Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

ΑΦΥΛΑΧΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

 

Σπουδαίο πράγμα οι αφύλαχτοι δρόμοι. Οσους και να φράζουν, κάποιοι είναι ελεύθεροι ακόμα.


 
Μια φορά κι ένα καιρό, βράδυ ήταν, μια παρέα ξέκοψε από το δρόμο που πήγαιναν οι υπόλοιποι όχι ηθελημένα. Συνεπαρμένοι από μια έντονη συζήτηση μέσα στο αυτοκίνητο απλά δεν είδαν τη ταμπέλα που είχαν βάλει στόχο να στρίψουν. Οταν σταμάτησαν να μιλάνε κατάλαβαν πως δεν είχαν ιδέα που βρισκόντουσαν. Λϊγη ώρα πριν ταξίδευαν σ΄ενα μεγάλο φωτισμένο αυτοκινητόδρομο με προορισμό μια μεγάλη πόλη. 

Χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι κανείς βρέθηκαν σε ένα παλιό δρόμο που τον σκέπαζαν

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις πολιτείες των ΗΠΑ

Τρεις αμερικανικές πολιτείες στον κόλπο του Μεξικού, στην νοτιοανατολική πλευρά των ΗΠΑ, τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το...

βράδυ της Κυριακής, καθώς τις προσεγγίζει η τροπική καταιγίδα Ισαάκ.

Οι κυβερνήτες της Λουιζιάνα, του Μισισιπή και της Αλαμπάμα, ακολούθησαν την ενέργεια του κυβερνήτη της Φλόριντα, ο ποίος έθεσε την πολιτεία του σε κατάσταση

Οι προηγμένες επιστημονικές γνώσεις της Αρχαίας Ελλάδας

Μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζουμε ένα σημαντικό μέρος των επιστημονικών γνώσεων της Αρχαίας Ελλάδας, που ο Αριστοτέλης θεωρεί δεδομένο  ότι πρέπει να γνωρίζουν οι επιστήμονες τις εποχής του!  

Οι προηγμένες επιστημονικές γνώσεις της Αρχαίας Ελλάδας
Το  βιβλίο του Αριστοτέλη «Μετεωρολογικά» ξεκινάει με έναν άκρως εντυπωσιακό πρόλογο, από τον οποίο θα μπορούσαμε να εξάγουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το επίπεδο των επιστημονικών γνώσεων των προγόνων μας.
Σήμερα λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζουμε ένα σημαντικό μέρος των επιστημονικών γνώσεων της Αρχαίας Ελλάδας, που ο Αριστοτέλης θεωρεί δεδομένο  ότι πρέπει να γνωρίζουν οι επιστήμονες τις εποχής του!

Αμερικανικές βάσεις βρίσκονται στον Άρη

Αμερικανικές βάσεις βρίσκονται στον Άρη απεκάλυψε η LAURA Αϊζενχάουερ και ο Andrew Μπασιάγκο..
 Η Μεγάλη εγγονή του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, σε συνέντευξη της στην ExopoliticsTV στις 17 του Ιανουαρίου 2011 αποκάλυψε

ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ SR-75...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AURORA...

Το SR-75 είναι ένα μυστικό κατασκοπευτικο αεροπλάνο, το οποιο αναπτύχθηκε από την Lockheed Advanced Development  , στο πλαίσιο του προγράμματος Aurora.Υπηρξε το πρωτο υπηρεσιακο οχημα Aurora και η πρωτη του πτηση πραγματοποιηθηκε το 1989.
Το SR-75 είναι ένα - Hyper sonic -  υπερηχητικο αεροσκαφος , το οποιο μπορει να πάει από την κεντρική Νεβάδα στη Βόρεια Ανατολική Ρωσία και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σε λιγότερο

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ....Διονύσης Π. Σιμόπουλος και Αλέξης Δεληβοριάς


@ Yannis G. Lamprakis: Με την «ευκαιρεία» της ανακοίνωσης του θανάτου του ΝηλΆρμστρονγκ άρχισαν να κυκλοφορούν και πάλι τα γνωστά παραμύθια και οι διάφορες σχετικές θεωρίες συνομωσίας. Για μιαν ακόμη φορά καταθέτουμε πιο κάτω την αναγκαία απάντηση γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι «ου με πείσεις καν με πείσεις». ΔΠΣ

Θεωρίες Συνομωσίας

Όλα όσα έχουμε γράψει μέχρι τώρα στα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί στο «Γεωτρόπιο» σχετικά με τις Αμερικανικές επανδρωμένες αποστολές «Απόλλων» στη Σελήνη ξεχάστε τα. Δεν συνέβησαν ποτέ! Η NASA δεν διέθετε την απαραίτητη τεχνολογία

ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Από τον εορτασμό της 50-ετούς επαιτείου της εκτόξευσης του «Σπούτνικ 1» στο Ίδρυμα Ευγενίδου τον Οκτώβριο του 2007. Δεύτερος από αριστερά ο αστροναύτης Charles Duke ο οποίος ήταν ο capcom (Capsule Communicator) στη διάρκεια της πτήσης του «Απόλλων 11». Η πρώτη του επικοινωνία μετά την προσεδάφηση των αστροναυτών στη Σελήνη έχει μείνει ιστορική: "Roger... Tranquility, we copy you on the ground. You got a bunch of guys about to turn blue. We're breathing again. Thanks a lot!" Αργότερα, ως πιλότος της σεληνακάτου στην αποστολή του «Απόλλων 16», τον Απρίλιο του 1972, έγινε ο δέκατος και νεώτερος από τους 12 συνολικά αστροναύτες που περπάτησαν μέχρι τώρα στην επιφάνεια της Σελήνης.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Η “Ιστορία Δυό Πόλεων” είναι αναμφισβήτιτα ένα από τα καλύτερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο συγγραφέας του Κάρολος Ντίκενς αρχίζει το κλασσικό του αυτό έργο με δύο απλές φράσεις: "Ηταν η καλύτερη των εποχών. Ηταν η χειρότερη των εποχών". Και είναι δύο φράσεις που αρμόζουν απόλυτα στη δεκαετία του '60. Στη δεκαετία που είδε την κλιμάκωση ενός πολύνεκρου πολέμου στις ζούγκλες του Βιετνάμ, και την πραγματοποίηση των ονείρων της ανθρωπότητας να περπατήσει στην επιφάνεια ενός άλλου κόσμου.

Γιατί πράγματι στις 20 Ιουλίου 1969 οι αστροναύτες του «Απόλλωνα 11» έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που

Όσο ψάχνεται σκοπιανοί αρχαία, μόνο Ελλάδα θα βρίσκετε .

Όσο ψάχνεται σκοπιανοί αρχαία, μόνο Ελλάδα θα βρίσκετε . 
Στη θέση της αρχαίας πόλης Stibera (ελληνικά, Στύβερρα) βρέθηκαν μερικά μαρμάρινα κεφάλια αγαλμάτων

Ααα ρε Ελλάδα τι ήσουν και τι μας κρύβουν .

Ο πρώτος αποστακτήρας σύμφωνα με τη wikipedia ήταν Ελληνικός (αλεξανδρινός).Άραγε τον χρησιμοποιούσαν

O πρώτος βασιλιάς της Ευρώπης ήταν ο Φίλιππος Β΄.

Είχε ανάκτορο μεγάλο όσο τρεις Παρθενώνες.
 
Σύμφωνα με ανασκαφικά στοιχεία, ο βασιλιάς Φίλιππος Β Δ κατοικούσε στο δεύτερο πιο σημαντικό

Γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε το θάνατό μας;Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι ο νους μας θα συνεχίσει να υπάρχει μετά το θάνατό μας.

Σχεδόν καθένας έχει την τάση να φαντάζεται ότι ο νους θα εξακολουθεί να υπάρχει μετά τον θάνατο του σώματος.

Ακόμα και οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο νους παύει να υπάρχει κατά τον θάνατο, εμφανίζουν αυτού του τύπου τη δικαιολόγηση για ψυχολογική συνέχεια όπως δείχνουν κάποιες έρευνες.

Εκτός από το να είναι ένα παραπροϊόν της θρησκείας ή ένα καταφύγιο ψυχολογικής ασφάλειας, τέτοιες πεποιθήσεις προέρχονται από την βαθύτερη φύση της συνείδησής μας.

''Καθένας αναρωτιέται πως και από πού προήλθε.
Καθένας αναρωτιέται για το που θα πάει όταν όλα θα τελειώσουν.
Αλλά κανένας δεν ξέρει στα σίγουρα και έτσι όλα είναι το ίδιο για μένα.

Χρυσή μάσκα σαν του Αγαμέμνονα βρέθηκε στην Βουλγαρία.

Χρυσή μάσκα σαν του Αγαμέμνονα βρέθηκε στην Βουλγαρία. Η χρυσή μάσκα βρέθηκε σε ανάχωμα στις 15 Ιουλίου 2007 από τους αρχαιολόγους κοντά στο Sliven στην Βουλγαρία. 
Επίσης βρέθηκε και ένα

ΚΡΑΝΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, 3ος αι. μ.Χ.

Δείτε σε τι βαθμό είχαν φτάσει οι πρόγονοι μας . 
ΚΡΑΝΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, 3ος αι. μ.Χ.
 
Στη Βέροια βρέθηκε σκελετός του 3ου μΧ αιώνος που φέρει

Σκάψτε –σκάψτε σκοπιανοί.

Πετρέλαιο ίσως βρείτε άλλα σκοπιανά αρχαία μην περιμένετε . 
Μόνο Ελλάδα έχει. 
ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Έλληνες κτίσαμε μια υπόγεια πόλη στην Νάπολη το 470 π.Χ.

Έλληνες, γύρω 470 π.Χ., άρχισαν να χτίζουν μια πόλη ολόκληρη κάτω από την σημερινή Νάπολη. Έχει διαδρόμους μήκους 250 χιλιομέτρων με αίθουσες σπήλαια ως και

Mάρι Στόουπς

Η γυναίκα που έβαλε το πάθος στο γάμο.

 Ένα εγχειρίδιο πορνείας. Η εργασία μίας παγανίστριας. Καθαρά ανήθικο. Τα αντίτυπα του βιβλίου της κυκλοφορούσαν κρυφά, από τους λογοτεχνικούς κύκλους μέχρι τα αντρικά κλαμπ.

Χιλιάδες αντίτυπα πωλήθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα και το έργο της μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες.
 
 Όλοι είχαν, όπως φάνηκε, μία άποψη για το βιβλίο και την εξοργιστική του θέση: οι παντρεμένες γυναίκες έπρεπε να απολαμβάνουν το σεξ όπως ακριβώς

Τι άλλο θα ακούσουμε?Προπληρωμένη ηλεκτροκάρτα αντί λογαριασμών ΔΕΗ

Στο παρασκήνιο της «σφαγής» των Ελλήνων παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας προβάλλει άλλο ένα πείραμα εις βάρος της χώρας και των πολιτών και κρυφές συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ...


Το Γερμανικών συμφερόντων πρόγραμμα «Ήλιος», που προβλέπει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ισχύος περίπου 10GW σε 210.000 στρέμματα παραχωρούμενης Ελληνικής γης, ίσως κρύβει και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Έλληνες καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας , είτε λόγω της δυσκολιών μεταφοράς της παραγόμενης ενέργειας από την Ελλάδα στην Γερμανία, είτε γιατί υπάρχει και δεύτερη δέσμευση πιθανότατα με την Siemens. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η «Ελληνική» Κυβέρνηση έκλεισε και νέα -κάτω από το τραπέζι- συμφωνία, η οποία θέλει τους Έλληνες καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, να υποστούν τις συνέπειες και ενός άλλου πειράματος:

Βίαιη εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Κόρινθο-υπάρχουν τραυματίες! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες του Moriasnews στις 8.45 το βράδυ στο στρατόπεδο της Κορίνθου σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την στιγμή.
Οι περίπου 450 κρατούμενοι παράνομοι μετανάστες εξεγέρθηκαν εναντίον των αστυνομικών που έχουν ανάλβει την φύλαξη τους..
Η εξέγερση είναι μαζική και με πολύ δυσκολία η αστυνομική δύναμη μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Ηδη έφτασαν σε ενίσχυση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα