Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ηλιακές Τορπίλες και Lockheed-Martin | TERRAPAPERS

Ηλιακές Τορπίλες και Lockheed-Martin | TERRAPAPERS


Αναρτήθηκε από  //  8 Ιουλίου 2012  //  τεχνολογία  //  0 Σχόλια
Στις 28-30 Απριλίου 2000 μια ακόμη μυστηριώδης τορπίλη με ειδικά πυρηνικά όπλα κατευθύνεται στον Ήλιο. Τόπος εκτοξεύσεως των πυραύλων, η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο Ήλιος σχηματίζει τον πάτο ενός πηγαδιού βαρύτητας σε αυτήν την μικρή γωνιά του κόσμου μας.
Είναι μια κοσμικών διαστάσεων ηλεκτρική σκούπα, η οποία ρουφά κάθε κομματάκι βρωμιάς στην γειτονιά. Ηλιακοί φυσικοί από διάφορες μονάδες της Lockheed Martin Corporation  … κατασκευάζουν διαστημόπλοια, πυραύλους και υπέρ – πυραύλους !


http://www.terrapapers.com/?p=13624 

Χρονολόγιο – Σαν σήμερα στην Ιστορία » ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ (VIDEO)

Χρονολόγιο – Σαν σήμερα στην Ιστορία » ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ (VIDEO)

Delivered by FeedBurner

Ακολουθηστε μας

  
postsΣαν σήμερα το 1947 συντρίβεται σύμφωνα με αναφορές του στρατού, στην περιοχή Ρόζγουελ στο Νέο Μεξικό, άγνωστο αντικείμενο. Την επόμενη μέρα επισημαίνεται πως επρόκειτο για μετεορολογικό μπαλόνι. Πολλοί υποστηρικτές των ΑΤΙΑ όμως πιστεύουν ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στη περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον στρατό.
Το 1982 το τζετ της Παν Αμ έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, κοντά στη Νέα Ορλεάνη, σκοτώνοντας τους 145 επιβάτες και τουλάχιστον 4 κατοίκους. Το Μπόιγκ 414 είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης. Στην περιοχή επικρατούσε θύελλα, ενώ μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν αστραπή να χτυπάει το αεροσκάφος πριν πέσει.
Το 1988 οι 290 επιβάτες ενός ιρανικού Αίρμπας Α 300, βρίσκουν το θάνατο όταν το αεροσκάφος τους καταρρίπτεται από τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το αμερικανικό καταδρομικό Βινσένες. Η κατάρριψη προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή αλλά και εκκλήσεις για προσπάθειες τερματισμού του πολέμου Ιράν – Ιράκ.
Το 1999  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε πρόταση για παράταση ως τον Αύγουστο του 2000 της απαγόρευσης στις εξαγωγές του προτογαλικού βοδινού κρέατος εξαιτίας της νόσου των τρελών αγελάδων.
http://www.xronologio.gr/265/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-8-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-video/

"Μεταξωτοί άνθρωποι" ή τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!

από Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα, Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 στις 10:42 π.μ. ·

από Fondas Peace, Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 στις 12:50 μ.μ. ·
Το είχε πει σε μια συνέντευξή του ο αείμνηστος Νίκος Καρούζος: «Μεταξωτοί άνθρωποι». Μιλούσε για κάποιους χωρικούς που είχε συναντήσει στη ... (συγνώμη που έσβησα τα ονόματα που παρουσιάζονταν στο κείμενο, αλλά έγινε καλοπροαίρετα με την κρυφή μου ευχή να ανταποκρίνονταν σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή χώρο!). Αγράμματοι ήταν, αλλά σοφοί. Και, προπάντων, τρυφεροί με τους άλλους. Απαλοί, χωρίς γωνίες που κόβουν, χωρίς καχυποψία, δίχως έπαρση και επιθετική ειρωνεία που πληγώνει. Μεταξωτοί άνθρωποι…

Χαρείτε τη βόλτα. Δεν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής!

από Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα, Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 στις 10:34 π.μ. ·
Ο George Carlin λέει για τα γηρατειά! (Απόλυτα Διαυγές)

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ.

Οι απόψεις του George Carlin's για τα γηρατειά

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα


Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη ΔευτέραΠαγκόσμιο ιντερνετικό μπλάκ άουτ, ενδέχεται...
να δημιουργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, από τα μολυσμένα συστήματα, που χρησιμοποιούνταν από απατεώνες του Διαδικτύου, προκειμένου να βομβαρδίζουν τους χρήστες με παράνομες διαφημίσεις. Την πληροφορία δίνει το FBI, που όπως υποστηρίζει, έφτασε στα ίχνη των δραστών, το 2011.

Το πρόβλημα είναι ότι τα μολυσμένα PC επικοινωνούν με διακομιστές που είχαν στήσει οι χάκερ προκειμένου να συνδεθούν σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο. Το FBI έθεσε εκτός λειτουργίας αυτούς τους διακομιστές και τους αντικατέστησε με «καθαρούς» σέρβερ, οι οποίοι επιτρέπουν στα μολυσμένα συστήματα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Στις 9 Ιουλίου, το FBI θα θέσει εκτός λειτουργίας αυτό το εφεδρικό σύστημα, οπότε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τον Παγκόσμιο Ιστό.
Οι χρήστες των υπολογιστών, μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες dcwg.org και dns-ok.us, όπου μπορούν να ελέγξουν αν είναι μολυσμένοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από τον ιό.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα http://24wro.blogspot.com/2012/07/blog-post_771.html#ixzz2017AyIX0

xemandrios1: ΑΠΟΡΡΗΤΟ: “PROJECT PΕGASUS”

xemandrios1: ΑΠΟΡΡΗΤΟ: “PROJECT PΕGASUS”: Το project Pegasus είναι μια αναζήτηση που ξεκίνησε το 1968 από τον Andrew D. Basiago όταν υπηρετούσε ως συμμετέχων παιδί στις ΗΠΑ, στο πρόγραμμα εξερεύνησης του χωροχρόνου.
To project Pegasus, ήταν ένα πρόγραμμα που σχετιζόταν με την DARPA (Defense

Advanced Research Projects Agency), στην οποία το αμερικανικό υπουργείο άμυνας και η τεχνολογική κοινότητα πραγματοποίησαν το ταξίδι στο χρόνο για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ (το πραγματικό πείραμα της Φιλαδέλφειας)...

Μετάφραση απο ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμων Ζωής)

http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/project-pgasus.html

HellasKafeneio: Έγγραφο FBI αναφέρεται σε επισκέπτες από πλανήτη π...

HellasKafeneio: Έγγραφο FBI αναφέρεται σε επισκέπτες από πλανήτη π...: Έγγραφο του FBI που κάνει αναφορά σε επισκέπτες που έρχονται από ένα άλλο πλανήτη που μοιάζει με την Γη. Οι επισκέπτες αυτοί  ταξιδεύουν  στη Γη με ιπτάμενους δίσκους που έχουν ραδιενέργεια.

 Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα