Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τί είναι αφροδισιακό, αντιγηραντικό, ρίχνει την πίεση και βοηθά την καρδιά;


Τί είναι αφροδισιακό, αντιγηραντικό, ρίχνει την πίεση και βοηθά την καρδιά;

Το σκόρδο !!!
Η φύση έχει εφοδιάσει τα προϊόντα της με πολύτιμες φυτοδραστικές ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από την φθορά. Το πιο αποτελεσματικό από όλα όπως δείχνουν επιστημονικές μελέτες των τελευταίων 50 ετών είναι το σκόρδο. Τροφή και φάρμακο που οι γιατροί της αρχαιότητας συνιστούσαν για τη θεραπεία 61 παθήσεων.
Το σκόρδο ήταν δημοφιλές από την εποχή του Ομήρου. Οι αφροδισιακές και θεραπευτικές του ιδιότητες είχαν γίνει αντιληπτές στον άνθρωπο από τότε. Έτρωγαν σκόρδο κάθε μέρα με ψωμί και επίσης το πρόσθεταν σε σαλάτες.
Με βάση το σκόρδο κατασκεύαζαν μια πάστα που περιείχε επιπρόσθετα από το σκόρδο, τυρί, αυγά, μέλι και λάδι. Πιθανόν η γνωστή μας σκορδαλιά να προέρχεται από εκεί.

Πως να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα


Πως να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα αποτελούν θρεπτικό γεύμα, εύκολο κολατσιό και υγιεινή λιχουδιά. Πως θα σας φαινότανε να τα παρασκευάσετε στο σπίτι γλυτώνοντας και από τα θειώδη άλατα που χρησιμοποιούνται συνήθως στις βιομηχανικές μονάδες  για την αποξήρανσή τους; Σε λίγο καιρό θα προσφέρονται τα βερίκοκα, τα κεράσια και οι μπανάνες. Αργότερα θα ακολουθήσουν τα σύκα, τα σταφύλια και τα δαμάσκηνα.

Η Υποτιθέμενη Απόκλιση Η Οι Αντιλήψεις Περί Επίτευξης Πολλαπλών Διαστάσεων Στη Στιγμή Του Τώρα - Ολότητα

handsunite



Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο τη στιγμή στην οποία οι αντιλήψεις αλλάζουν και πολλοί αισθάνονται  αμφισβήτηση απέναντι στις πεποιθήσεις τους ή έρχονται σε αντιπαράθεση με τις δικές τους αντιλήψεις στην τρισδιάστατη πραγματικότητα του σήμερα.

Δεν είναι δύσκολο να πούμε ότι υπάρχει πολλή κίνηση καθώς οι αλήθειες είναι συχνά μόνο κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ ή ακόμα και ακριβώς τμήματα μιας μεγαλύτερης αλήθειας. Η απόφαση αυτή εξακολουθεί να εκφράζεται και το βλέπουμε παντού. Πρόκειται για εγκληματική πράξη, αδικία, ακόμα και χειραγώγηση της αλήθειας ή ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις ή όχι.

 Αυτοί που το κάνουν δείχνουν μόνο τους παλιούς τρόπους που συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους μέχρι τον κατήφορο χωρίς καμία τύχη. 

ΜΑΓΕΙΑ, μια καλή συνταγή για επιτυχίες στο τραγούδι



Από τον Κώστα Ζουγρή



Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σίγουρα θα θυμούνται το πόσο συχνά απασχολούσε την καθημερινή ζωή, με διάφορες προφάσεις, η μαγεία, μέσω της οποίας αρκετοί κάτοικοι του κόσμου μας προσπαθούσαν να πετύχουν διάφορες επιδιώξεις τους ή, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα για τα επιτεύγματα άλλων που τα θεωρούσαν εξωπραγματικά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά σαγηνεύονται από την ιδέα της πραγματοποίησης του ανέφικτου, έστω και αν αυτό θα ήταν υποχρεωμένοι να το προσπαθήσουν μέσω διαδικασίας που δεν είναι από τις συνηθισμένες.
Ακόμα και σήμερα η μαύρη μαγεία έχει φίλους σε αρκετές από τις περιοχές του πλανήτη μας και πάνω απ' όλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους μέσα από διάφορες μορφές τέχνης, όπως ο κινηματογράφος και η μουσική.

--- 14000 ΕΤΩΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ! ---


Τον Ιούνιο του 2011, οι δύτες Daniel Åsberg και Peter Lindberg, ανακάλυψαν ένα μυστηριώδη κύκλο στα βάθη της Βαλτικής. Τέλη του 2012, τα πρώτα αποτελέσματα από τα δείγματα που αναλύθηκαν στο Ινστιτούτο Weizmann στο Τελ Αβίβ έδειξαν οργανική καύση υλικών στον κύκλο. Τέλη Μαΐου του 2013, τα νέα αποτελέσματα των δοκιμών από ένα άλλο μέρος του κύκλου δείχνουν ότι είναι μεταλλικός, με περιεκτικότητα σε λιμονίτη και γαιτίτη, δύο υλικά που αποτελούν μέρος των οξειδίων του σιδήρου και σύμφωνα με τον καθηγητή του Ινστιτούτου Δρ Steve Weiner, δεν μπορούν να παραχθούν από τη φύση.

ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΠΑ






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Οι διμερείς μας σχέσεις με τις ΗΠΑ δεν είναι σε καλό σημείο, αφού οι διαφορές είναι πολλές και επιμελώς κρύβονται με σκοπό να μην υπάρξει κάποια γενικότερη εμπλοκή
Πρώτα από όλα η χημεία σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του Έλληνα πρωθυπουργού δεν είναι συγκλισιακή. Οι βασικοί σύμβουλοι της Αμερικανικής 
κυβέρνησης θεωρούν ότι ο Α. Σαμαράς είναι υπερβολικά κοντά ως αυτοκόλλητος στην Μέρκελ και στις θέσεις του Βερολίνου. Οι Αμερικανοί μπορεί να έχουν βάλει την Ευρώπη σε δεύτερη και τρίτη μοίρα συγκριτικά με την Ασία, Αφρική και Μ. Ανατολή , αλλά δεν παύουν να έχουνε συμμαχίες και ειδικές σχέσεις με πολλές χώρες της ηπείρου μας, ειδικά στη νότια Ευρώπη. Δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Κόσοβο, καθώς και τα ενεργειακά.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ: Ένα άρθρο παρέμβαση για όλους και για όλα του πρώην υπουργού Οικονομικών Αλέκου Παπαδόπουλου

36076-papadopoulos«Παρά την σημερινή ρητορική του διεθνούς παράγοντα ότι η Ελλάδα δεν θα εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη, εκτιμώ ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να αχθεί μόνη της εκτός αυτής είναι πολύ μεγαλύτερες από την παραμονή της.»
 Ολόκληρο το κείμενο:


Το ελληνικό ευρω-δίλημμα: Διαχείριση της αυταπάτης ή κόψιμο του γόρδιου δεσμού;

Χοντρός λαιμός, αδύναμη καρδιά

Μέχρι τώρα μετρούσαμε τον δείκτη μάζας σώματος και την περιφέρεια της μέσης. Εφεξής, φαίνεται πως πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε και την περιφέρεια του λαιμού μας... Διότι σύμφωνα με μια νέα έρευνα, χονδρός λαιμός... (μπορεί να) σημαίνει αδύναμη καρδιά, αποτελεί δηλαδή ενδεχομένως προάγγελο καρδιακών προβλημάτων. 

30 οδηγίες για την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων

30 οδηγίες για την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων


1. Τα βρέφη και τα νήπια δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη ενηλίκου ούτε ένα λεπτό. Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι στο σπίτι που δεν μας περνάνε από το νου παρά μόνο αφού γίνει ατύχημα. 
 
2. Επειδή για να βάλει το παιδί κάτι στο στόμα του ή να τραυματισθεί είναι ζήτημα δευτερολέπτων, αξίζει τον κόπο να επιθεωρούμε συνεχώς το οικιακό περιβάλλον και να
βεβαιωνόμαστε ότι δεν αφήσαμε κοντά του: α)πράγματα μικρά, μικρότερα των 5 εκατοστών, τα οποία μπορεί να σφηνωθούν στο λαιμό του και να του προκαλέσουν ασφυξία, όπως λουκούμι, κρέας, κομμάτια παιχνιδιών, βώλοι, κέρματα, β)πράγματα κοφτερά ή μυτερά ή πολύ βαριά (ψαλίδι, μαχαίρι, ξυραφάκι, σουβλί, άλλα εργαλεία), γ)σπίρτα δ) φάρμακα (ιδίως χάπια χρωματιστά) ε)ποτήρια, βάζα, γυαλικά. 

Το δικαίωμα στον Ρατσισμό είναι ιερό!


n
Θέλω, με εθνικοθρησκευτική αγωνία, να ενώσω τη φωνή μου και να κάνω μια ωραία χορωδία με τους βουλευτές της Νέας της Δημοκρατίας κι αφού τραγουδήσουμε τα Γκρέατεστ τα Χιτς του Σταμάτη του Σπανουδάκη και του Ρόμπερτ του Ουίλιαμς, όλοι μαζί με μια φωνή, να εκφράσουμε την ενόχλησή μας για το αντιρατσιστικό το νομοσχέδιο. Η περήφανη και αδιαπραγμάτευτη ενόχλησή μας έχει να κάνει με τους περιορισμούς που μπορεί να επιβληθούν στους λειτουργούς της Εκκλησίας, οι οποίοι μπορεί να στερηθούν τη δυνατότητα να ζητούν, κατά τη διάρκεια του κηρύγματος της χριστιανικής αγάπης, το γρήγορο και χωρίς πόνο (αλλιώς τι αγάπη θα ήταν;) θάνατο των αλλόθρησκων, των αλλόδοξων, των ομοφυλόφιλων, των γυμνιστών, των άθεων, των Εβραίων, των Τούρκων, των Σκοπιανών, των ηθοποιών και σκηνοθετών που ανεβάζουν άσεμνες παραστάσεις και γενικά όλων εκείνων που κάνουν το χριστεπώνυμο πλήθος να αμφιβάλει για το ορθό της πίστης και του τρόπου ζωής του.

Υλοποίηση!!!



Θέλεις στιγμιαία υλοποίηση;

Το μυστικό είναι να είσαι ξεκάθαρος και υπεύθυνος για τις σκέψεις σου.
Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε απρόσεκτοι με σκέψεις που κάνουμε για τους εαυτούς μας ή για τους άλλους. Αν η κάθε σκέψη που κάναμε μπορούσε να υλοποιηθεί , θα δημιουργούσαμε πολλά προβλήματα στη ζωή μας. Φαντάσου να έχεις γενέθλεια και η καλύτερη σου φίλη να ξεχνά τα γενέθλεια σου και εσύ τότε να έχεις σκέψεις κακίας και οι σκέψεις σου να μπορούσαν να υλοποιηθούν στιγμιαία
Υπάρχει ένα κενό χάρης ανάμεσα στις σκέψεις μας και ανάμεσα σε αυτό που οι σκέψεις μας μπορούν να δημιουργήσουν.

Αμφιβολία ή εμπιστοσύνη;



Η αμφιβολία ασκεί μεγάλη δύναμη μέσα μας αφού μας εμποδίζει να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και μας εμποδίζει να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε .Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε κάτι και τσουπ η αμφιβολία μπαίνει στη μέση.
-θα τα καταφέρω;
_ Είμαι ικανός;

~~~ O TΡΩΑΣ Ο ΤΑΥΡΟΣ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΑΥ ~~ Η Μαγεία Της Ελληνικής Γλώσσας ..


Μια φορα και ενα καιρο ηταν ενας Τρωας που ειχε ενα ταυρο και συναντησαν το τερας που ελεγαν Ταυ .....Εδω τελειωνει η ιστορια μας. και αρχιζει η πραγματικοτητα της ελληνικης γλωσσας με το γραμμα Ταυ (Ταφ) . 

Αφυπνίζοντας Τον Ανώτερο Νου Της Κυτταρικής Συνείδησης.

Flickr - Διάστημα - NASA



Καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε και να συντονιζόμαστε με τις υψηλότερες διαστάσεις γαλαξιακής και ηλιακής ενέργειας που επικοινωνούν με τη Γη και την ανθρωπότητα, είμαστε αφυπνισμένοι σε Θεία ευαισθητοποίηση. Αυτή η συνειδητοποίηση της άπειρης συνείδησης είναι αυτό που είμαστε ως μια Θεία ανθρώπινη συνείδηση ​​στην ενσαρκωμένη έκφραση.
Το ταξίδι μας είναι να αφυπνιστούμε και να θυμηθούμε την πολυδιάστατη και απέραντη ανθρωπιά μας. Καθώς αυτό συμβαίνει, δεν έχουμε πλέον την ίδια αντήχηση με την ψευδή 3D πραγματικότητα- μήτρα που στηρίζεται στο φόβο των συγκρούσεων, του ελέγχου, και του διαχωρισμού. Οι μη αρμονικές ψευδείς συχνότητες έχουν ως όρο το δυαδικό σκεπτόμενο νου να αποκωδικοποιεί την πραγματικότητα της Γης σε έναν πολύ στενό και αποσυνδεόμενο τρόπο. Η φυλάκιση στον «σκεπτόμενο νου," με την περιοριστική χρήση ενός στενού φάσματος συχνοτήτων  από τις πέντε αισθήσεις, έχει χωρίσει την ανθρωπότητα τόσο από το Θείο  όσο και από  το σώμα.

Θεραπεύστε την υπέρταση χωρίς φάρμακα με αερόβια γυμναστική


Θεραπεύστε την υπέρταση χωρίς φάρμακα με αερόβια γυμναστική
Και όμως γίνεται...!
 Η υψηλή αρτηριακή πίεση πλήττει περισσότερο από το 26% του πληθυσμού παγκοσμίως, συνδέεται με το έντονο στρες και ευθύνεται για την εμφάνιση καρδιακού ή εγκεφαλικού επεισοδίου.

Γιατί οι άνθρωποι δεν μιλάνε;


Δεν αναφέρομαι στους θρασείς αντιρρησίες σε ό,τι κι αν διαβάσουν ή ακούσουν που δεν ανταποκρίνεται στη δική τους δομημένη θεώρηση ζωή. Δεν αναφέρομαι ούτε στους «εξυπνάκηδες» που θέλουν να κάνουν επίδειξη πληροφορίας (θεωρητικά, γιατί η προσωπική στάση ζωής τους παραμένει πάντα αθέατη), διεκδικώντας αξία και εγωιστικό όφελος, χωρίς ουσιαστικά να κατανοούν βαθύτερα αυτό που διαβάζουν.
Αναφέρομαι στους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους – εμένα και εσένα – που προσπαθούν να ζήσουν απλά τη ζωούλα τους, να λύσουν τις προσωπικές, πρακτικές, υπαρξιακές τους απορίες, να μάθουν πέντε πράγματα ώστε να λειτουργούν ουσιαστικά την καθημερινότητά τους και τέλος να θεραπεύουν τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν από τα δεινά τους (σωματικά – ψυχολογικά – νοητικά).

Pandemonium: Ιστορίες συνωμοσίας και Chemtrails.


Pandemonium: Ιστορίες συνωμοσίας και Chemtrails.Του Γιάννη Στύλιου.
«Η περιβαλλοντική κρίση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της νέας παγκόσμιας τάξης», είπε ο Mikhail Gorbachev, μιλώντας στο «The State of the World Forum», στο Presidio στο Σαν Φρανσίσκο το 1995. Το παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: George W H Bush, Margaret Thatcher, Maurice Strong, Ted Turner και Bill Gates.
Ο Mikhail Gorbachev υπαινίχθηκε, ότι η παγκοσμιοποίηση θα χρησιμοποιήσει τη λεγόμενη περιβαλλοντική κρίση ως έρεισμα για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Η περιβαλλοντική κρίση θα επιτευχθεί με διάφορα «επιστημονικά» ψεύδη, όπως: το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν σύγχυση και αυταπάτες στους ανθρώπους και να πιστέψουν πως ένα καταστροφικό γεγονός έγκειται στο εγγύς μέλλον, λόγω της ανεξέλεγκτης, απ΄ την ανθρωπότητα, χρήσης των φυσικών πόρων. Αυτό είναι ένα Μεγάλο Ψέμα.

Τα οφέλη από την κατανάλωση βρώμης





Η βρώμη είναι μια τροφή απαραίτητη για τον οργανισμό, ειδικά για όσους.. προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν κιλά.

Διαβάστε τα οφέλη που συνεπάγεται η κατανάλωση βρώμης...

Δες το μέλλον σου μέσα απ' τον καθρέφτη...!!!


Ο καθρέπτης σου μπορεί να αποδειχθεί πανίσχυρο διαγνωστικό εργαλείο. Τα σημάδια που μπορείς να ανακαλύψεις στο είδωλό σου μπορούν να σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις την πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μελλοντικές ασθένειες. Αλήθεια, πώς δείχνεις στον καθρέπτη; 

Πώς θα επικοινωνείτε σωστά με τους άλλους



Προτού εφαρμόσετε τις παρακάτω συμβουλές - οδηγίες, μελετήστε τις καλά, και σιγουρευτείτε ότι τις καταλάβατε. Εφαρμόζοντάς τες όλο και συχνότερα στις καθημερινές σας σχέσεις με τον σύντροφο, τα παιδιά σας, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας, θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις δεν είναι τόσο δύσκολες όπως αρχικά νομίζατε!

Καλή αρχή!...

Πριν αρχίσετε να τις εφαρμόζετε θα ήταν καλό να τις μελετήσετε πολύ προσεχτικά.

3 Ψυχολογικές Τεχνικές Για Να Ενισχύσεις Την Δημιουργικότητα Σου



Στο άκουσμα της λέξης «δημιουργικότητα» ,το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας ίσως είναι η καλλιτεχνική δημιουργικότητα: ένας ζωγράφος,ένας  συνθέτης μουσικής, ένας συγγραφέας. Η δημιουργικότητα όμως αγγίζει και πολλά άλλα επαγγέλματα όπως για παράδειγμα επαγγελματίες υγείας,επιχειρηματίες ή στελέχη. Και φυσικά, πέρα από τον επαγγελματικό τομέα της ζωής, η δημιουργικότητα επεκτείνεται και στην προσωπική μας ζωή. Το κοινό στοιχείο ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αναζητούν ή εκπληρώνουν διαφορετικές μορφές δημιουργικότητας είναι ότι όλοι προσπαθούν να αξιοποιήσουν όσα γνωρίζουν ήδη για να δώσουν μορφή σε καινούριες, δημιουργικές λύσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 20/5/2013

Τα σημάδια τέλους του παιχνιδιού στην Washington DC πολλαπλασιάζονται, το τέλος του Ψυχρού Πολέμου στη Βορειοανατολική Ασία, επίσης έρχεται. 
Συγκρατήσου λίγο ακόμα Μπέν.

  Ένα από τα πιο απογοητευτικά, αλλά απαραίτητα πράγματα για τους δημοσιογράφους είναι να κατέχουν πληροφορίες σε εμπάργκο μέχρι να τους δοθεί έγκριση για δημοσίευση. Αυτή είναι μία από αυτές τις απογοητευτικές φορές. Εμπάργκο απαιτείται για να εξασφαλιστεί πως σχέδια δεν σαμποτάρονται και ζωές δεν είναι σε κίνδυνο. 

Η Δύναμη του Αυθεντικού Εαυτού σου


Είναι δύσκολο να είμαστε «απ’έξω» , ό ίδιος άνθρωπος που είμαστε «από μέσα». Συχνά  σκεφτόμαστε ότι για να τα καταφέρουμε στη ζωή, απαιτείται  ευελιξία συμπεριφοράς.  Φυσικά δεν υπάρχει αντίρρηση γι’αυτό, όμως πολλές φορές τα όρια μεταξύ ευελιξίας και έλλειψης αυθεντικότητας χάνονται.
Μπορεί να μην ξέρουμε ποιοί ακριβώς είμαστε και να πρέπει να χάσουμε τον εαυτό μας πρώτα για να τον βρούμε αργότερα.  Άλλοτε πάλι , ο εαυτός μας αποκαλύπτεται σταδιακά στρώση-στρώση, επίπεδο-επίπεδο και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να σκάβουμε και ν’ανακαλύπτουμε.
Η αυθεντικότητα είναι μία δύναμη δυνατότερη από πολλές άλλες. Όταν φοβόμαστε να είμαστε πραγματικά αυτοί που είμαστε  είναι γιατί πιστεύουμε ότι θα ήταν καλύτερο να είμαστε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.

Πέντε φρούτα και λαχανικά με… δηλητήριο!




Και τα πέντε τρόφιμα που ακολουθούν ανήκουν στην κατηγορία των πιο διαδεδομένων φρούτων και λαχανικών, καθώς καταναλώνονται με αρκετή συχνότητα είτε ωμά είτε μαγειρεμένα από ολόκληρο τον κόσμο.

Δημοφιλή για τη νοστιμιά τους αλλά και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, είναι αρκετά συχνά η Νο1 επιλογή σε πολλές κουζίνες του πλανήτη, συνθέτοντας πολλές φορές ορισμένα από τα πιάτα-σήμα κατατεθέν μιας χώρας. Πόσοι, όμως, γνωρίζουν ότι περιέχουν τοξικές ουσίες αλλά και ισχυρά δηλητήρια, τα οποία σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να επιφέρουν ακόμη και το θάνατο;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα