Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Η αδυσώπητη δημογραφική μας αποσάθρωση!

Ως ακατάσχετη διάβρωση πληθυσμιακών δεδομένων.
δημογραφικόΕΝΑ καθαυτό πρόβλημα αιχμής, που ενώ συνιστά βραδυφλεγές εκρηκτικό μίγμα για τους Έλληνες, εντούτοις δεν διεγείρει άμεσες ανησυχίες, είναι το δημογραφικό.
Που εξελίσσεται σιωπηρά ως ακατάσχετη πληθυσμιακή (και όχι μόνο) αιμορραγία, καθώς στην πρώτη γραμμή των ελληνικών προτεραιοτήτων, ιεραρχούνται κυρίως όσα βαναύσως δυναστεύουν την εθνική καθημερινότητα. Οπόταν και οι αυτόδηλοι κίνδυνοι από την αντίστροφη μέτρηση όσον αφορά τους δημογραφικούς αριθμούς και τις αναπαραγόμενες συνέπειες, περιθωριοποιείται. Ό,τι χειρότερο.

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ -ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ -ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Γεια σας φίλοι μου!




Σήμερα θα αναλύσουμε την ιδέα της Αθανασίας, της Μετεμψύχωσης , και της Μετενσάρκωσης, πάντα κάτω από το ποσοστό συνείδησης που  διαπερνά μέσα από το φορέα της προσωπικότητας μου, την παρούσα στιγμή!

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

Να δεις το δώρο του δημιουργού στον άνθρωπο!




Την αναβάθμιση της ανθρώπινης συνείδησης!
Να το δει ο άνθρωπος σαν ευκαιρία, όπως όλες όσες συμβαίνουν κάθε στιγμή, με τις ανάλογες ιδιότητες τους! 

Γιγαντιαίο κομμάτι του Ήλιου κατευθύνεται προς τη Γη με 2 εκ. μίλια την ώρα!(Βίντεο)



Οι επιστήμονες ανησυχούν, καθώς οι τελευταίες εικόνες δείχνουν μία γιγαντιαία μαύρη τρύπα πάνω στον ήλιο.
Περιγράφουν πραγματικά στο βίντεο παρακάτω, ότι ένα μεγάλο μέρος του ήλιου να»λείπει».
Αναφέρουν ότι το κομμάτι του ήλιου έρχεται προς εμάς με περίπου 2 εκατομμύρια μίλια την ώρα.
Το κομμάτι που λείπει είναι περίπου 80 φορές πιο μεγάλο από τη Γη.

Συγχωρούμε πάντα κάτι δικό μας


Οι άλλοι άνθρωποι γύρω µας, λειτουργούν σαν καθρέφτες. Δηλαδή µας καθρεφτίζουν, κάποια δικά µας σημεία. 'Όσοι από αυτούς µας αφήνουν εντελώς αδιάφορους, µε ό,τι κι αν κάνουν, όποια κι αν είναι η συμπεριφορά τους, τότε δεν έχουμε τίποτα να μάθουμε από αυτούς.
 
Όταν θαυμάζουμε κάποιον, θαυμάζουμε σ' αυτόν κάποια κοινά µας σημεία. Είναι κοινά µε τα δικά µας γι' αυτό τα αναγνωρίζουμε. Μόνο ό, τι είναι συμβατό µε µας, το αναγνωρίζουμε στους άλλους.

Ακριβώς έτσι αντιδρούμε όλοι Όταν λοιπόν δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε κάποιον στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τον εαυτό µας για το ίδιο πράγμα. Έχουμε δηλαδή κι εμείς µια αντίστοιχη συμπεριφορά σε άλλους, ή έχουμε ενδόμυχη επιθυμία για τέτοια συμπεριφορά. Την απορρίπτουμε όμως, ή την καταπιέζουμε.

Αποδέσμευση “καλού κακού” συναισθήματος

Deepak Chopra: Αποδέσμευση καλού – κακού συναισθήματος

Μια προσεκτική ενδοσκόπηση θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν μέσα μας πολλές προσωπικότητες που ανταγωνίζονται ποιά θα χρησιμοποιήσει το σώμα σας.
Για παράδειγμα, η σύγκρουση ανάμεσα στο “καλό” και το “κακό” γεννάει δύο προσωπικότητες: του αγίου και του αμαρτωλού.
Αυτές δεν παύουν ποτέ να διαπληκτίζονται – η μια πλευρά ελπίζει διαρκώς να είναι αρκετά καλή ώστε να ικανοποιήσει το Θεό, ενώ η άλλη αφήνεται στα “κακά” της ένστικτα, που δεν μπορούν πάντα να αναχαιτισθούν.

Πως Να ξεχωρίσεις Ενα Πολεμιστή (Αυθεντικό)

Πως να ξεχωρίσεις ένα αυθεντικό πολεμιστή από τους μουσαντένιους, γιατί ναι υπάρχουν και τέτοιοι. Συνήθως μέσα στις πόλεις κυριαρχούν οι δεύτεροι. Μπορείς όμως να τους ξεχωρίσεις αν γνωρίζεις τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Επίσης είναι χρήσιμο αν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά ενός πολεμιστή για να γνωρίζεις ΕΣΥ που ακριβώς βρίσκεσαι στο μονοπάτι που ακολουθείς. Διαβασε τις αλλά μην μείνεις στο διάβασμα.Εκτύπωσε τις και κρέμασε τις στον υπολογιστή σου να έχεις σημείο αναφοράς καθημερινά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα