Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Το μυστικό σημείωμα Του Θεού

Αποτέλεσμα εικόνας για Το μυστικό σημείωμα Του Θεού
Είναι μερικοί άνθρωποι
Που δεν μπόρεσαν ποτέ να διαβάσουν
Το μυστικό σημείωμα που άφησε μέσα τους ο Θεός.
Δεν είχαν το απαιτούμενο φως για να το διαβάσουν.
Και τ’ άφησαν διπλωμένο να κιτρινίζει
Σε ένα κρυφό συρταράκι της ψυχής τους.
Είναι μερικοί άνθρωποι
Που, όταν πέσει στα χέρια τους η χαρά
Δεν ξέρουν πως τους ανήκει.
Και σαστίζουν.
Τη φέρνουν από δω, τη γυρνάνε από κει
Ώσπου ανοίγουν ένα λάκκο και τη θάβουν
Όπως κάνουν με τα κόκαλα τα σκυλιά.
Είναι μερικοί άνθρωποι που πίστεψαν αλήθεια
Πως ο Θεός αγαπάει τους μουτρωμένους.
Χαρά σ’ αυτούς που γέμισαν την ψυχή τους
Και διάβασαν τραγουδιστά το μυστικό τους σημειωματάκι.

Να κρατάτε έναν μυστικό θάλαμο σιωπής μέσα σας

Φωτογραφία του χρήστη Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF ο γνήσιος διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Το να εξουσιάζεστε από ψυχολογικές διαθέσεις σημαίνει ότι είστε τμήμα της ύλης. 

Αν έχετε στον νου σας την ακλόνητη απόφαση να μη χάνετε ποτέ τη γαλήνη σας, τότε μπορείτε να φτάσετε την αγιότητα. 

H Google θα αμολήσει 2 εκατομμύρια μολυσμένα κουνούπια!

Picture

Ναι καλά διαβάσατε: Η Verily, η “αδελφή” επιστημονική εταιρεία της Google, σκοπεύει να απελευθερώσει 20 εκατομμύρια κουνούπια στο Φρέσνο, στην Καλιφόρνια, τα οποία έχουν μολυνθεί με βακτήρια που τα αναγκάζει να είναι στείρα

Η Verily, η “αδελφή” επιστημονική εταιρεία της Google, σκοπεύει να απελευθερώσει 20 εκατομμύρια κουνούπια στο Φρέσνο, στην Καλιφόρνια, τα οποία έχουν μολυνθεί με βακτήρια που τα αναγκάζει να είναι στείρα. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προγράμματα, αυτά τα κουνούπια δεν είναι γενετικά τροποποιημένα, απλά είναι… μολυσμένα!
Θα μπορούσε να είναι η πλοκή μιας μετα-αποκαλυπτικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας: μια τεχνολογική επιχείρηση πρόκειται να απελευθερώσει 20 εκατομμύρια κουνούπια γεμάτα βακτήρια στην καρδιά της Καλιφόρνιας. Όμως, οι εμπειρογνώμονες που ηγούνται της προσπάθειας λένε ότι θα μπορούσε τελικά να προσφέρει έναν τρόπο να εξολοθρεύσουν το «πιο θανατηφόρο ζώο στον κόσμο», αποτρέποντας τις ασθένειες των κουνουπιών και τελικά σώζοντας ζωές.
Σε αντίθεση με άλλες σύγχρονες προσεγγίσεις για την εξάλειψη των «κακών εντόμων», η τεχνική που ξεκίνησε σήμερα με το πρόγραμμα Debug της Verily δεν βασίζεται στη γενετική τροποποίηση. Αντίθετα, χρησιμοποιεί ένα βακτήριο που απαντάται στη φύση και τα προκαλεί να παράγουν “ζούφια” αυγά.
Το Debug Fresno θα είναι το πρώτο πεδίο μελέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εφαρμογή αυτής της μεθόδου ελέγχου, καθιστώντας έτσι τους πολίτες πειραματόζωα, αφού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της περιοχής. Τους ρώτησε, άραγε, κανείς;

Αν περιμένετε να γεράσετε για να το μάθετε αυτό, θα είναι πολύ αργά. (Σενέκας – WARBURTON)Αυτή η σκληρή φιλοσοφία εμφανίστηκε στην αρχαία Ελλάδα, αλλά άκμασε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Δύο σπουδαίοι συγγραφείς που διέδωσαν τη στωική διδασκαλία ήταν ο Μάρκος Τύλλιος Κικέρων (106-43 π. Χ.) και ο Λεύκιος Ανναίος Σενέκας (1 π. Χ. – 65 μ. Χ.). Η βραχύτητα του βίου και η αναπόδραστη γήρανση ήταν θέματα που τους ενδιέφεραν ιδιαίτερα. Αναγνώριζαν ότι η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία και δεν προσπάθησαν να αλλάξουν αυτό που δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Συγχρόνως βέβαια πίστευαν ότι πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο σύντομο διάστημα που ζούμε.

Ο Κικέρων ήταν τρομερά πολυάσχολος: ήταν νομομαθής και πολιτικός, καθώς και φιλόσοφος. Στο βιβλίο του Περί γήρατος εντόπισε τέσσερα βασικά προβλήματα όσον αφορά τη γήρανση: η εργασία γίνεται δυσκολότερη, το σώμα πιο αδύναμο, η χαρά από τις σωματικές ηδονές χάνεται, ο θάνατος πλησιάζει. Η γήρανση είναι αναπόδραστη, αλλά, όπως υποστήριξε ο Κικέρων, μπορούμε να επιλέγουμε πώς να αντιδρούμε σε αυτήν τη διαδικασία. Πρέπει να αναγνωρίζουμε ότι η παρακμή σε μεγάλη ηλικία δε χρειάζεται να καθιστά τη ζωή αφόρητη. Πρώτον, οι ηλικιωμένοι μπορούν συχνά να τα καταφέρνουν κάνοντας λιγότερα, λόγω της πείρας τους, συνεπώς κάθε δουλειά που κάνουν μπορεί να γίνεται πιο αποτελεσματικά. Το σώμα και το μυαλό τους δεν παρακμάζουν κατ’ ανάγκην δραματικά, αν τα εξασκούν. Ακόμα και αν οι σωματικές ηδονές προκαλούν μικρότερη ικανοποίηση, οι ηλικιωμένοι μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο με φίλους και να συζητούν, πράγμα που τους ανταμείβει. Τέλος, ο Κικέρων πίστευε ότι η ψυχή ζει αιώνια, επομένως οι ηλικιωμένοι δε χρειάζεται να ανησυχούν για τον θάνατο. Ο Κικέρων θεωρούσε πως αφενός πρέπει να αποδεχτούμε τη φυσική διαδικασία της γήρανσης, αφετέρου να αναγνωρίσουμε ότι η στάση μας απέναντι σ’ αυτή τη διαδικασία δε χρειάζεται να είναι απαισιόδοξη.

Είστε έτοιμοι;Κυρίες & Κύριοι,
η στιγμή που περιμέναμε ήρθε,
η αναμονή μας τέλειωσε,
η περίοδος προετοιμασίας ολοκληρώθηκε
και τώρα
ο Δρόμος του καθένα
είναι ορθάνοιχτος
για να τον βαδίσει
και να συναντήσει
τον Αυθεντικό Εαυτό του.


Μέσα από προσωπικές μου εμπειρίες
και αντίστοιχες άλλων ατόμων,
επιβεβαιώνω με πλήρη συνείδηση
πως οι πληροφορίες και οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν
από το 2012 και έπειτα
από την εσωτερική πλευρά,
ήταν αληθινές.

Έτσι,
τώρα ήρθε η ώρα
να μας γνωστοποιηθεί η Αποστολή μας
και να συνειδητοποιήσουμε
τον απώτερο σκοπό της παρούσης ενσάρκωσης,
να συνθέσουμε όλα της τα γεγονότα,
αποκαθιστώντας τις εμπειρίες μας
στην πραγματική τους διάσταση
και αναγνωρίζοντας
τις βαθύτερες και ουσιαστικές αιτίες τους,
πέρα από τις απατηλές, εξωτερικές τους εικόνες.
Τώρα
μας δίνεται η δυνατότητα
ν`απομακρυνθούμε οριστικά
από κάθε είδους δραματοποίηση
και να κοιτάξουμε κατάματα
τον Εαυτό μας
αφού πρώτα υποκλιθούμε
στην ευφυία που οργάνωσε
το Ψυχικό μας Πρόγραμμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα