Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"Καθαριστείτε" (ΒΙΝΤΕΟ)


Oι μάσκες σας έχουν αρχίσει πλέον να μοιάζουν
με τον πραγματικό εαυτό σας.

Τι συμβολίζει και ποιες οι ενέργειές του κάθε φυτού...

                                                       

Ακακία = Προστασία, Ψυχικές δυνάμεις 
Αβένα = Εξορκισμός, Κάθαρση, Αγάπη 
Αβοκάντο = Αγάπη, Λαγνεία, Ομορφιά 
Αγγελική = Εξορκισμός, Προστασία, Θεραπεία, Οράματα 
Αγγούρι = Αγνότητα, Θεραπεία, Γονιμότητα 
Αγιόκλημα = Πλούτος, Ψυχικές δυνάμεις, Προστασία 
Αγριαψιθιά = Ψυχικές δυνάμεις, Προστασία, Αγάπη, χρησιμοποιείται για πρόκληση πνευμάτων 

Aνεξήγητα φαινόμενα

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ 

Πολιτικός και 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ( Χότζενσβιλ, Κεντάκυ 1809, Ουάσινγκτον 1865).


Προσέλκυσε την προσοχή της χώρας του με λόγο στον οποίο καταδίκασε το θεσμό της δουλείας, που αποτελούσε μήλον της έριδος ανάμεσα στις νότιες και βόρειες πολιτείες. Όπως το διατύπωσε "η δουλεία στηρίζεται στην εγωιστική φύση του ανθρώπου ενώ η καταδίκη της στηρίζεται στην αγάπη του προς τη δικαιοσύνη". 

Ορίστηκε υποψήφιος από το Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο του Σικάγου (1860) για λόγους τακτικής: ήταν ταπεινής καταγωγής, πατρικός, απλός και με ρητορικά προσόντα, έντιμος και ειλικρινής.
Ο Χωριστικός Πόλεμος Βορείων και Νοτίων αποκάλυψε την αδάμαστη δύναμη θέλησής του και την απόλυτη πίστη του στα ιδανικά της ελευθερίας, της ενότητας και της δικαιοσύνης.

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ...... [ αλλαγή της οπτικής μας ] ΜΕΡΟΣ Β


Η 4η διάσταση όπως και όλες οι υπόλοιπες  διαστάσεις είναι πλεγμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να περνούν η μια μέσα στην άλλη χωρίς να μπερδεύονται , να συνεργάζονται στη δημιουργία, και να δίνουν   << σύμπαν >>  για την έκφραση της ζωής σε όλα επίπεδα . 
Όλα αυτά τα επίπεδα των διαστάσεων βρίσκονται   παντού στη φύση και μέσα μας .

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ....[ 4η διάσταση... και τα φωτόνια ] ….ΜΕΡΟΣ Α


Έχει ειπωθεί από πολλούς δασκάλους  του εσωτερισμού και σοφούς , ότι ένας άνθρωπος κατάλληλα και  ψυχολογικά προετοιμασμένος ,  απελευθερωμένος από τα << ψυχολογικά βαρίδια >>, ή κατά άλλους απαλλαγμένος από τα  << νοητικά σκουπίδια >> , θα μπορούσε να περάσει με το φυσικό του σώμα στην 4Η διάσταση .
Αυτή η συνειδησιακή μας  κατάσταση [ ενθύμηση του εαυτού ] είναι ο παράγοντας ο οποίος 

Γιατί άραγε να είναι  δύσκολο να προσεγγίσουμε αυτήν την διάσταση, αφού είναι το ανώτερο μέρος του δικού μας  φυσικού κόσμου , που κινούμαστε , ζούμε , και δημιουργούμε? .

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!

Ιστορική αναδρομή  που παρέχει μαθήματα για τον έλεγχο της πανούκλας.

 Αρχαιολόγοι έφεραν στο φως τάφο με «Μαύρο Θάνατο» στο Λονδίνο, που περιέχει περισσότερο από μια ντουζίνα σκελετούς  ατόμων που είναι ύποπτα να έχουν πεθάνει από την πανούκλα. Τα θύματα πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του 14ου αιώνα και αρχαιολόγοι  αναμένουν την εξεύρεση πολλών περισσότερων, καθώς οι ανασκαφές στην περιοχή συνεχίζονται. 


 
Εικονογράφηση του μαύρου θανάτου από την Toggenburg Βίβλο (1411)

Ανακαλύφθηκε Στην Αίγυπτο Ένα Από Τα Πρώτα Αιγυπτιακά Ρολόγια!!



Κοιλάδα των Βασιλέων, ΑΙΓΥΠΤΟΣ - Αρχαιολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας έχουν αποκαλύψει ένα από τα πρώτα ηλιακά ρολόγια που βρέθηκan ποτέ στην Αίγυπτο . Χρονολογείται από τον 13ο αιώνα π.Χ., το επίπεδο κομμάτι ασβεστόλιθου είναι καλυμμένο με μαύρες γραμμές που περιγράφουν ένα ημικύκλιο το οποίο χωρίζεται σε δώδεκα τμήματα. 

Συγκλονιστικό βίντεο… όταν οι «πτωχευμένοι» Γερμανοί υποδέχονταν τον Ωνάση με ελληνικές σημαίες!

                                   


Σαν σήμερα το 1975, σε ηλικία 69 ετών έφυγε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σ΄ όλο το κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
Η ιστορία του ένας πραγματικός μύθος. Είχε επαφές και φίλους μ΄ όλους τους ισχυρούς του πλανήτη .Πολλοί από τους οποίους απόλαυσαν πολλές φορές την ελληνική φιλοξενία του στη θρυλική θαλαμηγό ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Μεταξύ αυτών και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

H ΕΊΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΆΡΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΌ


Ο Άρης την 12η Μαρτίου 2013 μπήκε στο ζώδιο του Κριού και με δεδομένο το βεβαρημένο πλανητικό σκηνικό που υπάρχει αυτό το διάστημα έρχεται και βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Ελπίζω να προλάβατε να φάτε γλυκό γιατί η λυπητερή είναι καθ'οδόν.





Όλη αυτή η εσωτερική ένταση που συσσωρεύτηκε το προηγούμενο διάστημα με την πολυαστρία στους Ιχθύες  και με τον Ερμή να γυροφέρνει ανάδρομος, αρχίζει σιγά σιγά και εκτονώνεται. Ωστόσο όμως αυτό θα είναι κάτι το λογικό και αναμενόμενο. Το πρόβλημα αυτού του Άρη είναι πως θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. 

Η ηρεμία πριν από την ηλιακή καταιγίδα;Η NASA προειδοποιεί », κάτι απροσδόκητο συμβαίνει στον Ήλιο»



  • Το 2013 επρόκειτο να είναι η χρονιά του «ηλιακού μεγίστου»
  • Από ότι βλέπουμε όμως στην εικόνα , στην πραγματικότητα ο ήλιος είναι απίστευτα ήρεμος - μπερδεύοντας τους εμπειρογνώμονες

  • Από ότι δείχνει η εικόνα,ο ήλιος είναι απίστευτα ήρεμος, μπερδεύοντας τους επιστήμονες.

  • «Κάτι απροσδόκητο» συμβαίνει στον Ήλιο, προειδοποιεί η Nasa!
    Φέτος έπρεπε να είναι η χρονιά του«ηλιακού μεγίστου,« η κορυφή του 11-ετή κύκλου των ηλιακών κηλίδων. 
    Αλλά, όπως αποκαλύπτει αυτή η εικόνα, η ηλιακή δραστηριότητα είναι σχετικά χαμηλή. 

    Ηλιακών κηλίδων αριθμοί είναι πολύ χαμηλότερα από τις τιμές τους από το 2011, και ισχυρή ηλιακές εκλάμψεις ήταν σπάνια, καθώς η εικόνα αυτή παρουσιάζει - παρά την πρόβλεψη της NASA μεγάλες ηλιακές καταιγίδες
  • Πως γίνεστε μέλος των Illuminati;





    Υποθέτουμε ότι οι Illuminatti είναι πραγματικοί,ότι κρύβονται πίσω από όλα,πόσοι έχετε αναρωτηθεί πως μπορείτε να γίνετε μέλος τους; Σε κύκλους που βρίσκομαι και κάνουν τέτοιες συζητήσεις όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται,κυρίως από περιέργεια, πως γίνονται μέλος τους,αυτή ήταν και η αφορμή για αυτό το άρθρο..

    OAHSPE: Η Παράξενη,Άγνωστη βίβλος της νέας εποχής... Γραμμένη το 1881 !!!

                                                  


    Το OAHSPE (προφέρεται ο-ασ-φη) έγραψε ένας οδοντίατρος από τη Νέα Υόρκη το 1881 , ονόματι Τζον Μπαλού Νιούμπροτ (Dr. John Ballou Newbrough).
    Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε είναι γνωστή ως "αυτόματη γραφή" μια πνευματική μέθοδος λήψης μηνυμάτων από το υπερπέραν, όπου το χέρι του διάμεσου (medium) γράφει αυτόματα, χωρίς συνειδητή σκέψη και χωρίς πολλές φορές να ξέρει τι γράφει.

    Η Κόμισσα Elizabeth Bathory

                                            

    Στις 7 Αυγούστου του 1560 ( 1561 κατά πολλούς... ) γεννήθηκε στο Nyirbator, στην σημερινή Ουγαρία, η πιο αιμοδιψής γυναίκα δολοφόνος - βαμπίρ. Tο όνομα του πραγματικού τρόμου στην μεσαιωνική Ευρώπη. Το όνομα το οποίο κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τον μέγα Κόμη Dracula με τις σατανικές πράξεις του. Το όνομα που αναβίωσε στις καρδιές των ανθρώπων τον τρόμο του βαμπίρ όσο κανένα άλλο! Τα εγκλήματα της Ουγγαρέζας κόμισσας Elizabeth Bathory (Báthory Erzsébet στα Ουγγρικά ή Alžbeta Bátoriová-Nádašdy στα Σλοβάκικα,) ήταν σατανικά πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα