Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η Πανοπλία Του Αλεξάνδρου



Το γνωστό ψηφιδωτό της Πομπηίας αναπαριστά πιστά όσα μας παραδίδει ο Διόδωρος για τη μάχη της Ισσού. Απεικονίζει τη φάση, όπου ο Αλέξανδρος πιέζει την περσική παράταξη και έχει φτάσει μπροστά στο τέθριππο του Δαρείου. Οι ίπποι του τεθρίππου έχουν σχεδόν αφηνιάσει κι ο Μέγας Βασιλεύς ζητά βοήθεια έντρομος. Ο Αλέξανδρος είναι απέναντί του και εφορμά εναντίον του με το δόρυ. Ενώ όμως αποδίδει τόσο πιστά τη σκηνή και την ένταση, το ψηφιδωτό δεν αποδίδει καθόλου πιστά τον οπλισμό, διότι ο Αλέξανδρος απεικονίζεται χωρίς κράνος και ασπίδα.

Ας γίνει ότι θέλει, δε με νοιάζει!



"Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έτρεχα να προλάβω την ώρα. Ειδικά τα πρωινά, ήμουν πάντα απ’ αυτούς που βγαίνουν απ’ την πόρτα με ένα παπούτσι και μια μισοδαγκωμένη φρυγανιά στο στόμα. Κάθε μέρα, κάθε πρωί έτσι.. Οι εικόνες των ανθρώπων που απολαμβάνουν πρωινό στο τραπέζι ήταν για μένα εικόνες από ταινία που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα… 

Ανακάλυψη πιθανού Εξωγήινου Χάρτη Αστέρων βρέθηκαν στο Kupang, Ινδονησία;




Νέες φωτογραφίες που έχουν προκύψει δείχνουν προφανώς εξωγήινα αντικείμενα. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο παράξενους βράχους που περιέχουν παράξενα σύμβολα και γλυπτά. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι βράχοι χαραγμένα με ένα χάρτη αστέρι, πολύ παρόμοιο με την πλάκα που σχεδιάστηκε από τον Carl Sagan και Frank Drake, και τοποθετήθηκε στο  Pioneer 10, που ξεκίνησε το 1972.Οι βράχοι έχουν επίσης ένα μαγνητικό πεδίο, το οποίο φαίνεται να προέρχονται από τα βράχια όταν είναι κοντά σε κάθε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή.

Έρχεται ο «τελευταίος Πάπας»;



Με αφορμή την ξαφνική δήλωση παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ', του 85χρονου γερμανικής καταγωγής Γιόζεφ Ράτσινγκερ να θυμηθούμε ένα παλιότερο άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ σχετικά με την γνωστή προφητεία ότι ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος….

Η θέση του Πάπα θα παραμείνει κενή από τις 28 Φεβρουαρίου και η εκλογή του νέου προκαθημένου της Καθολικής Εκκλησίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα (31 Μαρτίου).Τα ονόματα στην κούρσα για το «Ηabemus Papam» του Βατικανού εδώ.

Mind Hack:Το Σπάσιμο Του Νου


Mind hack : Το σπασιμο του νου
Σε μία εποχή όπου η χρήση του internet και των social media έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής δραστηριότητάς μας, οι καθιερωμένες τεχνικές ελέγχου του νου πέρασαν στην ψηφιοποιημένη μορφή τους! Απέκτησαν μία ακόμη πιο εκλεπτυσμένη  ύπαρξη, εισχωρώντας ακόμη βαθύτερα στο ασυνείδητό μας.  Το αποκαλούμενο mind Hacking, το «Σπάσιμο» του Νου!

Lethal Text:Το Θανάσιμο Κείμενο


Lethal Text: Το θανάσιμο κείμενο
Τι μπορεί να είναι ένα κείμενο που αποκαλείται θανάσιμο; Μπορεί μία σειρά από λέξεις-προτάσεις να καταστρέψει τον ανθρώπινο νου; Ας δούμε παρακάτω:
Με απλά λόγια, το Φονικό Κείμενο όταν διαβάζεται καθιστά τον Αναγνώστη ανίκανο να συνεχίσει. Καταστρέφει το νου. Αυξάνει την παράνοια…Μονάχα εκείνοι που έχουν διαβάσει ένα τέτοιο κείμενο γνωρίζουν τί πραγματικά περιγράφει. Μόνο που δεν είναι σε θέση να το περιγράψουν οι ίδιοι…

Reality Tunnels:ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Reality Tunnels : Υπερβατικότητα
Το σπάσιμο κάθε δόγματος θα βοηθήσει στην υπερβατική συμπεριφορά της συνειδητότητας..
Μία πληροφορία που πέρασε στα ψιλά, και ίσως είναι πολύ σημαντικότερη από την έκταση που της δόθηκε στο διαδίκτυο, ήταν πως πλέον εκείνοι που δεν υιοθετούν κάποιο θρησκευτικό σύστημα είναι 3οι σε αριθμό παγκοσμίως, με ραγδαίως αυξανόμενο ρυθμό. Και προσπαθώντας να διαπιστώσουμε τις παρεμβάσεις που γίνονται υποσυνείδητα στο άτομο από τις πεποιθήσεις που ασπάζεται, και τις «κρυφές» οδηγίες του δόγματος που ακολουθεί, θα παρατηρήσουμε πως λειτουργεί ως δεσμά στην ελεύθερη σκέψη, και άρα στην πρόοδο της ανθρώπινης ύπαρξης, της υψηλής νόησης και της αναζήτησης!

Όπλα με σφαίρες από DNA θα στοχεύουν εγκληματίες αλλά και ανυποψίαστους πολίτες..!!


Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης

Τα τελευταία 20 χρόνια όλο και πιο συχνά οι εγκληματίες που συλλαμβάνονται αποκαλύπτονται από στοιχεία του DNA τους που αφήνουν στον χώρο του εγκλήματος.  Η αστυνομία τώρα μπορεί να συλλάβει έναν ύποπτο μαρκάροντας τον με DNA….  

Πυροβολώντας με νεο όπλο  τύπου  paintball, το σφαιρίδιο θα είναι γεμάτο με τεχνητό DNA αντί για χρώμα..

Η εταιρία που ευθύνεται  για την δημιουργία αυτή είναι η SelectaDNA.

Όσκαρ Ουάιλντ. Η μορφή, η τέχνη, η ζωή του αλλά κυρίως οι λέξεις του.


Υπήρξε  άνθρωπος με μια θεατρικότητα στις ιδέες του και τις κινήσεις του. Υπήρξε ταραγμένος αλλά όχι διαταραγμένος. Αντιμετώπιζε με στόμφο αλλά και στυλ τους δαίμονες του γι αυτό και άφησε πολλά αποφθεύγματα σε εμάς που τα ανασύρουμε πολύ συχνά απο την ιστορία τους για να ισχυροποιήσουμε τα επιχειρήματα μας. Του χρωστάμε πολλά αλλά κυρίως την έμπνευση, να παραμένουμε ο εαυτός μας ακόμη και αν μας φαίνεται παράδοξος. Ειδικότερα δε αν φαίνεται παράδοξος στους άλλους. Η αυλαία για την θεατρική αυτή φυσιογνωμία της τέχνης, έπεσε το 1900 μόνο ημερολογιακά. Την ημέρα που πέθανε. Στην πραγματικότητα όμως, η αυλαία, ακόμη παραμένει σαν διαρκή ανάσα ανοιχτή για τους άπειρους θαυμαστές του αλλά και τους οπαδούς του. Ας παρακολουθήσουμε..

Η λύση για τριχόπτωση, φαλάκρα, αλωπεκία!


Κι όμως, ο μαϊντανός, το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο και το θυμάρι, βοηθούν στην αντιμετώπιση της φαλάκρας!
Σύμφωνα με τον δόκτωρ Ντιούκ, τον διάσημο βοτανολόγο και πρώην υπεύθυνο ερευνητή στο Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας, ειδικά ένα δικό σας σαμπουάν φτιαγμένο από δεντρολίβανο και φασκόμηλο φέρνει τα μέγιστα αποτελέσματα και αντιμετωπίζει την φαλάκρα. Ειδικότερα αν συνδυάζονται με τακτική λήψη σερενόας. (παλμέτο)

Ποιός είναι ο πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος; Ο βλάκας άνθρωπος!

                                                     
Μισό κιλό φέτα, μια νταμιτζάνα λάδι απο το χωριό και μια ευτυχία παρακαλώ! Έχουμε όλοι πιστέψει ότι υπάρχουν τακτικές και εγχειρίδια ευτυχίας. Όλοι θέλουμε να την κατακτήσουμε σαν επιβήτορες που κυνηγούν την μινιφορούσα γκόμενα της γειτονιάς. Και το κακό είναι ότι αυτή η γκόμενα, δείχνει να είναι αχάριστη. Και προτιμάει αντι για εμάς τον μάτσο τύπο με την αυτοκινητάρα και το βλέμα του βοδιού. Μα τελικά είναι αλήθεια ότι η ευτυχία είναι ένα άπιαστο όνειρο; Ότι είναι μια φρούδα ελπίδα; Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά σας έχω ένα δυσάρεστο νέο. Κάτι που υποψιάζεστε καιρό τώρα και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Ο τύπος της γειτονιάς με την αυτοκινητάρα και την θεά γκόμενα με το μίνι, είναι πιο ευτυχισμένος απο εσάς. Αφού είναι βόδι!

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ TO ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΙΟΛΗ)


 
  
 





Η ΜΠΥΡΑ  ΜΥΘΟΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

(ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ)

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ? 
 ΑΦΟΥ ΤΗΝ  ΒΕΡΓΙΝΑ ΠΧ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΤΑΒΕΡΝΕΣ .

ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΩ

                         

Σε σας μιλώ, που τη ζωή σας θέτε να μακραίνετε. Πόση ανοησία ! αφού θνητοί γεννηθήκατε. Τί σήμερα, τι αύριο στο θάνατο ;
Σε σας μιλώ, που την αξία της ζωής μετράτε με τον πλούτο που στοιβάζετε. Ένας πλούτος εφήμερος και άχρηστος που ποτέ δεν χορταίνει την απληστίας σας !
Σε σας μιλώ, που στοχεύετε στην δύναμη της εξουσίας, δούλοι οι ίδιοι μιας ανάπηρης δόξας, που στον χαμό ... σας οδηγεί.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!!


                                   
Τα αίτια του στρες είναι πολλαπλά, όπως πολλαπλοί είναι και οι τρόποι για να το αντιμετωπίσεις. Ενώ κάποιοι χρησιμοποιούν συνήθως ένα «εργαλείο» κατά του στρες, οι ειδικοί τείνουν να συμφωνήσουν στο ότι πιο αποτελεσματική φαίνεται να είναι η αντιμετώπισή του όταν αυτή πραγματοποιείται από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο μύθος του μετανθρώπου


(Μετάνθρωπος,μετα-άνθρωπος,μετανθρωπισμός,post-human,posthumanism)


Ο άνθρωπος ήταν το τελευταίο πράγμα που έφτιαξε ο θεός. Είναι σαφείς ακόμη και στη παλαιά διαθήκη οι εποχές που ο άνθρωπος δεν υπήρχε. Σαφής είναι και η υπόσχεση των ευαγγελίων για τον ανυψωμένο άνθρωπο που γνωρίζει την τέχνη δεσίματος ψυχής και σώματος. Η όποια δημιουργία άλλωστε υπονοεί μία διεργασία που λαμβάνει χώρα. Έστω και σε μακροκοσμικό χρόνο.  Η πραγματικότητα των εσχάτων ημερών δεν είναι παρά η στιγμή στη πορεία μίας διαδικασίας που οδηγεί σε μεταβολή προς μία άλλη κατάσταση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα