Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Εμπόλεμη ζώνη» η Ιερισσός. ΜΑΤ πετούν δακρυγόνα σε σχολείο! (Βίντεο)...ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ!!!


ΜΑΤ πετούν δακρυγόνα σε σχολείο της Ιερισσού!

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται

 για την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

 Από το πρωί ήταν παρατεταγμένοι οι αστυνομικοί στις εισόδους του χωριού, αλλά και στο 

αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ μέχρι στιγμής έγιναν 6 προσαγωγές. 

Πέντε κάτοικοι Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για την 

εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές.Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν συνοδευόμενοι από 6 

κλούβες ΜΑΤ και 7-8 αστυνομικα αυτοκίνητα για να γίνει έρευνα στα σπίτια τους. 

Οι κλούβες έχουν σταματήσει στη διασταύρωση για Ξηροποτάμι.

Δακρυγόνα και ένταση στην Ιερισσό - Κρατούνται έξι για την επίθεση στην «El Dorado Gold» [βίντεο+φωτο]


ierissos1 7-2-2013Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, μετά την πληροφορία ότι τουλάχιστον 5 άτομα,που είχαν κληθεί στην...
Aσφάλεια Πολύγυρου για 2η κατάθεση,κρατούνται.
Ήδη τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, ακόμα και μέσα στο σχολείο της Ιερισσού, καθώς οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Όπως λένε οι πληροφορίες, οι "έξι" - άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πέντε άτομα - με οχήματα και κλούβες έχουν μεταφερθεί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο χωριό,  σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε "πόλεμος" με χημικά και κάτοικοι έχουν ανάψει φωτιές προκειμένου να διαλύσουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων και να προστατευτούν από τα ΜΑΤ.

Οι Έφεδροι καταδρομείς προειδοποιούν τα ΜΑΤ!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Οι Έφεδροι καταδρομείς προειδοποιούν τα ΜΑΤ!


Λίγες ώρες μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ιερισσό και η σελίδα του συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο facebook πήρε φωτιά!
Οι διαχειριστές της σελίδας, με αναρτήσεις τους που συνοδεύονται από φωτογραφίες αστυνομικών αιχμαλωτισμένων από καταδρομείς, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα γράφουν:
«Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπερ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι «θερμοκέφαλοι»…. Η δικαιολογία περί «εκτέλεσης διαταγών» δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».

ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ






Ο ΧΡΟΝΟΣ μας αφήνει σιγά-σιγά στην ησυχία μας ..
ή πάψαμε ΕΜΕΙΣ να τον "ευχαριστούμε" πια...
Οι ΨΥΧΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  που  μέσα στην Αιωνιότητα....

Ποιος αντέχει την ενέργεια που παράγει η απουσία του πόνου





"Ο πόνος και όλα όσα γνωρίζουν οι άνθρωποι... δίνουν νόημα στη ζωή τους.
Τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι ζωντανοί."
Είχα το χρόνο να αναλογιστώ για πολύ καιρό αυτές τις λέξεις. 

Μήνες τώρα, βίωνα στο πετσί μου το πόσο παράδοξη ήταν η ανθρώπινη κατάσταση...
Στις καταστάσεις γαλήνης, χαράς, απουσίας κάθε οδύνης, ο άνθρωπος νιώθει να εκμηδενίζεται. Κάποτε ο Dreamer μου είχε πει, ότι μια κατάσταση χαράς ,
 δεν μπορεί να βιωθεί από την ανθρωπότητα έτσι όπως είναι...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΝΗΨΤΕ!!





ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΡΑ;;;;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΩΣΗ
(ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ),
ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ,
ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ..
ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;
ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΕ...
ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ
ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕ  ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..

Το Ευρωπαϊκό υπερωκεάνιο!! Βασ. Βιλιάρδος




Όσον αφορά γενικότερα την εμπιστοσύνη των πολιτών στις κυβερνήσεις τους, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις (Ευρωβαρόμετρο) είναι αποκαλυπτικές: μόλις το 25% των πολιτών της Βουλγαρίας εμπιστεύεται την πολιτική «ελίτ» της χώρας του, το 17% των Ιταλών, το 16% των Κυπρίων, το 11% των Ισπανών και το 7% των Ελλήνων – ενώ ελάχιστα καλύτερα είναι τα αποτελέσματα στην Αυστρία, στη Γαλλία και στη Γερμανία.
 


Την ίδια στιγμή, αυξάνονται τα «λαϊκά κινήματα» εναντίον του ευρώ και υπέρ των εκάστοτε εθνικών νομισμάτων – παρά την ολοφάνερη αδυναμία τους να ανταπεξέλθουν με τα «άγρια θηρία», τα οποία έχουν «ανδρωθεί» πλέον στη ζούγκλα της ασύμμετρης παγκοσμιοποίησης (η οποία έχει «κατασκευάσει» πολλά εκατομμύρια σύγχρονους σκλάβους στον πλανήτη).

Μηνύματα και παρεπόμενα της συνάντησης Σαμαρά - Ερντογάν !!!!




Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν αναφορικά με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη

Γράφει ο Μακεδών

Παρ’ όλο που δεν μελετήσαμε ακόμη τον τουρκικό Τύπο -ο οποίος αποκαλύπτει όσα μας αφορούν σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αφού οι ελληνικές πηγές αδυνατούν φυσικά να ανακοινώσουν τις υποχωρήσεις-, εν τούτοις κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν.


Υπήρξαν πολλά δείγματα «φιλίας» που δεν πρέπει να αποσιωπηθούν. Το πρώτο ήταν ότι έστειλε η Τουρκία τον στόλο της σε ασκήσεις στο Αιγαίο, κατά παράβαση κάθε διπλωματικού "σαβουάρ βιβρ", την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός πατούσε το έδαφός της.

Καταγγελία "Βόμβα": "Αεροδρόμιο Ελληνικού. Μια Νατοϊκή Εγκατάσταση Με Όπλα Δολοφονικών Υποήχων. "


Info Post

Συνεχίζω την αποκάλυψη της Εθνικής προδοσίας και μπαίνω στην τελική ευθεία. 

Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος. 
 

Ο λόγος που το αεροδρόμιο του Ελληνικού παραμένει ανεκμετάλευτο τόσα χρόνια, χωρίς να προσφέρει τίποτα στο Ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνα φορολογούμενο, αφού δεν δώθηκε πουθενά προς αξιοποίηση, παρ' ότι το ζήτησαν κατα καιρούς και Κινέζοι και Άραβες,είναι γιατί έχει δοθεί στο ΝΑΤΟ και έχει σκαφτεί και έχει μετατραπεί όλο, σε μια στρατιωτική εγκατάσταση με όπλα υποήχων. 
Για να δούμε τώρα, θα αντιδράσει κανείς...
πολιτικός σε αυτή την αποκάλυψη καταγγελία ή θα περιμένουμε πότε θα αντιδράσουν οι “φιλοζωικές οργανώσεις”;

Δήλος 454 π.Χ. Η πρώτη χρεωκοπία στο κόσμο


Η «επίσημη» πρώτη πτώχευση στην παγκόσμια ιστορία σημειώθηκε το 454 προ Χριστού στον Ναό της Δήλου.
Τον 4ο αιώνα π.Χ. στον Ναό του Απόλλωνα στη Δήλο βρίσκονταν οι θησαυροί της συνομοσπονδίας των ελληνικών πόλεων-κρατών κάτω από την ηγεσία της Αθήνας.
Εκεί φυλασσόταν το τεράστιο ποσό των εισφορών των συμμάχων και εκεί....

γίνονταν οι συναντήσεις των αντιπροσώπων.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το ορθόδοξο τάγμα των ιπποτών του Δράκου.



Βλάντ Τέπες,ή αλλιώς ο  κόμης Δράκουλας,τρόμο φέρνει το όνομα του καθώς στο μυαλό όλων έρχεται η εικόνα του βαμπίρ,με την κάπα και τα δόντια που θα μας ρουφήξει το αίμα,αναθεματισμένο Hollywood....

Βλαντ Τέπες,ο άνθρωπος πέρα από τον μύθο...

Θεράπευσαν τη νευρική ανορεξία βάζοντας ηλεκτρόδιο στον εγκέφαλο

Θεράπευσαν τη νευρική ανορεξία βάζοντας ηλεκτρόδιο στον εγκέφαλο


Για πρώτη φορά στην Ιστορία επιστήμονες κατάφεραν μέσω της τεχνικής βαθιάς εγκεφαλικής διέγερσης (ηλεκτρόδιο μέσα στον εγκέφαλο) να βοηθήσουν ασθενείς με σοβαρή και χρόνια νευρική ανορεξία. Οι καναδοί γιατροί εμφύτευσαν μια μικρή συσκευή σαν βηματοδότη στον εγκέφαλο έξι σοβαρά ανορεξικών γυναικών ηλικίας 24 έως 57 ετών, οι οποίες είχαν την πάθηση επί τέσσερα έως 37 χρόνια.
Οι ερευνητές πέτυχαν ώστε οι μισές από τις ασθενείς να αυξήσουν το βάρος τους και να βελτιώσουν την ψυχική διάθεσή τους, ενώ με άλλες θεραπείες στο παρελθόν δεν είχε επιτευχθεί ανάλογη πρόοδος.

Η ΜΗΤΙΣ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΝΗΣΗΣ. ΜΟΝΟ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.



«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.»
Η Μήτις, πρώτη σύζυγος του Δία και μητέρα της Αθηνάς ήταν για τους Έλληνες η προσωποποίηση της Φρόνησης, αλλά είναι και Κόρη του Ωκεανού και της Τηθύος, συνεπώς μετέχει του υδάτινου στοιχείου, του συναισθηματικού-θυμικού μέρους της ψυχής, ώστε η σύνεσις να μην είναι στερημένη και αποξηραμένη στοργής και τρυφερότητας .
Τό αρχαιότατο “γνώθι σ’ αυτόν” συνοδεύετο από την θεά της σοφίας, την Παρθένο Αθηνά. Απόλλων και Αθηνά είναι οι Παιώνιοι θεοί, θεραπευτές του Ολυμπιακού Πανθέου, οι οποίοι από κοινού παρουσιάζουν τις ιδιότητες και τα σύμβολά των διά να αντιμετωπίσουμε τα πάθη της ψυχής μας τα οποία διά της υπερβολής και της οπτικής αναπαράστασης σε μυθολογικά τέρατα, στους ναούς, στα αγάλματα και στα αγγεία, μας αφυπνίζουν και μας αναγκάζουν να καθαρίσουμε την ψυχή μας.

Ο θάνατος του Θεού

Σε αρκετές μυθολογίες οι θεοί κάποτε γερνάνε και πεθαίνουν. Τις περισσότερες φορές για να αναγεννηθούν και να δώσουν δύναμη στη φύση. Κάποιες όμως, για να αποτραβηχτούν και να δώσουν δύναμη στην αλλαγή.

Λεγεται οτι κάποτε, τον καιρό του Τιβέριου, ένα πλοίο διέσχιζε τη Μεσόγειο για να φτάσει στην Ιταλία. Μέσα στην ήρεμη νύχτα ο Θάμους, ναύτης απο τη χώρα της αιγύπτου, στεκότανε στην πλώρη και κοίταζε το σκοτεινό όγκο των Παξών. Ξαφνικά άκουσε να τον καλεί μια θεική φωνή απο την πέρα πλευρά των σκοτεινών νερών. "Θάμους είσαι εκει? Όταν φτάσεις στις Παλόδες φρόντισε να πεις σε όλους οτι ο Μέγας Θεός Παν είναι νεκρός".


Απο εκείνη τη νύχτα και μέχρι να φτάσουν στο λιμάνι του Βοσπόρου, ο Θάμους δεν έβρισκε ησυχία. Πριν καλά καλά φανεί το λιμάνι ο Θάμους πήδηξε στην πλώρη και με όλη του τη δύναμη φώναξε "Ο Μέγας Θεός Παν είναι νεκρός". Εκείνη τη στιγμή, ουρλιαχτά και κλάμματα ξέσπασαν απο τη στεριά και όλος ο ζωντανός κόσμος ανατρίχιασε, γιατί η αλλαγή του κόσμου είχε πια ξεκινήσει.

Ντάτουρα, το Δώρο της Γης

Datura / Spiral Galaxy

'Όταν ακόμη τα ζώα είχαν μιλιά και οι άνθρωποι σοφία, ζούσαν δυο αδέρφια στα βάθη της Γης.
Το αγόρι το ονόμαζαν A'neglakya και το κορίτσι A'neglakyatsi-tsa και όπως και όλα τα σοφά παιδιά, αγαπούσαν πολύ τις εξερευνήσεις. 
Εβγαιναν λοιπόν στην επιφάνεια και έκαναν μακρινούς περιπάτους ψάχνοντας τη Γη, ανακαλύπτοντας νέα θαύματα, παρατηρώντας και ακούγοντας με προσοχή οτι και όποιον συναντούσαν, κάνοντας έτσι πολλούς φίλους. Μόλις επέστρεφαν στο Κέντρο της Γηςμετέφεραν ενθουσιασμένα τις διηγήσεις τους στη  μητέρα τους. Και έτσι κυλούσαν οι μέρες για όλους, μέσα και έξω απο τη Γη. 

Ο χορός της Ευρυνόμης

                                 

Οι αρχαίοι Αρκάδες, γράφει ο Παυσανίας, είχαν σε ένα απρόσιτο μέρος ένα μικρό ιερό, καλά κρυμμένο, το οποίο άνοιγε μια φορά το χρόνο. Αυτό το ιερό ήταν αφιερωμένο στη θεά Ευρυνόμη, η οποία, κατά τον πελασγικό μύθο, έφτιαξε τον κόσμο.
Ο μύθος λέει ότι στην αρχή ήταν το χάος κι από 'κει αναδύθηκε γυμνή η Ευρυνόμη. Καθώς όλα ήταν τότε μια άμορφη και ακατέργαστη μάζα δημιουργίας, η νεογέννητη θεά δεν είχε πού να ξαποστάσει κι έτσι χώρισε το νερό από τον ουρανό.
Κατόπιν άρχισε να χορεύει στα πρωτόγονα αυτά νερά. Χόρεψε πρώτα στην κατεύθυνση του νότου και από το στροβίλισμά της ξεπήδησε ο Βόρειος Άνεμος. Η Ευρυνόμη τον πήρε στα χέρια της και τον έπλασε σε μορφή φιδιού. Κι έτσι γεννήθηκε ο Οφίων ή Οφιoνεύς.

ΚΩΔΙΚΑΣ 5 (τέλος)


ΚΩΔΙΚΟΣ 5 (συνέχεια....)



6.) ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ….!

                          

«Ζεύς δέ θεών βασιλεύς πρώτην άλοχον  θέτο  Μήτιν πλείστα θεών τε ιδίαν ηδέ θνητών ανθρώπων.» 
ΑΔΕΛΦΙΑ …..ο Ζεύς δε των θεών βασιλέων βασιλεύς, η πρώτη δέσμευσι έθεσε στον εαυτό του, να μελετά κατόπιν σκέψεως, να αποφασίζη, να συσκέπτεται μετ΄ άλλων και να συμβουλεύη με σύνεσι, διότι μόνο δι’ αυτού του τρόπου δύναται να γνωρίζη περισσότερα των όσων οι θεοί βασιλείς γνωρίζουν, αλλά ακόμη και οι απλοί άνθρωποι.

Πως να σταματήσετε να είστε θλιμμένοι!



συναισθήματα

Αισθήματα Θλίψης

Αισθάνεστε θλιμμένοι. Ξέρω πως είναι να είσαι συνέχεια θλιμμένος, αισθάνεσαι σαν να υπάρχει κάτι που σε κυνηγάει σε στοιχειώνει δεν σε αφήνει σε ησυχία αλλά ταυτόχρονα δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι αυτό. Αλλά γιατί αισθανόμαστε λυπημένοι; Είναι αυτά τασυναισθήματα θλίψης απλά μία ψηφίδα που συνθέτει τον φαύλο κύκλο των εναλλαγών της διάθεσής μας ;

Καταπιεσμένα Συναισθήματα


                                  Sinaisthimata


Όλα τα συναισθήματα είναι γραφτό να τα αισθανθούμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας ..... ακόμη και τα δυσάρεστα.

Τα αισθήματα και τα συναισθήματα μας είναι σαν τα κύματα που σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν καθώς κινούνται μέσα από εσάς.Αυτή η φυσική αύξηση και πτώση, ωστόσο, μπορεί να διακοπεί όταν  αντισταθούμε, αποκρύψουμε ή βάλουμε σε καταστολή ένα συναίσθημα.Το αίσθημα αυτό, λοιπόν, καταψύχεται,και παραμένει κλειδωμένο στα σώματα και τις ψυχές μας, δεν μπορεί να διαλυθεί.Τώρα, που το κρύψαμε και το κλειδώσαμε στο υποσεινήδητό μας, θα μας επηρεάζει κρυφά!

Γιατί οι άντρες κρύβουν τα συναισθήματα τους - 7 Λόγοι για τους οποίους δεν θέλουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους


                               

Μερικές φορές μια γυναίκα αισθάνεται πρόθυμη να προσφέρει τα πάντα απλά για να μάθει τα πραγματικά συναισθήματα ενός άντρα! Οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες είναι απρόθυμοι να εκφράσουν τα συναισθήματα και να αποκαλύψουν τι πραγματικά σκέφτονται είναι πολλοί. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση και το είδος της σχέσης που βρίσκονται, οι παρακάτω λόγοι θα σας δώσουν μια αρκετά καλή ιδέα για να καταλάβετε το γιατί!

Χρώματα και Συναισθήματα




Γνωρίζατε ότι τα χρώματα έχουν την ικανότητα να προκαλούν συγκερκιμένασυναισθήματα; Οι περισσότεροι από εσάς ίσως το γνωρίζετε ... αλλά, ξέρετε συγκεκριμένα τι συναίσθημα προκάλει το κάθε χρώμα; Παρακάτω σας παραθέτω μερικές χρήσιμες αλλά και διασκεδαστικές πληροφορίες σχετικά με τα χρώματα και πως ακριβώς μπορούν να σας βοηθήσουν

Γιατί τα κουμπιά στα αντρικά ρούχα βρίσκονται στα δεξιά, ενώ στα γυναικεία στα αριστερά;



Τα κουμπιά στα αντρικά ρούχα ράβονται κατά παράδοση στη δεξιά πλευρά, για να κουμπώνονται πιο εύκολα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δεξιόχειρες. Για τον ίδιο λόγο, στα γυναικεία ρούχα ράβονται στην αριστερή πλευρά. Τι εννοούμε με αυτό;

Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν ωραία φωνή;




Οι φωνητικές χορδές κινούνται με 16 μυς, που μπορούν να πάρουν 170 διαφορετικές θέσεις. Για να δονηθούν, πρέπει να περάσει μέσα τους ορισμένη ποσότητα αέρα. Αν οι χορδές τεντωθούν έτσι ώστε να κινηθούν με συχνότητα περίπου 80 δονήσεων το δευτερόλεπτο, παράγονται μπάσοι ήχοι. Για να δημιουργηθεί ένας λεπτός τόνος, οι χορδές πρέπει να δονηθούν με συχνότητα περίπου 1.000 δονήσεων το δευτερόλεπτο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα