Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ενεργειακοί Τόποι και μετάδοση εικόνας και ομιλίας μέσω Μαγνητικού Τούνελ!



Οι ενεργειακοί τόποι :

Όπως είναι γνωστό, η Γη ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα κι αυτό με τη σειρά του στον τοπικό γαλαξία "Milky way".


Tο δικό μας ηλιακό σύστημα βρίσκεται στην άκρη του γαλαξία και για να πραγματοποιήσει μια πλήρη περιστροφή χρειάζονται 250.000.000 χρόνια! 

Το κέντρο του γαλαξία μας εκπέμπει όλες τις συχνότητες φωτός. 

Στην γη επιτρέπονται να περνούν μερικά ειδή φωτός(με συγκεκριμένο μήκος κύματος). 

Όταν δυο κύματα συναντιούνται σε εκείνο το σημείο της γης τότε εκεί έχουμε τους λεγόμενους ενεργειακούς τόπους που τους ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας. 

Εκεί κτίζανε τους ναούς τους. 

Σε αυτούς τους ενεργειακούς τόπους παρουσιάζονται πολλά μυστηριώδη φαινόμενα .

Ένα από αυτό είναι και το "Μαγνητικό Μάτι", που βρίσκεται στη θαλάσσια λωρίδα μεταξύ Νέας Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο και αποτελεί το ένα άκρο ενός "Μαγνητικού Τούνελ" (Magnetic Tunnel). 

Μέσα στο "Μαγνητικό Τούνελ" υπάρχει ένα συνεχώς κινούμενο κύμα με ασύλληπτη ενέργεια. 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΔΑΙΜΟΝΑΣ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΓΕΝΟΣ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ


Ποια η ΑΛΗΘΙΝΗ έννοια της λέξης "δαίμονας;"
Το πρωτότυπο; ή την εικόνα του που δημιούργησαν οι θρησκείες;
Διότι η έννοια και λέξη "δαίμονας" και τα παραπλήσια αυτής υπήρξαν μόνον από την Ελλάνια θεϊκή Ελληνική γλώσσα, και όλα τα υπόλοιπα είναι κακές αντιγραφές ζήλιας και μίσους προς το Ελλάνιον γένος που μίλησε πρώτο για τα πάντα και τίποτα μέχρι σήμερα δεν έχει ειπωθεί που να μην το είπαν πρώτοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ





ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΑΙΜΟΝΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Ξέρεις ότι υπήρξε κυβέρνηση που ψέκαζε χιλιάδες πολίτες της για δοκιμές βιολογικού πολέμου;




Tον τελευταίο καιρό, δείχνοντας τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν σε κόσμο στο δρόμο, παίρνω μια νέα διαφορετική απάντηση που με έχει βάλει σε σκέψεις και ανησυχίες…

Εκεί που συνήθως άκουγα από τους αρνητές και άπιστους ότι είναι τα καυσαέρια των αεροπλάνων ή από κάποιους που νόμιζαν ότι “ξέρουν” ότι πρόκειται για μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής και διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας, ξαφνικά κάποιοι… “εφησυχασμένοι” εμφανίζονται να έχουν άλλες πληροφορίες.
«Πρόκειται για μετεωρολογικά πειράματα που μελετούν τον καιρό». Το άκουσα μια, το άκουσα δυο, το άκουσα τρεις κι έτσι κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια “πηγή” που το διαδίδει, δεν μπορεί όλοι να το έβγαλαν από το μυαλό τους.
Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γάτας μιλάει για μυστικά πειράματα με ψεκασμούς που διεξήγαγαν κυβερνήσεις παλαιότερα για δήθεν δοκιμές βιολογικών πολέμων κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου. Βέβαια, μπορεί η περίοδος να πέρασε αυτή, αλλά τώρα έχουμε άλλο άλλοθι, το Ισλαμικό Κράτος. Πάντα θα υπάρχει ένα άλλοθι.
Τα πειράματα γίνονταν εις βάρος χιλιάδων αθώων πολιτών και εν αγνοία τους για πολλές δεκαετίες, όπως αναφέρει σχετική έρευνα που αργότερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.
Κι αυτό που επίσης αναφέρει το άρθρο, είναι ότι έδιναν στους στρατιωτικούς εντολή αν κάποιοι περίεργοι ρωτούσαν ποτέ κάτι να έχουν έτοιμη την απάντηση: 

«Οι δοκιμές είναι μέρος ερευνητικών έργων για τις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση»

Πολλά προβλήματα υγείας προέκυψαν εξ αιτίας αυτών των δοκιμών, πολλά και παρόμοια με τα “κοινά” σημερινά – προβλήματα στο αναπνευστικό, γαστρεντερίτιδες κλπ αλλά και γενετικές αλλαγές που φάνηκαν μετά όταν όλα βγήκαν στο φως.
Κι εδώ θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, αν αυτά τα πειράματα ακόμα συνεχίζονται, αν οι ψεκασμοί, εκτός του ότι δουλεύουν για τον ιονισμό της ατμόσφαιρας για τη διευκόλυνση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, κατά καιρούς είναι και βιολογικά πειράματα, είτε χάριν φαρμακευτικών εταιριών, είτε χάριν στρατιωτικών πειραμάτων και… σιγά να μην μας ρωτήσουν!
Η ερώτηση του τίτλου, λοιπόν, απευθύνεται προς τους αμφισβητίες, τους αρνητές των ψεκασμών, σε αυτούς που τους διακωμωδούν και σε εκείνους που σχίζονται να τους “απομυθοποιήσουν” – καλή ώρα σαν τα Ελληνικά Hoaxes, το ιστολόγιο του αξιότιμου ναρκαλιευτή μας.
Όταν κυβέρνηση ψέκαζε χιλιάδες πολίτες της για να διεξάγει δοκιμές βιολογικού πολέμου

Θεραπεύστε τον Θυρεοειδή σας με Φύκια Θαλάσσης!



Παίρνετε αρκετή ποσότητα ξηρά φύκια, τα τινάζετε να φύγει η άμμος και γεμίζετε ένα τούλινο κελύφιο.
Το κλείνετε, το ράβετε στην άκρη και περνάτε μια μαξιλαροθήκη.

Στον Σείριο για να γεννηθεί ένα παιδί χρειάζονται 32 άνδρες και 32 γυναίκες!!



Έγραψα πολλές φορές ότι η Εύα δεν μπορεί να έγινε από το πλευρό του Αδάμ (κλωνοποίηση) γιατί απλούστατα από τον Αδάμ γίνονται μόνο Αδάμ (αρσενικά) και όχι θηλυκά . 

Επομένως από κάπου αλλού έγινε η Εύα (το θηλυκό).

Έγραψα πάλι ότι όλες οι θρησκείες έγιναν κλέβοντας αυτά που δίδαξε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος γράφοντας βέβαια ότι καταλάβαιναν γιατί ο Ερμής είναι δυσκολονόητος. 

Έτσι οι χριστιανοί είπαν ότι η Εύα έγινε από το πλευρό του Αδάμ και για 5.000 χρόνια περίπου δεν μπορούσε να το αμφισβητήσει κανείς με ντοκουμέντα .

 Φτάσαμε στην σημερινή εποχή, κάνανε οι επιστήμονες την κλωνοποίηση και τώρα λέμε ότι είναι αδύνατο από το πλευρό του Αδάμ να έγινε η Εύα . 

Διαβάστε όμως τι λέει ο Ερμής που οι άλλοι που κάνανε τις θρησκείες και μεταξύ αυτών και τον χριστιανισμό έγραψαν από τον Ερμή μέχρι εκεί που καταλάβαιναν. 

Τα δύσκολα τα άφησαν .

Ο Κατωβλέπας...Στο βαρύ κεφάλι του υπάρχουν 2 ιοβόλα μάτια


(τής Αρετής Μαρκέλλου)
Ο Θανατηφόρος Κατωβλέπας ζεί στην Αιθιοπία, κοντά στα νερά από όπου πηγάζει ο ποταμός Νείλος. Εξαιτίας τού μεγάλου βάρους τού κεφαλιού του, το τέρας είναι πάντοτε σκυφτό, βλέποντας προς τα κάτω, όπως δηλώνει και το όνομά του.
Ο Κατωβλέπας είναι τετράποδος μετρίου μεγέθους, με πλούσια μακριά χαίτη που καλύπτει τα μάτια του. Κάποιοι τον παρομοιάζουν με ταύρο κι άλλοι με αγριογούρουνο, που έχει στριφτή ουρά, διχαλωτές οπλές και φολιδωτό σώμα. Αυτό το τέρας είναι τόσο νωχελικό, που θα νόμιζε κανείς ότι είναι εντελώς άκακο. ¨ομως αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια, γιατί οποιοδήποτε πλάδσμα κοιτάξουν τα φαρμακερά του μάτια πέφτει νεκρό επιτόπου.
Ρωμαίοι στρατιώτες συνάντησαν κάποτε έναν Κατωβλέπα την ώρα που βοσκούσε. Νομίζοντας πως πρόκειται για ήρεμο ζώο, που θα μπορούσαν να πιάσουν για φαγητό, το πλησίασαν με γυμνά σπαθιά. Όταν το τέρας τούς αντιλήφθηκε, σήκωσε το κεφάλι του, η χαίτη του στάθηκε όρθια και το βλέμμα του τούς σκότωσε ακαριαία. Ο Διοικητής τους, που έμαθε για το συμβάν, έστειλε περισσότερους άνδρες για να σφάξουν το τέρας,αλλά....κανείς τους δε γύρισε! Οι κάτοικοι τής περιοχής, τότε, ενημέρωσαν τον Διοικητή για την ιδιότητα τού τέρατος, ο οποίος διέταξε τούς άνδρες του να του στήσουν παγίδα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε τη ματιά του.

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΓΚΑΡΝΤ


Της Dimitra Papanastasopoulou
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα θα μάθουμε πώς χτίστηκε το περίφημο κάστρο της πρωτεύουσας των σκανδιναβικών θεοτήτων.
Ο Θώρ πολεμούσε τους γίγαντες μακριά από την Άσγκαρντ, στο Γιότουνχεϊμ, όταν ένας άλλος γίγαντας πλησίασε στην Άσγκαρντ και ο φύλακας Χέϊμνταλ τον είδε από απόσταση και σάλπισε.
Οι θεοί άκουσαν τη σάλπιγγα, είδαν τον γίγαντα να έρχεται και σκέφθηκαν να φωνάξουν πίσω τον Θώρ. Βλέποντας, όμως, τον γίγαντα άοπλο, αποφάσισαν να τον ρωτήσουν τι θέλει.
Εκείνος είπε ότι ήρθε για να χτίσει το καλύτρο και ισχυρότερο τείχος για την πόλη, τέτοιο που κανένας εχθρός να μη μπορέσει να το διαβεί. Ο Όντιν ρώτησε τι θέλει για πληρωμή, για αντάλλαγμα.
Η απάντηση του γίγαντα τους έκανε όλους έξω φρενών: ήθελε τη Φρίγια για σύζυγο και προίκα τον ήλιο και το φεγγάρι. Έτοιμοι ήταν να στίλουν να φωνάξουν τον Θώρ, όταν τους σταμάτησε ο Λόκι.
«Αφήστε το πάνω μου. Εγώ θα τον πείσω να χτίσει το τείχος χωρίς αντάλλαγμα», ήταν τα λόγια του.
Και οι θεοί, που γνώριζαν πολύ καλά πόσο πονηρός ήταν ο Λόκι, τον εμπιστεύθηκαν.
Ο Λόκι πλησίασε τον γίγαντα και τον ρώτησε πόσο καιρό θα έκανε να χτίσει το τείχος και ποιός θα τον βοηθούσε. «Σε μισό χρόνο», απάντησε ο γίγαντας. «Βοηθός θα είναι το άλογό μου, το Σβαντιλβάρι».

Άρπυιες!

Στο μύθο οι Άρπυιες ήταν θηλυκά τέρατα, κόρες του Θαύμαντα και της θαλάσσιας Νύμφης Ηλέκτρας και αδελφές της αγγελιαφόρου των θεών Ίριδας.
Το όνομά τους ετυμολογικά προέρχεται από το ρήμα αρπάσσω και ήταν προσωποποίηση του θυελλώδους ανέμου. 
Από τις Άρπιες Όμηρος αναφέρει μόνο μια, την Ποδάργη (=ταχύπους), την οποία και θεωρεί μητέρα των αλόγων του Αχιλλέα. 
Στην Ιλιάδα(Π και Τ ραψ.)) αναφέρει ότι από την ένωση της Ποδάργης με τον Ζέφυρο γεννήθηκαν τα περίφημα για την ταχύτητά τους άλογα του Αχιλλέα, ο Ξάνθος και ο Βαλίος, καθώς και τα άλογα των Διοσκούρων, ο Φλογέας και ο Άρπαγος.
Ο Ησίοδος αναφέρει δύο: την Αελλώ και την Ωκυπέτη, στις οποίες αργότερα προστίθεται και η Κελαινώ. Αναφέρονται και άλλα ονόματα όπως: Αελλόπους, Νικοθόη, Ωκυθόη, Ωκυπόδη κ.λπ. 
Τα τέρατα αυτά είχαν τη μορφή πουλιών με κεφάλι γυναίκας, σε αντίθεση με την αδελφή τους Ίριδα. Κι αυτές θεωρούνταν αγγελιαφόροι, αλλά του Άδη. 
Οι Άρπυιες σχετίζονταν ιδιαίτερα με τους θεούς των ανέμων Ζέφυρο και Βορέα. 
Οι Άρπυιες άρπαζαν τα παιδιά και τις ψυχές των ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό τις απεικόνιζαν επάνω στους τάφους να κρατούν στα νύχια τους την ψυχή του νεκρού.

Πώς η κριτική βραχυκυκλώνει το σύστημά μας



Θα αξιολογούσες ποτέ ένα δέντρο που ανθίζει ή που μεγαλώνει τις ρίζες του; Θα έκρινες ποτέ τον ήλιο για τον τρόπο που λάμπει; Θα απέρριπτες ποτέ ένα ζώο για το μέγεθος ή το βάρος του;
Γιατί κρίνουμε τους ανθρώπους ξεχνώντας ότι τα σώματα είναι αυτά που κάνουν ό,τι κάνουν; Γιατί βλέπουμε άτομα και χαρακτήρες που είναι "κάπως", σύμφωνα με τη μορφή και τις λειτουργίες των σωμάτων; Ενώ όλα γίνονται από σώματα που λειτουργούν αυτόματα, γιατί οι σκέψεις δημιουργούν αντιστοιχίες των λειτουργιών αυτών με φανταστικά πρόσωπα;
Αν και η αυτογνωσία έχει να κάνει με την παρατήρηση και την κατανόηση, αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε ο ένας για τον άλλο για να αλληλοβοηθιόμαστε σ’ αυτή την πορεία, είναι να μην αξιολογούμε τις λειτουργίες του σώματος και να μην τις αποδίδουμε σε φανταστικούς χαρακτήρες, σε ένα "εσύ" ή σε ένα "ο άλλος", που δήθεν κάνει αυτά που κάνει το σώμα.
Όταν το σώμα μιλάει, δεν μιλάει κάποιος, ένα σώμα μιλάει. Όταν το σώμα δίνει εξετάσεις, το σώμα είναι αυτό που σκέφτεται, που διαβάζει και γράφει. Όταν το σώμα παίζει ένα μουσικό όργανο, το σώμα είναι αυτό που κουνάει τα χέρια του, που ακούει ή κάνει ό,τι άλλο κάνει. Οι προσωπικές αντωνυμίες πρέπει να προσδιορίζουν μόνο το "ποιο σώμα κάνει τι" και όχι να αναφέρονται σε φανταστικούς χαρακτήρες.
Οι σκέψεις που αξιολογούν και κρίνουν -είτε θετικά είτε αρνητικά- τις λειτουργίες των σωμάτων και τις αποδίδουν σε "άτομα" που κρίνονται επίσης ανάλογα με αυτές τις λειτουργίες, είναι η αιτία που εμφανίζονται τα ψυχικά συμπτώματα που σχετίζονται με την εικόνα και την αξία του εαυτού. Όταν οι λειτουργίες του σώματος αποδίδονται σε έναν εαυτό και αυτός ο εαυτός πρέπει να τηρεί μια συγκεκριμένη εικόνα (να είναι καλός, σωστός, αλάνθαστος, ιδιαίτερος, ξεχωριστός, ικανός, αρεστός, αποδεκτός, όπως πρέπει, κ.τ.λ), τότε η εμφάνιση του φόβου, του άγχους και της κατάθλιψης είναι αναπόφευκτη.

5 Όπλα για γερό ανοσοποιητικό σύστημα

γερό ανοσοποιητικό σύστημα

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλές από εμάς, μπορεί να έχουμε κακή διάθεση, να αρρωσταίνουμε εύκολα και να νιώθουμε πως χάνουμε την ενέργειά μας πολύ γρήγορα. Μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε με ποιους τρόπους θα μπορούσαμε να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το οποίο ευθύνεται για αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα που μας ταλαιπωρούν;
Το αμυντικό μας σύστημα αποτελείται από μια ομάδα κυττάρων – τα λευκοκύτταρα – που κυκλοφορούν στο αίμα μας προκειμένου να μας προστατέψουν από τα διάφορα μικρόβια με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή. Σε γενικές γραμμές ο οργανισμός μας είναι σε θέση να αντιμετωπίζει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς και να βρίσκεται σε μια ισορροπία. Όταν όμως αυτή η ισορροπία χάνεται, τότε είναι που “πέφτει” το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Κι εμείς προσπαθούμε να το ενισχύσουμε με διάφορους αποτελεσματικούς τρόπους.
Κάναμε μια μικρή έρευνα για το πώς μπορούμε να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα και βρήκαμε τους πέντε τρόπους να το ενισχύσουμε!

Φυσική περιποίηση σώματος – 4 Σπιτικές συνταγές

φυσική περιποίηση σώματος

Κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται να έχει ένα ωραίο σώμα και ένα φρέσκο, καθαρό και βελούδινο δέρμα. Γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθεί να το φροντίζει και να το περιποιείται με τους κατάλληλους τρόπους και τα σωστά προϊόντα.
Για να μπορέσεις να φροντίσεις το σώμα και το δέρμα σου και να το περιποιείσαι καταλλήλως δεν είναι απαραίτητο να επισκέπτεσαι ειδικούς χώρους ή να ξοδεύεις πολλά χρήματα για ακριβά προϊόντα που πολλές φορές δε γνωρίζεις και την ακριβή σύστασή τους.
Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις μια φυσική περιποίηση σώματος και να παρέχεις την απαραίτητη φροντίδα στο δέρμα σου χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα και παρασκευάζοντας σπιτικές συνταγές χωρίς πολύ κόπο.
Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για τη φυσική περιποίηση σώματος και οι συνταγές για να φτιάξεις μόνη σου τα αντίστοιχα προϊόντα.
4 Σπιτικές συνταγές για φυσική περιποίηση σώματος

Apple: Το iPhone σου θα λήξει σε 3 χρόνια


Σύμφωνα με ένα report του Forbes.com, ο προβλεπόμενος κύκλος ζωής του iPhone είναι τα τρία έτη, όπως και του Apple Watch, ενώ τα OS X-a series των λειτουργικών συστημάτων που  δημιουργούνται και διατίθενται από την Apple Inc καθώς και οι συσκευές AppleTV θα έχουν επιπλέον δώδεκα μήνες ζωής.

Ο ηλεκτρονικός γίγαντας των ΗΠΑ, η Apple, έχει δηλώσει πως τα iPhones έχουν διάρκεια ζωής τριών ετών και το ίδιο ισχύει και για τοApple watch, ενώ οι συσκευές AppleTV λήγουν σε τέσσερα χρόνια.

«Για να μοντελοποιήσουμε την χρήση του πελάτη, μετράμε την ενέργεια που καταναλώνεται από ένα προϊόν, ενώ αυτό τρέχει σε ένα προσομοιωμένο σενάριο,» η Apple επισήμανε στις δηλώσεις της.

«Τα καθημερινά πρότυπα χρήσης είναι συγκεκριμένα για κάθε προϊόν και είναι ένα μίγμα πραγματικών και διαμορφωμένων customer- use data. Τα χρόνια χρήσης, που βασίζονται στους πρώτους ιδιοκτήτες, υποτίθεται πως είναι τα τέσσερα έτη για συσκευές OS X και tvOS και τρία έτη για iOS και συσκευέςwatchOS,» η εταιρεία πρόσθεσε.

Γιατί με αγάπησες πολύ


Κείμενο: Ευθύμης Μαυρεπής
Φοιτητής Ιστορίας και Αρχαιολογίας/Ιστορίας της Τέχνης
Επιμέλεια: Μαρία Κασσεροπούλου
Φιλόλογος

Η ζωή που ζούμε. Ο κόσμος στα πλαίσια μας. Τα όρια μας. Οι φυλακές μας. Μια φυλακή ζωής είμαστε. Δεν είσαι εσύ που έχεις την ζωή. Είναι η καρδιά σου, το πνευμόνι σου, το νεφρό σου, ο εγκέφαλος σου, που συγχρονίζονται. Η ζωή θέλει συγχρονισμό, συνεργασία, αμοιβαιότητα. Τι άραγε κάνεις από όλα αυτά για να είσαι σίγουρος πως  ζεις; Σχέσεις και δεσμούς…
Μόνο να σπαταλάς την ζωή σου ξέρεις. Να την εξευτελίζεις. Αυτόνομα και οπορτουνιστικά.  Παρτάκιας, με λίγα λόγια. Πνευμόνι, καρδιά, μυαλό. Δες πως συνεργάζονται. Σου χαρίζουν  ζωή απλόχερα, χωρίς αντάλλαγμα. Και εσύ την ξεπληρώνεις με την άθλια καθημερινότητα σου. Πεθαίνεις και γίνεσαι κουφάρι.  Εσύ μόνο να μιλάς ξέρεις, να τρως και να κοιμάσαι. Να αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις. Ό, τι πιάνεις, ό, τι ακούς και ό, τι γεύεσαι.  Κάπου κάπου να σκέφτεσαι. Να σκέφτεσαι, γιατί έτσι έχεις μάθει να σκέφτεσαι. Επειδή συνήθισες να σκέφτεσαι έτσι. Ενίοτε, όπως συμβαίνει συχνά, επειδή σου επέβαλαν να σκέφτεσαι έτσι. Δεν το επέλεξες…
Μια στο τόσο έμαθες  και να αγαπάς. Να αγαπάς όμως πραγματικά; Πόσα δεσμά; Οι δέσμιοι που ζούμε τις ζωές μας πλάι σε άλλους ή και μόνοι μας. Τις μοιραζόμαστε ή καμία φορά παρεμβαίνουμε και στις ζωές των άλλων.  Κανείς δεν βοηθά αυτόν που αγαπά να απελευθερωθεί απ’ τα δεσμά. «Σε θέλω εδώ», Αυτό είναι που εσύ ονομάζεις έρωτα. Με θέλεις καταδικασμένο στην ίδια μοίρα. Κλεισμένο μαζί σου στην φυλακή. Αν με αγαπούσες αληθινά,  θα με  άφηνες ελεύθερο. Η σχέση μας,  καταδικαστική απόφαση της φυλάκισης μου. Αυτό είναι για σένα η αγάπη.  Μαζί στην αιωνιότητα. Ή μάλλον, όπου μας μέλλει να φτάσουμε. Δεν θα’ ναι εξάλλου μακριά. Σε αυτούς τους τέσσερις τοίχους…  Και εγώ γεννημένος να’ μαι ελεύθερος . Παίρνω φόρα. Απέλπιδα, χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο. Θέλω να τον σπάσω. Έστω και αν σπάσω το κεφάλι μου. Τα κεφάλια σπάνε για να γκρεμίσουνε τους τοίχους.  Μόνο γι’ αυτό αξίζει.  Τι είναι άραγε εκεί  έξω;

Να εχεις η να εισαι;

 Άρθρο: Χριστίνα Πανταζή
Ψυχολόγος
Επιμέλεια: Ίριδα Γουδέλη
Εκπαιδευτικός

Κατανοώντας αυτό το δύσκολο ερώτημα είναι αρχικά γόνιμο να ορίσουμε τις έννοιες για να γίνει προσιτό το τι ερωτάται, για να μπούμε μετά στο πως θα σκεφτούμε, δηλαδή ποια διανοητικά μονοπάτια θα διαλέξουμε να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στο προκείμενο, που θα είναι –ενδεχομένως- ένα συμπέρασμα και όχι μια ολιστική απάντηση. Και τα δύο ξεκινούν από δύο διαφορετικές βάσεις τα οποία αντικατοπτρίζουν δύο διαφορετικές στάσεις ζωής των ανθρώπων. Άρα αυτό που ερωτάται στο παρόν κείμενο είναι η στάση ζωής που επιλέγουν οι άνθρωποι με βάσει το ἔχειν και αυτοί που επιλέγουν με βάσει το εἶναι. Οπότε ξεκαθαρίζοντας τις βασικές ιδιότητες των δύο αυτών στάσεων, ξεκαθαρίζουμε το τοπίο –το οποίο απαντά στο πως θα σκεφτούμε-, συνεπώς το πεδίο είναι ελεύθερο για να κρίνει ο καθένας το τι ορίζει ως απάντηση και αν υπάρχει απάντηση.
Ο ρηματικός τύπος έχω, ορίζει την κατοχή, το κράτημα, δηλαδή κατέχω κάτι το οποίο είμαι ιδιοκτήτης, μου ανήκει, το ελέγχω και αυτό είναι σε θέση αντικειμένου, είναι αποσπασματικό, χρηστικό, νεκρό και ο μόνος σκοπός του είναι για ορίσει ή ικανοποιήσει εμένα- με τις όποιες ιδιότητές του. Δηλαδή για να είμαι, πρέπει να έχω, αλλιώς δεν νοούμαι ότι είμαι. Μια σχέση κτήσης η οποία τοποθετεί το κέντρο της στην εξάρτηση ανάμεσα σε κάποιον που κατέχει και σε αυτό(ν) που κατέχεται. Σκεφτείτε έναν άνθρωπο ο οποίος όλη του τη ζωή αγωνιά να αποκτήσει, να κατέχει χρήματα, κοινωνικό κύρος,  ανθρώπους, υλικά αγαθά στα οποία μέσα από αυτή την αναζήτηση αγωνιά για να αποκτήσει αρχικά την έννοια της ταυτότητας – το εγώ δηλαδή- που εν συνεχεία θα αποφέρουν τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια, την υποταγή, το έλεγχο και τον θαυμασμό. Κάτι που δεν μπορεί να αξιοποιήσει με τον εαυτό του, βάζει στο επίκεντρο της αναζήτησης υλικά- εξωτερικά αντικείμενα που θα σταθούν οι αιτίες για να αποκτήσει υπόσταση στη δική του ζωή και των γύρων του. Συνεπώς, οι συνεχείς αναζητήσεις θα τον τοποθετούν πάντα εξαρτημένο και συναρτώμενο από ένα ή πολλά αντικείμενα τα οποία θα ορίζουν τη ταυτότητά του, τα συναισθήματά του και γενικότερα την ύπαρξή του.

Απομάκρυνση τοξινών – 6 Τρόποι

απομάκρυνση τοξινών

Η απομάκρυνση τοξινών είναι μία διαδικασία που κάνει ο οργανισμός μας από μόνος του αφού έχει την δυνατότητα να φιλτράρει τις ουσίες που εισέρχονται σε αυτόν. Αυτό όμως που χρειάζεται σίγουρα είναι η βοήθειά μας ώστε η απομάκρυνση τοξινών να γίνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Τοξίνες, ουσιαστικά, είναι συστατικά ή ουσίες οι οποίες βρίσκονται στον οργανισμό μας σε λάθος ποσότητες. Η απομάκρυνση τοξινών κρίνεται απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας αφού η παραμονή τους μπορεί να προκαλέσει κόπωση, πονοκέφαλο, πρηξίματα, κακοσμία, φλεγμονές και πολλές άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή θα μας βοηθήσει στην αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών αλλά δεν αρκεί αφού συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό μας γίνεται και από συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ αλλά και από την χρήση φαρμάκων και απορρυπαντικών! Έτσι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι υιοθετήσουμε κάποιες συνήθειες που βοηθού στην απομάκρυνση τοξινών και κατά συνέπεια στην καλή λειτουργία του οργανισμού μας! Παρακάτω θα δούμε μερικές συνήθειες που μπορούμε να ονομάσουμε εχθρούς των τοξινών,

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ? – ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ? – ΤΑ ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ – Η ΜΥΗΣΗ


ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ: «Εγώ μεν σας βαφτίζω με νερό σε μετάνοια, αυτός όμως που έρχεται πίσω μου είναι ισχυρότερος από μένα, του οποίου τα παπούτσια δεν είμαι άξιος να βαστάξω. Αυτός θα σας βαφτίσει στο Πνεύμα και στη φωτιά».
Τότε έρχεται ο Ιησούς από τη Γαλιλαία στον Ιορδάνη προς τον Ιωάννη για να βαφτιστεί απ’ αυτόν. Ο Ιωάννης τον εμπόδιζε, λέγοντας: «Εγώ χρειάζομαι να βαφτιστώ από σένα, και εσύ έρχεσαι σ’ εμένα?».
Απαντώντας ο Ιησούς τού είπε: «Άσε τώρα. Διότι έτσι είναι πρέπον σ’ εμάς να εκπληρώσουμε κάθε δικαιοσύνη. Τότε τον αφήνει (κατά Ματθαίο Γ:13-15).
Την επόμενη μέρα βλέπει ο Ιωάννης τον Ιησού να έρχεται προς αυτόν και λέει: «Ιδού, το Αρνί του Θεού που αίρει την αμαρτία του κόσμου. Αυτός είναι για τον οποίο εγώ είπα “πίσω μου έρχεται άνδρας, ο οποίος είναι ανώτερός μου, διότι ήταν πρότερός μου”. Και εγώ δεν τον γνώριζα, αλλά για να φανερωθεί στο Ισραήλ, γι’ αυτό ήρθα εγώ και βαφτίζω με νερό» (κατά Ιωάννη Α).
Όταν ο Ιησούς ήρθε στον Ιωάννη ζητώντας να βαφτιστεί, ο Ιωάννης επιβεβαίωσε την κατώτερη θέση του, μια ενσάρκωση υποδεέστερης θέσης στο συμπαντικό έργο. Με πόσο ανεπιτήδευτη ταπεινότητα, το χαρακτηριστικό γνώρισμα της θεϊκής φύσης, ο Ιωάννης παραμέρισε την προηγούμενη προεξέχουσα θέση του – δηλώνοντας ότι δεν ήταν άξιος να βαφτίσει τον Ιησού κι ότι αντίθετα αυτός χρειαζόταν να βαφτιστεί. Σίγουρα ο Ιησούς, ένας Δάσκαλος, ήταν πολύ πάνω από την ανάγκη για τελετουργικό βάφτισμα, ιδίως από κάποιον πολύ μικρότερου πνευματικού αναστήματος. Ένας διδάκτορας φιλοσοφίας δεν παίρνει μαθήματα από ένα παιδί της προκαταρκτικής εκπαίδευσης. Ο Ιησούς, αναγνωρίζοντας τον θεϊκό γκουρού του της προηγούμενης ζωής του, δεν έδωσε βάση στη δήλωση του Ιωάννη, αλλά αντίθετα είπε: «Άσε τώρα. Διότι έτσι είναι πρέπον σ’ εμάς να εκπληρώσουμε κάθε δικαιοσύνη». Αυτά τα λόγια υποδηλώνουν τεράστια ευλάβεια του Ιησού για τον Ιωάννη, για τον οποίο αργότερα ο Ιησούς διακήρυξε: «Αλήθεια σας λέω, μεταξύ αυτών που γεννήθηκαν από γυναίκες δεν εγέρθηκε μεγαλύτερος από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή» (κατά Ματθαίο ΙΑ:11).

Χωρισμός



Τα τελευταία χρόνια, πολλοί από εμάς διαπιστώσαμε πως κάποιοι από τους ανθρώπους που συναναστρεφόμασταν ή κάποιοι από τους φίλους μας ήταν εντελώς για τα μπάζα αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια γιατί η επίπλαστη ευημερία κάλυπτε τους σκατοχαρακτήρες τους.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έχασαν τη δουλειά τους και διαπίστωσαν πως κάποιοι από τους φίλους τους τους έκαναν παρέα μόνο και μόνο επειδή ήταν κιμπάρηδες και χουβαρντάδες, οπότε –με το πού τελείωσαν τα φράγκα- εξαφανίστηκαν και αυτοί οι φίλοι.

Κάποιοι άλλοι διαπίστωσαν πως το μωράκι τους δεν ήταν η τρυφερή σύντροφος που πίστευαν ότι ήταν αλλά μια τεμπέλα πουτάνα πολυτελείας που έγινε σκύλα μόλις αντιλήφθηκε πως ο μαλάκας που την τάιζε, την έντυνε και την πήγαινε στα μπουζούκια είναι πια ταπί και απελπισμένος.

Αρκετοί άλλοι διαπίστωσαν πως κάποιοι φίλοι τους ήταν φασισταριά αλλά δεν τους είχε δοθεί η ευκαιρία να το δείξουν επειδή ήταν συνέχεια πάνω στα τραπέζια και χόρευαν τσιφτετέλι.

Η οικονομική κρίση –που δεν είναι κρίση γιατί θα κρατήσει για πάντα- ξεκαθάρισε κάποιες ανθρώπινες σχέσεις, αφού έκανε πολλούς ανθρώπους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χωρισμός και η οριστική διάλυση των σχέσεων είναι σχεδόν αναπόφευκτος.

Πόσο (πιο) γρήγορα χτυπάει η γυναικεία καρδιά;

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν πως της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος. Αυτό είναι ένα θέμα που χωράει μεγάλη συζήτηση. Εκείνο που σίγουρα ισχύει – με επιστημονική απόδειξη – είναι πως της γυναίκας η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα από του άντρα. Για να ακριβολογούμε, η καρδιά ενός άνδρα πάλλεται κατά μέσο όρο 70 φορές το λεπτό, ενώ μιας γυναίκας 78 φορές το λεπτό.
Γιατί συμβαίνει αυτό;

Το παλάτι της μνήμης μας

Από τη Σταυρούλα Φωτιάδου
Το παλάτι της μνήμης μας
Το να έχει κανείς δυνατή μνήμη είναι προσόν. Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στη δουλειά του, στην προσωπική ζωή του, στην καθημερινότητά του. Σε όλα, στα πάντα.
Δεν είναι, όμως, μόνο προσόν, είναι και μειονέκτημα. Κατειλημμένος εγκεφαλικός χώρος με, πολλές φορές, πολλές άχρηστες πληροφορίες.
Προσωπικό δράμα. Θυμάμαι πότε έχουν γενέθλια άνθρωποι που έχω να μιλήσω χρόνια, πότε πήγαμε εκδρομές στο σχολείο και πού, τη νηπιαγωγό μου με κάθε λεπτομέρεια, όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές, βαριές κουβέντες που αντάλλαξα, χαρούμενες και λυπητερές ημερομηνίες της ζωής μου, πότε πήρα το lower, το πρώτο και το τελευταίο γερό χαστούκι της μαμάς μου εξαιτίας του «Νέλη, να ένα τόπι», το λαχανόρυζο που δεν άγγιξα ποτέ (κι ούτε πρόκειται), τις διακοπές του καλοκαιριού με όλα τα παρελκόμενα, αριθμούς τηλεφώνων και τόσα άλλα. Γενικά θυμάμαι, και δεν είναι και τόσο ευχάριστο κάποιες φορές.
Όταν κανείς θυμάται πολύ και πολλά, πέρα από το χώρο που γεμίζει στο κεφάλι, γεμίζει και πολλές εικόνες που δεν μπορούν να ξεχαστούν. Θέλεις να ξεχάσεις και δε μπορείς.Γιατί είναι φορές και στιγμές που θέλεις ν’ αδειάσεις, να μη θυμάσαι το παραμικρό.Η ζωή δεν έχει μόνο καλές κι ευχάριστες μέρες, έχει και πολύ δυσάρεστες.

Το τέλος της σχέσης – 6 Σημάδια

τέλος της σχέσης

Πάλι χτυπάνε καμπάνες αλλά όχι χαράς, “λύπης”. Αυτό που δεν ήθελες να γίνει με τίποτα, δυστυχώς πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Όλες οι κινήσεις του φανερώνουν ότι τα πράγματα οδεύουν σε αδιέξοδο. Δε φταις κατ’ ανάγκη εσύ. Πιθανότατα ο δικός σου βαρέθηκε και έχει μπει σε μια διαδικασία ψαξίματος. Ή μήπως πάλι σκαρφίζεται τρόπους για να διαπιστώσει τις δικές σου αντιδράσεις. Μην ξεγελιέσαι, το τέλος της σχέσης σας έρχεται.
6 Σημάδια που σε προειδοποιούν πως φτάνει η σχέση σας στην τελική ευθεία.
1. Είναι αδιάφορος
Η συμπεριφορά σου απέναντί του δεν έχει αλλάξει σε αντίθεση με τη δική του. Δεν ανταποκρίνεται στα καλέσματά σου και αδιαφορεί φανερά. Προσπαθείς με χίλιους τρόπους να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να τον φέρεις πιο κοντά σου, μα μάταια. Ρωτώντας ξεκάθαρα τι συμβαίνει δεν παίρνεις απάντηση. Ο ίδιος βέβαια αρνείται ότι αδιαφορεί, λέγοντάς σου, ότι αυτά είναι σκευάσματα της φαντασίας σου και μόνο.
2. Βγαίνει μόνος ή με φίλους
Προφασίζεται καθημερινά ότι είναι κουρασμένος και δεν έχει όρεξη για εξόδους. Εσύ όμως μαθαίνεις από τις κολλητές σου -κατασκόπους- ότι βγαίνει μόνος ή και με τους φίλους του. Πάντως ισχυρίζεται ότι έχει παραμελήσει τους φίλους του το τελευταίο διάστημα και χρειάζεται να τους αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο. Άραγε, θέλει να νιώσει για λίγο ελεύθερος ή να δεσμευτεί με μια καινούρια ύπαρξη; Πού να ξέρεις και εσύ πως λειτουργεί το μυαλό του.

Επιστήμονες Του Χάρβαρντ: "Το μαγείρεμα στον φούρνο μικροκυμάτων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ" (Βίντεο)






Χρησιμοποιούμε φούρνους μικροκυμάτων κάθε μέρα, αλλά εξακολουθούμε να τους αντιμετωπίζουμε με δυσπιστία.
Είναι οι φούρνοι μικροκυμάτων επικίνδυνοι για την υγεία μας; Οι ειδικοί από το Χάρβαρντ εξηγούν ότι  δεν είναι επιβλαβείς για την υγεία μας, αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Διατροφικές συστάσεις για δυσανεξία στη γλουτένη

Περί γλουτένης ο λόγος…
Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, στη σίκαλη και το κριθάρι. Άτομα με αλλεργία στη γλουτένη ή με κοιλιοκάκη (κατάσταση στην οποία η κατανάλωση γλουτένης προκαλεί βλάβη στο έντερο) πρέπει να αποφεύγουν συνεπώς όλα εκείνα τα προϊόντα που περιέχουν σιτάρι, σίκαλη και κριθάρι. Γι’ αυτό και είναι ανάγκη η προσεκτική ανάγνωση των ετικετών όλων των τροφίμων, μιας και μπορεί να μην αναγράφονται στη συσκευασία οι λέξεις σιτάρι, σίκαλη ή κριθάρι, αλλά οι λέξεις βύνη (που παράγεται από κριθάρι) και υδρολυμένη φυτική πρωτεΐνη (που περιέχει σιτάρι).
Ο «απαγορευμένος καρπός…»: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποκλείσει από το διαιτολόγιό του ένα άτομο με δυσανεξία στη γλουτένη είναι το ψωμί. Όλοι οι τύποι ψωμιού & μακαρονιού (λευκά, ολικής αλέσεως, κριθαρένια, σικάλεως) έχουν γλουτένη !!! Επίσης, κρουασάν, φραντζόλες, ψωμάκια για μπιφτέκια, παξιμάδια, κουλούρια, τυρόπιτες, γκοφρέτες, κράκερ, κριτσίνια, μπισκότα, κέικ και, γενικά, όλα τα είδη του αρτοποιείου δεν πρέπει να καταναλώνονται αν δεν έχουν την ειδική ένδειξη «ελεύθερα γλουτένης».

Απαλλαγείτε από την πλάκα των δοντιών, την πέτρα και την αιμορραγία των ούλων με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο, χωρίς πόνο!

get-απαλλαγούμε-δόντι-πλάκα-πέτρας-αφαίμαξη-ούλα-απλό-εύκολο τρόπο-χωρίς-πόνος-600x333
Στις μέρες μας, η διατροφή μας δεν είναι αποτελείται πλέον από ωμά, σκληρά τρόφιμα που απαιτούν πολύ μάσημα.
Αντ 'αυτού, τρώμε σε μεγάλο βαθμό μαλακότερα τρόφιμα, τα οποία δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για την μηχανικήτους επεξεργασία.
Ως εκ τούτου, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό πλάκας, η οποία συνήθως έχει καφέ ή κίτρινο χρώμα.
Η πλάκα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο αυτές τις μέρες, και αφαιρείται εύκολα από τον οδοντίατρο σας, αλλά αυτές οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά δαπανηρές.
Ευτυχώς, υπάρχει ένας προσιτός και φυσικός τρόπος για να εξαλείψετε αποτελεσματικά την ενοχλητική πλάκα στην άνεση του σπιτιού σας.
Τι πρέπει να κάνετε:

4 Διδάγματα από την κατανάλωση Μηλόξυδου με Κάθε Γεύμα!

4-Lessons-Learned-From-Drinking-Apple-Cider-Vinegar-With-Every-Meal
Το μηλόξυδο έχει, για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ιστορία, αποτιμηθεί για τις εξαιρετικές χρήσεις και τα οφέλη του. Από το άλεσμα μήλων λαμβάνουμε χυμό που περιέχει φορτία ιχνοστοιχείων και βιταμινών, τα οποία περιλαμβάνουν:
  • Βιταμίνη C
  • βιταμίνες Β1
  • βιταμίνη Β2
  • Κιτρικό οξύ
  • Βιταμίνη Β6
  • Φολικό οξύ
  • Οξικό οξύ
  • Βιοτίνη
  • Νικοτινικό οξύ
  • Παντοθενικό οξύ
  • Πηκτίνη
  • Κάλιο
  • Φώσφορο
  • Σίδερο
  • Νάτριο
  • Μαγνήσιο
  • Ασβέστιο
Ως εκ τούτου, η τακτική χρήση του προσφέρει θαυμάσια οφέλη για την υγεία. Μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε διάφορες συνταγές μαγειρικής , σε σαλάτες, και σε μαγιονέζα. Μπορείτε επίσης να αραιώνεται στο πόσιμο νερό σας. Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη μηλόξυδου είναι 1-2 κουταλιές της σούπας.
Επιπλέον, το μηλόξυδο είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος, προάγει την απώλεια βάρους και βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία των ουλών και των πληγών.
Εδώ είναι οι 4 κύριοι λόγοι που πρέπει να πίνετε μηλόξυδο πριν από τα γεύματα:

Όχι πια νεύρα: 5 υγιείς τρόποι να αντιμετωπίζουμε τις αναποδιές

Όχι πια νεύρα: 5 υγιείς τρόποι να αντιμετωπίζουμε τις αναποδιές

Θα ήταν ψέμα αν δεν ομολογούσαμε πως υπάρχουν μέρες που όλα φαίνεται να πηγαίνουν χάλια και ακόμη και το σύμπαν μοιάζει να έχει στραφεί εναντίον μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ευάλωτοι, μόνοι και αβοήθητοι με πολλά... νεύρα. Πώς μπορούμε να αλλάξουμε μία τέτοια κατάσταση;
Ποια tips μπορούμε να ακολουθήσουμε, όταν ο κόσμος μας μοιάζει να καταρρέει γύρω μας και εμείς ετοιμαζόμαστε να εκραγούμε σαν ηφαίστειο, "παραδομένοι" στα νεύρα; Το Reader's Digest συγκέντρωσε συμβουλές ειδικών, τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε σαν εναλλακτική επιλογή.
Αυτές είναι πέντε συμβουλές τις οποίες αν εφαρμόσουμε, όχι μόνο θα κάνουμε καλό στην υγεία μας, αλλά θα εκμεταλλευτούμε και τη συσσωρευμένη ενέργειά μας με τρόπο παραγωγικό.

Καταστρέφει την χοληστερόλη και καίει το λίπος: Αυτό το ποτό είναι ισχυρότερο από κάθε φάρμακο, συνιστάται ακόμη και από τους Γιατρούς!

It-Destroys-Cholesterol-And-Burns-Fat-This-Drink-Is-Stronger-Than-Cure-It-Is-Recommended-Even-From-The-Doctors
Ακόμη και οι γιατροί συνιστούν αυτό το ποτό για τους ασθενείς τους,
λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη χοληστερόλη και να κάψεΙ το λίπος μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Το ποτό αποτελείται από υγιεινά συστατικά που είναι ευεργετικά για το σώμα, και βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών.
Ό, τι χρειάζεσαι:
  • 3 λεμόνια
  • μαγειρική σόδα
  • 2 ματσάκια μαϊντανό
  • 2 λίτρα φιλτραρισμένου νερού
Μέθοδος Παρασκευής :

Μου είπαν ότι…


Μου είπαν…. Ότι θα γεράσω, ότι μετά τα ..σαράντα θα ξεκινήσουν 

διάφορα όπως οι ρυτίδες, να μη βλέπω καλά, πίεση… κλπ
Μου είπαν … ότι θα έχω ζάχαρο γιατί είναι κληρονομικό μου.
Πέρασαν αυτές οι πληροφορίες στο υποσυνείδητο, μπήκαν στον αυτόματο και απλώς περιμένω «καρτερικά» να τα βιώσω.
Αντί να δράσω… είπα να αντιδράσω προσπαθώντας να αλλάξω την εξωτερική μου εμφάνιση, με ξεσπάσματα σε υλικό επίπεδο και όλο το εσωτερικό κομμάτι το έχω αφήσει χωρίς να το αγγίξω. Έτσι κάνω αναπαράσταση με απόλυτη επιτυχία τον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι για μένα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα