Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Κάτι συμβαίνει κοντά στον Ήλιο (VIDEO)

Υπήρξε μια μεγάλη δραστηριότητα UFO στην τροχιά του Ήλιου και όλα αυτά συνέβησαν πριν από την έξαρση του στις 27 Ιουλίου του 2012.

Στο πρώτο video μπορείτε να παρακολουθήσετε πόσα άγνωστα αντικείμενα είναι κοντά του τα οπόια είναι σε διάφορα σημεία δίπλα του.

Τα αντικείμενα αυτά εντοπίστηκαν από τον STEREO Behind EUVI 195.Δείτε το video και αποφασίστε μόνοι σας τι είναι όλα αυτά που εμφανίστηκαν δίπλα του στις 27 Ιουλίου του 2012.

Η φιλοσοφία του προπονητή Όπως είπε ένας φιλόσοφος ‘’αν δεν ξέρεις που πηγαίνεις, οποιοσδήποτε δρόμος θα σε βγάλει εκεί’’.


να επιτύχεις, πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις. Εσύ είσαι αυτός που θα διαλέξεις τις σωστές κατευθύνσεις για σένα. 

ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ: Όσα θα θέλατε να μάθετε

Τι είναι θάνατος ; υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να απαντήσει με σιγουριά σ΄ αυτήν την ερώτηση ; Κανένας δεν γύρισε από το βασίλειο του θανάτου για να μας περιγράψει και να διηγηθεί αυτά που είδε κι αυτά που μπόρεσε να αντιληφθεί.


Και με ποια ματιά θεώρησης ; αυτής του ζωντανού όντος ; του αποβιώσαντος ; της ιδίας αντίληψης; των γνώσεων, και του επιπέδου μόρφωσης ; του γεωγραφικού χώρου που ζει ; ή τέλος του θρησκευτικού δόγματος που ακολουθεί ; Πού είναι λοιπόν η αλήθεια και που το ψέμα ;

Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά, Ν. Καζαντζάκη, (απόσπασμα)

Στο παρακάτω απόσπασμα: Η μαντάμ Ορτάνς -που είναι ένα από τα κύρια πρόσωπα του μυθιστορήματος επειδή ήταν συνδεδεμένη με τον Ζορμπά- έχει πεθάνει και ο συγγραφέας με τον Ζορμπά επιστρέφουν από την κηδεία της.

 

Προχωρούσαμε αμίλητοι μέσα από τα στενά δρομάκια του χωριού. Τα σπίτια μαυρολογούσαν ολοσκότεινα, κάπου ένα σκυλί γάβγιζε, κάποιο βόδι αναστέναζε. Κάποτε μας έρχουνταν στο φύσημα του αγέρα εύθυμα, αναβρυτά, σαν παιγνιδιάρικα νερά, τα κουδουνάκια της λύρας.

Βγήκαμε από το χωριό, πήραμε το δρόμο κατά το ακρογιάλι μας.
-Ζορμπά, είπα, για να κόψω τη βαριά σιωπή, τι αγέρας είναι ετούτος; Νοτιάς;

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο μέσος δείκτης ευφυίας [IQ] είναι τόσο χαμηλός; (βιντεο)


Συνδυάστε την κατανάλωση φθορίου με τον υδράργυρο [στα εμβόλια] και τους αεροψεκασμούς και θα συμπληρωθεί το παζλ...

Επιτράπηκε η είσοδος των μυστικών υπηρεσιών στο Skype

34535353535360Η εταιρεία Microsoft, ιδιοκτήτης της υπηρεσίας Skype, επέτρεψε στις μυστικές υπηρεσίες να ακούν τις συνομιλίες και να διαβάζουν την αλληλογραφία των χρηστών.΄
Έτσι, σύμφωνα με την πολιτική εμπιστευτικότητας του Skype,

η υπηρεσία και οι εταίροι της μπορούν να παρουσιάσουν προσωπικά δεδομένα, περιεχόμενο συνομιλιών και

/ είτε τη μεταφορά στοιχείων των χρηστών έπειτα από αίτημα των οργάνων της δικαστικής εξουσίας, είτε του συστήματος των υπηρεσιών δημόσιας τάξης. Από τη στιγμή της δημιουργίας του το Skype ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο,

Ο Μαύρος Ιππότης και η Σπέκτρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Το  κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το άρθρο του Λουκά Καβακόπουλου Εξωγήινοι Δορυφόροι γύρω από τη Γη. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Strange (τεύχος 71, Νοέμβριος 2004)




Ο Γάλλος συγγραφέας και ερευνητής Ρομπέρ Σαρρού, δημοσίευσε το 1963 το βιβλίο του Η Άγνωστη Ιστορία των Ανθρώπων πριν από 100.000 Χρόνια (Histoire Inconnue des Hommes depuis Cent Mille Ans). Εκεί παρέθετε ένα μικρό κομματάκι για τον Μαύρο Ιππότη: «Αμερικανοί, Ρώσοι, Ιταλοί και ίσως και Γάλλοι αστρονόμοι ξέρουν ότι από τις 26 Νοεμβρίου 1958, δηλαδή έναν χρόνο μετά τον πρώτο Σπούτνικ, ένας άγνωστος δορυφόρος που εκπέμπει σήματα σε μιαν άγνωστη γλώσσα τα οποία "έπιασαν" συχνά στην Ιταλία, περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Επειδή δεν υπάρχει καμιά ακριβής πληροφορία, ο δορυφόρος αυτός ονομάστηκε "Μαύρος Ιππότης"... Λένε πως οι σοφοί της ρωσικής βάσης τού Σιν-Κιανγκ

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 21/12/2012?ΜΗΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το επίπεδο του ισημερινού, από το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ την 21-12-2012?

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 - Μέρος Β΄ 

 Εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία   

 

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 - Μέρος Β΄

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΚ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!

Τρέχουν και δεν φτάνουν τα κομματόσκυλα της Συγγρού να αποκρύψουν την αλήθεια, αλλά εις μάτην!


Το HELLAS-ORTHODOXY, πρώτο για μια ακόμα φορά, έβγαλε "στη φόρα" αυτό που πολλοί ψιθύριζαν χθες, αλλά κανείς δεν τολμούσε να φωνάξει: Πως δηλαδή, ούτε ο Κουβέλης ούτε ο Κούβελος είχαν τον καθοριστικό ρόλο στα χθεσινά αίσχη, αλλά ο Πρωθυπουργός (;) και αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς!


Βασιζόμενοι
στο άρθρο του Άγγλου αθλητικογράφου Μάρτιν Ρότζερς, ξεσκεπάσαμε τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ στο σκάνδαλο του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο επίμαχο κείμενο:

Το γράμμα του Τσακνή στην Παπαχρήστου

«Βούλα παιδί μου!
Το γράμμα του Τσακνή στην ΠαπαχρήστουΕπίτρεψέ μου αρχικά, αυτή την προσφώνηση, γιατί ηλικιακά και μόνο θα μπορούσες να ήσουν. Ο δεύτερος γιος μου άλλωστε, γυμναστής και αθλητής ανήκει κι αυτός στην ΑΕΚ όπως κι εσύ. Εσύ στο τριπλούν, εκείνος στο Handball.
Ξέρω επομένως, από πρώτο χέρι και τους κόπους και τον ιδρώτα και τις στερήσεις και την αυτοπειθαρχία, που επιτάσσει τρόπον τινά, ο λεγόμενος επαγγελματικός αθλητισμός.
Καμαρώνω για τις νίκες σας και συμπάσχω

ALEX JONES - MIKE ADAMS - Εμβόλια / Τρόφιμα (VIDEO)


Αποκαλυπτική συνέντευξη για τα εμβόλια από το γνωστό δημοσιογράφο Alex Jones. Ο κίνδυνος της παγκοσμιοποίησης για την εξαφάνιση του πληθυσμού. Πώς χρησιμοποιούν τα εμβόλια για να δολοφονήσουν τους λαούς,και πώς λειτουργεί η τεχνολογία μέσα από τα εμβόλια.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΟΣ 2


 



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

postsΣαν σήμερα το 1940 ο  Μπαγκς Μπάνι κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ένας άγριος λαγός».
Το 1964 5000 Αμερικανοί στρατιώτες στέλνονται στο βόρειο Βιετνάμ ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αμερικανικών δυνάμεων σε 21.000
Το 1992 πεθαίνει η ηθοποιός Τζένη Καρέζη μετά από τετραετή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν παντρεμένη αρχικά με τον Ζάχο Χατζηφωτίου και αργότερα με τον Κώστα Καζάκο με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. “Λατερνα, φτώχια και φιλότιμο, η θεία απ’το Σικάγο, το κοροϊδάκι της δεσποινίδος, η χιονάτη και τα επτά γεροντοπαλίκαρα, Μαντώ Μαυρογένους, ήταν μερικές από τις ταινίες  της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στις οποίες πρωταγωνίστησε.
Το 1996 τρομοκρατική επίθεση σημειώνεται κατά την διάρκεια των Summer Olympics στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία γυναίκα χάνει την ζωή της από την έκρηξη και ένας κάμεραμαν παθαίνει καρδιακή προσβολή. Οι τραυματίες φτάνουν τους 111

Και μετά απ’ όλα αυτά λέμε ότι η ΤΡΟΪΚΑ έφερε τη δυστυχία…

                                                                               
 Φωτογραφιζόμαστε ημίγυμνοι στο μπάνιο με φόντο το καζανάκι, πάμε στο περίπτερο κουβαλώντας φωτογραφική μηχανή ώστε επιστρέφοντας σπίτι να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο fb.

Googlάρουμε γνωμικά για το παίξουμε σοφοί, αναδημοσιεύουμε στίχους ποιημάτων για να φανούμε καλλιεργημένοι και δεν έχουμε ανοίξει βιβλίο παρά μόνο τον κατάλογο του ΙΚΕΑ.


Δημοσιεύουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας παραμένει μυστική.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΘΑΡΑ.... (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ακόμα δεν έχεις ξυπνήσει από τον ύπνο σου,ίσως αυτό σε βοηθήσει...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα