Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον καιρό στην πατρίδα μας ;
Πολλοί ειδικοί και μη εκφράζουν την άποψη τους ότι κάτι περίεργο συμβαίνει για να έχουμε 11 Ιουνίου βροχές και κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδος που προσομοιάζει με φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα.
Εδώ και αρκετές ημέρες η Ελλάδα «έχει ένα αποσταθεροποιημένο κλίμα», εντελώς έξω από την εποχή το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών.
Δεν πρόκειται μόνο για σποραδικές βροχοπτώσεις, αλλά για κρύο , αέρα  κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο έντονα ειδικά στις  αρχές του καλοκαιριού εδώ και πάρα πολλά χρόνια .
Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να δέχεται  σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ελέω του συστήματος HAARP, ενώ επισημαίνουμε τι ακριβώς δέχθηκαν και γειτονικές χώρες από το 2014 , όπως η Σερβία, η Βουλγαρία , ΠΓΔΜ κτλ, πάντα όμως  σε κρίσιμες «περιόδους».  
Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς «όπλο» στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν την θέληση τους».
Πρόκειται για μία εκδοχή για όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος …ειδικά αυτό το καλοκαίρι που διακυβεύονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ , τις προβληματικές σχέσεις με την Τουρκία , και ειδικά λόγω της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .  
Για παράδειγμα η Σερβία σε παρόμοιο  χρονικό διάστημα πάνω κάτω το 2014 δέχθηκε ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και κύμα έντονων και μεγάλων χρονικά βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πλημμύρες και πολλές  καταστροφές.