Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Χεστήκαμε πάνω μας

Χεστήκαμε πάνω μας

Ρίγος αγωνίας διαπέρασε τους Έλληνες πολίτες όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και ζήτησε να καθίσει. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αδιαθεσία του Αντώνη, οφείλεται στο μικρόβιο mazikus parapliroforius.

Ο νευρολόγος ψυχίατρος δρ. Νίκος Παπαδόπουλος εξηγεί:

Η στρατηγική Ομπάμα για νίκη στη Συρία


Tου David Ignatius - Aρθρογράφου της Washington Post

Οι επικριτές του έχουν δίκιο όταν ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δεν διαθέτει στρατηγική για στρατιωτική νίκη στη Συρία. Στην πραγματικότητα, παρά την απόφασή του την περασμένη εβδομάδα να εξοπλίσει τους αντάρτες, ο Ομπάμα τάσσεται υπέρ μιας διπλωματικής λύσης που θα προκύψει ύστερα από διαπραγμάτευση. 

Πρόκειται για μια στρατηγική που δημιουργεί σύγχυση και η οποία έχει πολλούς στόχους: ο Ομπάμα θέλει να ενισχύσει τις μετριοπαθείς δυνάμεις της αντιπολίτευσης υπό τον στρατηγό Σαλίμ Ιντρίς, έως ότου γίνουν αρκετά ισχυρές ώστε να διαπραγματευτούν τη συγκρότηση μιας μεταβατικής κυβέρνησης.

INDERAL: χωρίς αυτό, κάποιοι καρδιοπαθείς πεθαίνουν. Κι όμως....


  
 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Πήγε να βγει μερικές φορές στη δημοσιότητα. Άλλες τόσες «θάφτηκε».
Νεκροθάφτης; Ποιός άλλος; (Πέραν των διαφόρων Πολιτειακών Οργάνων) κυρίως τα «επίσημα», τα «Μεγάλα ΜΜΕ».
Όχι πως τα «μικρότερα» και δη τα «διαδικτυακά» (βλ. blogs) πάνε πίσω.
Βλέπεις, αν τα ΜΜΕ δεν αποφασίσουν ν’ ασχοληθούν μ’ ένα θέμα, αυτό απλά «δεν σηκώνεται». Σιγά μην αποφασίσει η Πολιτεία να δημιουργήσει «Ομάδες Ερεύνης» για τέτοια ζητήματα ώστε να έχει «αποτελέσματα» πριν αναμειχθούν τα ΜΜΕ.
Ο λόγος για τα «φάρμακα».

Νίκη "χρυσάφι" - Σταματούν οι εργασίες στις Σκουριές

pezoporia skouries4


Πριν από λίγο το δικαστήριο εκδίκασε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν χθες οι κάτοικοι της Β.Α Χαλκιδικής ώστε να σταματήσουν πάσης φύσεως εργασίες στο Καρατζά λάκκο από την εταιρεία εξόρυξης χρυσού.

Καταρρίπτουμε (επιτέλους) 7 μύθους για το κάψιμο των θερμίδων



Ασκηθείτε με άδειο στομάχι, σιγουρευτείτε ότι θα γεμίσετε τουλάχιστον 2 κουβάδες…ιδρώτα κατά την τακτική σας προπόνηση, τρώτε 5 μικρά γεύματα την ημέρα και άλλες τέτοιου τύπου οδηγίες, έχουν κατακτήσει τη λίστα των «Do’s and Don’t’s» για το επιτυχημένο κάψιμο των θερμίδων.


Αλήθεια πόσες από αυτές τις βαθυστόχαστες και «επιτυχημένες» (όπως τουλάχιστον πλασάρονται) οδηγίες δεν είναι παρά μύθοι; 

18 προβλήματα των ποδιών που σας προειδοποιούν για την υγεία σας!


Συντάκτες: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Θάλεια Γούτου, αισθητικός-κοσμητολόγος

Τα πόδια μας είναι ίσως το σημείο του σώματος που καταπονείται περισσότερο καθώς κουβαλούν όλο μας το βάρος και μας στηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. 

Τι μπορεί όμως να μας πει η υγεία των ποδιών μας για τη συνολική υγεία του οργανισμού;

ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ




Το ανοσοποιητικό μας σύστημα, πρέπει να είναι ισχυρό, ώστε να καταπολεμά τα μικρόβια και τους ιούς που «κρύβονται» στον οργανισμό μας. Γερό ανοσοποιητικό σύστημα σημαίνει ευεξία, ζωντάνια , καλό πεπτικό σύστημα, και βεβαίως υγιές δέρμα χωρίς αλλεργίες. Δερματολογικές παθήσεις, και βεβαίως χωρίς ρυτίδες .Δυστυχώς όμως, η σύγχρονη ζωή κάνει δύσκολη την τήρηση ενός προγράμματος σωστής διατροφής, γεγονός που καθιστά απαραίτητη πολλές φορές τη λήψη συμπληρωμάτων και βοτάνων. Ας μην ξεχνάμε και ότι ακόμα και στην περίπτωση που κάνουμε σωστή διατροφή αυτό που τρώμε χάνει το 40% περίπου της θρεπτικής του άξιας μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας βάσει δημοσιευμένων κλινικών μελετών πανεπιστήμιων ιατρικής. Πολλές υγιεινές τροφές και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να εμποδίσουν πολλές ασθένειες. Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, βρίσκονται σε όλο το σώμα μας -στις αμυγδαλές, στους λεμφαδένες, στη σπλήνα, στον θύμο αδένα και στο μυελό των οστών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Πραγματική Γνώση των Αιτίων Δίνει τις Απαντήσεις!

O καρκίνος είναι μια κατάρα για το ανθρώπινο γένος. Αν και υπήρχε από την αρχαιότητα ο σύγχρονος τρόπος ζωής φαίνεται πως τον ευνοεί ιδιαίτερα. Ακόμη και σήμερα μια διάγνωση καρκίνου ισοδυναμεί συχνά με βέβαιο θάνατο. Γι’ αυτό και τα περισσότερα θύματά της επάρατης νόσου τείνουν να την αντιμετωπίζουν μοιρολατρικά. Ωστόσο υπάρχει ελπίδα. Η γνώση των πραγματικών αιτιών του καρκίνου και η ανάλογη αντιμετώπιση τους, μπορεί να οδηγήσει στην ανάσχεση της νόσου, ακόμη και στην οριστική θεραπεία της. Διαβάστε πως μπορείτε να προστατευτείτε, να αντιμετωπίσετε ακόμη και να νικήσετε την επάρατη νόσο…

Οι περίφημοι νόμοι του Μέρφυ....


Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσεις στην καθημερινή σας ζωή που έχετε αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν όλα να πηγαίνουν τόσο στραβα...;» Μία σοφή απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει συνήθως κάποιος από τους ξακουστούς νόμους τουMurphy. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πώς γεννήθηκαν αυτοί οι διασκεδαστικοί και πολύ εύστοχοι νόμοι. 


Προέλευση των νόμων

Οι νόμοι του Μέρφυ, που συνοψίζονται στη φράση «Αν ο,τιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει...», γεννήθηκαν στην αεροπορική βάση Edwards των Η.Π.Α. το 1949. Ο μηχανικός αεροσκαφών Edward Murphy δούλευε ένα project και επιδίωκε να διαπιστώσει πόσο ισχυρή απότομη επιβράδυνση μπορεί να δεχτεί το άτομο σε μία σύγκρουση. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά και δεν οδηγούνταν σε αποτέλεσμα, ώσπου μια μέρα ανακάλυψε πως ένα καλώδιο δεν είχε συνδεθεί σωστά και δημιουργούσε το πρόβλημα. Εκείνη την ημέρα ο ανώτερός του του είπε την εξής φράση: «Αν υπάρχει τρόπος να κάνεις κάτι λάθος, τότε σίγουρα εσύ μπορείς να τον ανακαλύψεις…».

Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου


vlakeia

“…Το βαρύ φορτίο των συμφορών και των αθλιοτήτων που πρέπει να υποφέρουν τα ανθρώπινα όντα, είτε σαν άτομα, είτε σαν μέλη μιας οργανωμένης κοινωνίας, είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα του εντελώς απίθανου – και θα τολμούσα να πω βλακώδους – τρόπου με τον οποίο οργανώθηκε η ζωή από τις απαρχές της.” CIPOLLA CARLO
Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.

Για όλα τα δωμάτια -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Make your own modern rug

Ακόμα κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σας, είναι μια εύκολη κατασκευή που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Πολλές φορές σας λέω για τα παλιά σας μπλουζάκια που έχουν φθαρεί ''να μην τα πετάτε'' ο λόγος είναι ότι πολλές φορές υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Όπως σήμερα, μπορείτε να φτιάξετε μικρά χαλάκια και να διακοσμήσετε από το σαλόνι έως και τον κήπο σας. Σκεφτήκατε ότι θα τα πετάγατε......αξιοποιήστε τα λοιπόν.

Επικοινωνούμε στ'αλήθεια; Τότε γιατί δεν καταλαβαινόμαστε; (η ανθρώπινη γλώσσα...)

Επικοινωνούμε στ'αλήθεια; Τότε γιατί δεν καταλαβαινόμαστε; (η ανθρώπινη γλώσσα...)


Αν είχαμε κάποιες απορίες, για παράδειγμα από τη Βίβλο, και ρωτούσαμε να μας απαντήσουν δύο Χριστιανοί που την έχουν διαβάσει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίρναμε δύο διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα με την ερμηνεία και την κατανόηση που θα είχε ο καθένας από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου…
…για τον έναν ο Ιησούς Χριστός θα εννοούσε το ένα και για τον άλλο το άλλο…

Αν ρωτούσαμε δύο ανθρώπους που έτυχε να είναι μάρτυρες σε ένα περιστατικό, έναν καβγά για παράδειγμα, ποιος είχε δίκιο…είναι βέβαιο ότι και πάλι αυτοί θα μας έδιναν ο καθένας τη δική του ερμηνεία…

Αποκαλύφθηκε το μυστικό του μάγου Dynamo (Βίντεο)



 Όταν ο μάγος Dynamo εθεάθη να βολτάρει στο Λονδίνο αιωρούμενος έξω από ένα από τα κλασσικά διώροφα κόκκινα λεωφορεία της Βρετανίας με μοναδικό στήριγμα την παλάμη του...
πολλοί απόρησαν για το πώς κατάφερνε το εντυπωσιακό αυτό νούμερο. Η απάντηση ίσως έρχεται από το παρελθόν και από την performance ενός Γερμανού καλλιτέχνη ο οποίος έκανε κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας αντί για λεωφορείο έναν τοίχο.

Άδεια σε καρκινογόνο -απαγορευμένο φυτοφάρμακο!





Με τις ευλογίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης , καρκινογόνο φυτοφάρμακο παίρνει εδώ και 4 χρόνια άδεια "προσωρινής" κυκλοφορίας!
Την καταγγελία έκανε η Greenpeace, η οποία χαρακτηρίζει αναίσχυντη την πρακτική του αρμόδιου υπουργού Θανάση Τσαυτάρη όσον αφορά στις ‘προσωρινές’ εγκρίσεις 120 ημερών που δίνονται εδώ και 4 χρόνια για χρήση της απαγορευμένης εντός ΕΕ, εξαιρετικά επικίνδυνης, τοξικής και ύποπτης για καρκινογένεσεις δραστικής ουσίας 1,3-dichlοropropene σε φυτοφάρμακα.

Δύο φορές γύρω από τη Γη γύρισε ο μετεωρίτης του Τσέλιαμπινσκ

Δύο φορές γύρω από τη Γη γύρισε ο μετεωρίτης του Τσέλιαμπινσκ



Τόσο ισχυρός ώστε να γυρίσει δύο φορές γύρω από τη Γη ήταν ο αστεροειδής που χτύπησε τον περασμένο Φεβρουάριο τη Ρωσία, όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες.
Χρησιμοποίησαν ένα σύστημα αισθητήρων που είχε εγκατασταθεί για την ανίχνευση πυρηνικών δοκιμών και δήλωσαν ότι ο μετεωρίτης ήταν το πιο ισχυρό περιστατικό που έχει καταγράψει ποτέ το σύστημα.
Η μελέτη αυτή καταγράφηκε στο περιοδικό Geophysical Research Letters.

Μυστηριώδεις Γιγαντιαία Δαχτυλίδια Του Ουρανού Εμφανίζονται Πάνω Από Την Κοπεγχάγη Το 2013!!!


Τι στον κόσμο είναι αυτά τα παράξενα «δαχτυλίδια του ουρανού» που εμφανίζονται στον ουρανό σε διάφορες τοποθεσίες στην Κοπεγχάγη; 

Είναι αυτό το «νέφος» από το παγκόσμιο πρόγραμμα τροποποίησης του καιρού; Είναι ένα είδος νέων UFO ή εξωγήινης ζωής; Σίγουρα μοιάζουν με γιγαντιαία δαχτυλίδια καπνού. 

Μήπως κάποιος επάνω στους ουρανούς απολαμβάνει ένα τσιγάρο; Είναι απλά φυσικά φαινόμενα;  Το UFO Sightings Hotspot έχει μια ενδιαφέρουσα άποψη. Οι σκέψεις τους παρακάτω.

Βάμμα Καγιέν για τόνωση, καρδιοπάθειες, δυσπεψίες και εγκεφαλικά!


Το βάμμα Καγιέν συνίσταται:

  • Καρδιοπάθειες
  • Πρόληψη εγκεφαλικού
  • δυσπεψία
  • τόνωση
Υλικά: 
  • πιπεριές καγιέν
  • Διάφορες καυτερές πιπεριές
  • αλκοόλ περιεκτικότητας 50% 
Θεραπευτική δράση: 

Πως να συρρικνώσετε ένα σπυράκι σε λίγα λεπτά!



Η λύση είναι μία για τα σπυράκια που εμφανίζονται ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, και 

βρίσκετε εδώ!

7 αμφιλεγόμενες ιατρικές θεωρίες που είναι αληθινές

Πολλές φορές στον τομέα των επιστημών ακούγονται πράγματα και αποδεικνύονται θεωρίες, που σοκάρουν και δημιουργούν «πόλεμο» μεταξύ των ειδικών. Αυτό είναι το μεγαλείο της εξέλιξης. Ωστόσο, αρκετές από τις αμφιλεγόμενες ιατρικές αποκαλύψεις, είναι πέρα για πέρα αληθινές.



Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα
Οι πρώτες μελέτες που συνδέουν το κάπνισμα με τον καρκίνο του πνεύμονα υπήρχαν ήδη από το 1939, αλλά πολλοί γιατροί ισχυρίστηκαν ότι ο καρκίνος σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε άλλους παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 η «αμφίβολη» ιατρική θεωρία βέβαια αποδείχτηκε πραγματικότητα.

Μαγικός Χυμός Ενέργειας!


Γιατί λέγεται μαγικός χυμός; Γιατί σου δίνει ενέργεια στην στιγμή! Όχι δεν έχει μέσα λίγη από την μαγική μαρμίτα του Αστερίξ. Έχει μπανάνες, το φρούτο που τρώνε οι αθλητές πριν την προπόνηση για να έχουν ενέργεια, αχλάδια, που τα σάκχαρα τους δίνουν στον οργανισμό άμεση ενέργεια και κόκκινα φρούτα (μήλο, βύσσινο) των οποίων η κατανάλωση στέλνει μήνυμα ενέργειας στον εγκέφαλο. Και τέλος, έχει καρύδια, που έχουν μια ουσία απαραίτητη για ενεργοποίηση του οργανισμού (μαγγάνιο). Τώρα που το σκέφτομαι, λες ο Αστερίξ να έπινε έναν παρόμοιο χυμό;

Ποιες είναι οι 5 «παρενέργειες» της άσκησης;

Αν και η τακτική άσκηση βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία, ανεβάζει τη διάθεση και χτίζει τη μυϊκή μάζα, αρκετές φορές, όπως θα έχετε παρατηρήσει, προκαλεί «παρενέργειες» στο σώμα με δυσάρεστη αίσθηση. Ποιες είναι αυτές και πώς μπορούμε να τις περιορίσουμε;

Αφού η άσκηση είναι ευεργετική για τη σωματική και πνευματική υγεία και ευεξία, τότε «Γιατί γινόμαστε κατακόκκινοι; Γιατί «τρέχει» η μύτη μας; Γιατί αισθανόμαστε «μαχαιριές» στα πλευρά;» Αυτά και άλλα αρνητικά συμπτώματα της άσκησης, απαντώνται ευθύς αμέσως.

Κομπούχα, το ζωντανό τσάι και πως παρασκευάζεται.


Ενδεχομένως να την ξέρετε και ως «τσάι της Μαντζουρίας». Όσοι τη χρησιμοποιούν της αποδίδουν τόσες ιδιότητες που θα χρειάζονταν πολλές σελίδες για να απαριθμηθούν. Στην πραγματικότητα, οι «θαυματουργές» ιδιότητες της κομπούχα έφτασαν στο δυτικό κόσμο από την Ανατολή και διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα μέσω της εμπειρικής χρήσης, καθώς δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί επιστημονικές έρευνες που να τις επιβεβαιώνουν. 

Παρανοικές συνωμοσίες.Λογικές απορίες.



Θεωρίες συνωμοσίας,το θέατρο του παραλόγου,εκεί που η λογική πάει περίπατο και η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.Απαντήσεις σε λογικές ερωτήσεις μην περιμένετε ποτέ από συνωμοσιολόγους και βέβαια ούτε αποδείξεις και στοιχεία που να τεκμηριώνουν τα λεγόμενα τους.

Θεωρία 1.

Η ελίτ θα δημιουργήσει πολέμους με σκοπό το κέρδος.

Μία φανταστική ιστορία ή… μπορεί και όχι.


-Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω γιατρέ μου, δεν ξέρω καν γιατί είμαι εδώ.
-Αλήθεια, πώς το αποφάσισες να έρθεις; Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε να κλείσεις ραντεβού για σήμερα;
-Δεν ξέρω. Νομίζω πως αν δεν επέμενε τόσο η Νότα δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αυτή έκλεισε το ραντεβού για σήμερα. Αυτή πιστεύει ότι χρειάζομαι βοήθεια.
-Στηρίζεται κάπου και το πιστεύει αυτό ή είναι απλά η γνώμη της;
-Τι να σου πω, μάλλον έχει κάπου δίκαιο. Δεν είμαι καλά τώρα τελευταία αλλά ότι χρειάζομαι και ψυχίατρο αυτό δεν το πιστεύω. Δεν θέλω να σε προσβάλλω γιατρέ μου αλλά και ψυχίατρο! Καταλαβαίνεις.

Εντυπωσιακές Οπτικές Ψευδαισθήσεις Στα Τούβλα Των Κτιρίων

Εντυπωσιακές, Μνημειώδεις, Οπτικές Ψευδαισθήσεις. Ναι έχουμε εντυπωσιαστεί, από το έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από τον Πορτογάλο καλλιτέχνη Alexandre Farto. Όπως βλέπετε ο Alexandre … σκαλίζει με απίστευτη τεχνική, πορτρέτα πρόσωπο, στο τούβλα και στο κονίαμα των κτιρίων.
Η Daily Mail αναφέρει πώς ο Άλεξ έχει εμπνευστεί από τα τείχη και τις πλευρές των παλαιών κτιρίων γύρω από την πόλη, της Λισσαβόνας,  με μια εντυπωσιακή επιλογή από πορτρέτα, πιστεύει πως θα εμπνεύσει τους ανθρώπους και θα τους δούμε, πέρα από αυτό που συναντάμε στα μάτια τους. Απολαύστε τον
Alexandre Farto...PIC FROM CATERS NEWS - pictured is artwork by ALEXANDRE FARTO - This artist is a real Andy Wall-hole, making incredible face portraits from just the bricks and mortar of everyday buildings.<br />
The striking often haunting Banksy-like artwork is the brainchild of Portuguese artist Alexandre Farto.Peppered on the walls and sides of old buildings around his native Lisbon, in Portugal, 23-year-old Alex has created an impressive number of portraits.And he hopes his work is not just another brick in the wall as he wants his faces in the city to inspire people and make them see more than just meets their eyes.As well Lisbon Alex has also etched his mark into other buildings across Europe.He said: With my work, I try to delve into the several layers that compose the edifice of history, to take the shadows cast by this model of uniform development to try and understand what lies behind it.SEE CATERS COPY / RF</p>
<p>

Βρέθηκε το μυστικό της αιώνιας νεότητας;


Το μυστικό για την αιώνια νεότητα ίσως βρίσκεται στο ''ξύπνημα'' των βλαστοκυττάρων που ''κοιμούνται'' στο δέρμα μας, υποστηρίζει μια νέα έρευνα.

Με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε την ικανότητα να ωθούμε αυτά τα κύτταρα να βρίσκονται σε δράση ώστε να αναγεννούν κατεστραμμένο δέρμα.
Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ανακάλυψη αυτή μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη αποτελεσματικότερων θεραπειών ομορφιάς για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Τὸ λευκὸ στὶς τελετές.

Τὸ λευκὸ στὶς τελετές.

Ἀπό ποῦ προῆλθε ἡ ἐσφαλμένη ἰδέα ὅ,τι στίς τελετές πρέπει νά φέρουμε λευκά κι ὄχι ἔγχρωμα;;
Κάποτε στὴν Ἀγγλία τοῦ 19ου αἰῶνος γεννήθηκε μία γελοία ψευδοσυμβολικὴ τῶν χρωμάτων καὶ εἶπαν: 
Λευκὸ ἴσον ΑΓΝΟΤΗΣ καὶ θὰ φοροῦν τὰ ἀγνά μας κορίτσα λευκὰ νυφικά (στὸν Ἑλληνικό, ῥωμαϊκὸ καὶ στὸν λαϊκό μας πολιτισμό, ἡ νύφη φοράει κόκκινο!!!)
Πιθηκίζομε κι ἐδῶ, κάθε βλακιούλα τῶν Εὐρωπαίων.

Πόσο καρπούζι μπορώ να φάω κάνοντας δίαιτα




Όταν κάποιος βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους θα πρέπει να ελέγχει τις θερμίδες που καθημερινά προσλαμβάνει μέσα από τα τρόφιμα που καταναλώνει. Ακόμη και από τα φρούτα. 
Ένα θέμα που τίθεται το καλοκαίρι είναι τί εννοούμε λέγοντας ένα φρούτο, καθώς οι μερίδες είναι λίγο σχετικές. Το χειμώνα τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς τα φρούτα είναι από μόνα τους πιο μεριδοποιημένα και μιλάμε για ένα μήλο ένα πορτοκάλι κ.λ.π. Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα είναι λίγο σχετικά.

«Ο ΝΕΡΑΪΔΟΣΠΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΑΚΙΩΝ» – Θρύλος της Κρήτης



Οι Αστρακοί είναι χωριό του νομού Ηρακλείου, στην αριστερή πλευρά της κοιλάδας του ποταμού Καρτερού κι έχει δύο οικισμούς τον παλαιό και τον νέο. Στην κοίτη του ποταμού, κάτω από το χωριό υπάρχει το σπήλαιο Νεραϊδόσπηλιος, μέσα στο οποίο υπάρχει πηγή.

Ο θρύλος λέει πως σ’ αυτή την σπηλιά που είναι χωμένη μέσα στο φαράγγι, με τις πολλές πηγές, τα γάργαρα νερά και την πλούσια βλάστηση γύρω της, είχαν διαλέξει να κατοικήσουν οι νεράιδες! 


Μια νύχτα, ένας νεαρός λυράρης, άκουσε το τραγούδι τους κι από περιέργεια μπήκε στη σπηλιά. Κι εκεί τις είδε, λουσμένες στο φως, ντυμένες μ’ αραχνοΰφαντα πέπλα και λυτά μαλλιά χόρευαν και τραγουδούσαν! Συνεπαρμένος απ’ την γλυκιά μελωδία που χυνόταν στην αέρα και μαγεμένος απ’ τον χορό τους, έπιασε ασυναίσθητα τη λύρα του και τις συνόδεψε στο χορό.

ΚΑΡΜΑ, ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.. (ΒΙΝΤΕΟ)



Κάθε ψυχή στο διάβα των ενσαρκώσεών της περνάει από διάφορα στάδια μάθησης και εξέλιξης, ώστε να φθάσει στον τελικό της σκοπό, την εξομοίωσή της με το Θείο.

Όσο πιο κοντά φθάνει μία ψυχή στη Συμπαντική, Θεϊκή Ουσία, τόσο αναπτύσσει μία εσωτερική παρόρμηση να φανεί χρήσιμη και να προσφέρει στο Ουράνιο Σχέδιο. Στη βοήθεια, δηλαδή, της εξέλιξης και της επιμόρφωσης άλλων, νεαρότερων και άγουρων ψυχών. Και όχι μόνο.... ανάλογα τις ανάγκες του Κοσμικού Σχεδίου, μπορεί να ταχτεί και να υπηρετήσει μία θητεία, σαν ένας Συμπαντικός στρατιώτης. 


Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για το κάρμα και την εξέλιξη...

--- ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - CITIZEN HEARING ON DISCLOSURE». ---

«If the Congress won't do its job, the people will - Αν δεν κάνει το Κογκρέσο την δουλειά του, θα την κάνουν οι άνθρωποι». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα μετά το τέλος του συνεδρίου για την «Ακρόαση Πολιτών για την Αποκάλυψη - Citizen Hearing On Disclosure» που πραγματοποιήθηκε στο National Press Club της Ουάσιγκτον, από τις 29 Απριλίου έως 3 Μαΐου του 2013, παρουσία έξι πρώην μελών του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών και πάνω από 40 ερευνητών, ακτιβιστών, πολιτικών ηγετών και στρατιωτικών από δέκα χώρες του πλανήτη, σχετικά με την απόκρυψη στοιχείων που αφορούν την εξωγήινη παρουσία στη Γη.

Ξέρεις τα πάντα για τα αβγά; Μάθε 7 πράγματα που δεν τα φανταζόσουν!

αυγά

Τα αβγά είναι ένας εύκολος τρόπος να ενισχύσουμε την διατροφή μας με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνη και άλλα θρεπτικά συστατικά. Και ενώ είναι γνωστή η επιστημονική διχογνωμία για την επίδραση τους στην υγεία της καρδιάς, οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι …σε μια υγιεινή διατροφή τα αβγά έχουν τη δική τους θέση.

Μάλιστα, μελέτη έχει αποδείξει ότι τα αβγά στο πρωινό γεύμα, συγκριτικά με τα δημητριακά ή την παντελή απουσία πρωινού, συντελούν στη μείωση της λιγούρας για τροφές με ζάχαρη και λιπαρά, μετέπειτα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι τα αβγά είναι πανταχού παρόντα, ελάχιστα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε γι’ αυτά. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω μερικές βασικές πληροφορίες για τα αβγά:

Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ – Η «ΣΚΑΛΑ» ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ



Οι άνθρωποι έχουν περίπου [100] τρισεκατομμύρια η [10 εις την δεκάτη τετάρτη] κύτταρα, αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των κυττάρων ενός ανθρώπινου οργανισμού με το μήκος της Ελληνικής διπλής βίο-νανοελικας μέσα σε ένα από αυτά, δηλαδή, [198] εκατοστά του μέτρου έχουμε,[198Χ100.000.000.000.000 = 198.000.000.000.000 εκατοστά του μέτρου]

ΠΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΕΑΣ



Κύλικας του 4ου π.χ. αιώνα Μουσείο Βερολίνου, όπου κάποιος παρατηρεί την Πυθία από την μια μεριά , τον Αιγέα* από την άλλη και στη μέση ένα πόλο λευκό να τους χωρίζει.

*Αιγεύς =Βασιλέας των Αθηναίων πατέρας του Θησέα.
Αποκωδικοποίηση τον όσων παρατηρούμε στον κύλικα.
Μαύρο –λευκό-κοκκινο τα μοναδικά χρώματα του κύλικα, τα τρία στάδια του διαλογισμού.

Η Πυθία [ Ελληνική Έλικα] κρατά στο ΔΕΞΙ της χέρι [δεξί μυαλό] κλαδάκι δάφνης με επτά[7] φυλλα.Συμβολιζουν και εδώ το γονιδιωμα αγγελιοφόρος [ mR.N.A] με τα [7] αμινοξεα.Απο τον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού απορρέει η ιερή γνώση.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ





Το μυστηριο που καλυπτε τοσα χρονια την αποκωδικοποιηση των συμβολων της αιθουσας του θρονου του ανακτορου της Κνωσου ηρθε η ωρα να λυθει.
Δεν ανήκουν στα ίχνη που άφησε πίσω της η Αθηνά, όπως τα μεγαλιθικά μνημεία των Μυκηνών που κατασκευάστηκαν έτσι ώστε να αντέξουν στον χρόνο και να σωθούν οι πληροφορίες που μετέφεραν οι διαστάσεις τους, αυτά σωθήκαν «τυχαία» και ερευνώντας τα μας δίνουν πολλά στοιχειά που επιβεβαιώνουν τα ευρήματα της Οδύσσειας και του «θησαυρού του Ατρέα» στις αρχαίες Μυκήνες.

Ας μην ξεχνάμε πως το νησί της Κρήτης ήταν η έδρα των Αθάνατων Ελλήνων πάνω στον πλανήτη, από την πρώτη άφιξη τους έως ότου εγκατέλειψαν τη ΓΗ.

Τ Ο Υ Φ Α Ν Τ Ο Τ Η Σ Π Η Ν Ε Λ Ο Π Η Σ... ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ;;;






Το καλύτερο παράδειγμα που θα μπορούσε ποτέ να δοθεί,ως προς το πώς λειτουργούν οι τρεις βασικοί εγκέφαλοι μας, είναι αυτό του «υφαντού της Πηνελόπης»,που για τρία[3] χρόνια κατά την διάρκεια της ημέρας το ύφαινε και κατά την διάρκεια της νυκτός το ξήλωνε και πάλι από την αρχή την επομένη.

Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι τρεις [3] νέοι εγκέφαλοι μας.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο είμαστε ξύπνιοι δηλαδή, προσλαμβάνουμε κάθε είδους πληροφορία, με τις [7] αισθήσεις* μας,οι όποιες συσσωρεύονται στο Μεσολόβιο.
Το βράδυ κατά την διάρκεια του ύπνου μας το Μεσολόβιο μοιράζει την πληροφόρηση η τις πνευματικές εντολές που πρέπει να περάσουν στους δυο εγκεφάλους για να ενεργήσουν τα δέοντα την επομένη η και σε βάθος χρόνου.

Έτσι ότι βιώνουμε σήμερα και η παραμικρή λεπτομέρεια , έχει αποφασιστεί από μας τους ίδιους, την προηγούμενη ημέρα η κάποια άλλη ημέρα στο παρελθόν μας.

ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ

599295_4779927296021_988085654_n


Εχε το νου σου … σούπα πριν ξεκινήσεις με το γνωστό φοβισμένο τόνο στα χείλη, αλλα και τη κρυφή ελπίδα στη καρδιά.Από πάνω τρέξε όταν δεν αντέχεις πια. Οταν το μακελειό θεριέψει κατά τα Εξάρχεια τράβα, εκεί θα βρεις πολλούς δικούς μας, και πόρτες ολάνοιχτες σε ψυχές εξεγερμένες.
Πούσαι..? το νου σου…το νου σου στα μαύρα σκαρπίνια, ρουφιάνοι μπάτσοι είναι, βαλτοί, μη σε μπερδέψουν και τους πάρεις για δικούς μας. κοίτα ίσα στα μάτια, από κει τους ξεχωρίζεις,από το άδειο βλέμμα. Αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε και την καρδιά που δεν έχουν .  Κοίτα νάσαι καλά ντυμένος, φόρα το μπουφάν της μηχανής, πονάει το γαμημένο το γκλοπ. Ταυτότητα μη πάρεις, έτσι κι αλλιώς αν σε πιάσουν στη γαδα θα την βγάλεις το βράδυ.

Σε λυπάμαι ..

banksy-banksy-2887927-1920-1440
Αυτούς λυπάμαι, αυτούς που αδιαφορούν
αυτούς που βλέπουν μέχρι την άκρη της αυλής τους
πως να τους πω πόσο μικρό κόσμο έχουν γνωρίσει

και εκείνους που ομορφιά διακρίνουν
στα ηλιοβασιλέματα μονάχα
που να τους εξηγήσεις για καταιγίδες και κεραυνούς
πως να ποτίσουν βροχή μες τη λιακάδα
πως να φυτρώσει ο σπόρος

ΝΤΡΟΠΗ

Εκείνη μου μιλούσε περίτεχνα
για Εμπειρίκο, Καβάφη, και έναν άλλον δεν θυμάμαι,ntropi
και γω ήθελα να της πω ένα κάτι που χα γράψει
για αυτήν που αγάπησα.
Ντράπηκα……..

Εκείνη μου μιλούσε για την αναγκαιότητα
της οικολογίας σε ένα πλανήτη με ημερομηνία λήξης,
και γω ήθελα να της μιλήσω για ένα παιδάκι
που πρήστηκε από πείνα.
Ντράπηκα…….

Θέλεις να μην παρακολουθούν το κινητό σου;

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEEQnjJcbm0Ow9Pp0cngO295l8bqkdfFues_PwQYJoaWnZ1i9_ZQ

Η New York Times σε δημοσίευμά της την περασμένη Τρίτη, ανέφερε πως σε δείπνο που είχε ο Edward Snowden με τους νομικούς του συμβούλους στο Hong Kong, τους ζήτησε να βάλουν τα κινητά τους στο ψυγείο, για να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα να παρακολουθούνται από τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Θεώρησε δηλαδή, ότι το ψυγείο μπορεί να λειτουργήσει ως κλωβός του Faraday, αποκλείοντας την μετάδοση οποιουδήποτε ηλεκτρομαγνητικού κύματος από και προς τις συσκευές. Ισχύει;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα