Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Τα Μαθηματικά του Έρωτα

Η μαθηματικός δρ Xάνα Φράι  ψάχνει για σύντροφο. Τα Μαθηματικά του Έρωτατο Bίντεο και το Kείμενο. Συμβουλή Νο. 1: Πώς να κερδίσετε στα διαδικτυακά ραντεβού. Συμβουλή Νο. 2: Πώς να επιλέξετε τον τέλειο σύντροφο. Συμβουλή Νο. 3: Πώς να αποφύγετε το διαζύγιο. Η εξίσωση του έρωτα!. Free download: Αύρα και σεξ




Συλλογή επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Η μαθηματικός δρ Xάνα Φράι ψάχνει για σύντροφο

Η δρ Xάνα Φράι είναι μαθηματικός, ήθελε να βρει σύντροφο. Έτσι αποφάσισε να γραφτεί σε δύο λέσχες αγάμων, την λέσχη 1 και την λέσχη 2.  

Η Xάνα Φράι σκέφτηκε μερικοί άντρες έχουν μουστάκι και άλλοι όχι. Μερικοί είναι γλεντζέδες, μερικοί σοβαροί και άλλοι με τετράγωνο μυαλό. Εμένα μου αρέσουν οι γλεντζέδες, αλλά δεν θα έλεγα όχι για ένα άντρα με μουστάκι. Για να κάνω μια έρευνα στην λέσχη 1 να δω πόσοι γλεντζέδες είναι με μουστάκι. Βρήκε ότι οι άνδρες με μουστάκι και γλεντζέδες ήταν 5 από τους 11 ή  (5/11 =7*5/7*11=35/77) και οι γλεντζέδες χωρίς μουστάκι ήταν 3 στους 7 ή  (3/7=11*3/11*7=33/77)

Τώρα που τα έκανα ομώνυμα βλέπω ότι όταν πάω στην λέσχη 1 αν θέλω γλεντζέ θα πρέπει να επιλέξω άντρα με μουστάκι.  (35/77 είναι μεγαλύτερο από το 33/77).

Για να κάνω μια έρευνα στην λέσχη 2 να δω πόσοι γλεντζέδες είναι με μουστάκι. Βρήκε ότι οι άνδρες με μουστάκι και γλεντζέδες ήταν 6 από τους 9 ή  (6/9 =14*6/14*9=84/126) και οι γλεντζέδες χωρίς μουστάκι ήταν 9 στους 14 ή  (9/14=9*9/9*14=81/126)

Τώρα που τα έκανα ομώνυμα βλέπω ότι όταν πάω στην λέσχη 2 αν θέλω γλεντζέ θα πρέπει να επιλέξω άντρα με μουστάκι. (84/126 είναι μεγαλύτερο από το 81/126).

Ένα βράδυ έτυχε και οι δύο λέσχες να έχουν πάρτι γνωριμιών σε ένα κλαμπ στη ίδια αίθουσα. Σκέφτηκε αφού οι άντρες με μουστάκι και στις δύο λέσχες ήταν η καλύτερη τακτική θα έπρεπε να παραμείνει η καλύτερη και τώρα.  

Αλλά για να το ελέγξω και τώρα. Οι γλεντζέδες με μουστάκι ήταν 5 στην πρώτη λέσχη και 6 στην δεύτερη ή 5+6=11 από 11+9=20 ή (11/20=αν επί 21, 231/420) και οι γλεντζέδες χωρίς μουστάκι ήταν 3 στην πρώτη λέσχη και 9 στην δεύτερη ή 3+9=12 από 7+14=21 ή (12/21 ή αν επί 20, 240/420)

Τώρα που τα έκανα ομώνυμα βλέπω ότι (231/420 είναι μικρότερο από το 240/420).

Δηλαδή τώρα βλέπω ότι οι γλεντζέδες χωρίς μουστάκι είναι η καλύτερη τακτική. Για να ξανακάνω τους υπολογισμούς, μπα έτσι είναι. Μάλλον τώρα πρέπει να ψάξω για γλεντζέδες χωρίς μουστάκι. Πως γίνεται αυτό;

Ενημέρωση Ενεργοποίησης ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Cobra

Πάνω από 40.000 άνθρωποι συμμετείχαν στον Ενισχυτικό διαλογισμό μας τη στιγμή της Ηλιακής έκλειψης και αυτό βελτίωσε κατά πολύ την πιθανότητα να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα στον βασικό παγκόσμιο διαλογισμό μας στις 30 Ιουνίου.
Λίγες ημέρες πριν τον Ενισχυτικό διαλογισμό, η ταϊβανέζικη ομάδα μας είδε αυτό το πλειάδιο νεφοσκάφος το οποίο έκανε προπαρασκευαστική εργασία στο πλέγμα για την ενεργοποίηση του Dragon vortex στην Chiayl:
Το Dragon vortex επανενεργοποιήθηκε επιτυχώς μετά από περισσότερα από 200 χρόνια αδράνειας και η ταϊβανέζικη ομάδα μας φωτογράφισε αυτό το μωσαϊκό της δακτυλιοειδούς έκλειψης Ηλίου κοντά στην τοποθεσία του vortex:

Η NASA δεν αποκλείει την ανάπτυξη εξωγήινης ζωής στον δορυφόρο Ευρώπη του Δία

Η NASA δεν αποκλείει την ανάπτυξη εξωγήινης ζωής στον δορυφόρο Ευρώπη του Δία

Φιλόξενος για την ανάπτυξη ζωής θα μπορούσε να είναι ο τεράστιος ωκεανός νερού που πιστεύεται ότι υπάρχει στο εσωτερικό τού δορυφόρου Ευρώπη του Δία, όπως συμπέρανε νέα γεωχημική μελέτη μοντελοποίησης από επιστήμονες της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), η οποία έρχεται να ενισχύσει ήδη υπάρχουσες εκτιμήσεις.

Η Ευρώπη είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεγγάρια στο ηλιακό σύστημά μας και από τότε που έκαναν κοντινές σε αυτήν διελεύσεις τα διαστημικά σκάφη Voyager και Galileo συλλέγοντας στοιχεία, οι επιστήμονες θεωρούν πολύ πιθανό ότι κάτω από την παγωμένη επιφάνειά της διαθέτει έναν βαθύ ωκεανό, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ.
Όμως, η προέλευση και η σύνθεση του ωκεανού, καθώς και η πιθανότητα να φιλοξενεί ζωή, παραμένουν αντικείμενο συνεχιζόμενου επιστημονικού διαλόγου.
Οι ερευνητές του Εργαστηρίου Αεριώθησης (JPL) της NASA στην Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον πλανητικό επιστήμονα Μοχίτ Μελγουάνι Ντασγουάνι, οι οποίοι έκαναν την ανακοίνωση στο συνέδριο γεωεπιστημών Goldschmidt, μοντελοποίησαν τις πιθανές συνθήκες στον ωκεανό της Ευρώπης, με βάση -κυρίως- στοιχεία από το σκάφος Galileo.

Ήρθε η ώρα αδελφοί και αδελφές να χτίσουμε έναν νέο κόσμο


Οφείλουμε στην Ψυχή μας να γίνουμε υπέρμαχοι της ΑΓΑΠΗΣ

Να σηκωθούμε από το έδαφος του διαχωρισμού, του φόβου και του πόνου που όλοι ανεχτήκαμε και θέλοντας και μη προσαρμοστήκαμε σε αυτό και ανοίγοντας τα χέρια μας να νιώσουμε ξανά ελεύθεροι άνθρωποι.

Η πληγωμένη καρδιά της ανθρωπότητας θλίβεται… δεν αντέχει άλλο! Η απουσία της Αγάπης την κατακερματίζει…


Οφείλουμε στη Ψυχή μας να αγκαλιάσουμε ξανά την καρδιά της ανθρωπότητας και να ξαναμπούμε στον δρόμο της καλοσύνης, της συμπόνιας, της ενότητας, της ισότητας, της αποδοχής της μοναδικότητας και να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλον με ευγένεια. Χέρι-χέρι, καρδιά με καρδιά, άνθρωπος με άνθρωπο… Να νιώσουμε όλοι συνδεδεμένοι…

Όλοι γεννηθήκαμε από την ίδια Συμπαντική Μήτρα. Γεννηθήκαμε από την ενέργεια της Αγάπης.

Κι αν θέλουμε να ανεβάσουμε την τωρινή ζωή μας σε υψηλότερες δονήσεις και να μην σερνόμαστε στην χέρσα γη του διαχωρισμού και της οδύνης χρειάζεται να γίνουμε πολεμιστές της Αγάπης. Να εξεγερθούμε μαζί και να καλλιεργήσουμε την αλλαγή μέσα μας και γύρω μας ανερχόμενοι στην Αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ*


24. 6. 20202

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ*

Αν η όρεξη σου για Γλυκές και Λιπαρές


τροφές έχει Ξαφνικά κάνει την Εμφάνιση της,


ειναι γιατί ο Ήλιος μπήκε στον Καρκίνο


κι ο Καρκίνος είναι Τροφή, είναι Μαστός


είναι Στόμα, είναι θέλω να φάω τροφές


που μου θυμίζουν αυτά που έτρωγα


στην παιδική μου ηλικία!


Είναι Υγρά και Κατακράτηση Υγρών,


είναι Λεμφικό,


είναι τα Νερά που όταν δεν Ρέουν


γίνονται Βάλτοι*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα