Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τεράστια Ανακάλυψη.... Ένωση που βρίσκεται στο ελαιόλαδο "σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε 30 λεπτά''!!!

olive_oil_spoon_pour_735_250
Είναι το είδος της ανακάλυψης που θα πρέπει να κάνει διεθνή πρωτοσέλιδα: Μια ομάδα ερευνητών ανακάλυψε ότι μια απλή ένωση στο ελαιόλαδο είναι ικανή να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα »μέσα σε 30 λεπτά έως μία ώρα» - και δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα.
Και πριν κάποιοι από εσάς σκεφτούν ότι αυτό είναι «ψεύτικη επιστήμη,« θα πρέπει να διαβάσετε την πραγματική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το School of Environmental and Biological Sciences  στο Rutgers στο περιοδικό  Molecular and Cellular Oncology. Ακόμα και οι ερευνητές και οι επιστήμονες πίσω από τη μελέτη εντυπωσιάστηκαν και έμειναν με ανοικτό το στόμα από τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις, όταν πρόκειται για το πώς το κοινό μπορεί σύντομα να δεί την απλή διατροφή ως όπλο κατά του καρκίνου.

V for Varoufakis...

Αποτέλεσμα εικόνας για V for Varoufakis

ΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ!!!

Mάσκες που κάνουν τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν σαν "τρελά"!


Σας παρουσιάζουμε δύο σούπερ απλές συνταγές για μάσκες που θα ανακτήσουν τα μαλλιά σας και θα ενεργοποιήσουν την ανάπτυξή τους. Θα δώσουν επίσης περισσότερη λάμψη.

Μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι όλα όσα χρειάζεστε για ευχάριστα μαλλιά μπορείτε να τα ανακαλύψετε στην κουζίνα σας;

Ένα ρόφημα που κάνει θαύματα - μειώνει την αρτηριακή πίεση, εμποδίζει την καρδιακή προσβολή, τις παθήσεις των νεφρών και του ήπατος!!

Η συνταγή για αυτό το '' Θαυματουργό Ρόφημα " κυκλοφορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί.
 Αυτό το κείμενο προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή του κοινού και των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.
Είναι ένα ρόφημα που μπορεί να σταματήσει τα κακά κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας ή τουλάχιστον, να περιορίσει την ανάπτυξη τους!
 Ο κ Seth έχει καρκίνο του πνεύμονα. Είπε ότι αυτό το ποτό του προτάθηκε από έναν δημοφιλή Κινέζο βοτανολόγο.
a-drink-that-makes-wonders-lowers-blood-pressure-prevents-heart-attack-kidney-liver-diseases
Ο κ Seth ήπιε αυτό το ποτό για 3 μήνες και τώρα η υγεία του αποκαταστάθηκε. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Απαραίτητα συστατικά:
  • 1 μήλο (μέσο μέγεθος)
  • 1 καρότο (μέσο μέγεθος)
  • 1 πατάτα (μεσαίου μεγέθους)
  •  χυμό λεμονιού (αν θέλετε)
Η προετοιμασία του είναι γρήγορη και απλή.

Αηδιαστικός ή όχι ο νέος τρόπος μαγειρέματος των μακαρονιών; Εσείς αποφασίζετε! (Βίντεο)

sddefault
Αυτό το βίντεο δείχνει έναν ενδιαφέρον και διαφορετικό τρόπο για να μαγειρέψετε τα μακαρόνια σας και ο οποίος απαιτεί μόνο ένα τηγάνι - και πολύ λιγότερο νερό από ό, τι θα περιμένατε.

Αντιγηραντική Μάσκα Καρότου - ακόμα καλύτερη και από Botox!

Ο γρήγορος τρόπος ζωής εξαντλεί κάθε έναν από εσάς εντελώς, και οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας δείχνουν πόσο πραγματικά κουρασμένοι είστε . Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς - μια σπιτική αντιρυτιδική μάσκα προσώπου .

Η επίδρασή της είναι σχεδόν ίση με την επίδραση που θα έχετε μετά από μια θεραπεία botox.

Για την προετοιμασία αυτής της μάσκας θα πρέπει να έχετε μια κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο, φρέσκο ​​χυμό καρότου (περίπου 5 κουταλιές της σούπας) και μια κουταλιά της σούπας sour cream.


αντι-γήρανσης-καρότο-πρόσωπο-μάσκα-it-είναι-ακόμη-καλύτερη-από-botox
Προετοιμασία:


Πρώτα, αναμιγνύουμε μια κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο και λίγο νερό (περίπου 1/2 ποτήρι). 

Βράζουμε 400 ml νερό και το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο, αλλά όχι εντελώς. 

Προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το μείγμα να γίνεται πιο παχύ.

Στο τέλος, αφού κρυώσει, προσθέτουμε λίγο φρέσκο ​​χυμό καρότου και την sour cream. 

Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο. 

Την αφήνουμε  για 25-30 λεπτά.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΣΚΩΤΑ



Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο αγαπημένος των οπαδών του Παναθηναϊκού, αποδέχθηκε τη μυθική προσφορά του Γιώργου Κοσκωτά και με 600 εκ. δραχμές συμφώνησε να φορέσει τη φανέλλα του Ολυμπιακού. Η αισχρή προδοσία της «σημαίας» του τριφυλλιού. Το πράμα κρατιέται κρυφό, είναι ακόμα ενωρις, αλλά και ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί ακόμα να αντέξει το βάρος μιας τέτοιας συνταρακτικής μεταγραφής. Τη δημοσιοποίηση, δηλαδή, της μεταπήδησής του στο στρατόπεδο του μισητού εχθρού.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, σα σήμερα, το 1989, γήπεδο Λεωφόρου, παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η δουλειά έχει βρωμίσει, αν και όλοι όσοι βρίζουν στην εξέδρα δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Σαραβάκος «το σκάει» για τον Ολυμπιακό. Ένα γήπεδο στο πόδι φωνάζει ρυθμικά «Έξω οι τσάτσοι του Κοσκωτά». Στο 64 ο Σουηδός προπονητής Μπένγκστον κάνει αλλαγή τον Σαραβάκο, «τον τσάτσο του απατεώνα Κοσκωτά».

Τελικά, ο «μικρός» φυγαδεύτηκε από το γήπεδο με κινηματογραφικό τρόπο.

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ


Για ένα καρβέλι ψωμί χώσανε στη φυλακή τον φουκαρά Γιάννη Αγιάνη. Τι αξία έχει μια φραντζόλα; Δεν είναι τυχαίο που ο γίγαντας της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας ο Βίκτωρ Ουγκώ  που γεννήθηκε σα σήμερα 26 Φεβρουαριού το 1802 και βάζει τον ήρωα του, τον Αγιάνη στους Άθλιους να κλέβει λίγο ψωμί.
Ούτε ένα λάπτοπ άρπαξε ο φουκαράς, ούτε ένα κινητό τηλέφωνο. Δος ημίν σήμερον τον άρτον τον επιούσιον…, αυτό προσεύχεσαι στον μεγαλοδύναμο. Δεν του λες του παπού Δος μου μια μπριτζόλα, έναν κόκορα κρασάτο.
Ούτε είναι τυχαίο που στο Βατικανό τρομοκρατήθηκαν οι άγιοι πατέρες με τους «Άθλιους» του Βίκτωρος Ουγκώ και, τελικά, ο Πάπας απαγόρευσε στους πιστούς να διαβάζουν το βιβλίο του Γάλλου ποιητή.

Η ΤΣΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ



Πολλοί άνδρες, κανονικοί άνδρες, αγόρια στην εφηβεία τους αλλά και στα χρόνια της στρατιωτικής θητείας, δεν είχαν στύση όταν μπήκαν στο μπουρδέλο. Ο ανδρισμός τους και η περήφανη αρσενική ψυχή τους δεν τους επέτρεπε να σηκωθεί το πέος τους με μια πόρνη. Με μια πληρωμένη. Σα να λειτουργούσε μέσα τους μια άφωνη φωνή που τους έλεγε «Αφού δεν τα κατάφερες να ρίξεις μια γκόμενα, ήρθες στον οίκο ανοχής για να δείξεις τον ανδρισμό σου...».
Θα μιλήσουμε σήμερα για ένα φαινόμενο. Την Καλιφά ή, Χαλιφά. Σε πάει στην Ανατολή, στο Ισλάμ το όνομα της εν λόγω τσούλας που έχει τρελλάνει τον κόσμο με τη νέα τύπου πουτανιά της.

Ο τρόπος που αυνανίζεται ο σύντροφος σου μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική σας ζωή


Αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο θα έχεις πολλές πληροφορίες που θα χρειαστεί να επεξεργαστείς. Ο τρόπος που αυνανίζεται ο σύντροφος σου μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική σας ζωή, και ναι υπάρχει πάνω από ένας τρόπος! Αυτό τουλάχιστον είναι ο συμπέρασμα πρόσφατης μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine.
Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες που έχουν περίεργες προτιμήσεις στον αυνανισμό –οι οποίες ορίζονται ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας αναπαραγωγής της αίσθησης από την σύντροφο με όλα τα μέσα- μπορεί να έχουν διάφορα προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή.
Οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν διάφορους τρόπους που έφταναν στην κορύφωση όταν ήταν μόνοι, είτε με παράνομο και υπερβολικά σκληρό πορνογραφικό υλικό, είτε την αίσθηση της ηλεκτρικής σκούπες, είτε την αίσθηση από το Jacuzzi είτε απολάμβαναν τον αυνανισμό σε χαλαρό πέος. Όλοι αυτοί οι άνδρες αντιμετώπιζαν μεγάλη απογοήτευση κατά τις σεξουαλικές επαφές με τις συντρόφους τους. Στην πραγματικότητα, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες τους περιελάμβαναν τα πάντα από την απώλεια των αισθήσεων και χαμηλή σεξουαλική ορμή έως στυτική δυσλειτουργία και δυσκολία στην επίτευξη οργασμού.

Το φανταστικό κείμενο που έγινε το απόλυτο viral: Λεπτό προς λεπτό το τέλειο 24ωρο του τέλειου Γιάνη Βαρουφάκη [λίστα]

Το φανταστικό κείμενο που έγινε το απόλυτο viral: Λεπτό προς λεπτό το τέλειο 24ωρο του τέλειου Γιάνη Βαρουφάκη [λίστα]

Είναι το κείμενο που έχει γίνει το απόλυτο viral του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Γιατί; Γιατί αναφέρεται στο πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του τελευταίου μήνα, τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί είναι καλογραμμένο και γιατί ξεχειλίζει από χιούμορ. Θέμα του, ένα συνηθισμένο 24ωρο του υπουργού Οικονομικών. Φυσικά φανταστικό. 
Το κείμενο αυτό με το ευφυέστατο χιούμορ, που περιγράφει μια υποθετική, πέρα για πέρα φανταστική, ημέρα του Γιάνη Βαρουφάκη δημοσιεύτηκε στο ipop.gr και διαβάζοντάς του καταλαβαίνει κανείς γιατί (δικαιολογημένα) έγινε το απόλυτα viral. 
Ενα τυπικό 24ωρο του Γιάνη Βαρουφάκη ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας:
  • 07.00 Ξυπνάει δίπλα στην τέλεια γυναίκα του. Της δίνει ένα τέλειο φιλί.
  • 07.05 Πέφτει για τους πρωινούς του κοιλιακούς στο σαλόνι. Βάζει υπενθύμιση στο κινητό του σε μία ώρα να σταματήσει, να μην ξεχαστεί και νυχτώσει πάλι.
  • 08.10 Ανοίγει το παράθυρο και σηκώνει λίγο το φανελάκι του, ίσα ίσα για να ουρλιάξουν όσες γυναίκες κατασκήνωσαν το προηγούμενο βράδυ από κάτω. Κλείνει το παράθυρο.

Μετατρέποντας τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σε θετικά

Μία νέα μελέτη διαπιστώνει ότι αν ένας άνθρωπος πιστεύει πως ένα αρνητικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του μπορεί να έχει και μια φωτεινή πλευρά, είναι αρκετό για να του δώσει ώθηση ώστε να επιτύχει καλύτερη απόδοση σε αυτή την περιοχή της προσωπικότητάς του.

Για παράδειγμα, ένα πολύ απαισιόδοξο άτομο μπορεί να πιστέψει ότι μια θετική πλευρά αυτού του «αρνητικού» χαρακτηριστικού της προσωπικότητας του, είναι ότι την καθιστά πιο ρεαλιστική.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Experimental Social Psychology, διαπίστωσε ότι εκείνοι που είχαν την ψυχολογική ικανότητα να συνδέσουν τον αυθορμητισμό τους με μεγαλύτερη δημιουργικότητα, έδειξαν και στην πραγματικότητα πιο δημιουργικοί σε μια επόμενη εξέταση της μελέτης.

Η Αλεξάνδρα Γουέσνουσκυ, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε:
«Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η αδυναμία τους μπορεί επίσης να είναι μια δύναμη, αλλά τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι αν πραγματικά το πιστεύουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πεποιθήσεις προς όφελός μας».

Το Ιαπωνικό μασάζ που θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια νεώτερες/οι! (Βίντεο)

Με τη βοήθεια του Ιαπωνικού μασάζ Tanaka μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας νεότερο σε μόνο 2 εβδομάδες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για This japanese facial massage

Θα πρέπει να το κάνετε κάθε μέρα χωρίς διαλείμματα. 

Το Tanaka είναι μια διαδικασία η οποία αφαιρεί τις ρυτίδες γρήγορα, συσφίγγει το δέρμα και σχηματίζει τα σωστά χαρακτηριστικά του προσώπου.

 Όσοι το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2 εβδομάδες. 

Οι φαρμαβιομηχανίες δεν θέλουν να το γνωρίζετε: Τρία απλά συστατικά που θεραπεύουν τον καρκίνο!

Περιέχοντας φυσικά συστατικά, που είναι πιθανό να θεραπεύουν σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος,   την συνταγή αυτή αξίζει να την δοκιμάσετε. Ο Βραζιλιάνος ιερέας Romano Zego ήταν ο πρώτος που την παρασκεύασε.

pharmacists-do-not-want-you-to-know-about-this-three-simple-ingredients-that-treat-cancer


Περιέχει μόνο 3 συστατικά: Aloe Vera,  μέλι και  αλκοόλ. 

Είναι προφανές ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν αυτή η συνταγή να γίνει δημόσια γνωστή, αλλά πραγματικά βοήθησε πολλά άτομα που πάσχουν από καρκίνο , οπότε γιατί να μην της δώσετε μια ευκαιρία;

Συστατικά που απαιτούνται:
  • 350 γραμμάρια φρέσκα φύλλα αλόης 
  • 6 κουταλιές της σούπας 40% αλκοόλ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότκα)
  • 500 γραμμάρια βιολογικό μέλι

70χρονος θεραπεύει τον καρκίνο του παχέος εντέρου, τελικού σταδίου, με αυτό το τσάι!

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

Ο John Tanzi διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου, σταδίου 4, τον Ιούλιο του 2013, μόλις λίγες ημέρες πριν από τα 70α γενέθλιά του. Οι γιατροί είπαν ότι θα ζήσει 2 έως έξι μήνες σε περίπτωση που αρνηθεί την χημειοθεραπεία.

Ο John είχε ήδη δει κάποιους από τους φίλους και την οικογένειά του να υφίστανται χημειοθεραπεία, και να εξακολουθούν να πεθαίνουν, μέσα στη δυστυχία και τον πόνο. Αυτό τον έκανε να αναζητήσει έναν τρόπο για να θεραπεύσει τον εαυτό του και να βελτιώσει την υγεία του, ταυτόχρονα.
70-year-old-man-είναι-ξυλοδαρμό-στάδιο-IV-καρκίνο του παχέος εντέρου-με-αυτή-τσάι

Πρώτα, ο ίδιος εισήγαγε ορισμένες διατροφικές αλλαγές. Αφαίρεσε το κρέας, την ραφιναρισμένη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή του.

 Ακολούθησε επίσης τις συστάσεις του CancerTutor.com και της «δίαιτας του καρκίνου», και συνέχισε να προσεύχετε και να ψάχνει για φυσικές εναλλακτικές θεραπείες.

Μετά από έντονες πιέσεις ο Γ. Βαρουφάκης δέχεται να φορέσει γραβάτα, την αποκαλεί λαιμοδέτη


varoufakis-45679
Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα στην οικία του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη καθώς η σύντροφος του, Δανάη προσπαθούσε να τον πείσει να παραβεί τις αρχές του και να φορέσει γραβάτα για την επίσκεψη του ζευγαριού σε επίσημο δείπνο στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, Πέτερ Σόοφ. Όπως μεταφέρουν πηγές του περιβάλλοντος του δημοφιλούς υπουργού το ζευγάρι τρέφει βαθιά εκτίμηση προς το πρόσωπο του πρέσβη, ο οποίος άλλωστε έχει συνομιλήσει προσωπικά με την Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με το ελληνικό ζήτημα, ως εκ τούτου ο κ. Βαρουφάκης τελικά αποφάσισε να αποδεχθεί την προτροπή της συντρόφου του.

9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα αναψυκτικά εκτός από το να τα πίνετε!

9-πράγματα-to-do-με-σόδα-εκτός-ποτό-it
Παρά το γεγονός ότι τα αναψυκτικά δεν είναι ακριβώς οι καλύτεροι φίλοι της υγείας, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να φανούν χρήσιμα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο νοικοκυριό για την αφαίρεση διάφόρων λεκεδών και βρωμιών.
Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε μερικά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια:

1.  Καθαρίζουν τα καμένα τηγάνια και τις κατσαρόλες
Βάλτε λίγο αναψυκτικό επάνω στο μέρος όπου το τηγάνι καίγεται και αφήστε το να παραμείνει σε ακινησία για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε μετά.

2. Απομάκρυνση λιπαρών λεκέδων από ύφασμα
Βάλτε απευθείας πάνω στο λεκέ και αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά. Πλύνετε τα ρούχα μετά.

3. Αφαίρεση μαρκαδόρου από χαλί
Εφαρμόστε το αναψυκτικό και αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά πριν πλύνετε το χαλί.

Πώς να αφαιρέσετε την οδοντική πλάκα χωρίς να πάτε στον οδοντίατρο!

πώς-να-αφαίρεση-πλάκα, χωρίς συνεχή-to-the-οδοντίατρος
Όλοι γνωρίζουμε ότι, όταν πρόκειται για την αφαίρεση της πλάκας, ο οδοντίατρος θα κάνει τη δουλειά τέλεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φυσικές συνταγές μέσω των οποίων μπορείτε να απαλλαγείτε από την πλάκα στο σπίτι.

η συνταγή:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα