Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Το μέγεθος του εγκεφάλου και η ευφυία


Το μέγεθος του εγκεφάλου όπως υπολογίζεται από τη μαγνητική τομογραφία σχετίζεται με την ευφυία
Όσοι έχουν μεγαλύτερο εγκέφαλο είναι περισσότερο ευφυείς; Το ερώτημα αυτό απασχολεί τους επιστήμονες εδώ και αιώνες.
Το 1836, ο Γερμανός επιστήμονας Frederick Tiedman, έγραψε ότι αδιαμφισβήτητα υπάρχει σχέση μεταξύ του μεγέθους του εγκεφάλου και της ευφυίας των ανθρώπων. Βέβαια η θέση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και το ζήτημα παραμένει επίμαχο μέχρι σήμερα.
Οι επιστήμονες για να μπορέσουν να βρουν την αλήθεια στον τομέα αυτό, προσπάθησαν να βρουν αντικειμενικούς βιολογικούς δείκτες για να αποδείξουν ποια είναι η σχέση της νοημοσύνης, της εξυπνάδας και της πνευματικής ενέργειας με το μέγεθος του εγκεφάλου.
Για τον υπολογισμό του μεγέθους του εγκεφάλου υπήρχαν βασικά δύο μέθοδοι. Η μέτρηση της περιμέτρου της κεφαλής μπορεί να επιτρέπει το υπολογισμό του μεγέθους του εγκεφάλου. Μια δεύτερη μέθοδος είναι η μέτρηση του εγκεφάλου απευθείας μετά από το θάνατο. 
Τώρα διαθέτουμε ακόμη μια νέα, πολύ καλή μέθοδο, τη μαγνητική τομογραφία η οποία επιτρέπει όχι μόνο τον υπολογισμό του μεγέθους του εγκεφάλου άλλα και την αξιολόγηση των χαρακτηριστικών των επιμέρους δομών του εγκεφάλου.
Με τη μαγνητική τομογραφία, είναι δυνατόν να γίνει υπολογισμός της φαιάς ουσίας, του μεγέθους σημαντικών δομών του εγκεφάλου όπως ο αριστερός και δεξιός ιππόκαμπος, ο αριστερός και δεξιός κροταφικός λοβός, ο αριστερός και δεξιός μετωπικός λοβός. Οι ανατομικές αυτές δομές του εγκεφάλου παίζουν σημαντικό ρόλο στις νοητικές λειτουργίες, στη μνήμη και άλλους καθοριστικούς για την ευφυΐα τομείς.

Το ρολόι του ανθρώπινου εγκεφάλου: Αυτά που πρέπει να ξέρετε


Το βιολογικό ρολόι του ανθρώπινου εγκεφάλου ανακαλύφθηκε πριν 30 χρόνια
Οι καθημερινές μεταβολές στη φυσιολογία και στη συμπεριφορά του ανθρώπου ρυθμίζονται από το βιολογικό εγκεφαλικό ρολόι.
Η βιολογική αυτή δομή του εγκεφάλου, ανακαλύφθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια.
Είναι το ρολόι αυτό που ρυθμίζει πότε θα ξυπνήσουμε, πότε θα πεινάσουμε και πότε θα πάμε για ύπνο. Είναι αυτό που ευθύνεται για τον αποπροσανατολισμό και την αποδιοργάνωση του βιολογικού μας κύκλου που παθαίνουμε όταν ταξιδεύουμε και αλλάζουμε ζώνες ώρας (jet lag).
Ο αριθμός των κυττάρων που αποτελούν την εξαιρετικά πολύπλοκη αυτή δομή του εγκεφάλου δεν ξεπερνούν τις 20.000. Ανατομικά βρίσκονται στον υπερχιασματικό πυρήνα που είναι στον υποθάλαμο, πάνω από το χίασμα των οπτικών νεύρων.
Τα κύτταρα αυτά έχουν ένα δικό τους αυτόνομο μοριακό ρολόι. Είναι οργανωμένα σε ένα πολύπλοκο ετερογενές δίκτυο με ομάδες κυττάρων που έχουν διαφορετικές λειτουργίες.
Η διαφορετικότητα της λειτουργίας τους εξαρτάται από γονίδια που έχουν. Η δράση των γονιδίων αυτών μπορεί να έχει σχέση με χρονομετρική διάσταση ή με αλλαγές φωτός και σκότους.

Χασμουρητό


Το χασμουρητό είναι μεταδοτικό
Όλοι μπορεί να παρουσιάζουν χασμουρητό, βρέφη, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες. Ακόμη και πουλιά, ερπετά και τα περισσότερα θηλαστικά μπορούν να χασμουριούνται.
Παρά το γεγονός ότι το χασμουρητό είναι πολύ συχνό, πολύ λίγα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για αυτό.
Η αιτιολογία του έχει σχέση με οργανικούς λόγους όπως η ανάγκη για ύπνο και η κούραση. Σπανιότερα οφείλεται σε νευρικά προβλήματα.
Επίσης το χασμουρητό έχει σχέση με την ψυχολογική μας κατάσταση. Δεν είναι σπάνιες οι φορές που ως μέρος της μη προφορικής επικοινωνίας μας με τους άλλους, το χασμουρητό πιθανό να αποτελεί έκφραση απουσίας ενδιαφέροντος, βαριεστημάρας ή μηνύματος ότι έφθασε η ώρα για ύπνο.
Όταν χρειαζόμαστε ύπνο, χασμουριόμαστε περισσότερο. Όμως το χασμουρητό κάνει την εμφάνιση του και κάτω από άλλες συνθήκες.
Για παράδειγμα όταν βλέπουμε κάποιον άλλο να χασμουριέται, αρχίζουμε να κάνουμε το ίδιο. Δηλαδή το χασμουρητό είναι πράγματι μεταδοτικό.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού αρχηγού;

Η προσωπικότητα του προϊσταμένου παίζει μαγάλο ρόλο στην αύξηση των κινήτρων των εργαζομένων

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε μια ομάδα ανθρώπων στον εργασιακό ή άλλους τομείς επηρεάζονται όχι μόνο από το είδος της αποστολής ή εργασίας που πρέπει να πραγματοποιήσει η ομάδα αυτή, αλλά και από την προσωπικότητα και το παράδειγμα που δίνει αυτός που ηγείται του συγκεκριμένου συνόλου.
Τα άτομα που ηγούνται, οι αρχηγοί δηλαδή, μπορούν να πετύχουν πολλά και να είναι πηγή έμπνευσης στα άτομα που εργάζονται μαζί τους για να πετύχουν περισσότερα εάν είναι ικανοί να παραμερίσουν τις δικές τους επιθυμίες και συμφέροντα για το καλό της ομάδας τους.
Μπορούν να ενδυναμώσουν περισσότερο την αποτελεσματικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας τους εάν συμπεριφέρονται στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία, με ίσο και δίκαιο τρόπο έναντι όλων των υφισταμένων τους.
Επιπρόσθετα το να δίνουν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας τους να λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία της λήψης αποφάσεων αυξάνει τη θέληση τους για αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ τους για επίτευξη των στόχων που έχουν τοποθετηθεί.
Οι αρχηγοί που έχουν τα χαρακτηριστικά αυτά στην προσωπικότητά τους, επηρεάζουν τα κίνητρα των υφισταμένων τους. Με τον τρόπο αυτό οι υφιστάμενοι, δεν κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους αλλά ταυτόχρονα το συμφέρον του οργανισμού ή της εταιρείας τους.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ… και ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ




Όταν περνάς απ’ αυτή τη ζωή, κοίτα να περνάς με ψηλά το κεφάλι.
Πάνω από τις στέγες κράτα το βλέμμα σου, για να βλέπεις τον Θεό και τον ήλιο. Στις στροφές να μη φοβάσαι να πηγαίνεις με την ροπή, γιατί μόνο έτσι δεν θα πεταχτείς έξω από τον δρόμο.
Μην πατάς φρένο όταν μπροστά σου ο δρόμος είναι καθαρός από εμπόδια, είναι η ευκαιρία σου να τρέξεις λίγο παραπάνω για να καλύψεις χαμένους χρόνους και αποστάσεις.
Πάτα λίγο παραπάνω γκάζι στην ανηφόρα για να μη σε πάρει ο φόβος και τσουλήσεις κατά πίσω.
Κάνε συχνές στάσεις να ξεκουράζεσαι, να ισιώνεις το κορμί σου, να αγναντεύεις τα τοπία, να πετάς τα σκουπίδια που έκανες, στους κάδους.
Κι αν κάποιος σου κάνει οτοστόπ, κάνε μαζί του μια διαδρομή και πού ξέρεις, μπορεί να είναι και ως το τέλος…

Σκέψεις επισκέπτες εχθρικοί

Φωτογραφία: Bijoux de Kant
Φωτογραφία: Bijoux de Kant
Άρθρο: Μαρίνα Παπαδοπούλου
Βράδιασε. Άλλη μια μέρα μακρυά σου πέρασε για να έρθει άλλη μια νύχτα που δε θα κοιτάμε μαζί τα άστρα. Ξέρω όμως ότι εκεί που είσαι, εύχεσαι κι εσύ να μας έβρισκε μαζί το αποψινό βράδυ. Περιμένω το κουδούνισμα του κινητού μου για το μήνυμά σου που θα με καληνυχτίσει. Λέξεις γεμάτες προσμονή και αγάπη, ποιήματα που σκαρώνει η καρδιά του ερωτευμένου. Μηνύματα που πάντα καταφέρνουν να μου χαρίσουν εκείνο το γλυκό χαμόγελο που σου είναι πλέον τόσο γνώριμο.
Σήμερα όμως δεν είναι από εκείνες τις μέρες που κάθε σκέψη σου προκαλεί στο σώμα μου εκρήξεις ευτυχίας. Το κορμί μου και το μυαλό μου έχει μπλοκάρει από την απουσία σου. Περαστικό θα είναι, το ξέρω. Μα απόψε με κυνηγάει ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς. Καλως ήρθατε ξανά ανασφάλειες.
Ίσως να φταίει που έχω καιρό να δω το γαλήνιο πρόσωπό σου που εμπιστεύομαι. Ίσως να φταίει η καλοκαιρινή μοναξιά και η απομάκρυνση μου από τη ρουτίνα μου, από τα πράγματα που αγαπώ να έβγαλε στην επφάνεια εκείνα που απεχθάνομαι. Δηλαδή το φόβο.
Αν με ρωτήσεις, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάμαι. Θα ήθελα να το ανακαλύψω, όμως αυτός είναι ένας δρόμος -το ελάχιστον- απαιτητικός. Και πώς μπορείς να ανταποκριθείς σε απαιτήσεις όταν μόνος σου δεν πιστεύεις στον εαυτό σου;
Δε φταίει ο καθρέπτης που μου δείχνει σήμερα χοντρά τα πόδια μου, ούτε ότι ανακάλυψα ατέλειες στο πρόσωπό μου. Δεν είναι ότι δε νιώθω ικανή να κυνηγήσω τα όνειρά μου, ή ότι μισώ το γεγονός πως τις πολλές φορές, όταν τα κατάφερνα, δεν ήξερα με ποιον να το μοιραστώ. Ούτε στα παλιά μου λάθη που ακόμη δεν αποφασίζω να ξεχάσω, θα ρίξω την ευθύνη.

Φως στο μυστήριο των εξωσωματικών εμπειριών


Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει εξωσωματικές εμπειρίες, ή όπως είναι αλλιώς γνωστές οι εμπειρίες αποχώρησης της συνείδησης από το σώμα ως… «αστρικά ταξίδια».

Οι περισσότεροι περιγράφουν τις εμπειρίες αυτές ως εξής: νιώθουν ότι «βγαίνουν» από το σώμα τους, ότι πετούν στον αέρα και παρακολουθούν τους εαυτούς τους έξω από αυτό.

Μία ομάδα ερευνητών από τον Καναδά βρήκε μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να βιώσει ένα «αστρικό ταξίδι» όποτε αυτή το θελήσει και αποφάσισαν να μελετήσουν τι συμβαίνει στον εγκέφαλό της.

Αυτό που διαπίστωσαν ήταν κάτι πάρα πολύ περίεργο, γράφει η Jordan Kushins στο sploid.gizmodo.com.

Λύτρωση

Αφήγημα: Νίκος Βαρδάκας
Η ζωή σου ήταν σκηνές εναλλασσόμενες σε ασπρόμαυρο φίλμ. Σου
έλειπε το χρώμα ενώ ζούσες στο μικρό διαμέρισμα μόνος. Ηλπιζες ότι
θα αποδράσεις απ΄τον στενό κλοιό της οικογένειας.
Πίστευες ότι οι προσδοκίες τους για σένα θα τελείωναν μόλις έφευγες απ΄την
“θαλπωρή τους”. Προσπάθησες άνεργος, κάθε πρωί στεκόμενος σε μια ουρά
να βρείς δουλειά. Να αποκτήσεις λίγα χρήματα για μια υποφερτή ζωή έστω.
Είναι και αυτές οι μέρες… Σαν νύχτες μοιάζουνε οι ελπίδες. Δεν ξεχωρίζεις τι
θέλεις για να λυτρωθείς.

Έκλειψη Ηλίου ~ Νέα Σελήνη με Χείρωνα* Άκου τον Δάσκαλο σου*



12. 9. 2015



Μερική Έκλειψη Ηλίου ~ Νέα Σελήνη*


Αύριο Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου*

Στις 9:41 το πρωί*

Στην 20η Μοίρα της Παρθένου*

Κι απέναντι ο Χείρωνας*

Στην 19η Μοίρα των Ιχθύων*



Ο Χείρωνας*

Ο Δάσκαλος σου*

Αιώνες Τώρα*

Άκουσε Τον*

Κάτι Θέλει να σου Πει*

Ο Χείρωνας* 

Πρωταγωνιστής αυτής

της Έκλειψης*

Ο Δάσκαλος Θεραπεύει

τις Πληγές σου*


Ο Δάσκαλος κάνει το ''Εγώ'' σου

να Εκλείπει*


Ησύχασε*

Ένα Μεγάλο Κεφάλαιο

Μαθητείας

ολοκληρώνει τον

Κύκλο Του*

Είσαι από αυτούς που

περάσαν την Τάξη;

Η αδιαφορία για τις εκλογές... σκοτώνει!

Η αδιαφορία για τις εκλογές... σκοτώνει!

Η προεκλογική περίοδος που διανύει η Ελλάδα, και η οποία τείνει να γίνει μόνιμη τα τελευταία χρόνια, είναι ίσως η πιο αδιάφορη για τους πολίτες από τη μεταπολίτευση και μετά. Θα περίμενε κανείς, μετά από 5 χρόνια καταστροφής της χώρας, οι πολίτες της να είναι ενεργοί και να επιζητούν διακαώς να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Γιατί; Ας κάνουμε ορισμένες σκέψεις.
Η αδιαφορία για τις εκλογές... σκοτώνει!
Μέσα στη λαίλαπα που χτύπησε τη χώρα από το 2010 και μετά, οι Έλληνες έχουν κληθεί να προσέλθουν στις κάλπες ούτε λίγο ούτε πολύ 6 φορές. 2 φορές για εκλογή κυβέρνησης (2012-2015), 2 φορές για δημοτικές εκλογές (2010-2014), μια φορά για ευρωεκλογές (2014) και σε ένα δημοψήφισμα. Πάμε λοιπόν ολοταχώς για την 7η εκλογική διαδικασία, που με μαθηματικούς όρους σημαίνει πως ο Έλληνας ψηφοφόρος ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα κάθε 8,5 μήνες περίπου.
Ο κάθε πολίτης, κακά τα ψέματα, ψηφίζει με γνώμονα το ατομικό του συμφέρον πάνω απ’όλα. Αυτό το ξέρουν καλά οι πολιτικοί και τα επιτελεία τους, γι’αυτό φροντίζουν να στηρίζουν την προεκλογική τους καμπάνια σε ανέφικτες υποσχέσεις, με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου. Το κόλπο πετυχαίνει. Το είδαμε στις 2 τελευταίες βουλευτικές. Τα Ζάππεια του αντιμνημονιακού Σαμαρά, έγιναν την ίδια νύχτα της νίκης του σκόνη και θρύψαλα. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και το σχίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο, έγιναν «ειλικρινής διαπραγμάτευση» και «φύγαμε με το κεφάλι ψηλά», αλλά με ένα ακόμη μνημόνιο στις πλάτες των Ελλήνων.

Τι είναι το "Σύνδρομο του Σοφού";

Σε 10

Ο όρος «σύνδρομο του σοφού ή «savant syndrome» ( savant= σοφός), χρησιμοποιείται ως περιγραφή του χαρακτηριστικού γνωρίσματος ενός προσώπου που φέρει μια σοβαρή αναπτυξιακή ή διανοητική αναπηρία σε συνδυασμό με μια εξαιρετική διανοητική ικανότητα σε ένα ορισμένο πεδίο. 

Οι περισσότεροι αυτιστικοί Σαβάντ έχουν σημαντικές διανοητικές δυνατότητες. 

Μια εκτενής ματιά είναι αρκετή για να αποστηθίζουν γεγονότα, αριθμούς, πινακίδες κυκλοφορίας, χάρτες, εκτενείς καταλόγους αθλητισμού και καιρικών στατιστικών, πράγματα που συχνά θυμούνται μετά για πάντα. 

ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ

lifehub-anthropos-filosofia-56

ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ


Ο Διδάσκαλος (D.K.) λέει ότι εσωτερικά το φυτικό βασίλειο είναι το πιο εξελιγμένο από τα τέσσερα βασίλεια της φύσης, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου βασιλείου.
Κατ’ αρχήν ας πάρουμε μια ιδέα σχετικά με την προέλευση της χρήσης των θεραπευτικών φυτών. Τούτο ανάγεται στην εποχή που ο άνθρωπος ήταν πιο συντονισμένος με τη φύση. Η ακριβής χρονολογία είναι άνευ σημασίας, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι προηγείται της ατομικοποίησης πάνω στη γη, αν και έγινε συνειδητή γνώση μετά το κλείσιμο της θύρας στο ανθρώπινο βασίλειο, περίπου στο μέσον της ατλάντειας εποχής.
Η ασθένεια και η νόσος υπήρξαν στη φυλή μας από τότε που άρχισε η διαδικασία της ατομικοποίησης, στο τέταρτο στάδιο της λεμούριας φυλής, πριν από 18 εκατομμύρια χρόνια περίπου. Αυτό συνέβη εξαιτίας κάποιας ανετοιμότητας των ζωανθρώπων να πάρουν το σπινθήρα του πνεύματος που τους πρόσφεραν οι Κύριοι της Αφροδίτης. Μια εκπόρνευση της νέας διανοητικής μορφής έλαβε χώρα ανάμεσα στο καινούργιο βασίλειο και στην καθαρά ζωώδη φυλή. Αυτή τη φορά ήταν η δόμηση του μικρόκοσμου και των τριών κατωτέρων βασιλείων πάνω στη γη. Έτσι και στο μέλλον, ότι συνέβη στο μακρόκοσμο (άνθρωπο), θα συμβεί και θα επηρεάσει το μικρόκοσμο : το ορυκτό, φυτικό και ζωικό βασίλειο.

Έχετε προβλήματα με την πιτυρίδα στα μαλλιά σας; Μερικές συνταγές πώς να την αφαιρέσετε!


Προβλήματα με πιτυρίδα στα μαλλιά σας;


Εάν έχετε δοκιμάσει όλα τα σαμπουάν, τα λάδια, τα τζελ κατά της πιτυρίδας και δεν καταφέρατε να την αφαιρέσετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε αυτές τις φυσικές συνταγές που πραγματικά αποφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.
Αυτές οι συνταγές, εκτός από την αφαίρεση της πιτυρίδας, θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκαταστήσετε τη λάμψη των μαλλιών σας.

Πρέπει να πίνετε νερό σύμφωνα με το σωματικό σας βάρος: Ένας πίνακας που εμφανίζει πόσο νερό χρειαζόμαστε ανάλογα με το βάρος μας

Πόσο νερό σε καθημερινή βάση υποτίθεται ότι μπορούμε να πίνουμε, αν λάβουμε υπόψη το βάρος του σώματος; Όλοι γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα για τέλειο σώμα και υγεία είναι το ίδιο το νερό.
Ένα από τα πιο κοινά λάθη που ο κόσμος κάνει είναι είτε να πίνει πολύ μικρή ποσότητα νερού ή έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να αντικαταστήσει το νερό με οποιοδήποτε άλλο ποτό. 
Πιθανόν να αναρωτιέστε πόσο νερό χρειάζεται ο οργανισμός μας σε καθημερινή βάση. Εξαρτάται από το βάρος του σώματος.

Έχετε φακίδες στο πρόσωπό σας; Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τις αποχρωματίσετε

Έχετε φακίδες στο πρόσωπό σας;

Οι φακίδες είναι πολύ χαρακτηριστικές, δίνουν μια γοητεία και τονίζουν τον χαρακτήρα και τη μοναδικότητα του καθενός.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι φακίδες είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό της βιομηχανίας της μόδας. Σίγουρα, φακίδες δεν συμβαίνουν μόνο στο πρόσωπο και γι' αυτό το λόγο οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να τις ξεφορτωθούν.
Γιατί εμφανίζονται;
Οι ηλιακές κηλίδες εμφανίζουν μεγαλύτερη προτίμηση στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και μικρότερη στις σκουρόχρωμες.
Είναι επίπεδες, οβάλ περιοχές αυξημένης μελάγχρωσης.
Συνήθως έχουν καφέ, μαύρο ή γκρίζο χρώμα.
Εμφανίζονται στα σημεία του δέρματος που έχουν εκτεθεί πολύ στον ήλιο επί σειρά ετών, όπως στο πάνω μέρος της παλάμης και της πατούσας, το πρόσωπο, τους ώμους και το ανώτερο μέρος του κορμού.
Το μέγεθός τους ποικίλλει από μέγεθος φακίδας έως κηλίδα με διάμετρο μεγαλύτερη του ενός εκατοστού, ενώ αρκετές φορές εμφανίζονται σε ομάδες, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο έντονα.
Προστατεύστε τον εαυτό σας!
Όταν βγαίνετε έξω, να χρησιμοποιείτε πάντα ενυδατική κρέμα με SPF 50, φοράτε καπέλο με πλατύ γείσο, ρούχα που θα παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη του σώματος. Αποφεύγετε την παραμονή στον ήλιο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., ειδικά το καλοκαίρι. 
Εδώ είναι μερικές προτάσεις για τον αποχρωματισμό:

Συνταγή από το Θιβέτ για μεγάλη διάρκεια ζωής! Ελιξίριο νεότητας!

Θιβέτ συνταγή για μεγάλη διάρκεια ζωής!  Ελιξίριο της νεότητας!


Όταν πρόκειται για αναζωογόνηση, δεν πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ακριβά καλλυντικά ή τις ακόμα πιο ακριβές και επικίνδυνες εγχειρήσεις.
Η αναζωογόνηση του προσώπου και ολόκληρου του οργανισμού δεν είναι το αποτέλεσμα των καλλυντικών διαδικασιών. Ο καλύτερος και ο πιο υγιεινός τρόπος, είναι να εφαρμόζετε διαφορετικές μεθόδους που παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Όπως:
  • σωστή διατροφή,
  • σωματικές ασκήσεις,
  • Φυσική φροντίδα και
  • πνευματική ικανοποίηση.
Συστατικά για ένα θαυματουργό ελιξίριο:

Θεραπεία για πολύποδες και άλλες ασθένειες του λάρυγγα και του φάρυγγα!

Μια θεραπεία για πολύποδες και άλλες ασθένειες του λάρυγγα και του φάρυγγα!

Οι πολύποδες είναι καλοήθεις όγκοι. Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας ή πολλαπλάσιοι (πάνω από ένα) πολύποδες. Εμφανίζονται ως αντίδραση του οργανισμού που οφείλεται σε άμυνα από διάφορες λοιμώξεις.
Αυτή η θεραπεία  απευθύνεται σε όσους έχουν πολύποδες στο λαιμό, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλα προβλήματα στο λαιμό, όπως βραχνάδα.
Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την μόνο για ενήλικες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα