Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μεγάλο, παράξενο θαλάσσιο πλάσμα βρέθηκε στον Περσικό Κόλπο - Τι είναι αυτό; (Βίντεο και φωτογραφίες)


Ένα πολύ μεγάλο, πολύ παράξενο  θαλάσσιο πλάσμα βρέθηκε από το ιρανικό Ναυτικό στον Περσικό Κόλπο και μόνο εικασίες υπάρχουν ως προς το τι είναι, που κυμαίνονται από το "δεινόσαυρος , ως το " μια ακρωτηριασμένη φάλαινα .
Κοιτάξτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν και προσπαθήστε να μαντέψετε τι είναι.

"Άσε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο, κοριτσάκι."


Το κεφάλι μου θέλει να σπάσει. Κάθομαι στη μαύρη καρέκλα του γραφείου μου και καταλαβαίνω πως το ποσοστό στο οποίο πιέζω τον εαυτό μου είναι μηδαμινό μπροστά σ'αυτό που θα ακολουθήσει. Φτιάχνω καφέ. Πότε συνήθισα εγώ στον καφέ; Δεύτερος για σήμερα. Κλείνω τα μάτια μου και δίνοντας φόρα στην καρέκλα με τα χέρια μου την αφήνω να γυρίζει γύρω από τον εαυτό της με εμένα πάνω. Ανοίγω τα μάτια μου σε τυχαία σημεία της διαδρομής και ξέρω από πριν τα ανοίξω σε ποιο κομμάτι του δωματίου θα μπορώ να δω. Άσε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο, σου λέω συχνά. Τώρα χρειάζεται να το πω και στον εαυτό μου όμως. Κοριτσάκι σε παρακαλώ, χαλάρωσε. Ενώ η καρέκλα συνεχίζει να στροβιλίζεται εγώ ανοίγω απότομα τα μάτια μου και τα καρφώνω στο κατάλευκο ταβάνι. Ζαλίζομαι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παρατηρώ ότι τελικά είναι κι αυτό σημαδεμένο-εξάλλου τίποτα δεν είναι κατάλευκο ή κατάμαυρο στη ζωή. Γκρίζες σκιές, από το φωτιστικό και τα έπιπλα.

Μη μου λές ότι η ζωή είναι άδικη...Το ξέρω.



Μη μου λες ότι η ζωή είναι άδικη... Το ξέρω.
Ξέρω ότι τα πράγματα  δεν γίνονται πάντα όπως τα έχουμε σχεδιάσει.
Οτι η σκληρή δουλειά δεν ανταμείβεται πάντα.
Ξέρω οτι υπάρχουν πεντάχρονα που πάσχουν από καρκίνο.
Ότι κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν στα γενέθλια τους.
Ότι το σύμπαν είναι τυχαίο. Εντελώς.
Ότι η φύση γίνεται σκληρή καμιά φορά.

o γιατρός στο σπίτι σας

O γιατρός στο σπίτι σας

Αγαπητοί φίλοι, έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες άρθρα με τρόπους φυσικής αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων, μικρών και μεγάλων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν πολύ συνοπτικό οδηγό για το πως να αντιμετωπίσετε γρήγορα καθημερινά προβλήματα με απλά βότανα που πιθανόν όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Θα σας συνιστούσαμε να το εκτυπώσετε και να το κολλήσετε στο ψυγείο σας ή να εν πάση περιπτώσει να το έχετε σε κάποιο εύκαιρο μέρος για να το βρείτε εύκολα!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ Ή ΜΑΥΡΟ - ΖΗΣΕ




Αν πεις ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει θα βγει κάποιος και θα σου πει ότι ο άνθρωπος αλλάζει.

Αν πεις ότι ο άνθρωπος αλλάζει θα βγει κάποιος και θα σου πει ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αυτός ο κάποιος μπορεί επίσης να είσαι και εσύ ο ίδιος ή και εγώ που γράφω. Η αλήθεια βρίσκεται πέρα από το αλλάζει και δεν αλλάζει ο άνθρωπος.

Διατροφή για ασθένειες


Τι πρέπει να τρώμε για να νικάμε τις ασθένειες

Άγχος: βερίκοκο, βρώμη, παντζάρι, λάχανο, μαρούλι, μαντζουράνα, ρίγανη, ροδάκινο, μαϊντανός, σόγια.
Αεροφαγία: φρέσκο γλυκάνισο, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μαντζουράνα, μέντα, ρίγανη.
Αιμορραγία: πορτοκάλι, καρότο, λεμόνι, πρόπολη.
Αιμορροΐδες: παντζάρι, κάστανο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, πεπόνι, πατάτα, πράσο, φασκόμηλο, ταραξάκο, γιαούρτι.
Ακμή: καρότο, λάχανο, μαρούλι, μαγιά μπίρας, τομάτα, γογγύλι, ταραξάκο, γιαούρτι.
Αμυγδαλίτιδα: σκόρδο, λάχανο, καρότο, κρεμμύδι, σύκο, λεμόνι, μέλι, πρόπολη, γογγύλι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σέλινο, θυμάρι, γιαούρτι.

Ο άγριος φύλακας


 

Κάθε φορά που προσπαθείς να ανοίξεις μια νέα πόρτα στη ζωή που θα σε οδηγήσει σε ένα καινούργιο δωμάτιο (ας το ονομάσουμε το δωμάτιο της αλήθειας ή το δωμάτιο της ελευθερίας…) βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα τεράστιο άγριο σκύλο, ο οποίος στέκεται μπροστά στην είσοδο, γρυλίζει επικίνδυνα και είναι έτοιμος να σου επιτεθεί.

Μπορεί να ταλαιπωρηθείς ώρες προσπαθώντας να ξεγελάσεις το σκύλο για να περάσεις την πόρτα. Όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο περισσότερο αυτός αγριεύει κι ετοιμάζεται να σε κατασπαράξει. Στο τέλος θα κουραστείς, θα απογοητευτείς και θα υποχωρήσεις, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να γευτείς την πρωτόγνωρη αίσθηση που θα σου χάριζε η είσοδος στο δωμάτιο της ελευθερίας.

Επαναθεωρώντας...



  Χιλιάδες χρόνια αναζήτησης με σκοπό την ερμηνεία του κόσμου, τη διασάφηση των κανόνων που τον διέπουν και τη νοηματοδότηση εν τέλει της ανθρώπινης ύπαρξης που διαφέρει από κάθε άλλη. Διαφέρει καθώς η εξελικτική πορεία την προίκισε με σκέψη και στοχασμό καθιστώντας την έτσι εύπλαστη και προσαρμοστική σε διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα αλλά και πρόθυμη να εντρυφήσει σε μια ατέρμονη προσπάθεια εξιχνίασης και αιτιολόγησης.

Η ιερή τέχνη του Νου



 Βασιλική Ράτζα Γιόγκα
Η Ράτζα είναι μια πανάρχαια επιστημονική γιόγκα, ένα από τα ορθόδοξα φιλοσοφικά συστήματα, που σαν σκοπό της έχει να ανυψώσει τον αναζητητή σαν υπερδιανοητική λειτουργία του εγκεφάλου του, έτσι ώστε να αρχίσει να φεύγει σιγά-σιγά από τα κατώτερα κέντρα του και μέσα από μια ηθική τελείωση να ανακαλύψει την εσωτερική του φύση. Αυτή τη φύση που λησμονήθηκε ανελέητα από το σημερινό άνθρωπο και στη θέση της τοποθετήθηκε ένα φρικτό του σκιάχτρο.

ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ


Κομφούκιος: Ο μεγάλος ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ που άφησε το στίγμα του σε ΟΛΟ τον πλανήτη!!! ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (PHOTOS)
Φιλόσοφος, πολιτικός αλλά πάνω από όλα δάσκαλος με την πλήρη σημασία της λέξης, ο Κομφούκιος πέρασε όλη του τη ζωή αναζητώντας την ηθική: εκείνο το μοντέλο ενάρετου βίου δηλαδή που θα ξεκινούσε από την οικογένεια για να γενικευτεί στην κοινωνική αλληλεπίδραση, στη βάση πάντα μιας ιδανικής για τον σκοπό αυτό εκπαίδευσης.

Ο ακρογωνιαίος λίθος της σκέψης του ήταν λοιπόν η προσωπική ηθική, η οποία αν γενικευόταν στο σύστημα διακυβέρνησης θα μπορούσε να κάνει θαύματα σε επίπεδο ανθρώπινης συνύπαρξης: οι κοινωνικές σχέσεις θα κυβερνούνταν από την ακεραιότητα, τη δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια. 

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!!!




Ο Vincent Van Gogh πούλησε μόνο έναν πίνακα όσο ζούσε, για 400 φράγκα.
Αυτό δεν τον σταμάτησε από το να ολοκληρώσει 900 έργα τα οποία σήμερα αξίζουν εκατομμύρια.

Η J.K Rowling πήρε διαζύγιο τον πρώτο χρόνο του γάμου της και μετακόμισε με το μωρό της στο Εδιμβούργο.
Επέζησε με τη βοήθεια της πρόνοιας, μένοντας σε ένα διαμέρισμα που είχε ποντίκια και πήγαινε και έγραφε σε καφετέριες.
Το μυθιστόρημά της "Harry Potter" απορρίφθηκε από 12 εκδοτικούς οίκους. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα