Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο εσωτερικός διάλογος ενός έφηβου

εσωτερικός διάλογος
Οι παρακάτω σκέψεις αποτελούν αποτέλεσμα του εσωτερικού διαλόγου ενός έφηβου:
"Είμαι τρελός…. Δεν ξέρω γιατί…. Μερικές φορές ξυπνάω και νιώθω σαν να έχω τρελαθεί… άλλες ημέρες αισθάνομαι εξαντλημένος, να «σέρνομαι".. Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν νιώθω καλά…. Εύχομαι να μην έχω τρελαθεί… δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου».
«Η καθημερινότητά μου μοιάζει με φυλακή, και εγώ παγιδευμένος σε ένα σώμα που αλλάζει συνεχώς, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια, στην ίδια ρουτίνα. Πρέπει να κάνω εκείνο ή το άλλο, ή δεν πρέπει να κάνω κάποια πράγματα. Μαθήματα, εξετάσεις… σπαταλώ όλη μου την ημέρα με ανθρώπους που πιέζομαι να βρίσκομαι μαζί τους. Έφηβοι που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα».
«Πληγώνομαι στο σχολείο από δασκάλους, καθηγητές, αλλά πολύ περισσότερο από τους φίλους μου και τους συνομηλίκους μου! Δεν θέλω να πω σε κανέναν πόσο πληγωμένος και λυπημένος αισθάνομαι».
«Θέλω μόνο να κοιμάμαι… όταν κοιμάμαι δεν σκέφτομαι, δεν ανησυχώ, δεν στεναχωριέμαι….Δεν είμαι θυμωμένος»!
«Για να μην σκέφτομαι…. Βλέπω βιντεάκια στο YouTube ή σειρές, για να μην σκέφτομαι… δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο απαίσια είναι η μέρα μου!».
«Το δωμάτιό μου είναι ακατάστατο…. ΧάλιαΈτσι όπως αισθάνομαιΔεν αντέχω να έχω αυτές τις σκέψεις… με αναστατώνουν, με αποσυντονίζουν. Δεν ξέρω το γιατί. Είναι τρελό όλο αυτό»;
«Μαμά ξέρω ότι είσαι θυμωμένη μαζί μου. Δεν σε κατηγορώΔεν σου μιλάω πια…. απλά θυμώνω. Βρίζω, μιλάω άσχημα και σπάω πράγματα, γιατί αισθάνομαι σαν να έχει σπάσει κάτι μέσα μου!!!».
«Δεν ήμουν έτσι…. Όταν πήγαινα στο Δημοτικό ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, που δεν το ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι για εκείνο. Τώρα νιώθω νεκρός…».
«Άκουσέ με…. Μην με διώξειςΜη μου κρατήσεις μούτρα… μην μου φωνάξεις… Θέλω να είσαι πιο δυνατός από εμένα. Θέλω να είσαι ο πατέρας μου ( η μητέρα μου), ακόμα κι αν λέω ότι δεν θέλω τέτοιους γονείς. Θέλω να είσαι πιο υπομονετικός από εμένα, με περισσότερη κατανόηση και αποδοχή. Ακόμα κι όταν σου φωνάζω, ακόμα κι όταν λέω πως σε μισώ…. Εκείνη την ώρα σε χρειάζομαι περισσότερο, έχω ανάγκη να με αγαπάς»!

Αν μπορούσα να σου μιλήσω, για το πώς θα με βοηθήσεις, θα σου έλεγα αυτά τα λόγια:

Δώστε προσοχή με ποιον μοιράζεστε την σεξουαλική σας ενέργεια.



Κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνο σωματικά όντα. Είμαστε και ενεργειακά. Για τα τσάκρα μπορεί να μην ξέρουν όλοι, για τους ενεργειακούς λώρους μπορεί να μην ξέρουν όλοι αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει και να μην έχει μιλήσει έστω και μια φορά στη ζωή του για το αιθέριο σώμα, κοινώς την αύρα…

Είμαστε ότι βλέπουμε και ότι δεν βλέπουμε. Είμαστε οι σκέψεις μας, τα λόγια μας, οι πράξεις μας. Είμαστε οι επιλογές μας.

Επιλέγουμε με ποιο τρόπο θα κινηθούμε στη ζωή μας. Με ποιους θα συνδεθούμε, ποιους θα απορρίψουμε, ακόμα (όσο κι αν φαίνεται περίεργο) επιλέγουμε και από ποιους θα απορριφτούμε. Συνδεόμαστε μεταξύ μας με σκέψεις και συναισθήματα που δημιουργούν αόρατες συνδέσεις που ονομάζονται ενεργειακοί λώροι.

Όταν η συναισθηματική σύνδεση δεν είναι δυνατή οι ενεργειακοί λώροι έχουν ασθενέστερη ισχύ. Όταν όμως υπάρχει σχέση αγάπης αυτοί είναι δυνατοί και με κάποιο αδιόρατο τρόπο μας καθοδηγούν. Αν ταυτόχρονα υπάρχει και σεξουαλική επαφή τότε η σύνδεση δεν γίνεται μόνο από τους λώρους αλλά και από τις αύρες αφού οι αερικές μας ενέργειες, κατά την διείσδυση, ανακατεύονται μεταξύ τους. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στις περιπτώσεις που υπάρχει σεξουαλική επαφή αλλά δεν υπάρχει αγάπη.

Όσο πιο πολύ αλληλεπιδράμε σεξουαλικά με κάποιον, η σύνδεση μαζί του γίνεται δυνατότερη και οι αύρες μας ανακατεύονται περισσότερο. Ειδικά οι γυναίκες επειδή δέχονται την ενέργεια με την διείσδυση φτάνουν να έχουν μέσα τους ένα αλαλούμ ενεργειών που καθορίζει και τον τρόπο που κινούνται στη ζωή τους.

Χρειάζεται να ξέρουμε ότι όταν έχουμε οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική σχέση με κάποιον ενωνόμαστε με την ενέργειά του. Δεν έχει σημασία αν το σεξ μεταξύ μας είναι σε σωματικό ή σε διαλογιστικό επίπεδο. Δεν έχει σημασία αν ενώνονται τα σώματα ή τα πνεύματα μας. Σε κάθε ένωση μας (με ένα ή με περισσότερα άτομα) παίρνουμε λίγη από την ενέργειά τους και τους δίνουμε λίγη από την δική μας. Δημιουργούνται έτσι  δυνατές συνδέσεις και άσχετα από το πόσο ασήμαντες ή ανύπαρκτες μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι, αυτές, μπορούν να αφήσουν πνευματικά συντρίμμια. Ιδιαίτερα στους ανθρώπους που είναι ασυνείδητοι και που δεν εξασκούν κανενός είδους ενεργειακό καθαρισμό είτε σε σωματικό είτε σε συναισθηματικό είτε σε άλλο επίπεδο.

Ειδικά στην εποχή μας όπου η πολυσυντροφικότητα ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία μπορείτε να φανταστείτε πόσο μπερδεμένη είναι η αύρα κάποιου που κοιμάται με πολλούς και διαφορετικούς  ανθρώπους και πόσο δύσκολο είναι να κουβαλάει μέσα του αυτές τις πολλαπλές ενέργειες; Και αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και το ήδη επιβαρυμένο ενεργειακό σύστημα επιβαρύνεται περισσότερο αν τα άτομα που εμπλέκονται στις ερωτικές αυτές συνευρέσεις είναι άτομα γεμάτα αρνητικότητα και φόβο.

«Ποτέ μην κοιμάστε ποτέ με κάποιον με τον οποίο δε θα θέλατε να είστε»  
Lisa Chase Patterson

Σεβαστείτε τον εαυτό σας και κάνετε θετικές ερωτικές επιλογές στη ζωή σας. Μην αφήνετε κανέναν να απωθήσει την θετική σας ενέργεια και να γεμίσει με την δική του αρνητική ενέργεια τη ζωή σας.

Πάολο Κοέλιο: Κλείστε τον κύκλο. Αυτό που πέρασε δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ

Πάντα πρέπει να ξέρουμε πότε κάποιο στάδιο φτάνει στο τέλος του. Αν επιμείνουμε να παραμείνουμε εκεί περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, θα χάσουμε τη χαρά και το νόημα των άλλων σταδίων, τα οποία πρέπει να ζήσουμε.

Πάολο Κοέλιο: Κλείστε τον κύκλο. Αυτό που πέρασε δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ

Να κλείνουμε κύκλους, πόρτες, να γυρίζουμε σελίδα, να ολοκληρώνουμε κεφάλαια – δεν έχει σημασία πώς το λέμε, αυτό που έχει σημασία είναι να αφήνουμε στο παρελθόν τις στιγμές της ζωής μας που πέρασαν.

Χάσατε τη δουλειά σας;
Τελείωσε μια σχέση;
Φύγατε απ’ το σπίτι των γονιών σας;
Φύγατε στο εξωτερικό;
Η φιλία που καλλιεργούσατε τόσο καιρό εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις;

Μπορείτε να περάσετε πολύ καιρό απορώντας γιατί συνέβη αυτό. Μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα κάνετε ούτε ένα βήμα πριν κατανοήσετε τις αιτίες που έκαναν ξαφνικά σκόνη κάποια πράγματα που ήταν τόσο σημαντικά και σταθερά στη ζωή σας.

Αυτή η στάση όμως θα αποδειχτεί πολύ ψυχοφθόρα για όλους: Οι γονείς σας, ο άντρας ή η γυναίκα σας, οι φίλοι σας, τα παιδιά σας, η αδερφή σας, όλοι θα ολοκληρώνουν κεφάλαια, θα γυρίζουν σελίδα, θα προχωρούν και όλοι θα στεναχωριούνται επειδή εσείς βρίσκεστε σε τέλμα.

Κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα στο παρόν κ στο παρελθόν, ούτε καν όταν προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτά που μας συμβαίνουν. Αυτά που πέρασαν, δεν θα ξαναγυρίσουν: Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα παιδιά, όψιμοι έφηβοι, γιοι που νιώθουν ενοχές ή μνησικακία για τους γονείς τους, εραστές που ζουν μέρα και νύχτα ένα δεσμό με κάποιον που έχει πια φύγει και δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να επιστρέψει.

Οι καταστάσεις περνούν και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις αφήσουμε πράγματι να φύγουν.

Η θλιβερή ιστορία του εφευρέτη της τηλεόρασης

Η θλιβερή ιστορία του εφευρέτη της τηλεόρασης

Η ιστορία της τηλεόρασης δεν είναι ούτε απλή, ούτε και εντελώς καθαρή. Από την στιγμή της εφεύρεσής της δημιουργήθηκε ένας πόλεμος γύρω από τα δικαιώματα της, αφού επρόκειτο για επαναστατικό προϊόν που θα απέφερε εκατομμύρια σε όποιον κατείχε τα δικαιώματα.
Η αρχή της τηλεόρασης έγινε με την μηχανική τηλεόραση, μια εφεύρεση του Σκωτσέζου John Logie Baird. Οι περισσότεροι θεωρούν αυτόν εφευρέτη της. Όμως η τηλεόραση όπως την ξέρουμε σήμερα, ή έστω όπως κυκλοφόρησε αρχικά για το κοινό, ήταν εφεύρεση ενός μικρού αγρότη, ενός αγοριού που όταν καθόταν στον στάβλο του και άκουγε ραδιόφωνο, οραματιζόταν πώς θα μπορούσαν όλοι να βλέπουν σε εικόνα τα σημαντικά γεγονότα που συνέβαιναν στον πλανήτη. Και έξω από αυτόν…
Το όνομα του αγοριού ήταν Philo Farnsworth και γεννήθηκε σε ένα φτωχό αγρόκτημα στην Γιούτα, σε οικογένεια μορμόνων. Ήταν εσωστρεφής και ονειροπόλος από μικρός. Πριν κλείσει τα 16, σχεδίασε ένα σύστημα, το όρμα του για το πως θα ήταν η τηλεόραση και έδειξε το σχέδιο του στον καθηγητή της φυσικής. Εκείνος εντυπωσιάστηκε. Για χρόνια έλεγε πως ο Philo ήταν ο πιο έξυπνος μαθητής που είχε ποτέ. Κάτι που χρειάστηκε αργότερα.
Ο Philo είδε τους περιορισμούς της μηχανικής τηλεόρασης και σκέφτηκε πως μια αμιγώς ηλεκτρονική συσκευή θα παρήγαγε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ήταν αυτός που σκέφτηκε την χρήση μιας κάμερας η οποία θα μπορούσε να αναμεταδώσει εικόνα σε μια συσκευή. Και το 1927 τα κατάφερε. Βρήκε χρηματοδότηση και ρίχτηκε στην δουλειά για την βελτίωσή της.

Μίλαν Κούντερα: Το να αγαπάς κάποιον από συμπόνια δεν σημαίνει ότι τον αγαπάς πραγματικά

Αξιοσημείωτα από το βιβλίο «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι» του Μίλαν Κούντερα

Μίλαν Κούντερα: Το να αγαπάς κάποιον από συμπόνια δεν σημαίνει ότι τον αγαπάς πραγματικά

-Όσο πιο βαρύ είναι το φορτίο, όσο πιο κοντινή στη γη είναι η ζωή μας, τόσο είναι πιο αληθινή πιο πραγματική. Σ΄αντιστάθμισμα, η ολική απουσία του φορτίου κάνει το ανθρώπινο ον να γίνεται πιο ελαφρύ απ΄τον άνεμο, να πετάει, ν΄απομακρύνεται από τη γη, απ΄το  γήινο είναι, να μην είναι παρά μόνο κατά το ήμιση αληθινό και οι κινήσεις του να είναι εξίσου ελεύθερες όσο και χωρίς σημασία.
-Δεν μπορεί κανείς ποτέ να ξέρει αυτό που πρέπει να θέλει, γιατί έχουμε μόνο μια ζωή και δεν μπορούμε  ούτε να την συγκρίνουμε  με προηγούμενες ζωές, ούτε να την επανορθώσουμε σε ζωές επερχόμενες.
-Το να μην μπορείς να ζήσεις παρά μόνο μια ζωή, είναι σαν να μην τη ζεις καθόλου.
Ο έρωτας δεν εκδηλώνεται με την επιθυμία να κάνεις έρωτα (αυτή η επιθυμία ταιριάζει σε αναρίθμητο πλήθος γυναικών) αλλά με την επιθυμία του μοιρασμένου ύπνου (αυτή η επιθυμία δεν αφορά παρά μια και μόνο γυναίκα)
Το να αγαπάς κάποιον από συμπόνια δεν σημαίνει ότι τον αγαπάς πραγματικά.
-Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρύ από την συμπόνια. Ούτε ο ίδιος μας ο πόνος δεν είναι τόσο βαρύς όσο ο πόνος που μοιραζόμαστε μ΄έναν άλλο , για έναν άλλο , στη θέση ενός άλλου, πολλαπλασιασμένος απ΄τη φαντασία, σε εκατοντάδες αντίλαλους.

Πέντε τρόποι για να ανεβάσετε τη δόνηση σας αμέσως!


Όλοι έχουμε μια ταραγμένη ζωή, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά, υπάρχουν λίγες εύκολες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να ανεβάσετε τη δόνηση σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να είστε πιο ισορροπημένοι, γειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Επίσης σας βοηθά να συνδεθείτε και να έχετε συμπόνια και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Επιπλέον δρα ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στις αρνητικές ενέργειες των άλλων.

Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να θέσετε τη δόνηση σας στο «ότι σου ανήκει είναι δικό σου και ότι μου ανήκει είναι δικό μου» (μπορούμε να έχουμε συμπόνια για ένα άτομο χωρίς να παίρνουμε τα πράγματα του). Και τέλος, σας ανεβάζει σε μια δόνηση που επιτρέπει στους προγόνους που έχουν πεθάνει, στους αγγέλους και στα πνεύματα να σας μιλήσουν. Είναι σαν να τους συναντάτε κάπου στη μέση.
  1. Να είστε ευγνώμονες– αμέσως τώρα πείτε κάτι για το οποίο είστε ευγνώμονες και να το εννοείτε! Κάντε το αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα βρείτε με τον καιρό πως η ζωή σας είναι πιο γεμάτη. Αυτό στο οποίο εστιάζετε, αυτό δημιουργείτε. Τέλος.
  2. Χορέψτε. Ο χορός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανεβάσετε τη δόνηση σας. Κάντε μια κίνηση ενώ στέκεστε στην ουρά από ένα κατάστημα. Συνήθως δεν παίζει καλή μουσική, αλλά και τι με αυτό; Ναι οι υπόλοιποι θα σας κοιτάξουν λες και είστε τρελοί αλλά μέσα τους ξέρω πως θα χαμογελάσουν λίγο. Ενώ το απολαμβάνετε απελευθερώνετε ενδορφίνες στο σώμα σας. Και αν μπορείτε να κάνετε κάποιον να χαμογελάσει τον προκαλείτε να απελευθερώσει τις ίδιες ενδορφίνες στο σώμα του! Όλοι κερδίζουν!

Το καλύτερο σπιτικό είναι εκείνο όπου τα χρήματα δεν αποκτώνται με αδικία… (ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ)



Το καλύτερο σπιτικό είναι εκείνο όπου τα χρήματα δεν αποκτώνται με αδικία, δεν διατηρούνται με καχυποψία και ξοδεύονται χωρίς μετάνοια.
ΕΠΤΑ ΣΟΦΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ
Μου φαίνεται, Αίσωπε, πως θεωρείς οίκο τούτα εδώ τα στέγαστρα από λάσπη, ξύλο και κεραμίδια, σαν να θεωρούσες σαλιγκάρι το καύκαλο κι όχι το ζωντανό πλάσμα. Ήταν πολύ φυσικό, λοιπόν, να σου δώσει αφορμή για γέλιο ο Σόλων που, όταν είδε το σπίτι του Κροίσου με τα στολίδια και την πολυτέλειά του, δεν δήλωσε αμέσως ότι ο ιδιοκτήτης ζούσε εκεί ευτυχισμένη και μακάρια ζωή, επειδή ήθελε να δει το αγαθό μέσα στον ίδιο περισσότερο παρά στα όσα τον περιέβαλλαν. Είναι φανερό όμως πως δεν θυμάσαι καν την αλεπού σου. Εκείνη, που συναγωνιζόταν με τη λεοπάρδαλη για το ποια από τις δύο έχει τις περισσότερες αποχρώσεις, ζήτησε από τον δικαστή να κοιτάξει μέσα της, διότι εκεί φαινόταν πως έχει περισσότερες αποχρώσεις.
“Αυτή λοιπόν”, είπε, “είναι η απάντησή μου στον Αίσωπο και η συνεισφορά μου στην απαίτηση του Διοκλή. Από τους άλλους ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τη δική του άποψη”.
Τότε ο Σόλων είπε πως κατά τη γνώμη του το καλύτερο σπιτικό είναι εκείνο όπου τα χρήματα δεν αποκτώνται με αδικία, δεν διατηρούνται με καχυποψία και ξοδεύονται χωρίς μετάνοια.

Μεγάλος Αδελφός: Ποιός σε παρακολουθεί πραγματικά;

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλος Αδελφός: Ποιός σε παρακολουθεί πραγματικά;

«Κανείς δεν γλίτωνε ποτέ από την παρακολούθηση, και δεν υπήρχε κανείς που να μην ομολογούσε στο τέλος. Αφού είχες διαπράξει έγκλημα σκέψης, ήταν σίγουρο πως μια μέρα θα βρισκόσουν νεκρός». – George Orwell | 1984
Υπάρχει ένα βιβλίο εκεί έξω που γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Ένα βιβλίο που αρκετές δεκαετίες πριν “προέβλεψε” πως ο άνθρωπος θα ελέγχεται από παντού, πως το μυαλό του θα χειραγωγείται και θα παίρνει αποφάσεις που δεν θέλει! Μιλάμε φυσικά για το 1984 τουGeorge Orwell, ένα προφητικό μυθιστόρημα που αντί να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή μετατράπηκε στην Βίβλο όσων θέλουν να μας κρατήσουν στην άγνοια! Πόσο μέσα έπεσε όμως το αριστούργημα του Όργουελ; Υπάρχει στην πραγματικότητα ο Μεγάλος Αδελφός; και αν υπάρχει τότε μήπως να αρχίσουμε να φοβόμαστε πως τα πάντα τριγύρω μας παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε μας κίνηση;
Το Σκάνδαλο του Facebook και ο Μεγάλος Αδελφός!
Μόλις πριν μερικές ημέρες το Facebook δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία του αφού το Σκάνδαλο της Cambridge Analyticaαπέδειξε πως η μεγαλύτερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μία εταιρεία που λειτουργούσε για το επιτελείο του Τραμπ, λίγο πριν γίνει κυβέρνηση, χειραγώγησαν ένα πολύ μεγάλο μέρος της Αμερικάνικης κοινής γνώμης χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα. Πως συνέβη όμως κάτι τέτοιο;

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου αποκάλυψε το ένα πράγμα που τον κάνει δυστυχισμένο

Ο 72χρονος μοναχός από το Θιβέτ ξέρει πως να νιώθουμε λίγο πιο χαρούμενοι κάθε μέρα

Ο Matthieu Ricard, ένας βουδιστής μοναχός από το Θιβέτ, λέγεται πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που ακόμα και εκείνον τον κάνει δυστυχισμένο. Επιστήμονες έδωσαν στον 72χρονο τον τίτλο, αφού πήρε μέρος σε μία 12χρονη έρευνα σχετικά με τον διαλογισμό και την συμπόνια στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Αλλά ο Ricard, που προέρχεται από την Γαλλία και μένει σε ένα μοναστήρι στο Νεπάλ, είχε δηλώσει στο GQ πως βρίσκει τον τίτλο "παράλογο".
"Ξέρω πιο ευτυχισμένους μοναχούς," είπε ο βουδιστής που μπορεί να κάνει διαλογισμό για μέρες κάθε φορά. "Πραγματικά ξέρω. Είναι παράλογο," συμπλήρωσε. Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την προσοχή που έλαβε όταν δημοσιεύθηκε η έρευνα, ρώτησε τον Δαλάι Λάμα αν θα μπορούσε να εξαφανιστεί σε ένα άσυλο. Αλλά εκείνος είπε στον Ricard πως ο κόσμος χρειαζόταν την καθοδήγησή του. "Αν θέλουν να είσαι εσύ ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, τότε ας είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος," είπε. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα