Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφία με φαντάσματα στρατιωτών του Β΄Παγκ. Πολέμου;



Φωτογραφία με φαντάσματα στρατιωτών του Β΄Παγκ. Πολέμου;

Ο λοχίας John Tulloch ακολουθούσε την περιβόητη "διαδρομή των νεκρών στο Βόρνεο,όπου πολλοί 
αιχμάλωτοι των συμμαχικών δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Μια συγκλονιστική φωτογραφία που τράβηξαν

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός: δοκιμές για “διαπλανητικό ίντερνετ”

Πρόκειται για το πρωτόκολλο DTN (Disruption Tolerant Networking- Δικτύωση με Ανοχή στις Διακοπές) που ανέπτυξε η NASA σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA).

Απειλούμενα ζώα κλωνοποιούν Βραζιλιάνοι επιστήμονες

Όλα Γίνονται Για Κάποιο Λόγο

Kάποια μέρα θα καταλάβετε την σημασία όλων αυτών που συμβαίνουν τώρα.
Ετσι για τώρα γελάτε με όλα αυτά που σας προκαλούν σύγχυση

Η ζωή μετά τον άνθρωπο.Μάθε τι θα συμβεί στον πλανήτη αν εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος


Γράφει η Ευγενία Φυλακτού

Τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι ξαφνικά εξαφανίζονταν από τη Γή; Δεν θα εξετάσουμε το πώς μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά το τί θα συμβεί σ’ ό,τι μείνει πίσω χωρίς πλέον την ανθρώπινη παρέμβαση. 


Τι θα συμβεί με τις εγκαταλειμμένες ανθρώπινες κατοικίες; Τους ουρανοξύστες; Τις γέφυρες; Τις μεγάλες κατασκευές; Tι θα συμβεί με τα φυτά; Με τα ζώα; Πώς θα είναι η ζωή, όταν δεν θα υπάρχουν πλέον άνθρωποι; 


Ταλανιζόμαστε από μύθους για την ίδια μας την καταστροφή. Τί θα γίνει, όταν δεν θα είμαι εδώ; Τί θα κάνει η Γη, όταν δεν θα είμαι εδώ; 

Το National Geographic κάνει δώρο ένα πυρηνικό καταφύγιο για το "τέλος του κόσμου"

Το National Geographic, χαρίζει μέσω διαγωνισμού ένα πυρηνικό καταφύγιο ενόψει των προβλέψεων των Μάγια για το "τέλος" του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, το καταφύγιο είναι κατασκευασμένο από μπετόν αρμέ, είναι 8 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα. Οι τοίχοι του θαλάμου έχουν πάχος 25 εκατοστά, ο φωτισμός λειτουργεί με δυναμό, υπάρχουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και κιβώτια αποθήκευσης τροφής.

Οι Ενεργειακές Γραμμές της Γης



ΕπιστήμηΥπάρχουν ενδείξεις ότι ο πλανήτης μας διαπερνάται από πολλές ενεργειακές «γραμμές» που όλες μαζί σχηματίζουν ένα γιγάντιο γεωμετρικό σχήμα. Αυτό το γεωμετρικό σχήμα λέγεται πως εξασφαλίζει την κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας του ίδιου του πλανήτη και σχετίζεται στενά με τους αποκαλούμενους «τόπους δύναμης».


Σύμφωνα με τις παραδόσεις των λαών του κόσμου, αλλά και με σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα, η Γη παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός εξελισσόμενου ζωντανού οργανισμού. Όπως φαίνεται, οι αρχαίοι μας πρόγονοι έχοντας μια πιο άμεση επαφή με τη Μητέρα Γη είχαν γνώση αυτής της πραγματικότητας, βίωναν την ύπαρξή τους ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του πλανητικού οργανισμού και έτσι ζούσαν αρμονικά μαζί του ως δημιουργικά και ζωντανά κύτταρά του. Αναφορές στις εσωτερικές παραδόσεις,

Ενίσχυση Διεκδικητικότητας: Ένα από τα κλειδιά της πόρτας εξόδου από τη διατροφική διαταραχή

eatdis 001
Με τον όρο διεκδίκηση τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό; Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που διεκδικήσατε; Και αν ναι, τι;
«Διεκδίκησα ..» θέση, τίτλο, άνθρωπο, τα θέλω μου-επιθυμίες, χώρο, χρόνο, δικαίωμα, πράγματα, στιγμές. Κάποιες από τις απαντήσεις αυτές, ωστόσο, δεν θα σας τις δώσουν πιθανόν άτομα που εμφανίζουν διατροφικές διαταραχές διότι η διεκδικητικότητα όπως περιγράφουν είναι «..στον πάτο και ακόμα παρακάτω», «κάτι που ψάχνω να το βρω ακόμα»

Το νου σας, λίγο πριν το πρώτο φως είναι το απόλυτο σκοτάδι


Και να που οι σωτήρες μας συρρικνώνονται, μαζεύονται και γίνονται ένα... Να, που τα βρίσκουν αυτοί που μέχρι τα χθες ήταν απέναντι και αλληλοκατηγοριόντουσαν, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν τίποτε μεταξύ τους να χωρίσουν. Και να από κοντά και οι ορντινάντσες των ξεπουληταριών, τα μεγαλο-μικροκάναλα να διατυμπανίζουν την πραμάτεια τους σε ένα θέατρο του παραλόγου.

«Χάνεται η χώρα αν δεν μας προτιμήσετε, θα χάσετε τα παιδιά σας, θα χάσετε τα σπίτια σας, θα χάσετε το φαγητό σας, θα χάσετε την υγεία σας… Θα τα χάσετε όλα αν δεν μας προτιμήσετε», σκούζουν οι πρωταίτιοι του σημερινού και αυριανού χάους, απαιτώντας να τους δείξουμε εμπιστοσύνη, ένα βήμα πριν την αγχόνη που στήσανε για εμάς...

Οι ελεύθεροι σκλάβοι



- Γιατί αυτή η θυσία;
- Είναι το πρέπον!
- Δεν έπρεπε…
- Κι όμως.
- Γιατί;
- Ποια είναι η χρησιμότητα;
- Η ανάγκη.
- Και σε ποιον θα το πούμε;
- Δεν θα το πούμε, θα το δείξουμε.
- Και ποιος θα το δει;
- Μόνο οι άνθρωποι.
- Αυτοί είναι οι άλλοι.
- Είμαστε Έλληνες επειδή είμαστε…

2011 με 2040 – Η γέννηση μίας χρυσής εποχής (ΒΙΝΤΕΟ)


Στις 9 Μαρτίου του 2011 μπήκαμε στο 9ο επίπεδο του ημερολογίου των Μάγια, το τελευταίο έτος σε μία εξελικτική πορεία της κοσμικής συνείδησης που διήρκεσε 16.4 δισεκατομμύρια έτη. Το τελευταίο έτος, 9 Μαρτίου με 28 Οκτωβρίου 2011, σηματοδοτεί μία περίοδο «Συνειδησιακής ενότητας» στον πλανήτη, την κατάρρευση του χωροχρόνου όπως τον γνωρίζουμε και το ξεκίνημα μίας νέας γενιάς υπάρξεων. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, ανά 18 ημέρες αλλάζουμε συνειδησιακά ,

Πολυτεχνείο 1973 – Πολυτεχνείο 2012: Η, από χρόνια, εσκεμμένα επιχειρούμενη αποδόμηση του νοήματός του


(Η φωτογραφία από την πρώτη πορεία που έγινε για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17-11-1975… Την σημαία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κρατούν ο τότε πρόεδρος της ΕΦΕΕ, Στ. Τζουμάκας, (ΠΑΣΟΚ) ο αντιπρόεδρος Γ. Σταματάκης, (ΚΚΕ), ο γεν. γραμματέας Χρ. Λαζαρίδης, (ΚΚΕ εσ.) και ο πρόεδρος της τότε ΕΣΕΕ.

Ένα γράμμα από τους HOPI για το 2012



Υπάρχει ένα ποτάμι που ρέει πολύ γρήγορα , είναι τόσο ορμητικό που θα υπάρξουν αυτοί που θα φοβηθούν και θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην όχθη. 
Θα αισθανθούν ότι διαμελίζονται και θα υποφέρουν φοβερά.
Οι πρεσβύτεροι λένε:

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ

 

 Πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε στη ζωή μας το Νόμο της Καθαρής Δυνατότητας, το πεδίο όλων των πιθανοτήτων; Αν θέλετε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του πεδίου της καθαρής δυνατότητας, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως την εγγενή δημιουργικότητα της καθαρής συνείδησης, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε την πρόσβαση σ' αυτό.

 Ένας τρόπος είναι η καθημερινή εξάσκηση στη σιωπή, το διαλογισμό και την απουσία κριτικής. Αν περνάτε κάποιο χρόνο κοντά στη φύση, αυτό θα σας επιτρέψει επίσης την πρόσβαση
στις εγγενείς ποιότητες αυτού του πεδίου: την αστείρευτη δημιουργικότητα, την ελευθερία και την ήρεμη χαρά.

ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ


ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ 

Ο λαός των Σουμερίων ήταν πανάρχαιος και ανέδειξε έναν πολύ σημαντικό πολιτισμό. Οι Σουμέριοι κατοίκισαν στην περιοχή της Μεσοποταμίας, μεταξύ του Τίγρη και του Ευφράτη

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΥΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ.Η ΕΙΔΗΣΗ

Γιατί ο Θεός δεν επεμβαίνει στον κόσμο;

Το καταφύγιο των απίστων, είναι ένα επιχείρημα που διαρκώς ακούμε απο αυτούς σε κάθε μεγάλη 
καταστροφή όπου πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι,κυρίως παιδιά."Γιατί δεν επεμβαίνει ο θεός αν υπάρχει,γιατι αφήνει αβοήθητα τόσα παιδιά να πεθαίνουν καθημερινά"
Και σε αυτό το επιχείρημα, νομίζουν ότι βρήκαν το τέλειο άλλοθι της άλογης απιστίας τους.

Δεν υπάρχουμε παρά μόνο αν υπάρχει κάποιος που διαπιστώνει την ύπαρξη μας, όσα λέμε δεν έχουν νόημα μέχρι να τα καταλάβει κάποιος.


                          Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Επίκουρος (341 π.Χ. - 270 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος και ότι ίδρυσε δική του φιλοσοφική σχολή, η οποία ονομαζόταν Κήπος του Επίκουρου. Θεωρείται μια από τις πιο γνωστές σχολές της ελληνικής φιλοσοφίας. 


Ο Επίκουρος πίστευε πως η ευτυχία μπορεί να κατακτηθεί μέσω ορισμένων βασικών αποκτημάτων. Ποια είναι όμως αυτά; Ακολουθεί η επικούρεια λίστα αποκτημάτων :

ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (WHAT DREAMS MAY COME) ΒΙΒΛΙΟ-VIDEO


ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Το συγκλονιστικό Best Seller του Richard Matheson 'Θα σε Βρω στον Παράδεισο' είναι ένα μυθιστόρημα που αναφέρεται στη ζωή μετά το σωματικό θάνατο.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


                            

Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και βασισμένο σε κινηματογραφικά ντοκουμέντα επαγγελματιών οπερατέρ οι οποίοι κατέγραψαν με την κάμερά τους τα γεγονότα. Έλληνες κινηματογραφιστές και συνεργάτες ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων περιγράφουν σκηνές από την εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 όπως τις βίωσαν ως αυτόπτες μάρτυρες, τις επικίνδυνες συνθήκες κινηματογράφησης, τις τεχνικές δυσχέρειες, τις αντιξοότητες ως προς τη διοχέτευση του δημοσιογραφικού τους υλικού στο εξωτερικό, αλλά και τις συλλήψεις τους από το δικτατορικό καθεστώς και την κακοποίησή τους, όπως στην περίπτωση του ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥ, συνεργάτη της γερμανικής τηλεόρασης, ο οποίος ανεβασμένος στην κολώνα της πύλης του Πολυτεχνείου γκρεμίστηκε μαζί της με την είσοδο του τανκ.

Η Μεγάλη Επίκληση

Μία Προσευχή για Δύναμη και Φως

Η Μεγάλη Επίκληση είναι μια προσευχή αρχαίας προέλευσης – είναι ένας τύπος μάντραμ τεράστιας δύναμης που βοηθά να επιφέρει αλλαγές και αναπροσαρμογές μέσα σε όλες τις όψεις της πλανητικής ζωής μας. Είναι μια παγκόσμια προσευχή, που χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους όλων των πίστεων και πνευματικών τοποτετήσεων, για να βοηθήσει τον πλανήτη μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης μεταβατικής περιόδου.

Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου



                            Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου

Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973 ήταν η κορυφαία αντιδικτατορική εκδήλωση και ουσιαστικά προανήγγειλε την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, η οποία από τις 21 Απριλίου 1967 είχε επιβάλλει καθεστώς στυγνής δικτατορίας στη χώρα.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου 1973, όταν ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές της Αθήνας και συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο.

Αντίληψη = Αντί -Λήψη



[10-16.jpg]

Αν η Aντίληψη είναι η κατανόηση του διά των αισθήσεων κόσμου, τότε γιατί ,
Αντί= κατά- απέναντι-αντίθετα
Λαμβάνω =παίρνω, πιάνω, συλλαμβάνω, καταλαβαίνω, εννοώ, κατανοώ, καθορίζω,
υποδέχομαι, καθορίζω;
Αν το Αντιλαμβάνομαι =

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΄Ερπετοειδής ΄Εγκέφαλος

Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ.   
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΣΟΥ;



Ο εγκέφαλος του σύγχρονου ανθρώπου αποτελείται από έναν πυρήνα ερπετοειδούς εγκεφάλου, έναν εγκέφαλο κατώτερου θηλαστικού και κυρίως από τον εξελιγμένο ανθρώπινο εγκέφαλο.


Ο καθένας από τους τρεις εγκεφάλους ελέγχει τις δικές του λειτουργίες και συνδέεται

Barry White η αισθησιακή φωνή της Disco-soul

Μουσικές-Βιογραφίες:Barry-White-η-αισθησιακή-φωνή-της-Disco-soul
 
Ο Barry White  γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1944 και πέθανε στις 4 Ιουλίου του 2003. Ήταν γνωστός αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικός παραγωγός! Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy.


Προφητικό μήνυμα για τις αλλαγές που έρχονται

Από την  Μαρία  Ζαβού


Ο Πλανήτης Γη από το 1996 άνοιξε τις πύλες του μαζί με όλο το Ηλιακό σύστημα στον Γαλαξία της 5ης Διάστασης. Πεμπτοδιαστατικές ριπές άρχισαν να διαπερνούν την Γη και τα ψυχικά σώματα των ανθρώπων. 
Οι αλλαγές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης ξεκίνησαν το 2000.Οι αλλαγές αυτές σηματοδοτήθηκαν από γεννήσεις προηγμένων ψυχών με ενισχυμένοDNA. Τα παιδιά αυτά τα ονόμασαν «Κρυσταλλικά» λόγω του ότι η δομή των ψυχικών τους κυττάρων πάλλεται στις κρυσταλλώσεις της 5ης διάστασης.
Το 2011 η Γη καθώς και η ανθρωπότητα, λόγω επιτάχυνσης του μαγνητικού πεδίου της Γης, μπήκαν στο πρώτο μεγάλο άλμα γρήγορων γεγονότων που σηματοδοτούν το κλείσιμο του τελευταίου κύκλου εξέλιξης του πλανήτη. Το δεύτερο εξελικτικό άλμα θα ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2011 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2012.  Κατά την διάρκεια του 2ουάλματος, το φως θα αυξηθεί και στον ουρανό θα παρουσιάζονται δίνες χρωμάτων αλλά και σφαιρών.  Οι σφαίρες είναι πεμπτοδιαστατικοί πυρήνες σπερμάτων που θα κυοφορήσει η Γη μπαίνοντας σε μια άλλη εποχή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ : Ημερολόγιο μιας εβδομάδας του Πολυτεχνείου.





ΑΘΗΝΑ 16 Νοεμβρίου 1973

Ωραία παιδιά με τα μεγάλα μάτια σαν εκκλησίες χωρίς στασίδια
ωραία παιδιά δικά μας με τη μεγάλη θλίψη των ανδρείων
αψήφιστοι, όρθιοι στα Προπύλαια στον πέτρινο αέρα, έτοιμο χέρι, έτοιμο μάτι
πως μεγαλώνει το μπόι, το βήμα κι η παλάμη του ανθρώπου!

17 Νοεμβρίου

Βαριά σιωπή διάτρητη απ΄τους πυροβολισμούς, πικρή πολιτεία,

Εξωγήινος δορυφόρος κατασκοπεύει τον πλανήτη μας;

Η ιστορία του «Μαύρου Ιππότη» όπως τον είχαν τότε ονομάσει εξακολουθεί να διχάζει διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, και συγγραφείς στο κατά πόσο είναι αλήθεια ή ψέμα.  Η πρώτη αναφορά μας έρχεται στις  26 Νοεμβρίου του 1958 όταν Αμερικανοί, Ρώσοι,, Ιταλοί και ίσως Γάλλοι ανακάλυψαν στα ραντάρ τους έντρομοι πως ένας άγνωστης ταυτότητας δορυφόρος, μεγέθους δεκαπέντε τόνων (αόρατος στα γήινα τηλεσκόπια), περιφέρει τον πλανήτη μας, εκπέμποντας μάλιστα σήμα σε μια άγνωστη γλώσσα. 

Τι να κάνετε για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια σας!

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στη θετική ενέργεια και απομακρυνθείτε από κάθε άσχημη σκέψη! Η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα με στιγμές θυμού, θλίψης και πόνου… αλλά υπάρχουν τρόποι για να μη γίνετε «σκλάβοι» των συναισθημάτων σας.
Πολλοί καταπιέζουν τις σκέψεις τους, εγκλωβίζοντας όλη την αρνητική ενέργεια μέσα στο σώμα τους, με αποτέλεσμα να “αυτοκαταστρέφονται” με τον καιρό. Όμως, η φύση του εγκεφάλου είναι τόσο ελαστική που καταφέρνει και αντιστρέφει τη διάθεσή σας, αρκεί να κινηθείτε μέσα από τις παρακάτω τεχνικές… Θυμηθείτε, όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό σας!

O ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Γνωρίζουμε απο την σοφία των Ελλήνων φωτισμένων προγόνων μας, ότι ο αιθέρας συμπυκνούμενος, δημιουργεί τον υλικό κόσμο. Ένας κόσμος, του οποίου η μοριακή δόμηση συντιθέμενη, κατασκευάζει την αισθητή απτή ύλη. Η αιθερική ενέργεια των ανθρώπων, αν δεν είχε μετουσιωθεί σε ύλη, δεν θα μπορούσε να «αισθανθεί» αυτήν την εικονοκυτταρική ή εικονομοριακή μετουσίωση. Με την δυνατότητα αυτή λοιπόν, «βιώνει» τις πολλαπλές εκφάνσεις της αιθερικής ενέργειας.

Να χαμογελάς

Μη περιμένεις ανταπόδοση αγάπης,
απλά περίμενε να αναπτυχθεί στην καρδιά τους,
αλλά αν αυτό δε γίνει, νά σαι σίγουρος

ότι θα αναπτυχθεί στη δική σου.
Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς,
μια ώρα για να συμπαθήσεις
 και μια μέρα

Kάθε σκέψη που κάνετε είναι....



Κάθε σκέψη που κάνετε είναι <<ψυχική ενέργεια >>.

Κάθε σκέψη που κάνετε ,επηρεάζει την υγεία και την ευτυχία σας..

Κάθε θετική σκέψη που κάνετε , ελκύει εντός σας θετικά ψυχικά αποτελέσματα.

Κάθε αρνητική σκέψη που κάνετε , ελκύει μέσα σας αρνητικά ψυχικά αποτελέσματα.

Κάθε σκέψη που κάνετε , έχει μαγνητικές ιδιότητες

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Νοέμβρης '90 (17 χρόνια μετά)'' Δ.Τσακνής-Γ.Νταλάρας



Είναι λίγα, θα έλεγα, τα τραγούδια κι οι κύκλοι τραγουδιών που έχουν γραφτεί για το Πολυτεχνείο. Ακόμα λιγότερα, μετρημένα στα δάχτυλα, είναι τα τραγούδια εκείνα που έχουν στον τίτλο τους τη λέξη “Πολυτεχνείο” ή “Νοέμβρης”. Πρόχειρα θυμάμαι αυτά του Γιάννη Μαρκόπουλου («Στο Πολυτεχνείο») και του Τζίμη Πανούση («17 Νοέμβρη απόγευμα»).

Ο δρόμος του Μάγου 6ο Μάθημα




Η συνείδηση του μάγου είναι ένας αγρός που απλώνεται παντού.
Οι ποταμοί της γνώσης που διατρέχουν τον αγρό είναι αιώνιοι και ρέουν 
στο διηνεκές.
Γνώση αιώνων βρίσκεται συμπυκνωμένη σε στιγμές αποκάλυψης.
Είμαστε κυματισμοί ενέργειας στον απέραντο ωκεανό της ενέργειας.
Παραμερίζοντας το εγώ έχετε πρόσβαση στο σύνολο της μνήμης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατοπτρική συμμετρία σε νεφώσεις της Αρκτικής! video

Picture


Ένα απίστευτο και μοναδικό φαινόμενο καταγράφηκε από το Weather Channel: 
Στην Αρκτική, πάνω από την περιοχή της Ρωσίας και σε έκταση μεγάλη οι νεφώσεις 
παρουσιάστηκαν σε ΑΠΟΛΥΤΗ κατοπτρική συμμετρία. 

Το φαινόμενο ξεκινά από την περιοχή της Γροιλανδίας κι επεκτείνεται σχεδόν σ' όλη την Αρκτική. 

Δείτε το βίντεο που το καταγράφει σε κίνηση. Είναι φυσικά εντελώς αδιανόητο να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι φυσικό φαινόμενο.

Ο δρόμος του Μάγου 5ο Μάθημα


Οι μάγοι δεν πιστεύουν στο Θάνατο. Στο φως της επίγνωσης, τα πάντα είναι ζωντανά.Δεν υπάρχει αρχή ή τέλος στα πράγματα. Για το μάγο, αυτά δεν είναι παρά δημιουργήματα του νου.
Για να είναι κανείς απόλυτα ζωντανός, πρέπει να Θάβει το παρελθόν.Τα μόρια διαλύονται και πεθαίνουν, αλλά η συνείδηση επιζεί της ύλης που τη μετέφερε.

Ο δρόμος του Μάγου 4ο Μάθημα ... "Ο άνεμος μου είπε ποιος είσαι." Ο άνεμος; Μα δεν είπε τίποτα.





Ποιος είμαι; - η μόνη ερώτηση που αξίζει να θέτουμε και η μοναδική που δεν παίρνει ποτέ απάντηση.


Είναι η μοίρα σας να παίζετε αμέτρητους ρόλους, αλλά αυτοί οι ρόλοι δεν είστε εσείς.

Το πνεύμα δεν έχει τόπο, αφήνει, όμως, πίσω του ένα αποτύπωμα, που ονομάζουμε σώμα.

Ο μάγος δεν θεωρεί τον εαυτό του ένα τοπικό συμβάν που ονειρεύεται έναν ευρύτερο κόσμο.

Ο μάγος είναι ένας κόσμος που ονειρεύεται τοπικά συμβάντα.

Ο Μέρλιν χάθηκε απ’  τον κόσμο του Αρθούρου για πολλά χρόνια. Ώσπου, μια μέρα,

Ο δρόμος του Μάγου 3ο Μάθημα..Ονειρεύεστε ένα βιβλίο ή το βιβλίο ονειρεύεται εσάς;

 
Ο μάγος βλέπει τον κόσμο που έρχεται και φεύγει, αλλά η ψυχή του κατοικεί σε σφαίρες φωτός.

Το σκηνικό αλλάζει, ο παρατηρητής παραμένει ίδιος.
Το σώμα σας δεν είναι παρά το μέρος που Θεωρούν πατρίδα τους οι αναμνήσεις σας.

Ο Μέρλιν προτιμούσε να αποφεύγει τα βλέμματα των θνητών, αλλά κάποια καλοκαιρινά απογεύματα τον έβλεπε πότε-πότε κανείς να στέκεται στο ένα του πόδι, στην άκρη ενός χωραφιού. Μερικοί περίεργοι αγρότες τον πλησίαζαν, αλλά αυτός έστεκε εκεί σαν άγαλμα, χωρίς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα