Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

2021: Η χρονιά του πιο θανατηφόρου εμβολίου

 

2021: THE YEAR OF THE DEADLIEST VACCINE

Ο Κώστας Λεφάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για ότι θα συμβεί (Μέρος Α)


Ο Κώστας Λεφάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...

Ζακ Μπρελ: «...να αγαπάτε ό,τι πρέπει ν’ αγαπηθεί και να ξεχάσετε ό,τι πρέπει να ξεχαστεί»


Σάς εύχομαι όνειρα ατελείωτα και την άγρια επιθυμία να πετύχετε κάποια απ’ αυτά.

Σάς εύχομαι να αγαπάτε ό,τι πρέπει ν’ αγαπηθεί και να ξεχάσετε ό,τι πρέπει να ξεχαστεί.

Σάς εύχομαι να ξυπνάτε με τραγούδια πουλιών και γέλια παιδιών.

Σάς εύχομαι να σέβεστε τη διαφορετικότητα των άλλων, γιατί είναι σπουδαίο να ανακαλύπτουμε την αρετή και την αξία του καθενός.

Σάς εύχομαι να αντιστέκεστε στη στασιμότητα, στην αδιαφορία και στ’ αρνητικά της εποχής μας.

Γιατί αποφεύγεις να δεις τον εαυτό σου;


Ο κινηματογράφος, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση είναι τρόποι για να ξεφεύγει κανείς από τον εαυτό του. Ο άνθρωπος έχει γίνει τόσο νευρικός. Αναζητά συνεχώς τη διασκέδαση. Κάνεις κάθε είδους πράγμα για να ξεχάσεις τον εαυτό σου για λίγο, επειδή μέσα σου η κατά­σταση χειροτερεύει. 
Σε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με την ανάπτυξη του πολιτισμού, αυξάνεται και η χρήση ναρκωτικών. Και η αναζήτηση αξιόπιστου μέσου για να ξεχάσει ο άνθρωπος τον εαυτό του συνεχίζεται. Ποια είναι η αιτία πίσω από όλα αυτά; Γιατί θέλεις να ξεχάσεις τον εαυτό σου; 

Η προσπάθεια να ασχοληθείς με οτιδήποτε έξω από τον εαυτό σου είναι κατά βάθος μια προσπάθεια να ξεφύγεις από τον εαυτό σου. Αυτό δείχνει ότι η κατάσταση μέσα σου χειροτερεύει κι εσύ χάνεις το κουράγιο ακόμα και να γυρίσεις να κοιτάξεις μέσα σου. Φοβάσαι ακόμα και να κοιτάξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Φέρεσαι σαν τη στρουθοκάμηλο. Όταν η στρουθοκά­μηλος βλέπει έναν εχθρό, κρύβει το κεφάλι της στην άμμο, επειδή νομίζει πως είναι επικίνδυνο να κοιτάξει τον εχθρό. Επειδή ο εχθρός δεν φαίνεται, νομίζει πως δεν υπάρχει και πως η ίδια είναι ασφαλής. Αυτή η λο­γική όμως είναι λάθος. Η στρουθοκάμηλος μπορεί να συγχωρεθεί, ο άνθρωπος όμως όχι. Επειδή κάτι δεν φαί­νεται, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Αν ένα πράγμα φαίνεται, μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό, αν όμως δεν φαίνεται, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνεις τί­ποτα.

"Κασκόλ" με κείμενο - Το νέο εύρημα στον τάφο του Τουταγχαμών


Σεπτέμβριος 17, 2020.

 

Ένα κομμάτι υφάσματος, που ομοιάζει με ‘κασκόλ’,  ανακαλύφθηκε πρόσφατα στον τάφο του φαραώ Τουταγχαμών, το οποίο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Κέντρο Διατήρησης του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου. 

 

Η Σάρα Ισμαήλ, ειδική στην αποκατάσταση των αρχαίων αντικειμένων στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο, δήλωσε ότι το κομμάτι ήταν μεταξύ των υλικών που βρέθηκαν στο τάφο του φαραώ Τουταγχαμών και παραλήφθηκε από το Εργαστήριο Οργανικών Αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με την Ισμαήλ, με την πρώτη ματιά το  ύφασμα είχε την εμφάνιση μιας ασαφούς μάζας, ωστόσο, μετά τις μελέτες που έγιναν από το εργαστήριο, τις δοκιμές, την ανάλυση και την απεικόνιση χρησιμοποιώντας τους λαμπτήρες Yd και RI, τότε έγινε γνωστό η στρωματική σύστασή του.

Ο Ήλιος μπήκε επίσημα σε έναν νέο κύκλο - Δείτε τι είναι αυτό που σημαίνει



Ο Ήλιος μας βιώνει έναν κανονικό 11-ετή κύκλο δραστηριότητας, ο οποίος μετριέται από το ελάχιστο στο ελάχιστο. Διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων επιβεβαίωσε τώρα ότι έχουμε εισέλθει σε έναν νέο κύκλο, αφού ο προηγούμενος έφτασε στο ελάχιστο τον Δεκέμβριο του 2019.

Έχουμε εισέλθει στο Solar Cycle 25, τον 25ο από την έναρξη αξιόπιστων αρχείων ηλιακής δραστηριότητας. Ο φυσικός κύκλος είναι αρκετά τακτικός, αντιμετωπίζοντας ήρεμη και θυελλώδη δραστηριότητα που διαρκεί περίπου 11 χρόνια, αλλά τους τελευταίους δύο αιώνες υπήρξαν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Το επίπεδο δραστηριότητας αλλάζει επίσης, καθιστώντας δύσκολη την πρόβλεψη και την επιβεβαίωση του ελάχιστου και του μέγιστου κύκλου, γι 'αυτό ανακοινώθηκε μόνο χθες, παρά το ελάχιστο που συνέβη τον Δεκέμβριο. 

«Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε με τις προβλέψεις είναι ότι θα κάνετε λάθος», δήλωσε ο Dean Pesnell, ειδικός στον ηλιακό κύκλο στο Διαστημικό Κέντρο Πτήσης Goddard της NASA . «Ποτέ δεν θα είσαι τέλειος. Είναι αυτό που μαθαίνετε από αυτό, που σας επιτρέπει να σημειώσετε πρόοδο στις προβλέψεις σας. "

ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 



Robert Redfern  13/9/2020

Ο ARTHUR FIRSTENBERG τοποθετείται για τη μάσκα του προσώπου:

“ Ως άτομο που σπούδασε σε ιατρική σχολή, σοκαρίστηκα όταν διάβασα τη μελέτη του Neil Orr, που δημοσιεύτηκε το 1981 στα Χρονικά του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών Αγγλίας.

Ο Δρ. Orr ήταν χειρουργός στη Χειρουργική Μονάδα του νοσοκομείου Severalls στο Κόλτσεστερ. Και για έξι μήνες, από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο του 1980, οι χειρουργοί και το προσωπικό της μονάδας αυτής αποφάσισε να δει τι θα γινόταν εάν δε φορούσαν μάσκες κατά τη διάρκεια των χειρουργείων.

Για έξι μήνες δε φορούσαν μάσκα και σύγκριναν το δείκτη μόλυνσης χειρουργικών τραυμάτων από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 1980 με το δείκτη μόλυνσης τραυμάτων από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο των προηγούμενων τεσσάρων ετών.

Και ανακάλυψαν, προς μεγάλη τους κατάπληξη, πως όταν κανείς δε φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια των χειρουργείων, ο δείκτης μολύνσεων τραυμάτων ήταν χαμηλότερος από το μισό του αντίστοιχου δείκτη όταν φορούσαν μάσκες.

Το συμπέρασμά τους: «Κατά τα φαινόμενα η ελάχιστη μόλυνση επιτυγχάνεται καλύτερα με την απόλυτη μη χρήση μάσκας» και πως η χρήση της μάσκα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου «είναι μια τυπική διαδικασία που θα μπορούσε να εγκαταληφθεί.»

Γενικευμένη βαρυτική έλξη και μεταφυσικές προεκτάσεις

Θαύματα, ασθένειες, θεραπείες, γηρατειά, συμπτώσεις, οι νόμοι της έλξης, κάρμα και οι άλλες ζωές, λευκή και μαύρη μαγεία, συνωμοσίες, εξέλιξη ειδών, επιστήμες, εφευρέσεις, δημιουργία,  ο Θεός και ο διάβολος και ότι βλέπετε δεν είναι όπως τα ξέρετε. Διαβάστε το άρθρο να μάθετε γιατί και ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να τα χειρίζεστε. Το βίντεο: Η Βαρύτητα Και Πως Η Καμπυλότητα Των Διαστάσεων Εξαπατά Τις Αισθήσεις Μας. Free download: Η έννοια του χρόνου

Από το Ζάχο Σκαφίδα

Καλό είναι να δει ο ενδιαφερόμενος το ντοκιμαντέρ και να το κατανοήσει στο μέτρο του δυνατού. Μερικές διευκρινήσεις θα δώσω όσο το δυνατόν απλές. Το παρακάτω κείμενο με πλάγια γράμματα μπορεί να παραλειφθεί από τον μη εξοικειωμένο.

(Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν διατυπώνοντας την γενική θεωρία της σχετικότητας θεώρησε ότι όλα τα σώματα είναι πάντα ακίνητα προς τον χώρο. Το μόνο που κάνουν είναι να κινούνται προς την διάσταση του χρόνου (4η διάσταση). Αυτό παρατηρείται πιο εύκολα σε συστήματα μηδενικής βαρύτητας, στα οποία ένα αντικείμενο θα μένει ακίνητο απλά θα γερνάει, δηλαδή θα κινείται προς τον χρόνο.

Βλέπουμε τα αντικείμενα να πέφτουν επειδή αντικείμενα ύλης με μεγάλη μάζα π.χ. η  Γη καμπυλώνουν τον χωρόχρονο. Έτσι όταν αφήνεις ελεύθερο (χωρίς να του ασκείται καμία ενέργεια) ένα αντικείμενο αυτό θα αρχίσει να μετακινείται ως προς τον χρόνο, επειδή έχει καμφθεί ο χωρόχρονος θα το βλέπεις να μετακινείται και ως προς την θέση, όμως στην πραγματικότητα αυτό παραμένει ακίνητο. Από αυτήν την προσέγγιση της βαρύτητας διαπιστώνουμε ότι η βαρύτητα είναι μία ψευδαίσθηση.

Ο Αϊνστάιν οδηγήθηκε σε αυτήν την προσέγγιση της βαρύτητας μετά από το νοητικό πείραμα που ο ίδιος σκέφτηκε και αργότερα ονόμασε αρχή της ισοδυναμίας. Με αυτό το πείραμα εξίσωσε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς με ένα κινούμενο σύστημα αναφοράς. Δηλαδή σκέφτηκε ότι αν βάλεις έναν άνθρωπο μέσα σε ένα κουτί και αυτό το κουτί βρίσκεται στο κενό και επιταχύνει προς τα πάνω με ταχύτητα G (επιτάχυνση της βαρύτητας) ο παρατηρητής δεν θα μπορεί να καταλάβει αν βρίσκεται σε ένα βαρυτικό πεδίο ή μέσα στο κουτί.

Αυτή η θεωρία του Αϊνστάιν εξακριβώνεται με διάφορα πειράματα. Ένα από αυτά είναι το, ότι, αν κάνεις μια μέτρηση χρόνου, σε έναν πλανήτη για παράδειγμα , σε ένα ύψος Α και σε ένα ύψος Β όπου Α>Β, θα αντιληφθείς ότι ο χρόνος εναλλάσσεται λίγο πιο αργά στο σημείο Α. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο και πιο αργά εναλλάσσεται ο χρόνος. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο απομακρύνεσαι από τον πλανήτη απομακρύνεσαι από την καμπύλωση που προκαλεί στον χωρόχρονο άρα και από το βαρυτικό του πεδίο.

Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020…

 

Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020...
Κατά την ελπιδοφόρα δεκαετία του 1960, οι επιστήμονες της εποχής εκείνης προέβλεπαν μια νέα περίοδο θριάμβων και ευημερίας στην ιστορία της ανθρωπότητας με την κατάκτηση του Διαστήματος, που είχε δημιουργήσει νέες προσδοκίες στους λαούς της Γης.

Κι όμως, δεν ήταν τελικά τόσο αισιόδοξοι για το μέλλον του πλανήτη μας. Υπήρχαν και ορισμένοι που ενθυμούνταν και αναδιφούσαν σε λησμονημένες, αλλά ανατριχιαστικές προφητείες, που προανάγγελλαν ότι το τέλος του πλανήτη μας θα συνέβαινε ανάμεσα στο 1997 και στο 2020.

Μάλιστα, ήταν τόσο τρομακτικές και δυσοίωνες τούτες οι προφητείες, ώστε ακόμη και εκείνοι που τις περιφρονούσαν και χλεύαζαν τον αποκρυφισμό, δεν μπορούσαν να αρνηθούν μια αμυδρή ανησυχία κι ένα ανεπαίσθητο ρίγος φόβου.

Όσοι φορούν γυαλιά είναι λιγότερο ευάλωτοι στην COVID-19;

 Τα γυαλιά αποθαρρύνουν όσους τα φορούν να αγγίζουν τα μάτια τους, αποφεύγοντας τη μετάδοση του ιού από τα χέρια στα μάτια.




Άνθρωποι που φορούν γυαλιά καθημερινά θα μπορούσαν να είναι λιγότερο ευάλωτοι στη νόσο COVID-19, αναφέρει κινέζικη μελέτη.

Μόνο το 6% από 276 νοσηλευόμενους για COVID-19 στο Suizhou Zengdu Hospital της Κίνας χρειαζόταν να φορούν γυαλιά καθημερινά λόγω μυωπίας. Ωστόσο, το ποσοστό όσων έχουν μυωπία στην επαρχία Hubei είναι πολύ υψηλότερο-περίπου 32%.

Ηλιακός αναπτήρας

 

Ο ηλιακός αναπτήρας είναι ένα εργαλείο ελαφρύ, μικρό σε μέγεθος και εύκολο στην χρήση του, που μπορεί να μας παρέχει απεριόριστα ανάμματα χρησιμοποιώντας την δύναμη του ηλίου. Δεν χρειάζεται καύσιμο για να ανάψει και πρέπει να βρίσκετε σε κάθε σακίδιο καθώς μπορεί να φανεί χρήσιμο ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Έρευνα: Οι στατιστικές δεν δείχνουν πραγματικά το βαρύ τίμημα που πληρώνουν οι νοσηλευτές

Νοσοκόμοι και νοσοκόμες έχουν πληρώσει πολύ πιο βαρύ τίμημα στην πανδημία της Covid-19 από αυτό που δείχνουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τα οποία καταγράφουν λίγο παραπάνω από 1.000 θανάτους, υπογράμμισε σήμερα το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών (CII).

Για το Συμβούλιο, που εκπροσωπεί 130 εθνικές ενώσεις και 20 εκατομμύρια μέλη νοσηλευτικού προσωπικού, η κατάσταση είναι “καταστροφική” και η οργάνωση προσάπτει στις αρχές ότι δεν ενήργησαν επαρκώς για να προστατέψουν αυτούς τους εργαζόμενους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Μια σύγχρονη ματιά πάνω στη σήψη


Πρώτος ο Ιπποκράτης, τον τέταρτο αιώνα π.Χ., εισήγαγε τον όρο «σήψη» για να περιγράψει τη διαδικασία αποσύνθεσης της οργανικής ύλης. Αργότερα, ο Γαληνός περιέγραψε τα χαρακτηριστικά της φλεγμονής: ερυθρότητα, πρήξιμο, πυρετός, πόνος και απώλεια λειτουργικότητας. Το 1914 ο Scottmueller διαπίστωσε ότι η σήψη αποτελεί ένα τύπο αντίδρασης του συστήματος του ξενιστή (κάθε οργανισμός που φέρει έναν άλλο οργανισμό, τον οποίο υποστηρίζει και τρέφει), που πυροδοτείται από παθογόνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι βρέθηκαν στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας εξεσημασμένη συστηματική φλεγμονή .

Κορονοϊός: Τι διαδικασίες προβλέπονται αν υπάρξει κρούσμα σε πανεπιστημιακό χώρο του ΕΚΠΑ


Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την υπ' αριθμ. 115744/Ζ1/4.9.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους», (ΦΕΚ Β΄3707), με την οποία ορίζονται τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά τη λειτουργία των Α.Ε.Ι. το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, σύμφωνα με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και ειδικότερα η υποχρέωση θέσπισης Πρωτόκολλου διαχείρισης πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19 και ορισμού υπευθύνων διαχείρισης κρουσμάτων ανά Σχολή/Τμήμα καθόρισε τα παρακάτω:

Συνολάκης στο MEGA για κακοκαιρία «Ιανός»: Να γίνουν από τώρα εκκενώσεις σπιτιών στις παράκτιες περιοχές

 Για την κακοκαιρία «Ιανός» η οποία αναμένεται να πλήξει την χώρα μας τις επόμενες μέρες μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» o Πρόεδρος της Εθνικής επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή, και καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Κώστας Συνολάκης.

Συνολάκης στο MEGA για κακοκαιρία «Ιανός»: Να γίνουν από τώρα εκκενώσεις σπιτιών στις παράκτιες περιοχές | tanea.gr

ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΩΣΗΣ - ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (Μέρος Δεύτερο)

  2.1 Η ΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ 

 Η άρθρωση του γόνατος ίσως είναι η μεγαλύτερη και πιο πολύπλοκη άρθρωση του ανθρωπίνου σώματος, αποτελώντας μια διάρθρωση η οποία αποτελείται από την μηριαιοκνημιαία άρθρωση κα την μηριαιοεπιγονατιδική. Η άρθρωση επιβαρύνεται σημαντικά εξισορροπώντας ισχυρές φορτίσεις και παρεμβάλλεται αναμεσά στα δυο μεγαλύτερα οστά του σώματος, τον μηρό και την κνήμη, έχοντας ως αποτέλεσμα να καθίσταται ευαίσθητο σε τραυματισμούς (Christopher Kweon, et al, 2013).

Βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο που το σκοτάδι φωτίζεται και η άγνοια γίνεται γνώση

 


Ας κάνουμε ένα ταχύτατο ταξίδι στο χρόνο...

Πέρσι τέτοια μέρα δε θα περνούσε καν απ΄το μυαλό μας το μέγεθος της αποκάλυψης που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ελληνική και παγκόσμια πραγματικότητα.

Για όσους από εμάς γνωρίζαμε, ήταν όνειρο ζωής.

Και ξαφνικά βρισκόμαστε στο εδώ και τώρα, όπου οι μάσκες έχουν πέσει εντελώς, που τα ψέματα αποκαλύπτονται σε ταχύτητες φωτός, που οι ατζέντες βγαίνουν στο φως σωρηδόν...

Δεν είμαστε στη φυλακή, είμαστε η φυλακή...!!!!



«Όταν απελευθερωθούμε από αυτό που νομίζουμε πως είμαστε, γινόμαστε το καλύτερο που μπορούμε να γίνουμε»

Συνήθως είμαστε προσκολλημένοι στο παρελθόν μας, στον πόνο μας, και από την οθόνη του μυαλού μας περνούν, ξανά και ξανά, τα λάθη που έχουμε κάνει, ο θυμός μας, οι επιθυμίες μας, οι σχέσεις του παρελθόντος, η ανησυχία και οι φόβοι μας, γιατί όλ’ αυτά μας δίνουν μία αίσθηση ταυτότητας την οποία φοβόμαστε να χάσουμε.

Το να αφήσουμε πίσω την ταυτότητά μας και όλα τα γνωστά και οικεία είναι πολύ δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι απελευθερωτικό γιατί παραιτούμαστε από την αντίσταση και τη σύγκρουση. Το να κατανοήσουμε πως η στιγμή είναι ο δάσκαλος και να παραδοθούμε σε οτιδήποτε συμβαίνει την παρούσα στιγμή, μας προσφέρει τη δυνατότητα να επινοήσουμε ξανά τον εαυτό μας και να βρούμε την βαθιά κρυμμένη αλήθεια μας.

Στεφανιαία καρδιακή νόσος και ο ρόλος του Νοσηλευτή - Στοιχεία Ανατομίας Και Φυσιολογίας Της Καρδιάς (Μέρος Πρώτο)

 



ΕΙΣΑΓΩΓΗ 

Στις μέρες μας η στεφανιαία νόσος αποτελεί μια από τις συχνότερες παθολογικές καταστάσεις στη ζωή μας. Τη συναντάμε καθημερινά στην οικογένειά μας, στους φίλους μας, στο σύντροφό μας και ενδεχομένως να υπάρχει και στη δική μας ζωή. Η στεφανιαία νόσος σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της απαιτεί μια συγκεκριμένη θεραπεία αλλά και μια παράλληλη προσπάθεια του ασθενούς προς απομάκρυνση των επιβαρυντικών παραγόντων εξέλιξης της νόσου (δευτερογενής πρόληψη). Στην ουσία απαιτείται ένας καινούριος τρόπος ζωής, που να αφορά όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου. 

Απίστευτο: Με τον αντιρατσιστικό νόμο διώκεται ο κτηνοτρόφος που σταμάτησε Τούρκους στον Έβρο

 

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κατηγορούμενο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε την Τετάρτη (16/9), όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά».

Οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν μαζί του δημιουργώντας του σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα