Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τότε που οι θεοί στεφάνωναν τους ανθρώπους (ΒΙΝΤΕΟ)

νε δισκος_117.jpg
  Στους αθλητικούς αγώνες στην αρχαία Ελλάδα.
       το μεγαλύτερο έπαθλο ήταν η αθανασία.
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ORIN_τελYP.jpg
   

Ένα Δέντρο με Περιουσία! (ΗΠΑ)



Αν ποτέ ταξιδέψετε στην Αθήνα των… ΗΠΑ (στην πολιτεία Georgia), μην αμελήσετε να αναζητήσετε το μοναδικό δένδρο που ανήκει (κυριολεκτικά) στον εαυτό του! Ήταν αρχές του 20ου αιώνα, όταν το αρχικό δέντρο φυτεύτηκε σε ένα μικρό κομμάτι γης από τον ιδιοκτήτη του χώρου William H. Jackson. Στη διαθήκη του ο τελευταίος,

Νεφιλίμ στο βιβλίο του Ενώχ. Τι ήταν;



 Ο Ενώχ θεωρείται ότι είναι ο έβδομος μετά τον Αδάμ Πατριάρχης των εβραίων που έζησε στα χρόνια πριν από τον Κατακλυσμό. Πατέρας του Μαθουσάλα, παππούς του Λάμεχ και πρόπαππος του Νώε, θεωρείται από τη χριστιανική παράδοση ως ένας από τους δύο προφήτες ( ο άλλος είναι ο Ηλίας), οι οποίοι δεν πέθαναν αλλά ανελήφθησαν ζωντανοί στους ουρανούς. 

Πιστεύεται ότι και οι δύο θα επιστρέψουν στη Γη στα χρόνια του Αντίχριστου,

Η ΠΕΤΡΑ-DΑSHKA

Υπάρχουν πολλά αρχαία πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τη σύγχρονη επιστήμη, που είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Πώς οι Αιγύπτιοι, μετακίνησαν, και κατασκεύασαν τις πυραμίδες; Τι σκοπό έχουν οι γραμμές του Περού Νάζκα και τι εξυπηρετούν; Υπάρχουν τόσα πολλά αντικείμενα, κτίρια, ερείπια, που αψηφά τη φαντασία….

Μια ανακάλυψη η οποία έχει ταράξει τα δεδομένα αλλά και την ακεραιότητα της αρχαιολογίας έγινε το 1999 από τον Αλέξανδρο Κχαρβίροβ, ένας γιατρός της φυσικής και της μαθηματικής επιστήμης και καθηγητής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Μπασκίρ της Ρωσίας.
 
Η ανακάλυψη, είναι ένας αρχαίος πέτρινος Τοπογραφικός χάρτης της οροσειράς των Ουραλίων!!!! Ένας χάρτης που αρχικά έδειχνε να είναι να είναι 3000 ετών, ο καθηγητής είπε:

Ο θάνατος του Bruce Lee και τα σενάρια συνωμοσίας



Σαν χθες Παρασκευή, πριν 39 χρόνια, πέθανε ο θρύλος των πολεμικών τεχνών, ο Bruce Lee. Μάλιστα «έφυγε» τόσο ξαφνικά που άφησε ημιτελή την τελευταία του ταινία,..
η οποία έφερε τον ειρωνικό τίτλο «Θανάσιμο παιχνίδι».
Η επίσημη εκδοχή θανάτου του Bruce Lee αναφέρει ότι βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε ενώ η αιτία θανάτου ήταν εγκεφαλικό οίδημα, έπειτα από αλλεργία που παρουσίασε σε φάρμακο για τον πονοκέφαλο, που του είχε χορηγήσει μια ηθοποιός από το Χονγκ Κονγκ.

12/8/1883: Η μέρα που (σχεδόν) ήρθε το τέλος του κόσμου...




Ο Μεξικανός αστρονόμος Jose Bonilla είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη Γη που είδε το τέλος να έρχεται, παρατηρώντας καθαρά μέσα από το τηλεσκόπιό του μια σειρά από κομήτες που θα αφάνιζαν τη Γη να περνούν ξυστά από πάνω της. Σχεδόν 220 χρόνια πριν...

Θυμίζει σενάριο sci-fi ταινίας με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis (ναι, το Armageddon), αλλά αυτό που μόλις διάβασες είναι το πόρισμα που βγήκε πριν από λίγες μέρες από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μεξικό, αφού ανέλυσαν ξανά τα ευρήματα του αστρονόμου Bonilla.

Σοκ στους επιστήμονες της Nasa: Το 97% του πάγου της Γροιλανδίας έλιωσε μέσα σε τέσσερεις μέρες;; !!!

 
 
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχει σημειωθεί τέτοιος ταχύς ρυθμός τήξης των πάγων μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το φαινόμενο καταγράφτηκε από τρεις δορυφόρους, θορυβώντας τόσο τους επιστήμονες που...

ΚΑΡΟΤΟ, ΑΥΓΟ Ή ΚΟΚΚΟΣ ΚΑΦΕ..

Δεν θα ξαναδείς ένα φλιτζάνι καφέ με τον ίδιο τρόπο ξανά...
 
 Μία νεαρή γυναίκα πήγε στη μητέρα της και της μίλησε για τη ζωή της και πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη. Δεν ήξερε πώς να φτιάξει τα πράγματα και ήθελε να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, να τα παρατήσει.  Είχε κουραστεί να προσπαθεί και να παλεύει. Της φαινόταν πως μόλις λυνόταν ένα πρόβλημα, ένα άλλο νέο προέκυπτε.
 
Η μητέρα της την πήγε στην κουζίνα. Γέμισε τρία δοχεία με νερό και έβαλε το καθένα σε δυνατή φωτιά.  Γρήγορα το νερό στα δοχεία άρχισε να βράζει.  

Θεραπεία με Μέλι και Κανέλα!!!





     Αυτά που δεν θα ήθελαν οι φαρμακοβιομηχανίες να ξέρουμε...


Το μέλι είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι πάντα το μέλι. Ωστόσο όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα γίνει στερεό. Όταν συμβεί αυτό θα χαλαρώσει το καπάκι, βράζουμε λίγο νερό, και καθίζουμε το δοχείο με το μέλι στο ζεστό νερό, σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή. Ποτέ να μην βράσει το μέλι ή να το βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων. Αν γίνει αυτό θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.

ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
Στοίχημα ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν αυτές οι πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Μετά από επιστημονικές έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι

Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη


Καρκίνος: Φλέβα Χρυσού … για τις Φαρμακοβιομηχανίες. Τα ετήσια κέρδη των φαρμακευτικών ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ότι πιο κερδοφόρο υπάρχει στον κλάδο του εμπορίου με τη διαφορά -σε σύγκριση με άλλα είδη- ότι, είναι νόμιμα και απολύτως απαραίτητα για τη δημόσια υγεία, έχοντας φυσικά τις ευχές των αναρμόδιων «αρμοδίων» που τους παρέχουν άδεια κυκλοφορίας των «αγαθών» που παρασκευάζουν. Και στην τελική, δεν έγινε και τίποτε αν το όλο σύστημα βασίζεται στο: «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

οι Δυτικές κυβερνήσεις θα πρέπει τώρα να αρχίσουν να φοβούνται καθώς η Συρία δεν θα καταρρεύση όπως έκαναν οι υπόλοιπες αραβικές χώρες

300,000 στρατιώτες για πιθανή παρέμβαση στη Συρία.
300,000 στρατιώτες για πιθανή παρέμβαση στη Συρία.
Το βρετανικό Βασιλικό Ινστιτούτο Άμυνας και Ασφάλειας (RUSI) σε έκθεσή του ανέφερε ότι η επέμβαση στην εσωτερική διένεξη στη Συρία, κάποιων εξωτερικών δυνάμεων γίνεται όλο και πιθανότερη.

Εν αντιθέσει με τους άτεκνους Ανοσία σε ιούς και μικρόβια έχουν οι γονείς


Οι γονείς αν και κολλάνε συχνότερα από τα παιδιά τους διάφορους ιούς, τελικά νοσούν σπανιότερα, συγκριτικά με εκείνους που δεν έχουν παιδιά
  Οι γονείς αν και κολλάνε συχνότερα από τα παιδιά τους διάφορους ιούς, τελικά νοσούν σπανιότερα, συγκριτικά με εκείνους που δεν έχουν παιδιά 


Νέα Υόρκη
Οι γονείς μπορεί να κολλάνε συχνά ιούς και άλλα μικρόβια από τα παιδιά τους, παρόλα αυτά τελικά οι ίδιοι αρρωσταίνουν πιο δύσκολα, σε σχέση με όσους δεν έχουν παιδιά,

O πλανήτης μας δέχεται επίθεση; Περίεργο βίντεο.



Ένα περίεργο βίντεο με πολύ καθαρή εικόνα, βγήκε στην φόρα ύστερα από 3 χρόνια..  

Παρακολουθείστε το προσεχτικά και το αφήνω καθαρά στην κρίση σας χωρίς σχόλια.

Η μαγεία της Ελληνικής γλώσσας

Ben ελληνική τέχνη clip Αλφάβητο


Στις μέρες μας όπου αμφισβητούνται ακόμα και τα αυτονόητα, έχει αρχίσει να ακούγεται η άποψη ότι δεν υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες γλώσσες, αλλά ότι όλες έχουν την ίδια αξία. Αυτό είναι τόσο παράλογο να το πιστεύει κανείς, όσο το να πιστεύει ότι μπορούν σε έναν αγώνα δρόμου όλοι οι δρομείς να τερματίσουν ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατον. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι κάτι πολύ απλό, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι τόσο πολύπλοκο όσο η γλώσσα. Δηλαδή μπορεί μια γλώσσα πρωτόγονου επιπέδου με 10 διαφορετικές λέξεις να έχει την ίδια αξία με μια γλώσσα τόσο σύνθετη όσο οι σημερινές; Ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να το δεχτεί αυτό; Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούν μια «γλώσσα» με ένα λεξιλόγιο από τριάντα λέξεις-κραυγές. [11]

Σκοπός αυτού του κειμένου δεν είναι να υποβαθμίσει κάποιες γλώσσες, αλλά να αποδείξει με αντικειμενικά κριτήρια ότι δεν έχουν όλες οι γλώσσες την ίδια αξία (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κάθε γλώσσα δεν έχει την αξία της). Υπάρχουν σήμερα περίπου 3.000 διαφορετικές γλώσσες (η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει σύστημα γραφής). Είναι σίγουρο ότι κάθε γλώσσα έχει την δική της αξία και πρέπει να αγωνιζόμαστε όλοι ώστε όλες οι γλώσσες να επιβιώσουν. Δυστυχώς πολλές γλώσσες έχουν ήδη εκλείψει και θα εκλείψουν και στο μέλλον, και αυτό είναι πραγματικά μια αμαρτία. Όσο αμαρτία είναι όταν εξαφανίζεται ένα είδος ζώου διότι και η γλώσσα κάτι τέτοιο είναι, ένας «ζωντανός» οργανισμός που εξελίσσεται και είτε επιβιώνει είτε χάνεται. Πρακτική δυστυχώς συνέπεια αυτού είναι να χάνονται σημαντικά κομμάτια της εξέλιξης της ανθρώπινης πορείας, για την οποία δεν έχουμε ιδιαίτερα πολλές γνώσεις.


Για πολλούς μη-Έλληνες γλωσσολόγους και ανθρώπους του πνεύματος, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Ελληνική γλώσσα (ιδιαιτέρως τα Αρχαία Ελληνικά) είναι η ανώτερη μορφή γλώσσας που έχει επινοήσει ποτέ το ανθρώπινο πνεύμα. Οι απόψεις αυτές δεν είναι αυθαίρετες, αλλά βασίζονται σε κριτήρια αντικειμενικά σχετικά με την αξιολόγηση μιας γλώσσας. Παρακάτω θα περιγράψουμε μία σειρά από ιδιότητες τις Ελληνικής γλώσσας και θα αντιπαραβάλουμε κάποιες ξένες γλώσσες (συνήθως την Αγγλική, καθώς αυτή είναι η πιό διαδεδομένη) πρός σύγκριση.

Η Ελληνική Γλώσσα τροφός όλων των γλωσσών

Η Ελληνική Γλώσσα 
τροφός όλων των γλωσσών
Πηγασος ταυτοτητα.jpg 
Η Ομηρική (Ελληνική) γλώσσα που αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών, δεν υπήρξε αρχή μιας εποχής στη γλωσσική ιστορία , αλλά το μόνο ακέραιο μνημείο μιας μακράς, προγενέστερης περιόδου κατά την οποία συντέθηκε, για να «ονοματίσει» τα επιτεύγματα και τις γνωστικές κατακτήσεις του μεγάλου προκατακλυσμιαίου πολιτισμού της «Χρυσής Εποχής». 

Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά, ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού. 

Στη γλώσσα μας είναι εμφυτευμένη όλη η γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος έως την παρούσα στιγμή. 

Κάθε ελληνική λέξη-όρος φέρει ένα βαρύ φορτίο νόησης,

Έφτασε η αρχή του τέλους

Η Moody's υποβαθμίζει και τους δανειστές...

Ευφυές το σχέδιο. Δεν μπορείτε να πείτε.


- Πρώτα τιμώρησαν την Ελλάδα παραδειγματικά για να δείξουν στους υπόλοιπους τι τους περιμένει...



- Μετά τρομοκράτησαν την υπόλοιπη Ευρώπη σε σημείο που

ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ...!!! ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ CIA KAI ГРУ... ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ...


Και τα Σκόπια ''Μακεδονία''...

Χάρτης που δημοσιεύθηκε σε ορισμένα αμερικανικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν στην επιφάνεια την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο με την προσάρτηση ορισμένων εδαφών από τα Σκόπια, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο κλπ. όπως δημοσιεύεται

Ξαφνική παραίτηση του Αρχηγού ΓΕΣ

Την παραίτησή του υπέβαλε αργά την Τρίτη το βράδυ -στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας- ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Κωνσταντίνος Ζιαζιάς...



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο κ. Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του, αντιδρώντας στις υποδείξεις που τού έγιναν

ΒΙΝΤΕΟ: Το αμερικάνικο όνειρο [Το καρτούν που πρέπει να δούμε όλοι]...Απολαύστε και μορφωθείτε για το πως δουλεύει το τραπεζικό σύστημα!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Το αμερικάνικο όνειρο [Το καρτούν που πρέπει να δούμε όλοι]Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.

Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο.

Παρακολουθώντας το 2ο βίντεο θα καταλάβετε γιατί δολοφόνησαν τον Τζον Κένεντυ αλλά

Χορός Ρίχτερ γύρω από την Κρήτη τις τελευταίες ώρες

 Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις από 4.1R (4.4 κατά το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο) έως 2.2R καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην ευρήτερη περιοχή της Δυτικής Κρήτης. 
 Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί....
7 δονήσεις με την πρώτη και ισχυρότερη των 4.1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ να έχει γίνει στις 23.19 της 24ης Ιουλίου και την τελευταία ισχύος μόλις 2.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πριν από λίγο στις 5.07 τα ξημερώματα τις 25ης Ιουλίου.  


ΠΗΓΗ

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΟΣ 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Andromeda galaxy.jpg

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ .



 Τα εγκεφαλικά κύματα
Καταλήγει ενδιαφέρον να προσεγγίζουμε το θέμα αυτό  της εσωτερικής ψυχολογίας και  της αυτογνωσίας με επιστημονικό τρόπο, διότι έτσι γίνεται πιο προσιτό  και κατανοητό από περισσότερο κόσμο.
Και όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να αναζητήσουν ή να πειραματιστούν πρακτικά, πάνω σε αυτά τα ζητήματα που αφορούν την εσωτερική ανάπτυξη .
 Η δύναμη και η λειτουργία του εγκεφάλου μας είναι αποδεδειγμένο ότι βασίζετε στον ηλεκτρισμό.
Τόσο ο εγκέφαλος όσο και η καρδιά δημιουργούν ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το φυσικό μας  σώμα ,αόρατο στην αίσθηση της όρασης ,αλλά πολύ αντιληπτό και μετρίσιμο από  ευαίσθητα επιστημονικά μηχανήματα   
Όταν ανακαλύφθηκε το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα , οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος παράγει τέσσερις διαφορετικούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα