Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τεράστια Έκρηξη Κτυπάει Τη Louisiana, 3η Έκρηξη Σε 1 Εβδομάδα



 Μία λίγο πριν την αυγή έκρηξη σε σταθμό αερίου συγκλόνισε τους κατοίκους σηκώνοντας τους από τα κρεβάτια τους σε μια αγροτική περιοχή της Ουάσιγκτον κοντά στην κοινότητα Enon. Η έκθεση από την Αστυνομία της Louisiana  και το Τμήμα Ποιότητας Περιβάλλοντος Hazmat ανέφερε ότι η εικαζόμενη αιτία της έκρηξης ήταν μια ρήξη μίας 30-ιντσών γραμμής φυσικού αερίου, σύμφωνα με το Γραφείο του Διοικητή της Εσωτερικής Ασφάλειας και ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης.

Μπριζόλες Παρασκευάζονται Από Ανθρώπινα Κακά ...

 μπριζόλα-ανθρώπου-κακά

Μετά την απομόνωση αυτών των πρωτεϊνών στο εργαστήριο, η ομάδα της Ikeda τις συνδύασε στη συνέχεια με μια αντίδραση ενισχυτή και κατόπιν τις τοποθέτησε σε έναν Exploder.
Αυτό που  βγήκε τελικά δεν ήταν φιλέ μινιόν, αλλά ήταν βρώσιμο. 

"Θεωρητικά, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό", δήλωσε ο Ντάγκλας Πάουελ, ένας καθηγητής της ασφάλειας των τροφίμων στο κρατικό πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Ηλίαση: ποια τα συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται;

Η ηλίαση είναι μία παθολογική κατάσταση, η οποία προκαλείται από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Σε αντίθεση με τα ηλιακά εγκαύματα, που συμβαίνουν από την υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), η ηλίαση είναι το αποτέλεσμα των μεγάλων χρονικά κυμάτων του ήλιου που παράγουν θερμότητα, δηλαδή της θερμικής ακτινοβολίας.

Ο Άνθρωπος και το Εγώ - J. Krishnamurti

terra papers (12)

[ Η προσπάθεια είναι ακριβώς η ουσία του "εγώ": Βλέπω, λοιπόν, τη ρίζα όλης της σύγχυσης της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας, των βασάνων, της προσπάθειας. Η ρίζα τους είναι ο εαυτός, το “εγώ”. Εντάξει, κύριε; Γίνεται τώρα να ελευθερωθώ από το “εγώ” που παράγει όλο αυτό το χάος, τόσο εξωτερικά-πολιτικά,θρησκευτικά, οικονομικά και όλα τα υπόλοιπα- όσο και εσωτερικά απ’ αυτή τη συνεχή πάλη, τη συνεχή μάχη, τη συνεχή προσπάθεια; Εντάξει; Ρωτάω λοιπόν: Μπορεί να τελειώσει η σκέψη; Έτσι η σκέψη δεν περνάει στο μέλλον- κάθετί που τελειώνει έχει μετά ένα εντελώς διαφορετικό ξεκίνημα, όχι το ξεκίνημα του “εγώ” που σταματά για να ξαναρχίσει αργότερα.

Αχλάδι: το «δώρο των θεών» και τα διατροφικά του οφέλη

Τα οφέλη του αχλαδιού για την υγεία μας, είναι αμέτρητα. Πίνετε φρέσκο χυμό από αχλάδι για να δροσιστείτε τους καλοκαιρινούς μήνες, για να καταπολεμήσετε τον πονόλαιμο και για πολλά ακόμη οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας.


Ο Όμηρος το ανέφερε ως « δώρο των θεών». Και μάλλον δεν είχε άδικο. Η γλυκιά, αρωματική, ζουμερή και μαλακή σάρκα του αχλαδιού, κάνει αυτό το φρούτο ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ τα σημαντικά του διατροφικά οφέλη, το κάνουν σημαντικό «σύμμαχο» της υγείας μας.

7 άγνωστες χρήσεις της μπανάνας - Δείτε πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά





Μπορεί όλοι μέχρι σήμερα να γνωρίζαμε τη μια και μοναδική χρήση της μπανάνας που δεν είναι άλλη από τη διατροφική, λόγω των πλούσιων θρεπτικών στοιχείων της, ωστόσο, το συγκεκριμένο φρούτο έχει και άλλες, ξεχωριστές χρήσεις, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μάσκες, ως λίπασμα, ακόμη και ως καθαριστικό.
Σύμφωνα με το Newsbeast η μπανάνα, εκτός από φαγώσιμο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως εξής: Βάση για μάσκα προσώπου Η μπανάνα έχει ενυδατικές ιδιότητες.

Ο Λαζόπουλος των νοικοκυραίων


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση που αναρτήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης tumblr 
Ο λαζόπουλος ξεσπαθώνει κατά της τρόικας / το πλήθος αλαλάζει /  ο λαζόπουλος μιλά για τους ανέργους και δακρύζει on-air / το πλήθος βουρκώνει, ένας κόμπος μέσα σε όλους / ο λαζόπουλος τραγουδά χατζιδάκι / το πλήθος πιάνεται χέρι-χέρι και ονειρεύεται μια θάλασσα πλατιά / ο λαζόπουλος λέει ένα αστείο με την λέξη «κλάνω» / το πλήθος γελά σαν να μην είχε γελάσει ποτέ ξανά / ο λαζόπουλος είναι ο άνθρωπος μας, είναι ο επαναστάτης που δεν μπορέσαμε να γίνουμε εμείς, ο δούρειος ίππος στην καρδιά του συστήματος.

αυτογνωσία μέσα από τον γραφικό σου χαρακτήρα


Αυτογνωσία μέσα από τον γραφικό σου χαρακτήρα




“Δείξε μου το φίλο σου αν σου πω ποιος είσαι” λέει η παραδοσή μας αλλά καλύτερα μάλλον να ήταν “Δείξε μου το γραφικό σου χαρακτήρα να σου πω ποιος είσαι“. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο τρόπος που γράφουμε φανερώνει πολλά για την προσωπικότητα μας καθώς και για 
την εκάστοτε ψυχολογική μας κατάσταση.
Όπως λένε οι ειδικοί, η διαδικασία του γραψίματος ελέγχεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα καθώς συμμετέχουν πολλοί μυς όπως του μπράτσου, του αγκώνα, του χεριού, των δαχτύλων και της ωμοπλάτης. Άν κανετε υπομονή μέχρι το τέλος, στα δείγματα γραφής που ακολουθούν και στην ερμηνεία τους, ίσως κάποιοι συναντήσετε τον εαυτό σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Τὸ Μέγιστον Μυστικόν μου


Ἴσως εἶμαι ἀπὸ τοὺς προνομιούχους.
 

Κάθομαι σχεδὸν μισοξαπλωμένος εἰς τὴν μπαμποῦ πολυθρόνα μου,

χαζεύοντας τὶς λέξεις ποὺ γράφω καὶ ἀπολαμβάνοντας τὸν Ἥλιον ποὺ ἔχει ἀρχίσει νὰ μὲ καίῃ.

Αν πάθει τίποτα η μάνα μου…







Έρχονται κάποτε εκείνες οι στιγμές της μεγάλης ασφυξίας που δεν αντέχεις άλλο να μοιράζεσαι τον αέρα γύρω σου με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Πνίγεσαι και, όμως, προτιμάς να κρατήσεις και άλλο την αναπνοή σου όπως τότε που , παιδί μικρό και άβγαλτο, στεκόσουν απέναντι στη μάνα,  την κοιτούσες με λατρεία μες στα καστανά της μάτια και  της φώναζες: «Κοίτα με μαμά. Κοίτα πόσα λεπτά μπορώ και κρατάω την αναπνοή μου κάτω από το νερό», και βουτούσες.
Την κρατούσες αρκετά. Πνιγόσουν εκεί κάτω, λιγόστευε ο αέρας μέσα στα πνευμόνια σου, ένιωθες τη ζάλη να παραλύει τις μικροκαμωμένες σου δυνάμεις αλλά έπρεπε να καταπλήξεις τη μαμά. Να νιώσει περήφανη για το μικρό της το αγόρι. Να την ανταμείψεις για όλα τα ξενύχτια πάνω από το φλογισμένο σου κεφάλι, για όλα τα ψέματα που της είχες πει, για όλες τις αταξίες που είχες κάνει.

Mea Culpa

Ανδριανή Γκομώλη 
 

Ναι, έκανα λάθος! Τώρα το καταλαβαίνω, το παραδέχομαι, το αποδέχομαι!
Λάθος… είναι απλώς μια επιλογή, μια κίνηση, μια απόφαση η οποία δεν επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι όμως μια κίνηση, μια δράση. Κάτι έκανα το οποίο δυστυχώς… δε μου βγήκε!
Ένα λάθος δεν ακυρώνει την ύπαρξή μου! Ένα λάθος δεν με καθιστά ανίκανο, άχρηστο, ανάξιο! Ένα λάθος δεν έχει τη δύναμη να σβήσει ό,τι σωστό έχω κάνει στη ζωή μου!

Η εναγώνια ανάγκη του ανθρώπου να ολοκληρωθεί μέσα απ΄ τις σχέσεις του...Τα αντίθετα έλκονται...

 

 Είναι αλήθεια. Κοιτάξτε παντού γύρω σας. Οι δύο πόλοι του μαγνήτη... Ο ήλιος και το φεγγάρι... Το αρσενικό και το θηλυκό... Οι ευαίσθητοι με τους δυναμικούς... Τα αντίθετα έλκονται.

Άλλο όμως να είναι κάποιος μαγνήτης, οπότε και έχει μεγάλη ευκολία στο να είναι μόνο θετικό ή μόνο αρνητικό, και άλλο να είναι άνθρωπος. Ο άνθρωπος έχει ισορροπίες μέσα του, είναι αρνητικό και θετικό μαζί. Και όχι μόνο ένα θετικό, όχι μόνο ένα αρνητικό… Πληθώρα, ως πολύπλοκο ον, θετικών και αρνητικών στοιχείων… το έχετε προσέξει; 

NAVETA ES TUDONS/Το ανεστραμμένο πλοίο.

 

 Το Naveta Es Tudons είναι το πιο διάσημο προϊστορικό μνημείο της Μενόρκα και, γενικότερα, των Βαλεαρίδων Νήσων. Χτισμένο κατά τη διάρκεια της " Εποχής του Χαλκού , λέγεται ότι είναι ακόμα το παλαιότερο άθικτο κτίριο στην Ευρώπη.
Το σχήμα του μοιάζει με ένα ανεστραμμένο πλοίο, εξ ου και το όνομα.
Naveta, στην πραγματικότητα, είναι το υποκοριστικό της Nau , που στα καταλανικά σημαίνει ακριβώς πλοίο.

Βιταμίνη D: για να χάσετε βάρος

Βιταμίνη D: για να χάσετε βάρος
Αυξήστε τη βιταμίνη D, για να χάσετε βάρος. Γνωρίζαμε ότι τα παχύσαρκα άτομα έχουν χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D στο αίμα τους. Αυτή η πανίσχυρη ορμόνη, που αποκαλούμε βιταμίνη, φαίνεται ότι παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο από ότι μέχρι σήμερα πιστεύαμε στη διαχείριση των αποθεμάτων λίπους του ανθρώπινου οργανισμού.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η ανακάλυψη και ανακοίνωση νέων δεδομένων για τις δράσεις της βιταμίνης D είναι καταιγιστική.

Ο μύθος της Μεροπίς (κουκουβάγια)


Η Μεροπίς ήταν κόρη του Εύμηλου και ζούσε μαζί με τον πατέρα της και τα αδέλφια της, τη Βύσσα και τον Άγρωνα, στην Κω. Και οι τρεις τους έδειχναν ασέβεια για τους θεούς και κακία για τους ανθρώπους.Τιμούσαν μόνο τη θεά Γη, επειδή τους έδινε πλούσια σοδειά και δε συμμετείχαν στις γιορτές κανενός θεού, ούτε είχαν σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Όταν τους προσκαλούσαν στις θυσίες της Αθηνάς, ο Άγρων απαντούσε πως δε συμπαθούσε τη γαλανομάτα θεά, γιατί οι δικές του κόρες είχαν μαύρα μάτια και πως αντιπαθούσε και τις κουκουβάγιες επειδή είχαν λαμπερά μάτια όπως η Αθηνά. Όταν τους καλούσαν σε γιορτή προς τιμή της Άρτεμις, ο Άγρων απαντούσε πως μισούσε τη θεά που τριγύριζε τις νύχτες στα δάση. Και όταν τους έλεγαν να προσφέρουν σπονδές στον Ερμή, απαντούσαν πως δε σκόπευαν να τιμήσουν κάποιο θεό που ήταν κλέφτης.

Γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν κοντά στα γενέθλιά τους;


 


Άλλο ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο φέρνει στο φως μία νέα ελβετική επιστημονική έρευνα. Οι άνθρωποι, ιδίως οι ηλικιωμένοι, πεθαίνουν τη μέρα των γενεθλίων τους, συχνότερα από κάθε άλλη μέρα του χρόνου.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον κοινωνιολόγο δρα Βλαντέτα Αϊντάσιτς-Γκρος του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Ζυρίχης, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό επιδημιολογίας “Annals of Epidemiology”, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», ανέλυσαν δεδομένα από 2,4 εκατ. θανάτους που συνέβησαν σε μία περίοδο 40 ετών.

Ο Εσωτερικός μου Σαμποτέρ

diego rivera (2)


Ποιος είσαι; Πάω στοίχημα πως (νομίζεις ότι) ξέρεις. Θα μου πεις, είμαι ο τάδε, με λένε έτσι ή αλλιώς, είμαι τούτο, κείνο. Ξέρεις κάτι όμως; Αυτό που ισχυρίζεσαι πως είσαι είναι λειψό. Βλέπεις, μπορεί να νομίζεις ότι είσαι αυτό που μόλις περιέγραψες, μέσα σου όμως υπάρχουν μυριάδες εαυτοί, άλλοι μεγάλοι κι άλλοι μικροί, άλλοι φωνακλάδες κι άλλοι λιγόλογοι. Και καθένας τους εκφράζεται κατά πώς τον βολεύει. Ο εαυτός είναι πολύπλευρος και εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;! Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ!!!! ΑΠAΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!;!  Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ RUDOLF FENZ SENIOR!!!
Ιστορίες από χρόνο-ταξιδιώτες έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των αιώνων. Μία από τις τεκμηριωμένες  ιστορίες για ταξίδι στο χρόνο που έπεισε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από το NYPD (Αστυνομικό Τμήμα Νέας Υόρκης ) ότι το ταξίδι στο χρόνο δεν είναι μια θεωρία, αλλά πραγματικό θα το δούμε σήμερα εδώ.
Η ισπανική ιστοσελίδα sinmisterios.com αφηγείται την ιστορία από την καλύτερα τεκμηριωμένη εμφάνιση του ταξιδιού στο χρόνο στην καταγραμμένη ιστορία της Γης. Το περιστατικό φέρεται να επιβεβαιώνεται από τους μάρτυρες 74 χρόνια μετά. Πρόκειται για την παράξενη εξαφάνιση αλλά και επανεμφάνιση μετά 74 χρόνια μετά του Ρούντολφ Φένζ  Σίνιορ!!!!
Ο Rudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876. Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία, ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ.

Αλλιώς είχα μάθει…

alone-man
Πόσο πολύ θα ‘θελα να μπορούσα να δώσω ελπίδα σε όλους εμάς που χάσαμε την αξιοπρέπειά μας και βρεθήκαμε οι περισσότεροι με το κεφάλι σκυμμένο, ενώ μέχρι χθες δουλεύαμε (μπορεί να γκρινιάζαμε κιόλας), αλλά τουλάχιστον προσφέραμε!!!
Αλλιώς είχα μάθει όλ’ αυτά τα χρόνια. Να σηκώνομαι, να ετοιμάζω το παιδί για το σχολείο και μετά δουλειά. Τώρα, αδιέξοδο! Ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι καθαρίζοντάς το συνεχώς για να “γεμίσουν” οι ώρες, αλλά και να μη σκέφτομαι από πού  και πώς θα βρω χρήματα να συντηρηθούμε με το παιδί. Οι σκέψεις αυτές είναι καθημερινές, επίπονες, επώδυνες. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου λέγοντας πάνω απ’ όλα η υγεία και δόξα τω Θεώ… Μα έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, έρχεται η ώρα που πρέπει να βγω για ψώνια και ψάχνω σε τσάντες να βρώ “ξεχασμένα” κέρματα, να πάρω τα απαραίτητα τουλάχιστον για το παιδί. Έρχεται η στιγμή που σαν έφηβος μου ζητάει να βγει για έναν καφέ και με ρωτάει επιφυλακτικά αν έχω δύο ευρώ…

Οι Γενναίοι Πολεμιστές Όρκ


Το ανθρώπινο είδος δεν χρειάζεται να προβάλλει τα αιμοδειψή χαρακτηριστικά του απέναντι στους Γενναίους Ηρωϊκούς Πολεμιστές των Όρκς. Το μίσος της ανθρώπινης φυλής εναντίον τους, έχει προκαλέσει ποταμούς αίματος των γεννάιων αυτών Πολεμιστών της Φυλής των Όρκ. Όλες οι ράτσες του σύμπαντος είναι ίσες και ισότιμες στη συμπαντική πραγματικότητα.

Η ανθρωπότητα θα τιμωρηθεί για αυτό το ρατσισμό της και τη γεννοκτονία των γενναίων όρκ 

Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω.




Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει,προσωπικά πολλές φορές,κάποιον να ρίχνει τα στραβά που συμβαίνουν στον διάβολο ή τον σατανά,ή τον έξω από δω..όπως θέλετε πείτε τον..

Για οτιδήποτε στραβό λοιπόν σε αυτή την ζωή φταίει ο διάβολος,αυτό λέει και η εκκλησία,ο διάβολος  μας κυνηγάει να μας παρασύρει στο δρόμο της ακολασίας..

Τα πράγματα πάνε στραβά στην δουλειά μας γιατί εμείς δεν αποδίδουμε;;Ποιος φταίει; Ο διάβολος..Βέβαια τώρα με την κρίση κανενός η δουλειά δεν πάει καλά,μας πήρε ο διάβολος και μας σήκωσε δηλαδή..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα