Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αλλάζει «πιάτσες» η Βιομηχανία του Σεξ…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος



      Η είδηση αφορά στο αρχαιότερο επάγγελμα που γοργά προσαρμόζεται στην εποχή της πληροφορικής και του internet, τουλάχιστον στην Αμερική, όπως δείχνει πρόσφατη και μακροχρόνια και εκτενής έρευνα.


      Πρόκειται για μια μελέτη στις δομές και τις λειτουργίες της Βιομηχανίας του Σεξ που χρειάστηκε πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί και εστιάσθηκε στις Αμερικανικές μεγαλουπόλεις Ατλάντα, Ντάλας, Ντένβερ, Κάνσας Σίτυ, Μαϊάμι, Σηάττλ, Σαντιέγκο και Ουάσιγκτον φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ευρήματα.
    

  Η συγκεκριμένη μελέτη αναδεικνύει το γεγονός ότι πολλές γυναίκες (και μαζί τους πολλοί μαστροποί που τις εκμεταλλεύονται κερδίζοντας από 5 έως 33 χιλιάδες δολάρια κάθε εβδομάδα) αποφεύγουν πλέον τις καθιερωμένες «πιάτσες» όπου ψαρεύουν πελάτες και προτιμούν να κάνουν τις συναλλαγές τους σε «ασφαλέστερους» διαδικτυακούς «δρόμους» του internet.

Μπορώ να εκπαιδεύσω τη διαίσθησή μου



Μάθε να ενεργοποιείς και να ερμηνεύεις σωστά το ένστικτο σου
Όλοι μας συσσωρεύουμε «σοφία», δηλαδή εμπειρίες και γνώσεις που υπάρχουν μέσα στην αποθήκη του εγκεφάλου και που θα αποτελέσουν τη φαιά ουσία αυτού που ονομάζουμε διαίσθηση. Δεν έχουν, βέβαια, όλοι οι άνθρωποι εξίσου....

εύκολη πρόσβαση σε αυτήν.

Όμως, με λίγη εξάσκηση η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί.

Μεταθανάτιες φωτογραφίες που προκαλούν ανατριχίλα

Μεταθανάτιες φωτογραφίες που προκαλούν ανατριχίλα

Τρομακτικό έθιμο της βικτοριανής εποχής. Η ονομασία των φωτογραφιών ήταν memento mori που στα Λατινικά σημαίνει “να θυμάσαι ότι είσαι θνητός”. Ήταν ταυτόχρονα υπενθύμιση της φύσης του ανθρώπου και ανάμνηση των οικείων που έφυγαν.

Μια οπτική παραίσθηση γεγονότος ;: ένα μυστηριώδες φαινόμενο.χρονο-οφθαλμαπάτη

ένα μυστηριώδες φαινόμενο
Οι χρονο-οφθαλμαπάτες είναι ένα μυστηριώδες φαινόμενο και ελάχιστα μελετημένο αυτή τη στιγμή, αν και είναι γνωστό στην ανθρωπότητα από αρχαιοτάτων χρόνων.

Η πρώτη αναφορά για τις παράξενες οφθαλμαπάτες γίνονται σε αρχαίες αιγυπτιακές πηγές. Τι είναι όμως οι χρονο-οφθαλμαπάτες;

Μια οπτική παραίσθηση ή ένα τούνελ του παρελθόντα χρόνου; Στην ερώτηση αυτή, απάντησε στη Φωνή της Ρωσίας ο Αλεξάντρ Μαχόφ, φωτογράφος, ο οποίος ήρθε σε άμεση επαφή με αυτό το φαινόμενο:

30 βανδαλισμένες πινακίδες κυκλοφορίας προκαλούν απίστευτο γέλιο!

Πινακίδες υπάρχουν παντού γύρω μας, στους δρόμους, στα καταστήματα, στο σχολείο. Αν παρατηρήσετε γύρω σας λίγο καλύτερα θα συνειδητοποιήσετε ότι στην πραγματικότητα είμαστε περικυκλωμένοι από πινακίδες.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι αποφάσισαν να αντισταθούν ή απλά να διασκεδάσουν βανδαλίζοντας μερικές από αυτές. Με όπλα τους ένα σπρέι και την φαντασία τους κατάφεραν να μετατρέψουν μερικές πινακίδες κυκλοφορίας σε μικρά έργα τέχνης..
kollima.gr - 30 βανδαλισμένες πινακίδες κυκλοφορίας προκαλούν απίστευτο γέλιο!

Εξαρτάσαι από τον Βαθμό Εξέλιξης σου



«Ε ναι, κοιτάξτε τα ζώα. Ορισμένα ζουν ελεύθερα μέσα στο δάσος, ενώ άλλα, το φτωχά, όπως τα άλογα, τα βόδια, οι καμήλες, τα σκυλιά, εργάζονται για έναν κύριο που τα εκμεταλλεύεται. Κι εμείς επίσης, δεν είμαστε ελεύθεροι: είμαστε διαφεντεμένοι από άλλες δυνάμεις και εργαζόμαστε γι αυτές με δικά μας έξοδα.
Κάποτε μιλούσα σ’ ένα συγγραφέα που νόμιζε τον εαυτό του για κάτι το αξιοθαύμαστο γιατί είχε γράψει δύο ή τρεις αισθηματικές ιστορίες. Του εξήγησα αυτό το θέμα των δύο φύσεων, της ανώτερης και της κατώτερης, και όταν άκουσε ότι υπάρχουν στον αόρατο κόσμο όντα που μας εκμεταλλεύονται, τα οποία μας χρησιμοποιούν ακριβώς όπως εμείς εκμεταλλευόμαστε τα ζώα, να που αγανάκτησε κι εκνευρίστηκε: «Πώς; Μα δεν είναι δυνατόν!» Τον κοιτάζω σκεφτόμενος ότι, για συγγραφέας, δεν ήταν τόσο οξυδερκής για να μην έχει καταλάβει ότι αυτό που εμείς κάνουμε με τα ζώα, άλλοι μπορούν να το κάνουν μ’ εμάς.
Οι άνθρωποι βάζουν τα ζώα να εργάζονται, τους γδέρνουν το δέρμα, πουλάνε τη σάρκα τους χωρίς ποτέ να αναρωτηθούν αν έχουν αληθινά το δικαίωμα να το κάνουν. Βεβαίως, αν ζητήσουμε τη γνώμη των ζώων, θα διαμαρτυρηθούν για την αδικία και τη σκληρότητα των ανθρώπων. Όμως οι άνθρωποι, αυτοί, βρίσκουν ότι αυτό είναι φυσικό. Λοιπόν, γιατί να μην υπάρχουν άλλα όντα τα οποία θα ενεργούσαν κατά τον ίδιο τρόπο μ’ εμάς;

Κολπάκι για να ξεφλουδίζονται πιο εύκολα οι βραστές πατάτες!


Βράσατε πατάτες και προσπαθείτε ακόμη να τελειώσετε με το ξεφλούδισμα; 

Αν ναι, διαβάστε παρακάτω ένα γρήγορο κολπάκι για να τις κάνετε να "υποταχθούν" στο ξεφλούδισμα σας!

Ο ήχος δημιουργεί

Σύμφωνα με τις θρησκείες όλης της γης, ο θεός κατασκεύασε τον σύμπαν μέσω του ήχου (Λόγος στην ορθόδοξη πίστη).

Γενικά ο ήχος παρουσιάζει ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Μία από αυτές είναι τα τρισδιάστατα σχήματα με τα οποία διαδίδεται στον χώρο. Μπορεί να μην είναι ορατά, αλλά είναι απόλυτα πραγματικά.

Για παράδειγμα σε ένα πανεπιστήμιο, έκαναν πειράματα με τεντωμένες μεμβράνες, πάνω στις οποίες είχαν σκορπίσει ψιλή άμμο. Σε ένα από τα πειράματα, οι τελευταίες πέντε νότες από το Αλληλούια του Χαίντελ, δημιούργησαν μία πεντάλφα.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ένα παρόμοιο πείραμα. Το νερό που πέφτει στροβιλίζεται στον χώρο, ανάλογα με την συχνότητα του ήχου που πέφτει επάνω του.

Τα είκοσι δεδομένα για το σώμα σας που σίγουρα δεν γνωρίζατε!



Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τις βασικές λειτουργίες του σώματος, ωστόσο υπάρχουν και δεδομένα τα οποία σίγουρα θα σας προκαλέσουν έκπληξη!

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο περίεργες πληροφορίες γύρω από το σώμα σας!

1. Τα αποτυπώματα των δακτύλων των ποδιών μας είναι το ίδιο μοναδικά όπως των χεριών

2. Όταν κοιμόμαστε δεν έχουμε όσφρηση

3. Ο άνθρωπος βλέπει μέσο όρο πάνω από 1.460 όνειρα το χρόνο

SuperKamiokande: τα νετρίνα αλλάζουν γεύση τη νύχτα


3ed53794-da2e-4162-aab7-013d6d039abf
Kamioka Observatory/ICRR /Univ. of Tokyo
Πριν από περίπου 30 χρόνια είχε προταθεί πως τα νετρίνα αλλάζουν «γεύση» όταν διασχίζουν πυκνές ποσότητες ύλης. Έπειτα από 18 χρόνια ερευνών, τα πειράματα στον ανιχνευτή νετρίνων Super SuperKamiokande στην Ιαπωνία έρχονται να επιβεβαιώσουν τη συγκεκριμένη θεωρία.

Τα νετρίνα είναι ίσως τα σωματίδια που περιστοιχίζονται από τα μεγαλύτερα μυστήρια, τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα γνωστά στοιχειώδη σωματίδια. Έχουν μία πολύ μικρή μάζα, αν και αυτή δεν έχει μετρηθεί ποτέ πειραματικά, ενώ όντας ηλεκτρικά ουδέτερα αντιδρούν πολύ ασθενώς με την ύλη, κάτι που πρακτικά τους επιτρέπει να τη διαπερνούν δίχως να συναντούν εμπόδια.

Το “Μυστικό” των εισπρακτικών εταιρειών


εισπρακτικέςΣτην Ελλάδα του 2014, οι εισπρακτικές εταιρείες είναι από μόνες τους ένα φαινόμενο προς έρευνα.
Δεν σας κάνει εντύπωση που οι υπάλληλοί τους είναι σχεδόν ΠΑΝΤΑ επιθετικοί (“στην τσίτα”) και έτοιμοι για τσαμπουκά στον έντρομο (ευτυχώς σιγά σιγά όλο και πιο “ξύπνιο” πολίτη), λες και ο πολίτης χρωστάει στους ίδιους και όχι στους πελάτες των αφεντικών (και όχι εργοδοτών) τους;
Απλό…

Το πείραμα




Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα. Για να πραγματοποιηθεί ένα πείραμα χρειάζονται τρία πράγματα. Πρώτα από όλα η μονομερής βούληση η οποία και ασφαλώς δεν είναι πάντοτε ύποπτη. Δεύτερον ο επιστήμων ως υποκείμενο και τρίτον το ζώον, ή άλλως το ‘’αντικείμενο’’ με την μεταφορική και την πραγματική έννοια εφ’ όσον δεν συμπράττει.
Συνεννοηθήκαμε;
 
Χαίρομαι.
 
Θα μπορούσε το άρθρο να κλείσει εδώ μια και ο σκοπός του ήταν αυτός. Να πει δηλαδή πως η Ελλάδα είναι το όλον ή το μέρος ενός ιταμού Νότιου πειράματος, μια και στην χώρα μας εφαρμόζονται όλα τα ευφάνταστα σενάρια σαδομαζοχιστικής πρακτικής σε παγκόσμια πρώτη. Αν πετύχουν τα σενάρια αυτά …στον πλέον ‘’ανθεκτικό’’ λαό, τότε θα κάνουν και τους άλλους λαούς …ομοίως ανθεκτικούς ώστε να πετύχουν και σε αυτούς…
 
Ο σημερινός τρόπος είναι ένας. Το φόβητρο της καταραμένης της δόσης. Εδώ όμως υπάρχει θέμα με την απαραίτητη αληθοφάνεια του εγχειρήματος –η οποία σθεναρώς αποζητάται ως άλλοθι-, διότι είναι κάποια πράγματα τόσο απλά, που δεν είναι δυνατόν να καταπωθούν μια κι έξω, ούτε ως φαρμακευτική κάψουλα απολύτου ανάγκης, αλλά ούτε και ως χρυσαφένια προσφορά δαφνοστεφάνωτου ευεργέτου.

Μικρές ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα

Κυναίγειρος, ἀδερφὸς τοῦ τραγικοῦ ποιητῆ Αἰσχύλου, πολέμησε στὸ Μαραθώνα. Κατὰ τὴν καταδίωξη τῶν εἰσβολέων ἐπέδειξε ἰδιαίτερη γενναιότητα. Ἔπιασε μὲ τὰ χέρια του πλοῖο τῶν περσῶν ποὺ ἐγκατέλειπε τὸν ὅρμο τοῦ Μαραθώνα. Οἱ πέρσες, τοῦ ἔκοψαν τὰ χέρια. Ὁ Κυναίγειρος ἔπιασε τὸ πλοῖο μὲ τὰ δόντια του. Οἱ πέρσες, τοῦ ἔκοψαν τὸ κεφάλι.
Ἡ Ἀθήνα εἶχε δυὸ ἱερὰ πλοῖα τα : “Πάραλος” καὶ “Σαλαμινία”, τὰ ὁποῖα ἀνελάμβαναν εἰδικὲς ἀποστολές.
Οι Ἀθηναῖοι πίστεψαν ὅτι ὁ θεὸς Πᾶν πολέμησε μαζί τους στὸ Μαραθώνα, γι’ αὐτὸ καὶ οἱ Πέρσες κατελήφθησαν ἀπὸ “πανικό”.
Ἡ πολεμικὴ ἰαχὴ τῶν Ἀθηναίων Ἦταν ἕνα ἐπαναλαμβανόμενο “ἀλαλά”. Ἀπὸ ἐδῶ καὶ τὸ ρῆμα “ἀλαλάζω”. Ἐπίσης σχετικὴ εἶναι καὶ ἡ ἔκφραση “Τοὺς ἀλάλιασαν” δὴλ τοὺς τρομοκράτησαν, τοὺς συνέτριψαν κλπ.

Διαβατήρια – Η αρχαία Ελληνική τελετή για όσους περνούσαν τα σύνορα της χώρας

Tελετή με θυσία που πρόσφερε στους θεούς ο επικεφαλής κάθε εκστρατείας, είτε όταν επρόκειτο να περάσει τα σύνορα της χώρας του, είτε όταν επρόκειτο να διασχίσει κάποιο ποτάμι. Αν τα σημάδια της θυσίας δεν ήταν ευνοϊκά ο στρατός δεν έβγαινε από τα σύνορα της χώρας κι επέστρεφε πίσω.
Ο Θουκυδίδης αναφέρει πως ενώ οι Λακεδαιμόνιοι ήταν έτοιμοι να εισβάλουν στο Άργος επέστρεψαν τελικά πίσω γιατί τα σημάδια από τις θυσίες που έκαναν για να διαβούν τα σύνορα δεν ήταν ευνοϊκά.
Διαβατήρια ονομαζόταν κι η ευχαριστήρια θυσία μετά από κάθε επιτυχημένη διάβαση ποταμού.

Τα παιδιά

729169_f520
«…Ήταν ένα όμορφο πρωινό, με περαστικά σύννεφα και έναν καθαρό, γαλάζιο ουρανό. Είχε βρέξει και ο αέρας ήταν φρέσκος. Κάθε φύλλο ήταν καινούριο και ο μονότονος χειμώνας είχε περάσει· κάθε φύλλο, κάτω από το λαμπερό φως του ήλιου, ήξερε ότι δεν είχε καμία σχέση με εκείνο που ήταν την άνοιξη του περασμένου χρόνου. 
Ο ήλιος έλαμπε μέσα από τα καινούρια φύλλα χύνοντας ένα απαλό πράσινο φως στο υγρό μονοπάτι, που οδηγούσε μέσα από το δάσος στον κεντρικό δρόμο, κι από ‘κει συνέχιζε έως τη μεγάλη πόλη.

*Όταν πίνει μια γυναίκα* !!


Οίνος ευφραίνει καρδίαν έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αλλά εσείς ρε κορίτσια το έχετε παρακάνει.

Όταν πίνει μια γυναίκα και όταν παραφέρεται.. τραγουδά η Χαρούλα Αλεξίου και σήμερα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το λόγο που μια γυναίκα πίνει και πως αυτό χτυπά στο αντρικό μάτι.

Χωρισμός, ερωτική απογοήτευση, καψούρα και λιγότερες φορές διασκέδαση είναι οι λόγοι που θα συναντήσεις μία κοπέλα σουρωμένη. Και μη πείτε όχι. Κάνει ΜΠΑΜ ! Ειδικά το πότε κάποιος είναι πιωμένος από καψούρα και πότε από διασκέδαση ανεξάρτητα του αν είναι γυναίκα ή άντρας είναι ολοφάνερο.

Οι λέξεις που πρέπει να λες κάθε πρωί !


Αύριο το πρωί με το που θα ξυπνήσεις μην ξεχάσεις με το που κοιταχτείς στον καθρέφτη να συνομιλήσεις με τον εαυτό σου, και να του πεις κάποια πράγματα που του οφείλεις.

Αν ακολουθήσεις αυτή τη συνήθεια κάθε μέρα, θα δεις τη διάθεση σου σταδιακά να αλλάζει, και να βελτιώνεται η σχέση σου με τον εαυτό σου.

Eρωτήσεις ζωής που θα σου χαράξουν το δρόμο!


Οι 5 ερωτήσεις της ζωής που αν τις απαντήσεις, ίσως και να μπορέσεις τελικά να αποκτήσεις μια ζωή έτσι ακριβώς όπως την επιθυμείς. Ίσως τελικά να μπορέσεις κιόλας να διαλέξεις το σωστό μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στο κέντρο των προσωπικών σου επιδιώξεων.

Από την Ευτυχία Φράγκoυ

Ο φόβος της μοναξιάς μετά τα τριάντα

Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας περάσει τα τριάντα αρχίζει έναν αγώνα δρόμου για να βρει έναν σύντροφο να κάνει σταθερή σχέση. Ο φόβος της απόρριψης και της μοναξιάς είναι τόσο μεγάλος που πολλές φορές η επιλογή του συντρόφου γίνεται βεβιασμένα, με λάθος κριτήρια.
pair

Κλειτοριδικός vs. κολπικός οργασμός: Γιατί διαφέρουν;

Κλειτοριδικός vs. κολπικός οργασμός: Γιατί διαφέρουν;
Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν δύο είδη οργασμού – τον κλειτοριδικό και τον κολπικό.

Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν για το πώς και το γιατί.

Σε μια προσπάθεια να διευκρινίσουν τις διαφορές μεταξύ των δύο, Γάλλοι γυναικολόγοι χρησιμοποίησαν το υπερηχογράφημα για να μελετήσουν ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στη ροή του αίματος στην επίμαχη περιοχή τη στιγμή της εξωτερικής αλλά και της εσωτερικής διέγερσης.

Οι 5 πιο απίστευτες μυρωδιές που ερεθίζουν μια γυναίκα

Οι 5 πιο απίστευτες μυρωδιές που ερεθίζουν μια γυναίκα
Υπάρχουν κάποιες μυρωδιές που έχει βρεθεί μετά από επιστημονικές έρευνες ότι αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο γυναικείο σώμα, και κατ επέκταση δημιουργούν τις προϋποθέσεις για αύξηση της ερωτικής διάθεσης.

Μερικές από αυτές, εξέπληξαν ακόμα και τους επιστήμονες, για την ικανότητά τους να αυξάνουν τη λίμπιντο.

Πορτραίτα Σκύλων!!!

Jessica Trinh είναι μια 19χρονη φωτογράφος από τη Νότια Καλιφόρνια. Φωτογραφίζει ήδη τα σκυλιά της εδώ και μερικά χρόνια . Πρώτη συλλογή της ήταν τα λατρευτά πρόσωπα δύο σκυλιών της, ενός  retriever που ονομάζεται Chuppy και ενός  Αυστραλιανού shepherd που ονομάζεται Daisy. Τώρα έχει προσθέσει φωτογραφίες από διάφορα σκυλιά.
Jessica Trinh

Ξέρεις πώς μπορείς να σβήσεις κλήση από παράνομο παρκάρισμα;

Ξέρεις πώς μπορείς να σβήσεις κλήση από παράνομο παρκάρισμα;

Υπάρχει νόμιμη οδός και μάλιστα με τη συγκατάθεση και την παρότρυνση του «Συνηγόρου του Πολίτη». Δείτε την απόφαση που θα μετατραπεί σε... χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σας σε περίπτωση που βρεθείτε σε ανάλογη θέση
Όπως θα διαβάσετε και στην απόφαση που ακολουθεί, συχνά, παραλαμβάνετε μια ειδοποίηση για πληρωμή κλήσης η οποία σας είχε καταλογιστεί πριν από πολλά χρόνια. Αυτό από μόνο του δημιουργεί πλήθος προβλημάτων καθώς βρίσκεστε στη θέση να μην θυμάστε καν αν είχατε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο δήμο. Ποιο είναι επομένως το μυστικό;

Απίστευτο! Αρμάδα UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!!



Απίστευτο! Στόλος αγνώστων αντικείμενων συλλαμβάνεται από την κάμερα του ISS (Διεθνή Διαστημικού Σταθμού) στις 10 Μαρτίου 2014.

 Αντικείμενα φαίνονται να εμφανίζονται από το πουθενά, ενδεχομένως, από μια πύλη ή σκουληκότρυπα κάποιου είδους. 

Αυτό το βίντεο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να καταρριφθεί εύκολα, όπως και να έχει είναι ενδιαφέρον ...

ΠΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣ ? ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ

Πρωτοποριακή μελέτη συνδέει την ασπαρτάμη με τη λευχαιμία και το λέμφωμα

Κάθε χρόνο, όπως διαβάζουμε στο Συλλογικό Evolution, οι Αμερικανοί καταναλώνουν περίπου 5.250 τόνους (!) Ασπαρτάμης συνολικά. Το 86% αυτής της ασπαρτάμης (4.500 τόνοι) προέρχεται από την κατανάλωση αναψυκτικών τύπου κόλα φως. Η ελαφριά αναψυκτικά τύπου κόλα είναι η μεγαλύτερη πηγή ασπαρτάμης μέσω διατροφής, στις ΗΠΑ.
Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 συνδέει την κατανάλωση αναψυκτικών τύπου κόλα διαίτης με αυξημένο κίνδυνο λεμφώματος και λευχαιμίας. Η μελέτη έγινε από το Channing Division του Δικτύου Ιατρικής, Τμήμα Ιατρικής του Brigham και τα Γυναικών Νοσοκομείο και Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ στη Βοστώνη, MA καθώς και Διατροφής, του Harvard School of Public Health, Boston, MA.
Η μελέτη ήταν το αποτέλεσμα συλλογής δεδομένων μιας περιόδου 22 ετών που περιλάμβανε συχνούς διατροφικούς ελέγχους και να ελέγξει επάνω.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Εάν έχετε εκτεθεί σε οποιαδήποτε ακτινοβολία (μαστογραφία ή άλλο),

είτε για ιατρικό διαγνωστικό σκοπό, είτε στο πλαίσιο ακτινοθεραπείας ή αν ακόμα σας απασχολεί η υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία (όπως για παράδειγμα εάν ζείτε δίπλα σε πυρηνικό εργοστάσιο, χειρίζεστε διαγνωστικό ραδιολογικό εξοπλισμό, εργάζεστε στη βιομηχανία πυρηνικής επεξεργασίας, εξόρυξης ουρανίου κ.α.) ή εάν έχετε εκτεθεί σε ραδιοενεργά σωματίδια ή υψηλότερες δόσεις ιονισμένης ακτινοβολίας που προέρχονται από πηγές απεμπλουτισμένου ουρανίου, έλεγχο ατομικών όπλων, συχνές πτήσεις σε υψηλότερα υψόμετρα, μια πυρηνική καταστροφή (όπως στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας),
εδώ μπορείτε να βρείτε συμβουλές και προτεινόμενες θεραπείες που μπορούν με φυσικό τρόπο να βοηθήσουν το σώμα να αποβάλλει τα καταστροφικά ραδιοενεργά στοιχεία (στρόντιο και ραδιοενεργό ιώδιο, για παράδειγμα) ή να αποτοξινώσουν από τα επιβλαβή υποπροϊόντα όπως οι ελεύθερες ρίζες.

Ελλάδα, η χώρα των cowboys

Ελλάδα, η χώρα των cowboys

Του ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ
Διαγράψτε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για τη χώρα. Δεν υπάρχουν πια προνομιούχοι και μη προνομιούχοι, δεν είναι οι κολίγοι και οι τσιφλικάδες, δεν είναι τα αφεντικά και οι εργάτες, δεν είναι οι γαύροι και οι βαζέλες. Είναι οι cowboys και οι υπόλοιποι.
Διαβάζοντας εδώ και μήνες ότι αυτή η μάχη επιβίωσης που δίνει η χώρα κρέμεται σε λεπτές κλωστές όπως αυτή της παστερίωσης του γάλατος, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Η χώρα μας είναι η χώρα των cowboys και πλέον όλα γίνονται γι’ αυτούς, και κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι βουλευτές που απειλούν ακόμη και με ανατροπή της κυβέρνησης αν το γάλα φτάσει με παστερίωση δύο ή έξι ημερών στο ράφι. Αλλά, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε ποιον νομό της χώρας είναι τόσο πολλοί οι cowboys ώστε να μετατρέπουν έτσι εύκολα τους βουλευτές σε «πιστολιά» τους;

Η αλληλεπίδραση της διατροφής με τα διάφορα στάδια εμφάνισης καρκίνου. Συμβουλές υγιεινής διατροφής και πρόληψης


Επιμέλεια Αγγελική Μήλιου, βιολόγος
Σήμερα, έπειτα από εκτεταμένες μελέτες και έρευνες, είμαστε σε θέση να συσχετίζουμε την αλληλεπίδραση της διατροφής με τα διάφoρα στάδια εμφάνισης του καρκίνου.
Η αιτιολογία της εμφάνισης καρκίνου εμπεριέχει τόσο γενετικούς και ορμονικούς παράγοντες, όσο και περιβαλλοντικούς, ενώ αδιαμφισβήτητη θεωρείται και η επιρροή του τρόπου ζωής που διάγει, κανείς. 

Πάντα, όμως, τόσο στην πρόληψη, όσο και στη θεραπεία και την ανάρρωση, η διατροφή παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους, καθώς μπορεί να δράσει κατά των ελευθέρων ριζών, να διορθώσει τις βλάβες στους ιστούς και να βοηθήσει στην αποτροπή μιας ενδεχόμενης μετάστασης.

Πόσο στρες έχετε;

Πόσο στρες έχετε;

Νεύρα; Προβλήματα στον ύπνο; Αίσθηση εξάντλησης; Ανακαλύψτε πόσο στρες έχετε και χτυπήστε το στη ρίζα του.Είμαστε μια κοινωνία αγχωμένων ατόμων. Δεν παρατηρούμε την αλλαγή στο χρώμα των φύλλων λόγω εποχής, δεν είμαστε πραγματικά εκεί όταν παίζουμε με το γιο ή την κόρη μας, αδυνατούμε να απολαύσουμε έναν καλό ύπνο ή να κάνουμε κάτι που μας ευχαριστεί πραγματικά. Όταν μας ρωτάνε γιατί τρέχουμε αλαφιασμένοι και για ποιο λόγο έχουμε τόση ένταση, κατηγορούμε τη γεμάτη ανασφάλεια εποχή που ζούμε και τις καθημερινές δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Είναι, όμως, έτσι; Ένα κομμάτι του άγχους είναι πράγματι αληθινό, αλλά το υπόλοιπο προέρχεται από μέσα μας, από τα συσσωρευμένα άγχη, που έχουν δημιουργήσει φανταστικές εικόνες, απειλητικές για τον οργανισμό μας. Αυτή η «εσωτερική» πίεση, που συχνά αισθανόμαστε ότι θα μας κάνει να εκραγούμε, μπορεί να τιθασευτεί με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Η Ελευθερία και η Αγάπη δεν έχουν συνέπειες ποτέ, έχουν μόνο Επιλογές... και ο φόβος ακόμα, επιλογή είναι

Φωτογραφία: Πολλές φορές αναρωτιόμαστε, που χάσαμε την απλότητά μας...

Αρκεί να στρέψουμε λίγο την προσοχή μας, παραπέρα από τις εμμονές μας...Λίγο παραπέρα, για να μας δούμε, να μας νιώσουμε και να αντιληφθούμε τι πραγματικά είναι "σοβαρό" για εμάς...

Να κάνουμε κάτι κόντρα στις συνήθειες και τις εμμονές μας, είναι σχεδόν αδιανόητο, όσα και να μάθουμε, αν δεν αποφασίσουμε να στρέψουμε την προσοχή μας λίγο παραπέρα...

Να ανοίξει η ματιά μας, η οπτική μας σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και σημαντικό, από το να έχουμε κάποιον για να μας προστατεύει, να καλύπτει τις ανάγκες μας και εμείς να κάνουμε την πάπια, σε ότι μας αφορά, και να εξοργιζόμαστε γι' αυτό που πραγματικά δεν μας αφορά, μόνο και μόνο γιατί μας έπεισαν ότι αυτό μας αφορά και το άλλο όχι...
Η κάθε εμμονή καλύπτει μόνο συγκεκριμένες ανάγκες...Παραπέρα όμως τι γίνεται?

Είναι τραγικές οι αναμνήσεις του ανθρώπου...Τόσο πολύ τραγικές, που έρχεται εδώ και φεύγει από δω, χωρίς να έχει καταφέρει να ξεκουνήσει από το παρελθόν του...Εκεί μέσα ζει...στο παρελθόν!
Εκεί μεγαλώνει, εκεί ωριμάζει, εκεί ζει...Και όπως είναι φυσικό, εκεί ακριβώς πεθαίνει...Στο παρελθόν, που δεν πρόλαβε να γίνει Παρόν...

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν φόβοι ανυπέρβλητοι, ότι υπάρχουν επίσης καταστάσεις που φαίνονται ανυπέρβλητες για έναν άνθρωπο...Ότι δεν ξέρει τι είναι η Αγάπη, μπερδεύει τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις καταστάσεις, τα κοιτά πολλές φορές με απόγνωση και ψάχνει διεξόδους...Είναι αυτό το πολύπλοκο μέρος του παρελθόντος του που μοιάζει ανυπέρβλητο...αξέχαστο...

Και εδώ χρειάζεται να αποφασίσει να κάνει ένα συνειδησιακό άλμα προς την απλότητα, χωρίς να ζητά διασφαλίσεις ότι αυτή η απλότητα δεν θα έχει συνέπειες...γιατί θα έχει συνέπειες...
Το γκρέμισμα των εμμονών είναι από μόνο του συνέπεια...Αδειάζει έτσι η ζωή και δεν ξέρεις πια τι να την κάνεις, αν δεν έχεις λόγους να τρώγεσαι με την ίδια σου την Ύπαρξη...

Η Ελευθερία και η Αγάπη δεν έχουν συνέπειες ποτέ, έχουν μόνο Επιλογές...
και ο φόβος ακόμα, επιλογή είναι

Είναι πάντα μια Αλήθεια αυτό το "τι θα γίνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους"...μια πιο βαθιά Αλήθεια της Ζωής, που για να την τιμήσουμε, χρειάζεται πρώτα να έχουμε τιμήσει την Απόφασή μας, να Ζούμε Αληθινά...
Μετά ανοίγει ο Δρόμος για την Αλήθεια και την Ζωή...ο Δρόμος για τον Εαυτό μας...

Τούτη η ήρεμη λίμνη που μέσα της καθρεφτίζεται η Θεότητα, δεν μπορεί να είναι μια λίμνη που μέσα της δέχεται τα βότσαλα που πετούν οι άλλοι...Το συναισθηματικό μας πεδίο δεν είναι υποδοχέας εμμονών, πεποιθήσεων και φόβων, γιατί τότε η λίμνη τούτη θα γίνει έλος και θα μας ρουφήξει...Και τότε χάνεται η απλότητα...Για να μην βουλιάξεις, θα πιαστείς και από τα μαλλιά σου...

Καλημέρα <3 <3 <3

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε, που χάσαμε την απλότητά μας...

Αρκεί να στρέψουμε λίγο την προσοχή μας, παραπέρα από τις εμμονές μας...Λίγο παραπέρα, για να μας δούμε, να μας νιώσουμε και να αντιληφθούμε τι πραγματικά είναι "σοβαρό" για εμάς...

Να κάνουμε κάτι κόντρα στις συνήθειες και τις εμμονές μας, είναι σχεδόν αδιανόητο, όσα και να μάθουμε, αν δεν αποφασίσουμε να στρέψουμε την προσοχή μας λίγο παραπέρα...

Να ανοίξει η ματιά μας, η οπτική μας σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και σημαντικό, από το να έχουμε κάποιον για να μας προστατεύει, να καλύπτει τις ανάγκες μας και εμείς να κάνουμε την πάπια, σε ότι μας αφορά, και να εξοργιζόμαστε γι' αυτό που πραγματικά δεν μας αφορά, μόνο και μόνο γιατί μας έπεισαν ότι αυτό μας αφορά και το άλλο όχι...
Η κάθε εμμονή καλύπτει μόνο συγκεκριμένες ανάγκες...Παραπέρα όμως τι γίνεται?

Ο προγραμματισμένος δρόμος, δεν είναι ορατός…Γίνεται μόνο τότε ορατός, όταν νιώσεις ότι δεν υπάρχει άλλο σκοτάδι πια…


Φωτογραφία: Οι περισσότεροι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να καταπιέσουν την αληθινή φύση τους, για να μοιάσουν σε ένα μοντέλο ανθρώπου, που τους υπόδειξαν...
Με το ξύλο, με την τιμωρία, με συναισθηματικό εκβιασμό, με πνευματικό εκφοβισμό, υπάρχουν τόσα πεδία ανοιχτά σε ένα παιδί, που δεν υπάρχει τέλος...
Στο τέλος το παιδί έγινε αυτό που είναι ένας υπολογιστής...άνθρωπος με βάση δεδομένων...Όλες οι κινήσεις ενός ενήλικα είναι ακριβώς υπολογισμένες από την αρχική καθοδήγηση, να διατηρήσει τα αρχεία...πάντα για το "καλό" του...

Όσα εφόδια πήρε για να τα χρησιμοποιήσει στην ενήλικη ζωή του, ήταν στερημένα από την ουσιώδη Αγάπη, που χρειάζεται ο νέος άνθρωπος για να αναπτύξει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την ελευθερία να επιλέγει τον δικό του δρόμο
Περισσότερο πείστηκε ότι όλοι οι άλλοι γνωρίζουν το «καλό» του και το κάνουν από ενδιαφέρον και από αγάπη, να του το υποδεικνύουν σημαδεύοντας τα λάθη του…

Και όταν έρθει η ώρα του «delete» το χέρι τρέμει, γιατί αυτό το "καλό" έγινε τόσο μεγάλη προτεραιότητα, που κανένας δεν τολμά εύκολα να το πατήσει, γιατί μέσα του νομίζει ότι απορρίπτει το "καλό" του...
Έχει γεμίσει ο εσωτερικός του κόσμος με προγράμματα που σηκώνουν τοίχο στους "ιούς", απλά για να προστατευθεί η βάση δεδομένων...πάντα για το "καλό" του...

Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό το "καλό" του, έγινε η βάση για να εξελιχτεί η ανθρωπότητα ανά τις γενιές, σ' αυτό που είναι σήμερα...μηχανιστική και δυστυχισμένη...
Όταν όλα γύρω σου είναι προγραμματισμένα στο "καλό", τότε εγείρονται πάντα αμφιβολίες αν εγώ είμαι ο σκάρτος ή αν είναι όλα τα άλλα...Παλεύεις συνήθως με όλα τα άλλα, γιατί ποιός παραδέχεται ότι δεν έκανε τα πάντα, όπως είχαν οριστεί για το "καλό" του?
Και αν κάποιος κάνει μια επιλογή έξω από τον καθιερωμένο προγραμματισμό, έτσι για να πάει κόντρα στον υπολογιστή μέσα του, τότε νιώθει εκ προοιμίου σκάρτος, γιατί κοντράρει με αυτό που δεν κατάφερε να ακυρώσει...
Ο ένας εαυτός που επέλεξε κάτι άλλο από τον προγραμματισμό, συγκρούεται με τον ίδιο τον προγραμματισμό, που βγάζει τα "αντισώματα" για να επαναφέρει την τάξη...

Δεν σου επιτρέπονται παραπέρα επιλογές, πέρα από αυτές που είναι για το "καλό" σου...
Και τότε για να πας κόντρα στην απαγόρευση, κάνεις επιλογές που δεν θα έκανες ποτέ, αν ήσουν ελεύθερος να επιλέξεις...

Ο προγραμματισμένος δρόμος, δεν είναι ορατός…Γίνεται μόνο τότε ορατός, όταν νιώσεις ότι δεν υπάρχει άλλο σκοτάδι πια…
Και τότε μια αχτίδα Φωτός σκίζει τούτο το σκοτάδι και βλέπεις εκεί που πριν δεν έβλεπες…
Όχι γιατί δεν μπορούσες, αλλά γιατί πίστεψες ότι αρκούσε να βλέπεις εκεί που σου έδειχναν οι άλλοι…Μακριά από τον Εαυτό σου…

Τα μάτια χαμηλώνουν τότε…Κοιτάνε κατευθείαν την καρδιά…

Και αν σε ρωτήσουν… «πετάει βρε ο Άνθρωπος?» πήγαινε κόντρα στον προγραμματισμό σου και πες τους… «ναι Πετάει, όταν είναι Ελεύθερος να νιώθει Αγαπημένος»…

Καλημέρα <3 <3 <3

Οι περισσότεροι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να καταπιέσουν την αληθινή φύση τους, για να μοιάσουν σε ένα μοντέλο ανθρώπου, που τους υπόδειξαν...
Με το ξύλο, με την τιμωρία, με συναισθηματικό εκβιασμό, με πνευματικό εκφοβισμό, υπάρχουν τόσα πεδία ανοιχτά σε ένα παιδί, που δεν υπάρχει τέλος...
Στο τέλος το παιδί έγινε αυτό που είναι ένας υπολογιστής...άνθρωπος με βάση δεδομένων...Όλες οι κινήσεις ενός ενήλικα είναι ακριβώς υπολογισμένες από την αρχική καθοδήγηση, να διατηρήσει τα αρχεία...πάντα για το "καλό" του...

Όσα εφόδια πήρε για να τα χρησιμοποιήσει στην ενήλικη ζωή του, ήταν στερημένα από την ουσιώδη Αγάπη, που χρειάζεται ο νέος άνθρωπος για να αναπτύξει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την ελευθερία να επιλέγει τον δικό του δρόμο
Περισσότερο πείστηκε ότι όλοι οι άλλοι γνωρίζουν το «καλό» του και το κάνουν από ενδιαφέρον και από αγάπη, να του το υποδεικνύουν σημαδεύοντας τα λάθη του…

5 Σημάδια Ότι Δεν Ακολουθείτε Το Αληθινό Σας Μονοπάτι

Αισθάνεστε κολλημένοι; Σε ένα τέλμα; Αισθάνεστε σαν να είστε στο μονοπάτι σας, έξω από το μονοπάτι σας, σε ένα σκονισμένο δρόμο, ή ίσως ακολουθείτε τη φυσική διαδρομή; 

Δημιουργούμε συνεχώς νέα μονοπάτια, ή υπάρχει ένας καθορισμένος ασφαλτοστρωμένος δρόμος που σχεδιάσαμε πριν φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε ώρα;
Από που ορίζεται το μονοπάτι μας; Από την ψυχή μας, τον Ανώτερο Εαυτό, ή τον Θεό; Μπορούμε να ξεπεράσουμε την πορεία μας; Μπορούμε να σκοντάψουμε και να βγούμε εκτός της πορείας μας; Δεν ξέρω πραγματικά τις απαντήσεις σε οποιεσδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις. Αν τις έχετε, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω. Αλλά σε αυτό που είμαι πεπεισμένη από προσωπική εμπειρία είναι ότι υπάρχουν ορισμένα αποκαλυπτικά σημάδια τα οποία μας  ενημερώνουν όταν είμαστε τουλάχιστον λίγο εκτός πορείας. Αυτά είναι:

Σκόπια: Οι Έλληνες ανακάλυψαν τάφους των Βασιλέων των Αρχαίων Μακεδόνων


Μάρτιος 14, 2014.

«Μια ομάδα αρχαιολόγων με επικεφαλής την Αγγελική Κοτταρίδη, ανακάλυψαν 20 νέους τάφους κοντά στη Θεσσαλονίκη, στους οποίους, ως φαίνεται, είχαν ταφεί οι πρώτοι αρχαίοι Μακεδόνες βασιλείς», σημειώνει το σκοπιανό Σίτελ.


Η Κοτταρίδη δήλωσε ότι οι δύο από τους ελάχιστα διατηρημένους τάφους θα μορούσαν να ανήκουν στον Αλέξανδρο τον Α΄ και το γιο του τον Περδίκκα Β΄.

Αναφέρονται στον 5ο αιώνα π.Χ., έναν αιώνα πριν από τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Tο μυστικό σύμφωνο των Πεφωτισμένων (Illuminati)



Αυτό το σύμφωνο το λεγόμενο:  «Μυστικό σύμφωνο των Πεφωτισμένων (Illuminati)» δημιουργήθηκε περίπου γύρω στο τέλος του 1800 με αρχές του 1900. 

Για να δούμε τι έγραφαν και τι σκόπευαν…από τότε….αυτά τα άρρωστα μυαλά. 

Η ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη, τόσο μεγάλη που θα ξεφύγει από την αντίληψη τους. Εκείνοι που θα το δουν, θα θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση με μας. Θα συμπεριφέρονται σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι για να κρατήσουν ζωντανή την ψευδαίσθηση. Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί με μια σταγόνα κάθε φορά, έτσι ώστε να μην υποψιαστούν εμάς τους ίδιους. 

Αυτό επίσης τους θα αποτρέψει από το να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν. Εμείς πάντα θα παραμένουμε πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους επειδή γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα εργαστούμε μαζί και πάντα θα εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε από το αίμα και τη μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που θα μιλήσει. 

Θα διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους, σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο, προσποιούμενοι ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας της επιστήμης και της τεχνολογίας με λεπτούς τρόπους, έτσι ώστε ποτέ δεν θα δουν τι συμβαίνει. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα