδήποτε άλλες καταστάσεις.

Θα σ' αγαπώ στους αιώνες...



Επιστροφή στον αιώνιο αγαπημένο…

 

Είναι κάποιες αγάπες που ξεπερνούν την τέχνη
και την ίδια την Ζωή.

Μπροστά τους η μεγαλύτερη θεία έμπνευση του ανθρώπου
 υποκλίνεται.
 
Ίσως ο ποιητής Ρουμί κατάφερε να αποτυπώσει την ένωση
με τον αιώνιο αγαπημένο που σε πολλές περιπτώσεις
είναι και ο Ανώτερος Εαυτός.
[Η Ψυχή είναι η υλοποιημένη προβολή του στον υλικό κόσμο].

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ



ΦΙΛΟΙ, σήμερα θα μιλήσουμε για τους ανθρώπους που επιλέγουν τον μείνουν στα σεληνιακά σώματα και την επανάληψη-  εγκλώβιση της ψυχής στη  Σεληνιακή τύπου τάξη ,
  εδώ στο επταόροφο κτήριο-σχολείο της ΓΗΣ!

Κανένας άνθρωπος εγκλωβισμένος στα χαμηλά εγώ του, δεν μπορεί να είναι δίκαιος!

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική άποψη , αν δεν έχει χαλιναγωγήσει τους  ελαττωμένους εαυτούς του!

Κανένας δεν πρόκειται να δει την αλήθεια , όταν είναι στη λήθη του εγώ!

Μνήμες...



Μεταξύ μας... αυτο ειναι ενα ερωτημα που με βασανιζει χρονια τωρα...

Οι καλοί καπεταναίοι..όταν φεύγουν παίρνουν και τα λιμάνια τους μαζι  ???
Αλήθεια είναι πως σε καθε λιμανι που σταματας δένεσαι με τη ζωή του, τους ανθρώπους του, τις συνήθειές του, τα στέκια του.

 Στεριανος  είναι πάντα ο άνθρωπος μέσα του, χωμάτινος, έστω κι αν αποφάσισε σε τούτη τη ζωή να θαλασσοδαρθεί για να μπερδεψει αμετάκλητα τα χωματα,με τα ρυακια της ψυχής του. 

Το βλέπεις πεντακαθαρα στα χρωματα της φωνής του, τ'ακους πονετικά στα ραγίσματα της κάθε  αφήγησής του.Φουμάροντας ασταμάτητα, τηρώντας καλά τον άνεμο, καθώς σου μιλάει σιγανά για τη ζωή του.

Τουτη η ακατάπαυστη αγάπη του για τη θάλασσα τον εκανε με το καιρο το λιμανι τους, στη συντροφία τους.

Η αξία σου



Το μυστικό για να έχεις αυτοπεποίθηση είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ζεις την καθημερινή σου ζωή χωρίς να αμφιβάλλεις για αυτόν. Δυστυχώς έχουμε όλοι υποστεί ένα ψεύτικο προγραμματισμό από το οικογενειακό και το κοινωνικό μας περιβάλλον...

 Έτσι, πιστεύουμε ότι η αξία μας βασίζεται στο τι θα πουν ή πως θα φερθούν οι άλλοι και επικρίνουμε τον εαυτό μας αν το αποτέλεσμα των ενεργειών μας δεν είναι το επιθυμητό. Κάθε φορά που γίνεται αυτό, ενεργοποιούνται τα εσωτερικά μας τραύματα και οι σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας και βιώνουμε συναισθήματα όπως ντροπή, φόβο, ενοχές, αυτοαμφιβολία, ανησυχία, πικρία, θυμός κλπ..

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ




                                                 Οι «Άρχοντες» του Κάρμα

   Τα ψευδώς φωτεινά παράσιτα γνωστά ως «Άρχοντες» του Κάρμα είναι ίσως οι χειρότεροι παραβάτες της ελεύθερης βούλησης κι έρχονται δεύτεροι μόνο στο ίδιο το διεφθαρμένο δημιούργημά τους. Αυτοί είναι οι κύριοι φύλακες που επιτρέπουν ή αρνούνται την πρόσβαση ανθρώπων μέσα και έξω από το δημιουργημένο σύστημα, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να εκτεθούν.


  Η διαστροφή τους του φυσικού νόμου με το κάρμα είναι τόσο συγκλονιστική στο πεδίο εφαρμογής της που θα είμαι σε θέση να καλύψω μόνο ένα μικρό μέρος από αυτή σε αυτό το άρθρο. Κατ 'αρχάς, είναι υπεύθυνοι για τον εξαναγκασμό των όντων να μετενσαρκώνονται ξανά, και ξανά, και ξανά και πάλι ξανά, κατά σαφή παραβίαση του Συμπαντικού Νόμου.


  Στο "Ελεύθερο Σύμπαν" έξω από το διεφθαρμένο δημιούργημα του συστήματος υποδούλωσης, ένα ον είναι ελεύθερο να ενσαρκωθεί σε όποιο πλανήτη επιλέξει.


  Όταν η φυσική ζωή ενός όντος έρχεται σε ένα τέλος (μετά από εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χρόνια), επιστρέφει στην Άπειρη Πηγή για ξεκούραση, και στη συνέχεια αποφασίζει τι θέλει να κάνει ως επόμενο βήμα, προκειμένου να συνεχίσει να μαθαίνει και να αναπτύσεται. Πουθενά σε αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχει παρούσα μια ιεραρχική ομάδα όντων ελέγχου και χειραγώγησης, όπως οι «άρχοντες» του κάρμα.

ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΣ

Newborn by LosAlamos

Ξεχώρισε το συναίσθημα μέσα σου, από την ταύτιση και την προσκόλληση. Τα δύο τελευταία είναι αρρώστια. Ούτε καλό σου κάνουν, ούτε φυσικά έχουν καμία σχέση με την αγάπη. Είναι «λάθος» καταγραφές μέσα σου εξαιτίας ελλείψεων που «θεωρείς» πως έχεις. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας στερήσει, ή να πάρει μαζί του (φεύγοντας), αυτά που νιώθουμε οι ίδιοι. Είναι δικά μας... Τα πραγματικά συναισθήματα ξεχειλίζουν, και σε κάνουν να αισθάνεσαι πάντα πληρότητα. Ποτέ έλλειψη…

Αλλάξτε την συνειδητότητά σας και θ’ αλλάξετε πολλά πράγματα



Ήταν ένας άνδρας που χώρισε τη γυναίκα του, αφήνοντάς την με τα εφτά τους παιδιά. Η γυναίκα του ήταν τόσο αρνητική απέναντί του, που τελικά αποφάσισε να μην επισκέπτεται τα παιδιά τους άλλο.

 Ήρθε στο γραφείο μου κλαίγοντας, “Αγαπώ τα παιδιά μου. Τι μπορώ να κάνω; Δεν είμαι πλέον παρών στις ζωές τους.”

 Του εξήγησα πως μπορεί να τα βοηθήσει με την απουσία του. “Κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο”, τον συμβούλεψα, “οραματίσου τα παιδιά σου. Αγκάλιασέ τα ένα ένα και φίλησέ τα. Ευλόγησέ τα.

Εάν δεν έχουμε πνευματικό πλούτο, όλα όσα συσσωρεύουμε σαν υλικό πλούτο θα λειτουργήσουν ενάντιά μας


Εάν δεν έχουμε πνευματικό πλούτο ή ευημερία, όλα όσα συσσωρεύουμε σαν υλικό πλούτο θα λειτουργήσουν ενάντια στα συμφέροντά μας και τελικά θα μας εξοντώσουν. Αυτό βλέπουμε στη σύγχρονη ζωή.

 Τα περισσότερα πράγματα που έχουμε ανακαλύψει και χρησιμοποιούμε απειλούν την επιβίωση μας μέσα από τη δηλητηρίαση και την μόλυνση της Φύσης, μέσα από την ραδιενέργεια, μέσα απ’ την οικονομική ύφεση, τα εγκλήματα ή μέσα απ’ τον κίνδυνο ενός παγκόσμιου πολέμου και καταστροφής. 

Είσαι ό,τι Σκέφτεσαι Όλη τη Μέρα


thinkingΟ άνθρωπος είναι ότι σκέφτεται όλη μέρα.
~ Ralph Waldo Emerson

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν τα πάντα – επιτυχία, αυτοπεποίθηση, οικονομική άνεση, και συνεχώς βελτιώνονται, ενώ κάποιοι άλλοι αγωνίζονται για να τα “βγάλουν πέρα”, και κατρακυλούν ολοένα προς τα κάτω; Η διαφορά έγκειται στα βαθιά ριζωμένα μοτίβα σκέψης, τα οποία υπάρχουν στον υποσυνείδητο νου τους και είναι αυτά τα οποία σκέφτονται όλη τη μέρα. Ο συνήθης τρόπος σκέψης λοιπόν και οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν το πεπρωμένο μας.
Τι σκέφτεστε τώρα; Τι σκεφτόσασταν τον τελευταίο καιρό; Κάνατε σκέψεις βελτίωσης, επιτυχίας και αφθονίας, ή σκέψεις αμφιβολίας και έλλειψης;

Οι επιλογές και το πεπρωμένο μας

alt
Πόσο ασκούμε έλεγχο πάνω στη ζωή μας και πόσα οφείλονται σε ότι αποκαλούμε τύχη ή μοίρα; Στην καθημερινότητα, οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη έμφαση στο συνειδητό κομμάτι του μυαλού, θεωρώντας ότι επιλέγουμε και αποφασίζουμε κυρίως με αυτό.
Ότι η συμπεριφορά μας εξαρτάται από τα γεγονότα, και όχι από τον εαυτό μας. Αυτό όμως δεν αρκεί για να εξηγήσει γιατί κάποιες φορές επιλέγουμε ή μένουμε σε δυσάρεστες καταστάσεις, σε σχέσεις με ανθρώπους που μας φέρονται άσχημα, επιφανειακά ή απλά δεν μας γεμίζουν. Απλά επειδή μπορεί να μας λένε αυτό που συναισθηματικά θέλουμε να ακούσουμε ή ζητάμε.
Κάποιες φορές ευθύνεται το ότι από μικρή ηλικία άνθρωποι έχουν σχηματίσει χαμηλή εικόνα για τον εαυτό τους και μπορεί να έλκονται από έναν ανάλογο σύντροφο, ο οποίος "ταιριάζει" στην χαμηλή τους αυτοεικόνα; Είναι πιο εύκολο να θεωρήσουμε κάτι ως αναπόφευκτο, παρά να ανακαλύψουμε γιατί το ζητάμε και να αλλάξουμε. Συμπεριφερόμαστε συναισθηματικά μέσα από την ασυνείδητη μνήμη μας, σύμφωνα με το τί μάθαμε ως "σωστό" πρότυπο και το τι μας "λείπει".

Τα βήματα προς την ανάδυση της επιθυμίας του προσώπου

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που μπερδεύουν την επιθυμία τους με εκείνη των άλλων.
Η ανάγκη τους για συμμόρφωση, που κινητοποιείται από την ανασφάλεια της βιωμένης τους ανεπάρκειας, τους κάνει να αδυνατούν να ορίσουν την επιθυμία τους ανεξάρτητα από τα «θέλω» εκείνων από τους οποίους εξαρτώνται συναισθηματικά.
Το πρώτο βήμα για τους συνεξαρτητικούς είναι να αναγνωρίσουν το γεγονός της ψυχικής τους συνεξάρτησης.
Το δεύτερο, να εξατoμικεύσουν την επιθυμία τους, διαφοροποιώντας την από κείνη των άλλων.
Προχωρούν στο τρίτο βήμα, καθώς είναι σε θέση να ικανοποιούν την διαφοροποιημένη τους επιθυμία, να την χορταίνουν. Αυτό δεν είναι αυτονόητο. Θέλει θάρρος, ορμή, κι επένδυση ενέργειας ψυχικής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα