Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αν μπορέσεις ν’ αφήσεις την αγάπη να συμβεί, δεν υπάρχει ανάγκη προσευχής, δεν υπάρχει ανάγκη διαλογισμού, δεν υπάρχει ανάγκη για εκκλησίες και ναούς.




Οι σχέσεις είναι ένα από τα μυστήρια της ζωής. Κι επειδή υπάρχουν ανάμεσα σε δύο
άτομα, εξαρτώνται και από τους δύο. 


Κάθε φορά που δύο άνθρωποι συναντιόνται, δημιουργείται ένας καινούριος κόσμος. 
Η συνάντησή τους και μόνο, φέρνει ένα καινούριο φαινόμενο στη ζωή, που δεν υπήρξε
πριν. Και μέσα από αυτό το καινούριο φαινόμενο, τα δύο άτομα αλλάζουν και
μεταμορφώνονται. 


Είσαι διαφορετικός όταν δεν σχετίζεσαι και όταν σχετίζεσαι, ξαφνικά γίνεσαι κάτι
άλλο. Κάτι καινούριο συνέβη. Όταν μία γυναίκα γίνεται η αγαπημένη κάποιου, παύει να
είναι η ίδια γυναίκα. Όταν ένας άντρας γίνεται πατέρας, παύει να είναι ο ίδιος άντρας. 

Mονή Εσφιγμένου .... Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την επίθεση που δέχονται...



Όπως οι περισσότεροι έχετε δει τις τελευταίες ημέρες η Ιστορική Μονή Εσφιγμένου δέχεται άλλη μια φορά επίθεση κατ εντολήν του "Οικουμενικού Πατριάρχη" Ιεροσολύμων Κου Βαρθολομαίου.
(Κατ εντολήν μάλιστα του Νέου Ποντίφικα Ρώμης για "εξαφάνιση των σχισματικών ...!!!...Το σχέδιο των Παγκοσμιοποιητων καλά 
κρατεί...)

Τι όμως πραγματικά κρυβεται πίσω από αυτήν την για άλλη μια φορά άνανδρη επίθεση...?

Μελιτζάνα: ένα καλοκαιρινό «φάρμακο» στον κήπο σας

Καθώς η εποχή της μελιτζάνας είναι το καλοκαίρι, φροντίστε αυτή την περίοδο τουλάχιστον, να ευχαριστηθείτε την ιδιαίτερη γεύση της, με όλους του δυνατούς τρόπους μαγειρέματός της και να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό.

Η ιδιαίτερη, πικρή της γεύση, την εμπόδισε από το να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και μέχρι τον 18ο αιώνα την χρησιμοποιούσαν κυρίως ως διακοσμητικό. Με την καλλιέργεια όμως ποικιλιών που είναι λιγότερο πικρές, η μελιτζάνα πήρε τη θέση της και στη μαγειρική και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά λαχανικά.

Το περπάτημα στην αμμουδιά κάνει καλό στην υγεία: Τα επτά οφέλη [λίστα]


Οι αμμώδεις παραλίες εκτός από στιγμές χαλάρωσης μπορούν να λειτουργήσουν ως χώρος εκγύμνασης. Εκτός από γράμμωση στα πόδια, το βάδισμα στην άμμο, λειτουργεί και θεραπευτικά για προβλήματα υγείας που συνδέονται με αυτά. Παρακάτω παρουσιάζονται επτά λόγοι για τους οποίους είναι καλό να... περπατά κανείς στην αμμουδιά.

Ανακοινώθηκε η πρώτη αποστολή στον κόσμο στο Νότιο Πόλο της Σελήνης

Moon_071813.jpg

Η πρώτη αποστολή στον κόσμο στον Νότιο Πόλο της Σελήνης ανακοινώθηκε την Πέμπτη, ανοίγοντας το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόσβαση για το κοινό  σε on line εικόνες από το φεγγάρι.

Η ιδιωτική αποστολή των επιχειρήσεων, η οποία ανακοινώθηκε από το International Lunar Observatory Association και την Moon Express, Inc., θα είναι τόσο επιστημονική όσο και εμπορική, και το Διεθνές Σεληνιακό Παρατηρητήριο Εργασίας σχεδιάζει να προσεληνώσει ένα ρομποτικό σκάφος της Moon Express. 

«Οι έγκυες γυναίκες δεν θα πρέπει να κυκλοφορούν δημόσια» Προκαλεί γνωστός Τούρκος Νομικός



Ο Ομέρ Τουγρούλ Ιναντσέρ βάζει φωτιά με τις δηλώσεις του, στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα της Τουρκίας. Λίγο-πολύ, ο γνωστός Τούρκος δικηγόρος, με ειδίκευση στην νομοθεσία που πηγάζει από το Ισλάμ, είπε πως οι έγκυες γυναίκες δεν θα πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους. “Καταρχάς είναι αντιαισθητικό το θέαμα. Η έγκυος μπορεί να πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο, αν συνοδεύεται από τον σύζυγο της”. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Ιναντσέρ στην τουρκική τηλεόραση, προκαλώντας την αντίδραση των Τούρκων.

Ο στρατός της Ινδίας παρακολουθούσε το Δία και την Αφροδίτη… Νόμιζαν πως πρόκειται για κατασκοπευτικά αεροσκάφη



Ο στρατός της Ινδίας έκανε μια από τις μεγαλύτερες γκάφες της ιστορίας του, παρακολουθώντας «κινέζικα κατασκοπευτικά αεροσκάφη», τα οποία τελικά αποδείχθηκε πως ήταν οι πλανήτες Δίας και Αφροδίτη. Η ένταση μεταξύ Ινδίας και Κίνας, γύρω από τα διαφιλονικούμενα σύνορα των Ιμαλαϊων, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια. Η Ινδία κατηγορεί συχνά την Κίνα για κατασκοπευτικές ενέργειες εντός των συνόρων της. Σύμφωνα με τις ινδικές αρχές, από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τον Φεβρουάριο, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 329 περιστατικά παραβίασης του εναέριου χώρου, από κατασκοπευτικά αεροσκάφη χωρίς διακριτικά, τα οποία εικάζεται πως ανήκουν στην Κίνα.

Έχεις το κουράγιο να αλλάξεις ?


Για να ζήσεις, πρέπει να μην φοβάσαι να πεθάνεις.

Συχνά μας φοβίζει αυτό που επιθυμούμε. 

Κάποιες φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε πραγματικότητα. 

Όμως πρέπει να κοιτάμε πάντα μπροστά....και γατί αυτό;

Γιατί έχει πάντα κι' άλλα πράγματα.. χαμόγελα, φίλοι, έρωτες που μας περιμένουν να γνωριστούμε.

Η Ζωή είναι το τώρα που πηγάζει από το παρελθόν και επηρεάζει το μέλλον. 

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα;


Ομάδα κοσμολόγων μελέτησε ένα χάρτη του σύμπαντος από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το διαστημόπλοιο Planck της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος... και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανωμαλίες που παρουσιάζει μπορούν να έχουν προκληθεί μόνο από τη βαρυτική έλξη άλλων συμπάντων. Ο χάρτης δείχνει την υπολειπόμενη ακτινοβολία από τη Μεγάλη Έκρηξη πριν από 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, η οποία εξακολουθεί να είναι ανιχνεύσιμη στο σύμπαν, και είναι γνωστή με την ονομασία κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου.

ΕΠΙΦΥΣΗ Ή ΚΩΝΑΡΙΟ (pineal gland)- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!




 H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, "άχρηστος" κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά. Είναι η "ασύρματη σύνδεσή" μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε.

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και "κωνάριον" (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι...
Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα