Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Εδώ ο πλανητής φλέγεται και.... Το Καναδικό Κοινοβούλιο προετοιμάζεται για επιθέσεις Ζόμπι!




Η καναδική κυβέρνηση κατέστησε σαφές την Τετάρτη ότι αν κάποτε η Αμερική κατακλυστεί από ζόμπι, τα πεινασμένα,δολοφονικά ζόμπι δεν θα είναι ευπρόσδεκτα από την πλευρά  των συνόρων τους. 
Ο Pat Martin, ενεργό  μέλος του Κοινοβούλιου,  ρώτησε αν η καναδική κυβέρνηση θα συνεργασθεί με τις ΗΠΑ για να προστατεύσει τους Καναδούς πολίτες από ένα ξέσπασμα ζόμπι .

Αν ο μετεωρίτης έπεφτε στη Θεσσαλονίκη!!!!

                              

1. Οι φραπέδες θα ήταν καλύτερα χτυπημένοι,
2. Ο Λευκός πύργος μπορεί και να άσπριζε από τη σκόνη,
3. Σίγουρα δεν θα έπεφτε κοντά στην παραλία, αφού εκεί δεν πέφτει ούτε καρφίτσα,

ΘΑΝΑΤΟΣ & ΑΘΕΟΣ ΥΠΑΡΞΙΣΜΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ


Τώρα που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του θανάτου, κρίνουμε σκόπιμο να επαναδημοσιεύσουμε παλιό φιλοσοφικό μας δοκίμιο πάνω στο ‘’Θάνατο’’ μιας τόσο ο Κρόνος με τη σοβαρότητα του όσο και ο Σκορπιός με τη βαθύτητα του, ευνοούν την επικαιροποίηση του.

 Αφιερώνεται στα ''παιδια'' της γενιας μου

 

Το 2013 είναι το πραγματικό 2012

mass-effect-shepard

 Κοσμική Περίοδος Αλλαγής


Αυτό δεν είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε σε εσάς μέσω κάποιου διάμεσου αλλά μία τηλεπαθητική μετάδοση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη Γη που αναρωτιούνται τι γίνεται στον ουρανό του πλανήτη σας.
Μετακινείστε πλέον μέσα από τη Ζώνη Φωτονίων. Αυτό το κοσμικό γεγονός παρατηρείται εκτεταμένα από τη ΝΑΣΑ, τον διαστημικό οργανισμό εδώ και αρκετό καιρό. Για πολλά χρόνια ο πλανήτης Γη και όλοι οι πλανήτες στο ηλιακό σας σύστημα περιστρεφόντουσαν ασταμάτητα και τώρα το τελικό στάδιο αυτής της μεγάλης αλλαγής έχει ήδη ξεκινήσει.

Μαύρες γάτες: Γιατί τις "τρέμουμε";

                                   

Το πιο έντονο σημείο πάνω στις μαύρες γάτες είναι σίγουρα τα μάτια. Καμία άλλη γάτα δεν έχει μάτια που μπορούν να σας υπνωτίσουν, να κάνουν την αναπνοή σας να κοπεί, να σας διαπεράσουν με το βλέμα τους και στο τέλος μένοντας άναυδοι να αναρωτιέστε για το ποιος εξημέρωσε ποιον. 

Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διάφορα πράγματα για τις γάτες. Τους έχουν αποδοθεί πολλές φορές ακόμα και υπερφυσικές δυνατότητες, όπως το ότι βλέπουν την αύρα ενός ανθρώπου, το ότι μπορούν να δουν το φάντασμα ενός πεθαμένου, ή το ότι μπορούν να προβλέψουν ένα σεισμό ή μεγάλες καταστροφές. 

Τα μυστηριώδη πλοία των Φαιάκων



ships.jpg
 Ships image by henchman2v2
Η θεά Αθηνά, έχοντας καλύψει τον Οδυσσέα με την θεϊκή ομίχλη ώστε να είναι αόρατος από τους άλλους, του λεει, μεταξύ άλλων, για τους Φαίακες: '' Αυτοί με εμπιστοσύνη στα γοργοκίνητα καράβια τους περνούν την απέραντη θάλασσα, χάρισμα που τους έδωσε ο κοσμοσείστης. Είvαι τόσο γρήγορα τα πλοία τους, σαν το φτερό και σαν την σκέψη ''...
(ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ η, στίχ, 34-36)
Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Να πρόκειται άραγε για ιπτάμενες μηχανές που ταξίδευαν στον αέρα και στην θάλασσα και κινούνταν με την εφαρμογή φυσικομαθηματικών γνώσεων ανώτατου βαθμού, εφ' όσον κατά την φράση της θεάς ήταν γρήγορα σαν την σκέψη; Σε ένα άλλο σχετικό απόσπασμα της Οδύσσειας παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες: 

«Φίλε αναγνώστη» Ένα Γράμμα



Φίλε αναγνώστη, διαβάζεις αυτές τις γραμμές αφού έχω πια φύγει από αυτό τον κόσμο, ίσως όμως και πριν ακόμα γεννηθώ.
Η ζωή μου ξεκίνησε το 2004, δεν έχει σημασία πού. Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να αντιληφθώ ότι η ζωή μου ήταν αρκετά διαφορετική από αυτή των άλλων ανθρώπων γύρω μου. Έζησα τη ζωή μου σε ένα κόσμο αλλιώτικο από αυτόν που ζούσαν όλοι οι άλλοι και δεν ήταν λίγες φορές που αναρωτιόμουνα μήπως δεν έχω τα λογικά μου, ή μήπως απλά δεν υπήρξα ποτέ.

Βουντού και Ζόμπι


                                                  

Η λέξη ‘ζόμπι’ συνήθως φέρνει στο μυαλό πλάσματα που μπορεί να συναντήσει κανείς σε πολυάριθμες ταινίες τρόμου - χωρίς νόηση, σαπισμένα νεκροζώντανα πλάσματα, που κινούνται σερνάμενα τεντώνοντας τα χέρια τους απειλητικά μπροστά να κατασπαράζουν τη σάρκα των θυμάτων τους. Τα ζόμπι τα συναντάμε συχνά στη λαϊκή κουλτούρα διάφορων πολιτισμών, αλλά η προέλευσή τους εντοπίζεται στη θρησκεία ‘βουντού’ (ή βοντούν). Γνωστή στον περισσότερο κόσμο ως βουντού, η θρησκεία αυτή έχει παρεξηγηθεί και διαστρεβλωθεί, ιδιαίτερα σε ταινίες του Χόλυγουντ και προβάλλεται η εικόνα ότι οι πιστοί αυτής της θρησκείας κάνουν εκκεντρικές τελετές με κούκλες βουντού και κανιβαλισμό.

Στους Δελφούς το 1900 π.Χ. η πρώτη νευροχειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα

                                    κρανιο αντρα Φωκιδας

Η πρώτη γνωστή μέχρι σήμερα νευροχειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα, έγινε γύρω στο 1900 π.Χ. στην περιοχή των Δελφών. Την ανακάλυψη αυτή έκαναν έλληνες επιστήμονες που μελέτησαν το κρανίο ενός άντρα από την περιοχή της Κίρρας στη Φωκίδα. 

ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ...




ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ.
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ,ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ.
ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΩ,ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΔΙΨΑΓΕ,ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ Ή ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.

'Όλοι μας έχουμε δύο ξεχωριστούς εγκεφάλους, οι οποίοι κάποιες φορές διαφωνούν μεταξύ τους.



Το 1981, ο Δρ. Ρότζερ Σπέρι κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική απαντώντας σ' αυτό το ερώτημα και ορίζοντας εκ νέου την έννοια του "εγώ". Οι έρευνές του πάνω στο διαχωρισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου υποστηρίζουν ότι όλοι μας έχουμε δύο ξεχωριστούς εγκεφάλους, οι οποίοι κάποιες φορές διαφωνούν μεταξύ τους. Ο αντιπροσωπευτικός τύπος ασθενή με διχασμένο εγκέφαλο, είναι ένας άνθρωπος του οποίου οι γραμμές επικοινωνίας μεταξύ των δύο ημισφαιρίων έχουν αποκοπεί στα πλαίσια της αντιμετώπισης επιληψιών, όγκων ή άλλων ιατρικών καταστάσεων. Μετά την ανάρρωσή τους, ορισμένοι ασθενείς συμφώνησαν να εξεταστούν από τον Δρα Σπέρι για να δει τις επιπτώσεις της εγχείρησης στο μυαλό τους.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ



ΚΟΙΤΑ;!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..
ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΞΑΠΛΩΝΩ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,
ΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ.

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ



 Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται..

Και τίποτα δεν φαίνεται εάν δεν ψάξεις να δεις τι πραγματικά είναι...

Αντιμετωπίζοντας τη μοναξιά

                                

Ως άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα, αλλά μερικές φορές χάνουμε την επαφή με το κοινωνικό κομμάτι του εαυτού μας-ή δεν έχουμε αρκετές ευκαιρίες να το ασκήσουμε. Όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να αισθανόμαστε μοναξιά και απομόνωση.


Τι είναι η μοναξιά

Η μοναξιά είναι η αίσθηση που νιώθουμε αναζητώντας περισσότερη σύνδεση, κοινωνικότητα και συντροφικότητα από ό, τι έχουμε. Το περίεργο πράγμα για το αίσθημα της μοναξιά είναι ότι έχει τις ρίζες της στη μέτρηση. Όταν αισθανόμαστε μοναξιά, μετράμε το ποσό της κοινωνικής αλληλεπίδρασης που έχουμε σε σχέση με την επιθυμία μας για το πόσο θα θέλαμε να έχουμε. Αυτή η "ιδανική" ποσότητα διαφέρει από άτομο σε άτομο και μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Η ψυχολογική διάσταση της συγχώρεσης


Νίκη Γκατζέλια

H κατανόηση του άλλου αποφέρει οφέλη για τον ίδιο τον εαυτό.Τι έχει ο καθένας στο μυαλό του όταν ακούει τη λέξη «συγχώρεση»;

Η έννοια της συγχώρεσης πολλές φορές παρεξηγείται και αλλοιώνεται απ? όσους προσπαθούν να την εφαρμόσουν, γι? αυτό και η εφαρμογή της ίσως είναι δύσκολη.
Η συγχώρεση ορίζεται στο μυαλό πολλών ατόμων ως «άφεση αμαρτιών» ή
«αυταπάρνηση και παραίτηση από κάθε προσωπική επιθυμία». Όταν κάποιος πληγώνεται από τη συμπεριφορά κάποιου αγαπημένου του προσώπου θεωρεί ότι προκειμένου να τον συγχωρέσει πρέπει να ξεχάσει το συμβάν και να γίνουν όλα όπως πριν.

Φλεγόμενα τμήματα γιγάντιου σκάφους έπεσαν από τον ουρανό στην κεντρική Ρωσία; Η ρωσική αεράμυνα ισχυρίζεται ότι το έπληξε - VIDEO



Το RUSSIA TODAY ανέφερε ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον μετεωρίτη.
Αυτό το παραμύθι αναγκάστηκαν να το πουν διότι ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για μετεωρίτη.

Κάποιος πράγματι έπληξε αυτό που κατέπεσε, αλλά όχι οι Ρώσοι και βέβαια δεν επρόκειτο για μετεωρίτη.

ΣΥΜΠΑΝ


ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ;
Μα φυσικά....στο ΣΥΜΠΑΝ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΖΑΓΡΕΑ

                      

Αν ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πάνω από την συνηθισμένη ερμηνεία στην….Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τους..... Διαχρονικούς Μύθους που μεταφέρονται σε εμάς αιώνες τώρα, ενδεχομένως να μπορέσουμε να αντιληφθούμε κάποια «γεγονότα» που δεν μας πέρασαν ποτέ από το μυαλό – ή που αν θέλετε με την στείρα μόρφωση που παρέχεται στα σχολεία και τα πανεπιστήμια,....φρόντισαν με τον έναν ή άλλο τρόπο να μην μας περάσουν. 

Πάρτε τον έλεγχο του ονείρου σας!!


Control Dreams
Σύμφωνα με τους επιστήμονες όλοι μας έχουμε κατα την διάρκεια του ύπνου μας 3-7 όνειρα.
Υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσουμε πως είμαστε σε όνειρο όταν το βλέπουμε;; Ίσως το Inception δεν είναι απλά μια ταινία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα