Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

«Οι Αεροδιακομιδές στον Ελλαδικό χώρο» - Στατιστικά αεροδιακομιδών 2012-2016 ( Μέρος Δέκατο)

Στα όρια αντοχής πληρώματα και ελικόπτερα - CNN.gr

Η χωροθέτηση των ιπτάμενων μέσων, διατεθέντα για σκοπούς αεροδιακομιδών, έχει ως σκοπό να προετοιμάσει το σύστημα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Στον κύκλο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών η χωροθέτηση και η ετοιμότητα των μέσων κατατάσσονται στην προ του συμβάντος φάση, στα δύο στάδια μετρίασης/μείωσης (mitigation) και της ετοιμότητας (preparedness). 

Ως κομμάτι του κύκλου Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών αλλά και ειδικότερα ως κομμάτι του συστήματος αεροδιακομιδών η σωστή χωροθέτηση των μέσων παίζει σημαντικό ρόλο. 

Στην ανάλυση που ακολουθεί θα εξεταστεί κατά πόσο η παρούσα χωροθέτηση επιτελεί τον σκοπό της σε σχέση με το διατεθέν ιπτάμενο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ και τις υγειονομικούς σχηματισμούς του Κέντρου και της Περιφέρειας. 

Ατυχήματα με Μοτοσικλέτες - Ο Παράγων Αναβάτης



Oι 10 πιο συχνοί λόγοι για ατύχημα με μοτοσυκλέτα


Σύνοψη 

1 Εμπειρία 

2 Αρχάριοι Αναβάτες 

3 Ωριμότητα 

4 Εκπαίδευση 

5 Ναρκωτικές Ουσίες 

6 Επιλογή μοτοσικλέτας 

7 Συμπεριφορά του Αναβάτη 

A. Εναλλαγή λωρίδας 

B. Σφήνες 

Γ. Συνοδήγηση 

Δ. Τοποθέτηση στη Λωρίδα 

E. Προσπερνώντας την κίνηση 

ΣΤ. Επιθετικά Αμυντικός 

8 Ικανότητες Αναβάτη 

A. Χρόνος αντίδρασης 

B. Φρενάρισμα 

Γ. Στρίψιμο 

9 Αναταράξεις 

10 Επιβάτες 

1 Εμπειρία 

Χωρίς αμφιβολία, η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια μιας μοτοσικλέτας. Είναι πιο πιθανό για έναν έμπειρο αναβάτη να γνωρίζει την ενδεδειγμένη αντίδραση σε κάθε επικίνδυνη συνθήκη. 

Οι άπειροι αναβάτες είτε θα επιλέξουν την λάθος αντίδραση, είτε την σωστή αλλά θα την επιχειρήσουν με λάθος τρόπο, και για αυτό το λόγο μπορεί να μην γίνουν ποτέ έμπειροι αναβάτες. Μπορεί να πει κανείς ότι οι νόμοι της εξέλιξης των ειδών ισχύουν και εδώ. 

Όσοι είναι άτσαλοι, ανόητοι, και ασυντόνιστοι φεύγουν εκτός νωρίς, και μόνο όσοι πραγματικά έχουν τα προσόντα και την διάθεση να μάθουν γίνονται οι πιο έμπειροι. ΄Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι οι έμπειροι αναβάτες δεν θα εμπλακούν ποτέ σε ατύχημα, αλλά ότι θα είναι καλλίτερα προετοιμασμένοι, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καθαρά θέμα τύχης. 

Ποια ειδική εξέταση πρέπει να κάνετε αν πάσχετε από αυτοάνοσο;



Η βελτίωση της υγείας είναι εφικτή με τη χρήση των νέων εργαλείων της σύγχρονης Ιατρικής.


Ποια ειδική εξέταση πρέπει να κάνετε αν πάσχετε από αυτοάνοσο;

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, MD 


Ειδικές εξετάσεις εντοπίζουν με ακρίβεια τις ελλείψεις του οργανισμού που καθορίζουν την αντιμετώπιση και την πρόληψη των αυτοάνοσων και χρόνιων ασθενειών.  


Κρυμμένη πείνα

Τι είναι η "κρυμμένη πείνα;" Δεν αφορά στην έλλειψη φαγητού, όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Είναι ένας επιστημονικός όρος που αναφέρεται στις συσσωρευμένες ελλείψεις του οργανισμού σε θρεπτικά στοιχεία: βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα, αμινοξέα κ.ά. Η κρυμμένη πείνα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στην εκδήλωση αυτοάνοσων και χρόνιων ασθενειών(1-6).

Το ανθρώπινο σώμα  για να λειτουργήσει φυσιολογικά χρειάζεται σε ιδανική αναλογία: 

"Νόσος: Η Προσπάθεια του Οργανισμού να Προσαρμοστεί στον Τρόπο Ζωής μας"


Νόσος η Προσπάθεια του Οργανισμού να Προσαρμοστεί σε έναν Ανθυγιεινό Τρόπο Ζωής

Φανταστείτε να μην φοβόμασταν ότι θα αρρωστήσουμε από κάποια χρόνια ασθένεια. Να μην φοβόμασταν ότι ο γιατρός μπορεί να μας ανακοινώσει τη διάγνωση μιας σοβαρής νόσου.

Του Dr. Δημήτρη Τσουκαλά

Φαντάζει ουτοπικό στη σημερινή εποχή, έτσι δεν είναι; Ζούμε σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο περιβάλλον, βιώνουμε έντονο στρες, καταναλώνουμε επεξεργασμένες τροφές που έχουν χάσει τη διατροφική τους αξία και είναι επιβαρυμένες με πολλές θερμίδες, χημικά πρόσθετα, ζάχαρη και κακά λίπη.

Έχουμε προφανώς αλλάξει προτεραιότητες τόσο πολύ, που ακόμη και απλές ενέργειες που μπορούν να έχουν σημαντική ευεργετική επίδραση στην υγεία μας, όπως το περπάτημα και το να πίνουμε νερό, φαντάζουν εμπόδιο στη διεκπεραίωση της καθημερινότητας.

Νόσος του Crohn, Ελκώδης Κολίτιδα και Απώλεια της Ισορροπίας του Εντερικού Μικροβιώματος

Η κατάσταση του μικροβιώματος είναι κεντρικός παράγοντας στις Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου. 

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, MD


Γνωρίζουμε ότι η αλλοίωση της φυσιολογικής σύστασης των μικροβίων του εντέρου, είναι βασικός παράγοντας στην ανάπτυξη της νόσου του Crohn και της ελκώδους κολίτιδας[1].

Οι δύο αυτές αυτοάνοσες ασθένειες του εντέρου, αναφέρονται μαζί ως φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου.

Αίτια

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη αύξηση της συχνότητας εμφάνισης των φλεγμονωδών νόσων του εντέρου, η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο από την κληρονομικότητα. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες θεωρούνται πλέον κεντρικής σημασίας στην ανάπτυξή αυτών των νοσημάτων.

Η πιο αποδεκτή μέχρι σήμερα υπόθεση της παθογένειας των φλεγμονωδών ασθενειών του εντέρου είναι ότι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως:

Ανάσταινε νεκρούς ο Ασκληπιός;

γράφει η Νίκη Τσέκου


Ο Ασκληπιός ανάσταινε τόσο πολλούς νεκρούς , που το βασίλειο του Άδη άδειασε , αφού κανείς δεν πέθαινε. ΄Άδης, που δεν είχε πια υπηκόους , διαμαρτυρήθηκε στον αδερφό του το Δία και ο Δίας έριξε έναν κεραυνό και σκότωσε τον Ασκληπιό..Έτσι λέει η Μυθολογία και δύο εκδοχές υπάρχουν; Ή η Μυθολογία λέει παραμύθια, ή ο Ασκληπιός ανάσταινε νεκρούς πραγματικά. Η λογική μου λέει ότι , αν ο Ασκληπιός , γιατί δεν ανασταίνουν και οι γιατροί νεκρούς σήμερα; Που πήγε αυτή η γνώση της αρχαιότητας; Οι μυθολογικές πηγές όμως επιμένουν. Η Μυθολογία αναφέρει και ονόματα, και λέει ότι από τον Ασκληπιό είχε αναστηθεί ο Λυκούργος, ο Καπανεύς ,ο Τυνδάρεως ,ο Ιππόλυτος και άλλοι. Ο Μύθος, σε παραλλαγές , μας λέει ότι ο Ασκληπιός ανάστησε και τον Γλαύκο το γιο του βασιλιά της Κρήτης . Ένας Μύθος για τη νεκρανάστση του Γλαύκου, ήταν γραφτό να ικανοποιήσει τη λογική μου και να δώσει απάντηση στο ερώτημά μου: Ανάσταινε στ’ αλήθεια νεκρούς ο Ασκληπιός; Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Η Μυθολογία λέει ότι ο Γλαύκος ήταν γιος του βασιλιά της Κνωσσού Μίνωα και της Πασσιφάης. Ζούσε με τους γονείς του στα πολυτελή και δαιδαλώδη ανάκτορα της Κνωσού, στην Κρήτη. Κάποια μέρα που έπαιζε στις αίθουσες του παλατιού, κυνήγησε ένα ποντίκι και χάθηκε. Ο πατέρας του και η μάνα του τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν πουθενά. Τελικά το παιδί βρέθηκε πνιγμένο μέσα σε ένα πιθάρι γεμάτο με μέλι. Οι Κρήτες, έλεγαν, ότι το παιδί το ανάστησε ο Ασκληπιός χρησιμοποιώντας « ορισμένο» βότανο που του έδειξε ένα φίδι πάνω σε έναν τάφο.

Τι ήξεραν οι αρχαίοι Έλληνες για τις λοιμώξεις και το ανακαλύπτουν τώρα οι επιστήμονες;

Σουπιά ~ Psaria.eu

• ΣΩΚΡΑΤΗΣ: «Κατά πάσα πιθανότητα, Ερμογένη, ο καθορισμός του ονόματος δεν είναι αμελητέα υπόθεση, ούτε έργο ασήμαντων ανθρώπων ή των πρώτων τυχόντων. Ο Κρατύλος μάλιστα λέει την αλήθεια, όταν υποστηρίζει ότι τα ονόματα υπάρχουν για τα πράγματα εκ φύσεως και ότι δεν μπορεί ο καθένας να είναι δημιουργός ονομάτων, αλλά μόνο εκείνος που αποβλέπει στο φυσικό όνομα κάθε πράγματος και που μπορεί να συνθέσει τη μορφή του με τα γράμματα και τις συλλαβές.»
• (Πλάτων, Κρατύλος, 390 e)
ΣΗΠΙΑ ονόμασασαν οι αρχαίοι Έλληνες τη σουπιά.Ο δημιουργός λοιπόν του ονόματος ΣΗΠΙΑ απέβλεπε στο φυσικό όνομα , δηλαδή στις ιδιότητες της σουπιάς .Το όνομα ΣΗΠΙΑ συνθέτει τις φυσικές ιδιότητες της σουπιάς με γράμματα και συλλαβές!
Πότε δόθηκε το όνομα Σηπία; Η απάντηση χάνεται στα βάθη των αιώνων! Από τα βάθη των αιώνων ως τις μέρες μας, φτάνει μια φωνή για να μας πει ότι το όνομα Σηπία δεν δόθηκε τυχαία και έχει σχέση με τη σήψη.

Εάν θέλετε να είστε υγιείς...

Θέλετε Να Είστε Υγιείς; Βελτιώστε Πρώτα Το Έντερο - Προϊόντα της Φύσης

Εάν θέλετε να είστε υγιείς, μην κάνετε πράγματα ενάντια στους νόμους της υγείας. Αυτή είναι μια τόσο απλή δήλωση. Να τηρείτε τους νόμους της υγείας στα σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά επίπεδα.

Η στιγμιαία, βραχυπρόθεσμη ευτυχία και τα καλά συναισθήματα δεν σημαίνουν υγεία. Μπορεί να είστε υγιής για μια μέρα αλλά άρρωστος για μήνες. Μπορεί να είστε υγιής για ένα χρόνο αλλά άρρωστος για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μπορεί να είστε υγιής για μία ζωή, αλλά άρρωστος για πολλές, πολλές ζωές. Οι σπόροι της ασθένειας βλασταίνουν σε διαφορετικές ζωές, σε διαφορετικά κλίματα και συνθήκες, οπότε μην χαίρεστε που έχετε ξεφύγει από τον πόνο και τα βάσανα όταν ζείτε μια ζωή ενάντια στους νόμους της υγείας.

«Είναι ανώφελο να διατηρούμε τεχνητά τις φιλίες για χάρη του παρελθόντος...»

«Είναι ανώφελο να διατηρούμε τεχνητά τις φιλίες για χάρη του παρελθόντος...»

Ένας σύγχρονος λόγιος είπε πως κανείς δε διαφέρει από τους άλλους τόσο όσο από τον ίδιο του τον εαυτό σε διάφορες φάσεις της προσωπικής του εξέλιξης.
Αυτό ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις, γιατί το υγιές είναι, όσο ωριμάζεις, να περνάς με ταχύτητα από τη μια φάση στην άλλη και να αναπτύσσεις νέα ενδιαφέροντα.
Ωστόσο, δε μεγαλώνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο στην κούρσα της ζωής.
Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν πως, χρόνια αφότου ξεπέρασαν μια περίοδο της ζωής τους, οι φίλοι που τους συνόδευαν εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί και απαιτούν από αυτούς να μείνουν πιστοί σ’ αυτό που υπήρξαν.

Τέσσερις τρόποι για να εκτιμήσουμε την αξία της επιτυχίας μας

Είναι σύνηθες το φαινόμενο και πραγματικά προκαλεί μεγάλη έκπληξη όταν επιτυχημένοι επαγγελματικά άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν την αξία των επιτευγμάτων τους. Αυτή είναι μια σημαντική αλλά και μια σοβαρή μορφή φοβίας την οποία επιμελώς κρύβουν όσοι θεωρούνται επιτυχημένοι, ώστε κανείς να μην μπορέσει να ανακαλύψει για αυτούς ότι δεν μπορούν να αισθανθούν την αξία των όσων έχουν καταφέρει.
Αυτή η αμφιβολία των επιτυχημένων ανθρώπων για τον ευαυτό τους και τα επιτεύγματα τους έχει ονομαστεί “σύνδρομο-απάτης”. Συνήθως το συγκεκριμένο σύνδρομο χαρακτηρίζει τα άτομα τα οποία δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αυτά που τους αναλογούν μετά από κάποια επιτυχία τους. Νιώθουν συνέχεια ανικανοποιήτοι και ξεπερνούν πολύ εύκολα μια επιτυχία, τόσο εύκολα σχεδόν σαν να μην υπηρξε ποτέ και φτάνουν στο σημείο να κυνηγούν άμεσα την επόμενη. Εμφανίζουν τάσεις τελειομανίας σε πολύ μεγάλο βαθμό και μπορούν να νιώσουν καλά μόνο όταν θέτουν νέους στόχους.
Τέσσερις τρόποι για να σταματήσουμε να αμφιβάλουμε για τον εαυτό μας:

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ , ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.



R.I.P Rutger Hauer "All those moments... - Astral Projection ...


Θα χαθούμε σαν δάκρυα μέσα στον ωκεανό έλεγε σε μια γνωστή ταινία μια ανθρώπινη ρέπλικα..

Είμαστε άνθρωποι. Αλήθεια τι είναι τελικά αυτό το πλάσμα που ονομάζεται άνθρωπος. Κοιτάχτε λίγο γύρω, φέρτε στο μυαλό σας όλη τη φύση, ότι γνωρίζετε και ότι έχετε ακούσει πως υπάρχει. Μέσα σε ένα ατέλειωτο παράδεισο, γεμάτο από κάθε είδος πανίδας και χλωρίδας, υπάρχει ο άνθρωπος. Ο κυρίαρχος τελικά του πλανήτη. Οι θεωρίες για την εξέλιξη μας πολλές. Όμως έτσι απλά ας αναρωτηθούμε. Γιατί είμαστε αυτό που είμαστε? Είναι μια φυσική εξέλιξη ανάμεσα σε εκατομμύρια είδη, που ζουν κινούνται με τα ίδια δεδομένα, τη τροφή τους, την αναπαραγωγή τους, τις αγέλες τους με τις απλές καθημερινές συνήθειες, τον ήσυχο θάνατό τους, είναι φυσική εξέλιξη πως ένα από αυτά τα είδη, σε μια δυσανάλογη πορεία εξέλιξης, σηκώθηκε όρθιο, άρθρωσε λόγο, έβαλε μπρος πολύπλοκους μηχανισμούς σκέψης, και δημιούργησε μια αυτοκρατορία σε όλο το πλανήτη, κατακτώντας κάθε άκρη και δημιουργώντας αυτό που βλέπουμε, αυτό που είμαστε?

Η ίδια αυτή η φύση άφησε αυτό το παράξενο πλάσμα να είναι χιλιάδες χρόνια, όπως όλα τα άλλα, να τριγυρνά στα σπήλαια του, να αρπάζει το φαί του, να βγάζει άναρθρες κραυγές, και μέσα σε ένα ελάχιστο διάστημα σε αναλογία χρόνου βρέθηκε να φτιάχνει αυτοκρατορίες, απίστευτης πολυπλοκότητας και ακρίβειας τεράστια παλάτια, δρόμους, υδραγωγεία, ναούς, να γράφει σε διάφορες γλώσσες, να δημιουργεί τέχνες, πολιτισμό? Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί έτσι απλά. Δεν στέκει. Αν προσθέσουμε το σημαντικότερο. Πως αυτό το πλάσμα που του λείπουν τα δυνατά νύχια που έχουν άλλα ζώα, το προστατευτικό τρίχωμα, οι δυνατοί κυνόδοντες, η ικανότητα να πετάει ή να βυθίζεται κάτω από τους ωκεανούς,  μπορεί να φτιάξει φτερά να πετάξει, μπορεί να βρει τρόπο να κολυμπάει κάτω από το νερό, μπορεί να φτιάξει όπλα που σκοτώνουν με το πάτημα ενός κουμπιου.. αυτό το πλάσμα γεννιέται και σβήνει με μια μοναδική ουσιαστική αγωνία, την γνώση της περιορισμένης και μικρής ζωής του.

ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ, ΑΠΛΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ… ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ


Ο DrPeter Marshall, ο Αμερικανο-Σκωντσέζος ιεροκήρυκας ο οποίος υπηρέτησε ως Εφημέριος του κοινοβουλίου των ΗΠΑ και συγγραφέας του «Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Πήτερ», το είπε με τον καλύτερο τρόπο, «Το μέτρο της ζωής δεν είναι η διάρκεια της, αλλά η προσφορά της».  Δεν είναι αυτό που είσαι που έχει σημασία, ή πόσο μεγάλη η ζωή σου είναι, αλλά το τι κάνεις με αυτό που έχεις.  Η δική σου μπορεί να είναι η μικρή φωνή που κάνει την διαφορά.  Μπορεί να είσαι ο ένας εκείνος άνθρωπος που αλλάζει την ιστορία υπερασπίζοντας τις αρχές εκείνες στις οποίες πιστεύεις. 
Δεν είναι η ώρα να μιλήσεις για αυτό που έχει σημασία;

Του Lewis Timberlake


«Οι ζωές μας αρχίζουν να τελειώνουν την ημέρα που γινόμαστε σιωπηλοί σχετικά με τα πράγματα που έχουν σημασία».  -   Martin Luther KingJr.  


«Να μιλάς για εκείνους που δεν μπορούν να μιλήσουν για τους εαυτούς τους, για τα δικαιώματα όλων που είναι άποροι».   -   Παροιμίες 31:8


«Πήγαινε να κηρύξεις το Ευαγγέλιο.  Χρησιμοποίησε λέξεις, αν είναι απαραίτητο».   -   StFrancis of Assisi

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

Στη διάρκεια της πρώτης μου χρονιάς στο γυμνάσιο, ο κύριος Ρέϊνολντς, ο καθηγητής των Αγγλικών, έδωσε σε κάθε μαθητή έναν κατάλογο με σκέψεις ή διαπιστώσεις γραμμένες από άλλους σπουδαστές και μετά μας ζήτησε να γράψουμε μια έκθεση βασισμένη σε μια από αυτές τις σκέψεις.  Στα 17 μου, είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι για αρκετά πράγματα, έτσι διάλεξα την ερώτηση, «αναρωτιέμαι, γιατί τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι;»

Εκείνη τη νύχτα έγραψα με τη μορφή ιστορίας όλες τις ερωτήσεις που με βασάνιζαν για τη ζωή.  Συνειδητοποίησα ότι αρκετές από αυτές ήταν δύσκολο να απαντηθούν και ίσως κάποιες άλλες να μην είχαν καθόλου απάντηση.  Όταν γύρισα τη σελίδα, φοβήθηκα ότι θα αποτύγχανα στην έκθεση επειδή δεν είχα απαντήσει στην ερώτηση, «αναρωτιέμαι γιατί τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι;» Δεν είχα απαντήσεις. Είχα μόνο γραμμένες ερωτήσεις.

Το επόμενο πρωί, ο κύριος Ρέϊνολντς μου ζήτησε να σηκωθώ και να διαβάσω την ιστορία μου μπροστά σε όλη την τάξη.  Μου έδωσε το χαρτί μου και πήγε και κάθισε στο βάθος της αίθουσας.  Οι συμμαθητές μου σιώπησαν καθώς άρχισα να διαβάζω την ιστορία μου:

                             Μητέρα, πατέρα… γιατί;

ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ....


ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.....
ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ''ΑΝΑΛΥΤΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ? ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ 'ΥΠ' ΟΨΗΝ ?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ,ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ....Η.... ΘΕΤΙΚΟ....ΟΧΙ.

Ανακαλύψτε Πόσα Χρόνια Ζωής Μας «Κόβει» Η Μουρμούρα & Η Γκρίνια

Προτού κακολογήσετε ή επικρίνετε τον ή τη σύντροφό σας, σκεφτείτε το καλά και διπλά: Δεν θα επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία του αλλά και την ίδια του τη ζωή, ισχυρίζεται νέα έρευνα
Η μουρμούρα και η αδιάκοπη αρνητική κριτική προς τον ή τη σύντροφο αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από αιτία πονοκεφάλων και τσακωμών. Νέα έρευνα δίνει οντότητα στη λαϊκή ρήση που θέλει τη συνεχή γκρίνια προς το έτερον ήμισυ να το οδηγεί νωρίτερα στο επέκεινα.
Οι ειδικοί επεσήμαναν πως οι συνεχείς υποδείξεις και επικρίσεις σε λάθη του συντρόφου όχι μόνο δεν επιλύουν το όποιο πρόβλημα αλλά, αντιθέτως, δυσχεραίνουν την κατάσταση της υγείας του, αφαιρώντας έως και πέντε χρόνια από το προσδόκιμο ζωής του.

Έκσταση Και Αναπνοή


Χρειάζεται να βρούμε την επαφή με τον εαυτό μας, για να είμαστε σε επαφή με τον άλλον.
Τι κάνετε για να μην ξεσπάσετε σε λυγμούς, να μην ουρλιάξετε, να μη φωνάξετε από οργή ή να μη νιώσετε τα συναισθήματα;
Κρατάτε την αναπνοή σας. Για να υποταχθεί κανείς, δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ.
Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να μην αναπνέουμε ή τουλάχιστον να ανασαίνουμε τόσο όσο χρειάζεται, για να επιβιώσουμε.
Μια αδύναμη αναπνοή μειώνει πολύ τις σωματικές αισθήσεις και συνεπώς τις ικανότητες της απόλαυσης.
Για να βρούμε την επαφή με μια αρμονική και υγιή σεξουαλικότητα πρέπει να ξαναβρούμε την επαφή με τον εαυτό μας, με το σώμα μας, με την καρδιά μας.
Όταν αναπνέει κανείς ελάχιστα, πρέπει να προστρέξει σε φαντασιώσεις για να ερεθιστεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα