Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

...ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ...!

"ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ"- Αριστοτέλης

ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ | "Δεν υπάρχει στα ήθη των Ελλήνων το προσκύνημα"

Σαφείς καταδικαστικές αναφορές γύρω απο την καθαρώς βαρβαρική " συνήθεια " του προσκυνήματος και της γονυκλισίας, υπάρχουν διάσπαρτες μέσα στα κείμενα όχι μόνον της Αρχαίας αλλά και της Νεωτέρας Γραμματείας μας, καθώς και στις στήλες των διαφόρων Λεξικών της Ελληνικής Γλώσσης. Ο ποιητής Θέογνις ο Μεγαρεύς { ΣΤ' αι. π.χ. } καταδικάζει ακόμη και την απλή κλίσι της κεφαλής χαρακτηρίζοντας την ώς δουλική συμπεριφορά:

" Ού ποτε δουλική κεφαλή ιθεία πέφυκεν, άλλ' αιει σκολιή, καυχένα λοξόν έχει " | " Ουδέποτε δουλική κεφαλή γεννήθηκε όρθια, αλλά πάντοτε κυρτή και τον αυχένα λοξόν τον έχει ". { Ελεγ. 535 }

Ο ίδιος δέ, ώς Έλλην, δηλώνει κατηγορηματικά:

Η ινδοευρωπαϊκή φυλή, η κάθοδος των Δωριέων και η φοινικική προέλευση του ελληνικού αλφαβήτου – Ο ορισμός της πολιτισμικής σύγχυσης


Όσοι δώσαμε λίγη προσοχή στο μάθημα της ιστορίας, όταν το διδασκόμασταν στο σχολείο, μάθαμε για το μεγαλείο το αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
Ενώ όμως τα πεπραγμένα των προγόνων μας, μάς γέμιζαν δέος και υπερηφάνεια, κάπου «ξενερώναμε» όταν μαθαίναμε ότι δεν είμαστε γηγενείς Έλληνες, το αλφάβητό μας το «δανειστήκαμε» από άλλον λαό, ενώ και η γλώσσα μας από κάπου αλλού «κρατούσε η σκούφια της».
Υποψιάζομαι (δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής), ότι πάνω κάτω η ίδια ιστορία διδάσκεται στα σχολεία.
Η εξάπλωση του διαδικτύου όμως, μας έφερε μπροστά σε μια απίστευτα μεγάλη «βιβλιοθήκη» και πηγή γνώσης. Κι όσο περισσότερο ψάξει κανείς για το συγκεκριμένο θέμα, θα διαπιστώσει ότι από κάποιο σημείο και πριν, θα βρεθεί εν μέσω πολιτισμικής σύγχυσης.
Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα κι ας δούμε που βρίσκεται ο μύθος και που η πραγματικότητα

Τα πρώτα 67 χρόνια είναι δύσκολα...

Από τον U Foul   
«Αν δε παντρέψεις κόρη και αν δε χτίσεις σπίτι δεν ξέρεις τι πάει να πει ζωή» έλεγαν οι παλιοί και... για την εποχή τους είχαν απόλυτο δίκιο! Σιγά, σιγά όμως η «κόρη» αντικαταστάθηκε από το «παιδί», ανεξαρτήτως φύλου και πλέον, στην Ελλάδα της κρίσης, ανεξαρτήτως ηλικίας. 
Κοινός παρανομαστής είναι ότι παραμένει ανύπαντρο, γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά ή ακόμη χειρότερα, είναι άνεργο κι ενδεχομένως ζει μέχρι τα ..άντα του με την ευγενική χορηγία του μπαμπά και τη μαμάς. Όσο τώρα για το «σπίτι», είτε το έχεις χτίσει, είτε το έχεις αγοράσει, είτε το έχεις κληρονομήσει θα το

ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ....ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΛΥΤΟΥΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρες έναν τρόπο να μην δημιουργείς ψυχικά απόβλητα.  
Έτσι θα συμβάλλεις δυναμικά στην κάθαρση της ψυχής του πλανήτη μας. 

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.... ΑΡΙΘΜΟΙ


ΤΟ ΕΝΑ
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΟΣΟΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΣΩΝ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ.
ΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...... ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ...

Επειδη η αυτοκτονια ειναι κατι που αφορα ολους μας και επηρρεαζει ολους μας εμμεσα η αμεσα, αλλα επηρρεαζει και την Φυση την ιδια, εθεωρησα καλο να αναρτησω αυτο το κειμενο χωριστα,  ωστε να μπορεί να διαβασθεί και απο μελλοντικα μελη ευκολοτερα.
. Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ στους ανθρωπους που την ψαχνουν.
 Δεν ειναι κτημα κανενος.
 Ανηκει σε ολους. Προυπηρχε πριν ενσαρκωθουμε.

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Ο λογος για το οποιον αυτοκτονει ενα ατομο παιζει ρολο. 
Δηλαδη αν το κανει για να μην υποφερει, δηλαδη για τον εαυτο του μονο, η το κανει για να μην υποφερουν και οι οικειοι (σε περιπτωση ανιατης ασθενειας), η το κανει και για τους δυο λογους; 
Αν το εκανε μονο για τον εαυτο του, τοτε αυτο εχει δυσμενεστερες επιπτωσεις. 
Εαν το εκανε για να μην υποφερουν και οι οικειοι,

Εμπιστευτείτε αυτά που δημιουργείτε - Κομιστες της αυγής


Μη φοβαστε αυτά που δημιουργείτε.Εμπιστευτείτε αυτά που δημιουργείτε.Να εχετε εμπιστοσύνη πως παντα υπαρχει κατι για εσάς εκεί. Μην κρύβετε τα δράματα σας στη ντουλάπα σαν να ήταν απαίσια, παλιά πράγματα που δεν θέλετε να ξαναδείτε ποτέ. 

Τελειώσατε πια με αυτά τα δράματα σταματήστε να τα ανακυκλώνεται και να

Έργο σου δεν είναι να αναζητάς την αγάπη, αλλά απλά να αναζητήσεις και να βρεις όλα τα εμπόδια μέσα σου που έχεις κτίσει εναντίον της..


Marina Pappa
Έργο σου δεν είναι να αναζητάς την αγάπη, αλλά απλά να αναζητήσεις και να βρεις όλα τα εμπόδια μέσα σου που έχεις κτίσει εναντίον της. 

Δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσεις αυτό που είναι αληθινό, είναι, όμως, αναγκαίο να ψάξεις για το τι είναι εσφαλμένο. 

Κάθε ψευδαίσθηση προέρχεται από τον φόβο, όποια μορφή και να παίρνει. 

Η Αρχαία Ελλάδα.


Η Ελλάδα της αρχαιότητας ήταν απο άκρη σε άκρη ένα ιερό άλσος των Θεών καί των ανθρώπων. 


Ένα καλλωπισμένος κήπος γεμάτος απο ιερές πηγές ηρώα, ανδριάντες, βωμούς, ναούς, θέατρα, στάδια, κτίρια, μεγαλοπρεπείς τάφους ηρώων και θεών, επιτύμβιες στήλες, ολόχρυσες άμαξες, γιορτές σε κάθε πόλη κράτος, και ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Νέρων και Ο Κικέρων είπαν: 

Σε κάθε βήμα στην Ελλάδα βρίσκεις πράγματα αξιοθέτα. Για αυτό οι Ρωμαίοι έκαψαν την Ρώμη για να την καλλωπίσουν με ελληνικά έργα τέχνης απο την Αθήνα, την Ολυμπία, την Κόρινθο, την Θήβα, την Κρήτη, τους Δελφούς που ήταν ένα Δάσο Αγαλμάτων.

ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ


- Αδελφή μου, ποιος είναι ο προορισμός του Ανθρώπου;


- Ο προορισμός του Ανθρώπου;…. «Εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους». Ο προορισμός πάλι είναι η Αγάπη. Τίποτε άλλο. Μην κάνεις τίποτε άλλο… 

Αλλά τι θα πει Αγάπη; Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, να παύεις να υπάρχεις εσύ, πραγματικά, ως οντότητα, και να μπεις μεσ’ την ψυχή του. Μα είναι κακοποιός…

"Δεν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα για την Ελλάδα....Ομως μπορώ να κάνω ενεργειακά

ΜΗΜΥΜΑ ΕΝ - ΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

"Δεν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα για την Ελλάδα. Δεν μπορώ να εμποδίσω να πάρουν νέα φορολογικά μέτρα ή οτιδήποτε άλλο είναι να έρθει. 

Δεν εξαρτάται από μένα αν θα γυρίσουμε στη δραχμή ή θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την Κυβέρνηση. Επί του πρακτέου, η τύχη της Ελλάδας εξαρτάται από άλλους... προς το παρόν. 

Μπορεί επί του πρακτέου να μην μπορώ να κάνω πολλά, όμως μπορώ να κάνω ενεργειακά

ΕΙΜΑΙ ... ΚΑΝΩ... ΕΧΩ...


«Κάνω» για να «έχω» και μετά να «είμαι». 


Πχ. εργάζομαι, για να έχω χρήματα και να είμαι ευτυχής. Αναζητώ σύντροφο και μόλις τον αποκτήσω θα είμαι πλήρης. Μελετώ για να πάρω το δίπλωμά μου και να νοιώθω ασφαλής  κλπ. κλπ.    

Αναλογίσου σήμερα ποιο είναι το «είμαι», η κατάσταση ύπαρξης που επιδιώκεις να φθάσεις μέσα από τα πράγματα που κάνεις και αυτά που προσδοκάς να έχεις σαν αποτέλεσμα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ: Ο ΑΝΔΡΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ.

Η φτώχεια του Ν. Πλαστήρα δεν λέει τίποτε στους πολιτικούς κηφήνες!  

"Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο (!)", είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν 


άνεργος...

Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους 

σημερινούς κηφήνες της πολιτικής! "Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο", 

είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος. Μεταφέρουμε μερικά από τα πολλά αξιόλογα 

συμβάντα της ζωής του, τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον καθιστούν πρότυπο, 

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ

Όταν στην βιβλιοθήκη του εαυτού σας έβγαλαν όλα τα βιβλία από τα ράφια και τα σκόρπισαν και διαχωρίστηκε το DNA, ώστε να παραμείνουν μόνο δύο αλυσίδες με πολύ λίγα δεδομένα και ελάχιστη μνήμη, η σεξουαλικότητα παρέμεινε ακέραιη μέσα στο φυσικό σας σώμα.

Την άφησαν βέβαια σαν μία μορφή αναπαραγωγής για να μπορεί το είδος να παραμένει σε επαφή με την ουσία του και να φέρνει τον εαυτό του στην ζωή. Πολύ βαθιά μέσα στον μηχανισμό της σεξουαλικότητας, υπάρχει μια συχνότητα που είναι

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ (αποσυμβολισμός)

από Ioannis Stogiannos 

Οι Μαίανδροι ...καλύπτουν τα ωά με τα στροβιλιζόμενα σωματίδια, διακοπτόμενοι από τα τετράγωνα με τα 4 τμήματα(σταυρόν).

Τετράγωνα και σταυροί συμβολίζουν ΑΔΕΛΦΙΑ....τα 4 στοιχεία εις την ορατήν και αόρατον

ΑΝΤΕ ΓΑ@ΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ

Γράφει ο Φελνίκος
Οι τροϊκανοί επιμένουν να κόψουμε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, να απολύσουμε τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους, να δουλεύουμε σχεδόν μισό αιώνα -έξι μέρες τη βδομάδα, 10 ώρες την ημέρα, με 500 ευρώ- για να βγούμε στη σύνταξη, να πουλήσουμε ό,τι ασημικό έχουμε και δεν έχουμε. Η κυβέρνηση υπόσχεται να τα κάνει, ζητά όμως πίστωση χρόνου. 

Νομίζω την καλύτερη διάγνωση για την κατάσταση στην οποίαν βρίσκεται η χώρα την έχει κάνει η Έλενα Στριγγάρη. Και δεν την έκανε τώρα, αλλά πριν περίπου 40 χρόνια. Η «αφανής ποιήτρια» -όπως την αποκαλεί, σε ένα δοκίμιο του για τη γενιά του ’70, ο συμπατριώτης μου και ομότεχνός της Πάνος Καπώνης- γράφει: 

Υπάρχει το διάστημα;

Εν τω μεταξύ, το όραμα της Φωτεινής Μαρκοπούλου για το Σύμπαν ως ένας γιγαντιαίος 

κβαντικός υπολογιστής μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια χρήσιμη αναλογία: μπορεί 

και να είναι αληθινό, σύμφωνα με μερικούς θεωρητικούς. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει 

μια τρομακτική συνέπεια: το ίδιο το διάστημα, ο χώρος, μπορεί να μην υπάρχει. Με την 

αντικατάσταση μεγάλων τμημάτων του διαστήματος

Εγώ, ο Μαλάκας




Που λες, δικέ μου, απ’ όσο θυμάμαι την κατάσταση, μια ζωή της πουτάνας γινότανε, (μη μου τσαντίζεσαι με τη γλώσσα που χρησιμοποιώ, σ’ εμένα αναφέρομαι).

 Μου είπαν πως ζούσα σε σπηλιές και μετά εξελίχθηκα, και κοίτα να δεις, από τότε έτρεχα σαν το κατσίκι (τρόπος του λέγειν) να κυνηγάω για να βγάλω τον επιούσιο. 

Μου έβγαινε η ψυχή, σου λέω, στην τρεχάλα, χώρια που είμουν μια ζωή χεσμένος από το φόβο μη με φάνε κάτι θηρία ναααα! Μετά κάποιος ,πιο μάγκας από εμένα μέσα στη σπηλιά, μού έπαιρνε το

Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των νεο-Ελλήνων


Την θλιβερή επέτειο της μικρασιατικής καταστροφής και της φρικτής σφαγής της Σμύρνης, καθώς και των τραγικών Σεπτεμβριανών του 1955 όπου ξεκληρίστηκε με τον γνωστό τρόπο η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, διάλεξαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Νεοέλληνες καναλάρχες για να αρχίσουν την προβολή της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, «Σουλεϊμάν», του Μεγαλοπρεπή, στην τουρκικά, «Muhteşem Yüzyıl», δηλαδή ο «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Έτσι οι Νεοέλληνες του 2012, πικραμένοι και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κρίση, από τους πολιτικούς τους που σφυρίζουν αδιάφορα στο θλιβερό τους κατάντημα αφού τους εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο, τώρα θα «σωθούν» αγαλιαζόμενοι στην νέα τουρκική τηλεοπτική σειρά με τα χαρέμια, τις ετέρες «γκιαούρικης» καταγωγής, τα οθωμανικά φλάμπουρα που θα κυματίζουν πάνω από τα πτώματα των χριστιανών της Ρωμιοσύνης και από τους φανταχτερούς σαρικοφόρους, το νέο ίνδαλμα της νεοελληνικής κουλτούρας και εθνοκτόνου αποχαύνωσης. Δόξα στους καναλάρχες, επιδέξιους αποχαυνωτές του νεοελληνικού «ποιμνίου –προβάτων».

MAKE LOVE…


406103_476687225692844_123694949_nΒρισκόμαστε στο σημείο που οι άνθρωποι είτε θα γίνουν μοντέρνοι σκλάβοι με προνόμια που θα τους δίνουν ψευδαίσθηση ελευθερίας και θα συντριβεί κάθε όραμα για πιο ανθρώπινη ζωή, είτε θα επαναστατήσουν και θα ξηλώσουν αυτό το άδικο και παράλογο σύστημα, χύνοντας μέχρι και το αίμα τους. Δεν θέλω να πάρω θέση για το που νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά, γιατί αυτό θα ήταν αλλαζονικό και ανόητο. Προς το παρόν δεν έχουμε συναίσθηση σε ποιο μονοπάτι βαδίζουμε. Απλά η κρίση επιταγχύνει τις διαδικασίες. Μέσα από την ανασφάλεια, την παράνοια και την απογοήτευση, την καταστροφολογία και τους “σωτήρες” ή τους αυτόκλητους υπερασπιστές του λαού μπορεί να αναδυθεί κάτι νέο, μόνο που δεν ξέρουμε τι πρόσημο θα έχει.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.... ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ

Τα κόμματα στηρίζονται στην άσκηση της εξουσίας, η εξουσία, η ιεραρχία δεν μπορεί να 

φέρνει παρά σύγκρουση και αδικία. Κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε 

πλέον. 

Τα κόμματα και οι ιδεολογίες που τα περιβάλλουν είναι συνώνυμα του φασισμού, της 

οπισθοδρόμησης και της συντήρησης. 

Δεν υπάρχει τίποτα το καινοτόμο που να χαρακτηρίζει ένα κόμμα, τίποτα το ανθρώπινο. 

Zήσε. Ξέρεις τι θα πει αυτό; ΖΗΣΕ!!!!!

Πιες το και μέθυσε!!!!! Και κλάψε στο Θεό σου. Γύρνα το ποτήρι 

στον ουρανό και πες Του:

“Στην Υγεία σου Θεέ Μου!!!! Εγώ Θεέ μου θα τους στείλω στο διάολο.


Και αν θες να Σου αξίζω… τότε Φρόντισε να Είσαι μαζί μου!!!”


Mην αφήνεις τα λαμόγια να σου καταστρέφουν την ζωή.


Διαβάζεις sites και blogs και σου γυρνάνε τα μυαλά;


Διαβάζεις ειδήσεις για τους σκατοπροδότες που τα πουλάνε όλα δήθεν για την σωτηρία 

μας;



Είσαι απελπισμένος γιατί δεν έχεις χρήματα ούτε για τα βασικά ;

Πάρε απόφαση και τσάκισε τους. Τέλος. Μια κι έξω.

Και μην πέσεις στις

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ


Η φαντασία είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο .  Η φαντασία είναι ακατανίκητη από την λογική μας.  Όσο η λογική και να επιμένει , η φαντασία την ξεπερνά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα