Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ ( Μέρος Τέταρτο)



Οι διαστασεις του δρομου που οδηγουν στην εισοδο του μεγαλιθικου μνημειου είναι σοφα επιλεγμενες από τον αρχιτεκτονα του περιβαλοντος χωρου του δομου των Μυκηνων.

Ετσι ωστε με την καταλληλη επεξεργασια κάθε απλου μυαλου με βασικες γνωσεις Γεωμετριας να αποκαλυπτεται μια οπτικη αναπαρασταση του Γενετικου μας Κωδικα,της Ελληνικης διπλης βιο-νανοελικας,του D.N.Α. μας.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ (Μέρος Τρίτο)







ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ο νέος άνδρας [Δωριέας] απόγονοι του όποιου είμαστε εμείς σήμερα, η Γήινη ανθρωπότητα δηλαδή, ξεκινά από την άκρη του δρόμου του μνημείου μια πορεία μέσα στο χρόνο για να φτάσει στην είσοδο του και να εισέρθει μέσα στο χώρο του δόμου που αντιπροσωπεύει το ανθρώπινο κύτταρο, «οικία» της Ελληνικής διπλής βίο-νανοελικας.

Η πορεία αυτή έγινε, χρειάστηκαν [3253] χρόνια από την δημιουργία μας [1240 π.χ] η [1080 της εποχής του ΚΡΙΟΥ] για να φτάσουμε σαν ανθρωπότητα στο εσωτερικό του ανθρώπινου κυττάρου και να αρχίσουμε να το ερευνούμε.

Τα τελευταία [13] χρόνια οι έρευνες που αφορούν τον Γενετικό μας Κωδικα εκτοξεύτηκαν στην κυριολεξια.Χιλιαδες επιστήμονες στο κόσμο ερευνούν [αμοθεν=από οποιοδήποτε σημείο και με οιονδήποτε τρόπο] την Ελληνική Έλικα προσδοκώντας νέες ανακαλύψεις.

Είναι θέμα χρόνου πλέον να βρεθεί και το γονίδιο της αθανασίας που, κατά τα λεγόμενα της Αθηνάς, βρίσκεται μέσα στα γονίδια της Ελληνικής Ελικας.Το πως θα διαχειριστεί η Γήινη ανθρωπότητα αυτή την γνώση, στο άμεσο μέλλον, είναι άλλο θέμα.

Η Αθηνά προειδοποιεί ,μέσα από την Οδύσσεια, πως αν γίνει πόλεμος για το αγαθό της αθανασίας, η ΓΗ θα καταστραφεί.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΘΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Μέρος Δεύτερο)



Οι πληροφορίες που ενδιέφεραν τους απογόνους των Δωριέων, καταγράφηκαν ιδιοφυώς από τον Μεντη-Αθηνά στις διαστάσεις των γεωμετρικών σχημάτων που προκύπτουν από την μεγαλιθική κατασκευή, ώστε οι μετρήσεις εύκολα να οδηγήσουν, με την βοήθεια του Ελληνικού Γραμμαριθμικού Συστήματος, στα σωστά συμπεράσματα.

Ας δούμε, με την βοήθεια του ανωτέρω σχεδιαγράμματος της πρόσοψης του δόμου, τους αριθμούς-λεξάριθμους που προκύπτουν από το σοφό αυτό οικοδόμημα.

Ο «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ»...Το Σημαντικότερο Μνημείο Του Πλανήτη(Μέρος Πρώτο)

 Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Συμφωνα με την υποθεση εργασιας μου τα αρχαια μνημεια των Μυκηνων xτιστηκαν από τον δημιουργο του συγχρονου ανθρωπου[Δωριευς] ΜΕΝΤΟΡΑ η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ μεταφερουν δε μηνυμα στους απογονους των Δωριεων.Ειναι το ιδιο μηνυμα που μας μεταφερει και η Οδυσσεια.Η απολυτη ταυτιση τους μαζι με τα ευρηματα της Πυλης των Λεοντων αποτελουν την αδιαπραγματευτη αποδειξη-επιστημονικη τεκμηριωση της υποθεσης.

Το μηνυμα απευθυνεται σε εμας που σημερα εχουμε την δυνατοτητα να γνωριζουμε το φαινομενο της Μεταπτωσης των Ισημεριων εχουμε δει τον Γενετικο μας Κωδικα με το ηλεκτρονικο μικροσκοπιο εχουμε μετρησει τα [3+3=6] δις «γραμματα» του γνωριζουμε λεπτομερειες για αυτόν και επομενως ειμαστε σε θεση να αποκωδικοποιησουμε την αλληγορικη-συμβολικη σημασια του μνημειου.

Αυτοι είναι και οι λογοι που το καθιστουν το σημαντικοτερο μνημειο του πλανητη.

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ [ΚΟΡΑΚΙ]!!!

Ο Κώδικας των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Ο Απόλλων και το μαύρο πουλί [κοράκι].Μουσείο των Δελφών  Η διπλή υπόσταση του ανθρώπου σε όλο το μεγαλείο της.

Το κοράκι και ο Απόλλων, κύλικας του [490 π.χ.] ως δημιουργός του αναφέρεται ο ζωγράφος Πιστόξενος, βρίσκεται στο μουσείο Δελφών.

Αλληγορική εμφάνιση της κατάστασης που επικρατεί μέσα στο ανθρώπινο κρανίο.Το αριστερό μυαλό μας[κοράκι] και οι απεριόριστες δυνατότητες του Ελληνικού Γενετικού Κώδικα της Ελληνικής Έλικας στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού μυαλού μας με την μορφή του θεού του φωτός Απόλλωνα .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.

Η Αυτοτελείωση και οι Ψυχολογικές της Διαταραχές


Roberto  Assatzoli  


Η πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου είναι ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, μια περιπέτεια ανάμεσα από παράξενες χώρες γεμάτες εκπλήξεις, δυσκολίες, ακόμη και κινδύνους. Συνεπάγεται μια δραστική μετουσίωση των «φυσιολογικών» στοιχείων της προσωπικότητας, μια αφύπνιση των λανθανόντων δυνατοτήτων, μια ανύψωση του επιπέδου της συνείδησης σε νέα επίπεδα και μια λειτουργία επάνω σε μια νέα εσωτερική διάσταση.

Γι’ αυτό δεν θα φανεί παράξενο που μια τόσο μεγάλη αλλαγή, μια τόσο ριζική μεταμόρφωση, έχει αρκετές κρίσιμες φάσεις που συχνά συνοδεύονται από διάφορες νευρικές, συγκινησιακές και διανοητικές διαταραχές. Στην αντικειμενική κλινική παρατήρηση του θεραπευτή, αυτές μπορεί να παρουσιάζουν ομοιότητα με τα συμπτώματα που προέρχονται από πιο συνηθισμένες αιτίες. Αλλά στην πραγματικότητα, έχουν εντελώς διαφορετική σημασία και λειτουργία και απαιτούν πολύ διαφορετική θεραπεία.

Οι διαταραχές πνευματικής φύσης έχουν αυξηθεί ραγδαία σήμερα, ανάλογα με τον αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητά ή μη συνειδητά, πασχίζουν ψηλαφητά να βρουν το δρόμο τους προς μια πληρέστερη ζωή. Πρόσθετα, η μεγάλη ανάπτυξη και το πολύπλοκο της προσωπικότητας του σύγχρονου ανθρώπου και ο κριτικός νους του, έχουν κάνει την πνευματική εξέλιξη ακόμα πιο δύσκολη και πολύπλοκη. Στο παρελθόν, μια ηθική αλλαγή, μια απλή ολόκαρδη αφοσίωση σ’έναν Δάσκαλο ή σ’έναν Σωτήρα, μια στοργική υποταγή στο Θεό, συχνά αρκούσαν για να ανοίξουν οι πύλες που οδηγούσαν σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης και σε ένα αίσθημα εσωτερικής ένωσης και πληρότητας. Τώρα, όμως, παίρνουν μέρος οι πιο διαφορετικές και αλληλοσυγκρουόμενες όψεις της προσωπικότητας του σύγχρονου ανθρώπου που είναι ανάγκη να μετουσιωθούν και να εναρμονιστούν ανάμεσά τους. Δηλαδή τα βασικά του ορμέφυτα, οι συγκινήσεις και τα αισθήματά του, η θέλησή του, καθώς και οι προσωπικές και κοινωνικές του σχέσεις.

Γι αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι μια γενική σκιαγράφηση των διαταραχών που παρουσιάζονται στα διάφορα στάδια της πνευματικής εξέλιξης και μερικές ενδείξεις για την κατάλληλη θεραπεία τους θα έχουν κάποια χρησιμότητα.

Διακρίνουμε 4 στάδια κρίσης:

Θες να σου πω τη λύση και το πρόβλημα; Το πρόβλημα είσαι εσύ και η λύση είναι να αλλάξεις

Θες να σου πω τη λύση και το πρόβλημα; Το πρόβλημα είσαι εσύ και η λύση είναι να αλλάξεις
Πολλοί από όσους γράφουμε εδώ μέσα, εδώ και πολλά χρόνια και Π.Μ. (προ μνημονίου) το κάνουμε για να στιγματίζουμε τις αιτίες που μας έφεραν σ΄αυτό το χάλι, κι είναι λογικό πως κάθε τόσο λαβαίνουμε μειλ ή σχόλια "αγανακτισμένων" που λένε "εσύ τι κάνεις;".
Λοιπόν λέω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, και μαζί με μένα να "καθαρίσω" το όνομα όλων όσων ζήσαμε σε ένα άλλο πλανήτη όταν τα μεθυσμένα πλήθη παίζανε με τα σημαιάκια τους και οτιδήποτε άλλο.. παίζεται.

Υπάρχει λοιπόν ένα μικρό ποσοστό αγαπητοί μου, σ΄αυτή εδώ τη ταλαίπωρη πατρίδα που δεν ακολούθησε δυο βασικούς κανόνες, σε όλη τη διάρκεια που παιζόταν το μεγάλο τσίρκο της μεταπολίτευσης.

"Δεν τα φάγαμε μαζί" είναι ο πρώτος και σαν επισφράγιση αυτού έρχεται ο δεύτερος "δεν τους ψηφίσαμε ποτέ".
Ξέρεις, λοιπόν, εσύ που μιλάς και δείχνεις με το δάχτυλο, απαιτώντας τώρα κάποιος να σου δώσει άλλη μια φορά τη λύση στο πιάτο έτοιμη για να βγεις από το χάλι σου, τι είναι να ζεις σαν κομπάρσος, αναγκαστικά, σ΄ενα κράτος που το 80% του πληθυσμού έχει τη μορφή φανατικού οπαδού μιας ποδοσφαιρικής ομάδας κι όχι πολίτη

Η καλύτερη δικαιολογία στον «κερατά»! Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ!



«Όσο καθίζει ο κερατάς, το κέρατό του αυξάνει», «ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος», «αν δεν το δείχνει η γίδα, το δείχνει το κέρατο της»… Χιλιάδες είναι οι παροιμίες, οι ρήσεις και τα γνωμικά που έχουν ειπωθεί για το κέρατο… 

Η συζυγική απιστία, έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει άπαντες από απλούς μικροαστούς μέχρι φιλοσόφους, ενώ οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει καλό μια «κουτσουκέλα» μια φορά στο τόσο ή όχι! Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως σχεδόν κανείς δε θα συγχωρούσε την απιστία και κανείς δε θα ήθελε να του συμβεί κάτι τέτοιο! Αυτά όσον αφορά το «επίσημο» ζευγάρι δηλαδή τον/την κερατά – ου και τον/την άπιστο/η σύζυγο!

Όταν το αλάτι μπορεί να κάνει θαύματα και όχι ζημιά στον οργανισμό μας

Όταν το αλάτι μπορεί να κάνει θαύματα και όχι ζημιά στον οργανισμό μας

Όλοι ξέρουμε πως το αλάτι πρέπει να το χρησιμοποιούμε με φειδώ καθώς η υπερβολική κατανάλωσή του μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην υγεία μας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που λίγο αλάτι μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και σε φαγητά που συνήθως δεν το χρησιμοποιούμε.

Θηλυκοποίηση της φύσης και καθημερινή χρήση πλαστικών



Θηλυκοποίηση της φύσης, σταδιακή εξαφάνιση του ανδρικού φύλου και
υπογεννητικότητα υπόσχεται η ευρεία και καθημερινή χρήση πλαστικών, λιπασμάτων
και εντομοκτόνων!

Βάσει των ιατρικών στατιστικών
, μέσα στα επόμενα πενήντα χρόνια, στον
πλανήτη γη οι άνθρωποι θα περπατούν, θα κινούνται και θα μιλούν αποκλειστικά με
γυναικεία συμπεριφορά, ακόμη και αν ο μαιευτήρας είχε αναγγείλει την άφιξη ενός
αγοριού.

Και μετά από εκατόν πενήντα έτη, το ανδρικό σπέρμα
μάλλον θα αποτελεί σπάνιο είδος!

Κρίνε για να σε κρίνουν

Κρίνε για να σε κρίνουν
Τι σημαίνει να είσαι δύσπιστος; Είναι τόσο άρρωστο να σχολιάζεις ή να κρίνεις άλλους, ώστε να σε καταδικάζουν ολοκληρωτικά;

Η κριτική των πράξεων άλλων ανθρώπων δεν μπορεί παρά να έχει ένα και μοναδικό αντικείμενο: Να επισημάνει τα κακώς κείμενα, την "ανάρμοστη" συμπεριφορά, ώστε να υπάρξει βελτίωση και αληθινή πρόοδος. Να αλλάξουν οι άνθρωποι, να γίνουν περισσότερο επικοινωνιακοί, να αποβάλλουν τον φόβο και την προκατάληψη απέναντι στους άλλους και την ίδια τη ζωή. Να επικοινωνήσουν και να ξαναβρούν το νόημα της συλλογικότητας και της ανταλλαγής. 

Περιφραγμένα βασίλεια του νου

Περιφραγμένα βασίλεια του νου
Κάποια μέρη του νου λειτουργούν ανεξάρτητα από άλλα, λέει ο Νίτσε σε έναν υποτιθέμενο διάλογο με τον γιατρό Γιόζεφ Μπρόιερ.
"΄Ισως εγώ και το σώμα μου να έχουν οργανώσει μια συνωμοσία πίσω από την πλάτη του ίδιου μου του νου. Ο νους αγαπάει τους δαιδάλους και τις κρύπτες", επέμενε ο Νίτσε, άποψη που ασπαζόταν και ο Φρόιντ. 

Υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθούμε τα κουνούπια πριν καν εμφανιστούν;

Η πρόληψη λένε είναι η καλύτερη θεραπεία, γι’ αυτόν το λόγο διώχνουμε τα κουνούπια μακριά πριν καν τολμήσουν να μας τσιμπήσουν. Γίνεται όμως αυτό;

Φυσικά και γίνεται. Η φύση έχει προνοήσει, όχι μόνο για την…αναπαραγωγή των κουνουπιών αλλά και για την προστασία μας από αυτά.

Φρέσκα ψάρια: πώς θα τα ξεχωρίζουμε;

Η επιλογή φρέσκου ψαριού δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για τους περισσότερους, γι’ αυτό οι παρακάτω συμβουλές ως προς την αναγνώρισή του, ίσως σας φανούν χρήσιμες την επόμενη φορά που θα πάτε για… θαλασσινά ψώνια.

Μήπως τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η επιθυμία σας για ψάρι ολοένα και αυξάνεται; Δεν σας αδικούμε, αφού πρόκειται για ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα, που ούτως ή άλλως πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα στη διατροφή μας. Κι όσο πιο καλή και φρέσκια επιλογή κάνετε στα ψάρια, τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Πώς, όμως, θα καταφέρετε να μην εξαπατηθείτε και να φέρετε σπίτι… «φρέσκο πράμα»;

Αποδείξεις υπάρχουν για τα πειράματα υποήχων στο Ελληνικό;


              


Είδα σήμερα να επανακυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια είδηση που αφορά το αεροδρόμιο του Ελληνικού και την μετατροπή του από το ΝΑΤΟ σε μυστικές εγκαταστάσεις υποήχων,είναι μια έρευνα που έκανε ο συγγραφέας-ερευνητής κ.Λαμπρόπουλος ο οποίος υποστηρίζει ότι στα βουνά της Ελλάδας υπάρχουν και μυστικές βάσεις ψεκασμών με την κωδική ονομασία επιχείρηση ομιχλοπαγίδα και την έχω αναπαράγει σε παλιότερο άρθρο.http://krypteia1.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8133.html
Πως γίνεται να είναι μυστικές στρατιωτικές βάσεις και μάλιστα υπό τον έλεγχο ξένων δυνάμεων και να καταφέρνει κάποιος να τις φωτογραφίσει σε απόσταση αναπνοής;;

Κάποτε θα φύγω…

timthumb (Small)
Τι είναι αυτό που σε καθηλώνει σε ένα τόπο, σε μια σχέση, σε μια κατάσταση; Είναι  φόβος για το άγνωστο; Για το μετά ; Eίναι η καρδιά σου που είναι κολλημένη σε αυτά που ξέρεις, εκτιμάς και τιμάς; Είναι που δε σου αρέσουν οι αλλαγές; Μήπως είναι ότι ακόμα δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο; Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν , να απαλλαχτούν, να πάνε μακριά από όλα και όλους και όμως μένουν πάλι πίσω , μένουν πάντα εδώ.

Άρχοντες, το Πέπλο της Λήθης

Yaldabaoth (2)


Ο κόσμος ελέγχεται από κακόβουλες οντότητες, οι Γνωστικοί τους αποκαλούν Άρχοντες και οι Τολτέκοι τους αποκαλούν Βολαδόρες. Οι Άρχοντες χρησιμοποιούν τους κατοίκους και τους πόρους της Γης. Κλέβουν τη δύναμη / ζωτική ενέργεια των μορφών ζωής στη Γη και βιάζουν τον κόσμο των φυσικών της πόρων. Πλατφόρμα ελέγχου τους είναι ο Κρόνος και η Σελήνη. Λειτουργούν από τον Κρόνο με την αποστολή κυμάτων φραγμού που αναμεταδίδονται από το φεγγάρι στη Γη. Οι δακτύλιοι του Κρόνου είναι γνωστό ότι εκπέμπουν μουσική ή ήχο που είναι ένα κύμα συχνότητας που αποστέλλεται προς τη Γη. Αυτό χρησιμοποιείται για να μας ελέγχουν και να διατηρεί τη δομή εξουσίας τους. Λειτουργούν από το φυσικό κόσμο και τον πνευματικό. Έχουν μια ιεραρχία με ειδικά καθήκοντα για να συνεχίζει το αγρόκτημα Γη με το κοπάδι της, να υπάρχει. Αρχηγός τους ο μέγας και τρανός Yaldabaoth, θα αναφερθώ ξανά, στον εν λόγο Άρχοντα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα