Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Who Deleted Me : Βρείτε ποιοί δεν σας ακολουθούν πιά στο Facebook




Όλοι όσοι έχουμε λογαριασμό στο Facebook πιθανώς να έχουμε αρκετούς φίλους που μας ακολουθούν και είναι πιστοί σ΄εμάς, ή μήπως δεν ειναι ακριβώς  έτσι;  Ετσι λοιπόν αν έχετε χάσει φίλους στο Facebook ίσως θα θέλετε να ξέρετε ποιοί είναι αυτοί. Ο τρόπος για να το βρείτε πολύ απλός, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να εγκαταστήσετε το σχετικό πρόσθετο στον browser σας και να κάντε login με το λογαρισμό σας, από εκεί και μετά όλα θα αποκαλυφθούν.

Ανατριχιαστικό; Η σύνδεση που έχουν οι πατούσες σου με τον καρκίνο του δέρματος

foot

Μια έρευνα που η αλήθεια είναι πως μας ψιλοτρόμαξε…
Το αντηλιακό είναι ο καλύτερος τρόπος να προφυλαχτούμε από τον ήλιο και τις UV ακτίνες του. Όμως αυτό ίσως να μην είναι αρκετό όπως μας πληροφορούν οι επιστήμονες.
Γιατί ακόμη και αν αφήσουμε τα πόδια μας εκτεθειμένα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την εμφάνιση μελανωμάτων, τα οποίο οδηγούν στον καρκίνο του δέρματος!

Καθαρίζοντας τα Συντρίμμια του Παρελθόντος σας

Ενημέρωση για τον πλανήτη Γη
Μια Επισκόπηση για τους Εργάτες του Φωτός

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.
Ήρθα εδώ σήμερα για να διασταυρωθώ με τον χρόνο σας και να σας βοηθήσω να καταλάβετε ένα μέρος της ευρύτερης έννοιας των κυμάτων τα οποία συμβαίνουν στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα έχετε βρει πολλούς τρόπους να κινηθείτε μπροστά αλλά βασικά γίνονται τρία βήματα εμπρός και δύο πίσω. Αυτό είναι το φυσιολογικό μονοπάτι που τα πάντα φαίνεται να παίρνουν όταν αντιμετωπίζουν αντίσταση. Έχετε όμως θέσει την ενέργειά σας αγαπημένοι μας, καθώς έχετε στρίψει μια δύσκολη γωνία. Θέλουμε να σας πούμε γι’ αυτή τη μέρα ώστε να την αγκαλιάσετε και να τη χρησιμοποιήσετε.
Καθαρίζοντας τα Συντρίμμια του Παρελθόντος σας
Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Είτε είναι μεγάλες είτε μικρές, σωματικές ή περιβαλλοντικές, ό,τι κι αν είναι αυτές οι μεγάλες αλλαγές ενέργειας, έχουν καταναλώσει πολλή από την δική σας ενέργεια τους τελευταίους μήνες. Αυτό είναι κατανοητό για πολλούς λόγους. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως βασικά έπρεπε να καθαρίσετε πολλή από την ενέργεια του παρελθόντος. Πολλές φορές, όσοι από εσάς έχουν προχωρήσει μπροστά ώστε να εισέλθουν ηθελημένα στη νέα ενέργεια, έχουν αφήσει εκκρεμότητες. Δεν είναι υποχρεωτικό να επιστρέφετε πάντοτε και να φτιάχνετε τα πάντα στο παρελθόν σας. Δεν είναι απαραίτητο. Αυτό που συμβαίνει αγαπημένοι μας είναι ότι συσσωρεύεται ένα ενεργειακό επίπεδο σαν να μπορείτε να το μεταφέρετε στη φυσική σας ύπαρξη. Με άλλα λόγια, μπορεί να αλληλεπιδράσετε με κάποιον τον οποίο αγαπάτε και ίσως πείτε κάτι που θα τον πληγώσει. Δεν βρίσκετε όμως την ευκαιρία να του μιλήσετε και να καθαρίσετε αυτή την ενέργεια, οπότε αυτό αποθηκεύεται κάπου στο σώμα σας. Συνήθως συσσωρεύετε όλων των ειδών τις ενέργειες στο φυσικό σας σώμα. Γι’ αυτό έχετε τόσους θεραπευτές στον πλανήτη σας – για να απελευθερώσετε μερικά από αυτά τα πράγματα. Χωρίς όμως να πάει σε κάποιον θεραπευτή, ο πλανήτης αρχίζει να αλλάζει με νέο τρόπο.

ΒΑΒΑji - Μπάμπατζι



Ο Babaji αφήνει το σώμα του

 «Σύντομα θα φύγω για ένα μακρύ ταξίδι, που εσείς δεν μπορείτε να με συνοδέψετε» 

«Το έργο είναι σχεδόν στο τέλος του, υπάρχει πολύ λίγος χρόνος ο οποίος τελειώνει». 

στις 13 Φλεβάρη 1984 οι προειδοποιήσεις έγιναν πιο έντονες, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. 

συχνά έβαζε εκεί ένα σρι Γιάντρα, το κοσμογράφημα, στην καρδιά του, τραγουδώντας ύμνους αφοσίωσης στον Θεό γραμμέ­ νους από την Μίρα Μπαί, μια ίνδή Αγία του 14oυ αιώνα. 

παραταύτα κάθισε ανάμεσα στους μαθητές του και δέχτηκε μερικούς επισκέπτες. 

Για μια μεγάλη περίοδο ασχολούνταν σιωπηλά με έναν παγκόσμιο χάρτη και με την πιο μεγάλη σοβαρότητα ξεφύλλιζε ένα βιβλίο για την Χιροσίμα που κάποιος του είχε φέρει. 

Μέσα σε αυτήν την σιωπή που υπήρχε, σήκωσε το κεφάλι του και με τα ακόλουθα λόγια αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην επερχόμενη ραγδαία παγκόσμια αλλαγή που τόσο συχνά προειδοποιούσε: Ή καταστροφή πρέπει να συμβεί για δυο λόγους, επειδή οι άνθρωποι ακόμα σκέπτονται με βάση το «ΕΓΩ» και το «ΔΙΚΟ ΜΟΥ», αυτό δεν είναι Αλήθεια, δεν είναι ο πνευματικός δρόμος, δεν είναι Αγάπη. Και επειδή όλοι θέλουν να γίνουν μεγάλοι και κανένας δεν θέλει να γί- νει μικρός». 

Με ένα βαθύ αναστεναγμό κάθισε πίσω στην καρέκλα του και με μια πιο απαλή μόλις που ακουγόταν φωνή είπε: «Για αυτό και είναι μη-αναστρέψιμη». 

το απόγευμα της τελευταίας μέρα είπε: «Η καρδιά μου είναι κομμάτια, πληγωμένη από χίλια μαχαίρια. Και έχω μόνο μια καρδιά για να αντέξει όλο τον πόνο του κόσμου. Το σώμα μου έχει χίλιες πληγές και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να με θεραπεύσει. Γιατί, μα Γιατί; Η Σελήνη, ο Ήλιος και τα Αστρα είναι όλα μέσα σε μένα, κουβαλώ το βάρος όλου του Σύμπαντος». 

το επόμενο πρωί ο Babaji ψιθύρισε στο αυτί ενός μαθη­ τή που στα χέρια του ξεκουραζόταν: «Τώρα πρέπει να αφήσω το σώμα». 

Μια ώρα μετά η καρδιά του σταμάτησε, το γεγονός αυ­ τό αντικατοπτρίστηκε στην φύση. 

Έμοιαζε σαν όλη η φύση με τα πλάσματά της να κρατούσε την αναπνοή της. τα τραγούδια των πουλιών στο Χεϊρακάν έμειναν σιωπηλά για ώρες, οι άνεμοι έπεσαν και μια φοβερή σιωπή απλώθηκε σε όλη την κοιλάδα. 

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Αν μπορούσαν όλοι να νιώσουν τη χάρη του Θεού όπως την ένιωσα εγώ, θα ήξεραν, όπως κι εγώ, ότι έχοντας Αυτόν έχουν ήδη τα πάντα. Στο Φοίνιξ προσευχόμουν και διαλογιζόμουν πολύ, πολύ βαθιά, γιατί έπρεπε να πληρώσω ένα μεγάλο χρέος το επόμενο πρωί και κάποιος δεν μου είχε δώσει κάποια χρήματα που υπολόγιζα. Η προσευχή μου δεν ήταν για χρήματα, αλλά για ελευθερία. Είπα στη Θεϊκή Μητέρα: «Γιατί μπήκα μέσα σε τέτοια προβλήματα? Γιατί πρέπει να αντιμετωπίσω μια τέτοια κρίση?». Αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Συνέχισα να διαλογίζομαι. Και τότε προσευχήθηκα στη Μητέρα: «Μίλα μου. Αν μου το πεις Εσύ, θα αφήσω τα πάντα πίσω μου και θα φύγω από την οργάνωση, τραγουδώντας το όνομά Σου. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο εκτός από Σένα. Δεν ζητάω τίποτα για τον εαυτό μου. Δοκίμασέ με. Αν το θέλεις, αυτή τη στιγμή θα αφήσω τα πάντα. Με το δικό Σου Φως, θα φύγω».
Όταν η Θεία Μητέρα είδε ότι εννοούσα αυτό που είπα, μου απάντησε το εξής: «Σ’ ελευθέρωσα εδώ και πολύ καιρό. Δεν είσαι ελεύθερος επειδή ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν είσαι ελεύθερος. Ο χορός της ζωής και ο χορός του θανάτου, να γνωρίζεις ότι αυτά έρχονται από Μένα και, βλέποντάς τα ως τέτοια, να χαίρεσαι. Τι περισσότερο θέλεις, αφού έχεις Εμένα?». Από κείνη την ημέρα βρήκα την ελευθερία.
Αν έχετε στη συνειδητότητά σας την επιθυμία να ευχαριστήσετε τον Θεό πάνω απ’ όλα τα άλλα, θα σας φροντίσει. «…Τι περισσότερο θέλεις, αφού έχεις Εμένα?» Θα το θυμάστε αυτό? Καθένας από σας? Δεν είναι αρκετό να το θυμάστε. Αν διαλογιστείτε και προσευχηθείτε ειλικρινά στον Θεό, θα Τον βρείτε. Και θα σας φέρει όλη την ευημερία που χρειάζεστε.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ, Ο ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ» ΑΛΛΑ… ΔΕΙΤΕ



Όλοι οι δρόμοι είναι δρόμοι προς τον Θεό γιατί, εν τέλει, δεν υπάρχει άλλο μέρος για να πάει η ψυχή. Είτε μέσω διαλογισμού είτε όχι, όλοι οι άνθρωποι θα λυτρωθούν. Αυτή είναι όμως μια συνηθισμένη ζωή κατά την οποία εξελίσσεται αργά – βραδυκίνητα, μ’ έναν ρυθμό που, στην καρδιά που αγωνιά να πετάξει σαν τον αετό, μοιάζει με πορεία σαλιγκαριού.
Η ενδοσκόπηση ή «το να κάθεται κάποιος στη σιωπή» είναι αντιεπιστημονικός τρόπος προσπάθειας να αποσυνδεθεί ο νους από τις αισθήσεις, αφού και τα δύο είναι δεμένα μεταξύ τους με τη ζωική δύναμη. Ο νους που βρίσκεται σε περισυλλογή, προσπαθώντας να επιστρέψει στη θεϊκή του φύση, συνεχώς σύρεται βίαια πίσω προς τις αισθήσεις από τα ζωικά ρεύματα. Η Κρίγια, ελέγχοντας τον νου ΑΜΕΣΑ μέσω της ζωικής δύναμης, είναι η πιο εύκολη, η πιο αποτελεσματική και η πιο επιστημονική λεωφόρος προσέγγισης του Απείρου. Σε αντίθεση με το αβέβαιο θεολογικό μονοπάτι προς τον Θεό, που είναι τόσο αργό σαν μια «βοϊδάμαξα», η Κρίγια Γιόγκα μπορεί δίκαια να χαρακτηριστεί ως «διαδρομή με αεροπλάνο».
Οι Γραφές διακηρύσσουν ότι ο άνθρωπος χρειάζεται ένα εκατομμύριο χρόνια φυσιολογικής, ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, εξέλιξης, για να τελειοποιήσει τον εγκέφαλό του και να φτάσει στη συμπαντική συνειδητότητα (στην τελική ένωση με τον Θεό).
Χίλιες Κρίγια που εκτελούνται σε 8½ ώρες δίνουν στον γιόγκι, σε μια μέρα, το ισοδύναμο χιλίων ετών φυσικής εξέλιξης: 365.000 χρόνια εξέλιξης μέσα σ’ ένα χρόνο. Σε τρία χρόνια, ένας Κρίγια Γιόγκι μπορεί έτσι να πετύχει, με σωστή προσωπική προσπάθεια, το ίδιο αποτέλεσμα που η Φύση φέρνει σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Τη συντόμευση μέσω της Κρίγια, φυσικά, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο βαθύτατα ανεπτυγμένοι γιόγκι. Με την καθοδήγηση ενός γκουρού, τέτοιοι γιόγκι έχουν προσεκτικά προετοιμάσει το σώμα τους και τον εγκέφαλό τους ώστε να αντέξουν τη δύναμη που παράγεται από την εντατική εξάσκηση.

Αυτός είναι ο λόγος που το μεσημέρι ΔΕΝ πρέπει να κοιμάσαι!

mesimerianos ypnos

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ’το να γυρνάς σπίτι μετά από μία κουραστική ημέρα στην δουλειά και να κοιμάσαι για μία ωρίτσα. Ήξερες όμως ότι ο μεσημεριανός ύπνος δεν κάνει καλό στον οργανισμό σου; Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ερευνητές από τη Mayo Clinic των ΗΠΑ που αποφάσισαν να δώσουν μια εμπεριστατωμένη απάντηση μιας και διάφορες μελέτες στο παρελθόν έδειχναν αντικρουόμενα συμπεράσματα.
Συγκεκριμένα, πολλές μελέτες έδειχναν ότι ο ύπνος το μεσημέρι μειώνει τον κίνδυνο υπέρτασης, ενώ αντίθετα ορισμένες άλλες ότι τον αυξάνει.
Οι ιθύνοντες λοιπόν της Mayo Clinic πραγματοποίησαν εκτενέστερη έρευνα από παλιές μελέτες που περιλάμβανε 112.267 άτομα.

Τι είναι η λειτουργική προπόνηση; (βίντεο)

Untitled-1

Η λειτουργική προπόνηση έχει τις ρίζες της στην αποκατάσταση τραυματισμών. Φυσιοθεραπευτές χρησιμοποιούσαν συχνά αυτή την προσέγγιση για να βοηθήσουν ασθενείς με κινητικές διαταραχές. Η θεραπεία συμπεριλάμβανε ασκήσεις οι οποίες μιμούνταν τις καθημερινές κινήσεις των ασθενών στο σπίτι ή στη δουλειά βοηθώντας τους έτσι να επιστρέψουν σιγά σιγά στην καθημερινή τους ζωή εκτελώντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Ως άνθρωποι, εκτελούμε ένα ευρύ φάσμα κινητικών δραστηριοτήτων, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, τα σπριντ, οι έλξεις, οι κάμψεις, οι στροφές, η εκκίνηση, το σταμάτημα, η αναρρίχηση, κτλ. Όλες αυτές οι δραστηριότητες αφορούν ομαλές και ρυθμικές κινήσεις στα τρία πλάνα της κίνησης, προσθοπίσθιο, μετωπιαίο και εγκάρσιο, τα οποία προσφέρει η λειτουργική προπόνηση μέσα από μια ποικιλία ασκήσεων.
13474187_10205086406039945_2121039719_n
Τα τελευταία χρόνια η λειτουργική προπόνηση είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής. Πολλοί προπονητές την χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την απόδοση των αθλητών τους στο άθλημα με το οποίο ασχολούνται. Το κλειδί για να προπονηθείς λειτουργικά είναι να εκτελείς πολυαρθρικές ασκήσεις που προσομοιάζουν τις κινήσεις του αθλήματος-αγωνίσματος που ασχολείσαι. Με αυτόν τον τρόπο εκπαιδεύονται οι μύες πάνω στην συγκεκριμένη κίνηση και επέρχονται προσαρμογές οι οποίες είναι ικανές να βελτιώσουν την απόδοση της κίνησης.

Η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησής σας, βελτιώνει την ψυχική και τη σωματική σας υγεία


Η υγιής αυτοεκτίμηση ενδυναμώνει την ψυχική και σωματική υγεία.
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι επικίνδυνη για την υγεία σας. Συνοδεύεται από αρνητικά συναισθήματα όπως το άγχος και την κατάθλιψη που αυξάνουν τον κίνδυνο για καρδιακή πάθηση.
Τα αρνητικά συναισθήματα που συνοδεύουν τη χαμηλή αυτοπεποίθηση, αδυνατίζουν το ανοσολογικό σύστημα του οργανισμού και σχετίζονται με αύξηση της φλεγμονής. Οι παράγοντες αυτοί έχουν συσχετισθεί με ασθένειες της καρδίας.
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση ψηλώνει την πίεση και οδηγεί σε ανθυγιεινές συμπεριφορές όπως το κάπνισμα, κατάχρηση αλκοόλ και αποφυγή κοινωνικών επαφών. Παράλληλα άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν έχουν κίνητρα για να φροντίζουν τον εαυτό τους. Αντί να ασκούνται, έχουν τάση να παραμένουν αδρανείς.
Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να φροντίζετε την αυτοεκτίμηση σας. Εάν νιώθετε ότι δεν έχετε αυτοπεποίθηση ή δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, εάν μια εσωτερική φωνή μέσα σας, συνεχώς σας μειώνει με υποτιμητικά σχόλια, εάν δεν φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας, τότε είναι καιρός να λάβετε μέτρα να ανυψώσετε την αυτοεκτίμηση σας.
Η αυτοεκτίμηση είναι το πόσο εσείς οι ίδιοι θεωρείτε ότι αξίζει ο εαυτός σας, το πόσο εκτιμάτε, εγκρίνετε και αποδέχεστε το δικό σας χαρακτήρα, τη δική σας ύπαρξη. Μια υγιής αυτοεκτίμηση χαρακτηρίζεται από το ότι σας αρέσει ο εαυτός σας, πιστεύετε ότι αξίζετε αγάπη και ευτυχία και ότι έχετε εμπιστοσύνη ότι μπορείτε να πετυχαίνετε πράγματα στη ζωή σας.
Η υγιής αυτοεκτίμηση είναι απαραίτητη για να μπορείτε να απολαμβάνετε θετικές συναισθηματικές καταστάσεις όπως η χαρά, η ευχαρίστηση, η χαλάρωση, η ευγνωμοσύνη. Τα θετικά αυτά συναισθήματα, προσφέρουν προστασία από το στρες και άλλες αντιξοότητες της ζωής συμβάλλοντας παράλληλα στην ψυχική και σωματική υγεία.
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ευθυμία και η χαρά, προστατεύουν από πολλά κακά και προσφέρουν μακροζωία. Και έχουμε δει πόσο σημαντική είναι η υγιής αυτοεκτίμηση για τη γένεση των θετικών ψυχολογικών καταστάσεων.
Εξάλλου πρόσφατες έρευνες, μας προσφέρουν σημαντικά νέα δεδομένα για τη σχέση των θετικών συναισθηματικών καταστάσεων και της υγείας:

Μείωση κινδύνου για πρόωρο θάνατο


Η σωματική άσκηση μειώνει τον κίνδυνο για πρόωρο θάνατο
Το κάπνισμα, η ψηλή χοληστερόλη αίματος, η κατάχρηση αλκοόλ, η παχυσαρκία και η απουσία σωματικής άσκησης είναι οι συχνότεροι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο για ασθένειες και για πρόωρο θάνατο.
Πολλά άτομα έχουν περισσότερους από ένα από τους πιο πάνω παράγοντες κινδύνου.
Το κάπνισμα είναι η πιο επικίνδυνη συνήθεια που είναι αιτία για το μεγαλύτερο αριθμό προβλημάτων υγείας:
1. Καρκίνος: Σχεδόν 50% των θανάτων που προκαλεί το κάπνισμα οφείλονται σε καρκίνους όπως για παράδειγμα ο καρκίνος του πνεύμονα
2. Αναπνευστικά προβλήματα: Το κάπνισμα προκαλεί σοβαρές χρόνιες ασθένειες των πνευμόνων όπως οι χρόνιες αποφρακτικές πνευμονικές παθήσεις
3. Καρδιαγγειακές παθήσεις: Το κάπνισμα είναι μια σοβαρή αιτία πρόκλησης στένωσης των στεφανιαίων αγγείων της καρδίας που οδηγεί σε ισχαιμικά επεισόδια.
Περίπου 18% των θανάτων που συμβαίνουν πρόωρα στους άνδρες, οφείλονται στο κάπνισμα. Στις γυναίκες το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 9%.
Η ψηλή πίεση προκαλεί διάφορες ασθένειες. Οι ασθένειες που έχουν σχέση με την ψηλή πίεση και μπορούν να προκαλέσουν πρόωρο θάνατο είναι συχνότερες στο μεσήλικα άντρα παρά στη μεσήλικη γυναίκα.
Μετά από την ηλικία των 75 ετών η κατάσταση αντιστρέφεται με την ψηλή πίεση να προκαλεί περισσότερες ασθένειες και θανάτους στις γυναίκες.  
Η ψηλή πίεση συσχετίζεται με:

Τι είδους δίαιτα να επιλέξω για να αδυνατίσω;

p-p

Το περιττό βάρος κάποιου ατόμου υποδεικνύει ότι για μια μικρή ή μεγάλη περίοδο της ζωής του κατανάλωνε περισσότερη τροφή από αυτή που είχε ανάγκη ο οργανισμός του. Πιθανότατα ταυτόχρονα δεν περιλάμβανε σωματική άσκηση στην καθημερινότητά του. Γνωρίζουμε ότι δεν παχαίνει αυτή καθ’ αυτή η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, αλλά η συχνή κατανάλωσή τους και οι μεγάλες ποσότητες αυτών.
Η αύξηση βάρους λοιπόν οφείλεται ουσιαστικά σε κακές συνήθειες διατροφής. Με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να χάσει τα περιττά κιλά διασφαλίζοντας την υγεία του και έχοντας τις μεγαλύτερες πιθανότητες για μακροχρόνια αποτελέσματα;

Προϋποθέσεις σωστής δίαιτας

Μία σωστή δίαιτα αδυνατίσματος χρειάζεται να καλύπτει κάποιες προϋποθέσεις. Θα πρέπει:
1. να είναι ασφαλής ώστε να μην προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες (ζάλη, ελλείψεις θρεπτικών συστατικών κτλ.)
2. να έχει σαν στόχο την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών
3. να βοηθά στη ρύθμιση τυχόν παθήσεων όπως για παράδειγμα στη μείωση του σακχάρου ή της χοληστερίνης
4. να είναι ισορροπημένη σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη
5. να περιέχει τροφές από όλες τις κατηγορίες τροφίμων
6. να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σε όλα τα θρεπτικά συστατικά
7. να λαμβάνει υπ’ όψιν τις διατροφικές προτιμήσεις του ατόμου και τον τρόπο ζωής του έτσι ώστε να είναι εύκολα εφαρμόσιμη.
Ποια δίαιτα καλύπτει όλες αυτές τις προϋποθέσεις;

H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΤΤΟΤΗΤΑΣ - Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ - ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ






Ο Ερμής μας αναφέρει στα Ερμητικά κείμενα ότι υπάρχουν δύο αντίθετες δυνάμεις και μας λέει χαρακτηριστικά:

"το φως εκείνο, έφη, εγὼ Νους ὁ σὸς θεός, ο προ φύσεως υγράς της εκ σκότους φανείσης τα φωτεινά πεδία"
Σε αυτή την σκοτεινή και υγρή φύση που είναι από πυρ και πνεύμα όπως μας αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταβάλλονται τα στοιχεία της έτσι ώστε ανάλογα με την κατάσταση και το βάρος της πυκνότητας που εμπεριέχεται μέσα στο σκοτεινό πυρ να διαχωρίζεται σε τμήματα, δηλαδή σε γη και νερό, σε βαρύ αέρα,(ατμόσφαιρα), και ελαφρύ αέρα, (η ενέργεια που καλύπτει τις μεταξύ αποστάσεις των υλικών κατωφερών στοιχείων).
Τα ελαφρότερα στοιχεία της σκοτεινής αυτής φύσης από πυρ περιβάλλονται από το πνεύμα.
Το πνεύμα είναι η σκοτεινή νοημοσύνη, ο Αντινούς που αντιτίθεται στην δημιουργία της ζωής γι'αυτό και κάθε τι που γεννά το σκότος (πυρ) είναι το αντίθετο της ζωής. (υγρή σκοτεινή φύση - υλικός κόσμος).

Γίνεται πλέον κατανοητό ότι υπάρχουν δύο φύσεις

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ






Αν πιστεύετε ότι έχουμε ελεύθερη επιλογή στην ζωή μας τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! ελεύθερη επιλογή έχουν μόνον οι ελεύθεροι άνθρωποι και κανείς άνθρωπος εδώ δεν είναι ελεύθερος.


Ελευθερία σημαίνει να γίνεις δημιουργός χωρίς να το κάνεις από συμφέρον για να καλύψεις τις ανάγκες σου.
Όταν αναγκάζεσαι να γίνεις δούλος σε μια δουλειά για να βγάλεις τα αναγκαία λεφτά τότε γίνεσαι δούλος των αναγκών σου!
Διότι φοβήθηκες! και υποδούλωσες την ψυχή σου στον φόβο μην πεινάσεις! και όποιος φοβάται δεν έχει ελεύθερη επιλογή!

Όταν έχεις ανάγκες ποτέ δεν γίνεσαι δημιουργός! πάντα δημιουργείς από ανάγκη!! διότι είσαι δούλος!!

Και όταν αποδέχεσαι ότι είσαι δούλος των αναγκών σου τότε ζεις ως σκλάβος των αναγκών σου!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα