Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Ο καπετάν Αντρέας Ζέπος: ένας γλεντζές, φιλάνθρωπος και θυμόσοφος ψαράς στην παραλία του Φαλήρου» του Ευάγγελου Αθηναίου


γράφει ο Βασίλης Σ. Ε. Τσίχλης, Δικηγόρος Πειραιώς  

“ο Καπετάν Αντρέας Ζέπος”
Παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Αθηναίου, «Ο καπετάν Αντρέας Ζέπος: ένας γλεντζές, φιλάνθρωπος και θυμόσοφος ψαράς στην παραλία του Φαλήρου», εκδόσεις Μουρούσια, Πειραιάς 2012.
«Όλοι καλάρουνε / μα δε πιάνουν ψάρια, / καλάρ’ ο Ζέπος / και πιάνει καλαμάρια…». Ακούγοντας το όμορφο νησιώτικο τραγούδι του μικρασιάτη Γιάννη Παπαϊωάννου (1913-1972), πίστευα ότι ο Ζέπος ήταν ο πιο τυχερός ψαράς! Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ την καταπληκτική ιστορία του, ότι ψάρευε στο Νέο Φάληρο ή ότι σύχναζε «στου Μπελαμί το ουζερί» (κεφ. 23) στην Παναγιά τη Μυρτιδιώτισσα, εκεί που και εγώ πήγα σχολείο.

Ενισχύστε την σεξουαλική σας ορμή με φυσικούς τρόπους!!





Τα βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος για την ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής για χιλιάδες χρόνια.

Η σεξουαλική ορμή μπορεί να επηρεαστεί με διάφορους τρόπους. Τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να επηρεάσουν την σεξουαλική ορμή. Προσωπικές περιστάσεις που σχετίζονται με την εργασία και την οικογένεια, μπορούν  να την αναστέλλει σε μεγάλο βαθμό. Καθώς και ψυχολογικοί παράγοντες, όπως η προσωπικότητα και το άγχος. Ο τρόπος ζωής, ιατρικές καταστάσεις, προβλήματα σχέσεων και τα φάρμακα μπορούν επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Ευτυχώς, υπάρχουν μια σειρά από φυσικές θεραπείες, τόσο για τους άνδρες και για τις γυναίκες, που μπορούν να βοηθήσουν. Παρακάτω αναφέρονται οι 6 πιο δημοφιλή:

Τα όνειρά μας ροζ




Να προσέλθει ο μάρτυρας, παρακαλώ. Πείτε μας, τι γνωρίζετε σχετικά με την υπόθεση; Ποιες είναι οι σχέσεις σας με το ζευγάρι; Από πότε βρίσκονται σε διάσταση; Είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Μένουν μαζί αλλά δεν κοιμούνται μαζί. Ναι. Για χάρη των παιδιών. Η σύζυγος επιλέγει τον καναπέ. Ο σύζυγος την κρεβατοκάμαρα. Πολλές φορές το αντίθετο. Συχνά παίρνει από ένα παιδί ο καθένας. Ναι, σαν αρκουδάκι για πιο ήρεμο ύπνο”. Βαρέθηκα να ακούω πια αυτές τις διαδικαστικές και περιττές ερωταπαντήσεις. 

Νομίζω ότι και η πρόεδρος του Δικαστηρίου το ίδιο κατά βάθος νιώθει. Το βλέπω στους μορφασμούς του προσώπου της, που προδίδουν ότι θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με ακόμα έναν αποτυχημένο γάμο. Πολύ πιθανόν και η ίδια να έχει κρύψει κάπου βαθιά μέσα στα συρτάρια της μερικές ληγμένες ληξιαρχικές πράξεις πλάι σε κολλημένους φακέλους ιδιόχειρων ευχών και να μη θέλει να επηρεαστεί η δίκαιη κρίση της. 

Αντίο πονοκέφαλοι: Φτιάξτε μόνες σας στο λεπτό, το ρόφημα που θα σας λυτρώσει!

Αντίο πονοκέφαλοι: Φτιάξτε μόνες σας στο λεπτό, το ρόφημα που θα σας λυτρώσει!

Αποχαιρετήστε τους επίμονους πονοκεφάλους τώρα!
Πονοκέφαλοι, ημικρανίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται ότι παλεύουν καθημερινά με αυτά. Θέλετε οι έντονοι ρυθμοί που κινούμαστε, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, το άγχος, η κούραση... ε, δε θέλει και πολύ! Η φράση το κεφάλι μου πάει να σπάσει, ακούγεται πολύ συχνά πια. Τι μπορείτε να κάνετ όμως για να ηρεμήσετε και να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο;

Έτσι θα "καθαρίσετε" τον υπολογιστή σας από τον ιό που λέει σας μπλόκαρε τον υπολογιστή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!! (Βήμα-βήμα όλες οι οδηγίες)



Αυτή τη στιγμή πολλοί υπολογιστές έχουν προσβληθεί με μια εφαρμογή ransomware η οποία μπλοκάρει τον υπολογιστή του χρήστη και ζητά λύτρα για την απελευθέρωσή του. Αυτός ο ιός είναι γνωστός και ως η απάτη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας (Metropolitan Police scam) για τον οποίο έχουμε αναφερθεί και παλιότερα.
Για την Ελλάδα εμφανίζεται ως ιός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος....

Τεχνολογία των Θεών

4


Με την δημοσίευση του βιβλίου, «The Day After Roswell», από τον απόστρατο συνταγματάρχη Philip Corso το αμφιλεγόμενο θέμα του αν ή όχι η ΗΠΑ απέκτησε εξωγήινη τεχνολογία, έγινε ξανά θέμα διαμάχης μεταξύ των πιστών και των σκεπτικιστών. Στο βιβλίο του ο Col. Corso υποστηρίζει ότι ήταν επικεφαλής ενός υπερ-μυστικού προγράμματος αντίστροφης μηχανικής που έσπειρε εξωγήινη τεχνολογία στις Αμερικανικές εταιρείες όπως η IBM, Hughes Aircraft, Bell Labs, και η Dow Corning. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν γνώριζαν την εξωγήινη προέλευση γιατί ο Corso, μέσω των επαφών του υπονοούσε ότι είχε κλαπεί από την Σοβιετική ένωση, όπως μας πληροφορεί ο Tim Swartz, και συνεχίζει …

Τραγούδια σε δύο δόσεις....


 
Από τον Κώστα Ζουγρή

Ενα από τα πιο συχνά μουσικά φαινόμενα στη δεκαετία του '60 ήταν τα τραγούδια που δημιουργήθηκαν ως απάντηση ή ήταν κάτι σαν συνέχεια σε ένα άλλο τραγούδι.
Η αιτία μάλλον πρέπει να αναζητηθεί στο ότι κάποιοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ήδη υπάρχουσα επιτυχία. Τα περισσότερα από αυτά δεν μπόρεσαν βέβαια να επαναλάβουν αυτό που είχε πετύχει το τραγούδι για το οποίο δημιουργήθηκαν ως απάντηση, αλλά έγιναν ένα κομμάτι από την ιστορία της μοντέρνας μουσικής.
Στη σχετικά πρόσφατη εποχή το φαινόμενο αυτό επανήλθε σε μικρότερο βαθμό, κυρίως στο χώρο του χιπ χοπ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική.


Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρο καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. 

Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους.

Μὴν ἀγγίζετε! Μὴ μᾶς σκοτώνετε!




Μὴ μοῦ σκοτώσετε τὸ νερό.
Μὴ μοῦ σκοτώσετε τὰ δέντρα.
Μὴ μοῦ ξεσκίστε αὐτὲς τὶς θεῖες σελίδες ποὺ τὶς γράψανε
τ᾿ ἀσύλληπτο φῶς κι ὁ ἀσύλληπτος χρόνος
κι ὅπου σταθῶ μὲ περιβάλλουν.
Μὴ μοῦ σκοτώσετε τῆς γῆς τὸ ποίημα!...
...Ἐπιστρατέψετε τὴν αἰωνιότητα,
ἀνάβοντας τὸ ἄστρο: «Ἀγάπη».

8 λόγοι να βάλεις το ρόδι στη διατροφή σου!


rodi1 8 λόγοι να βάλεις το ρόδι στη διατροφή σου!Το ρόδι είναι ένα ακόμη αντιοξειδωτικό φρούτο.
Έχει μία ιδιαίτερη στυφή γεύση, γι αυτό δεν το επιλέγουν αρκετοί. Ωστόσο είναι γλυκό φρούτο, το οποίο γίνεται και χυμός. Έχει τρομερές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σας και είναι ένα φρούτο που είναι σχεδόν απαραίτητο για όσους ακολουθούν μία δίαιτα, μία υγιεινή διατροφή.
Δείτε κάποιες από τις σπουδαίες ιδιότητες του παρακάτω:

Όλα για όλους, με όλους!


γραφει ο αρισταρχος
frightΠιάνω την σκέψη μου που πετάει χωρίς προορισμό και λογική. Έτσι σαν αετός που ψάχνει για την λεία του και φέρνει ένα γύρω πάνω από όλους και πάνω από όλα. Ύστερα ζουμάρει πάνω σε κάτι που μόνο αυτή βλέπει και στην βουτιά επάνω εξοστρακίζεται σε χίλιες μεριές και χάνεται σαν να μην υπήρξε ποτέ. Δεν ξέρω ούτε πόση ώρα πέρασε ούτε καν τι έγινε. Μόνο μια αμηχανία κι από πάνω σαν Δαμόκλειο σπάθη όλα μου τα προβλήματα άλυτα και επικίνδυνα να ζητούν διέξοδο.

6 ευεργετικά προϊόντα για την υγεία από το «φαρμακείο» της φύσης




Το δεντρολίβανο, η κανέλα, ο βασιλικός και πολλά άλλα πάμφθηνα προϊόντα της φύσης, όχι μόνο δίνουν γεύση στις τροφές αλλά παρέχουν απλόχερα τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία μας.
H κανέλα, το γαρίφαλο, το φασκόμηλο, ο μαϊντανός, ο κόλιανδρος, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι έχουν αντικαρκινική δράση και είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα, που επιβεβαιώνουν τη φράση «φαρμακείο» της φύσης. Ποια άλλα βότανα είναι ευεργετικά για την υγεία;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ...

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ερχόμαστε από μακριά και πηγαίνουμε ακόμη μακρύτερα!



Αυτό είναι το πεπρωμένο μας, η μοίρα μας.

Αυτό είναι η «θεϊκή» αποστολή μας:

¨ Να εξανθρωπίσουμε και να επανελληνίσουμε την Οικουμένη με τα νάματα των ανθρώπων, οι οποίοι συνέθεσαν το ¨Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα¨ και τον ¨Πανανθρώπινο εκείνο Πολιτισμό¨. 

Αυτή είναι η πορεία μας . . .

10+1 σνακ που… καίνε το λίπος



Ό,τι τρώτε μεταξύ των γευμάτων, έχει μεγαλύτερη σημασία από όσο ίσως νομίζετε. Οι παρακάτω τροφές ενισχύουν το μεταβολισμό και μάλιστα βοηθούν στην απώλεια βάρους.
Σε όλους μας αρέσει να… τσιμπολογάμε, σχεδόν τόσο πολύ, όσο θέλουμε να χάσουμε και βάρος. Όμως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA), η συνήθειά μας να τρώμε μια λιχουδιά κάθε τόσο, μπορεί να μας «φορτώσει» με πολλές θερμίδες και πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά.
Κι όμως, αν το κάνουμε σωστά, το τσιμπολόγημα μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς μας και να μας εφοδιάσει με σημαντικά διατροφικά οφέλη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα