Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Πιάνει η θεραπεία με «ψεύτικα» χάπια; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

 Πιάνει η θεραπεία με «ψεύτικα» χάπια; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Τη δυναμική των εικονικών φαρμάκων ακόμα και στην περίπτωση που ο ασθενής γνωρίζει ότι δεν λαμβάνει πραγματική θεραπευτική αγωγή αναδεικνύουν οι επιστήμονες σε νέα τους μελέτη

Αυτές οι αφίσες μας καλούν «να βάλουμε ένα τέλος στην αιματοχυσία της ασφάλτου»

 

Σκληρές εικόνες και μηνύματα για την οδική ασφάλεια από το γραφείο Scripta στην Κρήτη.


Η οδική ασφάλεια είναι ένα ζήτημα που θα έπρεπε να απασχολεί όλους μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι δρόμοι της επικράτειας είναι γεμάτοι από αδειούχους του Αυγούστου. Για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε σχέση με τους κινδύνους που κρύβει η ανεύθυνη συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι, γραφείο Scripta από τα Χανιά δημοσίευσε μια σειρά από αφίσες.

Ζαλάδα: Τι να κάνεις εκείνη τη στιγμή για να σου περάσει

ζαλάδα

Είναι σύνηθες να αισθάνεστε περιστασιακά ζαλάδες, ή να νιώθετε πως δεν πατάτε καλά στα πόδια σας.

Οι παροδικές ζαλάδες δεν είναι συνήθως κάτι σοβαρό. Είναι όμως ενοχλητικό και μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

Ζαλάδα είναι όταν νιώθεις:

Το δηλητήριο της τοξικότητας των ανθρώπων

 


Προσπαθεί να ελέγξει τη ζωή σου τόσο υπερβολικά που φτάνει στη… χειραγώγηση; Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός του.

• Δεν μπορεί ποτέ να μοιραστεί τη χαρά των επιτυχιών σου; Ακόμη και των… μικρών; Ποτέ δεν θα χαρεί αληθινά.

• Ψεύδεται συνεχώς και… ασύστολα; Θα το κάνει και σε εσένα!

• Ισχυρίζεται συνεχώς ότι είναι κυνηγημένος από τη ζωή και την κοινωνία και εμφανίζεται πάντοτε ως θύμα; Η απελπισία είναι η… «αγαπημένη» του!

• Κουτσομπολεύει ασταμάτητα σε σημείο που οι διηγήσεις του να θυμίζουν επιστημονική φαντασία, ενώ αποφεύγει θέματα ουσίας; Θα το κάνει και για εσένα!

• Είναι άπληστος και σκέφτεται επίμονα πως θα μπορούσε να κερδίσει από οποιαδήποτε κατάσταση; Θα το σκέφτεται και για εσένα!

Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων

 


Γράφει ο Νίκος Παναγοδημητρόπουλος

“Μάσκα… ή Φίμωτρο; Ένα Παγκόσμιο Πείραμα Υποταγής Συνειδήσεων…”, γράφω στον τίτλο, με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ από τα, ακριβοπληρωμένα από το Σύστημα, politically correct Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης σαν “Συνωμοσιολόγος”.
Δεν θα υπήρχαν “συνωμοσιολόγοι”…
αν δεν υπήρχαν συνωμοσίες.
Κάποιοι και κάποιες έχουμε μάθει, και δεν πρόκειται να ξε-μάθουμε, να σκεπτόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και να επικοινωνούμε τις Σκέψεις μας.
Και με αυτόν τον τρόπο, να ωθούμε και άλλους σε δικές τους Σκέψεις.
Ας δούμε μερικές…
με στοιχεία.

19 Ιουνίου 2019…
ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή ο Νόμος 4619/2019 που αφορά στην κύρωση του νέου Ποινικού Κώδικα, στο άρθρο 285 του οποίου προβλέπονται ποινές για μη συμμόρφωση στις Κρατικές Διαταγές σε περίπτωση δημόσιου κινδύνου από… μεταδοτικό ιό.
Έτσι, μετά την έναρξη του Παγκόσμιου Πειράματος Υποταγής Συνειδήσεων που ονομάστηκε «Πανδημία CoVid-19» την Άνοιξη του 2020, η εφαρμογή του Νόμου στην Ελλάδα προβλέπει ποινή έως και ισόβιας κάθειρξης σε όσους… κυκλοφορούν έξω από το σπίτι τους, αν έχουν ελαφρύ συνάχι.

Παράλληλα, οι Εξουσιαστές σας υποχρεώνουν τους υπάκουους υπηκόους να αγοράζουν μάσκες που φορούν οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ και όχι οι ΥΓΙΕΙΣ, για να κάνουν τζίρο οι κολλητοί τους, κατασκευαστές μασκών και εισαγωγείς αντισηπτικών υγρών…
οι ίδιοι Εξουσιαστές «Σύμβουλοι» με το «αγγελικό» χαμόγελο οι οποίοι έκαναν χρυσές μπίζνες με εκατομμύρια εμβόλια που αγοράστηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια για «προστασία» από την τότε «φονική πανδημία του Η1Ν1», το 2009.
Ίδια πρόσωπα, ίδιο Κύμα Φόβου και Υποταγής…

Όχι τυχαία βέβαια τους προτάθηκε μια θέση στην μεγαλύτερη «Λέσχη Γνώσης» των Αθηνών από στελέχη ιδιαίτερης Δύναμης στις Επιτροπές τύπου «Τριμερής Επιτροπή» γνωστής και ως Trilateral Commission. Το ότι αρνήθηκαν, σημαίνει πως προτιμούν τις Σκιές του Παρασκηνίου για να κάνουν τις business τους, απομακρύνοντας από τους ίδιους και τις δουλειές τους τα φώτα της Δημοσιότητας.
Η Εξουσία δεν βρίσκεται στους ηθοποιούς που παίζουν τον ρόλο των Κυβερνήσεων στο Προσκήνιο, αλλά στους αθέατους χειριστές τους από το Παρασκήνιο...
για να βγεις στην Σκηνή, πρέπει να περάσεις από Στοές.

Αυτοτραυματισμός: Άμεσες, έμμεσες συμπεριφορές και αντιμετώπιση

 

Της Δήμητρας Τσικνή, MSc Κλινικής Ψυχολόγου

Ο αυτοτραυματισμός είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης του βαθύ πόνου, που νιώθει το άτομο και συχνά προκύπτει με αφορμή κάποιο τραύμα ή μία βαθιά ριζωμένη αίσθηση αδυναμίας ή ανικανότητας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η διαδικασία μετατροπής του αόρατου ψυχικού πόνου σε έναν ορατό σωματικό πόνο, που μπορεί να γίνει περισσότερο αποδεκτός, κατανοητός και να αντιμετωπιστεί με έμπρακτη φροντίδα.

Η διαδικασία του αυτοτραυματισμού αφήνει το άτομο περισσότερο ήρεμο, του δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου ελέγχου και ασφάλειας και μεγαλύτερης ικανότητας να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Σε αντίθεση προς την γενική αντίληψη, ο αυτοτραυματισμός δεν λειτουργεί ως έναρξη απόπειρας αυτοκτονίας. Αντιθέτως, λειτουργεί ως δικλείδα προστασίας από την αυτοκτονία, αφού ανακουφίζει και απομακρύνει το ενδεχόμενο της απόπειρας.

Σε γενικές γραμμές, τα άτομα που αυτοτραυματίζονται είναι συναισθηματικά εύθραυστα και ιδιαιτέρως ευαίσθητα στην απόρριψη, με επισφαλή συναισθηματική και ψυχική ισορροπία.

Γράμμα από έναν ολιγάρχη

 

Αγαπημένε μου πιτσιρίκο,

Έχω πεθάνει από τα γέλια!
Κάθε μέρα, πανηγυρίζω με τους πλούσιους φίλους μου και σπάμε πλάκα με το πόσο εύκολο είναι να εξουσιάζεις εκατομμύρια ανθρώπους, να τους αναγκάζεις να δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα και αυτοί να σε ανταμείβουν, προσφέροντας τα λεφτά τους ελεύθερα, για την δική μου απόλαυση!

Εκστασιάζομαι με το ενδεχόμενο να συνεχίσω να ζω μέσα στην απόλυτη χλιδή, προστατευμένος χωρίς το ενδεχόμενο να αισθανθώ οποιαδήποτε ενόχληση ή ξεβόλεμα στη ζωή μου, στις ζωές των παιδιών μου, των εγγονών μου, των δισέγγονων μου κλπ κλπ.

Μια ζωή διακοπές! Το φαντάζεσαι; Αλλά πού να το φανταστείς εσύ, τι ξέρεις εσύ από πλούτο;

Όμορφα πολυτελή διαμερίσματα στις μεγαλουπόλεις, επαύλεις στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, υπηρετικό προσωπικό να εργάζεται σκληρά ώστε να μην σηκώσω καν το δάχτυλο μου για να κάνω οποιαδήποτε οικιακή δουλειά, γρήγορα πολυτελή αυτοκίνητα, γιώτ, ελικόπτερα, τζετ, για να μετακινούμαι άνετα και γρήγορα, και, φυσικά, όσες διασκεδάσεις μπορώ να φανταστώ.

Μασάζ στα καλύτερα health retreat, το καλύτερο φαγητό που μπορεί να μαγειρευτεί, με τα καλύτερα υλικά και μαγειρεμένο από τους πιο άρτια εκπαιδευμένους σεφ.

Στρατιές από όμορφα κορίτσια και αγόρια, διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για μένα, ώστε να γευτούν για λίγο τις απολαύσεις της χλιδής και του πλούτου που εγώ απολαμβάνω από τα γεννοφάσκια μου.

Πώς Καταντήσαμε Έτσι Την Ελλάδα;




«Ήθος ανθρώπω δαίμων»

 (Ηράκλειτος)



  Η αρχή της δεκαετίας του ’50 βρήκε την Ελλάδα κατεστραμμένη τόσο στη δομική διοικητική λειτουργία, όσο και στην οικονομική της υπόσταση. Η τριπλή εχθρική Κατοχή, οι πολυαίμακτες εσωτερικές έριδες είχαν αφήσει τον τόπο σε κατάστα­ση συντριμμάτων που ολοκληρώθηκε δρα­ματικά με την εγκατάλειψη των πόλεων της επαρχίας και των χωριών, την από ανάγκη αστυφιλία για λόγους ασφάλειας, εξεύρε­σης εργασίας, εξασφάλισης συνθηκών (έ­στω στοιχειωδών) διαβίωσης των πολιτών. Έτσι, ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές και βαλ­κανικές χώρες είχε αρχίσει η έντονη προ­σπάθεια ανασυγκρότησης, εμείς παλεύαμε για να επιτύχουμε τα αναγκαία για μία στοι­χειώδη επιβίωση.

 Οι μεγάλες κατά τον πό­λεμο θυσίες του ελληνικού λαού, οι τερά­στιες καταστροφές που υπέστη η χώρα, οι μνημειώδεις αγώνες εθνικής αντίστασης κατά των κατακτητών δεν αξιοποιήθηκαν, όπως συνέβαινε σε άλλα κράτη. Μόνοι μας είχαμε καταστρέψει την προσφορά μας με την αιώνιά μας κατάρα της διχόνοιας! Προσπαθήσαμε, λοιπόν, με τις δικές μας δυνάμεις και με συμβολική βοήθεια των Α­μερικανών συμμάχων (Σχέδιο Μάρσαλ και Δόγμα Τρούμαν) να προχωρήσουμε στην ανασύσταση του κράτους, στη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας με βάση τις παραδό­σεις της, παρ’ όλον που αυτή ήταν βαθύτα­τα πληγωμένη από τις εσωτερικές, βαμμέ­νες με αίμα, μεταξύ μας διαιρέσεις.



Αυτή την περίοδο έφηβος πρωτοπήγα στην Ευρώπη (στην Ελβετία με την ανθού­σα οικονομία και τη δυναμική βιομηχανία) για σπουδές. Ήμουνα φοβισμένος, μαζεμέ­νος, αποπροσανατόλιστος για το τί θα συ­ναντούσα, πώς θα στεκόμουνα σε μία άγνω­στη χώρα, σε μία ξένη πανεπιστημιακή κοι­νότητα. Όλοι αυτοί οι δικαιολογημένοι αν­θρώπινοι φόβοι ενός νέου που δεν είχε κα­νένα στήριγμα στην αλλοδαπή χώρα, ξεπε­ράστηκαν σχεδόν αμέσως όταν εκεί ανέ­φερα την καταγωγή μου. Με το «Έλληνας» έβλεπα στα μάτια των άλλων έναν εντυπω­σιασμό, έναν ενθουσιασμό αποδοχής.

Δεν σε φοβάμαι Ζωή...




Είναι όμορφο να αντικρίζεις κάθε νέα μέρα με χαμόγελο, αφοβία να συντροφεύει τα βήματα σου και κάθε κύτταρο σου να φωνάζει....

Δεν σε φοβάμαι Ζωή...
Όσες τρικλοποδιές κι αν μου βάζεις, 
όσα εμπόδια κι αν υψώνεις,
όσες πλημμύρες κι αν μου στέλνεις
εγώ πάντα θα κοιτάζω μπροστά
γιατί ξέρω ότι κάπου εκεί με περιμένεις χαρούμενη και χαμογελαστή...

Δεν σε φοβάμαι Έρωτα....
Ότι χρώμα κι αν έχουν τα μαλλιά σου, 
όπως κι αν είναι το πρόσωπο σου,
ότι και να μου ψιθυρίζουν τα χείλη σου
εγώ πάντα θα σε απολαμβάνω με την αφοβία των εφηβικών μου χρόνων....

Ποιοι ήταν οι δέκα πιο δυνατοί άνδρες της Ελληνικής μυθολογίας

 

Η ιστορία των Ελλήνων είναι γεμάτη αγώνες, πολέμους αλλά και πολλούς ήρωες. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συναντήσεις και στην Ελληνική μυθολογία, αλλά εδώ θα βρεις και πολλές ιστορίες με θαρραλέους πολεμιστές, θεούς και ηθικά διδάγματα.

Διαβάζοντας τις ιστορίες της Ελληνικής μυθολογίας θα συναντήσεις πλήθος ισχυρών ανθρώπων (ανδρών και γυναικών), τα κατορθώματα των οποίων είναι γνωστά σε όλες τις γενιές που ακολούθησαν. Πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, και αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές χώρες.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι θεωρούνται οι δέκα ισχυρότεροι άνδρες της μυθολογίας μας.

1. Ηρακλής

Ο Ηρακλής ήταν ο γιος του Δία και είναι από τους πιο γνωστούς ήρωες της μυθολογίας. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του κατάφερε να αντιμετωπίσει τους κινδύνους και να γλυτώσει από το θάνατο. Ο Ηρακλής έγινε από τους πιο σημαντικούς ήρωες της Ελληνικής μυθολογίας, και είναι επίσης γνωστός για το πιο αποτρόπαιο έγκλημα καθώς σκότωσε τα ίδια του τα παιδιά. Παρόλα αυτά, το όνομα του είναι συνώνυμο της δύναμης ακόμη και σήμερα.

Μια γυναικεία υπόθεση: Κολπίτιδες και η αντιμετώπισή τους με βότανα

 

Κολπίτιδες

Τα βότανα εδώ και αιώνες έχουν χαρακτηριστεί ως “αποθήκες γεμάτες υγεία και ζωή” και βέβαια  όλοι μας μπορούμε να προμηθευόμαστε “υλικά” από αυτές τις αποθήκες.
Σε κανέναν δεν απαγορεύεται.
Αρκεί να αποκτήσουμε την απαιτούμενη “σοφία” και να σταματήσουμε λίγο,
να σταματήσουμε για λίγο και να “διαβάσουμε” τη φύση.
Κολπίτιδες
Υπάρχουν ειδικοί της υγείας που αναφέρουν χαρακτηριστικά:
“είναι ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι πριν τα αντιβιοτικά δεν είχαμε ακούσει για αυτήν την ασθένεια” μιλώντας για τις κολπίτιδες.
Σήμερα δεν υπάρχουν γυναίκες -εκτός ελαχίστων-που να μην έχουν υποστεί την ταλαιπωρία μιας κολπίτιδας.
Και όταν λέμε κολπίτιδα εννοούμε τη φλεγμονή του κόλπου.
Ο κόλπος έχει τη δική του χλωρίδα στην οποία επικρατούν οι γαλακτοβάκιλλοι.
Οι γαλακτοβάκιλλοι έχουν προστατευτικό ρόλο και αναστέλλουν την ανάπτυξη των μικροβίων που εισέρχονται στον κόλπο.
Σε κολπίτιδες μπορεί να οδηγήσει μια οποιαδήποτε αλλαγή στη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, που έχει ως αποτέλεσμα να επικρατήσει κάποιος μικροοργανισμός, όπως μύκητας, τριχομονάδα, βακτηρίδια κλπ.
Τα πιο συνηθισμένα είδη κολπίτιδας είναι:
Η βακτηριακή κολπίτιδα, η οποία προκαλείται από μια αλλαγή στην ισορροπία των βακτηρίων του κόλπου.
Κανονικά, τα βακτήρια Lactobacillus κυριαρχούν στον κόλπο, ωστόσο σε βακτηριακή κολπίτιδα μπορεί να υπερεκπροσωπούνται άλλοι οργανισμοί όπως η Gardnerella 
Vaginalis και οι Bacteroides.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 9/8/2020

 

Michael Love

Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποια από τα στοιχεία έρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη μέσα στη Γήινη Συμμαχία γνωστά ως Λευκά Καπέλα και Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στρατηγικά τοποθετημένα σε θέσεις-κλειδιά των γαλαξιακών φυλάκων στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Έναρξη μετάδοσης….

Σπουδαίοι μας,

καθώς η απίστευτη μεταμόρφωση συνεχίζει στην επιφάνεια του πλανήτη Γη και καθώς τα παλιά και άχρηστα συστήματα του 3D Μάτριξ σβήνονται και αντικαθιστώνται από νέα υψηλότερων δονήσεων, ένας εντελώς νέος κόσμος γεννιέται μπροστά στα μάτια μας!

Κάθε πλάσμα στον πλανήτη εργάζεται για να επεξεργαστεί και να διαχειριστεί αυτές τις ισχυρές μεταμορφώσεις με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί!

Ένας ανώτερος κόσμος συμπλέκεται με τον κατώτερο αυτή τη στιγμή, και καθώς αυτές οι δύο διαστάσεις συνεχίζουν να συγκρούονται, κάποιο χάος είναι φυσικό επακόλουθο. Γνωρίζετε πως όσο προχωράμε προς τα εμπρός τα πράγματα θα ηρεμούν δραστικά και θα γίνονται πολύ πιο θετικά!

Καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός παρακολουθούν οτιδήποτε κινείται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή, και προσφέρουν βοήθεια μέσα στα πλαίσια του Γαλαξιακού Κώδικα της Μη-Παρέμβασης στην ελεύθερη βούληση!

Allan Percy: Να μην ξοδεύετε ενέργεια σε άχρηστες κινήσεις

Allan Percy: Να μην ξοδεύετε ενέργεια σε άχρηστες κινήσεις
 

«Αν εμείς έχουμε την μπάλα, αυτοί δεν μπορούν να μας μαρκάρουν»Γιόχαν Κρόιφ

Ο Ολλανδός αυτός που ανακάλυψε εκ νέου το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής, αποκαλούμενος Σωτήρας, ως προπονητής άλλαξε για πάντα την ιστορία και τη φιλοσοφία του αθλήματος αυτού χάρη στην ιδιοφυΐα του, που εκφράστηκε επίσης μέσα από φράσεις οι οποίες, όντας τόσο απλοϊκές, προκαλούν κάποιο μειδίαμα.

Ορισμένες από τις φράσεις αυτές διαθέτουν την πνευματική διαύγεια ενός δασκάλου ζεν και μας καλούν να σκεφτούμε απότομα και ξαφνικά περί της λειτουργίας του κόσμου.

Αν ο αντίπαλος έχει δύο πάρα πολύ καλούς επιθετικούς, έναν εξαιρετικό και έναν αξιόλογο, το κανονικό θα ήταν να βάλω δίπλα στον εξαιρετικό τον αμυντικό μας που μαρκάρει καλύτερα και δίπλα στον αξιόλογο επιθετικό τον αξιόλογο αμυντικό μου. Λοιπόν, όχι. Εμείς δεν το κάνουμε έτσι. Ο δικός μας καλός μαρκάρει τον δικό τους λιγότερο καλό.Ένα πρόβλημα λιγότερο.

Ας δούμε μερικά διαμάντια από τον άνθρωπο που υπήρξε κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 1971, το 1973 και το 1974 και ο οποίος αργότερα θα ανέβαζε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

Πρέπει να προσπαθήσετε να απορρίψετε εκείνες τις υποβλητικές σκεπτομορφές...

Τί είναι οι σκεπτομορφές - Νέα Ακρόπολη Αθήνας
  


Πρέπει να προσπαθήσετε να απορρίψετε εκείνες τις υποβλητικές σκεπτομορφές που προσπαθούν

1. να σας ματαιώσουν, υπονοώντας για παράδειγμα ότι δεν είστε καλοί για τίποτα, είστε χαζοί, τεμπέληδες κ.λπ.

2. να δημιουργήσουν μια σκεπτομορφή απελπισίας, υποδηλώνοντας για παράδειγμα ότι η ασθένειά σας είναι θανατηφόρα, ότι δεν θα αναρρώσετε ποτέ, ότι θα είστε πάντα άρρωστος, ότι δεν υπάρχει θεραπεία για αυτό, κλπ.

Ο Ερμής πάνω στην Πύλη του Ποσειδώνα* 9η Μοίρα του Λέοντα*

 

 9. 8. 2020


Ο Ερμής πλησιάζει



την 9η Μοίρα του Λέοντα,



που είναι η Πύλη του Καρμικού



Θεραπευτή,



Πύλη Θυσίας



Πύλη που ο Θεός ~ Πλανήτης Ποσειδώνας



έχει την Απόλυτη Έξαρση του,



και είναι σαν ο Ερμής αυτές τις μέρες να συναντιέται



μαζί του,



κι όταν ο Ερμής συναντιέται με τον Ποσειδώνα



τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,



υπάρχουν πέπλα που σκεπάζουν



την αλήθεια,

Κορωνοϊός: Μήπως νοσείτε και δεν το ξέρετε; Να πως θα το καταλάβετε

Κορωνοϊός: Μήπως νοσείτε και δεν το ξέρετε; Να πως θα το καταλάβετε
 

Ένα μητρώο με λιγότερο κλασσικά συμπτώματα της νόσου COVID-19 δημιούργησαν οι επιστήμονες, με στόχο να βοηθήσουν γιατρούς και ασθενείς να αντιληφθούν εγκαίρως την ασθένεια και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα

Αυτισμός: Ένα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία που ομαλοποιεί την κοινωνική συμπεριφορά

 

Αυτισμός: Ένα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία που ομαλοποιεί την κοινωνική συμπεριφορά

Σε νέα επιστημονική μελέτη, οι ειδικοί αναδεικνύουν μια θεραπευτική προσέγγιση που θα μπορούσε να ομαλοποιήσει την κοινωνική συμπεριφορά στους πάσχοντες από αυτισμό.

Παλιά Πόλη: Όταν το ηλεκτροκίνητο όχημα του Δήμου Ρόδου σώζει ζωές! (Βίντεο)

 



Τεράστια συμβολή στην αντιμετώπιση ενός πολύ σοβαρού περιστατικού στην Παλιά Πόλη είχε το ηλεκτροκίνητο όχημα του Δήμου Ρόδου.

Νέο τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο




Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα επί της επαρχιακής οδού Ρόδου –Καλλιθέας 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα