Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

OI ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ





Με την καθοδηγούμενη χαλάρωση των μυών,  γαληνεύει ο Νους και  φτάνουμε στο επίπεδο ΑΛΦΑ. (Είμαστε τρισυπόστατοι. ΝΟΥΣ- ΣΩΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ. Ζούμε για το Σώμα, Ζούμε για το Πνεύμα, Ζούμε για την Ψυχή. Όλα είναι ίσης σπουδαιότητας).
Εδώ θέτουμε στόχους ευεργετικούς, όπως ο έλεγχος συνηθειών, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, στόχους ανάπτυξης και εξέλιξης, αθλητικές επιδόσεις, αύξηση παραγωγικότητας, Δημιουργικότητα… Παραγωγή νέων ιδεών.
Στο επίπεδο Άλφα, οι δυνατότητες είναι  απεριόριστες.

Καταναγκαστικό σεξ: τι είναι;


                           

Η καταναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά ή σεξουαλικός εθισμός, θα μπορούσε να ορισθεί ως «το φαινόμενο κατά το οποίο το άτομο μοιάζει καταναγκαστικά να αναζητεί σεξουαλικές εμπειρίες, ενώ εμφανίζει έντονη δυσφορία (συμπτώματα στέρησης) όταν δεν υπάρχει δυνατότητα ικανοποίησης των παρορμήσεων του. Οι άνθρωποι που εκφράζουν μια τέτοια συμπεριφορά νιώθουν διαρκώς την ανάγκη να κάνουν σεξ, ξανά και ξανά με σκοπό να νιώσουν ικανοποίηση και να απαλύνουν κατ επέκτασιν τον πόνο ή την οδύνη που μπορεί να νιώθουν αλλα δεν επιτρέπουν να αισθανθούν.

Αλοιφή για το κρύωμα και τους μυϊκούς πόνους!


                                 

Μια πολύ καλή λύση τώρα το χειμώνα που όλοι υποφέρουμε από πιασίματα, κρυώματα και μυϊκούς πόνους είναι να φτιάξουμε μια αλοιφή με ελάχιστα συστατικά, η οποία έχει την ίδια δράση με τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο για αυτή τη χρήση. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Περὶ τῶν ὀνομασιῶν καὶ τῶν διαιρέσεων τοῦ ἑλληνικοῦ μηνὸς , ὁ ὀρθὸς καθορισμὸς καὶ ἡ μορφὴ τῆς κάθε διαίρεσης. (α'μέρος)

           

Ὅσον ἀφορᾶ τὶς διαιρέσεις τοῦ ἑλληνικοῦ μηνὸς, καθὼς καὶ τὸν κατάλληλο τρόπο τοῦ καθορισμοῦ τῶν συστατικῶν μερῶν τοῦ καθενός, τόσο μεταξύ τους ὅσο καὶ ἀπὸ αὐτὰ τῶν ὑπολοίπων, (τὴ μορφὴ τοῦ ἡμερολογίου, κατὰ κυριολεξία) εἶναι γνωστὸ ὅτι κάθε ἀττικὸς μῆνας (καὶ μποροῦμε νὰ προσθέσουμε, ὁ κάθε ἑλληνικὸς σεληνιακὸς μῆνας), ἀπὸ τὴν ἐποχὴ τοῦ Σόλωνος καὶ μετὰ, ἦταν διαιρημένος σὲ τρεῖς, κὰτ ' ὄνομα, ἴδιες ἢ ἴσες , περιόδους τῶν δέκα ἡμερῶν ποὺ ἡ κάθε μία ὀνομάζονταν Δεκάδα, ἡ Δεκάς.
Ἡ πρώτη ἐκ τῶν ὁποίων εἶχε τὴν ὀνομασία : 

ΚΡΟΝΟΣ

                   

Αρχηγός της 4ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, εξέπεσε της ανώτερης συνειδητότητος και παραβίασε όλες τις εντολές, ανατρέποντας τα σχέδια της Αυτοκρατορίας.
Κατασκεύαζε σε γενετικά εργαστήρια τον άνθρωπο με μαζικές κλωνοποιήσεις, επεμβαίνοντας στον γενετικό του κώδικα και δημιούργησε ένα ον, που δεν σεβόταν το έργο της Δημιουργίας. Έναν κλωνοποιημένον άνθρωπο, στον οποίον είχε εμφυσήσει την κακία, την μοχθηρία, την βία και την καταστροφικότητα στην φύση.

ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ



Οι κόρες των ματιών των ανθρώπινων υβριδίων των ερπετοειδών στον πλανήτη μας (που προέρχονται από τους αστερισμούς του Δράκοντος, Όφεως και Σαύρας), σε στιγμές έντασης ή οργής, παίρνουν την ερπετοειδή μορφή και γίνονται κάθετες όπως των ερπετών. Ο λόγος είναι ότι επειδή τα ερπετά σέρνονται στο έδαφος, έχουν τις κόρες των ματιών κάθετες, για να αντιλαμβάνονται σωστά την διάσταση του ύψους.

ο καφές και το πράσινο τσάι μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων

το πράσινο τσάι και ο καφέ μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου ειδικά
όταν τα δυό αυτά ροφήματα είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Journal of the American Heart Association.
"Αυτή είναι η πρώτη μεγάλης κλίμακας μελέτη η οποία  εξέτασε τις συνδυασμένες επιπτώσεις του πράσινου τσαγιού και του καφέ στον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων», δήλωσε ο Yoshihiro Kokubo, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης στο Εθνικό κέντρο εγκεφαλικών και καρδιαγγειακών επεισοδίων της Ιαπωνίας  

Παγκόσμιο ΣΟΚ.Η Αποκάλυψη που ...κάποιοι προέβλεψαν.

 
Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο. 
Για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός.


Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης"The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε ...μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ WYOMING!!


Μετεωρίτη καταστρέφει τους ουρανούς του Wyoming
Πολλά διαστημικά θραύσματα διέσχισαν τον ουρανό πάνω από το Ουαϊόμινγκ την Πέμπτη το πρωί (28 Μαρτίου). Το φαινόμενο  ιδιαίτερα φωτεινό για μερικά δευτερόλεπτα, έθεσε σε συναγερμό και πανικόβαλε τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν το γεγονός.
 «Στην αρχή όλη αυτή η η βροχή της φωτιάς μου προξένησε  έκπληξη», είπε η κάτοικος Niki Bejvancesky, η οποία ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις μεσοδυτικές πολιτείες. "Νόμιζα ότι ήταν ένα πεφταστέρι. Τότε παρατήρησα ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο από ό, τι ένα αστέρι. Δεν υπήρχαν άλλα αστέρια σαν αυτό που είδα ... "

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ:ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ


Ηνωμένες Πολιτείες: Μέλισσες εκμηδενιστεί από μια μυστηριώδη ασθένεια


Το 50% των κυψελών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επικονίαση των καλλιεργειών, έχουν αποδεκατιστεί από μια μυστηριώδη ασθένεια.  Η εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι οι μελετητές δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια πειστική εξήγηση για το φαινόμενο, καθώς και ότι «εμφανίστηκε για πρώτη φορά γύρω στο 2005. Παρά το γεγονός ότι πολλοί κτηνοτρόφοι και  ερευνητές έχουν από καιρό υποστηρίξει ότι τα αίτια της σφαγής των μελισσών πρέπει να αναζητηθούν σε μια νέα σειρά  φυτοφαρμάκων  που είναι γνωστή ως νεονικοτινοειδή.

Εμφυτεύσιμο μικροτσίπ ελέγχει την όρεξη

Στην μάχη κατά της παχυσαρκίας


Ένα εμφυτεύσιμο ηλεκτρονικό κύκλωμα που χαλιναγωγεί την όρεξη ενδεχομένως να αποτελεί το νέο «όπλο» κατά της παχυσαρκίας, υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες που πρόκειται σύντομα να το δοκιμάσουν σε πειραματόζωα.
Η επιστημονική ομάδα του Κολεγίου Ιμπέριαλ του Λονδίνου με επικεφαλής τους Δρ Κρις Τουμάζου και σερ Στέφεν Μπλουμ, δημιούργησαν ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται στην περιοχή της κοιλιάς, κάτω ακριβώς από το πνευμονογαστρικό νεύρο, το οποίο, μεταξύ άλλων, παίζει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση της όρεξης.

Λιγότερο ποιοτικός ο ύπνος μετά το αλκοόλ


Μερικά ποτηράκια αλκοόλ το βράδυ μπορεί να βοηθούν κάποιον να κοιμηθεί μια ώρα αρχύτερα, όμως ο ύπνος του συνήθως είναι λιγότερο ποιοτικός και με λιγότερα όνειρα, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, η οποία έρχεται να διαλύσει την όποια μυθολογία υπάρχει διάχυτη γύρω από τις επιπτώσεις του αλκοόλ στον ύπνο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα