timthumb
Αυτά που σιχαίνομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω οδηγίες και να λέω στον άλλο τι θα κάνει ή τι δεν πρέπει να κάνει. Πάντα όταν έβλεπα τέτοια άρθρα στα περιοδικά με έπιαναν τα διαόλια μου. Λες και ο άλλος δεν έχει προσωπικότητα ή δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί και περιμένει εμένα να του πω.
Εν πάση περιπτώσει, μια φίλη μου, μου το έστειλε κι’ αν δεν το βάλω, ποιος ακούει την μουρμούρα της. Οδηγίες λοιπόν προς όλα τα κορίτσια που δεν έχουν πολλές εμπειρίες στα κρεβάτια τα ξένα, και θα ‘θελαν να μάθουν κάποια πράγματα. ΟΙ άντρες κορίτσια, είναι αχόρταγοι, είναι λαίμαργοι, δεν τους αρέσει να «εγκλωβίζονται» σε μια σχέση και σ’ ένα κρεβάτι. Και την θεά να έχουν δίπλα τους, μόλις δουν ένα τσουλάκι, θα την κάνουν. Θα τους πεταχτούν οι κυνόδοντες του δράκουλα και θα θελήσουν να ρουφήξουν φρέσκο αίμα.
Οι άντρες θέλουν εναλλαγές και εκπλήξεις. Το σταθερό, το μόνιμο, το καθημερινό το βαριούνται εύκολα. Γι’ αυτό και καμιά φορά βλέπεται κάποιες γυναίκες να προχωράνε βάσει σχεδίου. Δεν του κάθονται για δυο-τρεις μέρες, και μετά αφήνουν ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας, την ώρα που κάνουν ντους, ή όταν βάζουν κρέμα στα πόδια τους. Για να γίνει τούρμπο και να χιμήξει.