Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΥΠΕΡΦΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ



-- "Το Υπερφώς του Δημιουργού, προϋπήρχε του Αρχέγονου Πυρός. Το Υπερφώς δεν μοιάζει με το φως του Ήλιου ή των άστρων, ή με οποιοδήποτε άλλο φως, ορατό ή αόρατο. Είναι το παγκόσμιο φως των υπερυψηλών δονήσεων, που εκπέμπεται από την παγκόσμια νοημοσύνη. Δεν συγκρατείται και δεν παρεμποδίζεται από καμιά μορφή κοινής ύλης, βαριάς ή υπερύλης.

Το σκότος δεν είναι ικανό να παρεμποδίσει ή να αποκρύψει το Υπερφώς του Δημιουργού, γιατί αυτό διαπερνά τα πάντα, χωρίς να μειώνεται η ένταση του. Η αρχέγονη σφαίρα του "Σκοτεινού Πυρός"* κολυμπούσε μέσα στο Υπερφώς του Δημιουργού, το οποίο είναι πανίσχυρο, όπως και η επιθυμία του να δημιουργήσει τον κόσμο. Μεταδίδεται ακαριαία και φωτίζει και συντηρεί όλα όσα εμπεριέχει το Σύμπαν. Οι αχτίνες του Υπερφωτός του Δημιουργού αποτελούν την αρχή της Δημιουργίας και όχι το αρχέγονο σκοτάδι που διδάσκουν οι θρησκείες.

ΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΥΠΕΡΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΠΑΛΜΟΣ




Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα αποτελούνται από "δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας" τα οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές αλλαγές. Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία εξέλιξη σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία, είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul LaViolette και προέβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. Το 2006 στο βιβλίο του "Αποκωδικοποίηση των Μηνυμάτων των Pulsars", ο Dr LaViolette περιγράφει τα Pulsars ως τοποθετημένα στρατηγικά στον Γαλαξία, τα οποία μεταδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα Υπερκύματα που παράγονται από τον γαλαξιακό πυρήνα, με κύκλους που εκτείνονται από 10.000 έως 16.000 χρόνια.

 O LaViolette εικάζει ότι αυτά τα Pulsars δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο τύπου ΙΙΙ εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένας Γαλαξιακός Υπερπαλμός, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. Ένας πολιτισμός τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev, είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός τύπου ΙΙ μπορεί να ενεργήσει μόνον σε αστρικό επίπεδο, ενώ ένας πολιτισμός τύπου Ι μπορεί να ενεργήσει ομοίως μόνον σε πλανητικό επίπεδο.

Διατροφικά Ερεθίσματα για να Εξαλείψετε Μπλοκαρίσματα από το Παρελθόν



Ίσως να έχετε ένα μπλοκάρισμα που να αφορά την αφθονία και το οποίο έχετε εντοπίσει στον προγραμματισμό της παιδικής ηλικίας. 

Ίσως όταν ήσασταν παιδί η μητέρα σας πάντα κατηγορούσε τους ανθρώπους που είχαν χρήματα.

 Έλεγε πράγματα όπως, «Οι Παπαδόπουλοι μπορεί να είναι πλούσιοι, αλλά τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία.

 Είμαστε φτωχοί, αλλά τουλάχιστον είμαστε ευτυχισμένοι».

 Αυτό το είδος του προγραμματισμού μπορεί να πάει βαθιά στο υποσυνείδητο ενός παιδιού έτσι ώστε σαν ενήλικας, κάθε φορά που προσπαθείτε να πάτε μπροστά, υποσυνείδητα σαμποτάρετε τον εαυτό σας, ή ανακαλύπτετε ότι είστε πολύ δυστυχισμένος…. 

Γιατί στα έγκατα του μυαλού σας, πιστεύετε ότι αν έχετε οικονομική άνεση, δεν θα είστε ευχαριστημένος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξαλείψετε αυτό το είδος μπλοκαρίσματος, αλλά ένας απλός τρόπος είναι μέσω της τροφής. 

ΚΡΥΒΕΙ το ΒΑΤΙΚΑΝΟ στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ του... ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΝΟΥΝΑΚΙ;



Γράφει ο Σπύρος Μακρής 

Πολλοί λένε ότι η εξωγήινοι φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει. Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρου είναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με του Σουμέριους και τον πολιτισμό τους. Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή. Όμως, ένα ανάγλυφο, φαίνεται να ανατρέπει αυτούς τους ισχυρισμούς και να υποστηρίζει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση...


Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, επτά φιγούρες με μάλλον ανθρώπινο σώμα αλλά με κεφάλι ερπετού έχουν στηθεί στην σειρά, μπροστά από μία άλλη περίεργη μορφή που έντονα θυμίζει πουλί. Επάνω από τα κεφάλια τους υπάρχουν μερικά σύμβολα. Το τρίτο στα δεξιά είναι ο πσίγνωστος "φτερωτός ήλιος", ή σύμβολο του Νιμπίρου. Αυτομάτως... όλα συνδέονται: Ανουνάκι, Σουμέριοι, Νιμπίρου, Ερπετοειδή.

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ



Έμπα μέσα στην καρδιά σου και βούτα στη ροζ λίμνη που γύρω της υπάρχουν τριαντάφυλλα όλων των χρωμάτων και μέσα στη ροζ λίμνη υπάρχουν λευκά και γαλάζια νούφαρα. 

Έμπα και βούτηξε όλος,όλη μέσα και το κεφάλι σου Άνοιξε τα μάτια σου δες δεν είσαι μόνος , μόνη. 

Είναι μαζί σου τόσοι Άγγελοι που σου χαμογελούν και σε στολίζουν με χιλιάδες λουλούδια , χιλιάδες αστέρια . 

Ναι όλα αυτά που συνδημιούργησες με τον Δάσκαλο σου.

 Ναι σε πλένουν και σε ντύνουν για να σε ξεναγήσουν στην Τράπεζα των Συμπάντων. 

Φεύγουμε τώρα όλοι μαζί και πάμε σιγά, σιγά στα Σύμπαντα στην Τράπεζα των Συμπάντων. 

Πλησιάζουμε μια πανέμορφη σκαλιστή ολόχρυση πόρτα που είναι μισάνοικτη. 

Την σπρώχνουμε κι εκεί πάλι βρισκόμαστε σε πανέμορφους κήπους με πανέμορφα λουλούδια όλων των χρωμάτων. 

Σκύψτε μυρίστε τα έχουν ακόμα επάνω τους δροσοσταλίδες 

Κράμπες. Ποια η σωστή διατροφή, για να μην σας πιάσει κράμπα;


του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Κράμπα είναι η κατάσταση εκείνη κατά την οποία οι μύες βρίσκονται σε συνεχή και επώδυνη σύσπαση. Μπορεί να αφορά έναν μυ, αλλά μερικές φορές και ολόκληρη ομάδα συναγωνιστών μυών.

Οι κράμπες συνήθως επηρεάζουν τις γάμπες, τους μηρούς, την κοιλιά. 

Η έντονη άσκηση, ο αθλητισμός, η γυμναστική αλλά και οι καθημερινές δουλειές που συχνά απαιτούν αυξημένη μυϊκή δραστηριότητα είναι οι αιτίες που προκαλούν τις επώδυνες μυϊκές κράμπες. Οι κράμπες συμβαίνουν ξαφνικά και απροειδοποίητα. Εκτός από τον έντονο πόνο που προκαλούν, δεν επιτρέπουν στους μυς που έχουν προσβληθεί να λειτουργήσουν κανονικά.

FBDownloader 1.0.1 - Κατεβάστε φωτογραφίες από το Facebook



Ο ευκολότερος τρόπος για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες από το Facebook στον υπολογιστή σας είναι το FBDownloader. Με το δωρεάν αυτό πρόγραμμα μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες από το λογαριασμό σας στο Facebook είτε μεμονωμένα, είτε ολόκληρα άλμπουμ, δικά σας ή των φίλων σας. Μπορείτε, ακόμη, να κατεβάσετε τις φωτογραφίες στις οποίες σας έχουν επισημάνει!

Προσέξτε, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, θα σας προτείνει να κατεβάσετε κάποια επιπλέον διαφημιστικά, toolbars κτλ, εσείς φυσικά δεν θα το δεχτείτε, ή σας προτείνουμε να κατεβάσετε το uncheky που κάνει αυτή την δουλειά μόνο του! 

Η πόλη ενάντια στην φύση μου.



Σάν έφηβη κι εγώ κάποτε, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν, να χαθώ μέσα στην φασαρία της πόλης, στην τόση φασαρία που κάνουν οι πεινασμένες για αγάπη ψυχές που την κατοικούν.
                Εκει μέσα στον χαμό των φωνών, στον πανζουρλισμό των αυτοκινήτων, οι κόρνες τους κάλυψαν τον ήχο της μοναξιάς μου. Οι φωνές, κάλυψαν τον ήχο της θλίψης μου. Τα δυσάρεστα  γεγονότα έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Πάντοτε με παρέα και πάντοτε μόνος σου είσαι.


                Ήρθε κάποτε η ώρα να σιωπήσουν όλοι αυτοί, όχι γιατι έφυγα απο την Πόλη, αλλα επειδή ήμουν έτοιμη να ακούω την ψυχή μου απροκάλυπτα. Την παραμέρισα λοιπόν στην ησυχία, την απομόνωσα για να μπορώ να ακούω ακόμη και τον παραμικρό της ψίθυρο. Μου έκανε πολλά παράπονα, ήταν τόσο συγκινημένη που την άκουσα για μιά φορά! Μου είπε πως όταν πονούσε την μάλωνα, μου  ‘πε πως όταν λαχταρούσε κάτι δέν μπορούσε να μου το πεί, δέν ακουγόταν. Μου είπε πως στον δρόμο που διαβήκαμε χάσαμε τα ουσιώδη και θαυτήκαμε μέσα στις βοές.

CyberGhost VPN : Ο κυρίαρχος της ανωνυμίας

Έχουμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν αρκετά άρθρα που αφορούν προγράμματα που προστατεύουν το απόρρητο στις επικοινωνίες μας και προσφέρουν ανωνυμία. Αποφασίσαμε σήμερα να κάνουμε μία μικρή αναφορά παρουσιάζοντας το CyberGhost VPN αφού το δοκιμάσαμε και το ξεχωρίσαμε για την ποιότητα και την απόδοσή του. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό με αυτά τα χαρακτηριστικά όμως εμείς προγράμματα ή υπηρεσίες που ξεχωρίζουν θα τις αναδεικνύουμε όταν τις ΄΄ανακαλύπτουμε΄΄.
Η ανωνυμία είναι ένα μεγάλο ιδιαίτερο κεφάλαιο στον τομέα της επικοινωνίας και αφορά κατά κανόνα όταν αναφερόμαστε σε αυτόν στην επικοινωνία μέσω internet και για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνης. Δεν μπορούμε φυσικά να το αναλύσουμε με λεπτομέρειες μέσα από ένα απλό άρθρο, όμως θα πρέπει να εξηγήσουμε και να αποσαφηνίσουμε με απλά και κατανοητά λόγια μερικά πράγματα γι΄αυτήν.Όταν αναφερόμαστε στην ανωνυμία δεν εννοούμε τίποτα περισσότερο από την τεχνικές δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία ώστε να αποκρύψουμε το πραγματικό μας ηλεκτρονικό ίχνος. Πριν προχωρήσουμε παρακάτω θα πρέπει να γίνουν κατανοητά ορισμένα πράγματα. Κάθε υπολογιστής που συνδέεται στο internet παίρνει μία ταυτότητα ηλεκτρονική την ip (Internet Protocol address) που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας και μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται από συσκευές για τη μεταξύ τους αναγνώριση και συνεννόηση σε ένα δίκτυο υπολογιστών που χρησιμοποιεί το Internet Protocol standard. Κάθε συσκευή που ανήκει στο δίκτυο, όπως επίσης δρομολογητές (routers), υπολογιστές, εκτυπωτές, μηχανές για fax μέσω Internet, και ορισμένα τηλέφωνα έχουν την δική τους μοναδική διεύθυνση.

VirusTotal : Ελέγξτε ύποπτα αρχεία και ιστοσελίδες για ιούς, worms, trojans και malware


Το VirusTotal.com  μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus εφαρμογές. Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα πρόληψη τυχόν ψευδών θετικών περιπτώσων.
Ειναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εκτός από μεμονωμένα αρχεία που μπορούμε να υποβάλουμε για ανάλυση είναι δυνατότητα του να ελέγχει και να αξιολογεί από πλευρά ασφαλείας ιστοσελίδες, και ip address. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ελέγξουμε την ασφάλεια μίας ιστοσελίδας και να δούμε τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει αν την επισκεφθούμε.

Βρέθηκε το μακρύτερο αρχαίο αιγυπτιακό χειρόγραφο







Ο Ανούμπις ζυγίζει την καρδιά του νεκρού- παραδοσιακή ιστορία από το ‘Βιβλίο των Νεκρών’





Βέλγος αρχαιολόγος ανακάλυψε ένα αρχαίο αιγυπτιακό χειρόγραφο, το οποίο δεν είχε, ακόμη, καταγραφεί στις υπόγειες αποθήκες της βιβλιοθήκης του Αιγυπτιακού Μουσείου, στο Κάιρο.

Το χειρόγραφο έχει ηλικία πάνω από 4.000 έτη,  είναι σε ρολό από δέρμα, διπλής όψης με μήκος δύο μέτρα.

Περιέχει κείμενα για την εκπλήρωση θρησκευτικών τελετουργιών και σύμφωνα με τον επικεφαλής του Μουσείου, παραδόθηκε σε αυτό, λίγο πριν από ξέσπασμα του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, λησμονήθηκε με πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στις αποθήκες.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι περιέχει κείμενα και εικόνες  που αναφέρονται στη μετά θάνατο ζωή και τις τελετές που γίνονται κατά τη διάρκεια της ταφής.

Γιατί πρέπει να χαίρεσαι όταν ιδρώνεις (φυσιολογικά);



Η εφίδρωση είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να απελευθερωθούν οι τοξίνες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.
Κάθε φυσική άσκηση ή δραστηριότητα που προκαλεί εφίδρωση εξασφαλίζει καλή κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την επαρκή παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στο δέρμα.

Πολλά ΑΤΙΑ σε σχήμα πούρου πάνω από τον Πλούτωνα



Ημερομηνία παρατήρησης: 18 Σεπ 2015 
Τοποθεσία παρατήρησης: Πλούτωνας 

Ο χρήστης του Youtube Mister Enigma αναφέρει ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ στις τελευταίες φωτογραφίες του Πλούτωνα. 

Συμφωνώ, υπάρχουν πολλά από αυτά, τα οποία βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη.

Νέμεσις: η Θεία Δικαιοσύνη

Νέμεσις: η Θεία Δικαιοσύνη

Η αρχαία θεότητα Νέμεσις, προσδιορίζεται άλλοτε ως Ιχναίη, άλλοτε ως Αδράστεια ή Ραμνουσία. Η ετυμολογία του ονόματος είναι από το ρήμα «νέμω»,  δηλαδή κατανέμω δικαίως σε μία μοιρασιά. Με την πάροδο του χρόνου, το ρήμα αυτό χρησιμοποιήθηκε στην απονομή δικαιοσύνης με τρόπο αντικειμενικό, άρα ακριβοδίκαιο. Αλληγορικά σήμερα, όταν αναφερόμαστε στην Νέμεσι, εννοούμε την θεία δίκη, εκεί που η ανθρώπινη δεν μπορεί να φθάσε..
Ήταν η Νύχτα σύμφωνα με τη Θεογονία του Ησίοδου και τον Παυσανία, που δίχως σύντροφο αρσενικό γέννησε την Νέμεσι, για να κρατά σε ισορροπία τις ανθρώπινες υποθέσεις. Στα Διονυσιακά του Νόννου έχουμε μια διαφορετική άποψη, που θέλει την Νέμεσι κόρη του Ωκεανού, ενώ ο Υγίνος την περιγράφει ως δημιούργημα του Ερέβους και της Νύχτας.
Ονομαζόταν, επίσης, Ραμνουσία, εξαιτίας ενός αγάλματος και ενός ναού της στον Ραμνούντα, χωριό της βόρειας Αττικής.
Μαζί με την Θέμιδα, τις Τρεις Μοίρες, αποτελούσαν την αποκατάσταση της Θείας Τάξης όταν η ανθρώπινη παρέμβαση την διασάλευε. Μάλιστα τιμωρούσε την υπεροψία και την αλαζονεία των ανθρώπων (την ύβριν). Εμφανίζοταν όταν πλέον ο άνθρωπος υπερέβαινε τα όρια της αίσθησης δικαίου.

Προχωρήστε το - Η Μεγάλη Απογοήτευση

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.
Είστε μαγικοί. Όλοι έχετε μια ξεχωριστή μορφή μαγείας, κάτι που φέρατε ειδικά από την Εστία. Θέλατε να εστιάσετε όλη τη ζωή σας στο να το φέρετε στη Γη κι αρχίζετε να το εν-θυμάστε με νέους τρόπους. Αυτή η εποχή στη Γη είναι μαγική αγαπημένοι μας, όπου όλοι αρχίζετε να εν-θυμάστε την πραγματική σας δύναμη και να την αναλαμβάνετε, έστω και ένα μικρό κομμάτι της. Οι ενέργειες και η αφοσίωσή σας δημιουργούν τον κόσμο σας, γιατί αυτή είναι μια νέα εποχή. Θα σας πούμε μερικά πράγματα για το τι υπάρχει εμπρός σας ώστε να μπορέσετε να το δείτε από τη δική μας οπτική. Όταν το κάνετε αυτό αγαπημένοι μας, θα ερωτευθείτε την ανθρωπότητα. Υπάρχουν στιγμές που ανάβετε την τηλεόρασή σας και βλέπετε πως ο κόσμος σύμφωνα με τα συστήματα πεποίθησής σας είναι ένα χάος. Όλοι μοιάζουν να πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αν κι εσείς δεν μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει πραγματικά, εμείς βλέπουμε και θα το μοιραστούμε μαζί σας. Αυτή η εποχή είναι εκπληκτική αλλά και λίγο δύσκολη για πολλούς από εσάς. Δεν καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει. Αυτές οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα αλλά εμείς θα σας πούμε για έναν που κάνει τη διαφορά στην πραγματικότητά σας.
Πολλές Κυβερνήσεις δεν Εκπροσωπούν τη Συλλογική Καρδιά της Ανθρωπότητας
Ένα θαυμάσιο πράγμα συμβαίνει στις Η.Π.Α., οι προεδρικές εκλογές. Ανυπομονούμε να δούμε το χάος που προετοιμάζετε. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο άγνωστο. Αρχικά χρησιμοποιούσατε τις εκλογές για να επιλέξετε τον καλύτερο για τη θέση. Φυσικά με το πέρασμα των χρόνων έγινε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ας σας πάμε μερικά χρόνια πίσω, όταν άρχισε αυτή η αλλαγή. Ήταν στις αρχές του ’60 όταν οι εκλογές ήταν μεταξύ των R. Nixon και J. F. Kennedy. Το αποτέλεσμα βασίστηκε στο ποιος τα έλεγε καλύτερα στην τηλεόραση. Αυτή η εμπειρία είχε τεράστιο αντίκτυπο για πρώτη φορά στο σύνολο του κόσμου. Οι περισσότεροι πρόεδροι που εκλέξατε είναι δικηγόροι. Έχουν τέτοια ιστορία. Γιατί οι ηγέτες των χωρών σας θα πρέπει να είναι δικηγόροι;

Β) Απόκρυφα Σύμβολα Σε εταιρικά λογότυπα: Ανακαλύπτοντας ξανά την Αρχαία μαγική σημασία τους

  Από τον Richard Cassaro
19 Μαρτίου του 2011

Το Αληθινό Απόκρυφο μυστικό της Πεντάλφα 



Αριστερά: Το αρχαίο / αποκρυφιστικό σύμβολο του πενταγράμμου. Δεξιά: Το πεντάγραμμο στο λογότυπο της Texaco.

 (...)

Εδώ θα επικεντρωθούμε στο λογότυπο της Texaco, το οποίο είναι ένα ακόμη εταιρικό λογότυπο της εταιρείας πετρελαίου που είναι διαμορφωμένο πάνω σε ένα αρχαίο έμβλημα, το πεντάγραμμο ή πεντάλφα.
Το πεντάγραμμο είναι ένα από τα πιο περίεργα εμβλήματα του εσωτερισμού, ειδικά επειδή το αποφεύγουμε: ενώ τα υπόλοιπα σύμβολα  είναι εγγενώς θετικά, σύμβολα παρήγορα, το πεντάγωνο θεωρείται ανέκαθεν ως ένα φυλαχτό   δύναμης και αποφεύγεται από την πλειοψηφία των ανθρώπων με φόβο για χιλιάδες χρόνια.

 

  

Το πεντάγραμμο εμφανίζεται σε πολλά εταιρικά λογότυπα. Πόσα πεντάγραμμα αστέρια μπορείτε να υπολογίσετε πάνω;

Πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο διαθέτουν την εσφαλμένη πεποίθηση ότι το πεντάγραμμο είναι ένα «κακό» σύμβολο, εκπρόσωπος του ιουδαιο-χριστιανικού "Διάβολου" ή "Σατανά". Στην πραγματικότητα, το σύμβολο δεν έχει να κάνει τίποτα με την  ιουδαιο-χριστιανική αντίληψη περί του καλού και του κακού.

Το πεντάγραμμο συμβολίζει  ον άνθρωπο: την εσωτερική πνευματική πλευρά του και εξωτερική φυσική πλευρά του.

Α) Απόκρυφα σύμβολα σε εταιρικά λογότυπα: Επαναπροσδιορίζοντας την Αρχαία μαγική σημασία τους.




(1 Pt.) • Απόκρυφα σύμβολα σε εταιρικά λογότυπα: Επαναπροσδιορίζοντας την Αρχαία μαγική σημασία τους.


Από τον Richard Cassaro
19 Μαρτίου του 2011


Οι εταιρείες της ελίτ έχουν δεσμευτεί να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους τους, και πάνε σε μεγάλα μήκη για να το πετύχουν: Θα μετατρέψουν ακόμα και την ψυχολογία και τα απόκρυφα σύμβολα για να κυριαρχήσουν ασυνείδητα στα άτομα, συν-επιλέγοντας τα αρχαία σύμβολα μαγείας που χρησιμοποιηθεί προηγουμένως για κοινωφελείς σκοπούς και διακριτικά θα μετατοπίσουν το συμβολισμό τους για χρήση σε λογότυπα για να χειραγωγήσουν τους θεατές για το δικό τους όφελος.

Μήπως το λογότυπο της Mercedes-Benz σας κάνει να σκεύτεστε "πολυτέλεια", "στυλ", "τάξη" και "άνεση";



Πάνω: Το λογότυπο της Mercedes Benz, διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Αυτό μπορεί να είναι αυτό που σημαίνει σήμερα, αλλά για χιλιάδες χρόνια είχε μια πολύ διαφορετική έννοια. Ήταν η «Triquetra" των Δρυίδων και των Κελτών, ο οποίοι γνώριζαν τους μεγάλο τους μυστικό: το φυσικό σχήμα του συμβόλου έχει την ικανότητα να διεγείρει την ανθρώπινη ψυχή και όταν το βλέπουμε αυτό να αφυπνίζει τις πνευματικές δυνάμεις μέσα μας.

Η Triquetra ήταν κυρίως μια τελετουργική συσκευή στην νεολιθική Ευρώπη, που χρησιμοποιείτο στη μαγεία, την τελετουργία και τα θρησκευτικά ξόρκια. Επιβάλλοντας την Triquetra πάνω από το λογότυπο της Mercedes παράγει αμέσως ένα πολύ προφανές παράλληλο:

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ

lifehub-anthropos-filosofia-58

ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι μυημένοι εκείνου του καιρού ανακάλυψαν, σχετιζόταν με το βασίλειο των ντέβα. Βρήκαν ότι υπήρχαν στο Γήινο Σχήμα μας δώδεκα Ιεραρχικοί Ντέβα που είχαν έλθει από ένα άλλο πλανητικό σχήμα για να εργασθούν με την εξέλιξη του δικού μας φυσικού πεδίου. Τέσσερις από αυτούς τους μεγάλους Ντέβα (έχοντας πάρει τη μύηση εκείνη που ισοδυναμεί με τη δική μας πέμπτη μύηση) εργάζονται με τις ζωές των άψυχων αντικειμένων, δύο κυβερνούν τους κατώτερους ντέβα που φρουρούν κάθε ανθρώπινο ον και πέντε κυβερνούν τα στοιχειακά, τις νεράιδες, τα ξωτικά και τις ακτινοβόλες μικρές υπάρξεις που εργάζονται με δέντρα, φρούτα, χορταρικά, βότανα και όλη τη φυτική ζωή.
Εκείνοι οι μυημένοι, λοιπόν, στην αρχαία Ατλαντίδα αντιλήφθηκαν ότι συνέβη ένα αξιοσημείωτο γεγονός, το οποίο συνέδεσε το ανθρώπινο βασίλειο με το βασίλειο των ντέβα πιο στενά, από οποιαδήποτε άλλη ζωική έκφραση της φύσης. Το γεγονός εκείνο ήταν ότι στο φυτικό βασίλειο αυτές οι δύο εξελίξεις, η ανθρώπινη και οι ντεβική, εφάπτονταν. Έτσι μέσω του φυτικού βασιλείου, μπορούσε κάποιος να έλθει σε επαφή με τους ντέβα για την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.
Αυτά όλα συνέβησαν στο απόγειο της ατλάντειας εξέλιξης, όταν τρία σημαντικά γεγονότα έλαβαν χώρα :

Φρενίτιδα για το τέλος του κόσμου: Το «ματωμένο φεγγάρι» και ο πάστορας που αναφέρει ότι ξεκινά η Αποκάλυψη


Φρενίτιδα έχει πιάσει κάθε λογής συνομωσιολόγο αναφορικά με το υποτιθέμενο τέλος της γης το οποίο υποτίθεται ότι θα έρθει στις 28 Σεπτέμβρη.
Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός το οποίο πρόκειται να συμβεί στις 28 Σεπτέμβρη και λέγεται «ματωμένο φεγγάρι». Πρόκειται για την τέταρτη σεληνιακή έκλειψη η οποία λαμβάνει χώρα τα τελευταία δύο χρόνια κατά την οποία το φεγγάρι θα πάρει ένα χρώμα κόκκινο,εξ ου και τα περί «ματωμένου φεγγαριού».
blood moon
Το γεγονός αυτό έχει εξάψει την φαντασία των συνομωσιολόγων, καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι θα είναι η απαρχή σημαντικών και τρομακτικών γεγονότων που συνδέονται με την «Αποκάλυψη». Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για έναν μεγάλο κομήτη ο οποίος και θα χτυπήσει τη Γη και θα σημανει το τέλος του κόσμου.

Ταλαιπωρημένα χείλη – Συνταγές για φυσική αντιμετώπιση

ταλαιπωρημένα χείλη

Λέγοντας ταλαιπωρημένα χείλη, εννοούμε τα χείλη που στεγνώνουν, γίνονται ξερά, αποκτούν λεπτές αντιαισθητικές γραμμές, σκάνε και πολύ συχνά ματώνουν και μας πονούν. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα αλλά πολύ ενοχλητικό, ειδικά για εμάς τις γυναίκες που πάντα θέλουμε τα χείλη μας να είναι ελκυστικά και επιθυμητά. Τα ταλαιπωρημένα χείλη τις περισσότερες φορές εμφανίζονται λόγω κλίματος και περιβαλλοντικών συνθηκών, αλλά μπορεί και εμείς να επιδεινώσουμε το πρόβλημα αν τα πειράζουμε συχνά με το να τα δαγκώνουμε, να τα γλύφουμε, κλπ. Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα στα χείλη μας είναι ο ήλιος, η ξηρασία, ο αέρας, το έντονο κρύο, κ.ά. Συνήθως το πρόβλημα είναι πιο έντονο τους χειμερινούς μήνες αν δεν φροντίζουμε να περιποιούμαστε την περιοχή των χειλιών που είναι τόσο ευαίσθητα στην επιφάνειά τους.
Επειδή, λοιπόν, τα ταλαιπωρημένα χείλη δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά συχνά μπορεί να γίνουν επώδυνα όταν το πρόβλημα είναι πιο έντονο, μπορείς να καταφύγεις σε μια φυσική αντιμετώπιση ακολουθώντας κάποιες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι.

Πώς να αναδείξεις την θηλυκότητα σου

πώς να αναδείξεις την θηλυκότητα σου

Η θηλυκότητα είναι συνώνυμη με το γυναικείο φύλο και ενώ όλες μας την έχουμε έμφυτη μέσα στα γονίδια μας λίγες είναι οι γυναίκες που είτε την εκπέμπουν χωρίς καν να προσπαθήσουν είτε ξέρουν πώς να την αναδείξουν με τους σωστούς τρόπους. Οι περισσότερες γυναίκες, δυστυχώς, δεν ξέρουν με ποιους τρόπους να βγάλουν προς τα έξω την έμφυτη θηλυκότητα τους ή για να τα θέσουμε πιο σωστά δεν ξέρουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να την αναδείξουν σωστά. Αποτέλεσμα της λάθος τακτικής και ανάδειξης της θηλυκότητας μιας γυναίκας είναι η υπερβολή στο ντύσιμο, στο βάψιμο αλλά και στην γενικότερη συμπεριφορά η οποία όχι μόνο δεν αναδεικνύει την θηλυκότητα αλλά καταστρέφει και την γυναικεία εικόνα μας. Στην περίπτωση λοιπόν που ανήκεις και εσύ ανάμεσα στις γυναίκες  οι οποίες δεν ξέρουν πως μπορούν να αναδείξουν την θηλυκότητα τους εμείς θα σου δώσουμε τους 5 βασικούς τρόπους με τους οποίους θα αναδείξεις την θηλυκότητα σου εύκολα και γρήγορα ώστε να πάψεις να σαμποτάρεις με τους διάφορους λάθος τρόπους που ακολουθείς την θηλυκότητα σου.
Γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να αναδείξεις την θηλυκότητα σου

Ξυπνώντας μαζί σου αυτό το πρωί

Κέιτ Τέμπεστ 


Χασμουριέσαι. Παρακολουθώ το πηγούνι σου να υπακούει το στόμα σου
ανάμεσα από τις βλεφαρίδες μου μη όντας σίγουρη ότι έχω ξυπνήσει.
Μικρές πτυχές χαράζουν απαλά το πρόσωπό σου.
Η θερμότητα που πηγάζεις θα ζεστάνει αυτό το σπίτι.

Σε παρακολουθώ καθώς επιστρέφεις από κει που ήσουν.
Είναι ζωγραφισμένο πάνω σου. Οι γυμνοί σου ώμοι λάμπουν,
αρπάζουν την αυγή και την κρατούν ακίνητη και την κάνουν να αργοπορεί.
Τα φρύδια σου προβάλλουν τα όνειρά σου σκηνή τη σκηνή.

Μοναστηριακή Φαρμακευτική, "Γεωπονικόν"

00.bmp


Μητέρα της παραδοσιακής φαρμακευτικής είναι η πατροπαράδοτη φαρμακοβοτανική, η οποία ανδρώθηκε και διαδόθηκε με τη λαϊκή φροντίδα, παρατήρηση, μνήμη, εμπειρία, προφορική μετάδοση και πρακτική.


Οι βοτανοθεραπευτές μοναχοί του 19ου αιώνα στήριζαν τις γνώσεις τους αποκλειστικά στη μελέτη του φυτικού κόσμου, του απέραντου περιβολιού της γης, το οποίο παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη συλλογή δρογών (προϊόντων του πρώτου φαρμακείου του ανθρώπου, της φύσης). Γνώριζαν πολύ καλά ότι τα βότανα προστατεύουν, θεραπεύουν, τονώνουν, και μακροημερεύουν τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα αξιοποιούσαν αποτελεσματικά την αντιφλεγμονώδη, τονωτική, αντισηπτική δράση των φυτικών, αιθέριων ελαίων που προέρχονταν από το χημείο της ζωής.

Οι ονομαστοί βοτανολόγοι του Αθω Κλήμης, Γυμνάσιος, Αγάπιος, Λάνδος, Θεόφιλος, Δοσίθεος προσέφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες φαρμακογνωστικές εμπειρίες τους στους αρρώστους της Iεράς Xερσονήσου.

Σ' όλα τα μοναστήρια του περιβολιού της Κυρίας Θεοτόκου βρίσκονται πολύτιμα φαρμακευτικά τετράδια γραμμένα από νοσοκόμους, βοτανολόγους και φαρμακοτρίφτες μοναχούς. Για παράδειγμα, στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος υπάρχει το τετράδιο του μοναχού Γρηγορίου και στη Σιμωνόπετρα το έργο πρακτικής ιατρικής του μοναχού Δοσιθέου με ημερομηνία 1η Μαρτίου 1909. Επίσης, ο Ε. Διονυσάτης έγραψε το φαρμακευτικό του τετράδιο με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 1941. Οι ταπεινοί αυτοί υπηρέτες της υγείας της Αγιωνύμου Χερσονήσου μας άφησαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις τους στα φαρμακευτικά τετράδια - συνταγολόγια που φυλάσσονται επιμελώς στις αγιορείτικες βιβλιοθήκες. Τα τετράδια αυτά και η προφορική παραδοσιακή φαρμακευτική αποτελούν τα θεμέλια της λαϊκής φαρμακευτικής που κληρονομείται από γενιά σε γενιά.

Ηρεμιστικό από Βότανα!


       

 Βράζουμε για 2 η 3 λεπτά ένα φακελάκι χαμομήλι και ένα φακελάκι βαλεριάνα.  


Σε μια μεγάλη κούπα τοποθετούμε μια κουταλιά του τσαγιού μαγειρική σόδα από σούπερ μάρκετ και σιγά σιγά ρίχνουμε το βραστό χαμομήλι με την βαλεριάνα. 

Η Σύντροφος

φτερά Ήρα  ΕΛΖΙΝ
φωτογραφία: Τα Φτερά
Στο Περιβόλι της Πηνελόπης
Η Πολυκάστη είδε την Πηνελόπη να βαδίζει  στο μονοπάτι του κήπου της που αγαπούσε ιδιαίτερα, και έτρεξε κοντά της  ρωτώντας την:
-Είσαι η μητέρα του Τηλέμαχου και το  ταίρι του Οδυσσέα, της λέει. Πως  είναι να ζεις  κοντά σε τόσο μεγάλους άνδρες;
-Τους αφήνεις  ελεύθερους και τους περιμένεις  να γυρίσουν υπομονετικά, απαντά η Πηνελόπη, στο κορίτσι του γιου της,  χαμογελώντας ελαφρά..
Οι άνδρες είναι εύθραυστα  όντα , επειδή είναι σκληρά. Τα σκληρά σπάζουν,  γιατί δεν μπορούν να λυγίσουν την σκέψη  και ,…. “το κουτάλι “, με την σκέψη τους. Το θηλυκό είναι ΧΧ, το αρσενικό είναι ΧΥ.  Το θηλυκό γεννά το αρσενικό Υ , αλλά και το αρσενικό φέρει το θηλυκό Χ μέσα του στην πολικότητα  μιας διαφοράς ενός  δυναμικού ρεύματος + και – , μιας  πρωτογενούς παραγωγής σπερματοζωαρίων και ωαρίων,  Σπόρων Πηγής, στην εγγραφή του.
Την  τελική απόφαση για αυτό, την παίρνουν οι ορμόνες  οριστικά μετά   το τέλος της εφηβείας, τα  οιστρογόνα και η τεστοστερόνη,τα νεφρά και τα επινεφρίδια , όργανα -βάσεις  του Άρη και της Αφροδίτης μαζί με τον θυρεοειδή που βρίσκεται το κέντρο των αποφάσεων, στο σημείο ν του λαιμού.

Ομηρικές Κάλπες



κάλπιν ἐχούσῃ.
20
η Οδυσσείας

'Απαξ παρ΄Ομήρω, η λέξη ΚΑΛΠΗ  μοναδική στα Ομηρικά Έπη. Την συναντούμε μαζί με τον Οδυσσέα όταν την Αθηνά στο νησί των Φαιάκων με την μορφή κορασίδος  απαντά που στα χέρια της μαζί με την σοφία την κρατά.

Με την κάλπη στα χέρια της Αθηνάς
ομοία με κορασίδα παρθενία
δύοντος Ηλίου
να ερωτάται από τον ναυαγό Οδυσσέα:
Που είναι το παλάτι της βουλής 
των Ηγήτορων Φαιάκων
ενός Αλκίνοου στον δρόμο των Ενάρετων ανθρώπων;
Δείξε μου τον Δρόμο!
Τήλοθεν…από πολύ μακριά έρχομαι….

….ἀλλ’ ὅτε δὴ ἄρ’ ἔμελλε πόλιν δύσεσθαι ἐραννήν,
ἔνθα οἱ ἀντεβόλησε θεὰ γλαυκῶπις Ἀθήνη
παρθενικῇ εἰκυῖα νεήνιδι κάλπιν ἐχούσῃ.
20
στῆ δὲ πρόσθ’ αὐτοῦ· ὁ δ’ ἀνείρετο δῖος Ὀδυσσεύς·
“ὦ τέκος, οὐκ ἄν μοι δόμον ἀνέρος ἡγήσαιο
Ἀλκινόου, ὃς τοῖσδε μετ’ ἀνθρώποισιν ἀνάσσει;
καὶ γὰρ ἐγὼ ξεῖνος ταλαπείριος ἐνθάδ’ ἱκάνω
τηλόθεν ἐξ ἀπίης γαίης· τῶ οὔ τινα οἶδα
ἀνθρώπων, οἳ τήνδε πόλιν καὶ ἔργα νέμονται.
στο παλάτι του Αλκίνοου

Ψηφοθεσία στο νησί των Φαιάκων

Ποιος είναι ο Αλκίνοος πρόεδρος του ευδαίμονος λαού της Σχερίας;
Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Αλκίνοος (ή και Αλκίνους) είναι γνωστός κυρίως ο βασιλιάς των Φαιάκων, γιος τουΝαυσίθοου και της πανέμορφης Περιβοίας. Από τον πατέρα του, ο Αλκίνοος ήταν εγγονός του θεού της θάλασσαςΠοσειδώνα, ενώ από τη μητέρα του ήταν εγγονός του βασιλιά των Γιγάντων Ευρυμέδοντα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα