Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Είναι δύσκολο να μην είναι κανείς άδικος μ’ αυτά που αγαπάει.

Λίγα πράγματα καταστρέφουν την καθημερινή ζωή περισσότερο από τους οικογενειακούς καβγάδες.
family14Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε πως οι περισσότερες συναισθηματικές ρήξεις δεν οφείλονται σε μεγάλες ουσιαστικές διαφορές, αλλά είναι καρπός μιας συσσώρευσης μικρών καθημερινών καβγάδων. Κατά τα φαινόμενα, ακόμα κι αν το ζευγάρι έχει ένα γόνιμο κοινό έδαφος, δεν αντέχει στη φθορά των καθημερινών τριβών που τελικά ανοίγουν ένα χάσμα ανάμεσά τους και ψυχραίνουν τη σχέση.
Γιατί, ακόμα κι όταν είμαστε διατεθειμένοι να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, το βρίσκουμε τελικά τόσο δύσκολο;

Η δράση είναι αυτή που φέρνει τα αποτελέσματα. Η σκέψη χωρίς τη δράση, είναι ονειροπόλημα.

"-Λένε πολλά για τη θετική σκέψη δάσκαλε!
-Ναι, το ξέρω, καλή είναι, αλλά ακόμα καλύτερα είναι να έχεις θετική δράση.
Θετική δράση, είναι η δράση αυτή, στην οποία στρέφεσαι κάνοντας έστω και απειροελάχιστα βήματα, ακόμα και αν αυτά δεν σου αποφέρουν ορατά αποτελέσματα.
Θετική δράση, είναι οι φορές που θα ξανασηκωθείς, αφού έχεις πέσει.
Θετική δράση, είναι να επιμένεις και να κινείσαι προς το φως σου, στις πιο σκοτεινές σου περιόδους.
Θετική δράση θα έχεις, όποτε κάνεις τη δράση συνήθεια τόσο, ώστε να είναι ανεξάρτητη από τα γεγονότα γύρω σου. Τα γεγονότα είναι αυτά που επηρεάζουν τη σκέψη σου. Όμως δεν μπορούν να επηρεάσουν τη δράση σου.
Έτσι, θα αναγκάσεις με τη συνεχόμενη δράση σου, να αποκτήσεις ουσιαστική θετική σκέψη.
Η δράση είναι αυτή που φέρνει τα αποτελέσματα. Η σκέψη χωρίς τη δράση, είναι ονειροπόλημα.
Το θετικό ονειροπόλημα, από το αρνητικό ονειροπόλημα, δεν έχουν διαφορά. Ονειροπόλημα παραμένει!"

-Λένε πολλά για τη θετική σκέψη δάσκαλε!

-Ναι, το ξέρω, καλή είναι, αλλά ακόμα καλύτερα είναι να έχεις θετική δράση.
Θετική δράση, είναι η δράση αυτή, στην οποία στρέφεσαι κάνοντας έστω και απειροελάχιστα βήματα, ακόμα και αν αυτά δεν σου αποφέρουν ορατά αποτελέσματα.


Θετική δράση, είναι οι φορές που θα ξανασηκωθείς, αφού έχεις πέσει.


Θετική δράση, είναι να επιμένεις και να κινείσαι προς το φως σου, στις πιο σκοτεινές σου περιόδους.


Θετική δράση θα έχεις, όποτε κάνεις τη δράση συνήθεια τόσο, ώστε να είναι ανεξάρτητη από τα γεγονότα γύρω σου. 

Θρησκεία και Εξουσία

Η ‘ιερή’ διαπλοκή μεταξύ ιερατείου, οικονομικής και πολιτικής εξουσίας


Γράφει ο Κώστας Λάμπος
http://www.infonewhumanism.blogspot.com,

«Εάν διά τoυ ψεύδoυς μoυ η αλήθεια τoυ Θεoύ κατεδείχθη μεγάλη
πρoς δόξαν τoυ, γιατί ακόμη κατακρίνoμαι ως αμαρτωλός;»,
Παύλος προς Ρωμαίους Επιστολή.
adbusters_118_burningman_S
Όταν το ψέμα επισκιάζει και εκτοπίζει την αλήθεια και γίνεται το ίδιο η ‘αιώνια και μοναδική αλήθεια’, όταν οι σκοταδιστικοί μύθοι και οι εξουσιαστικές ιδεολογίες πλαστογραφούν την ιστορία και εκτοπίζουν τα πραγματικά γεγονότα, τις αυθεντικές εμπειρίες, τη Λογική και τη μνήμη των ανθρώπων, όταν η εξουσία στραγγαλίζει την επιστημονικά έγκυρη και κοινωνικά χρήσιμη γνώση και παρουσιάζει την επιστήμη-έρευνα-ανακάλυψη ως θρησκεία-πίστη-αποκάλυψη, όταν η υποκρισία εκτοπίζει την ευγένεια και την ειλικρίνεια και όταν το κάλπικο και το εικονικό εμφανίζονται ως γνήσιο και πραγματικό, τότε το σκοτάδι γίνεται το θαμπό φως της ‘αγίας άγνοιας’, η ‘θεία φώτιση’ που τυφλώνει. Τότε τα ανθρώπινα όντα γίνονται σκιές του εαυτού τους, ζωντανά εργαλεία που παράγουν πλούτο για τους δαμαστές τους και οι ζωές τους τείνουν να εξομοιωθούν με, ή να γίνουν και χειρότερες από, αυτές των ζώων εργασίας.

Πόσοι μετανάστες με φυματίωση αφέθηκαν «χύμα» έξω στην Ομόνοια από τα κέντρα κράτησης;




Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Χτες βράδυ, 05/03/15, ένα από τα κυριότερα θέματα που κυριαρχούσαν στα δελτία των 8 ήταν η αποβίβαση των φυλασσομένων στο κέντρο Αμυγδαλέζας παράνομων μεταναστών...

Ναι, ξέρω...η πρόταση είναι ελλιπής...
Λείπει το «που αποβιβάστηκαν»...

Αυτό το «που» είναι τόσο παράλογο που λες δεν είναι δυνατόν, κάποιο λάθος θα έγινε..
Θα περίμενε κανείς να συμπληρωθεί η φράση με κάτι του τύπου «...αεροδρόμιο», «λιμάνι»...κάτι που να υποδηλώνει «αναχώρησή τους» από την Ελλάδα τέλος πάντων...

Κι όμως...η πρόταση πρέπει να συμπληρωθεί με την φράση «στην Ομόνοια»!!!

Έτσι απλά...
Παίρνουν το «πρόβλημα» από τη μια μεριά και το βάζουν στην άλλη...

Να υποθέσουμε λογικά πως και όλες αυτές οι εκατοντάδες που αφέθηκαν ελεύθεροι από τον Έβρο, πάλι στην Ομόνοια έφτασαν;

Συγχαρητήρια κύριοι της Κυβέρνησης...
Αυτό σημαίνει πρόοδος...ελευθερία...ισότητα...δημοκρατία...

Όχι σαν τη χώρα τους που έτσι και βάλεις το πόδι σου μέσα από τη γραμμή συνόρων τους χωρίς την πρόσκλησή τους σε σφάζουν στο γόνατο...
Αμ πως...

Εκεί λοιπόν, στο Ομονιστάν, περίμεναν οι ρεπόρτερς των 8...

«και τι θα κάνετε τώρα»; τους ρωτούσαν.
«εγκώ ντουλιά»...

Γνώση …Παραπληροφόρηση …… και η ανίχνευση του Σωκράτη





Η αντικειμενική γνώση για τον   εσωτεριστή  ή ερευνητή,  είναι η πρακτική εφαρμογή. .. Καμία πληροφορία δεν είναι αντικειμενική μέχρι να βιωθεί …
και όταν βιωθεί ....παύει να είναι  πληροφορία …….. 
τότε είναι   γνώση !.

Η γνώση  του εαυτού είναι πρωταρχικό και κύριο μέλημα του ανθρώπου, όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο, υγείας, οικονομικά, σχέσεις, κλπ,  απλά έρχονται και εναρμονίζονται  και καθορίζονται από το επίπεδο συνείδησης  και πίστης [ αυτογνωσία] που υπάρχει την κάθε στιγμή.

Ο διά-βολος [ το εγω]  ξεγέλασε τους πρωτόπλαστους, υποσχόμενος γνώση, και οι πρωτόπλαστοι ξέχασαν τον εαυτό τους, έτσι  έχασαν τον παράδεισο τους.
 Επίσης και οι σειρήνες έταζαν γνώση με το τραγούδι τους στον Οδυσσέα, όμως αυτός ήταν δεμένος στο κατάρτι του πλοίου του [ την επίγνωση] και τελικά κατέκτησε την Ιθάκη του.

Στην εποχή  που ζούμε,  υπάρχει μια τεραστία πληροφόρηση από θεωρίες απόψεις και ιδέες που γεμίζουν το διαδίκτυο, και υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα απο τα οποία μπορούμε  να
πάρουμε διάφορες πληροφορίες, και  να τις κάνουμε γνώση .

Υπάρχουν θέματα  για όλους .
Φυσικά υπάρχει και άφθονο ψέμα και παραπληροφόρηση.
Το  στολισμένο  ψέμα, ο εντυπωσιασμός, η παραποίηση της πληροφορίας, είναι πάντα παρών    και εύκολα μπορεί να παρασυρθεί  κάποιος, και να χάση τον χρόνο του άσκοπα σε  ανούσια θέματα.

Δεν υπάρχει κανένα λάθος σε αυτό,  και απλά θα μπορούσε να θεωρηθεί μια βόλτα σε <<διανοητικά σοκάκια >> απλα για να ικανοποιήσουμε ένα  ψυχολογικό
 επιπρόσθετο, της περιέργειας μας .

Mυστικός μάρτυρας

Ένα απόγευμα , και όταν το σκοτάδι είχε πέσει για τα καλά…
κάποιος …….μέσα στην θλίψη του επερχόμενου  θανάτου του, περίμενε το ραντεβού με…. τις ιατρικές  εξετάσεις του.

Όλα ήταν εναντίον του εκείνη την χρονική περίοδο , και  πάνω από μια εβδομάδα  όλα τα γεγονότα  της καθημερινότητας του, του έδειχναν με χίλιους τρόπους ότι φτάνει το…. τέλος του.

Θλιμμένος,  καθόταν στα σκαλάκια μιας  εκκλησιάς [η οποία ήταν  θεοσκότεινη ] και η οποία βρισκόταν
   απέναντι από το  ιατρικό  κέντρο από όπου θα έβγαινε η μεγάλη απόφαση,  ….. για το αν θα ζήσει… ή αν  θα πεθάνει.

Ήταν σκοτεινά …και αισθανόταν  απίστευτα στενάχωρα,
και ανυπόφορα… μόνος …!
Τέτοια <<μοναξιά>> δεν είχε νιώσει ποτέ πριν,
Αισθανόταν απομονωμένος και αποκομμένος  από όλα ,  ούτε ακόμα και στη  φυλακή, από όπου είχε περάσει πριν από πολλά χρόνια, για μερικούς μήνες, δεν ένιωθε με τόση ένταση την αποκοπή από το περιβάλλον και την ζωή  .

Οι εκτιμήσεις των γιατρών, τα γεγονότα, τα δυσάρεστα συναισθήματα, και οι σκέψεις του θανάτου,   τον είχαν εξαντλήσει σωματικά και ψυχολογικά ..

Συγχώρεση για κάθαρση του πνεύματος και της καρδιάς

 
 
Είτε επιθυμείτε τη δουλειά των ονείρων σας, είτε μία σχέση που να κάνει την καρδιά σας να χτυπά, είτε έναν λογαριασμό τραπέζης που δεν αδειάζει ποτέ, η πρακτική που ακολουθεί μπορεί εγγυημένα να βοηθήσει να έλξουμε οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Είναι τόσο δυνατή που προτείνεται η καθημερινή της εφαρμογή. Βοηθάει στην άμβλυνση όσων λειτουργούν ως αγκάθια και μας χαλάνε την καθημερινότητα. Χαλαρώστε από ό,τι σας προκαλεί ένταση. Όλα θα γίνουν ξεκάθαρα και ένα κύμα ευδαιμονίας θα σας κατακλύσει.

Βασικό βήμα είναι η συγχώρεση.

Όχι, όμως, για τους λόγους που μπορεί να φαντάζεστε. Για την ακρίβεια, υπάρχουν λόγοι για να μη συγχωρήσετε. Μη συγχωρείτε επειδή θέλετε να αποφύγετε σημαντικά θέματα ή να ευχαριστήσετε άλλους. Μη συγχωρείτε επειδή θέλετε να υπάρχει αρμονία. Μη συγχωρείτε επειδή «πρέπει».  Η συγχώρεση πρέπει να είναι πηγαία και αυθόρμητη για να είναι αυθεντική.

Τα τακούνια έγιναν της μόδας από τους άντρες

Σε 10’’: Τα τακούνια έγιναν της μόδας από τους άντρες 


Οι πρώτοι άνδρες που χρησιμοποίησαν τακούνια στα υποδηματά τους ήταν οι Πέρσες ιππείς πολεμιστές, για να μη γλυστρούν τα πόδια τους από τους αναβολείς (στηρίγματματα των ποδιών) της σέλας κατά τον καλπασμό , αλλά και για να μπορούν να κρατούν ισορροπία όταν στέκονταν όρθιοι πάνω στο άλογο και στόχευαν με το τόξο.

 Το 1559, μια αντιπροσωπία Περσών διπλωματών ήρθε στην Ευρώπη, για να ζητήσει βοήθεια από τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής στον πόλεμο εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

Τελικά οι Πέρσες βοήθεια δεν πήραν από τους δυτικό-ευρωπαίους, όμως αναπτύχθηκε στους αριστοκρατικούς κύκλους της Ευρώπης μια τρέλα για την περσική κουλτούρα και ειδικά για τα παπούτσια με τακούνι. 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ: Το "σκάνδαλο Watergate"

 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ: Το

Όλα ξεκίνησαν σαν μια ακόμη "θεωρία συνωμοσίας". Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Το 1972, μια περίεργη υπόθεση διάρρηξης, οδήγησε στην αποκάλυψη μιας σειράς σκανδάλων και αποκαλύψεων, τα οποία συνέθεσαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 20ου αιώνα και είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη (και μοναδική) παραίτηση αμερικανού προέδρου στην ιστορία. Μιλάμε φυσικά για το σκάνδαλο... "Watergate".

Του Θάνου Κοφινά

Θα έλεγε κανείς, πως η εξέλιξη της υπόθεσης θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σενάριο ταινίας του Hollywood. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 1972. Ο φύλακας του ξενοδοχείου "Watergate", Φρανκ Γουίλς, αντιλαμβάνεται 5 αγνώστους να έχουν εισέλθει στα γραφεία του Δημοκρατικού κόμματος που στεγάζονταν απέναντι από το ξενοδοχείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι διαρρήκτες συνελλήφθησαν επ'αυτοφόρω την ώρα που τοποθετούσαν "κοριούς" στα γραφεία των Δημοκρατικών. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, η σύλληψη αυτή ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Κατά την ανάκριση των πέντε, αποκαλύφθηκε η σχέση τους με την CIA αλλά και με την ομάδα των "υδραυλικών". Οι "υδραυλικοί" (plumpers) ήταν μια ανεπίσημη ομάδα από ανθρώπους του προέδρου Νίξον, οι οποίοι φρόντιζαν να μην υπάρχουν "διαρροές" για τις δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα μέσα στο Λευκό Οίκο.

Αγάπη, φόβος.. Παρατήρηση, Παρατηρητής.. Τι θέλω να είμαι?

Αποτέλεσμα εικόνας για Παρατήρηση, Παρατηρητής
 
Παρατήρησε τη συγχρονικότητα των γεγονότων που σου συμβαίνουν..

~Η συχνή επανάληψη
κάτι προσπαθεί να πει..

Άκου
Νιώσε
και βρες το θάρρος να βγεις από τη φουσκάλα που μπήκες..

~Υπάρχει περίπτωση και να μην είναι έτσι ακριβώς όπως "νομίζεις..

Κάτι προσπαθεί να πει η επανάληψη..
Εστίασε στην επανάληψη των γεγονότων που συμβαίνουν,
όχι στα ίδια γεγονότα..
Ψάξε στη σύνδεση ανάμεσα τους,
όχι στο τι χρώμα είναι..
Όχι στο αν σ αρέσει κάτι η όχι..

Αλλά στο Γιατί συμβαίνει..

Κι όταν βρεις Που αληθινά ανήκει, η σκέψη του "Τώρα σου,
τότε θα βρεις το "Τώρα που θέλεις να ανήκεις !

Ήρθε η ώρα ...του Καραμανλή


Οι γενιές τού μέλλοντος θα "ξεχάσουν" την προδοσία τού Εφιάλτη.
Ιστορικός αντίστοιχος όρος θα γίνει το όνομα "Καραμανλής"...
...Ο όρος, ο οποίος θα περιγράφει τον κορυφαίο προδότη τής ελληνικής ιστορίας.
Όταν ονομάζεις "Εθνάρχη" έναν τέτοιον άνθρωπο, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για Εμφύλιους και Μνημόνια.
Έχει σκεφτεί κάποιος ποια θα μπορούσε να είναι η πιο απαξιωτική βρισιά στη σύγχρονη ελληνική γλώσσα; ...Η βρισιά με τη μεγαλύτερη απαξιωτική δύναμη - και η οποία δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ - είναι μία και μοναδική ..."ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ". Με αυτόν τον όρο ο Έλληνας σε απαξιώνει απολύτως. Δεν σου δίνει ούτε το ελαφρυντικό τού πάθους ή της αδυναμίας ή ακόμα και της αφέλειας ...Πάθος για κάποιον, ο οποίος ενεργεί εξαιτίας μιας ανθρώπινης αδυναμίας και αφέλειας για κάποιον που παρασύρθηκε και έσφαλε. Η λέξη "Φτωχομπινές" σε απογυμνώνει από κάθε δικαιολογία.

Στην πραγματικότητα σε χαρακτηρίζει ως εκ του πονηρού ανώμαλο. Είναι μια σύνθετη λέξη, η οποία "παράγεται" από δύο πολύ δυνατές λέξεις. Τη λέξη "μπινές", η οποία είναι ένα τουρκικό "δάνειο" - όπως θα έλεγε ο Μπαμπινιώτης - και περιγράφει αυτόν, που οι αρχαίοι περιέγραφαν ως Κίναιδο ή αρσενοκοίτη ...Αυτόν, που, ενώ δεν είναι ομοφυλόφιλος, "στήνεται" και φέρεται σαν ομοφυλόφιλος, για να εξυπηρετήσει άλλους, οι οποίοι είναι αυθεντικά "παθιασμένοι". Το δεύτερο συνθετικό είναι η λέξη "φτωχός", η οποία αποκαλύπτει το "γιατί" το κάνει αυτό. Είναι αυτός, ο οποίος "μεταμορφώνεται" σε άντρα ή γυναίκα, ανάλογα με τις διαθέσεις και τα γούστα που έχει κάθε φορά ο ανώμαλος "εργοδότης" του.
"Φτωχομπινές", δηλαδή, είναι το απώτατο όριο στο οποίο μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος και μάλιστα ο άνδρας ...Πιο "κάτω" δεν έχει για τον άνθρωπο. Ακόμα και η εκπόρνευση των γυναικών είναι "πταίσμα" μπροστά σ' αυτήν την ανδρική κατάντια. Είναι "πταίσμα", γιατί ως πράξη δεν βγαίνει από τα όρια του "φυσιολογικού" για να βυθιστεί στην "ανωμαλία". Ακόμα και η κτηνοβασία είναι πιο "ελαφριά", γιατί το "θύμα" είναι το ζώο, ενώ εδώ μιλάμε για αυτοθυματοποίηση και αυτοκτηνοποίηση του ανθρώπου. Φτωχομπινές είναι αυτός ο οποίος αυτοθυματοποιείται, παραχωρώντας το σώμα του σε άνδρες - εφόσον δεν είναι ομοφυλόφιλος - , για να βγάλει κανένα φράγκο. Είναι αυτός, ο οποίος γίνεται αρσενοκοίτης, για να βγάλει κανένα φράγκο από ανώμαλους ...Από ανώμαλους, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν ένα ανθρώπινο ον σε "πτυελοδοχείο" ή "αποχωρητήριο" της ανωμαλίας τους.

«Άνθρωποι και άστρα»


full moonΣελήνη…
Φεγγάρι…
Όπως και να ονοματίσει κάποιος τον δορυφόρο της Γης, η ουσία είναι πως είναι το κοντινότερο σε εμάς από τα άστρα… και ίσως για αυτό να μιλάει τόσο έντονα στο προσωπικό μας Υποσυνείδητο και το Συλλογικό μας Ασυνείδητο.
Άλλωστε οι άνθρωποι για να βρουν το Πεπρωμένο τους παρατηρούσαν πάντοτε τα άστρα…

Πνευματικά αποφθέγματα. Μέρος δεύτερο. Μ. Περεπελίτσινα.

Where We Start by ahermin

Όταν δεν έχουμε αυτοσεβασμό προσπαθούμε να "τραφούμε" απο οποιαδήποτε μορφή εξουσίας κι όλο αυτό έχει να κάνει καθαρά με την λειτουργία του σεξουαλικού ή της σεξουαλικής ενέργειας. Το μέγεθος της εξουσίας που θα εκδηλώσουμε εξαρτάται απο αυτό το βαθμό του κενού ή χαμηλής αυτοεκτίμησης που έχουμε για τον εαυτό μας. Το τρανταχτό παράδειγμα είναι το παιχνίδι του σεξουαλικό που υπάρχει στη σχέση των δύο φύλων. Ουσιαστικά είναι η μάχη, μάχη για τροφή. Ω! τι κρίμα! Αγάπη; χμ...

***

Η δομή της κοινωνίας μας των σχέσεων μας ακόμα και των πνευματικών διδασκαλιών είναι: ο θάνατός σου είναι η ζωή μου. Ίσως αυτό που λέω θα ακουστεί υπερβολικό κι όμως δεν υπερβάλω καθόλου. Εάν δούμε καθαρά αντικειμενικά θα "ανακαλύψουμε" ότι λειτουργούμε έτσι σε όλους τους τομείς, πάντα "πρέπει" να πεθάνει κάτι. Τελικά τι γίνετε τρεφόμαστε με θάνατο; Ω, ναι... Και το αίτιο της λειτουργίας αυτής βρίσκεται βαθιά πολύ βαθιά ... Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε να τρεφόμαστε με Ζωή και να παράγουμε Ζωή;

Πνευματικά αποφθέγματα 2011. Μέρος πρώτο. Μ. Περεπελίτσινα.


***
Έχουμε μάθει να αποκόβουμε υλικά από τα πνευματικά, μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε να ενώνουμε το ανθρώπινο με το Θείο, την γη με το Ουρανό;...

***
Έχουμε μάθει μόνο να παίρνουμε και να δίνουμε μόνο αν τροφοδοτούμαστε μέσω αυτού που "δίνουμε". Μήπως, λέω μήπως, είναι ο καιρός να μάθουμε να δίνουμε χωρίς να λογαριάζουμε τίποτα και χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα; 

***
Η Αγάπη δεν είναι συναίσθημα είναι η ίδια η Ζωή.

***
Η εσωτερική εργασία είναι δύσκολη, εξαντλητική, αποτελέσματα δεν είναι φανερά γι΄αυτό δεν την θέλει κανείς.

***
Το πρόωρο άνοιγμα των κέντρων μέσα στον άνθρωπο δημιουργεί πνευματική και ψυχική αναπηρία, διότι δεν συμβαδίζει με την εξέλιξη της συνείδησης. 

Αυτές είναι οι 39 συνήθειες των ευτυχισμένων ανθρώπων

Η ευτυχία δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι εφικτή για όλους. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας το ταξίδι της ευτυχίας, υιοθετώντας τις παρακάτω συνήθειες που ακολουθούν πιστά οι πολύ ευτυχισμένοι άνθρωποι.slangmate
1. Έλκονται από τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν.
2. Έχουν πάντοτε ένα καλό λόγο να πουν και δεν κουτσομπολεύουν.
3. Σέβονται τον εαυτό τους αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή τους.
4. Δεν ενδιαφέρονται για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνους.
5. Δεν αναμασούν τα άσχημα πράγματα που τους έχουν συμβεί.
6. Γνωρίζουν ότι ένας άλλος άνθρωπος δεν μπορεί να αυξήσει την ευτυχία τους.
7. Ξέρουν ότι δεν είναι τέλειοι και ότι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ.
8. Πιστεύουν στον εαυτό τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα