Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Ρόδου


Με ανιδιοτέλεια και αγάπη συγκεντρώθηκε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, απολυμαντικά χώρου, είδη υγιεινής) για το ΕΚΑΒ Ρόδου από μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ρόδου όπου και παραδόθηκαν σήμερα στα πλαίσια ελάφρυνσης και βοήθειας της ειδικής περίστασης που διανύουμε!!

Τα υλικά παραδόθηκαν από την πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μάνθα Ζιώγου και το μέλος του Συμβουλίου κ. Κωνασταντίνο Γλεντή.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ Ή ΕΣΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!!!

Ένα πραγματικό μυστήριο στην Ανταρκτική άρχισε να ξετυλίγεται εδώ και λίγο καιρό όπου πρώτοι δώσαμε το στίγμα εμείς σαν ομάδα και έχει αφήσει τους γεωλόγους όλου του κόσμου άφωνους!!!!! Μερικοί λένε ότι έχουν δει αυτό το πρόσωπο στο φεγγάρι!!!!  Αυτός είναι ο τύπος του προσώπου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης!!!! Το πρόσωπο της Σελήνης βρίσκεται σε 81,9 νότιο γεωγραφικό πλάτος και 39,27ο ανατολικό γεωγραφικό μήκος!!!!! 
Μεγάλο μέρος της ιστορίας μας είναι ατελές και εγγενώς ανακριβές όπως γνωρίζουμε!!!! Θα μπορούσε το πρόσωπο αυτό να εξηγήσει την προέλευση της ανθρωπότητας ή  πρόκειται για είσοδο για την Μέση Γη!;! Αυτό το πρόσωπο είναι μια τιτάνια δομή σε αυτή τη θέση.!!!! Χάρτης της Google  αποκάλυψε σύντομα αυτό το μυστηριώδες πρόσωπο που βρίσκεται στην Ανταρκτική στα 72 ° 00 ‘36,00 “S, 168 ° 34 ‘40.00 “Ε!!!!  
Ίσως οι δομές αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο από κρατήρες με σκιές (που εκπέμπουν κάποιο είδος ψευδαίσθησης !!;;!! είπανε κάποιοι) που κάνουν κάποια σημεία να φαίνονται σαν αυτά ενός προσώπου !!!!. Πολλοί ήταν πεπεισμένοι ότι αυτή η δομή που παρατηρήθηκε στην Ανταρκτική δεν δημιουργήθηκε φυσικά και αυτό πιστεύουμε και εμείς!!!!! 
Το πρόσωπο σύμφωνα με μερικούς ανθρώπους μοιάζει με αυτό ενός εξωγήινου ή εσωγήινου δηλαδή γκρίζου…άλλοι λένε ενός Βίκινγκ!!!! Μοιάζει με μεταλλικό κράνος με μικρή μύτη που τρέχει κατά μήκος της κορυφής όπως φαίνεται!!!!  
Άλλες θεωρίες περιλαμβάνουν αυτό ως έναν παγωμένο γίγαντα και ότι το υπόλοιπο σώμα του είναι θαμμένο στο χιόνι το!!!! Η όλη υπόθεση καλύφθηκε γρήγορα από το Ινστιτούτο Smithsonian, μεταξύ και άλλων κρατικών φορέων και δεν μας δόθηκε άδεια έρευνας στην περιοχή όπου και το δηλώνουμε δημόσια!!!!! 
Εάν αυτό το πρόσωπο είναι αληθινό που γιατί να μην είναι τότε ολόκληρη η εφευρεμένη ιστορία μας θα άλλαζε!!!!!  Ίσως αυτό να είναι ένα αντικείμενο χαμένης εξωγήινης προέλευσης που ζούσε ή ζει ακόμα στον Άρη….!!!! Δεν αφήνουνε κανέναν να πάει εκεί και για κανέναν λόγο!!!! Πολλοί άνθρωποι απλά θέλουν την αλήθεια των πραγμάτων αυτών αλλά που είναι η αλήθεια !!!!! 
 Πρόσφατα, η NASA αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την τήξη πάγου στην Ανταρκτική!!!! Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μπορούμε τώρα να δούμε αυτή την απίστευτη δομή του προσώπου επειδή λιώσανε οι πάγοι!!!!

Η Αγάπη μπορεί να κάνει Θαύματα!



Ένας καθηγητής κολεγίου ζήτησε από τους μαθητές του της κοινωνιολογίας να πάνε στις φτωχογειτονιές της Βαλτιμόρης και να εξετάσουν το ιστορικό 200 νεαρών αγοριών. Τους ζήτησε, επίσης, να κάνουν μια γραπτή εκτίμηση σχετικά με το μέλλον του καθενός από τ’ αγόρια αυτά. Σ’ όλες τις περιπτώσεις οι φοιτητές έγραφαν: «Δεν έχει καμιά πιθανότητα εξέλιξης».

Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, ένας άλλος καθηγητής κοινωνιολογίας έτυχε να ανακαλύψει αυτήν την παλιότερη έρευνα. Ζήτησε από τους μαθητές του να τη συνεχίσουν και να ψάξουν να βρουν ποια εξέλιξη είχαν αυτά τα παιδιά. Με εξαίρεση είκοσι που είτε είχαν ξενιτευτεί είτε είχαν πεθάνει, από τους υπόλοιπους 180, σύμφωνα με ότι ανακάλυψαν οι φοιτητές, οι 176 ήταν επιτυχημένοι δικηγόροι, γιατροί και επιχειρηματίες, με βαθμό επιτυχίας μάλιστα πολύ πάνω από τον μέσο.

Έκπληκτος, ο καθηγητής αποφάσισε να συνεχίσει την έρευνα σε μεγαλύτερο βάθος. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα