Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Γιατί ο αυτοέλεγχος είναι πολύτιμος για την ψυχική υγεία και πώς να τον βελτιώσουμε

 



Αυτοέλεγχος είναι η ικανότητα να ρυθμίζουμε και να μεταβάλλουμε τις αποκρίσεις μας ώστε να αποφεύγουμε ανεπιθύμητες συμπεριφορές, να αυξάνουμε τις επιθυμητές και να επιτυγχάνουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η απόκτηση αυτοελέγχου αποδεικνύεται σημαντική για την υγεία και την ψυχική μας ευεξία.

Κάποιοι τους λένε οδηγούς, κάποιοι τραυματιοφορείς, κάποιοι νοσηλευτές, άλλοι ιατρούς και άλλοι απλά ΕΚΑΒίτες.

 


ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΙΛΑΜΕ;

Υπάρχουν εργαζόμενοι που πάνε στη δουλειά τους και δεν ξέρουν που θα δουλέψουν, με ποιους θα συνεργαστούν και πότε θα σχολάσουν.
Κάθε ημέρα του χρόνου,24 ώρες το εικοσιτετράωρο μπαίνουν στα σπίτια σας, γυρνάνε στους δρόμους επεμβαίνουν σε τροχαία, ανακοπές, εγκεφαλικά, πτώσεις, διαταραχές σακχάρου, εμπύρετα, κατακλίσεις, αιμοκαθάρσεις, τραυματισμούς, τοξικομανείς, ψυχασθενείς και άλλα πολλά.

Το κάθε τι μπορεί να γίνει δηλητήριο ή ελιξίριο μεταμόρφωσης!

 


Έχεις αναρωτηθεί ποιος είσαι πραγματικά; Είσαι μόνο τα ¨καλά¨ στοιχεία που έχεις μέσα σου ή είσαι και τα ¨κακά¨;


Αν θες να είσαι ολόκληρος μη πετάς τίποτα στον καιάδα του υποσυνειδήτου. Μην κρύβεις τίποτα στο σκοτάδι. Είσαι αυτό που είσαι. Είσαι λίγο απ’ όλα.
Λίγο κακός και λίγο καλός, λίγο τρυφερός και λίγο σκληρός, λίγο δειλός και λίγο θαρραλέος, λίγο φως και λίγο σκοτάδι…

"Το 2021 θα είναι καταστροφικό" - Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για ανθρωπιστική κρίση

 270 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να λιμοκτονήσουν

Ενώ το 2020 θα μπορούσε να είναι ένα έτος για τα βιβλία ρεκόρ, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν μια νέα προειδοποίηση ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ανθρωπιστική καταστροφή για το 2021 


Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP), Ντέιβιντ Μπέσλεϊ, προκάλεσε συναγερμό σε συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών την Παρασκευή σχετικά με την επανεμφάνιση της πανδημίας του ιού και την επακόλουθη ανθρωπιστική κρίση, ανέφερε η RT News .

Ο Μπέσλεϊ είπε ότι μια ανθρωπιστική καταστροφή αναπτύσσεται για να οδηγήσει περίπου 270 εκατομμύρια ανθρώπους στο δρόμο προς την «πείνα». 

"Το 2021 θα είναι κυριολεκτικά καταστροφικό, με βάση αυτό που βλέπουμε σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού ... επειδή έχουμε ξοδέψει 19 τρισεκατομμύρια δολάρια, αυτά τα χρήματα μπορεί να μην είναι και πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμα για το 2021," είπε. 

Πώς σχεδιάζεται το παγκόσμιο οικονομικό reset



Το πρόβλημα της τεράστιας συσσώρευσης χρέους και γιατί το υφιστάμενο μοντέλο με τη συνεχή εκτύπωση χρήματος έχει… ημερομηνία λήξης. Το βάρος των συντάξεων και της γήρανσης του πληθυσμού. Πού κρύβονται οι λύσεις.

Μετά την κρίση του 2008, έχει ειπωθεί πολλές φορές πως το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα έφτασε στα όρια του. Ωστόσο, κανείς με διεθνές κύρος δεν είχε παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική πρόταση, ικανή να γίνει αποδεκτή. Όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει.

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής του World Economic Forum, γνωστό για την ετήσια σύνοδο που διοργανώνει στο Davos, δεν έκρυψε πως η πανδημία παρουσιάζει την μεγάλη ευκαιρία για το reset της παγκόσμιας οικονομίας. Μια επανεκκίνηση σε εντελώς νέες βάσεις.  

Γιατί όμως χρειάζεται επανεκκίνηση; Όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν πως το σημερινό σύστημα έχει φτάσει στα όρια του. Το παγκόσμιο κρατικό χρέος ανέρχεται στα 60 τρισεκατομμύρια. Όχι δισεκατομμύρια. Τρισεκατομμύρια, με Τ. Χιλιάδες δισεκατομμύρια.

αυτοπαθής στροφή...

 

 

Μου κάνει εντύπωση, το ομολογώ, τούτη η αυτοπαθής στροφή της ανθρωπότητας, όλων μας, τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια… παρότι ήμουν θα έλεγα προετοιμασμένος γι αυτήν… πώς να προετοιμάσεις όμως τον εαυτό σου για ένα βίωμα που δεν γνωρίζεις;

Με στενοχωρεί περισσότερο που η ανθρωπότητα δείχνει να έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της… την εξωστρεφή της γενναιότητα, την αμεριμνησία της… αυτός ο ‘ενδοσκοπισμός’, η διαρκής εμβύθιση στο συναίσθημα και η εμμονική ψυχοθεραπευτική προσφυγή έχει τις παρενέργειές της… είμαστε πιο φοβικοί από παλιά, πιο ‘προσεκτικοί’, πιο ανασφαλείς, πιο άτολμοι… ας ξεχάσουμε τα του Κορονοϊού… γενικά μιλώντας…

Πλανητικές διελεύσεις και όψεις Δεκεμβρίου 2020

 


Έφτασε και ο Δεκέμβριος και μαζί με αυτόν το τέλος ενός ακόμη κύκλου ζωής, ενός ακόμη ηλιακού έτους. Δεν νομίζω να λυπάται απολύτως κανείς μας για το τέλος του 2020, καθώς ήταν ένα από τα πιο έντονα έτη, γεμάτο κυρίως από δυσάρεστα γεγονότα, δύσκολες στιγμές, με πολλές εντάσεις, αβεβαιότητα και φοβίες για την επιβίωση μας και για την επόμενη μέρα. Δυστυχώς όμως, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στις μεταβατικές εποχές και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με το δεδομένο αυτό. Τα αντιμετώπισαν αναρίθμητες γενιές προγόνων μας στην μακραίωνη εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας, θα τα αντιμετωπίσουμε και εμείς και θα τα ξεπεράσουμε.

Τον Δεκέμβριο ο Άρης θα συνεχίσει την πορεία του μέσα από το ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, σε ορθή πλέον κίνηση. Θα μας δώσει δύναμη και ενέργεια να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση στην εκπλήρωση των στόχων μας. Ακόμη και οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει κατά την διάρκεια του μήνα θα μας δώσουν επιπλέον δύναμη και το πείσμα που χρειάζεται να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και εμπόδια. Το παν είναι να πιστεύουμε στις δυνατότητες και τις ικανότητες μας και η επιτυχία θα έρθει!

Επαναστάτες του πληκτρολογίου

 

 

Οι «επαναστάτες του πληκτρολογίου» όπως τους ονόμασες ή «του καναπέ» όπως τους προτιμάς..

Είναι αυτοί που ψάχνουν, μελετάνε, ερευνούν ασταμάτητα γιατί έχουν καταλάβει ότι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τη γνώση, την αντίληψή και την δράση τους.

Είναι αυτοί που συνήθως δεν φωνάζουν στους δρόμους, δεν αναλώνονται να τσακώνονται με τον γείτονά τους ή τους περαστικούς της ζωής τους. Δεν βγαίνουν στα κανάλια εξαπάτησης ούτε θα τους αναγνωρίσεις όταν περνάνε δίπλα σου.

Είναι αυτοί που επιλέγουν συνειδητά ό,τι κάνουν, τι διαβάζουν, τι ακούνε, πού εστιάζουν την προσοχή τους. Έχουν την ικανότητα να συνθέτουν πληροφορίες που δεν φαίνεται αρχικά/επιφανειακά, να έχουν οποιαδήποτε σύνδεση.

Είναι αυτοί που έχουν καταλάβει την έννοια του χωροχρόνου, της ενέργειας, της κάθε συμβολής και συμμετοχής τους, πρακτικά, πέρα από τις απαρχαιωμένες, γραμμικές, κοινωνικές πεποιθήσεις.

ΤΩΡΑ! > ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η «ΜΑΥΡΗ» ΣΕΛΗΝΗ, ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ «ΣΚΟΤΕΙΝΟ» ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ…

 




Στις 28 Νοεμβρίου, στον ουρανό, η Σελήνη και η άλως της (το φωτεινό αχνό περίγραμμά της, που εμφανίζεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες και που προκαλείται από τη διάθλαση και την ανάκλαση του σεληνιακού φωτός πάνω στους παγοκρυστάλλους των νεφών) είχαν αυτήν ακριβώς την εικόνα. Ένας τεράστιος σκοτεινός –σχεδόν μαύρος- δακτύλιος κάλυπτε την κυρίως άλω, αφήνοντας ένα πολύ μικρό μέρος να φέγγει γύρω από τον «ζοφερό» αυτό κύκλο. 

Και μπορεί η λαϊκή σοφία, όπως ορθώς γράφτηκε σε κάποιες ιστοσελίδες, να εξηγεί –ορθώς επίσης- το φαινόμενο αυτό ως προμήνυμα επερχόμενης κακοκαιρίας εντός 2 ημερών (το είδαμε ότι συμβαίνει), αλλά η συγκεκριμένη «μαύρη» άλως είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο και εξαιρετικά δυσοίωνο προάγγελμα. Σύμφωνα με τον Ιωάννη Λυδό (βλ. φωτό με τα δύο βιβλία μου τα σχετικά με το έργο του «Διοσημείαι»), η μαύρη άλως της σελήνης δείχνει μια μεγάλη έξαρση της επιρροής του Κρόνου, κάτι εξαιρετικά δυσοίωνο, αφού ο Κρόνος πλανητικώς –και όχι μόνο- σχετίζεται με την απειλή για τον πλανήτη και τη ζωή (φανερή όσο ποτέ!), με τη φυλάκιση και τον… εγκλεισμό (τον ζούμε), τις στερήσεις, την κακοτυχία, την αυστηρότητα και κυρίως, με τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου, αλλά και της κοινωνίας εν γένει! Άλλωστε, ο Κρόνος είναι ο φετινός απόλυτος έως της στιγμής κυρίαρχος, αφού ήδη από τον Ιανουάριο (12 του μηνός), έκανε μια τρομερή «επιστροφή», σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (Θεός Πλούτων: Θεός του Άδη), πάνω στον Αιγόκερω. Τα αποτελέσματα τα είδαμε από το πρώτο τρίμηνο κιόλας του 2020! Και δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου ευχάριστα!

Η καταγωγή του ανθρώπου

 



Τα μεγάλα ερωτήματα απαιτούν γενναίες απαντήσεις χωρίς προκαταλήψεις

Άρθρο του Ομηριστή Κώστα Δούκα*

Σέ σχέση μέ τήν ἀπέραντη Παλαιολιθική περίοδο, πού χρονολογεῖται σέ βάθος τοὐλάχιστον 2.000.000 χρόνων, ἡ Νεολιθική ἐποχή εἶναι συντομοτάτη καί βραχύβια, δηλαδή διήρκεσε μόλις λίγες χιλιετίες καί ὁδήγησε τόν ἂνθρωπο ἀπό τήν ἐποχή κατεργασίας τοῦ λίθου, στήν ἐποχή κατεργασίας τῶν μετάλλων καί, στήν συνέχεια, στήν ἒκρηξη τῆς τεχνολογίας, πού ἂρχισε ἀπό τήν ρωμαϊκή περίοδο καί μετεξέλιξε τόν ἂνθρωπο σέ κυρίαρχο τοῦ περιβάλλοντος διαστήματος.

Ὁπωσδήποτε, ἡ ἀρχή τῆς Νεολιθικῆς ἐποχῆς τοποθετεῖται ἀπό τούς γεωλόγους καί τούς ἀνθρωπολόγους γύρω στό 8.000 π.Χ. Ὁ χρόνος μετάβασης ἀπό τούς προϊστορικούς χρόνους στούς νεολιθικούς ποικίλλει. Διαρκεῖ περισσότερο στά βόρεια, ὃπου ἡ γνώση τῶν μετάλλων ἒφθασε πολύ ἀργά, ἐνῶ πρός τόν Νότο ἡ λιθική περίοδος διήρκεσε πολύ λιγότερο.

Μάλιστα στήν λιθοχάλκινη περίοδο πρῶτοι εἰσῆλθαν οἱ Μεσογειακοί λαοί. Κύριο γνώρισμα τῆς νεολιθικῆς τεχνοτροπίας εἶναι ἡ λείανση (ἡ ἐπεξεργασία) τῶν λίθινων ἀντικειμένων μέ λειαντῆρα καί μέ τήν παρεμβολή ἂμμου καί νεροῦ. Βρίσκουμε στήν ἐποχή αὐτή μαχαίρια, ξύστρες, αἰχμές βελῶν καί δοράτων, τρυπάνια, σμίλες καί κυρίως ἀξίνες καί πελέκεις. Ἀλλά ἡ χρήση τοῦ ὀστοῦ συνεχίζεται.

Στόν ἑλλαδικό χῶρο χρησιμοποιεῖται κυρίως ὁ χαλκός καί ὁ ὀρείχαλκος πρίν ἀπό 5.500 χρόνια, ἀλλά οἱ λαοί πού κατοικοῦσαν ἐδῶ, ὁπωσδήποτε αὐτόχθονες, φαίνεται ὃτι γνώριζαν νά ἐπεξεργάζονται καί ἂλλα μέταλλα, ὃπως προκύπτει ἀπό τήν Ἰλιάδα καί τήν Ὀδύσσεια,, ὃπως σίδηρο, χρυσό, ἀσήμι καί μόλυβδο.

Κι αυτό θα περάσει

 Μια διδακτική ιστορία που αρχικά διηγήθηκε ένας ποιητής Σούφι, από την Περσία ο Αττά, που  εμπεριέχει μια πολύ ενδιαφέρουσα αφήγηση για αυτά που μας συμβαίνουν τώρα. Γιατί κάθε τι που μας συμβαίνει κακό ή καλό, είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα, με κόπο, με πόνο, με δάκρυα, ή αίμα στην πρώτη περίπτωση, «κι αυτό θα περάσει».



Ένας βασιλιάς ζήτησε από τους σοφούς του στην αυλή, «Φτιάχνω ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι για τον εαυτό μου. Έχω ένα από τα καλύτερα διαμάντια που υπάρχουν. Θέλω να κρύψω μέσα στο δαχτυλίδι κάποιο μήνυμα που ίσως να με βοηθήσει σε κάποια στιγμή απόλυτης απελπισίας. Πρέπει να είναι πολύ μικρό για να μπορεί να παραμείνει κρυμμένο κάτω από το διαμάντι στο δαχτυλίδι».

Ήταν όλοι τους σοφοί άνθρωποι, ήταν όλοι τους σπουδαίοι λόγιοι και θα μπορούσαν να γράψουν σπουδαίες πραγματείες. Αλλά να του δώσουν ένα μήνυμα όχι μεγαλύτερο από δυο τρεις λέξεις το οποίο θα τον βοηθούσε σε στιγμές απόλυτης απελπισίας… Σκέφτηκαν, έψαξαν στα βιβλία τους αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τίποτε.

Εκδικητική Πορνογραφία: #cancelchatpicorg, καμία μόνη της!

 

Της Δήμητρας Ροδοβίτου,

Είναι αρκετά, καθώς φαίνεται, εκείνα τα αγοράκια που δε σταμάτησαν στιγμή να τραβάνε τις κοτσίδες των κοριτσιών, ώστε να υποκλέψουν μερικά δευτερόλεπτα περίσσιας προσοχής. Ωστόσο, τα αγοράκια εκείνα μεγάλωσαν, και πια οι κοτσίδες δεν τους φτάνουν. Θέλουν κι άλλο. Κι άλλο εξευτελισμό της γυναικείας ύπαρξης, κι άλλη εμπορευματοποίηση της σεξουαλικότητας των σωμάτων μας. Κι άλλους μορφασμούς ηδονής και ικανοποίησης στην όψη ενός -εν αγνοία- δημοσιευθέντος γυναικείου σώματος. Κι άλλο, κι άλλο. Μα όσο εκείνα ζητάνε κι άλλο, τόσο θα πεισμώνει η δική μας φωνή.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με την ανακάλυψη της εφεύρεσης μερικών «παλικαράδων». Οι θύτες μέσω της επιβεβαιωμένης ιστοσελίδας chatpic.org, υποκινούσαν γυμνό περιεχόμενο άνευ συγκατάθεσης. Πιο αναλυτικά, στο έλεος δεκάδων ηδονοβλεπτικών αποβρασμάτων βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο γυμνών ή ημίγυμνων γυναικών, καθώς και ανηλίκων, τα οποία συνοδεύονταν από χυδαίους και σεξιστικούς σχολιασμούς. Το υλικό αυτό μάλιστα ήταν κατανεμημένο βάσει της χώρας και του τόπου καταγωγής των θυμάτων.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

 


Επειδή εδώ μέσα κάποιοι έχουν ανάγει την άγνοια τους σε βεβαιότητα, και μιλάω και για τα στρατόπεδα των ‘’απόλυτα υποταγμένων στις υποδείξεις’’ και για τα στρατόπεδα ‘’των άσχετων που το παίζουν ειδήμονες» κι επειδή αυτό που έχει χαθεί εδώ και αρκετό στα κοπάδια των προβάτων που νομίζουν πως είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι και με ελεύθερη βούληση, είναι η λογική σκέψη, θέτω μερικά ερωτήματα και προκαλώ οποιονδήποτε «επιστήμονα» να μου απαντήσει  με σαφήνεια, αποδείξεις και φυσικά γνώση.

Είναι αλήθεια πως τα εμβόλια δοκιμάζονται τουλάχιστον 10 χρόνια πριν βγουν στη κυκλοφορία, και σε περιπτώσεις επείγουσες 3 χρόνια ελάχιστο χρόνο, και επίσης αν υπάρχει άλλο εμβόλιο στην ιστορία των εμβολιασμών,  το οποίο χορηγήθηκε στο παγκόσμιο πληθυσμό, με δοκιμή 8 μήνες.

Το συγκεκριμένο εμβόλιο θα δώσει ανοσία? Δηλαδή όποιος το κάνει δεν θα κολλάει ή θα έχει πολύ ελαφριά συμπτώματα κι επίσης αφού δεν θα κολλάει δεν θα το μεταδίδει? Υπάρχει διαβεβαίωση πως με το εμβόλιο θα πάψουν καραντίνες, μάσκες κλπ.?

Η Στάση που πρέπει να ακολουθεί την Δράση

 


Ποια πρέπει να είναι αυτή η στάση;

Υπέρτατη απάθεια, υπέρτατη αυτοπαραγνώριση και υπέρτατη απορρόφηση στο επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει. Τέλειος υπηρέτης είναι εκείνος που κάνει στο έπακρο της ικανότητάς του αυτό που πιστεύει ότι είναι η θέληση του Διδασκάλου και το έργο που πρέπει ο ίδιος να κάνει σε συνεργασία με το σχέδιο του Θεού. Κατόπιν, αφού εκτελέσει το μέρος του, προχωρεί στην συνέχιση του έργου και δε νοιάζεται για το αποτέλεσμα της πράξης του. Γνωρίζει ότι πιο σοφά μάτια απ’ τα δικά του βλέπουν το τέλος από την αρχή· ότι μια διόραση βαθύτερη και πιο στοργική απ’ τη δική του ζυγίζει τον καρπό της υπηρεσίας του· κι ότι μια κρίση πιο βαθιά απ’ τη δική του εξετάζει τη δύναμη και την έκταση του κραδασμού που εδραιώθηκε και προσαρμόζει αυτή τη δύναμη σύμφωνα με το κίνητρο.

Η ιστορία των καινοτόμων «μαφιόζων» του Πολεμικού Ναυτικού που έδωσαν ζωή στα υποβρύχια 214

«Πιπίνος» (φωτ.), «Ματρώζος» και «Κατσώνης» είναι τα υποβρύχια τύπου 214 που ναυπηγήθηκαν στον Σκαραμαγκά –μαζί τους εκσυγχρονίστηκε και το υποβρύχιο τύπου 209 «Ωκεανός»– χάρη στις καινοτόμες ιδέες στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή. 



Θα φανταζόταν ποτέ κανείς ότι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.) θα έπαιρναν συμβουλές από έναν Ιταλό αρχιμαφιόζο για να ανταποκριθούν σε μία από τις πιο κρίσιμες αποστολές της καριέρας τους; Ή ότι στην προσπάθειά τους να ενεργοποιήσουν τα πιο καινοτόμα ναυτικά μας όπλα, στελέχη του Π.Ν. θα κατάφερναν να βρίσκουν λύσεις σε σοβαρά τεχνολογικά προβλήματα με κόστος λιγότερο από 3% του ποσού που απαιτούσαν οι ξένοι προμηθευτές;

Στις 8 Νοεμβρίου 2020, ο συντάκτης της «Καθημερινής» Βασίλης Νέδος περιέγραψε κρίσιμες πτυχές της Οδύσσειας των υποβρυχίων 214 και το πώς κατέληξαν να είναι πλέον τα υπερόπλα στον αγώνα ενάντια της Τουρκίας, ενώ μέχρι πρότινος είχαν λοιδορηθεί ως τα υποβρύχια (Υ/Β) που έγερναν. Στο άρθρο του, ο κ. Νέδος τόνισε ότι μια ξεχωριστή ιστορία θα μπορούσε να γραφεί για τα στελέχη του Π.Ν. που καινοτόμησαν προκειμένου να επιλύσουν τα τεράστια προβλήματα που κρατούσαν τα υποβρύχια αυτά ημιτελή για χρόνια.

Αυτό το κείμενο, λοιπόν, είναι η ιστορία αυτής της ιστορικής ομάδας του Π.Ν., η οποία κυριολεκτικά εφάρμοσε παράδοξες και διαφορετικές αρχές μάνατζμεντ που θα ζήλευε και η ίδια η μαφία.

Θεοδωρικάκος: Ερχεται νομοσχέδιο για τη σωστή, διαφανή λειτουργία και πιστοποίηση του εθελοντικού κινήματος

 


Την πρόθεσή του να φέρει, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, στη Βουλή, νομοσχέδιο, που θα καθορίζει το θεσμικό πλαίσιο, το οποίο θα διέπει τη λειτουργία του εθελοντικού κινήματος, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα