Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αλλάξτε την ζωή σας

allagi

Πολλές φορές στην ζωή μας συναντάμε άτομα που έχουν μάθει ένα μοντέλο συμπεριφοράς, που στην αρχή τουλάχιστον ήταν αποτελεσματικό, και το ακολουθούν για πάντα, ασχέτως αν πια τους κάνει την ζωή πιο δύσκολη. Αυτοί οι άνθρωποι επιμένουν να χρησιμοποιούν παλιές λύσεις για νέα προβλήματα, μισούν τον εαυτό τους και την ζωή τους, ζουν μέσα σε διαρκή θυμό, εγκαταλείπουν τα ιδανικά τους επειδή φοβούνται και αρνούνται κάθε αλλαγή.
Ωστόσο εμφανίζονται να υποστηρίζουν πως θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους αλλά καλό θα είναι να γνωρίζουν πως αν δεν κάνουν αλλαγές στον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν καμία αλλαγή δεν θα συντελεστεί στην ζωή τους.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αλλάξετε είναι συνήθως αυτό που πρώτο χρειάζεται αλλαγή. Υπάρχουν τρία επίπεδα στα οποία μπορείτε να αλλάξετε και είναι η ψυχή, το σώμα και το πνεύμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με όποιο από τα τρία θέλετε, άλλωστε μια αλλαγή σε ένα επίπεδο θα προκαλέσει μεταβολές και στα άλλα. Φυσικά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να θέλετε να αλλάξετε.

Όταν αρχίσουν οι διαπλανητικές και διαγαλαξιακές φάπες το "Εγώ" θα πάει περίπατο


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Benjamin Fulford 21/4/2014


Η Cabal σε διάσπαση, ανίκανη να ενεργήσει παρά την προθεσμία.


   Είναι πλέον σαφές ότι η κλίκα (cabal) που κυβέρνησε τη Δύση βρίσκεται σε συγχυσμένη αταξία και δεν είναι σε θέση να ενεργήσει παρά την πολύ σοβαρή λήξη της προθεσμίας παράδοσης που της έχει δοθεί. Οι Ευρωπαίοι μεσίτες εξουσίας, όπως ο Πάπας και η Βασίλισσα υποστηρίζουν την παγκόσμια ειρήνη και μια εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και της καταστροφής του περιβάλλοντος. Ωστόσο, οι Rockefeller, οι Bush και οι άλλοι Αμερικανοί ολιγάρχες ενεργούν όπως τα ελάφια που παγώνουν στους προβολείς, αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να αναλάβουν δράση. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για τους επικεφαλής του Πενταγώνου και των οργανισμών.


   Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έχουν εκφυλιστεί σε ένα έθνος απατεώνων που κυβερνάται από γκάνγκστερς που λατρεύουν τον Σατανά και είναι η μαύρη τρύπα από την οποία η περισσότερη από την αθλιότητα του κόσμου αναδύεται.

Λόγια Αγάπης και έρωτα





Το σκοτάδι δεν μπορεί να καταπολεμήσει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό. Το μίσος δεν μπορεί να καταπολεμήσει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό.

Αν θέλεις να σ’ αγαπούν να είσαι αξιαγάπητος. 

Η αγάπη είναι σαν τον υδράργυρο στο χέρι. Άσε τα δάχτυλα ανοιχτά και θα μείνει. Σφίξε τη γροθιά και θα ξεγλιστρήσει απότομα.

Σ’ αγαπώ, αγαπώ εσένα και όχι άλλη, με μια αγάπη που δε θα πεθάνει. Ώσπου να γεράσει ο ήλιος, και τ’ αστέρια να παγώσουν, και τα φύλλα απ’ το Βιβλίο της Κρίσης ξεδιπλώσουν. 

Η Αγάπη είναι σαν ένα πουλί που πετάει!!!

Από το βιβλίο “Η αγάπη αρχίζει μετά το μήνα του μέλιτος”

Η αγάπη είναι σαν ένα πουλί που πετάει. Η αγάπη φέρνει την ελευθερία. Και μια αγάπη που δεν φέρνει ελευθερία δεν είναι αγάπη. Η αγάπη δεν είναι επιβολή. Πως μπορείς να επιβληθείς σε εκείνον που αγαπάς; Πως μπορείς να τον έχεις εξαρτημένο και να εξακολουθείς να τον αγαπάς;

Αλλά αυτό συμβαίνει συνέχεια στον κόσμο, στο όνομα της αγάπης. Μια απληστία για δύναμη, για το πώς θα επιβληθείς στον άλλον. Φυσικό είναι να μην επιτρέπεται η ανεξαρτησία.

Γίνεται κάθε προσπάθεια, ώστε ο άλλος να είναι το αντίγραφο σου. Φοβάσαι την ελευθερία του άλλου, γιατί η ελευθερία δεν ελέγχεται και την ελευθερία δεν μπορείς να την προβλέψεις. Γι’ αυτό, οι υποτιθέμενες αγάπες προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν την ελευθερία. Και από τη στιγμή που η ελευθερία καταστρέφεται, η αγάπη πεθαίνει.

Οι σχέσεις είναι πάντα μαζί μας, οι επαφές ποτέ

Αυτό που έχει σημασία στη ζωή μας δεν είναι η επαφή, αλλά η σχέση. Οι επαφές είναι πια εύκολες με τη βοήθεια της τεχνολογίας (fb, κινητά) κι έχουν πολλαπλασιαστεί χωρίς να μας έχουν βοηθήσει ουσιαστικά στα προβλήματα μας. Χάνονται τόσο εύκολα όσο γεννιούνται. Και οι επαφές που απέχουν ένα κλικ από μας, δεν είναι στην ουσία μαζί μας.
relationships

Άνθρωπος Και Φύση


Τίποτα δεν κάνει τόσο καλό σε άσχημες στιγμές όσο το δόσιμο στη φύση, όχι παθητικά και για να  την απολαύσουμε, αλλά με τρόπο δημιουργικό.

 Η φύση μας αγκαλιάζει χωρίς να μας κάνει ερωτήσεις, χωρίς να μας κρίνει, κι αυτό μας ξαναδίνει την χαμένη ηρεμία και μας συνδέει με το πνευματικό μας κέντρο. 

Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν στο ποτάμι για να ακούσουν το κελάρυσμα του νερού γιατί λένε αυτό τους χαλαρώνει...άλλοι πάνε να περπατήσουν στο βουνό ως θεραπεία για να αδειάσουν το μυαλό από τις καθημερινές έγνοιες, ή προτιμάνε να μείνουν μόνοι με υπαρξιακές σκέψεις υψηλότερου επιπέδου.... 

Περί Ελλήνων...


Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η άποψη ότι οι κάτοικοιτου συγκεκριμένου γεωγραφικού διαμερίσματος ονομαζόμενου Ελλάδα, είναι εκλεκτόςλαός. Ακούμε εδώ και χρόνια τις διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν, σχετικά με το ελληνικό γονιδίωμα και την μοναδικότητα του.

 Υπάρχει επιστημονική βάση σε αυτό;Τι είναι το πολυσυζητημένο Ιχώρ στις φλέβες του Έλληνα και κατά πόσον σηματοδοτεί τη θεϊκή καταγωγή του;

 Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να δοθεί μόνο εάν θέσουμε ένα βασικό ερώτημα στον εαυτό μας : - Τι εστί Έλλην; 

Στα αλήθεια γνωρίζουμε;

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ


Η πνευματική δημιουργία μέσω της Ελληνικής Σκέψης δια της

σύζευξης ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ είχε σαν βασική προϋπόθεση εις την αρχαιότητα
στον κάθε ερευνητή να μπορεί να αποσυμβολίσει όλες τις παραστάσεις αλλά και τα
κείμενα, τα οποία είχαν μία μεταφορική, αλληγορική και συμβολική ερμηνεία,
διότι χωρίς την ικανότητα αυτή η ουσία των σημαινομένων θα παρέμενε σκοτεινή
και αόριστη και ίσως και παραπλανητική. 

Γι’ αυτό βλέπουμε  στους αρχαίους ναούς με τα ανάγλυφα και τις
παραστάσεις και δη των αγαλμάτων να είναι οι θύλακες της σοφίας που έκφραζαν
την ουσία των ιδιοτήτων του κάθε θεού, όπου κάθε φορά ήταν αφιερωμένος σε
συγκεκριμένο (πρόσωπο) ο κάθε ναός. Δηλαδή όλα αυτά τα ανάγλυφα και τα αγάλματα
μας μιλούσαν με τέτοιον τρόπο ακριβώς συμβολικό και απόρρητο και μόνον μπορούσε
να γίνει κατανοητός στον καθένα και σε ολίγους, οι οποίοι ο λογισμός τους και
οι αισθήσεις τους εναργώς ανέπεμπαν και μνημόνευαν την διάνοιαν.

Κι όμως...όσο πιο Βλάκας, όσο πιο Ανόητος, τόσο πιο ψηλά...και βαθιά...αν έχεις Άστρο Ηλίθιο, διάβαινε...


  

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Άραγε, όταν ξεσπώντας με θυμό, αποκαλείς κάποιον «βλάκα» ή «ανόητο» ή «ηλίθιο» πως το εννοείς;

Ότι το κεφάλι του είναι άδειο; Ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα; Δηλαδή, κάνει ότι κάνει ελλείψει κάποιων πνευματικών/νοητικών δυνατοτήτων;

Ή μήπως έχει και κάποιες «ενοχλητικές προεκτάσεις» το πράγμα;

Καθώς....
Αν ήταν μόνον αυτό, τότε δεν θα υπήρχε και θέμα...

Τόσο του «κόβει» τόσο λέει ή πράττει...ή δεν λέει και δεν πράττει...
Μακάριοι οι αγαθοί τω πνεύματι...

Όταν όμως υφίστανται ένα σωρό έρευνες, μελέτες και δοκίμια, άνθρωποι της σκέψης που διατείνονται πως στους παραπάνω όρους χωράνε πολλές μα πάρα πολλές ενοχλητικές (αντικοινωνικές κι ενίοτε ακόμη και εγκληματικές) ιδιότητες;

Πως μπορεί να πει μετά κανείς :
«Μην πειράζετε τους ηλίθιους, τους βλάκες, τους μωρούς και τους ανόητους καθ’ ότι τυγχάνουν άτομα με ειδικές ανάγκες;»

Η «Βλακειάδα» αυξάνει και πληθύνεται σε όγκο αξιόλογων μελετών...
Ένα εξαίρετο εγχείρημα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μια «Κωδικοποιημένη Νεαρά» ή αλλιώς η Εισαγωγική Επιτομή της «Βλακειάδας», είναι το βιβλίο «Ο άνθρωπος εναντίον του ανθρώπου», Η δύναμη της βλακείας... , του αξιότιμου κου Χρήστου Μασσαλά, τ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκδ.Gutenberg

Οι 7 λόγοι που δεν θα κάνεις κάτι πραγματικά εξαιρετικό στη ζωή σου

arrows missing target
Ναι, καλά με άκουσες…Σε σένα μιλάω…Σε ξεμπροστιάζω.
Σε κοιτάω στα μάτια, (εντάξει, όχι ακριβώς αφού μάλλον διαβάζεις αυτό το άρθρο, αλλά μεταφορικά, σκίζω μία κυκλωπική τρύπα στο πρόσωπό σου αυτή τη στιγμή) και σου λέω ότι δεν έχεις καμιά ελπίδα.
Σου λέω ότι αν μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθρο, να δεις αυτήν τη λίστα και να μην πεις ότι αφορά εσένα, τότε πρέπει να ανησυχήσεις λιγάκι.
Για την ακρίβεια, πρέπει να ανησυχήσεις πολύ. Πρέπει να παρατήσεις τα πάντα και να αμφισβητήσεις αμέσως την ύπαρξή σου στη Γη. Πρέπει να βρεις έναν καθρέπτη, να κοιτάξεις τον εαυτό σου στα μάτια, να σηκώσεις το χέρι σου και να χαστουκίσεις το πρόσωπό σου.
Κατάλαβες; Τώρα επανάλαβε μέχρι να συνέλθεις και συνέχισε το διάβασμα όταν είσαι έτοιμος.

Σχέσεις από επιλογή ή από καρδιοχτύπι ;


Ολα ξεκινούν από την επιλογή....επιλέγουμε έναν άνθρωπο...εκείνον τον άνθρωπο που πιστεύουμε ότι μπορούμε μαζί του να μοιραστούμε...εκείνον τον άνθρωπο που θέλουμε να κάνουμε μαζί του ένα ταξίδι στο άγνωστο...έναν άνθρωπο που να είναι εκεί για εμάς κ εμείς για εκείνον...έναν άνθρωπο να κάνουμε οικογένεια...Εκείνον που για εμάς μοιάζει ικανός να σταθεί μέσα στο όνειρο..μέσα στα θέλω...η μήπως όχι;;;Μήπως δεν επιλέγουμε;;Μήπως μας προκύπτει;;Μήπως χτυπά τόσο δυνατά η καρδιά μας που ακούμε τους χτύπους κ όχι τις σκέψεις ή τα θέλω;;Μήπως η επαφή η σωματική είναι η επιλογή κ όχι η ψυχική;;

Τροποι για να καταλαβεις..πως σου λεει παραμυθια !


Όλοι λέμε ψέματα, είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι. Αλλά επειδή, όπως λέει και η παροιμία «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», η Staxtopouta σας δείχνει 9 κόλπα για να …πιάσετε τον ψεύτη στα πράσα Μήπως να βάλεις ένα τέλος στα παραμύθια που τρως; Πώς θα το πιάσεις στα πράσα; Είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει; Και αν σου έλεγα πως υπάρχουν τρόποι; Απλά πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να αρχίζεις να διαβάζεις τα σημάδια! (Προσοχή: το θέμα λειτουργεί και αντίστροφα, ώστε να μην πιάσουν εσάς στα πράσα). Πάμε να δούμε αναλυτικότερα όλους τους τρόπους για να “τσακώσεις”τον ψεύτη και με αποδείξεις!

Η ασυνέπεια… κάνει τη διαφορά…

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ



Να στο πω απότομα και κατάμουτρα, κύριε μαλάκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει ένα ματς ποδοσφαίρου, αυτός ο συγκεκριμένος τελικός ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, όταν η κοινωνία σου δεν είναι άξια γι' αυτό. Τι έγινε, ρε. Μπήκαν οι Ρώσοι στην Κριμαία; Μια γιορτή ποδόσφαίρου είναι ένας τελικός και για να... μην το γιορτάσουν όπως ξέρουν, όπως θέλουν οι “φίλαθλοι” θα πρέπει εγώ να πληρώσω κερατιάτικα 4.500 αστυνομικούς.

--- ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ, Μέρος 1ο. ---

58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη ή τουλάχιστον αυτόν τον αριθμό έχει καταγράψει το Disclosure Project και αποκάλυψε σε μια παρουσίαση του 2008. Την ύπαρξη όλων αυτών των εξωγήινων φυλών επιβεβαιώνουν περισσότεροι από 400 μάρτυρες από όλο το χώρο της αμύνης των ΗΠΑ (FAA, CIA, Πολεμικό Ναυτικό, Αστυνομία, στρατηγοί & άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι του Πεζικού σώματος) αλλά και απλοί πολίτες που βίωσαν προσωπικές επαφές Τρίτου Τύπου.
Αν και για τις περισσότερες φυλές παραμένουμε (ακόμα κι εμείς?) αρκετά δύσπιστοι, οι σημαντικότερες από αυτές είναι οι εξής:

Ο θεός του Έρωτα κατά τους αρχαίους φιλοσόφους


Έξι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοικαι διανοητές κλήθηκαν στο Συμπόσιο του Πλάτωνα να εκφράσουν την άποψη τους για το θεό Ερωτα και τον έρωτα σαν κατάσταση και συναίσθημα στην εποχή τους.


Ο θεός του έρωτα κατά τους Αρχαίους Φιλοσόφους

Ο θεός Ερωτας είναι ο πρώτος θεός που φανερώθηκε στην ιστορική πορεία του ανθρώπινου γένους, είπε οΦαίδρος, επικαλούμενος τον Ησίοδο: «μετά το Χάος, δύο τούτω γενέσθαι, Γήν τε και Έρωτα». Οχι μόνον ο πρεσβύτερος, αλλά κι ο πιο μεγάλος και θαυμαστός:

Γιατί μέγας και θαυμαστός; Επειδή την ομορφιά και την ποιότητα της ζωής τίποτε άλλο δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ούτε η συγγένεια, ούτε τα δημόσια αξιώματα, ούτε ο πλούτος, όπως ο έρωτας. Και τούτο, γιατί αυτός, και μόνον αυτός, μας κάνει να ντρεπόμαστε για τ” άσχημα και μας παρακινεί, φιλοτιμώντας μας, για τα ωραία:

Λευκάδιος Χέρν: ο Έλληνας Εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας

Ο εθνικός συγγραφέας της Ιαπωνίας είναι ένας έλληνας ο Λευκάδιος Χέρν ή Γιακομο Κουιζίμι. Τον χαρακτήρισαν 'ο Παπαδιαμάντης της Άπω Ανατολής '. Στη γεννέτειρά του τη Λευκάδα, η προτομή του Λευκάδιου Χέρν βρίσκεται από το 1985 στο πάρκο των ποιητών- δίπλα στον Α. Βαλαωρίτη και τον Α. Σικελιανό. 

Επίσης ο δρόμος στο σπίτι που γεννήθηκε στο κέντρο της πόλης έχει το όνομα του(στα Ελληνικά και στα ιαπωνικά) ενώ οι Πολιτιστικές ανταλλαγές με το Σιντσουκο στο Τόκιο και την Λευκάδα συνεχίζονται.

Η ιστορία του Λευκάδιου Χέρν μοιάζει με παραμύθι και γι΄αυτο έχει γίνει σίριαλ το 1987 στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Τσακίρη. 


Μάλιστα στο βιογραφικό μυθιστόρημα "Ή Οδύσσεια του Λευκάδιου Χερν",ο συγγραφέας Τζόναθαν Κόλτ τον αποκαλεί 'περιπλανώμενο φάντασμα'. 

Ο Λευκάδος Χέρν γεννήθηκε στην Λευκάδα τον Ιούνιο του 1850. Μητέρα του ήταν η Ρόζα Κασιμάτη. μια 25χρονη κοπέλα από τα Κύθηρα. 

Πατέρας του, ο Ιρλανδός ταγματάρχης Τσαρλς Χερν, ο οποίος υπηρετούσε ως στρατιωτικός γιατρός στα κατεχόμενα τότε από τους Βρετανούς, Ιόνια νησιά.

Περί Πολεμιστών


 

Φύλακες του Παρθενώνα, Γ.  Νίκου
Οι Πολεμιστές των Ομηρικών Επών, Φύλακες του Χρόνου του Χώρου και  της Έμφυτης Νοημοσύνης του  Εναργούς  Νου
Ο καρτερικός πολεμιστής, θούριος Άρης, ο Διομήδης,  Ε 289
Τὸν δ’ οὐ ταρβήσας προσέφη κρατερὸς Διομήδης·
ἤμβροτες οὐδ’ ἔτυχες· ἀτὰρ οὐ μὲν σφῶΐ γ’ ὀΐω
πρίν γ’ ἀποπαύσεσθαι πρίν γ’ ἢ ἕτερόν γε πεσόντα
αἵματος ἆσαι Ἄρηα, ταλαύρινον πολεμιστήν.

Ο υπόγειος κόσμος των ινδιάνων Μακούξι

Οι ινδιάνοι Μακούξι του Αμαζονίου στη βόρεια Βραζιλία διαθέτουν παραδόσεις που μιλούν για μία εποχή που ήτα επιφορτισμένοι με την μυστική γνώση της πύλης στο υπόγειο βασίλειο του εσωτερικού της Γης. 

Οι Μακούξι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την μυστική χώρα σε ορισμένες περιπτώσεις και να αλληλεπιδρούν με τους γίγαντες που κατοικούσαν εκεί. Είχαν υποσχεθεί ότι εάν τηρούσαν τα καθήκοντα της φύλαξης πιστά θα τους επιτρεπόταν να μετενσαρκωθούν στις ειρηνικές σφαίρες του εσωτερικού κόσμου.

Δυστυχώς, όταν ο λευκός άνθρωπος της Ευρώπης ήρθε και έκλεψε τα εδάφη από τους γηγενείς κατοίκους της βόρειας και νότιας Αμερικής , ήταν απαραίτητο το κλείσιμο αυτής της πύλης για να προστατευθούν τα κρυμμένα εδάφη από τις καταστροφικές τάσεις κατάκτησης των λευκών εθνών. Οι Μακούξι είχαν προειδοποιηθεί να καταφύγουν στον εσωτερικό χώρο. Όσοι έμειναν, βασανίστηκαν από τους κατακτητές και ζουν σήμερα με μνήμες και τις ιστορίες ενός χαμένου παραδείσου.

Η Δημοκρατία της Αλκίνοης Αρετής


Πνύκα

Η  Αλκίνοος  Αρετή  της  Δημοκρατίας των Ομηρικών Επών
Η αληθινή ουσιαστική δημοκρατία είναι ο στόχος της!
Τα ανθρώπινα δικαιώματα αδιαπραγμάτευτα
και η Ελευθερία ύψιστο αγαθό και η μόνη επιλογή του κάθε Ανθρώπου.
Η αξιοπρέπεια απαραίτητη προυπόθεση!
Η Αρετή ένα δύσκολος και στενός δρόμος στη αρχή


  Η Αρετούσα ενός Ερωτόκριτου που ερωτά κρίνει και διακρίνει την διαφορά μιας δίκαιης ενάρετης  ηγεσίας με την δημοβόρα  εξουσία  στερούμενης κάθε  ουσίας.

Την κρίση τη βιώνουμε σαν πένθος

Πένθος για τη δουλειά μας, για τα όνειρά μας, για τις αξίες μας, πένθος για την απώλεια ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής που είχε οργανώσει ο καθένας μας. Οι αλλαγές είναι κατακλυσμιαίες υπό μορφήν σοκ… Μοιάζει με την αναγγελία ενός αιφνίδιου θανάτου… κι ας είχαμε σημάδια, ενδείξεις και προβλέψεις καιρό πριν.
penthosΕφησυχαζόμασταν και πιστεύαμε ότι θα την γλυτώσουμε όπως συμβαίνει με την ασθένεια και το θάνατο: «θα συμβεί στον διπλανό μας, αλλά όχι σε μας». Συνέβη όμως.. και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την ματαίωση και το πένθος.
Στο πένθος η πρώτη αντίδραση είναι η άρνηση, μετά όμως ακολουθούνσυναισθήματα θυμού, οργής, πόνου, θρήνου, φόβου και τελικά: δραστηριοποιούνται μηχανισμοί άμυνας που οδηγούν στην αποδοχή της απώλειας και την συνέχιση της ζωής.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ... Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ,ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Από το τέλος του Β'ΠΠ έχουν ήδη περάσει 69 χρόνια,αλλά τα σκοτεινά παρασκήνια και γεγονότα που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί είναι πάρα πολλά.Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι συγγραφείς που αποτολμούν να αναφερθούν σ'αυτά,αλλά το έργο τους δεν γίνεται γνωστό στο ευρύτερο κοινο,μάλλον σκόπιμα.
Ενα από αυτά είναι οι τομείς που εργάσθηκε σκληρά και μεθοδικά η πολεμική βιομηχανία της Ναζιστικής Γερμανίας σε διάφορες εφευρέσεις "επαναστατικών όπλων"τα οποία ακόμα και σήμερα βρίσκονται στην σφαίρα του μύθου και των φημών,αλλά και η μυστηριώδης βάση τους στην Ανταρκτική.

Πέραν αυτών όμως υπάρχουν,όπως θα δούμε στο άρθρο και άλλα μυστήρια σ'αυτην την παγωμένη περιοχή του πλανήτη μας,τα οποία μας τα αποκρύπτουν !

Θα προσπαθήσω με το παρόν άρθρο να αναφερθώ σ'αυτά τα θέματα βάση στοιχείων που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

Να συλληφθούν και να εξοστρακιστούν πάραυτα οι 14 τρομοκράτες φοιτητές του Redesign Rhodes!!!

Καινοτόμες ιδέες για την ανάπλαση της πόλης

Πως τολμάτε κύριοι;

Ποιοι είστε εσείς που θα μας βγάλετε από την μιζέρια μας;

Ποιοι είστε εσείς , κατ’ αρχάς, που έχετε το θράσος και σκέφτεστε;

Σας είπε κανείς ότι θέλουμε να εξέλθουμε από το μαύρο σκοτάδι στο οποίο με τόσους κόπους και θυσίες εισήλθαμε;

Ποιες φωτεινές δυνάμεις ήταν αυτές που σας ώθησαν να μας αποκαλύψετε τόση ομορφιά;

Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν πάνω σε αυτό το νησί, μυαλά  που θέλουν να ρίξουν λίγο φως στους κλειδαμπαρωμένους εγκέφαλους μας;

Σήμερα ξέχασα τον καλύτερο μου φίλο

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Συμβαίνει καθημερινά και συμβαίνει σε όλους. Ξεχνάμε επανειλημμένα τον καλύτερο μας φίλο. Αυτόν που είναι μαζί μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Ξαφνικά γίνεται αόρατος και είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν τον βλέπουμε, δεν τον αισθανόμαστε, δεν τον ακούμε κι όμως είναι τόσο κοντά μας...
Πως θα ένιωθες εσύ για έναν άνθρωπο που φέρεται έτσι στον καλύτερο του φίλο; Τι θα του έλεγες;

Εσύ, που ίσως είσαι ο μεγάλος κριτής για κάποιον που φέρεται με αυτόν το τρόπο στον φίλο του, εσύ ο ίδιος το κάνεις καθημερινά. 

Η αγάπη είναι Θεός


Ο άνθρωπος που είναι γεμάτος αγάπη βρίσκεται στον παράδεισο. Δίχως αγάπη, ο άνθρωπος είναι μόνος, χωρισμένος από τον πυρήνα της ύπαρξης. Δίχως αγάπη, ο καθένας αποτελεί μια μοναχική οντότητα, που της λείπει η οποιαδήποτε σύνδεση με άλλους τού είδους του. Σήμερα ο άνθρωπος βρίσκεται να είναι τελείως μόνος. Είμαστε όλοι αποκλεισμένοι ο ένας από τον άλλο, παγιδευμένοι μέσα στον εαυτό μας. Είναι σαν να βρίσκεται κανείς μέσα στον τάφο. Παρόλο που είναι ζωντανός, ο άνθρωπος είναι ένα πτώμα. 

Από το σεξ στην βαθιά οργασμική εμπειρία της ένωσης



Άντρας- Γυναίκα: οι δύο πόλοι της ίδιας ενέργειας
 
Ο άντρας και η γυναίκα είναι δυο τελείως διαφορετικά πλάσματα. Για την ακρίβεια είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Όλη η φυσιολογία και όλη η ψυχολογία της γυναίκας είναι διαφορετική από του άντρα. Κάθε επίπεδο της θηλυκής συνειδητότητας είναι τελειως αντίθετο από αυτό της αντρικής. Αυτό όμως το ξεχνάμε και φερόμαστε ο ένας στον άλλον σαν να υπάρχει ομοιότητα στη δομή μας, στις σκέψεις μας, στις ανάγκες μας.

Η διαφορετικότητα του άντρα και της γυναίκας μπορεί να οδηγήσει στην πληρότητα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Είναι οι αντίθετοι πόλοι της ίδιας ενέργειας που αν έρθουν σε επαφή μπορούν να γίνουν ένας ενεργειακός κύκλος που ρέει αβίαστα και ελεύθερα. 

Ειδικότερα, ο θετικός πόλος αυτής της ενέργειας είναι ο άντρας και ο αρνητικός πόλος είναι η γυναίκα. Όμως οι αντίθετοι αυτοί πόλοι υπάρχουν και στο κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος είναι ο αρνητικός πόλος και το στήθος είναι ο θετικός πόλος. 

Πνευματικότητα και Sex




Αν μπορέσεις να φέρεις λίγο φως ευφυΐας στη σεξουαλικότητα σου, αυτό το φως θα τη μεταμορφώσει. Δεν θα είναι πια σεξουαλικότητα, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, τόσο διαφορετικό, που δεν έχεις λέξη γι’ αυτό. Στην Ανατολή έχουμε μια λέξη γι' αυτό: Τάντρα. 

Όταν το σεξ είναι συνδυασμένο με ευφυΐα, τότε, δημιουργείται μια εντελώς καινούργια ενέργεια. Εκείνη η ενέργεια ονομάζεται Τάντρα. 


Πολλά βιβλία έχουν γραφεί για την Τάντρα κι όλα μιλάνε για τεχνική. Η αληθινή όμως Τάντρα δεν έχει καθόλου να κάνει με τεχνική. Η αληθινή Τάντρα δεν μπορεί να γραφτεί. Την αληθινή Τάντρα πρέπει να τη ρουφήξεις, να την απορροφήσεις σα σφουγάρι.

Αν είσαι προσανατολισμένος στην τεχνική, θα χάσεις το μυστήριο της Τάντρα. Η Τάντρα πρέπει να είναι απουσία πράξης. Δεν μπορεί να είναι τεχνική. Μπορείς να μάθεις τεχνικές. Μπορείς να μάθεις μια συγκεκριμένη τεχνική αναπνοής ώστε η συνουσία να μπορεί να γίνεται μακρύτερη. Αν αναπνέεις πολύ-πολύ αργά, αν αναπνέεις χωρίς καθόλου βιασύνη, τότε η συνουσία θα γίνει μακρύτερη. Εσύ όμως θα ελέγχεις. Δεν θα είναι αχαλίνωτη και δεν θα είναι αθώα. Και δεν θα είναι ούτε διαλογισμός, θα είναι νους.

Να γιατί πρέπει όλοι οι Ροδίτες να πολεμήσουν τις υποψηφιότητες Χατζηδιάκου και Μαχαιρίδη...Πώς μπορείτε και κοιμάστε τα βράδυα;

alt


Αφού θέλετε να τα ακούσετε...ακούστε τα κι ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας


Συνδέσαμε τα κομμάτια και σας τα παρουσιάζουμε
Δεν μπορεί κανένας να ισχυριστεί μετά ότι δεν γνώριζε
Οι περιφερειάρχες - δήμαρχοι θα είναι οι μπροστάρηδες του νέου τρόπου διακυβέρνησης της Ελλάδας.
Θράκη, Κρήτη, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Πελοπόννησος είναι τα σημεία κλειδιά της υπόθεσης. Σε αυτά πρέπει κανείς να έχει συνεχώς τα μάτια του επάνω.
Είναι η περίοδος που πρέπει να καταγράφετε, ότι λένε και ότι κάνουν όλοι

Οι περιφερειάρχες στο κόλπο της αλλαγής του τρόπου διακυβέρνησης της Ελλάδας

ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ... Θ’ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠ’ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ


 (...Η Ιστορία)
 
Φαίνεται πως στον τόπο μας τουλάχιστον, εδώ και μάλλον αρκετές δεκαετίες, η καθημερινή γλώσσα αντικατοπτρίζει μίαν αντίληψη και μία υποδηλούμενη ψυχική θέση, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα είδος κατολίσθησης της εσωτερικής ποιότητας. Θα πει βέβαια κανείς : «Τούτο συνιστά μία καινοφανή εξέλιξη ή μήπως αυτή η έκπτωση της εσωτερικής ποιότητας -η οποία σήμερα αντικατοπτρίζεται περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν στον καθημερινό μας λόγο- επήλθε προοδευτικά, στην πάροδο πολύ περισσότερων δεκαετιών, ενώ έως τώρα απλά υποκρύπτονταν κάτω από τα υποκριτικά ενδύματα της καλλιέπειας και της ωραιολογίας; Διόλου απίθανο.
 
Η δυνατότητά μου να εξετάσω την όποια πιθανή ιστορική διάσταση του πράγματος είναι τελείως περιορισμένη, παρόλα αυτά κάποιες πρώτες σκέψεις δεν είναι καθόλου απαγορευμένες. Είμαι της γνώμης πως η διακοπή της ιστορικής συνέχειας, που προκαλείται από τη βίαιη προσάρτηση ενός κράτους και μάλιστα ενός σημαντικού ιστορικού τόπου σε ετέρες δυνάμεις, η πολιτιστική κατοχή και η βίαιη υπαγωγή του στο πολιτισμικό πλαίσιο, τους θεσμούς και την κουλτούρα του καταχτητή και τέλος ή ίδια η ιμπεριαλιστική και βίαιη συμπεριφορά, την οποία υφίσταται ο καταχτημένος, καθώς επίσης και οι προσπάθειες του ν’ αντεπεξέλθει περαιτέρω στους όρους που επιβάλει ο καταχτητής, ίσως όλα τούτα λοιπόν μας παρέχουν επιγραμματικά, έστω «κάτι», από την ιστορική πλευρά και συνιστώσα του όλου θέματος.

Ο χτύπος της καρδιάς




Αν κάποιος δε βαδίζει στο ρυθμό των συντρόφων του,
ίσως αυτό συμβαίνει επειδή ακούει ένα διαφορετικό τύμπανο.
Αφήστε τον να χορεύει
στους ήχους της μουσικής που εκείνος ακούει,
όποιο κι αν είναι το μέτρο της,
όσο αλλιώτικο κι αν είναι,
όσο μακρινό.

Χένρι Ντέιβιντ Θορό



Μια φωνή μέσα απ' την καρδιά μου ακούγεται αχνά: 

Πάρε το ρίσκο και ακολούθησε το όνειρό σου. Ζήσε τη ζωή που σε γεμίζει χωρίς να λογαριάσεις το κόστος.”

Δεκάδες άλλες φωνές, γύρω μου, αλλά και μέσα στο μυαλό μου, ουρλιάζουν: 

“ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ. 

ΣΥNΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ;”  

Διαφορές στον εγκέφαλο των δύο φύλων



Εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα πάνω σε ένα πάντα καυτό ερώτημα σχετικά με τις διαφορές των εγκεφάλων των δύο φύλων. Τα δύο φύλα είναι ίσα, δεν είναι όμως και όμοια, αφού έχουν διαφορές που ίσως να δικαιολογούν και κάποιες στερεότυπες αντιλήψεις για ορισμένους ρόλους τους. Βέβαια μεγάλη είναι η συζήτηση για το αν εξελικτικά και κοινωνικά οι ρόλοι αυτοί που προέρχονται από τις εγκεφαλικές διαφορές δικαιολογούν και στερεότυπα, ανισότητες και διακρίσεις...Ας δούμε τα ερευνητικά ευρήματα:  

Aμερικανική έρευνα πάνω στη νευρωνική συνδεσιμότητα, στη λεγόμενη "καλωδίωση" του εγκεφάλου, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και μάλιστα τέτοιες που μάλλον ενισχύουν τα παλαιά στερεότυπα σχετικά με τα ισχυρά και τα αδύνατα σημεία των δύο φύλων. 

Επιλόχειος κατάθλιψη για τον πατέρα;


Ως τώρα γνωρίζαμε ότι μετά τον τοκετό για πολλές γυναίκες ακολουθεί μια περίοδος που ενδέχεται να παρουσιαστεί επιλόχεια κατάθλιψη. Ακολουθεί ένα άρθρο το οποίο μας εκθέτει ένα άγνωστο πρόβλημα που αφορά τη συναισθηματική κατάσταση του νέου πατέρα και πώς μπορεί η άφιξη ενός βρέφους στην οικογένεια να επηρεάσει και τον πατέρα:

Όλοι γνωρίζουμε ότι μετά τον τοκετό, πολλές γυναίκες εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης και πάντα υπάρχει μέριμνα από τον γιατρό και το περιβάλλον, ώστε να αντιμετωπισθεί αυτή κατάλληλα. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι παρόμοια συμπτώματα είναι δυνατόν να παρουσιάσει και ο πατέρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα