Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ένα τίποτε με μπόλικο καθόλου, παρακαλώ !




Έχουμε αναρωτηθεί, άραγε τι λέμε με τον καθημερινό μας λόγο ?

Πάμε πουθενά να φάμε τίποτε ?
Να πιούμε καμιά μέρα κανένα καφεδάκι, άμα βολέψει!
Να βγούμε κανένα βραδάκι!
Έχεις καθόλου χρόνο, να τα πούμε ?
Να οργανώσουμε καμιά ρετσίνα και κανένα μεζεδάκι.
Θα πάτε πουθενά διακοπές ?
Θα βρω πουθενά να παρκάρω ?
Πάω να ετοιμάσω τίποτε να φάμε.
Πάω στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσω τίποτε.
Ήθελα να ήξερα αυτό (πρόβλημα),  θα τελειώσει ποτέ ?  
Βρήκες καμιά δουλειά ?   
Θα αλλάξουν ποτέ τα πράγματα στη χώρα μας ? 

10 επιλογές που θα μετανιώσεις σε 10 χρόνια



1 Φοράς μια μάσκα για να εντυπωσιάσεις τους άλλους.
Οταν η σκέψη σου είναι εστιασμένη στην γνώμη των άλλων για σένα ή να είσαι κάποιος που θέλουν οι άλλοι να είσαι τότε ξεχνάς ποιός πραγματικά είσαι. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να εμπνέεις ή να εντυπωσιάζους τους άλλους.


2 Αφήνεις κάποιον άλλο να δημιουργήσει τα όνειρα για σένα.
Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή είναι να βρεις "ποιός είσαι " και να είσαι χαρούμενος με αυτό που είσαι. Μείνε πιστός στους στόχους σου και στα όνειρα σου. Έχεις  ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σου;  Μερικές φορές θα θεωρηθείς τρελλός από τους άλλους αλλά όταν εσύ χάνεις την αίσθηση του χρόνου όταν ασχολείσαι με τό πάθος σου , τότε αυτό που κάνεις είναι σωστό για σένα.


3 Έχεις αρνητικούς ανθρώπους γύρω σου.
Όταν αντιληφθείς ότι η παρέα των αρνητικών ανθρώπων είναι μια επιλογή και όχι υποχρέωση τότε ελευθερώνεσαι.

Complete Internet Repair - Διορθώστε τα προβλήματα σύνδεσης του υπολογιστή σας (Αναλυτική Παρουσίαση)



Λοιπόν, ας βάλουμε ΤΈΛΟΣ στις στιγμές απόγνωσης!
Στη σημερινή μας παρουσίαση, έχουμε μια χρήσιμη, μικρή και πολύ απλή εφαρμογή, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, στην επίλυση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου!

Πιο αναλυτικά, το Complete Internet Repair, είναι μια μίνι-εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη, να επαναφέρει τις ρυθμίσεις σύνδεσης του κάθε υπολογιστή, σε λειτουργικό επίπεδο.

Δηλαδή, με αυτήν την εφαρμογή, θα μπορείτε να ανακτήσετε τις λειτουργικές σας ρυθμίσεις, πραγματοποιώντας έλεγχο, σε πολύ σημαντικούς τομείς.
Ας δούμε την εφαρμογή αναλυτικά

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΕΠΤΙΔΙΑ

peptidia

Πριν από ένα χρόνο πρωτάκουστα για τα Τριπεπτίδια, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν έδωσα σημασία. Μετά από καιρό ξανάκουσα για τα Τριπεπτίδια και πάλι δεν κατάλαβα πολλά και δεν ασχολήθηκα για να μάθω περισσότερα. Πριν από 5 μήνες όμως, μετά από ένα επίμονο πρόβλημα του πεπτικού συστήματος και των εντέρων της μητέρας μου και μη βρίσκοντας λύση με την κλασσική ιατρική ήρθαν έτσι τα πράγματα που κυριολεκτικά «έπεσα» πάνω στα Τριπεπτίδια για Τρίτη φορά!

Ήταν η έσχατη λύση καθώς είχαμε δοκιμάσει, εκτός από τα χημικά και πολλά φυτικά προϊόντα τα οποία σαφώς ήταν πολύ καλύτερα από τα χημικά, αλλά δεν έλυσαν το πρόβλημα της μητέρας μου. Πονούσε πάρα πολύ ασταμάτητα, επί ένα μήνα! Δεν έτρωγε και είχε ατονήσει πολύ καθώς είναι 86 ετών. Πάσχει δε από άνοια τύπου αλτσχάιμερ! Στην γιατρό που πήγαμε την ίδια στιγμή της έδωσε Τριπεπτίδια και μέσα σε μια μέρα οι πόνοι υποχώρησαν! Επί δυο μέρες κοιμόταν καθώς η εξάντλησή της ήταν μεγάλη. Σιγά- σιγά άρχισε να τρώει και να βελτιώνεται η υγεία της σταδιακά. Θαύμα! Παρενέργειες; Μηδέν!

Πνευματική άσκηση: 'Ενας τρόπος ζωής


saiΥπήρξαν και θα υπάρχουν πάντα δάσκαλοι οι οποίοι αποκαλύπτουν στον άνθρωπο τα ύψη που είναι σε θέση να φτάσει με την πλήρη ανάπτυξη των σωματικών, ψυχικών και διανοητικών δυνατοτήτων του και τον βοηθούν να πετύχει αυτήv την ανάπτυξη, ενισχύοντας τηv σταθερότητα της προσήλωσής του στοv στόχο αυτό. Ο ανθρώπινος νους εντρυφά στην ύλη, στις άσκοπες παρατηρήσεις και στην κριτική. Πώς λοιπόν να εκπαιδευτεί, ώστε να γίνει σταθερός;
Είναι σκόπιμο κάθε άνθρωπος να θέτει στον εαυτό του το εξής ερώτημα: «Οι μεγάλοι της ανθρωπότητας ήταν επίσης άνθρωποι σαν κι εμένα' ήταν κι αυτοί ένσαρκα όντα. Εφ' όσον αυτοί μπόρεσαν να φτάσουν στην τελειότητα, μπορώ κι εγώ να το πετύχω ακολουθώντας τηv μέθοδο τους. Τί ωφελεί να σπαταλώ το χρόνο μου ανακαλύπτοντας ελαττώματα στους άλλους; Επομένως, η πρώτη πνευματική άσκηση είναι η έρευνα για τα δικά μου λάθη και τις αδυναμίες και η προσπάθεια να τα διορθώσω και να τελειοποιηθώ».

Διακοπές, τουρισμός και κίνδυνοι λόγω σεξ


Οι ασθένειες λόγω σεξ απειλούν τους νέους κατά τις διακοπές
Η απερίσκεπτη σεξουαλική συμπεριφορά ατόμων που κάνουν διακοπές και ιδιαίτερα των νέων, θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο και τους εκθέτει σε πολλούς σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.
Το καλοκαίρι όπως και σε άλλες περιόδους διακοπών, τα ταξίδια σε πολλούς περιορισμούς αυξάνονται σημαντικά. Παράλληλα οι σεξουαλικές επαφές των ατόμων που πάνε για διακοπές στο εξωτερικό, αυξάνονται.
Οι ασθένειες που μεταδίδονται λόγω σεξ, παρουσιάζουν δραματική αύξηση. Συχνά, στις διακοπές δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως η χρήση του προφυλακτικού. Επιπρόσθετα ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό, έχουν επαφές με νέους συντρόφους που συναντούν, είτε από τη χώρα που έχουν πάει είτε από άλλες χώρες.
Η απουσία λήψης προστατευτικών μέτρων και η απερισκεψία δημιουργούν αυξημένους κινδύνους για μόλυνση από τους παράγοντες που προκαλούν τη σύφιλη, τη γονόρροια, τοAIDS. Επίσης η μόλυνση με χλαμύδια είναι μια ασθένεια που μεταδίδεται δια μέσου του σεξ και που παρουσιάζει αύξηση.
Οι διαπιστώσεις αυτές προκύπτουν από έρευνα που διεξήγαγαν γιατροί από το Σιέφιλντ του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπρόσθετα προέκυψαν τα ακόλουθα στοιχεία:

Το σεξ στις διακοπές το καλοκαίρι: Πρόληψη και διαχείριση επικίνδυνων καταστάσεων

Το σεξ το καλοκαίρι κρύβει κινδύνους, χρειάζεται προσοχή.Το σεξ στις διακοπές το καλοκαίρι παρουσιάζει σημαντική έξαρση. Οι αντιστάσεις μειώνονται το καλοκαίρι ενώ οι επιθυμίες φουντώνουν.
Πράγματα που πολλοί δεν θα έκαναν στο σπίτι τους, στο συνήθη χώρο που ζουν και εργάζονται, τα κάνουν χωρίς αναστολές όταν βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές στην πατρίδα τους ή αλλού. Αυτό είναι μια πραγματικότητα και έτσι χρειάζεται διαπαιδαγώγηση για την πρόληψη σοβαρών κινδύνων που καραδοκούν.
Στις καλοκαιρινές διακοπές, η χαλάρωση, η ξεκούραση, τα ταξίδια, η θάλασσα και οι αμμουδιές, προκαλούν αύξηση της ερωτικής ορμής και της διάθεσης για σεξ. Για όσους δεν έχουν μαζί τους το ταίρι τους, το λίμπιντο και η έλξη αναζήτησης ερωτικού συντρόφου και ευχάριστης περιπέτειας, οδηγούν σε νέες γνωριμίες και συχνά στο σεξ.
Το σεξ του καλοκαιριού με περιστασιακούς νέους ερωτικούς συντρόφους που συναντά κάποιος στον προορισμό των διακοπών του μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα που δυνατόν να έχουν συνέπειες για όλη τη ζωή εάν δεν ληφθούν προφυλάξεις.

Ασθένειες λόγω σεξ: Απειλούν άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Η πρόληψη των μολύνσεων λόγω σεξ αποτελεί προτεραιότητα για την παγκόσμια δημόσια υγεία. Οι παθήσεις που μεταδίδονται από το σεξ παρουσιάζουν έξαρση σε όλες τις σεξουαλικά ενεργές ηλικιακές ομάδες. Οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές.
Υπάρχουν περισσότερες από 20 διαφορετικές μορφές ασθενειών που μεταδίδονται σεξουαλικά. Οι μολυσματικοί παράγοντες περιλαμβάνουν βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα.
Στις συχνότερες παθήσεις λόγω σεξ περιλαμβάνονται η μόλυνση από χλαμύδια και τριχομονάδες (τριχομονίαση), τα οξυτενή κονδυλώματα με μόλυνση από τον ιό HPV, η μόλυνση από τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS, ο έρπητας των γεννητικών οργάνων, η σύφιλη, η γονόρροια, οι ηπατίτιδες Α και Β, η βακτηριδιακή κολπίτιδα, οι ψείρες του εφηβαίου, η ψώρα και οι μυκητιάσεις.        

Ινδική θεραπεία για το άσθμα...




Ιούνιος 12, 2014.

Κάθε χρόνο χιλιάδες Ινδοί, καταφέρνουν να καταπιούν ζωντανά ψάρια, ως παραδοσιακή θεραπεία του άσθματος.

Με δακρυσμένα μάτια, εκτελούν αυτή τη μέθοδο καθώς παράλληλα κλείνουν τη μύτη τους.

Τα άτομα που πάσχουν από άσθμα, συγκεντρώνονται κάθε Ιούνιο στην πόλη Χαϊντεραμπάντ στη νότια Ινδία και καταπίνουν ψάρια γεμισμένα με κίτρινη φυτική πάστα, ελπίζοντας ότι έτσι θα βοηθηθούν στο να αναπνέουν καλύτερα.

Κάτω από τη βάση έγραψε στα Οικονομικά, μαθητής που τον βοηθούσε στο μάθημα ο Γιάννης Στουρνάρας!

stournaras2
Εξαγριωμένοι με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα είναι τις τελευταίες ώρες οι γονείς του 17χρονου Πέτρου από τα Κάτω Πετράλωνα, μαθητή που έδωσε φέτος πανελλήνιες εξετάσεις προκειμένου να εισαχθεί σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα και να αυξήσει έτσι τις πιθανότητες για επαγγελματική του αποκατάσταση στο μέλλον.
Αιτία της οργής των γονιών του 17χρονου οι οποίοι ήτανε εδώ και πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας, είναι το γεγονός ότι ο γιος τους ο οποίος όπως υποστηρίζουν δεχότανε σε καθημερινή βάση βοηθητικές συμβουλές στο μάθημα των Οικονομικών από τον πρώην υπουργό οικονομικών, έγραψε τελικά κάτω από τη βάση σε αυτό όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν.

ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΤΡΙΒΕ…ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ..

¨Εις σε προστρέχω.. τέχνη της ποιήσεως, που ξέρεις από φάρμακα¨.. λέει ο Καβάφης.
Αυτός.. προστρέχει στην Ποίηση.
Άλλος στην Ιστορία, άλλος στη Φιλοσοφία, κι όλοι ψάχνουν να βρούν τα φάρμακα για την υπαρκτή ή ανύπαρκτη ασθένειά τους…
Ετσι , άλλος καταφεύγει στους φίλους και στους συγγενείς, άλλος σ αυτούς που τον πλησιάζουν για να τον…εκμεταλευτούν, και εν γνώσει του, τους δέχεται, γιατί δεν έχει εναλλακτικες λύσεις, ή δεν θέλει να έχει, ή η βλακώδης υπερηφάνειά του τον εμποδίζει, ταπεινωνόμενος να  βρεί.. και προπάντων προσπαθεί κάτι να ανακαλύψει.. στο χρυσωρυχείο της καρδιάς και του νου του.
Κι όπως συμβαίνει με το θάνατο αγαπημένων προσώπων, αν προετοιμαζόμαστε μαζί τους, δεχόμαστε και καρτερούμε το τέλος, κι ηρεμούμε..
Αν όμως είμαστε απροετοίμαστοι, χρειαζόμαστε χρόνο μετά από το απροσδόκητο να συνέλθουμε και να χωνέψουμε ( αν το καταφέρουμε) το κακό..
Ολα τα πιό πάνω συμβαίνουν σ εναν οργανισμό, τον οργανισμό μας, που υφίσταται χάριν μιας…αντλίας
μεταξύ όλων των άλλων) της καρδιάς, την οποία θεωρητικά οφείλουμε να προσέχουμε σαν τα μάτια μας…
Αλλο τι κάνουμε εμείς, με τα φαγητά σκουπίδια, το κάπνισμα, τις άσκοπες σεξ.επιδόσεις, το άγχος, την υπερβολική ή την μηδενική άσκηση, για να καταλήξουμε με μια υπερκοιλιακή αρρυθμία,ή  και μαρμαρυγή
Τότε στεκόμαστε προς στιγμήν, αναλογιζόμαστε το μέγεθος της ανοησίας μας, και πεφτουμε στα φάρμακα, οι παρενέργειες των οποίων είναι 2 και 3 σελίδες..

Υπάρχουν Άπειρες Δυνατότητες Μοναδικότητας

StudentManualcover
Άπειρες δυνατότητες βρίσκονται μέσα στην γενετική μας κατασκευή, και όμως δεν είμαστε τόσο πολύπλοκοι όσο θέλουμε να νομίζουμε: Υπάρχουν μόνο τέσσερις Τύποι Ανθρώπων. Κάθε Τύπος έχει εκατομμύρια διαφορετικές εκδοχές. Όμως κάθε τύπος έχει ένα πολύ απλό Σχέδιο να κατανοήσεις και μια εύκολη Στρατηγική να ακολουθήσεις. Το Ανθρώπινο Σχέδιο δεν είναι κάτι για να πιστέψετε, είναι κάτι για να  πειραματιστείτε. Το γεγονός ότι υπάρχουν τέσσερις Τύποι ανθρώπων έχει πιστοποιηθεί. Εάν ξεκινήσεις με το να πειραματιστείς με την στρατηγική του Τύπου σου, η ζωή σου κι εσύ, ο εαυτός σου, σταδιακά θα γίνετε φυσικά αυτό που πάντα προοριζόσασταν να είστε. Είναι πραγματικά τόσο απλό.
 
Κοιτάζοντας χιλιάδες χάρτες, ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο: Είναι όλοι διαφορετικοί. Αυτό μας λέει κάτι σημαντικό που στην απλότητα του θα μπορούσε να παραβλεφτεί – ο καθένας μας προορίζεται να είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Ο καθένας μας προορίζεται να ζήσει την ζωή με τον μοναδικό του τρόπο. Η κατανόηση αυτού μπορεί να είναι ένα μεγάλο ξεφόρτωμα. Πόσο συχνά στις ζωές μας συγκρινόμαστε με κάποιον άλλον? Πόσο συχνά σαν παιδιά μας σύγκριναν με κάποιον άλλον οι δάσκαλοι μας και οι γονείς μας?

Αδέσποτη ζωή αντίο, σχεδόν έφτασα...





Αυτά είναι η αιτία, ας βασανίσουμε όλοι μαζί τα άγρια θηρία.

Αυτά φταίνε για όλα, ας τους ρίξουμε όλοι μαζί από ένα πιάτο φόλα.

Ας νιώσουνε τον φόβο, πόνο, απόγνωση και τρόμο κι αφού τα νιώσουν όλα αυτά ας ξεψυχήσουνε στο δρόμο.

Δεν είχα κόκαλο και έπαιζα με ένα τσόκαρο, μου το πήραν απ' το στόμα και με χτύπησαν στο πρόσωπο.

Δεν τους κατηγορώ ίσως και να 'φταιγα εγώ, που κάθε μέρα τους στερώ νερό και φαγητό.

Αλλάζει σήμα και όνομα η ΝΕΡΙΤ!


Αλλάζει σήμα και όνομα η ΝΕΡΙΤ!
«Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο. Ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος. Ο συνάδελφος πήγε να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς έβγαλε φαλτσέτα κ τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη.

Το κλειδί

omega_key_info

Κάποιες φορές,είναι πολύ δύσκολο να μετατρέψεις την σκέψη,σε λόγο,ειδικά όταν μπαίνει φραγμός απο την πιθανή λογοκρισία,της κοινωνίας.Θέλω να πώ αλήθειες….αλλα οι μισοί απο σας,θα με πείτε παρανοική ή ότι κατέβηκα απο άλλον πλανήτη…και βαριέμαι πολλές φορες,να το λουστώ αυτό.Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι,ότι………
Κανένας δέν μπορεί να γίνει καλά,άν δεν κατανοήσει την αιτία που τον κάνει να αρρωσταίνει.Εκεί βρίσκεται το “κλειδί”.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Stephen-Criscolo-Photography-1


Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι ανάγκη να αφιερώσουν χρόνο και σκέψη στην εξέταση των μεγάλων παγκόσμιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα. 

Μερικά απ’ αυτά μπορούν να επιλυθούν σχετικά γρήγορα – αρκεί να υπάρχει κοινή λογική και μια ορθή εκτίμηση του συμφέροντος· άλλα θ’ απαιτήσουν μακρόπνοο σχεδιασμό και μεγάλη υπομονή καθώς θα γίνονται τα αναγκαία βήματα που θα οδηγούν στην αναπροσαρμογή των ανθρώπινων αξιών και στην εγκαινίαση των νέων νοητικών στάσεων ως προς τις ορθές ανθρώπινες σχέσεις.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

The_Perfume

Χρόνια τώρα, ψάχνω για να βρω, ένα άρωμα που να είναι μοναδικό! Θέλω τις σταγόνες του σαν θα τις φορώ, νέος άνθρωπος να νοιώθω το κάθε λεπτό. Να περπατώ και να έχει τέτοια μυρουδιά, που οι άνθρωποι γύρω μου να μου χαμογελούν πλατιά. Όταν μιλώ, τα λόγια μου να μοιάζουν μαγικά, από του αρώματος τη δύναμη, να χάνουν οι άλλοι τα λογικά. Ζαλάδα να τους πιάνει όταν με κοιτούν, παγιδευμένοι από το άρωμα, λέξεις να μην βρίσκουν τι να πουν. Τέτοια να είναι η ουσία στο μπουκαλάκι, που κάθε μέρα να βγαίνω στη ζωή σαν παλικαράκι.

Άδικα σκούζετε κύριοι δικαστές - Σπείρατε ανέμους και θερίζετε θύελλες


Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι σεβαστοί δικαστές, όταν εκείνες τις αποφράδες μέρες αποφαίνονταν πως η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, και μέσω αυτής η αναγνώριση υπερεξουσιών στην κατοχική διοίκηση, συνιστά πράξη συνταγματική... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Αυτό είπατε κύριοι... και αυτό τίμημα της δικής σας απόφασης το πληρώνει πανάκριβα και με χιλιάδες νεκρούς η Ελληνική κοινωνία. Δε θα επιλέξουμε εμείς αν αυτοί οι δικαστές είναι αφελείς ή υπήρξαν αμελέτητοι την κρίσιμη ώρα των αποφάσεων. Είναι όμως εκ των πραγμάτων επικίνδυνοι οι άνθρωποι που με τις αποφάσεις τους νομιμοποιούν καθεστώς επικυρίαρχου, σε μια ουσιαστικά καταργημένη χώρα. 

Αυτοί οι δικαστές επέλεξαν να εναποθέοσυν την αξιοπρέπειά τους σε τριτοκλασάτες αποφάσεις, ενώ προηγουμένως φρόντισαν να νομιμοποιήσουν την ασυδοσία του επικυρίαρχου. Όμως κανείς δεν πρόκειται να σας σεβαστεί κύριοι, όταν του δώσατε μόνοι σας το δικαίωμα να σας καθυποτάξει και να ασελγεί πάνω στο θεσμό, μετατρέποντάς τον σε χρήσιμο κατοχικό εργαλείο. 

Ο Τρόπος Σκέψης είναι το Μπαλκόνι μας προς τη Ζωή: Εσύ τι θέα θες να έχεις;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα γάμο! Θα παντρέψω δυο διάσημες ρήσεις, που συνδυασμένες τονίζουν την ουσία όσων θα διαβάσεις παρακάτω.. Ο Καρτέσιος είχε πει… «Σκέφτομαι άρα υπάρχω». Ο αγαπημένος Όσκαρ Ουάιλντ, είχε ζωγραφίσει με τη φράση «Το να ζήσεις είναι από τα πιο σπάνια πράγματα στον κόσμο.. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ζουν..απλά υπάρχουν»… Τώρα, κάνε τη σύνδεση: Σκέψη = Ύπαρξη… καλό ακούγεται!… Θετική Σκέψη = Ζωή!… μήπως αυτό ακούγεται καλύτερο;!
Όταν η απαισιοδοξία υψώνει κτίρια και κρύβει τον ορίζοντα

Οι 3 σεξουαλικές ανασφάλειες που έχουν οι περισσότερες γυναίκες


Όλες οι γυναίκες βρίσκουν κάτι επάνω τους που τις ενοχλεί αφάνταστα και αυτό εκδηλώνεται συχνότερα στη σεξουαλική τους ζωή.
Δείτε ποιες είναι οι συχνότερες ανασφάλειες που πλήττουν τις γυναίκες.
1. Το μέγεθος του στήθουςΤα ΜΜΕ έχουν «θειοποιήσει» το τέλειο, απόλυτα συμμετρικό και μεγάλο στήθος, όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό που αρκετές γυναίκες παραβλέπουν όμως είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η υγιής εικόνα σώματος είναι πολύ πιο σημαντική και πολύ πιο σέξι από τις ακριβείς σωματικές αναλογίες.

Η λίστα με τις 43 κορυφαίες υπερτροφές


Σε συγκεκριμένες ουσίες που βρίσκονται στα φυλλώδη πράσινα λαχανικά και τα φρούτα, φαίνεται πως βρίσκεται το μυστικό για μακροημέρευση και υγεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο William Paterson, πρόκειται για το ασβέστιο, τις φυτικές ίνες, το φυλλικό οξύ, το σίδηρο, τη νιασίνη, το κάλιο, τις πρωτεΐνες, τη ριβοφλαβίνη, τη θειαμίνη, τον ψευδάργυρο και τις βιταμίνες A, B6, B12, C, D, E και K.

Με αυτό ως δεδομένο βαθμολόγησαν φρούτα και λαχανικά από 0 έως 100.

Ως «σούπερ» θεωρήθηκαν όσα ξεπέρασαν σε βαθμολογία το 10 στα 100.

Προσοχή: Δείτε ποια είναι η «βιταμίνη του πρόωρου θανάτου»

Προσοχή: Δείτε ποια είναι η «βιταμίνη του πρόωρου θανάτου»
Γνωρίζουμε πως η έλλειψη βιταμινών μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει για την υγεία μας, όμως νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι μία συγκεκριμένη βιταμίνη συνδέεται άμεσα με τον αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, όταν τα επίπεδά της είναι πολύ χαμηλά στο αίμα.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο UCSD της Καλιφόρνια υποστηρίζουν ότι τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης σχετίζονται με διπλάσιο κίνδυνο πρόωρου θανάτου σε σύγκριση με άτομα που φτάνουν την επαρκή πρόσληψη σε ημερήσια βάση.
Ο λόγος για τη βιταμίνη D, την οποία συνθέτει ο οργανισμός μας όταν οι ακτίνες του ήλιου έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα μας. Μπορούμε επίσης να πάρουμε τη βιταμίνη από τροφές όπως ο σολομός, ο τόνος, το αυγό και το τυρί ή με τη βοήθεια συμπληρώματος.

Σοκάρουν τα 8 μέτρα-φωτιά του ΔΝΤ για τα νοσοκομεία

Σοκάρουν τα 8 μέτρα-φωτιά του ΔΝΤ για τα νοσοκομεία
Οκτώ σκληρά για τους εργαζόμενους, μέτρα περιλαμβάνονται στην έκθεση του Διεθνούς Νομισματοκοπείου Ταμείου για τα νοσοκομεία.
Κινητικότητα γιατρών και εργαζομένων, αλλαγές στις εφημερίες των νοσοκομείων, outsourcing υπηρεσίες, μετατροπή νοσοκομείων αλλά και μητρώο ασθενών, είναι μερικά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ΔΝΤ.
Τα 8 μέτρα - στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με την έκθεση του ΔΝΤ, έχουν ως σκοπό τη μείωση των λειτουργικών δαπανών των νοσοκομείων το 2014 και εξορθολογισμό του νοσοκομειακού δικτύου.
Αυτός ο στόχος – σημειώνει το ΔΝΤ - θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω:

Δείτε τι θα αλλάξει όσο περισσότερο αγαπάτε τη ζωή σας


Πολλές συγκρούσεις θα εξαφανιστούν ή θα διαλυθούν πιο εύκολα γιατί δεν έχετε πια να απαιτήσετε ή να ανταλλάξετε αγάπη, αναγνώριση ή εκτίμηση.
Θα προσελκύετε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που αισθάνονται καλά με την ακτινοβολία σας.
Θα κρατάτε σε απόσταση τους ανθρώπους που δεν αντέχουν το ότι εσείς είστε εσωτερικά ανεξάρτητοι και ελεύθεροι.
Θα κατηγορείτε λιγότερο τους άλλους γιατί θα κατηγορείτε και λιγότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.
Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη γιατί έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Οι άλλοι θα αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντι σας προς το καλύτερο.
Θα μειώσετε τις αυθόρμητες ενέργειες και τις σπασμωδικές αντιδράσεις απεναντι στους ανθρώπους που έχουν να κάνουν με εσάς.

Ακόμα κι αν θα έχετε τη δυνατότητα, δε θα πρέπει πια να αντιδράτε απέναντι στους άλλους.

Η τελευταία διάλεξη (Βίντεο)


dialeksi
Οι δυσκολίες που συναντάμε όλοι μας είναι πολλές και σε κάποιες περιόδους μπορεί και καθημερινές. Οι αντιξοότητες αρκετές φορές μας προβληματίζουν, μας χαλάνε την καλή διάθεση, μας αποτρέπουν από το να εκτιμούμε τα περισσότερα καλά που μας συμβαίνουν, μας καταβάλλουν σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.
Κάθε ένας από μας, μέσα στο δικό του προσωπικό μικρόκοσμο, έχει τις δικές του ανησυχίες, τις δικές του έγνοιες, τα δικά του προβλήματα. Και πολλές φορές εγκλωβίζεται μέσα σε αυτόν τον μικρόκοσμο, μεγαλοποιώντας και δημιουργώντας παραπλανητικές διαστάσεις για το μέγεθος και τη βαρύτητα των προβλημάτων του.

Οἱ «Αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις …«ἕλκουν» τὸ ΔΝΤ δουλοποιῶντας ἐκ νέου τοὺς λαούς!

-Πριν καν πέσει ο Καραμανλής,Οἱ «Αὐθόρμητες» ἐπαναστάσεις ...«ἕλκουν» τὸ ΔΝΤ δουλοποιῶντας ἐκ νέου τοὺς λαούς!1
από τις συνεχόμενες «αυθόρμητες» επαναστάσεις των πρακτόρων του Soros στην Αθήνα (OTPOR)…
…ο Γιωργάκης είχε ήδη συμφωνήσει να μας υποδουλώσει στο ΔΝΤ

Συγχαρητήρια!



Αγαπητές Μούτζες,

Με απέραντη χαρά σας ανακοινώνω ότι από αύριο και για μια εβδομάδα Το Τρίο Μούτζες θα βρισκόμαστε στο Λονδίνο - και την εξοχή της Αγγλίας - για να επισκεφτούμε τους αμπελώνες μας και να επιτηρήσουμε την κατασκευή ενός αυθαίρετου κάστρου που χτίζουμε πάνω στο κύμα.

Αυτές τις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι να φύγουμε για να γλιτώσουμε από τον σκοταδισμό της Ελλάδας, θα ήθελα να δώσω μερικά συγχαρητήρια.

Καταρχάς, θέλω να συγχαρώ τον μπάτσο που χτύπησε πισώπλατα την καθαρίστρια στο κεφάλι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών φορώντας γάντια με σιδερένια ενίσχυση. Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο μπάτσος απλά έπαιζε "μπιζζζ". Η καθαρίστρια φταίει που δεν κατάλαβε τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι κανόνες είναι απλοί. Ένας μπάτσος χτυπάει μια καθαρίστρια και η καθαρίστρια πρέπει να μαντέψει ποιος τη χτύπησε.

ΑΠΟ ΠΑΠΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ, ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΑ


Η προσμονή για το μουντιάλ. Την πρεμιέρα του μουντιάλ, που βέβαια πριν το ματς έπαιξε η τελετή έναρξης. Ποτέ άλλοτε δεν ξανάδα τόσο όμορφη, τόσο λαχταριστή την Τζένιφερ Λόπεζ.
Σαρανταπεντάρα καυτή! Αντικείμενο φαντασίωσης. Μη σου πω ότι με τρελλαίνουν περισσότερο από το κορμί της, ολοζώντανο και πιαστό, ευκολόπιαστο αν την έχεις στην αγκαλιά σου, λέω ότι περισσότερο σ' έφτιαχναν τα ζωηρά, τα γεμάτα υποσχέσεις μάτια της.

ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ


Φοβερά πράγματα. Ενημερώνεται ο Κικίλιας για τα θέματα του υπουργείου δημοσίας τάξεως. Είμαστε για κλωτσές. Δηλαδή; Τον βαπτίσανε υπουργό αστυνομίας το παλληκάρι και επόμενο το πρώτο που θα κάνει είναι να πάρει πρέφα που βρίσκεται.
Για σκέψου. Να σε κάνουν εσένα υπουργό αγροτιάς. Τουρισμού. Ναυτιλίας. Παιδείας. Να σου αναθέσουν το κουμάντο σ' ένα βασικό κομμάτι κοινωνικής και οικονομικής ζωής στην Ελλάδα μας. Ε, δεν θα χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 χρόνια για να είσαι σε θέση να αποφασίζεις;
Μας έχουν πιάσει κορόιδο τα κόμματα. Και να πεις τζάμπα; Τα πληρώνουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα