Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από μαζική "κορωνοψύχωση"

COVID-19 Lockdowns Are In Lockstep With The “Great Reset” 

By Dr. Mathew Maavak



Τα lockdowns του κορωνοϊού συμβαδίζουν με τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση"

Τον Οκτώβριο του 2019, μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας που ονομάστηκε Event 201 - μια συνεργατική προσπάθεια μεταξύ του Κέντρου για την Ασφάλεια Υγείας Johns Hopkins, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates - κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένας υποθετικός νέος κορωνοϊός μπορεί να καταλήξει να σκοτώσει τουλάχιστον 65 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως εντός 18 μηνών από το ξέσπασμά του.

Όταν ο COVID-19 εμφανίστηκε συμπτωματικά από το Γουχάν δύο μήνες αργότερα, οι επιστήμονες έσπευσαν να δημιουργήσουν παρόμοιες ανησυχητικές προβλέψεις χρησιμοποιώντας μια ποικιλία αμφισβητήσιμων επιστημονικών μοντέλων. Ερευνητές από το Imperial College London, για παράδειγμα, προέβλεψαν τον θάνατο περίπου 500.000 (Ηνωμένο Βασίλειο) και δύο εκατομμυρίων (ΗΠΑ) έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Για όσους ακολουθούν τη μετάσταση της παγκόσμιας εμβολιομανίας, το μοντέλο του Imperial «συγυρίστηκε» με τη βοήθεια της Microsoft.

Ενώ τα επιστημονικά μοντέλα είναι ομολογουμένως επιρρεπή σε λάθη, θα ήταν ωστόσο αδύνατο για να δικαιολογήσουν την ατελείωτη σειρά αντιφάσεων, ασυμφωνιών και εσκεμμένης αμνησίας στην παγκόσμια πανδημική αφήγηση. 

Στην πραγματικότητα, πρέπει να αναρωτηθούμε αν ο COVID-19 αξίζει ακόμη και το σήμα μιας «πανδημίας». 

Τα μυστικά των έργων του Ιουλίου Βερν, όπως αποκαλύφθηκαν από τον εγγονό του…

 


Ο Ιούλιος Βερν ήταν ένα ρολόι. Ξυπνούσε πάντοτε στις 5 το πρωί, καθόταν στο γραφείο του, γεμάτο γεωγραφικούς χάρτες, πυξίδες και θεοδολίχους κι έγραφε συνέχεια έως την ώρα του μεσημβρινού γεύματος.

Το απόγευμα δε δούλευε ποτέ. Συναντούσε τους φίλους του, πήγαινε στη λέσχη, διάβαζε εφημερίδες κι έκανε μακρούς περιπάτους, ενώ το βράδυ του άρεσε να δέχεται κόσμο στο σπίτι του. Στις εννιάμισι, όμως, αποσυρόταν πάντοτε για ύπνο, λέγοντας:

“Φίλοι μου, μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε, τρώγοντας, συζητώντας ή χορεύοντας. Εγώ, δεδομένου ότι στις 5 πρέπει να είμαι στο πόδι, πάω για ύπνο”.

Αυτή την τακτική ακολούθησε για σαράντα χρόνια και έγραψε περίπου ογδόντα βιβλία, εκ των οποίων έως σήμερα έχουν εκδοθεί εκατομμύρια αντίτυπα σχεδόν σε όλες τις γλώσσες. Έγραφε τόσο πολύ και τόσο συστηματικά, ώστε κάποια στιγμή βρέθηκε προχωρημένος κατά δέκα χρόνια από το εκδοτικό του πρόγραμμα.

Ο Βερν αγαπούσε την οικογένειά του, αλλά το μόνο που τον ενδιέφερε στον κόσμο πάνω απ’ όλα ήταν να γράφει και δεν του άρεσε καθόλου να τον διακόπτουν. Τον εκνεύριζε αφόρητα.

Ο Ιούλιος Βερν συνέλαβε με τη φαντασία του τις πιο θαυμαστές, τις πιο απίθανες, τις πιο παράτολμες επιστημονικές περιπέτειες του 19ου αιώνα. Οι σύγχρονοί του τον αγάπησαν, αλλά ήταν πεπεισμένοι ότι επρόκειτο για μια αχαλίνωτη φαντασία ενός οραματιστή και ονειροπόλου.

Αρνητικός τρόπος σκέψης: πώς να τον αλλάξουμε;

 


Λένε ότι η ευτυχία είναι μια κατάσταση του νου, αλλά τι γίνεται αν το μυαλό σας είναι ο δικός σας εχθρός; Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ότι ο ίδιος ο εγκέφαλός σας στρέφεται εναντίον σας, κατακλύζοντάς σας με αρνητικές σκέψεις που σας εμποδίζουν να ζήσετε μια πλήρη και καλή ζωή.

Ποια είναι τα αρνητικά μοτίβα σκέψης;

Αυτές είναι οι δυσάρεστες σκέψεις και οι συναισθηματικές αντιδράσεις που ακολουθούν σχεδόν αυτόματα. Νιώθετε σαν να μην έχετε κανέναν έλεγχο στις δικές σας σκέψεις. Το μυαλό σας μοιάζει σαν μια βρύση που έχει διαρροή και συνεχώς στάζει αρνητικότητα. Αυτή η αρνητικότητα που φιλτράρει συνεχώς οποιαδήποτε προσλαμβάνουσα πληροφορία είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί αν δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας να απαντά σε αυτά τα μοτίβα των αυτόματων αρνητικών σκέψεων. Η αναδημιουργία της σχέσης σας με το μυαλό σας και τον τρόπο σκέψης σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αξία και τη δύναμή σας. Παρακάτω υπάρχουν πέντε αρνητικά μοτίβα σκέψης και οι τεχνικές αναδόμησης των μοτίβων αυτών.

Διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις που υποβαθμίζουν τη σχέση μας


Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο μέσα σε μία σχέση ή ένα γάμο να προκύπτουν διάφορες ανησυχίες ή προβλήματα. Ωστόσο, το βασικό ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι το πρόβλημα αυτό καθαυτό, αλλά κυρίως οι
 πεποιθήσεις των ατόμων γύρω από το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν υπονομεύεται η σημασία του προβλήματος, όμως είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι πεποιθήσεις είναι αυτές που γίνονται υπερβολικέςαπόλυτες και παράλογες, κάνοντας έτσι το πρόβλημα να δείχνει ακόμη μεγαλύτερο.

Υπάρχει λοιπόν μία διαφορά ανάμεσα στα ζευγάρια που νιώθουν ανικανοποίητα και σε εκείνα που νιώθουν ενόχληση ή ανησυχία μέσα στη σχέση τους, με τα πρώτα να αναστατώνονται πάρα πολύ επειδή ορισμένες φορές δεν έχουν ακριβώς αυτό που θέλουν από τη σχέση τους και έτσι να αισθάνονται θυμωμένα, αγχωμένα, ένοχα, πληγωμένα ή στενοχωρημέναΑκριβώς, λοιπόν, επειδή αυτά τα συναισθήματα βιώνονται σε υπερβολικό βαθμό και γίνονται απόλυτα, λειτουργούν ως ένα τείχος στην επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να εντοπίσουμε ποιες είναι πεποιθήσεις που μας μπλοκάρουν. Όπως αναφέρεται από τον Ellis (2001), οι συχνότερες πεποιθήσεις που συναντώνται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής:

Το φθινόπωρο γεννιούνται οι άνθρωποι που πρόκειται να γίνουν μύστες...


Έτσι είναι το φθινόπωρο… έτσι συνέβαινε πάντα… και πάντα αυτό θα γίνεται…
Έτσι τοποθετεί, θέτει το φθινόπωρο τον άνθρωπο. Διαμορφώνει τη στάση του, εμπνέει το στοχασμό του… στην ουσία, γεννά όχι μονάχα το στοχασμό στον άνθρωπο αλλά τον ίδιο τον άνθρωπο του στοχασμού…
Γιατί αυτό είναι το φθινόπωρο… ο στοχασμός μετά τον οργιώδη ερωτισμό του καλοκαιριού και πριν απ’τον θλιπτικό εγκλεισμό του χειμώνα… τα καλοκαίρια και οι χειμώνες δεν γεννούν ανθρώπους του στοχασμού… ίσως μονάχα η άνοιξη μα με άλλο πρόσημο και άλλη διάθεση.
Το φθινόπωρο γεννιούνται οι άνθρωποι που πρόκειται να γίνουν μύστες.
Και το φθινόπωρο τελούνταν τα Μεγάλα της Ελευσίνος και Ιερά Μυστήρια. Της Δηούς και της Κόρης.

ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (Μέρος Πρώτο)

 


Πρόλογος 

Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα που έχει αντοχές που εντυπωσιάζουν. Μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα και να έχει πολλές ευθύνες. Δημιουργεί ευτυχία, αγάπη και έχει άποψη. Χαμογελάει όταν θέλει να σε στηρίξει, τραγουδάει όταν θέλει να κλάψει, κλαίει όταν είναι ευτυχισμένη και γελάει όταν φοβάται. Γυναίκα είναι να αγαπάς να είσαι στοργική, ευαίσθητη, δυναμική, να έχεις την αντίληψη σου οξυμένη. Γυναίκα είναι να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, να ζητάς συγνώμη όταν έχεις άδικο… να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου χωρίς φόβο. Οι σωστές γυναίκες ξέρουν να περιορίζουν τα πάθη τους. Χρησιμοποιούν το μυαλό τους και το γυναικείο τους ταμπεραμέντο να κερδίσουν έναν άντρα. Μια αληθινή γυναίκα δεν αφήνει ανεξέλεγκτη την πονηριά της αλλά την τιθασεύει. 

Υπάρχει ζωή μετά το τροχαίο; “Σκοτώθηκε το αστέρι μου”! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την φοιτήτρια που έσβησε σε τροχαίο (Βίντεο)


Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αμαλιάδα. Η φοιτήτρια είχε βγει με τον ξάδερφό της. Το νήμα της ζωής της, κόπηκε πολύ κοντά στο σπίτι της…

“Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ” λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στον Alpha και συνεχίζει: “Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα