Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τζελαλαντίν Ρουμί: Ο Αγαπημένος

Η φωνή του είναι το όργανο, το βαρόμετρο


Για κείνους που βρίσκονται στην πνευματική ατραπό - τους στοχαστές, τους μαθητές και τις διαλογιζόμενες ψυχές - έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουν την κατάσταση του πνεύματός τους από καιρό σε καιρό, συμβουλευόμενοι τη φωνή τους. Αυτή είναι το βαρόμετρο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τον καιρό που δημιουργεί ο ίδιος, αν είναι ζεστός ή κρύος, αν είναι άνοιξη ή χειμώνας. Η φωνή του είναι το όργανο, το βαρόμετρο που δείχνει τι πρόκειται να έλθει, γιατί εκείνο που έρχεται είναι η αντίδραση, το αποτέλεσμα εκείνου που δημιούργησε και η φωνή του το υποδηλώνει. Εκείνοι που σκέφτονται ακόμη βαθύτερα το θέμα, θα είναι ικανοί, αν συμβουλεύονται απλώς τη φωνή τους, να δουν πώς βήμα με βήμα προχωρούν πάνω στην πνευματική ατραπό. Κάθε βήμα στην πνευματική ατραπό επιφέρει μια μικρή αλλαγή. ΄Οταν τη μελετάτε, θα καταλαβαίνετε μέσω της αλλαγής στη φωνή σας ότι έχετε προχωρήσει περισσότερο, ή ότι έχετε πισωγυρίσει΄ θα σας το λέει η φωνή σας.

Δεν είναι φρόνιμο να ξυπνάμε μικρά παιδιά...


΄Ενα φρούτο για να γλυκάνει στη γεύση, πρέπει πρώτα να έχει ωριμάσει αρκετά. ΄Ετσι και η ψυχή : για να αντιμετωπίσει τη σοφία με σοφία, πρέπει πρώτα να έχει φτάσει σε ένα ορισμένο στάδιο εξέλιξης. Η εξελιγμένη ψυχή δείχνει το άρωμά της με την ατμόσφαιρά της, το χρώμα της, την έκφραση του προσώπου της και τη γλυκύτητα της προσωπικότητάς της. Μοιάζει με ένα λουλούδι που σκορπίζει γύρω του το άρωμά του ή με ένα φρούτο που, όταν ωριμάσει, αλλάζει χρώμα και γλυκαίνει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΖΩΗ....!

Perierga.gr



Η διαφορά σε απλά καθημερινά πράγματα στο πέρασμα του χρόνου. Η αντίληψη των πραγμάτων από μια γενιά που έζησε διαφορετικά.

Μη πεθάνεις τώρα ρε!!


Τι σου ζητάνε ρε;; 
Να μείνεις ζωντανός!!

Τώρα ξεδιπλώνεται το success σήριαλ με τους κινέζους,
τους εταίρους, τους επενδυτές, τα πλεονάσματα !!
Τώρα νοικοκυρευόμαστε με κλείσιμο σχολείων,
νοσοκομείων, δημόσιων επιχειρήσεων !!
Τώρα ξεσκαρτάρουμε το δημόσιο !!
Τώρα αφήνουμε απλήρωτους 1.000.000 "τυχερούς",
που δουλεύουν -ακόμα- στον ιδιωτικό !!

Τι σου ζητάνε ρε;;
Να μείνεις ζωντανός !!
Να τρέφεσαι με φτηνότερα ληγμένα στα super
ή και τζάμπα από τους σκουπιδοτενεκέδες!!
Να φαρμακώνεσαι με γεννόσημα !!
Να πληρώνεις 25άρικα να μπεις σε νοσοκομείο !!

Τα πρόσωπα μπορούν να αποκαλύψουν κατά πόσο οι άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι


Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι μπορεί να είναι σε θέση να προσδιορίσουν με μια ματιά εάν κάποιο άλλο άτομο είναι ομοφυλόφιλο.

Μια μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάνσινγκτον που δημοσιεύθηκε από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Επιστήμης, βρήκε ότι οι άνθρωποι είναι συχνά σε θέση να μαντέψουν με ακρίβεια τη σεξουαλικότητα κάποιου άλλου ατόμου κοιτάζοντας για λίγο το πρόσωπό του.

Σε 129 φοιτητές, 92 από τους οποίους ήταν γυναίκες, έδειξαν ασπρόμαυρες φωτογραφίες μιας γυναίκας ή ενός άνδρα για 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου και ήταν σε θέση να μαντέψουν το σεξουαλικό προσανατολισμό της/του με αρκετή ακρίβεια.

Οι συμμετέχοντες μάντεψαν τη σεξουαλικότητα των γυναικών με ακρίβεια 65% και τη σεξουαλικότητα των ανδρών με ακρίβεια 57%.

Σκέψου το και θα γίνει

Ελευθερία Κανακάκη


Αν και δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η δύναμη της σκέψης λυγίζει κουτάλια, η μαγική δύναμη της αυθυποβολής είναι γεγονός!

Ίσως έχεις ακούσει ότι στα κινέζικα, τα καντονέζικα και τα ιαπωνικά το «τέσσερα» και ο «θάνατος» προφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Γι' αυτό και οι δύο λαοί έχουν συνδέσει τον αριθμό 4 με τη γρουσουζιά. Ο Ντέιβιντ Φίλιπς λοιπόν, κοινωνιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, εξέτασε προσεκτικά τα πιστοποιητικά θανάτου 209.000 Κινέζων και Ιαπώνων μεταναστών στην Καλιφόρνια και διαπίστωσε μία αύξηση της θνησιμότητας από έμφραγμα την 4η μέρα κάθε μήνα κατά 13%, σε σύγκριση με τη θνησιμότητα των λευκών.

H Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο στον Νότο





Θα ενισχυθεί η βάση στην Αρμενία και πιθανόν ενεργοποιείται το σενάριο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ του ιρακινού Κουρδιστάν και του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή στη Μόσχα, αναφέρονται πρόσθετες πληροφορίες για τα «συζητηθέντα και συμφωνηθέντα» στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Αρμενίας Σερζ Σαργκσιάν στη Ρωσία και τις συνομιλίες του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αρχικά υπάρχει δεδηλωμένη απόφαση της Αρμενίας να ενταχθεί στην Τελωνειακή Ένωση της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και του Καζακστάν .

Μοναδικότητα

Πέρα από την ανωτερότητα και την κατωτερότητα

 

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός στο είδος του. Δεν υπάρχει θέμα να είναι κάποιος ανώτερος ή κάποιος να είναι κατώτερος. Οι άνθρωποι ασφαλώς διαφέρουν.

Ας σου θυμήσω ένα πράγμα΄ διαφορετικά θα με καταλάβεις λάθος. Δεν λέω ότι όλοι είναι ίσοι. Κανείς δεν είναι ανώτερος, κανείς δεν είναι κατώτερος, αλλά και κανείς δεν ίσος. Οι άνθρωποι απλώς είναι μοναδικοί στο είδος τους, ασύγκριτοι. Εσύ είσαι εσύ, εγώ είμαι εγώ. Πρέπει να συνεισφέρω τις δυνατότητές μου στη ζωή, εσύ πρέπει να συνεισφέρεις τις δικές σου δυνατότητες στη ζωή. Πρέπει να ανακαλύψω την ύπαρξή μου, πρέπει να ανακαλύψεις τη δική σου ύπαρξη.

Ευτυχία!!!




Και που πιστεύετε άραγε ότι οδηγεί ο δρόμος προς την βελτίωση? Βελτίωση, γιατί άραγε? Σίγουρα όλοι έχετε αναρωτηθεί ‘γιατί να βελτιωθώ?’ ή ‘σε τι αποσκοπεί μια προσπάθεια να γίνω κάτι άλλο και να αλλάξω την τωρινή μου στάση?’. Οπωσδήποτε το να θέλουμε να βελτιωθούμε, είναι μια ενέργεια που αναλαμβάνουμε μόνο μετά από δική μας και μόνο απόφαση.

Γιατί όμως να πάρουμε μια τέτοια απόφαση? Ποιά θα μπορούσαν να είναι τα κίνητρα και που οδηγεί ο δρόμος της βελτίωσης?
Πολύ εύκολα αν το δούμε και εντελώς επιφανειακά, θα λέγαμε ότι η βελτίωσή μας θα μπορούσε να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΥΤΥΧΙΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΑ λοιπόν, μια λέξη κλειδί, μια λέξη απέραντη, που μέσα της χωράει όλο το σύμπαν!!! Είναι έτσι άραγε? 
Που βρίσκεται η ευτυχία λοιπόν για να την φτάσουμε και τι είναι για τον καθένα από μας η ευτυχία?

Ο δρόμος προς τη βελτίωση



Λοιπόν ο δρόμος προς την βελτίωση είναι μάλλον περιπετειώδης και το σίγουρο είναι ότι μας οδηγεί σε πειραματισμούς και προσπάθειες αλλά και δύσκολες επιλογές και κρίσεις…

«Ο δρόμος της αρετής και της κακίας» του Ηρακλή σαν διδακτικός μύθος, μας δείχνει πρόδηλα την σημασία και το τίμημα των επιλογών μας. Ότι αρχικά φαντάζει γεμάτο ομορφιά και χλιδή, ξεγνοιασιά και ευδαιμονία, τελικά οδηγεί σε αδιέξοδα και συχνά πυκνά σε φέρνει αντιμέτωπο με γεγονότα που ούτε ήσουν έτοιμος να αναμετρηθείς, αλλά ούτε μπορούσες να φανταστείς ότι θα έβρισκες στο δρόμο σου. Μια κακή επιλογή που όμως αρχικά φαντάζει ωραιοποιημένη στα μάτια ενός ανθρώπου χωρίς ιδιαίτερη κρίση και ωριμότητα, τελικά οδηγεί σε αδιέξοδο και πόνο.

ALERT: 3 μεγάλοι σεισμοί στο Δαχτυλίδι της Φωτιάς! Ενεργό! Προσοχή!

Ring Of Fire



September 3, 2013 Όποιος ζει ή έχει συγγενείς κοντά στο ρήγμα του Ειρηνικού, 

στο δαχτυλίδι της φωτιάς, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των 

δυτικών  Ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να δώσετε προσοχή 

στην υψηλή σεισμικότητα που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των τελευταίων 

48 ωρών. 

Η τελευταία παρτίδα της χρεοκοπημένης και διεφθαρμένης μιντιοκρατίας


 “ Που το πάνε τα μνημονιακά παπαγαλάκια; ”
Του Κώστα Καπνίση
Έχει αρχίσει να καταντά επικίνδυνο το επικοινωνιακό παιγνίδι της πτωχευμένης και διεφθαρμένης μιντιοκρατίας. Κάποτε ο κόσμος ήξερε ότι είχε να κάνει με μια «κάστα» συγκεκριμένων καλοπληρωμένων κονδυλοφόρων, οι οποίοι περνούσαν μια συγκεκριμένη «γραμμή», την οποία υπαγόρευαν τα αφεντικά τους. Αυτό γινόταν για έναν συγκεκριμένο λόγο βέβαια, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να πιέζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις και τους υπουργούς, προκειμένου να παίρνουν έργα του δημοσίου. Όταν κάποιος υπουργός δεν τους έκανε τα «χατίρια», τότε αυτοί τον «κρεμούσαν στα μανταλάκια» προς γνώση και συμμόρφωση των επομένων.

Το αλάτι, το νερό και η λίμνη


Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας σοφός γέροντας δάσκαλος. Είχε βαρεθεί να ακούει τον μαθητή του να παραπονιέται συνεχώς έτσι μια μέρα αποφάσισε να τον στείλει να του φέρει λίγο αλάτι.

Όταν εκείνος γύρισε πίσω, ο δάσκαλός του είπε να ρίξει μια γερή δόση σε ένα ποτήρι και μετά να το πιεί.

Ερασμία...«Μια προσωπική ιστορία»



Όταν ήμουν μικρή, στο χωριό, η γιαγιά συνήθιζε να μου γεμίζει τα βράδια με ιστορίες και παραμύθια. Ο παππούς, όμως, δεν μιλούσε σχεδόν ποτέ. Όχι πως δεν ήθελε. Μπορούσε σαν διακρίνεις στο πρόσωπό του την ανάγκη του να πει κάποια ιστορία, σαν να επρόκειτο να λυτρωθεί μέσα από αυτή, αλλά πάντα κάτι του έπνιγε τη φωνή.
Δυο φορές μου διηγήθηκε κάτι. Ήταν η ίδια ιστορία και τις δύο φορές.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ



«Πήγα στα δάση, γιατί ήθελα να ζήσω λεύτερος, γιατί ήθελα ν’ αντικρίζω μόνο την ουσία της ζωής, και ήθελα να δοκιμάσω, αν μπορώ να μάθω εκείνο που είχα χρέος να διδάξω. Και τότε ένοιωσα πως, ενώ πήγα να πεθάνω κοντά τους δεν είχα ακόμη ζήσει» Χένρι Ντέιβιντ Θορό

Αδράξτε τη μέρα. Ζήστε τις στιγμές σεβόμενοι την εκάστοτε επιθυμία του εαυτού σας. Όταν νομίζετε ότι ξέρετε κάτι, φροντίστε να το δείτε με διαφορετικό τρόπο, έστω κι αν σας φαίνεται γελοίος ή τρελός.

Είμαστε σε πόλεμο… σε μάχη… και οι απώλειες μπορεί να είναι οι καρδιές μας και οι ψυχές μας. Θα αφήσουμε τον αδιάφορο ποταμό της κοινωνίας να μας παρασύρει ή θα αποφασίσουμε να κολυμπήσουμε σε νερά καθαρά, εξωτικά, γαλαζοπράσινα; 

«ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»


Ο Φιλοκτήτης ήταν γιος του βοσκού Ποίαντος και της Δημωνάσσας, κατά άλλους, Μεθώνης. Ο πατέρας του βασίλευε στην Μηλιάδα, τη γα των προβάτων δηλαδή, μια περιοχή ταυτιζόμενη με την Θεσσαλία. 

Νεαρός ακόμα, έγινε μάρτυρας ενός γεγονότος, που έμελλε να στιγματίσει τη μετέπειτα ζωή του. Κάποια μέρα, έτυχε να περνά από το όρος Οίτη τη στιγμή που ο Ηρακλής ζητούσε από το γιο του Ύλλο ν’ ανάψει την πυρά για να τον κάψει, μη μπορώντας ν’ αντέξει άλλο τους αφόρητους πόνους από το χιτώνιό του, το οποίο είχε αλείψει η γυναίκα του Δηιάνειρα με το φαρμακερό αίμα του Κένταυρου Νέσσου.

 Ο Ύλλος δίσταζε να το κάνει και τότε ο Ηρακλής ζήτησε αυτή τη χάρη από τον πρώτο περαστικό, που ήταν ο Φιλοκτήτης. Ο Φιλοκτήτης δέχτηκε να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ηρακλή κι εκείνος για να τον ευχαριστήσει του χάρισε το τόξο και τα δηλητηριασμένα βέλη του.

Πόλεμος Στη Συρία: Μαχητικό Κυνηγά Ufo!!!...Τεράστιο Ufo Στο Χαλέπι!!! Τελικά Μάλλον Ο Πόλεμος Διεξάγεται Μεταξύ Εξωγήινων!!!

Πρόβλημα στην εθνική ομάδα μπάσκετ εξαιτίας των απολύσεων στο Δημόσιο

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει, μετά τη δήλωση του υπουργού Απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι στο παρόν κύμα διαθεσιμότητας –που θα γίνει τσουνάμι- δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο, εξαιτίας των διακρίσεών τους. 



Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε στους ολυμπιονίκες πως η απόλυση από το Δημόσιο θα τους κάνει καλό, αφού θα μπορέσουν να αφοσιωθούν στα αθλήματά τους και θα διαπρέψουν στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας, οπότε μετά θα προσληφθούν ξανά στο Δημόσιο σε ένδειξη τιμής.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.... Η ΓΑΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ..




ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΛΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΡΕΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΝΗΣΗ...


ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ...
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΧΝΗ, ΑΣΛΗΠΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..
ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ...
ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΡΚΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ...
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ... ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ..

Ufo Απελευθερώνει Orbs Πάνων Από Την Ρώμη!!!


Φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2013 ώρα 1.00 π.μ. στον ουρανό της Ρώμης. Δεδομένου ότι το αντικείμενο γίνεται μικρότερο και απελευθερώνει  άλλα αντικείμενα δεν ήταν ορατό με γυμνό μάτι, αλλά μόνο με νυχτερινή όραση.

Bresser Night Vision 5x50, Night Vision Sound off

Γιατί 7 στους 10 υποφέρουμε από στομαχικές ή γαστρεντερολογικές διαταραχές;

Γιατί 7 στους 10 υποφέρουμε από στομαχικές ή γαστρεντερολογικές διαταραχές;

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico II
Ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και τον Μεταβολισμό
American College for the Advancement in Medicine

Οι ενοχλήσεις από το πεπτικό σύστημα είναι ίσως ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας από εμάς. Ανά πάσα στιγμή 4 στους 10 έχουμε κάποια ενόχληση ενώ 7 στους 10 θα έχουμε κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της ζωής μας.

Η εφεύρεση του ραδιοσυστήματος


Αφού μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1884, ο Teslaεφηύρε το πηνίο επαγωγήςή αλλιώς το πηνίοΤέσλαμια συσκευή απαραίτητη για την αποστολή και λήψη ραδιοκυμάτων.

Αλλά το 1895μια πυρκαγιά κατέστρεψε το εργαστήριοτου Tesla, όταν ήταν έτοιμος να στείλει έναραδιοφωνικό σήμα περίπου 50 μίλια (80 χιλιόμετρα) στο West PointΝέα Υόρκη[πηγή: PBS].

EUROBANK: Η Δήθεν Εκχώρηση Δανείων σε ξένες εταιρείες Ειδικού Σκοπού…το Μεγάλο κι Απεχθές ΨΕΜΜΑ…πόσο πιο χαμηλά θα πάει αυτή η τράπεζα των αξιολύπητων αποτυχημένων? Γι αυτό έκλαιγε ο Ν. Νανόπουλος




                                    
Φωτό: Γι αυτό έκλαιγε ο Ν.Νανόπουλος. Γιατί πίστευε ότι διοικούσε ανθρώπους κι όχι υποκείμενα...Τον καλώ, να δώσει ένα τέλος στην κατρακύλα αυτή, του άλλοτε κραταιού δημιουργήματός του.

Σε μερικές (μετρημένες στα δάχτυλα) περιπτώσεις ηEurobank στέλνει δικαστικά έγγραφα (ειδοποιήσεις, αγωγές απαίτησης, διαταγές πληρωμής κλπ) σε οφειλέτες, ισχυριζόμενη ότι εκχώρησε το τιτλοποιημένο δάνειό των σε ξένες εταιρείς Ειδικού Σκοπού (δεν έχουν καμία σχέση με τα σκουπίδια τις «εισπρακτικές» εταιρείες), οι οποίες όμως είναι κι αυτές «εταιρείες» γκάγκστερ…

Και για να συμπληρωθεί το θέατρο του παραλόγου, η Eurobank αναγγέλει στον οφειλέτη ότι η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού στην συνέχεια «ξανα-πούλησε» ή μεταβίβασε το δάνειό της και πάλι στην Eurobank, η οποία ως εκ τούρου παρουσιάζεται στα δικαστήρια ως εκπρόσωπος, διαχειριστής και ξανα-αγοραστής του δανείου της, στο όνομα της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού! εναντίον του οφειλέτη (λες και η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού δεν μπορούσε να εκπροσωπηθεί από έναν έλληνα ή ξένο δικηγόρο).

ΕUROBANK: ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤ/ΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΣ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ κλπ.κλπ.




Φωτό: Ο Πρόεδρος του νέου (ανύπαρκτου νομικά) ΔΣ, Γ.Δαυίδ και η Δ/νουσα Σύμβουλος του ΤΧΣ, Α. Σακελλαρίου.

Λόγω έλλειψης νομίμου ΔΣ της Eurobank από την 30-04-2013 (ημέρα εξαγοράς της από το ΤΧΣ), όλες οι δικαστικές και εξωδικαστικές της πράξεις από την ημερομνηνία αυτή και εντεύθεν είναι ακυρώσιμες.

 Γι αυτό καταθέστε τα κατάλληλα ένδικα μέσα (αγωγές) για την ακύρωσή των, όσο γίνεται συντομώτερα, διότι υπάρχουν αποσβεστικές ημερομηνίες κι εγώ δεν ξέρω εάν ζώ για να έρθω για μάρτυρας.

 Έτσι μπορείτε να ακυρώσετε: πλειστηριασμούς, κατασχέσεις, υποθήκες, προσημειώσεις, διαταγές πληρωμής, καταγγελίες δανείων, καταχωρήσεις στο υποθ/κειο Αθηνών εκχωρήσεις δανείων, διάφορες εξώδικες ειδοποιήσεις κλπ.

Και βέβαια ακυρώστε όλες τις μελλοντικές εξωδικαστικές και δικαστικές παραστάσεις και πράξεις της Eurobank καταθέτοντας στα δικαστήρια την παρακάτω ένσταση:

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ τ. MILLENNIUM BANK: ΑΠΑΤΗ ΚΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ: Είμαστε σε Εμφύλιο με Δοσίλογους, Μαυραγορίτες και Κουκολοφόρους

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, Δημ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ τ. MILLENNIUM BANL (δείτε ονόματα δικηγόρων στο τέλος της καταγγελίας)

Προς: Εισαγγελέα Αθηνών, Προιστάμενον Ειρηνοδικείου και Πρωτοδικείου Αθηνών, ΔΣΑ, ΣΔΟΕ

Από την 19-06-2013 η Τράπεζα Πειραιώς αγόρασε το «καλό» τμήμα της Millennium Bank, όπως με βεβαιώνει το αρ.πρωτ. 1572/27-06-2013 έγγραφό της η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά κι όλα τα (οικονομικά) ΜΜΕ. Αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα Πειραιώς αγόρασε την MillenniummΒank «καθαρή», δηλ. μόνο με τα ενήμερα και εμπράγματα δάνεια (δάνεια με υποθήκες, προσημειώσεις επί ακινήτων κλπ) που αυτή είχε χορηγήσει, ενώ διέγραψε τα ληξιπρόθεσμα, μη-εξυπηρετούμενα και μη-εμπραγμάτως ασφαλισμένα μικρο-δάνεια, όπως τα δάνεια αυτοκινήτων, σύμφωνα με την παγκόσμια πρακτική αγοράς-πώλησης τραπεζών, την οικονομική επιστήμη και την λογική. Την ίδια τακτική εφήρμωσε άλλωστε η Τράπεζα Πειραιώς και στην αγορά της ΑΤΕ και τώρα εφαρμόζεται επίσης και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. 

Παρόλα αυτά όμως, η τέως νομική υπηρεσία της τ. Millennium Bank, διεκδικεί τα τελευταία αυτά δάνεια από τους οφειλέτες, με προφανή σκοπό να τα ιδιοποιηθεί αυτή παράνομα!!.

το ποτάμι της ζωής

Το ποτάμι της Ζωής


Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει, πηγαίνοντας κάποια βόλτα, ότι δίπλα στο ποτάμι υπάρχει μια στενόμακρη δεξαμενή. Δεν συνδέεται με το ποτάμι και μάλλον την έχουν σκάψει ψαράδες. Το ποτάμι κυλάει σταθερά, είναι βαθύ και πλατύ, αλλά η δεξαμενή είναι γεμάτη από διάφορα σκουπίδια που επιπλέουν, επειδή δεν συνδέεται με το ποτάμι, ενώ δεν υπάρχουν μέσα της ψάρια. Είναι μια δεξαμενή με λιμνασμένα νερά και το βαθύ ποτάμι την προσπερνάει κυλώντας γρήγορα, γεμάτο ζωή και δύναμη.

Τι είναι η ψύχωση; Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της!!!

Τι είναι η ψύχωση; Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της!!!

Ψύχωση σημαίνει « ανώμαλη κατάσταση του νου», και είναι ένας γενικός ψυχιατρικός όρος για  μια ψυχική κατάσταση που συχνά περιγράφεται σαν μια «απώλεια επαφής με την πραγματικότητα». Οι άνθρωποι που πάσχουν από ψύχωση λέγεται ότι είναι “ψυχωτικοί».
Οι άνθρωποι που βιώνουν ψύχωση μπορεί να έχουν ψευδαισθήσεις ή παραληρητικές πεποιθήσεις,  μπορεί επίσης  να παρουσιάζουν αλλαγές στην διάθεσή τους όπως και έναν διαταραγμένο τρόπο σκέψης. Ανάλογα με την σοβαρότητα της, αυτό μπορεί να συνοδεύεται από ασυνήθιστη ή περίεργη συμπεριφορά, καθώς και μια δυσκολία με την κοινωνική αλληλεπίδραση όπως επίσης και στην εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα