Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πώς έγινα βλάκας


                                               
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Στο δημοτικό, η πιο απαίσια βρισιά είναι το να σε αποκαλέσουν διανοούμενο. Αργότερα, το να είσαι διανοούμενος γίνεται σχεδόν προτέρημα. Όμως αυτό είναι ψέμα: το να είσαι διανοούμενος είναι κουσούρι. Όπως οι ζωντανοί γνωρίζουνε πως θα πεθάνουν, ενώ οι νεκροί δε γνωρίζουνε τίποτα, πιστεύω πως το να είναι κανείς έξυπνος είναι χειρότερο από το να είναι βλάκας, γιατί ένας βλάκας δεν αντιλαμβάνεται τη βλακεία του, ενώ ένας έξυπνος, ακόμα κι αν είναι ταπεινός και μετριόφρων, ξέρει πως είναι έξυπνος, έτσι κι αλλιώς.

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ


 
 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.  

Κάπου στα Βαλκάνια: "Θα μπείτε, θα βιάσετε, θα σκοτώσετε, θα τρομοκρατήσετε…"



Κάπου στα Βαλκάνια...

Ορεινά. Μπροστά στην πύλη κάποιας φυλακής υψίστης ασφαλείας. Σωφρονιστικό κατάστημα εγκλεισμού βαρυποινιτών καταδικασμένων για φόνο. Ένα στρατιωτικό φορτηγό σταματάει μπροστά στην πύλη. Δύο ένστολοι με φόρμες παραλλαγής κατεβαίνουν από το όχημα και περνάνε την πύλη.
Ένας ένοπλος αστυνομικός τους οδηγεί στο εσωτερικό της φυλακής κι από εκεί σε κάποια υπόγεια αίθουσα.

Η ιστορία του 20χρονου φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Η βαριά μοίρα των Νάσιουτζικ

                                  Φωτογραφία για Η ιστορία του 20χρονου φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Η βαριά μοίρα των Νάσιουτζικ

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών όταν δολοφονήθηκε, μπροστά στα μάτια του, ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, με τον οποίο ήταν συμμαθητές σε σχολείο των Βορείων προαστείων και ζούσαν εκεί. 

Ολη η ιστορία για την οικογένειά του Αυτό το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη πιθανόν άλλαξε για πάντα τη ζωή του, όπως δείχνουν τα γεγονότα ως σήμερα. Ο Νίκος Ρωμανός κατηγορείται τώρα, πέντε χρόνια, αργότερα, για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με συνεργούς που έχουν διασυνδέσεις με τους Πυρήνες της Φωτιάς ενώ ερευνάται και η δική του συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση αφού βρέθηκαν αποτυπώματά του σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν οι συνεργοί.

Εχει προϊστορία στο σπίτι του

Κασσάνδρα

Βάσω Δενδροπούλου

                              

Κασσάνδρα... άλλη μια Σίβυλλα... Και... Σίβυλλες... Σ΄ αυτές χρωστάμε την ποίηση. Ο Απόλλωνας δεν ήθελε απρόσωπες σαμάνες, αλλά παιδούλες που θα είχαν βγει από τις σπηλιές του Παρνασσού, ακόμη κοντά στις Νύμφες, και θα πρόσφεραν πολύ ωραία πλασμένους στίχους. Μέχρι κι ο Ορφέας, που κόμπαζε για τα μυστήριά του, αρνήθηκε να υποβληθεί στους Δελφούς, στη δοκιμασία μιας μουσικής σύνθεσης. Καθώς κοίταξε το βράχο απ΄ τον οποίο η Φημονόη είχε προφέρει τα πρώτα εξάμετρα, δεν θέλησε να συνθέσει από ταπεινοφροσύνη.

Πρόωρη Εκσπερμάτιση

                                   


Η πρόωρη εκσπερμάτιση αποτελεί την πιο συχνή διαταραχή των δυσλειτουργιών της εκσπερμάτισης και εμφανίζεται περίπου στο 1/3 των ανδρών.
Ορίζεται ως η μη ικανότητα του άντρα να ελέγχει ο ίδιος την εκσπερμάτισή του με αποτέλεσμα να κορυφώνει χωρίς τη θέλησή του, με ελάχιστο σεξουαλικό ερεθισμό, πριν, κατά τη διάρκεια, ή σχεδόν αμέσως μετά τη διείσδυση και πριν το επιθυμήσει ο ίδιος.

Βραστές σαλάτες : Να γιατί τις προτιμάμε!

                                             mprokolo


Όποτε αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία, όλοι μας θυμόμαστε τις περσινές μας προτιμήσεις σε διάφορα είδη τροφίμων και κυρίως, τη σαλάτα μας, καθώς αποτελεί καθημερινό πιάτο στο τραπέζι μας! Τρώγοντας καθημερινά σαλάτες, εμπλουτίζουμε τον οργανισμό μας με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα περιέχουν ελάχιστες θερμίδες. Ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, επιλέξτε κάποιες από τις παρακάτω και “φτιάξτε” έναν γερό οργανισμό!

Στάσου μύγδαλα...

                                       αμύγδαλα


..φώναζε ο Γιάννης Βόγλης στην Anne Lonnberg το 1967 στην ταινία «Κορίτσια στο Ήλιο», κάτι που έμεινε στην ιστορία. Πρόκειται για μια σκηνή «παρεξήγησης» όπου μια τρομαγμένη νεαρή κοπέλα φοβήθηκε παρόλο που ο χωριάτης βοσκός (Γ. Βόγλης) είχε ..αγαθές προθέσεις απέναντί της.
Ο βοσκός της εν λόγω σκηνής είχε δίκαιο πάντως να επιμένει να κεράσει αυτόν τον τόσο θρεπτικό καρπό.

Η εποχή του θερισμού


Τώρα που οι 16χρονοι του 2008, έχουν γίνει 20χρονοι, τώρα θα θερίσετε ότι σπείρατε εκείνον τον Δεκέμβρη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Όλοι εσείς που καταδικάζατε την βία από όπου κι αν προέρχεται. Τώρα που οι 16χρονοι έχουν περάσει στα πανεπιστήμια, πήγαν στα πρώτα party στρατολόγησης των κομμάτων, για να έχουν πρόσβαση στις σημειώσεις, μπας και περάσουν εύκολα το μάθημα για ένα πτυχίο χωρίς αντίκρισμα.

Το βακτήριο του Μίδα


Απομονώνει ιόντα χρυσού και τα μετατρέπει σε σωματίδια του πολύτιμου μετάλλου
Το βακτήριο του Μίδα
Το βακτήριο Delftia acidovarans ζει έναν μόνιμο πυρετό του χρυσού

Λονδίνο 
Μικροβιολόγοι στον Καναδά κατάφεραν να απομονώσουν μια ουσία που επιτρέπει σε ένα ασυνήθιστο βακτήριο να μετατρέπει τα ιόντα χρυσού σε σωματίδια συμπαγούς χρυσού -η τεχνική που εφαρμόζει το μικρόβιο θα μπορούσε μια μέρα να αξιοποιηθεί για την ανάκτηση χρυσού από τα απορρίμματα των ορυχείων, ή ακόμα και από τον ανοιχτό ωκεανό.

Μαγειρεύοντας το Θάνατο μας



 


Μαγειρεύετε τον θάνατό σας;
Άρθρο του Γουϊλιαμ Φαλούν στο Life Extension

Οι άνθρωποι στις μέρες μας κατατάσσουν τα τρόφιμα ως υγιή ή επικίνδυνα.
Παραβλέπoντας συχνά τα ισχυρά ευρήματα που δείχνουν ότι το μαγείρεμα των τροφίμων έχει πολλά να κάνει με το αν εμποδίζουν ή  προκαλούν  την ασθένεια.

Ένα παράδειγμα είναι τα ψάρια.
Γνωρίζουμε ότι όσοι τρώνε ψάρια του ωκεανού έχουν λιγότερα καρδιακά επεισόδια ... αλλά αν κάποιος τρώει μόνο τηγανητά ψάρια , αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. 1,2

Μπλιάχ! Δεν μ’ αρέσει...δεν το τρώω!




Πολλές φορές είναι δύσκολο αλλά και πολύ μεγάλη πρόκληση να πείσεις ένα παιδί να δοκιμάσει «κάτι καινούργιο» ή ακόμα και να φάει. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό, έχει διαφορετική προσωπικότητα, ιδιοσυγκρασία και κατ’ επέκταση συμπεριφορά και αντίδραση. Η υπομονή και επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας.

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ....!!!



(αυτό το άρθρο γράφτηκε...με θέα τον ΟΛΥΜΠΟ....απολαύστε τον...!!!)
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε μία συγχρονικότητα, η οποία επαναλαμβάνεται σε κάθε ζώδιο, στο ζωδιακό κύκλο με τελικό....την πλήρη περιφορά του ενιαυτού του Πλάντωνος (25.920) έτη, η οποία συγχρονικότητα προσδίδεται ως μη αιτιατή συνειστική αρχή και η οποία ορίζεται με μαθηματικά μοντέλα αλγόριθμων, ώστε να υπακούουν σ’ ένα συμπαντικό νόμο σειρών που διέπει τη Φύση μέσα στο χώρο και το χρόνο, ώστε οι συμπτώσεις που μπορεί να αντιληφθούμε να πάρουν ένα νόημα υπαρκτό και κατανοητό, σίγουρα όχι εύκολα αποδείξιμο, διότι ακόμη δεν είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε επαρκώς τέτοιους φυσικούς-συμπαντικούς νόμους....

Και γιατί να χάσω τον χρόνο μου ακούγοντάς σε;



Ο Σωκράτης ήταν ένας σοφός άνθρωπος και απολάμβανε μεγάλης εκτίμησης.
Μια ημέρα ένας γνωστός του όταν τον είδε τον φώναξε και του είπε:
- "Σωκράτη, ξέρεις τι έμαθα μόλις τώρα για τον καλύτερό σου φίλο;"

- "Περίμενε ένα λεπτό" του λέει ο Σωκράτης. 
"Αυτό που έχεις να μου πεις το πέρασες απ΄τα τρία κόσκινα;"

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ – ΑΝΤΩΝΙΟΣ Φ. ΧΑΛΑΣ



«Ομοία εστίν η βασιλεία των ουρανών θησαυρώ κεκρυμμένω εν τω αγρώ ον ευρών άνθρωπος έκρυψε και από της χαράς αυτού υπάγει, και πάντα όσα έχει πωλεί, και αγοράζει τον αγρόν εκείνον».

Ως θα ίδη ο Αναγνώστης ο Πλάτων κατωτέρω δίδει την ιδέαν του Αγαθού αλλά σκοπίμως παρασιωπά το σπουδαιότερον. 

Περί του σπουδαιοτάτου εκείνου θα ομιλήση ο Ελληνικός Αλφάβητος εις το περί «Ονόματος και Αριθμού» κεφάλαιον. Παραλαμβάνομεν εκ του στ' Βιβλίου της Πολιτείας σχεδόν εν τω συνόλω των τα περί Αγαθόν είναι έννοιαι ταυτόσημοι.


Οι συνομιληταί του Σωκράτους εις την Πολιτείνα πιέζουσιν επιμόνως αυτόν να δώση την περί του Αγαθού ιδέαν, διότι θα ήσαν τόσον ευτυχείς ακούοντες αυτόν διεξερχόμενον τοιούτον θέμα. 

Εις τας προτροπάς εκείνας απαντά ο Σωκράτης:
-«Και εγώ επίσης θα ήμην πολύ ευχαριστημένος. Αλλά φοβούμαι μήπως αυτό υπερβαίνη τας δυνάμεις μου, και παρ' όλην την καλήν μου θέλησιν, το πραγματευθώ τόσον άσχημα, ώστε να γίνω καταγέλαστος.

Περί Μετενσαρκώσεως – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ



Προκειμένου να κατανοήσουμε την ακριβή έννοια της Μετενσαρκώσεως, ν' αξιολογήσουμε σε ποιον βαθμό ή σε ποιες περιπτώσεις ισχύει και ν' αποφύγουμε τις τόσο συνήθεις πλάνες επί του θέματος αυτού – παράγωγα της εκλαϊκεύσεως – που είναι τόσο δημοφιλείς σήμερα, οφείλουμε κατ' αρχήν ν' αποκτήσουμε σαφή έννοια δύο πραγμάτων:

  • τι ακριβώς είναι το ανθρώπινο ον. Και
  • ποια είναι τα στάδια που διέρχεται κατά την ζωή του.

Το ανθρώπινο ον

Ως ανθρώπινο ον θα θεωρήσουμε τον άνθρωπο του οποίου όλοι έχουμε καθημερινή εμπειρία: εκείνο το ενσαρκωμένο ον που εμφανίζει κατ' αρχήν τριών ειδών εκδηλώσεις:

  • νοεί
  • συναισθάνεται
  • πράττει.

Που πήγανε τα χρόνια??? - Jonathan Black



Η Έξοδος των Εβραίων από την Αίγυπτο κατά παράδοση τοποθετείται επί της βασιλείας του φαραώ Ραμσή Β', ενός από τους σπουδαιότερους και επεκτατικότερους ηγέτες της Αιγύπτου. Τα μνημεία της βασιλείας του, εκτός από τα μεγάλα έργα του Λούξορ και στο Αμπού Σιμπέλ, περιλαμβάνουν επίσης τον γιγαντιαίο οβελίσκο που σήμερα υψώνεται στην Πλας ντε λα Κονκόρντ στο Παρίσι. Στο έργο του ρομαντικού ποιητή Σέλεϊ «Οζυμανδίας», ο Ραμσής αποτελεί το αρχέτυπο του επίγειου ηγεμόνα, που καταλήγει να πιστέψει ότι τα επιτεύγματά του θα διαρκέσουν εσαεί - «Κοιτάξτε τα έργα μου, Ισχυροί και απελπιστείτε!»

Νεκρός βρέθηκε ο πιο φημισμένος ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ

Ο Κάιλ επιστρέφοντας από το Ιράκ έγραψε τη αυτοβιογραφία του με τίτλο «American Sniper» που έγινε μπεστ σέλερ
Ο Κάιλ επιστρέφοντας από το Ιράκ έγραψε τη αυτοβιογραφία του με τίτλο «American Sniper» που έγινε μπεστ σέλερ   (Φωτογραφία:  Associated Press )
Ουάσινγκτον
Θανάσιμα πυροβολήθηκε σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία του Τέξας ένας πρώην πεζοναύτης, μέλος της ομάδας ειδικών αποστολών SEAL του αμερικανικού ναυτικού και γνωστός ως ο πιο «φονικός» ελεύθερος σκοπευτής  στην ιστορία των ΗΠΑ.

ΟΙΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ



- Μια φωτογραφια που πεφτει ειναι σημαδι οτι ο Θανατος / Θεριστης θα επισκευθει συντομα το σπιτι σου. 
- Αν σου πεσει το τραπεζομαντηλο σου, συντομα θα εχεις ξαφνικες επισκεψεις.
- Αν σου πεσει το ψαλιδι, τα γαντια σου ή το κουταλακι του τσαγιου, μια απογοητευση ειναι κοντα 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ....

ΚΑΙ...ΕΜΜΕΤΡΩΣ




ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ
ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΔΙΚΤΑΤΩΡ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΟΠΑΤΩΡ
ΝΑΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ
ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΤΙΜΟΥΝ

Στην ποδιά της Νεφερτίτης


Στην ποδιά της Νεφερτίτης


Για χάρη της «βασίλισσας του Νείλου» σφάζονται αιγύπτιοι και γερ


Για χάρη της «βασίλισσας του Νείλου» σφάζονται αιγύπτιοι και γερμανοί αρχαιολόγοι. Οι πρώτοι ζητούν πίσω την προτομή της και οι δεύτεροι γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ανακάλυψή της, με μια έκθεση στο Μουσείο Neues του Βερολίνου. Ποιος ήταν όμως ο δημιουργός του περιβόητου γλυπτού; 

Ήταν ένας αιώνας πριν όταν ο γερμανός αρχαιολόγος Λούντβιχ Μπόρχαρτ, κρατώντας στα χέρια του την προτομή της αρχαίας βασίλισσας Νεφερτίτης που μόλις είχε ξεθάψει κάπου εκεί στην πόλη Αμάρνα, «ψυλλιάστηκε» επιτυχώς το μεγαλείο της ανακάλυψής του. «Πραγματικά υπέροχο έργο» έγραψε στο ημερολόγιό του. «Δεν έχει νόημα η περιγραφή του, πρέπει να το δει κανείς».

Αφροδίτη της Μήλου: Το αριστούργημα της ελληνιστικής γλυπτικής





Φανερώθηκε στη φαντασία ενός σπουδαίου γλύπτη, που το όνομά του ξεχάστηκε απ’ το χρόνο. Η θεϊκή μορφή της πήρε ζωή από τη σμίλη του κι αναδύθηκε εκθαμβωτική μέσα από ένα ακατέργαστο κομμάτι λευκού μαρμάρου. Η θεϊκή μορφή της πήρε ζωή από τη σμίλη του κι αναδύθηκε εκθαμβωτική μέσα από ένα ακατέργαστο κομμάτι λευκού μαρμάρου. 

Με καρδιά ό,τι κάνεις


heart
Βρίσκομαι σ’ ένα δωμάτιο νοσοκομείου, σκυφτός και καθισμένος σε μια καρέκλα. Στο κρεβάτι κοιμάται γαλήνια η μικρή μου κόρη, η Φανούλα μου. Μακάρι να ήξερα τι βλέπει στον ύπνο της αλλά δεν μπορώ.
Θα ‘θελα να μου ‘λεγε τι κατάλαβε από την περιπέτειά της αλλά κι αυτό δεν θα μου το πει ποτέ γιατί, απλά, είναι 20 μηνών πλασματάκι κι όλα στο μυαλό της είναι «αλλιώς» ή καλύτερα: τώρα δημιουργούνται…

Απόλαυσε τη ζωή τώρα και φρόντισε και για μετά

happy kids kites

Συχνά μας λένε ότι πρέπει να παιδευτούμε τώρα – να παραιτηθούμε από οτιδήποτε θέλουμε – προκειμένου να πετύχουμε αργότερα. Κι ότι για να απολαύσουμε, πρέπει να κάνουμε θυσίες. Να παραιτηθούμε από μια… στιγμιαία ικανοποίηση, για να χτίσουμε πάνω στην μακροπρόθεσμη ικανοποίηση.
Αλλά μπορείς να τα κάνεις και τα δυο.
Για χρόνια, ήμουν μπερδεμένη μ’ αυτό, καθώς διάβαζα βιβλία και sites που μου έδιναν δύο διαφορετικά μηνύματα:

Νικολας Ασιμος - Η τελευταια επιστολη…


Μήνυμα προς όλους, για όλα.

Μια είναι η βόλτα, μόνο μια, αυτή θα μας λευτερώσει.
Δε σταματάει αυτή η βόλτα, ούτε ποτέ της έχει αρχίσει.

Magic theater fur fur  …Το μεγαλύτερο θέατρο στην ιστορία, που καταργεί την ιστορία. Εγώ που το έχω ξεκινήσει έχω αναλάβει την ευθύνη.

Με ξέρουν όλοι οι σοφοί του κόσμου, κι όλοι οι καλλιτέχνες του πλανήτη.

Οι αλγόριθμοι κοντά στην κυριαρχία του κόσμου !


                                    
Μην περιμένετε έναν υπερυπολογιστή όπως στην ταινία «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος» να σας πληροφορεί ότι οι υπηρεσίες μας ως άνθρωποι έχουν ξεπεραστεί. Στην πραγματικότητα οι ηλεκτρονικοί ηγεμόνες μας έχουν ήδη πάρει τον έλεγχο και το κάνουν με έναν τρόπο πολύ πιο υπόγειο απ’ ότι μας έχει δείξει σήμερα η επιστημονική φαντασία. Το όπλο που έχουν επιλέξει για να μας επιβληθούν είναι οι αλγόριθμοι.

Ο πραγματικός στόχος της ισραηλινής επίθεσης εναντίον της Συρίας



«Η επίθεση σε κομβόι με κατεύθυνση προς τον Λίβανο ήταν απλά αντιπερισπασμός» 

Του Paul Joseph Watson 
Infowars  
2 Φεβρουαρίου 2013 
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους 

Διπλωμάτης Δυτικής χώρας δήλωσε στην ιρακινή εφημερίδα Azzaman  ότι ο πραγματικός στόχος της επίθεσης του Ισραήλ στη Συρία ήταν μια βάση όπου στεγάζεται κέντρο επιστημονικής έρευνας και ότι όσα μεταδόθηκαν από διάφορα ΜΜΕ σχετικά με επίθεση εναντίον ενός κομβόι φορτηγών που μετέφερε όπλα προς το Λίβανο ήταν απλά αντιπερισπασμός. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα