Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Το πρότυπο ερωτισμού των πληθωρικών γυναικών

Γράφτηκε από την  Το πρότυπο  ερωτισμού των πληθωρικών γυναικών

Ο κόσμος μας αλήθεια αλλάζει?? κατά πόσο μια πληθωρική γυναίκα μπορεί να οδηγήσει το πρότυπο ομορφιάς της ανορεκτικής σουπερμοντελας στα αζήτητα??
μπορεί το πρότυπο αυτό της γυναικείας ομορφιάς να αλλάξει??


Όλα αυτά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για το ποια τελικά είναι η αλήθεια πίσω από την πληθωρικότητα και τις καμπύλες ενός χυμώδους θηλυκού !!.

Παλαιότερα το να παρουσιάζεται μια γυναίκα με περιττά κιλά ,με ροδαλό δέρμα , αφράτους μηρούς και χέρια , ήταν το πρότυπο ομορφιάς και σεξουαλικότητας της εποχής της .

Το πρότυπο αυτό ομορφιάς εκθειάστηκε από τους περισσότερους καλλιτέχνες σε πολλαπλες μορφές και εκφάνσεις από την ζωγραφική σε πίνακες του Μιρό , Μικελάντζελο, Ντα Βίντσι , ως γλυπτά , σε τοιχογραφίες (frescos) , σε αγγειοσχημα δοχεία μια χαρακτηριστική φρενίτιδα της Αναγέννησης .

Αλλά στις μέρες μας τι συμβαίνει πραγματικά ?

Αυτός ο Έρωτας

Gustav_Klimt_016
Αυτός ο έρωτας
Τόσο βίαιος
Τόσο εύθραυστος
Τόσο τρυφερός
Τόσο απελπισμένος
Αυτός ο έρωτας
Όμορφος σαν τη μέρα
Κι απαίσιος σαν τον καιρό
Όταν ο καιρός είναι απαίσιος
Αυτός ο έρωτας τόσο αληθινός
Αυτός ο έρωτας τόσο όμορφος
Τόσο ευτυχισμένος
Τόσο χαρούμενος
Και τόσο μηδαμινός
Που τρέμει από φόβο σαν παιδί στο σκοτάδι

Αναζητώντας ρωγμές στο Καθιερωμένο Πρότυπο …

… των Στοιχειωδών Σωματιδίων

LHCb-1WEB
Με δεδομένη την επιτυχία του Καθιερωμένου Προτύπου, το οποίο περιγράφει με λεπτομέρεια τη συμπεριφορά των στοιχειωδών σωματιδίων που συγκροτούν την ύλη και τις τρεις από τις βασικότερες θεμελιώδεις αλληλεπιδράσεις στη φύση, από ποιες «ρωγμές» σε αυτό το μοντέλο θα προκύψουν οι νέες επαναστατικές ανακαλύψεις στη φυσική;
Από τους πλέον αρμόδιους για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα είναι οι επιστήμονες που εργάζονται στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN), μια από τις βασικότερες ερευνητικές διατάξεις για την επέκταση της φυσικής πέρα από το Καθιερωμένο Πρότυπο. Έτσι, η Τάρα Σίαρς, καθηγήτρια φυσικής στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και μέλος του πολυπληθούς επιστημονικού επιτελείου του LHC, έγραψε πρόσφατα στο σάιτ του ιδρύματος ένα άρθρο σχετικά με το παρελθόν του LHC και τη δεύτερη φάση των πειραμάτων, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. (Δείτε και το σχετικό βίντεο ΕΔΩ)

Και θα μείνω μοναχός στη χρυσή λοφοσειρά



Ξαπλωμένος στην πλαγιά
στα χορτάρια τα ξανθά
Μία θλιβερή χαρά
στην καρδιά μου έχει ζωή
Ξυπνάω. Κάθε πότε; Όταν το απαιτεί ο χρόνος. Βάζω δύο ξυπνητήρια και το ραδιόφωνο, δεν ανοίγω τα μάτια μου αν δεν ακούσω ένα τραγούδι που ξέρω, πες ότι κυνηγάω μια οικειότητα. Σε τι βοηθάει η οικειότητα; Σε κάνει να προχωράς με μηχανικές κινήσεις, τώρα ο καφές, μετά το γάλα, δόντια, τζιν, σιγά την ντουλάπα γιατί τρίζει και θα σε ξυπνήσω, τα παπούτσια κάτω από το κρεβάτι, τα κλειδιά πίσω από την πόρτα. Τι τα θες τα κλειδιά; Πρέπει κάπως να ορίσω τι ελέγχω, τώρα το αφήνω ανοιχτό, τώρα το κλείνω, αυτό είναι δικό μου, δεν θα μπεις αν δεν σου πω, τώρα φύγε, κλείδωσα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, τώρα να μείνεις έξω. 

Πως να καθαρίσετε μια τουαλέτα χωρίς χημικά!

pos-na-katharisete-mia-toualeta-xoris-ximika

Δεν είναι απαραίτητο να επιτεθείτε στο μπάνιο σας με αυτά τα «θανάσιμα» καθαριστικά που είναι γεμάτα με χημικά συστατικά, μπορείτε να το δείτε να λάμπει και χωρίς αυτά!
Για να καθαρίσετε το μπάνιο με φυσικό τρόπο θα χρειαστείτε, μαγειρική σόδα και ξίδι!

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ

ΧΡΕΗ

ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΠΩΣ Η «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ,ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

ΗΠΑ: Απεβίωσε 5χρονη από στέλεχος γρίπης παρότι είχε εμβολιαστεί

Το 5χρονο κορίτσι πέθανε σε νοσοκομείο τρεις ημέρες μετά την ανάπτυξη ενός στελέχους της γρίπης κατά του οποίου είχε εμβολιαστεί.

Στη μικρή Keira Driscoll είχαν συνταγογραφηθεί στεροειδή και spray, σε μια κλινική Quick Care αφότου άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία με βήχα και πυρετό στο σπίτι της στο Clark County, στο Λας Βέγκας, στα τέλη Ιανουαρίου.
Αλλά μόλις ώρες αργότερα, κατέρρευσε. Η μητέρα της, Tiffany Driscoll, την μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, βρέθηκε να έχει γρίπη Α.

Μυστηριώδης γαλακτώδης ουσία καλύπτει τμήματα της Ουάσιγκτον και του Όρεγκον



Η αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Σποκέιν, της Ουάσιγκτον, είπε ότι άρχισε πρόσφατα να παίρνει αναφορές για μια γαλακτώδη ουσία που καλύπτει τα αυτοκίνητα και τα σπίτια.

Οι κάτοικοι της περιοχής πήραν φωτογραφίες με το θαμπό νερό και τη βρώμικη βροχή.
«Ενώ πολλοί έχουν κάνει διάφορες σκέψεις σχετικά με την προέλευση του υπολείμματος, η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν ξέρουμε από πού προήλθε!

ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ, ΤΙ, ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ





Είναι Ώρα να Ξυπνήσουμε από το όνειρο. Είναι Ώρα, Όλοι μας, Καθένας, απόλυτα υπεύθυνος για την ύπαρξή του, να απευθυνθεί στον εαυτό του και να ρωτήσει:

Άνθρωπε, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Μπορεί να οριστεί ο Απέραντος Ουρανός από τα λίγα περαστικά σύννεφα, που γεννιούνται και χάνονται στην απεραντοσύνη του; Τότε εσύ γιατί Ορίζεις την Απέραντη Πνευματική Ουσία από τα λίγα που αντιλαμβάνεσαι, ή σκέφτεσαι, ή συλλαμβάνεις με τις εξωτερικές αισθήσεις;

Άνθρωπε ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Είσαι στο ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ όπου η Πραγματικότητα είναι Άμεσα Γνωστή, ΩΣ ΕΧΕΙ; Ή προσπαθείς μέσω της αντίληψης, της σκέψης, των αισθήσεων, να αναγνωρίσεις που είσαι, τι είναι η ύπαρξη, η ζωή, ποιος είναι ο δρόμος σου, το νόημα όλων αυτών; Όποια εικόνα κι αν συλλάβεις θα είναι μια κατασκευή κι όποια διαδικασία κι αν ακολουθείς στην ψευδαίσθηση σε οδηγεί: Όνειρο ζεις. Και το χειρότερο όνειρο, ο χειρότερος εφιάλτης, είναι όταν είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι ζούμε στην πραγματικότητα.

Αστρολογία και Εκλογές στην Μεταπολιτευτική Ελλάδα




Οι τελευταίες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, οι οποίες οδήγησαν για πρώτη φορά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εξουσία, σε συνεργασία βέβαια με τους ΑΝ.ΕΛ., διεξήχθησαν με Ερμή ανάδρομο. Αυτή είναι μια κάπως «περίεργη» αστρολογική συγκυρία για να εκλεγεί κυβέρνηση καθώς οι αναδρομές του Ερμή αναφέρονται συχνά ως περίοδοι εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης που ευνοούναναθεωρήσεις προηγούμενων αποφάσεων παρά τα καινούρια ξεκινήματα. Για το λόγο αυτό, θεωρήσαμε ότι θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε μια ανασκόπηση των αστρολογικών δεδομένων που έχουν σηματοδοτήσει εκλογή κυβέρνησης από τη μεταπολίτευση και μετά. Άλλωστε, αυτή είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε καλύτερα και που μας αφορά πιο άμεσα.



Πριν γίνει η ανασκόπηση, καλό είναι να αναφέρουμε ότι το ωροσκόπιο στο οποίο θα βασιστούμε είναι εκείνο που οι περισσότεροι αστρολόγοι δέχονται ως το ωροσκόπιο τηςσύγχρονης Ελλάδας, δηλαδή εκείνο που προέκυψε από την υπογραφή του Γ΄ Πρωτοκόλλου του Λονδίνου στις 3/2/1830 και το οποίο παρατίθεται πιο κάτω. Το συγκεκριμένο Πρωτόκολλο ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που αναγνωριζόταν ταυτόχρονα ανεξάρτητο (και όχι απλά αυτόνομο) ελληνικό κράτος που διέθετε συγκεκριμένα (και όχι αόριστα) εδαφικά όρια. Στο εν λόγω ωροσκόπιο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ερμής είναι στάσιμος προς ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο οίκο, τον οίκο που συνδέεται με το πολίτευμα, την κυβέρνηση, την άρχουσα τάξη, το κύρος και τη διεθνή εικόνα μιας χώρας. Μια τέτοια οικοθεσία αποδίδει στον Ερμή ένανιδιαίτερα βαρύνοντα ρόλο στο ωροσκόπιο της Ελλάδας και ακόμη πιο βαρύνοντα γιατί οΕρμής είναι επιπλέον κυβερνήτης του ωροσκοπίου (κυβερνά τον ωροσκόπο της χώρας στους Διδύμους).

Τι σημαίνει όμως η στασιμότητα του Ερμή πριν να αναδρομήσει; Θα λέγαμε ότι συνεπάγεται ένα αίσθημα κατεπείγοντος για αναθεώρηση ιδεών και απόψεων που είχαν εκφραστεί στο διάστημα πριν την αναδρομή του. Επομένως, η αναθεώρηση συνεπάγεται ότι ουσιαστικά δεν μιλάμε για καινούριες ιδέες ή απόψεις αλλά για μια επανεξέταση των ήδη υπαρχουσών η οποία στοχεύει στον έλεγχο και την τροποποίησή τους. Άρα, σε γενικές γραμμές η στασιμότητα του Ερμή εγκαινιάζει μια περίοδο, την αναδρομή του, όπου ακόμα ευνοούνται οι ιδέες, έστω τροποποιημένες, της προ αναδρομής περιόδου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα